Evlilik ve cinsiyetteki ilişki kalıplarının değişmesi. Boynuzlayanlar, seks eşleri ve daha fazlası.
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evlilik ve cinsiyetteki ilişki kalıplarının değişmesi. Boynuzlayanlar, seks eşleri ve daha fazlası.
Nispeten uzun bir süredir bunun gibi forumları okurken bazı şeylere şaşırıyorum. Drochersky Yeterli miktarda araştırma deneyimim var ama aynı zamanda İnternet dışındaki gerçek hayatı da görüyorum. Dolayısıyla erkek kabilesinin artık çok fazla zemin kaybettiğine dair üzücü bir kanaatim var. Evlilik, aile ve cinsiyetteki rollere ilişkin istek ve gereksinimler dizisi önemli ölçüde değişti. Erkekler ne kadar çok devam ederse, ilişki içinde oldukları kadınlara o kadar çok tam hareket özgürlüğü verirler, kendilerini sınırlandırırlar, hatta geri çekerler. Evet, boynuzlanma ve diğer tezahürlerden bahsediyorum. Hatta bazı kocaların karılarını başka erkeklerle yatağa itip aynı zamanda mutlu olmaları gibi! Ancak anladığım kadarıyla bazı eşler ve tabii ki sevgilileri de buna hiç karşı değil. (Ya da belki eşleri de bu aralar bir yerlerde özgürce davranıyordur???) Görünüşe göre herkes mutlu. Ancak pek çok şeye karşı oldukça hoşgörülü olmama rağmen bana göre bu model pek yeterli görünmüyor ve biraz tuhaf geliyor. Tamam, bunlar münferit vakalar olabilir. Ancak görünüşe göre tezahürler çığ gibi büyüyor. Haklı mıyım? Bu neden oluyor?
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 5):
- SeRg !$!, Cyrus Tabor, Beluga, Üstü kendinize saklayın, aryamari
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years
Re: Evlilik ve cinsiyetteki ilişki biçimini değiştirmek. Boynuzlayanlar, seks eşleri ve daha fazlası.
Görünüşe göre herkesin ayak uyduramayacağı yeni trendler var, her ne kadar kız arkadaşımı başka bir erkeğe vermesem de, bir şekilde bu beni parçalara ayırır, hatta aldatmanın ne olduğunu öğrenmeye yetecek kadar ve bu benim için zaten ailenin çöküşü
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Re: Evlilik ve cinsiyetteki ilişki biçimini değiştirmek. Boynuzlayanlar, seks eşleri ve daha fazlası.
10-12 yıl önce iki arkadaşım karılarını becermemin sorun olmayacağını ima etmişti. Ama ondan uzaklaştım. Herkesle iyi ilişkilerinizi kaybedebilirsiniz. Ve karısı yanarsa anlamayacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Başkalarının senin kadınına sahip olması çok heyecan verici.
Şu tarihten sonra gönderildi:
Şu tarihten sonra gönderildi:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
Tarih, gelenekler, moda vb. konuları gündeme getirmem gerekeceğinden bu çok basit bir konu değil.
Bunu geliştirmeye başlarsam çoğu kişi beni kadın düşmanı sanacak (her ne kadar çok sevsem de) kızlar ve kadınlar) çok ve kendimi hetero ordunun arasında sayıyorum, diğerleri bağırmaya başlayacak, modern hayattan ne anlıyorsun, nereden geldin ve hangi mağara?
bunu tartışabiliriz ama bunun amacını göremiyorum :zeki:
Bunu geliştirmeye başlarsam çoğu kişi beni kadın düşmanı sanacak (her ne kadar çok sevsem de) kızlar ve kadınlar) çok ve kendimi hetero ordunun arasında sayıyorum, diğerleri bağırmaya başlayacak, modern hayattan ne anlıyorsun, nereden geldin ve hangi mağara?
