Evlilik öncesi seks.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Evlenmeden önce seks

Unread post by Nikk »

Tania: 06 Jun 2024, 11:12 Modern zamanlarda hala sicil dairesinden önce hiç seks yapmamış insanların olması ilginç mi?
Elbette! Yakın bir arkadaşım, sicil dairesinden önceki tüm maceralarının seks değil, sadece dürtükleme olduğunu söylüyor.
Ve gerçek seks yapmaya ancak karısıyla başladı! Karısının üzerinden sürünerek geçti ve parmağını bile kaldıramadı! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Venüs
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tapkin »

12 saniye sonra gönderildi:
Tania: İlginçtir ki, modern zamanlarda hâlâ daha önce hiç seks yapmamış insanlar var kayıt ofisi?
Tabii ki var...Yusufçuk Marinka!)))
:merhaba
Last edited by Tapkin on 07 Jun 2024, 17:32, edited 1 time in total.
These users thanked the author Tapkin for the post:
Venüs
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Aşka Dokunmak »

Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Düğünden önce eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler mi evlenmeli?
Tüm insanlar farklıdır ve herkesin kendi yetiştirme, çevre ve yaşam maliyetleri vardır. kendi cinsel yapısı. Tek beden herkese uymaz. Bu nedenle, "yapmalı" - "yapmamalı" sorusu sorulma şekli değildir. Kim isterse onu yapar. Hiçbir zaman kendime özel olarak "biraz egzersiz yapma" hedefini koymadım, bunun hakkında düşünmedim bile. Ancak tam tersi durumda (bekaretimi korumanın) bir manasını da görmedim. Her şey kendi yolunda gitti, ne kadar doğruydu - yıllar sonra şimdi bile söyleyemem.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Venüs
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Sevgiye Dokun: 07 Jun 2024, 17:32
Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Düğünden önce eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Ne kadar yoğun düşünüyorsunuz? Seks hayatı düğünden önce mi olmalı? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler mi evlenmeli?
Tüm insanlar farklıdır ve herkesin kendi yetiştirme, çevre ve yaşam maliyetleri vardır. kendi cinsel yapısı. Tek beden herkese uymaz. Bu nedenle, "yapmalı" - "yapmamalı" sorusu sorulma şekli değildir. Kim isterse onu yapar. Hiçbir zaman kendime özel olarak "biraz egzersiz yapma" hedefini koymadım, bunun hakkında düşünmedim bile. Ancak tam tersi durumda (bekaretimi korumanın) bir manasını da görmedim. Her şey yolunda gitti, ne kadar da doğruydu - yıllar sonra şimdi bile bunu söyleyemem.
Bu sadece bir yürüyüş değil, aynı zamanda bir deneyin, tercihen her şeye ihtiyacınız var... yani, ya da hemen hemen her şeye, bu daha doğru! :göz kırp:
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Aşka Dokunmak »

Tapkin: 07 Jun 2024, 17:34her şeyi denemeniz tavsiye edilir... yani, ya da hemen hemen her şeyi, bu daha doğru! :wink:
Neden açıkça tiksindirici bir şey deneyesiniz ki? Seks hakkında konuşursak, birçok sapıklık (ya da sadece lezzetler) Ne gençliğimde ne de şimdi denemeye hazır değildim.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Venüs
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tapkin: 07 Jun 2024, 17:34 Sadece yürüyüşe çıkmak değil, tercihen her şeyi denemeniz gerekir... yani, ya da neredeyse her şeyi, bu daha doğru!
Hmm... O halde doğrudan tabuta gitmeniz gerekecek! Neyse artık hiçbir şey sizi şaşırtmayacak... :bel_flag:
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Tapkin: 07 Jun 2024, 17:34 tercihen her şeyi denemeniz gerekir... yani, ya da neredeyse her şeyi
))) Ahah, neyi denediniz ve denemediniz? , ama denemek ister misin?))) peki, irmik lapası ve pancar çorbası hariç...
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Düğünden önce mutlaka partnerlerin anatomik olarak birbirlerine uygun olup olmadıklarını kontrol etmelisiniz :yes:
Ve görünüş de önemlidir. Bende vardı, güzel değildi ama amı bir sanat eseriydi ve çok güzel kokuyordu :roll:
These users thanked the author Yün for the post:
Venüs
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bolbol, bu harika! Ve parfüme gerek yok!
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Venüs: 07 Jun 2024, 17:44
tercihen her şeyi denemeniz gerekir... yani, ya da neredeyse her şeyi
))) Ahah, ne buldunuz denedim ama ben denemedim ama gerçekten denemek istiyor musun?))) Peki, irmik lapası ve pancar çorbasının yanı sıra...
Ben de kayısı kompostosuna bayılırım (soğuk olanları)!) )))) :pardon:

