Evlilik öncesi seks.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Evlilik öncesi seks.
Birçok çift yıllarca ilişkilerini resmileştirmeden yaşıyor ve hatta birlikte çocuk doğuruyor ama şu anda beni ilgilendiren soru bu değil. Tamamen farklı bir şey bilmek istiyorum. Düğünden önce biraz eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler evlenmeli mi?
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler evlenmeli mi?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 6):
- Yün, Sool40, Nick1979, Sibiryak89, Aşka Dokunmak, Christmas_Christmas
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Evlenmeden önce seks
Günümüzde bekaret önemli bir konu ve hatta bazı insanları korkutuyor. İffet, yetiştirilme tarzına ve dini görüşlere bağlıdır.
Evet, düğünden önce bence kendi zevkiniz için yaşamalısınız, ancak ahlaksızca değil, çünkü bu kişinin itibarını etkileyecektir. İtibarını zedelersen belki de düğün olmayacak.
Evet, düğünden önce bence kendi zevkiniz için yaşamalısınız, ancak ahlaksızca değil, çünkü bu kişinin itibarını etkileyecektir. İtibarını zedelersen belki de düğün olmayacak.
- These users thanked the author favafresx. ru for the post:
- Airsex
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 9 months
Maalesef bu bu günlerde vahşilik.
Bir kız masum olmalı.Venüs: ↑05 Jun 2024, 19:51 Birçok çift yıllarca ilişkilerini resmileştirmeden yaşıyor ve hatta ortak çocuklar bile doğuruyor, ancak şu anda beni ilgilendiren soru bu değil. Tamamen farklı bir şey bilmek istiyorum. Düğünden önce biraz eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler mi evlenmeli?
Maalesef bu bu günlerde vahşilik.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Karım seks yaptığım tek kişidir). Birlikte yavaş yavaş özgürleşiyoruz ama gençliğimin fırtınalı geçmemesine biraz üzülüyorum. Yatakta farklı mizaçtaki kızlarla denemek isterim
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Bilişsel uyumsuzluğum var))) Söyle bana bu nasıl mümkün olabilir?
- These users thanked the author Venüs for the post:
- edgard.shuhard
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 5 months
Bu tam bir saçmalık, önceden çok eğlenilen çiftler var 17 yıllık evliliğin ardından evlilik sırasında çılgına dönen çiftler var, kocasının gençliğinde dışarı çıkmadığı ve evlilikte de dışarı çıkmadığı çiftler varVenüs: ↑05 Jun 2024, 19:51 Birçok çift yıllarca ilişkilerini resmileştirmeden yaşıyor ve hatta ortak çocuklar bile doğuruyor, ancak şu anda beni ilgilendiren soru bu değil. Tamamen farklı bir şey bilmek istiyorum. Düğünden önce biraz eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmek mi gerekli, yoksa bakireler evlenmeli mi?
Last edited by Polonya on 05 Jun 2024, 20:06, edited 1 time in total.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 6 months
Pek çok kişiyle sikişmek....peki..fahişe olmak hiç hoş değil...
Sikeyim.eski kaltağımı....
:ağla :
Sikeyim.eski kaltağımı....

- These users thanked the author Don Şeytanı for the post (total 3):
- Venüs, Polonya, Morpheus
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Mütevazi bir bakire olmak daha mı iyi? Misyoner pozisyonunda seks ve sadece tamamen karanlıkta mı?))))Frostdemon: ↑05 Jun 2024, 20:06 Birçok kişiyle sikişmek....peki...fahişe olmak hiç hoş değil...
Sikeyim.eski kaltağımı....![]()
![]()
-
- Oral stimülasyon
Hayır...bakire olmasın...ama öyle değil ...tüm şehri siken...
- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- Morpheus
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
Kimseye söylemiyorum. Bırakın istediklerini yapsınlar...
Ben buyum...Aşk olmadan sevişemem..tüm hayatım boyunca sadece bir kez sevdim. ...ilk ve tek aşkım.cadım ...o bir dolandırıcı.bir yalancı.bir hain.Onu şimdiden unutmayı tercih ederim.