bunu tartışabiliriz ama bunun amacını göremiyorum :zeki:
- These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Kral Kuş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 1 month
Birkaç yıl veya daha uzun süredir evli olan birçok kişi, birbirlerine olan cinsel çekimlerinin azaldığından şikayet etmeye başlar. Herkes adına yargıda bulunacağımı sanmıyorum ama her iki cinsiyetten arkadaşlarım ve tanıdıklarım bana bunu sık sık söylediler. Bu nedenle tarafta entrikalar her zaman vardı, ancak toplum buna farklı davranabilirdi. Çoğu zaman bunu sır olarak saklamaya çalıştılar. Günümüzde geleneksel değerler herkes için zorunlu değildir ve insanlar kendi aralarında bir anlaşmaya varabilmektedir. Aileyi korumak ve birbirlerine güvenmek istiyorlarsa, partnerin bazen bir tarafta bir ilişki yaşayabileceğini ve bunu bir sır, dram ve ilişkiyi bozma nedeni haline getirmediğini kabul edebilirler ve ayrıca diğer cinsel ilişki biçimlerini de uygulayabilirler. eğer hoşlarına giderse birlikte davranın. Şahsen benim için bu tür şeyler, ortaklardan birinin aşağılanmasının bir işareti değil, daha ziyade güvenin ve birbirlerinin ihtiyaçlarını anlamanın bir işaretidir. Ben de evlilik ilişkilerinin şiddete dönüşmesine ve nevroza yol açmasına karşıyım; bir kızın, tatmin edilmemiş arzular nedeniyle ruhuna zarar vermektense, bu durum var olduğu sürece, başka ilişkiler yaşamasına izin vermek benim için daha kolay olacaktır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Yalnızca kendi bakış açınızdan haklısınız. Rakipleriniz farklı düşünebilir. Ve onlar da haklılar.
Bunun neden olduğunu biliyor musun? Çünkü Lilith Havva’yı yendi. Ve 2000’den fazla yıl beklememiz gerekmesine rağmen tahmin edilebilirdi.
Kral Zogu , mih1, Kadınköle, SeRg !$!, Olfar,
Yalnızca kendi bakış açınızdan haklısınız. Rakipleriniz farklı düşünebilir. Ve onlar da haklılar.
Bunun neden olduğunu biliyor musun? Çünkü Lilith Havva’yı yendi. Ve 2000’den fazla yıl beklememiz gerekmesine rağmen tahmin edilebilirdi.
Lilith onları bunun için seviyor.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
- Cyrus Tabor, Kral Kuş, Beluga
-
- Sürtünmeler
Bu iyi. Yoksa nasıl bir hayat bekliyordu bizi... Bataklık melankolisi. Peki, eğer karım birisiyle seks yapmaktan hoşlanıyorsa ben buna neden karşı çıkayım? Sonuçta bu onun kendini iyi hissetmesini sağlıyor, bu da benim için iyi hissettirdiği anlamına geliyor çünkü birbirimizi seviyoruz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Sadece ikiyüzlü olmanıza gerek yok. Çoğu insanın yan tarafta bağlantıları olmuştur ve olacaktır. Elbette aşağılanmak ve sınırlandırılmak isteyen mazoşistler var ve bunda sevginin bir tezahürünü görüyorlar. Zevkler konusunda tartışma olmamasına rağmen bu tür aşktan hoşlanmıyorum. Seksin kendileri için pek de önemli olmadığı insanlar var; ayda bir oluyor ve tamam, onlar da var. Bu nedenle, tüm iktidarsız insanların soğuk eşlerini bulmasına ve tüm iyi seks severlerin samimi yaşamlarında çeşitlilik bulmasına izin verin)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
bir yerde sallanmaktan ya da kocalarla eş değiştirmeden bahseden bir yoldaş... Yoksa yanılıyor muyum? Neden ikiyüzlü olalım?
Buradaki herkes Lilith’in kim olduğunu ve neden bahsettiğimizi anlıyor mu?Bir Aşka Dokun: ↑03 Jul 2023, 17:26 Bunun neden olduğunu biliyor musunuz? Çünkü Lilith Havva’yı yendi. 2000 yılı aşkın bir süre beklemek zorunda kalmamıza rağmen bu tahmin edilebilirdi.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- Kral Kuş
-
- Sürtünmeler
Doğal olarak. Ave Şeytan!
Cyrus Tabor: ↑03 Jul 2023, 17:50 Buradaki herkes Lilith’in kim olduğunu ve neden bahsettiğimizi anlıyor mu?