1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Sevgiye Dokun: 07 Jun 2024, 17:42
Tapkin: 07 Jun 2024, 17:34 tercihen her şeyi denemelisiniz... yani, ya da neredeyse her şeyi, bu daha doğru ! :wink:
Neden açıkça tiksindirici bir şey deneyesiniz ki? Seks hakkında konuşursak, birçok sapıklık (ya da sadece lezzetler) Ne gençliğimde ne de şimdi denemeye hazır değildim.
Dakk I’ Kendinle dalga geçmenin gerekli olduğunu ben yazmadım!) :cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Venüs
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Bolbol: 07 Jun 2024, 17:58 Düğün öncesinde mutlaka partnerlerin anatomik olarak birbirlerine uygun olup olmadıklarını kontrol etmelisiniz :yes:
Ayrıca görünüm de önemlidir. Bende vardı, güzel değildi ama amı bir sanat eseriydi ve güzel kokuyordu :roll:
Birçoğu anında evleniyor, bazıları buna alışıyor, bazıları ise bir ay veya bir yıl sonra kaçıyor.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Bolbol: 07 Jun 2024, 17:58 Düğün öncesinde mutlaka partnerlerin anatomik olarak birbirlerine uygun olup olmadıklarını kontrol etmelisiniz :yes:
Ayrıca görünüm de önemlidir. Bende vardı, güzel değildi ama amı bir sanat eseriydi ve güzel kokuyordu :roll:
))) Tadı nasıl?))) Tadını beğendin mi?
These users thanked the author Venüs for the post:
Nick1979
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Venüs: 07 Jun 2024, 19:34 Tadı nasıl?))) Tadını beğendin mi?
Peki amcığın tadını nasıl sevmezsin? ?!! ANLAMSIZ!!! :zeki:
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

Uzun zaman önceydi. Bir kadına yaklaştı. Önlüklü, sürahili böyle...
Diyorum ki: Tam gece yarısı. Ahıra gelin, pişman olmayacaksınız...
O da şöyle: Düğüne kadar olmaz!
Ben de şöyle diyorum: Hanımefendi, merhamet edin.... Zavallı şey, düğününün ne zaman olacağını nasıl bilebilirim?
Vermedim... 😒
These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
Nick1979, Venüs
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Venüs: 07 Jun 2024, 19:34
Bolbol: 07 Jun 2024, 17:58 Düğün öncesinde partnerlerin anatomik olarak birbirlerine uygun olup olmadıklarını mutlaka kontrol etmelisiniz :yes:
Ve görünüş de önemlidir. Bende vardı, güzel değildi ama amı bir sanat eseriydi ve güzel kokuyordu :roll:
)) ) Tadı nasıl?))) Tadını beğendin mi?
O zaman onunla evlenirdim :angel:
These users thanked the author Yün for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

niqk: 07 Jun 2024, 19:36
Tadı nasıl?))) Tadını beğendin mi?
Peki, nasıl beğenmezsin amın tadı?!! ANLAMSIZ!!! :zeki:
)) Yani herkesin farklı zevkleri vardır ve herkesin farklı zevkleri vardır)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tapkin ve komposto - önce mi sonra mı? :roll:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Venüs: 07 Jun 2024, 19:47
niqk: 07 Jun 2024, 19:36
Venüs: 07 Jun 2024, 19:34 Tadı nasıl?))) Tadı beğendin mi?
Peki, kedi nasıl olabilir? Tadını beğenmedin mi?!! ANLAMSIZ!!! :zeki:
)) Yani herkesin farklı zevkleri vardır ve herkesin farklı zevkleri vardır)))
Farklı ama aynı derecede lezzetli!!! :roll:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Nick1979, Venüs
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Sidor »

Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler evlenmeli mi?
"...böylece dayanılmaz derecede acı çekmezsiniz amaçsızca geçirilen yıllar boyunca... "? :)))) Sorunuza kesin bir cevabım yok.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Sidor: 07 Jun 2024, 19:53
Gerçekten eğlenmeye ihtiyacımız mı var yoksa bakireler evlenmeli mi?
"...böylece’ amaçsız yaşamlar için dayanılmaz derecede acı verici yıllar..."? :)))) Sorunuza kesin bir cevabım yok.
Kimsenin kesin bir cevabı yok ))) Konu bu konu üzerinde düşünmek için oluşturuldu))))
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

Biraz Zen Budizmi
Yanında nilüfer çiçeği olanlar
Peki, içine oturun.
Ve bilmeniz gerekir ki nilüfer
Bu bir nilüfer çiçeğidir çiçek, çamaşır tozu değil....

