Seks oyuncaklarını anlamana yardım edeceğim. Forum üyelerine bireysel indirimler uygulanır. Bireysel seçim yapacağız

Samimi ürünler satan mağazaların ürünleri
Автор темы
Polina2612
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Seks oyuncaklarını anlamana yardım edeceğim. Forum üyelerine bireysel indirimler uygulanır. Bireysel seçim yapacağız

Unread post by Polina2612 »

Merhaba!
Benim adım Polina. Pek çok cinsel pratik biliyorum, seks konusunda ince ve derin bir anlayışa sahibim.
Çevrimiçi seks mağazası InFeeling’in sahibiyim. Oyuncaklarla ilgili sorularınızı yazın, Rusya Federasyonu genelinde 16.000 adet teslimatım var. Arkadaşlarıma hediye vermeyi severim.
Forum üyelerine ürünlerde indirim yapacağım. :wink:
Seks formatı herkes için farklıdır, bu yüzden arzularınızı mümkün olduğunca bireysel olarak anlamanıza ve isteğinize uygun oyuncakları seçmenize yardımcı olacağım.
I ben bir fetişistim, bir dominatrixim ve BDSM parktik aşığıyım, kadınsı erkekleri, strapon’u.
Bu nedenle bana mümkün olduğunca açık bir şekilde, utanmadan yazabilirsin.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seks oyuncaklarını anlamanıza yardımcı olayım. Forum üyelerine bireysel indirimler uygulanır. Bireysel seçim yapacağız

Unread post by Sibiryak89 »

Polina2612: 04 May 2022, 11:04 Merhaba!
Benim adım Polina. Pek çok cinsel pratik biliyorum, seks konusunda ince ve derin bir anlayışa sahibim.
Çevrimiçi seks mağazası InFeeling’in sahibiyim. Oyuncaklarla ilgili sorularınızı yazın, Rusya Federasyonu genelinde 16.000 adet teslimatım var. Arkadaşlarıma hediye vermeyi severim.
Forum üyelerine ürünlerde indirim yapacağım. :wink:
Seks formatı herkes için farklıdır, bu yüzden arzularınızı mümkün olduğunca bireysel olarak anlamanıza ve isteğinize uygun oyuncakları seçmenize yardımcı olacağım.
I ben bir fetişistim, bir dominatrixim ve BDSM parktik aşığıyım, kadınsı erkekleri, strapon’um.
Böylece bana mümkün olduğunca açık bir şekilde, utanmadan yazabilirsin.
Zaten korkutucu... Beni daha çok becereceksin🤣
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seks oyuncaklarını anlamanıza yardımcı olayım. Forum üyelerine bireysel indirimler uygulanır. Bireysel seçim yapacağız

Unread post by WWW »

bana aralığı görebileceğin bir bağlantı gönder
Автор темы
Polina2612
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Polina2612 »

Bağlantıyı buraya gönderemiyorum, bir arama motoruna Infeeling mağazası yazın veya bana telgraftan yazın elena_nnn1 Bağlantıyı oraya göndereceğim. Burada tavsiyelerde bulunmak ve seçimlere yardımcı olmak daha kolaydır
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks mağazaları ve samimi mağazalar”