Doğal olarak. Ave Şeytan!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
İlkel. Ve bir hatayla.
Last edited by Cyrus Tabor on 03 Jul 2023, 18:00, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Üstü kendinize saklayın, Kral Kuş
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Evet, insanların hiç değiştiğini düşünmüyorum. Bana öyle geliyor ki hayat tamamen aynı, hatta daha da eski ve tekrar... İnsanlar tüm bunları daha açık bir şekilde paylaşmaya başladı, daha fazla ifade ve görüş özgürlüğü vardı - yani, en azından yeri geldiğinde sekse. Yani işler farklılaşmış gibi görünüyor.
Ve böylece boynuzlamalar, üçlüler, ensest ve diğer her şey her zaman oradaydı. )) Tamamen IMHO elbette.
Ve böylece boynuzlamalar, üçlüler, ensest ve diğer her şey her zaman oradaydı. )) Tamamen IMHO elbette.
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 11 months
Uygun insan kavramına sahipsiniz, aynı zamanda bir kadın da, ya uygundur ya değildir ve siz onunla hiçbir şey yapamam.
- These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
- meh1, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years 1 month
Bu tıpkı piyasa kanunu gibi: "talep arz yaratır"... Eğer boynuzlular varsa, o zaman başkalarının karılarını becermeyi seven erkekler de vardır (ben çok zeki değilim ama ikincisinin temsilcisiyim). Fantezilerimde bile kadınımı asla kimseyle paylaşmak istemedim.
Ve evet, muhtemelen her zaman böyleydi Bully Carrie haklı. Overton penceresi genişledi ve konu söylemin içine girdi. Sallanma biraz daha erken ortaya çıktı (2000’li yılların başındaymış gibi hissettim) ve yaklaşık 10 yıl sonra boynuzlanma ortadan kalktı.
Ve evet, muhtemelen her zaman böyleydi Bully Carrie haklı. Overton penceresi genişledi ve konu söylemin içine girdi. Sallanma biraz daha erken ortaya çıktı (2000’li yılların başındaymış gibi hissettim) ve yaklaşık 10 yıl sonra boynuzlanma ortadan kalktı.
- These users thanked the author sptlh for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
cinsel devrim buraya ulaştı, böyle devam ederse 20 yıl sonra evlilik kendiliğinden tükenecek ve karınız sanki spor salonuna gidiyormuş gibi sevgilisinin yanına seks için gidecek, gençler zaten seks formatını seçiyor. ikili ilişkiler, inançlarınızı ve tartışmalarınızı umursamıyorlar, bu onlar için daha uygun, bir dönem diğerinin yerini alıyor.
- These users thanked the author hükümet38 for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Evgeniy-Spb, 6996
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Hooligan Carrie, Daha önce nasıl olduğunu söylemek zor , Antik çağlarda, hele kralların yönetimi altında bile yaşamadık. Ayrıca tarih sürekli olarak yeniden yazılıyor ve bu, şu anda görevde olanların doğrudan memnuniyeti için. İnsan, biyolojik özü itibarıyla binlerce yıldır değişmedi ama toplum hâlâ değişiyor. Bazı keşifler, bazı teknolojiler insanlar arasındaki ilişkileri büyük ölçüde etkiliyor. Bazı olaylar artık bize vahşi ve imkansız görünüyor (mesela meydanlarda kamuya açık infazlar) ve bize tanıdık gelen bir şey, Orta Çağ’dan veya I. Peter zamanından insanları dehşete düşürebilir. Peki ya cinsel kısım? Bazı olayların gölgede kaldığını, bazılarının ise tam tersine daha parlak ve yaygın hale geldiğini düşünüyorum. Belki daha sofistike ve aynı zamanda alaycı. İyi mi kötü mü; bilmiyorum.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Geniş
-
- Nirvana’dayım
Baktığınızda çok ileri gitmemişsiniz gibi görünüyor....
4 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Kunikolai,
Anladığım kadarıyla "uygun"/"uygun" en sevdiğiniz kelime. Bununla ne demek istiyorsun?
Peki ya kaynaklar? Sofokles’in ya da Aristofanes’in aynı hikayeleri birdenbire ortaya çıkmadı, değil mi? Peki Altın Eşek? Peki Decameron? Her şey öyleydi) Peki ya da hemen hemen her şey)
Artık bunu böyle uyguluyorlar, kesinlikle Afganistan’da.