Bu Yüceyi düşünmek içindir. :evet:
These users thanked the author Canis91 for the post:
Venüs
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Sibiryak89: 05 Jun 2024, 21:25 Zor bir soru, evlendim, kız arkadaşım hamile kaldı, 21 yaşında öğrenciyiz, düğünde hamile bir kadın vardı, hemen uzaklaştım ondan, sporcuyum, antrenman kampları, yarışmalar, benim için hiçbir şey değişmedi, sadece daha gizemli oldum ve o aldattı, sonra ayrıldılar, ikincisi yürüyordu, ikisi de yürüyordu ve üçüncüsüyle uyum vardı.
Kim nasıl bir aile ister ve nasıl olurlar Çocuk yetiştireceksin, buradan dans etmelisin. Benim fikrim.
Çoğu zaman kadınlar, saksağanlar gibi, kötü yerleştirilmiş şeyleri yakalarlar. Artık her sabah bu nefret dolu işe gitmeyi bırakmak istiyor. Sonunda maaşınızdan sonra kuruşları saymayı bırakın ve her şeyden tasarruf edin. Ve erkek avlamaya başlarlar. Aslında bir köle arıyorlar. Görünüşünüzün ne olduğu önemli değil, önemli olan ne kadar para topladığınızdır, ister bir daireniz olsun ister bir arabanız olsun. Ve onun çok acımasız ve iradeli olmaması arzu edilir. Bunlara kesinlikle ihtiyaç yok.

Ve kural olarak seçim düzgün erkeklere düşüyor. Beynini bu şekilde karıştırıyorlar; seni seviyorum, sensiz yaşayamam. Ve elbette, istediğiniz zaman ve istediğiniz şekilde seks. O zaman her şey ortaya çıkıyor. Bütün bu memnuniyetsizlikler. Yanlış oturuyorsun, yanlış ıslık çalıyorsun. Yani kadın evlendikten sonra bağımsızlığını ve aile içinde bir şeye karar verme hakkını gözetmek için acele ediyor. Ve tüm bunları büyük bir kıskançlıkla, inisiyatifi kaybetmeden izliyor. Ve çoğu erkek yıkılır, yani topuğun altına düşer.
Özellikle tartışmazlar ve buna hoşgörüyle bakarlar. Bazı insanlar eşleriyle kavga etmekten korkarlar ve karışmamayı tercih ederler. Bunu beğen ve yaşıyorlar.

Ama biri hâlâ dayanıyor, dayanıyor ve sonra kendi kendine diyor ki - siktir et her şeyi! Henüz o kadar da eski değil, bu işi sona erdirmemiz gerekiyor. Ve boşanır. Nafakayla, mal paylaşımıyla, skandalla. Ama yine de boşanıyor. Ve doğru olanı yapıyor. Tek bir hayat vardır.

Ve bence karı kocanın iyi arkadaş olduğu ve pasaporttaki damganın aslında hiçbir şeyi çözmediği çok nadir aile vakaları vardır. O olmadan da yaşayabilirdik.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Sibiryak89
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Sizce evlilik öncesi seks hayatı ne kadar çalkantılı olmalı?
damn... dedikleri gibi... çok daha çalkantılı)) .... Şimdi kendi kendime konuşuyorum...

ve
Venüs: 01 Jan 1970, 02:00 Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler evlenmeli mi?
Bence her şey bireyseldir.... her şey belirli kişilere bağlıdır... Birisi başladı... kahretsin bir sonraki hayatta da durmayacak ...
a birisi gerçekten düğüne kadar kendine bakar... beyaz atlı prensine inanır.... her şey kısadır... ve o beyaz at... hâlâ eğlence düşkünüdür ..... ve daha önce de böyleydi" " ve "sonrasında" kalıyor... ve merak ediyor... kendini kimin için kurtardığını...

ama onunla fahişelerin en iyi eşler olduğu görüşü.. . Yüzde yüz katılıyorum...

asırf "aşağı seviyedekiler"den de... nasıl olduğunu hayal bile edemezsiniz Kendi iyiliğim için "itaatkâr ve itaatkar" olabilirim.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Venüs
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Natali_Natali: 07 Aug 2024, 18:47
Sizce evlilik öncesi seks hayatı ne kadar yoğun olmalı?
damn... dedikleri gibi... nerede daha da fırtınalı))).... Şimdi kendi kendime konuşuyorum...

ve
Venüs: Gerçekte bakirelerin gerçekten eğlenmeye veya evlenmeye ihtiyacı var mı ? [/quote]
Bence her şey bireyseldir... her şey belirli kişilere bağlıdır... Birisi başladı... o yüzden bir sonraki hayatta da durmayacak... ve birisi düğüne kadar gerçekten kendine bakar... beyaz atlı prensine inanır.... kısacası her şey... ve o beyaz at... hâlâ eğlenceye düşkündür.. ... ve "öncesinde" böyleydi ve "sonrasında" kalıyor... ve acaba... kendini kimin için kurtardığını merak ediyor...

