Anonim.
İtiraf.
3 yıl önceydi. Düğünümüzün üzerinden 3 ay geçti, öncesinde 6 yıl birlikte yaşadık. Benim açımdan bir ihanet yoktu ve sadakatinden şüphe etmek için hiçbir neden göstermedi.
Ve şimdi bahar. Eşim birkaç haftalığına başka bir şehre annesini ziyarete gitti ve ilk hafta yalnızlığın ve özgürlüğün tadını çıkardım. Ben de sıkıldım ve bir arkadaşımı aramaya karar verdim.
Onun hakkında biraz bilgi. Atletik vücutlu ve harika şekilli bir kıçı olan, uzun boylu, güzel bir kız değildi. Dans ediyor, özgür ve çok vahşi bir yaşam tarzı sürdürüyor (ahlaksızlıkla karıştırılmamalı). Ve evet eşimin arkadaşı, düğünümüzde sağdıcımdı.
Uzun zamandır gözüm ondaydı ama ne özgüvenim ne de vicdanım “merhaba”dan başka bir şeye izin vermedi. , nasılsın”
Akşamlar. Sıkıldım, iletişim ve şefkat istiyorum. Ona yazmaya karar verdim.
- Merhaba, nasıl? Ne yapıyorsun?
- Merhaba, ben iyiyim, bir arkadaşımı görmeye gideceğim vs.
- Oturmak, bir içki içmek, sohbet etmek ister misin?
n- Seninkinin nerede olduğunu bile bilmiyorum?
- Anneme gel ve sohbet edelim.
- Tamam. İşe yararsa arayacağım.
Sanırım işe yaramadı. Bir çeşit kinchik’e sıkışıp kaldım. Ve birkaç saat sonra telefon geldi. Tahmin ettiğini söyledi.
Her şey titriyordu, korkunç bir panik içerisindeydim, bundan sonra ne yapmalıyım!? Çabuk mağazaya, viskiye, eve, temizliğe, duşa. Genel olarak ben hazırlandım, neyse ki o yaklaşık bir saattir hazırlanıyordu.
O da "bir dakika, üstümü değiştireceğim" diyerek geldi ve başka bir odaya gitti. Servis masasını hazırlıyordum. Birkaç dakika sonra dışarı çıktı ve telefonu biraz kapattım. Spor şortu, neredeyse külot, kısa bir tişört, açık düz bir karın ve dizden uyluğa kadar ve kürek kemiğinin altında bir yerde biten bir dövme. Mavi çizgili sarı saçlı ve yeşil gözlü. Yine içten gerildim, üzerime tuhaf duygular geldi. Korku, merak, şaşkınlık ve onu ele geçirmeye yönelik çılgın bir arzu.
Sıradan bir dostluk buluşması olan bonalizm vardı.
Gece yarısı vaktin nasıl geçtiğini fark etmedik. Viski bitti, hafif bir aksaklık var, düşünecek bir şey yok.
İşte bu kadar, hadi filmi açıp uyuyalım diyorum.
Kabul etti. Kanepeye uzandık, bana yaklaştı, ben de ona arkadan sarıldım. Ve sonra kafada bir tıklama ve çılgın bir arzu, ne yapmalı? Bundan sonra ne yapmalı? Bir haftadan fazladır seks yapmıyoruz. Uzanıp film izliyoruz ve sonra karar veriyorum:
- Senin için iyilik yapmamı ister misin?
- Ne?
- Duydun.
- Uzanıp icat etmeyin.
Kafanızda neler olduğu belli değil, içgüdüler vicdan ve tevazu ile savaşıyor, kadın vücuduna yakınlıktan başınız dönüyor. Elim onun göğsüne uzanıyor. Kaldırıyor:
- Hadi uyu artık, çok içtik.
Ama sakinleşemiyorum. Ve burada arzu nihayet vicdanı bitirir. Onu aniden sırtüstü yatırdım ve daha kendine gelmeden şortunu çıkardım, ancak şaşkın bakışını fark edebildim. Külotunu bir kenara iterek, açgözlülükle ve iddialı bir şekilde dilimle amını okşamaya başlıyorum. Ünlem işareti:
- Ne yapıyorsun?
Yorgunlukta boğuldun Aahhh! Elleri zaten başımın üzerindeydi ve bacakları birbirinden ayrıldı. Hareketlerime paralel olarak dalgalanıyor. Başım dönüyor. Küçük dudaklı pürüzsüz kedi heyecanlanır, Kedisi ıslanır. Olan biten her şeyden şaşkına dönüyorum. Kokusu, Vücudu, hareketleri, Tatlı inlemeleri. Beni iterek kıyafetlerinin geri kalanını çıkardı ve üzerime oturdu. Tanrı! Sıcak ıslak kedi yavaşça aletimin üzerine doğru itiyor. Orası çok dar ve güzel. Sonra, sanki bir sisin içindeymiş gibi, olan her şeyden bir pozisyon değişikliği, okşama ve gerçekçi olmayan hisler. Karnına boşal. Biraz dinlendikten sonra duşa gittik.
Yatak odasına döndük ve her şey ikinci tura döndü. Unutulmaz bir oral seks, okşamalar, açgözlü ve ateşli öpücükler. Onu yüzüstü çevirdi ve diliyle amını okşamaya başladı, kıçının küçük tekerleğine dokundu. Hiç anal seks yapmadım.
- Beni kıçına mı sokmak istiyorsun?
- Evet!
Parmaklarını istedi ve orayı yağladı, önce birini sonra da onu yapıştırdı ikinci parmaklar. Beni kendisine yaklaştırdı ve penisimi ağzına aldı. Biraz emdikten sonra yüz üstü yattı, ben de yavaş yavaş içine girdim. Ve yine bir duygu ve his patlaması. Harikaydı. Yaklaşık 20 dakika sonra inledi:
- Kıçımı sikeyim mmmm, kendimi çok kötü hissediyorum... ama
Birbirimizden ancak sabah kurtulduk.
Hoş bir yorgunluk, kafamda bir boşluk ve sakinlik var.
Onun evine yürüdüm ve işe gittim. Ve işte, bu tatlı, unutulmaz merhemin içindeki sinek... Soyunma odasında, tüm vücudumun çizikler ve sivilcelerle kaplı olduğunu fark ettim! Ne yapalım.? Çabuk eczaneye, sıyrıklar ve morluklar için merhemler, kompresler, hepsi bandajlara sarılmış. Eşimin gelişine bir hafta kaldı...
İşte o zaman ilk kez karımın üzerine kustum. Fantezi iyiydi ve başarılı bir şekilde paçayı sıyırdı. Sivilceleri sıyrık gibi göstermek için iğneyle çizmek zorunda kaldım. İnandı.
O gece yaşanan her şey ah..harikaydı ama bir o kadar da iğrençti. Neredeyse 2 yıldır vicdanım beni kemiriyordu, çok tatsızdı. Tekrar yapar mıydım? Gerçekten bilmiyorum... Muhtemelen hayır. Ama yasak meyve tatlıdır.
Bir süre önce onu tekrar yanıma çağırdım, geldi ama hiçbir şey olmadı.
İsimsiz olarak. İtiraf. Bu 3 yıl önceydi. Aramızın üzerinden 3 ay geçti...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 2349 Views
-
Last post by Miyop
-
- 1 Replies