Baktığınızda çok ileri gitmemişsiniz gibi görünüyor....
4 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Yap konuşuyorlar mı yoksa seçiyorlar mı? Gençler gevezelik etmede ve etraflarındaki herkesi şaşırtmada harikalar, evet. Ve böylece gençler de aynı şekilde normal sevgiyi ve normal heteroseksüel ilişkileri çoğunlukla istiyorlar. Ve kızların birbirlerini yalamaya çalışmaları da çok ilginç!) Önceleri kızlar merak ediyordu, şimdi

2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Kunikolai,
Anladığım kadarıyla "uygun"/"uygun" en sevdiğiniz kelime. Bununla ne demek istiyorsun?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Beluga, Üstü kendinize saklayın, aryamari
-
- Penetrasyon
eşim çocuk psikoloğu olarak çalışıyor, öğrenci odasına geldiğinde ve bir odada aynı battaniyenin altında 2 erkek, yan odada 2 kız olduğunda bana "gevezelik"ten bahsetmenize gerek yok ve ayrıca karşı cinsle tanışırlar ve kızınızın size buna inanamayacağınızı veya inanmayacağınızı söylemesi gerçeği.
O zamanlar, ah ahlak, son zamanlarda insanlar kıyafetlerinde şok işçisi rozetleriyle dolaşıyordu, ve şimdi bu nesil kıçında popo tıkacı ile dolaşıyor...
O zamanlar, ah ahlak, son zamanlarda insanlar kıyafetlerinde şok işçisi rozetleriyle dolaşıyordu, ve şimdi bu nesil kıçında popo tıkacı ile dolaşıyor...
- These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
- İskender, Aşka Dokunmak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Tamamen GDO Radyasyonu ve bilgisayar oyunları suçludurKral Zogu: ↑03 Jul 2023, 15:59 Uzun bir süredir bunun gibi forumları okurken bazı şeyler beni şaşırtıyor. Drochersky Yeterli miktarda araştırma deneyimim var ama aynı zamanda İnternet dışındaki gerçek hayatı da görüyorum. Dolayısıyla erkek kabilesinin artık çok fazla zemin kaybettiğine dair üzücü bir kanaatim var. Evlilik, aile ve cinsiyetteki rollere ilişkin istek ve gereksinimler dizisi önemli ölçüde değişti. Erkekler ne kadar çok devam ederse, ilişki içinde oldukları kadınlara o kadar çok tam hareket özgürlüğü verirler, kendilerini sınırlandırırlar, hatta geri çekerler. Evet, boynuzlanma ve diğer tezahürlerden bahsediyorum. Hatta bazı kocaların karılarını başka erkeklerle yatağa itip aynı zamanda mutlu olmaları gibi! Ancak anladığım kadarıyla bazı eşler ve tabii ki sevgilileri de buna hiç karşı değil. (Ya da belki eşleri de bu aralar bir yerlerde özgürce davranıyordur???) Görünüşe göre herkes mutlu. Ancak pek çok şeye karşı oldukça hoşgörülü olmama rağmen bana göre bu model pek yeterli görünmüyor ve biraz tuhaf geliyor. Tamam, bunlar münferit vakalar olabilir. Ancak görünüşe göre tezahürler çığ gibi büyüyor. Haklı mıyım? Bu neden oluyor?

-
- Penetrasyon
Orta Çağ’dan bir adamla bir benzetme yapmaya çalışacağım ve bugün, örneğin bir savaşçıyla karşılaştırırsak, kanda normalden yaklaşık 10 kat daha yüksek devasa bir testosteron seviyesi vardı, yani başka bir deyişle , dişiyi hareket ettiren her canlıyı sikti, eğer buraya taşınsaydı, mini bir kızla tanışırdı, ona anında anal-vajinal uyarı sağlardı ve birden fazla kez, şimdi durum böyle değil bir kadının kıçını gördüğünde heyecanlanamıyor, havasında değil, penisi sertleşmiyor, mastürbasyon yapması gerekiyor, sonra kaba bir şaka yapması gerekiyor
yorgun olduğunu, bu benim’ Kıskançlıktan bahsetmiyorum ama o zamanlar hormonlarla sağlanıyordu, sonra vatana ihanet konuşmalarıyla törene çıkmadılar, gidip intikam için kafalarını kestiler, günümüzün adamı onunla kıyaslandığında sadece bir sebze, Günümüzün erkeğine, kadınının nasıl sikildiğini gördüğünde geriye kalan tek şey ilginizi çekebilecek bir şeydir. Sonunda her şey yalanacak mı?