ancak fahişelerden en iyinin en iyi eş olduğu görüşü... Yüzde yüz katılıyorum...

ve ayrıca "en alttan"... bunu bile yapamazsın Kocanıza karşı ne kadar "itaatkâr ve itaatkar" olabileceğimi hayal edin....
Peki ya bir metrese ihtiyacı varsa? Bir evliliğin en alttaki ikisi şöyle böyle bir kombinasyondur.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Ksenofont: 07 Aug 2024, 19:08
Natali_Natali: 07 Aug 2024, 18:47
Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Sizce evlilik öncesinde seks hayatının ne kadar yoğun olması gerekir?
damn... dedikleri gibi ... çok daha fırtınalı)))... Şimdi kendi kendime konuşuyorum...

ve
Venüs:05 Jun 2024, 19:51 Gerçekten eğlenmeye mi ihtiyaçları var yoksa bakireler evlenmeli mi? n
Her şeyin bireysel olduğunu düşünüyorum.... her şey belirli kişilere bağlı... Birisi başlattı... kahretsin sonraki hayatında da durmayacaktır ..
ve birisi düğüne kadar gerçekten kendine bakar... beyaz atlı prensine inanır... kısacası her şey... ve bu beyaz at... hala bir eğlence düşkünü..... ve "öncesi" de öyleydi ve "sonraki" de öyle... ve merak ediyor... kendini kimin için sakladığını...

ama fahişelerin en iyi eşler olduğu görüşüne katılıyorum... Yüzde yüz katılıyorum...

asıl da "dipler".... sen Kocası için nasıl "itaatkâr ve şevk dolu" olabileceğimi hayal bile edemiyorum....
Peki ya bir metrese ihtiyacı varsa? Bir evliliğin en alttaki ikisi şöyle böyle bir kombinasyondur.
kocamın sadece bir eşe ihtiyacı var.... sadık)))... ve geri kalan her şey ikincildir... o ve ben, boyun eğdiğim bu tür ilişkilerde "oynayabiliriz"... daha doğrusu bu tür bir sekste... ama bunların hepsi anaokulu.... gerçi o bundan gerçekten hoşlanıyor. .. hoşuna gitti ve Tanrı’ya şükürler olsun)))....
Onun sevdiği her şeyi yapıyorum....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Ksenofon, olur, Venüs
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by olur »

Natali_Natali: 07 Aug 2024, 19:12
Ksenofont: 07 Aug 2024, 19:08
Natali_Natali: 07 Aug 2024, 18:47 damn... dedikleri gibi... çok daha fırtınalı))).... Şimdi kendi kendime konuşuyorum...
n
ve her şeyin bireysel olduğunu düşünüyorum.... her şeyin belirli kişilere bağlı olduğu... birisi başladı... kahretsin ki bir sonraki hayatta da durmayacak...
ve birisi düğüne kadar gerçekten kendine bakar... beyaz atlı prensine inanır... her şey kısadır... ve o beyaz at... hâlâ eğlence düşkünüdür.... . ve hem "öncesinde" hem de "sonrasında" öyleydi... ve kendini kurtardı... kendini kurtardığı kişi için...

ama şuna katılıyorum: fahişelerin en iyi eşler olduğu görüşü... yüzde yüz...

asıl "aşağı seviyedekiler"den de... ne kadar "itaatkâr ve itaatkar" olduğunu hayal bile edemezsiniz itaatkâr" Kocam için olabilirim. ...
kocamın sadece bir eşe ihtiyacı var.... sadık)))... ve geri kalan her şey ikincildir... o ve ben, boyun eğdiğim bu tür ilişkilerde "oynayabiliriz"... daha doğrusu bu tür bir sekste... ama bunların hepsi anaokulu.... gerçi o bundan gerçekten hoşlanıyor. .. hoşuna gitti ve Tanrı’ya şükürler olsun)))....
Onu memnun edecek her şeyi yapıyorum....
sana olan saygım
These users thanked the author olur for the post:
Christmas_Christmas
Nacker
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Nacker »

Venüs, birbirimizi keşfetmenin daha ilginç olduğunu düşünüyorum , eğer erken yaşlardan beri bir ilişkiniz varsa. Ve eğer hayatta aynı kişiyi bulamazsanız, hem kız hem de erkek kendilerini tanımalı ve seksin gerçekte ne olduğunu öğrenmeli, böylece mezuniyetten sonra 22 yaşında veya başka bazı durumlarda hayal kırıklığına uğramazlar. Genç ve biraz aptal olduğunuzda her şey adrenalinle ilgilidir. Bu nedenle ilk partnerimin vücudunun neye benzediğini bile hatırlamıyorum.
These users thanked the author Nacker for the post:
Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”