yorgun olduğunu, bu benim’ Kıskançlıktan bahsetmiyorum ama o zamanlar hormonlarla sağlanıyordu, sonra vatana ihanet konuşmalarıyla törene çıkmadılar, gidip intikam için kafalarını kestiler, günümüzün adamı onunla kıyaslandığında sadece bir sebze, Günümüzün erkeğine, kadınının nasıl sikildiğini gördüğünde geriye kalan tek şey ilginizi çekebilecek bir şeydir. Sonunda her şey yalanacak mı?
- These users thanked the author hükümet38 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
Bu savaşçı ne yiyordu? Soğanları için porsuk ağacını kim hazırladı? Gömleği ve pantolonu kim dikti? Her zaman farklı adamlar olmuştur, onları filmlerden ve kitaplardan sadece savaşçı olarak hatırlıyorum çünkü muhteşem. Ya tam tersine, yüksek testosteronlu adamları savaşçı olmaları için işe alsalardı (paralı askerler de vardı)? Bu nedenle bu seçim)
Bu İlginçtir ki, önceki zamanlarla bir benzetme yapıldığında hemen bir savaşçı ortaya çıkar )) Başka adam yok muydu?
Bu savaşçı ne yiyordu? Soğanları için porsuk ağacını kim hazırladı? Gömleği ve pantolonu kim dikti? Her zaman farklı adamlar olmuştur, onları filmlerden ve kitaplardan sadece savaşçı olarak hatırlıyorum çünkü muhteşem. Ya tam tersine, yüksek testosteronlu adamları savaşçı olmaları için işe alsalardı (paralı askerler de vardı)? Bu nedenle bu seçim)
- Beluga, 6996, aryamari
-
- Nirvana’dayım
O halde haydi bağıralım, neden olmasın?)
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Beluga, aryamari
-
- Nirvana’dayım
Moda söylem tam olarak budur, evet.
- Beluga, sptlh, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Yalnızca birkaç savaşçı ve şövalye vardı, aslında genel olarak aristokrasi ve zenginler vardı ve birkaç hatalı da vardı, ama kim köylüleri saydınız mı? Bu meseleyi nasıl hallettiler? Sanırım köylüler, yoldaşları olan şövalyeler, din adamları ve diğer tüccarlar tarafından parçalandıHooligan Carrie: ↑03 Jul 2023, 20:56Eski zamanlarla bir benzetme yapıldığında hemen bir savaşçının ortaya çıkması ilginçtir)) Başka adamlar yok muydu?
Bu savaşçı ne yiyordu? Soğanları için porsuk ağacını kim hazırladı? Gömleği ve pantolonu kim dikti? Her zaman farklı adamlar olmuştur, onları filmlerden ve kitaplardan sadece savaşçı olarak hatırlıyorum çünkü muhteşem. Ya tam tersine, yüksek testosteronlu adamları savaşçı olmaları için işe alsalardı (paralı askerler de vardı)? Dolayısıyla böyle bir seçim)

- These users thanked the author Beluga for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Erkek boynuzlu erkeklerde cinsel işlev bozukluğu vardır ve muayene edilip tedavi edilmek yerine ilişkilerinin biçimini değiştirirler, bu da sonuçta sorunu daha da kötüleştirir. Birisi bana bunun böyle olmadığını söylerse. Buna inanmayacağım.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Zorba Carrie, İskender, SeRg !$!, aryamari
-
- Penetrasyon
Orta Çağ sert bir dünyadır, pembe midillilerin ülkesi değil
sadece iki kişi varsa ve ben yanılmışsam nasıl savaştılar, izinsiz asker aldılar, sağlıklıydılar ve ergenlik çağından itibaren ilerlediler, o zamanlar yeni arazi pazarları, ticaret yolları için bir mücadele vardı, her şey şimdiki gibiydi, ama o zaman sağlıklı bir adamın sarhoş olup hiçbir şey yapmaması, girişte oturup para istemesi imkansızdı. 100 ruble ve yaşlı kadınlar ve çocuklar tarımla uğraşıyorlardı.
Orta Çağ sert bir dünyadır, pembe midillilerin ülkesi değil
-
- En güçlü orgazm!
bu yüzden yüzlerce aristokrat şövalye ve birkaçı savaşıyordu. Farklı derecelerde silahlara sahip bin piyade, top yemi olarak kabul edildi ve kayıpları nedeniyle üzülmedi. ve şövalyeler birbirlerine saygı duyuyorlardı, öldürmeye değil, ele geçirip para karşılığında takas etmeye çalışıyorlardı, kasıtlı olmaktan çok kazara öldüler. Uyuyan köylülere gelince, evet, bu doğru, çok fazla içmeye zaman yoktu, sadece açlıktan ölmemek için dönmeye zaman ayırın, çünkü buna verin, buna verin ve yedi kemiği kendiniz kemirin. .Vlad38: ↑03 Jul 2023, 21:52sadece iki kişi varsa ve ben yanılmışsam nasıl kavga ettiler, üstlendiler rızası olmayan askerler, sağlıklı ve ileriydi, üstelik ergenlikten itibaren, yeni arazi pazarları, ticaret yolları için bir mücadele vardı, her şey şimdiki gibi, ama o zaman sağlıklı bir adamın sarhoş olup hiçbir şey yapmaması, oturması imkansızdı. girişte 100 ruble istiyorlardı ve kadının yaşlı kadınları ve çocukları tarımla uğraşıyorlardıiki kez ve yanılmışım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Önceden bu sadece sıradan bir fahişelik gibi görünüyordu ve hepsi bu. Reklamı olmayan biriyle birlikte olan biri ekstrem sporlar, macera vb. uğruna sola gitti.
Artık birçok kişi, cinsel dış kaynak kullanımı için bir eş sağlamanın gerekli ve doğru bir şey olduğunu sunuyor - ve bunu köpükle kanıtlayacaklar Doğru olanı yaptıklarını söylüyorlar çünkü her şey sevdiği için.
Artık birçok kişi, cinsel dış kaynak kullanımı için bir eş sağlamanın gerekli ve doğru bir şey olduğunu sunuyor - ve bunu köpükle kanıtlayacaklar Doğru olanı yaptıklarını söylüyorlar çünkü her şey sevdiği için.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Böyle bir şey var, evet.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 10 months
Hayır, bu doğru değil. Hatta canlı yayında, karısı sikilirken aldatılan adamın sikinin nasıl sigara içtiğini gördüm. Ve mastürbasyon yapmasına bile izin verilmedi. Daha sonra kafalarında bir şeyler değişir. Sadece senin işin) Bu nedenle, gözünüze çarpan ilk şeyin bu olmaması garip.
-
- Sürtünmeler
Eğer bunu biliyorsan bunun nesi yanlış? Sevgiline eş, metresine sen... Seviştik, monotonluğu hafiflettik, eve döndük ve her zamanki gibi yaşadık.
-
- Nirvana’dayım
Erkekler, anlıyorsunuz, cinsel sağlığınız açısından her şey yolundaysa, o zaman sadece seks yapıyorsunuz demektir. Belki her gün değil ama cinsel ilişkinin başından sonuna kadar stabil bir ereksiyon yaşarsınız. Ve hızlı bir nişancı olsanız bile, bu her zaman bir cinsel sağlık ihlali değildir - bu sizin bireysel özelliğiniz olabilir.
Ve uyarılma sorunlarınız olduğunda, genital temas sırasında ereksiyon sorunlarınız olduğunda - bu zaten cinsel işlev bozukluğu. Bir doktora görünmeniz gerekiyor.
Cinsel, cinsel, erektil disfonksiyon, iktidarsızlıktır. Bir erkeğin tam cinsel ilişki için yeterli düzeyde ereksiyon sağlayabilmesi. Sigara içiyor olması bize hiçbir şey anlatmıyor. Onu kaçarken görseniz bile hiçbir şey söylemez.6996: ↑04 Jul 2023, 10:41Hayır, bu doğru değil. Hatta canlı yayında, karısı sikilirken aldatılan adamın sikinin nasıl sigara içtiğini gördüm. Ve mastürbasyon yapmasına bile izin verilmedi. Daha sonra kafalarında bir şeyler değişir. Tam sizin çizginizde) Bu nedenle gözünüze çarpan ilk şeyin bu olmaması garip.
Erkekler, anlıyorsunuz, cinsel sağlığınız açısından her şey yolundaysa, o zaman sadece seks yapıyorsunuz demektir. Belki her gün değil ama cinsel ilişkinin başından sonuna kadar stabil bir ereksiyon yaşarsınız. Ve hızlı bir nişancı olsanız bile, bu her zaman bir cinsel sağlık ihlali değildir - bu sizin bireysel özelliğiniz olabilir.
Ve uyarılma sorunlarınız olduğunda, genital temas sırasında ereksiyon sorunlarınız olduğunda - bu zaten cinsel işlev bozukluğu. Bir doktora görünmeniz gerekiyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 10 months
İşte mesele bu! Bahsettiği kişi daha sonra karısını becerdi ve gücüyle her şey yolundaydı. Ve düzenli olarak seks yapıyorlar. Ve bu tam bir fetiş. Ama onun ve onun kafası pek iyi değil...Marinka: ↑04 Jul 2023, 13:06Cinsel, cinsel, erektil disfonksiyon, iktidarsızlıktır. Bir erkeğin tam cinsel ilişki için yeterli düzeyde ereksiyon sağlayabilmesi. Sigara içiyor olması bize hiçbir şey anlatmıyor. Onu kaçarken görseniz bile hiçbir şey söylemez.Hayır, bu doğru değil. Hatta canlı yayında, karısı sikilirken aldatılan adamın sikinin nasıl sigara içtiğini gördüm. Ve mastürbasyon yapmasına bile izin verilmedi. Daha sonra kafalarında bir şeyler değişir. Tam sizin çizginizde) Bu nedenle gözünüze çarpan ilk şeyin bu olmaması garip.
-
- Penetrasyon
Kötü olduğunu söylemedim, seks EŞİ formatı klasik evliliğin yerini alıyor, artık kadın kazanmayacak’ Kocasını arkadaşlarıyla içki içmek için garaja gitmemesi ve evde kalıp romantik bir akşam geçirmesi ve onu iyice sikmesi konusunda ikna etmenize gerek yok, tek yapmanız gereken en yakın arkadaşınızı arayıp akşamı lezbiyen tarzında geçirmek ve sonra komşunuza gidin ve ek erkek sevgisi kazanın, tehdit, çöp, kıskançlık olmadan, ihtiyaç duymayan insanlar yeni bir cinsel deneyim kazanmak için boşanacak, kadın daha baskın hale gelecek, erkekler bütün hafta ortalıkta dolaşmak zorunda kalmayacak sertleşmiş ve taşakları şişmiş bir halde, öğle yemeği için bir arkadaşının muhasebecisine uğramak ve masasında ona güzelce sikişmek yeterli olacaktır, biz tik tok’ta takılıp kalırken ve komşunuzun muhteşem göğüsler diktiği kedilere bakarken dünya hızla değişiyor kendi üzerine motorcu ceketini giydi, bisiklete bindi ve ufka doğru yola çıktı...
-
- Nirvana’dayım
Peki, ve açık ilişkiler evlilik kurumunun sonudur . Bu olmayacak. Karı seksi asla klasik evliliğin yerini alamaz. Üstelik her zaman sapkınlık olarak sınıflandırılacaktır.
n Koşuya çıkın, dışarı çıkmanız gerekiyor. Kedileri izleyen adam ve ufukta bisikletle giden adam, ikisi de çok az hareket ediyor ve aynı zamanda iktidarla ilgili sorunlar hissedecekler.Vlad38: ↑04 Jul 2023, 14:01Kötü olduğunu söylemedim, seks EŞİ formatı klasik evliliğin yerini alıyor, Artık bir kadının kocasını garaja gidip arkadaşlarıyla içki içmemesi konusunda ikna etmesine gerek kalmayacak, evde romantik bir akşam geçirmek ve onu iyice sikmek için ikna etmeye gerek kalmayacak, en yakın arkadaşını arayıp vakit geçirmesi yeterli olacak. Lezbiyen tarzında bir akşam geçirecek ve sonra bir komşuya gidip tehditler, çöpler, kıskançlıklar olmadan ek erkek sevgisi alacaksınız, insanlar yeni bir cinsel deneyim yaşamak için boşanmak zorunda kalmayacak, kadın daha baskın hale gelecek, erkekler kazanacak’ Bütün hafta kemikleşmiş ve taşakları şişmiş bir şekilde dolaşmak zorunda değiliz, öğle yemeği için bir arkadaşımızın muhasebecisine uğramak ve masasında ona güzel bir yumruk atmak yeterli olacaktır, biz Tik Tok’a takılıp kalmışken dünya hızla değişiyor ve kedilere bakarken komşunuz kendine muhteşem göğüsler dikti, motorcu ceketi giydi, bisiklete bindi ve ufka doğru yola çıktı...Bunun nesi kötü,
Peki, ve açık ilişkiler evlilik kurumunun sonudur . Bu olmayacak. Karı seksi asla klasik evliliğin yerini alamaz. Üstelik her zaman sapkınlık olarak sınıflandırılacaktır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Üstü kendinize saklayın, SeRg !$!, aryamari
-
- Sürtünmeler
Bu hiç umursamadığım bir şey. Biz beğendik, kimseye zararı yok, gerisi önemli değil
- These users thanked the author kadınköle for the post:
- Aşka Dokunmak
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Hem antik Romalılar arasında hem de onlarla savaşan barbarlar arasında (eğer tarihçiler yalan söylemiyorsa) bir süredir karışıklıklar vardı. onlara. Ve eski Hindistan’da bir nevi. Tarih aynı zamanda büyük bir daire içinde tekerrür edebilir mi acaba? Önemli olan, herhangi bir modele bağlı kalma zorunluluğunun olmaması ve insanların kendileri için en rahat seçeneği seçebilmeleridir.
Bir şey düşündüm ve umurumda olmadığına karar verdim, onun yerine geliyor, gelmiyor. Önemli olan, daha az çatışma olması ve herkesin mutlu olmasıdır.Vlad38: ↑04 Jul 2023, 14:01 Bunun kötü olduğunu söylemedim, seks EŞİ formatı klasik evliliğin yerini alıyor, artık bir kadının kocasını arkadaşlarıyla içki içmek için garaja gitmek yerine evde kalmaya ikna etmesi gerekmeyecek Romantik bir akşam için ve onu iyice sikmek için, en iyi arkadaşını arayıp lezbiyen tarzında bir akşam geçirmek yeterli olacak ve ardından bir komşuya gidip ek erkek sevgisi almak, tehditler, çöpler, kıskançlıklar olmadan, insanların buna ihtiyacı olmayacak yeni bir cinsel deneyim yaşamak için boşanırsanız, kadın daha baskın hale gelecektir, erkekler bütün hafta boyunca sert ve şişmiş taşaklarla dolaşmak zorunda kalmayacak, tek yapmanız gereken öğle yemeğinde bir arkadaşınızın muhasebecisinin evine uğrayıp onu iyice becermek masasında, biz TikTok’a takılıp kedilere bakarken dünya hızla değişiyor, komşunuz kendine harika göğüsler dikti, motorcu ceketi giydi, bisiklete bindi ve ufka doğru yola çıktı.. .
Hem antik Romalılar arasında hem de onlarla savaşan barbarlar arasında (eğer tarihçiler yalan söylemiyorsa) bir süredir karışıklıklar vardı. onlara. Ve eski Hindistan’da bir nevi. Tarih aynı zamanda büyük bir daire içinde tekerrür edebilir mi acaba? Önemli olan, herhangi bir modele bağlı kalma zorunluluğunun olmaması ve insanların kendileri için en rahat seçeneği seçebilmeleridir.
Last edited by Kral Kuş on 04 Jul 2023, 16:10, edited 1 time in total.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 244 Views
-
Last post by Büyük ile küçük
-
- 5 Replies