31 çekmeye devam edeceğim.Bir şekilde yaşayacağım kadınsız
Tamam, biraz votka alacağım. İçkini bitir. Köfteler muhtemelen çoktan soğumuştur. :merhaba
Ben buyum...Aşk olmadan sevişemem..tüm hayatım boyunca sadece bir kez sevdim. ...ilk ve tek aşkım.cadım ...o bir dolandırıcı.bir yalancı.bir hain.Onu şimdiden unutmayı tercih ederim.
31 çekmeye devam edeceğim.Bir şekilde yaşayacağım kadınsız

Tamam, biraz votka alacağım. İçkini bitir. Köfteler muhtemelen çoktan soğumuştur. :merhaba
- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- Sidor
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Afiyet olsun))) ama içme. votka - bu kötü ...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Don Şeytanı, Nicolausblind
-
- Oral stimülasyon
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 5 months
Votkasız köfteler boşa giden paradır. Soğuk votkalı sıcak köfteleri severim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Kesinlikle bir bakireyle evlenmedim, yürüyüşe çıkacak zamanım vardı.
Ama bana öyle geliyor ki, ne kadar eğlenirsen eğlen, bu seni kurtarmayacak. , o zaman sevgilinle tanışabilirsin, bunların hepsi kesinlikle o. Çok zaman geçebilir, ya da belki bir ay sonra onu hâlâ istemiyorum, kesinlikle sonsuza kadar birlikte olacağım başka biriyle tanıştım. Ve sonra suçu yeterince zamanı olmadığı ve erken evlendiği gerçeğine bağlıyor.
Eh, bu işe yaramıyor. Bakire olarak bir araya gelip dışarı çıkıp sonsuza kadar mutlu yaşayanlar var. Ve şehrin yarısını becermiş olanlar var, sonra onunla son ve tek kişiyle tanışıyorlar, zaten bıkmış durumdalar. Ve yine bir sorun var, görünüşe göre partiye yetecek kadar vaktiniz olmamış.
Gelecekteki ilişkiler ve aile yaşamı iyi vakit geçirip geçirmediğinize bağlı değil.
Fakat bu tamamen benim öznel görüşüm.
Bilmiyorum, tüm bunların saçmalık olduğu benim fikrim .Venüs: ↑05 Jun 2024, 19:51 Birçok çift yıllarca ilişkilerini resmileştirmeden yaşıyor ve hatta ortak çocuklar bile doğuruyor, ancak şu anda beni ilgilendiren soru bu değil. Tamamen farklı bir şey bilmek istiyorum. Düğünden önce biraz eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacın var yoksa bakireler mi evlenmeli?
Kesinlikle bir bakireyle evlenmedim, yürüyüşe çıkacak zamanım vardı.
Ama bana öyle geliyor ki, ne kadar eğlenirsen eğlen, bu seni kurtarmayacak. , o zaman sevgilinle tanışabilirsin, bunların hepsi kesinlikle o. Çok zaman geçebilir, ya da belki bir ay sonra onu hâlâ istemiyorum, kesinlikle sonsuza kadar birlikte olacağım başka biriyle tanıştım. Ve sonra suçu yeterince zamanı olmadığı ve erken evlendiği gerçeğine bağlıyor.
Eh, bu işe yaramıyor. Bakire olarak bir araya gelip dışarı çıkıp sonsuza kadar mutlu yaşayanlar var. Ve şehrin yarısını becermiş olanlar var, sonra onunla son ve tek kişiyle tanışıyorlar, zaten bıkmış durumdalar. Ve yine bir sorun var, görünüşe göre partiye yetecek kadar vaktiniz olmamış.
Gelecekteki ilişkiler ve aile yaşamı iyi vakit geçirip geçirmediğinize bağlı değil.
Fakat bu tamamen benim öznel görüşüm.
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca bir erkeğin biraz eğlenmesi, bir kızın da saf ve masum olması gerektiği gibi bir cümleyi de anlamıyorum.
Peki herkes masumsa kiminle biraz eğlenelim ki?
Şişmanlarken herkesi denesem, o zaman bu kadar çok bakireyi nerede bulabilirim? Herkese yetmeyecek)))
Peki herkes masumsa kiminle biraz eğlenelim ki?
Şişmanlarken herkesi denesem, o zaman bu kadar çok bakireyi nerede bulabilirim? Herkese yetmeyecek)))
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 4):
- Venüs, Sibiryak89, Pus, Polonya
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ayrıca bu tamamen cinsiyetçilik...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Nick1979, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
Bir erkek yüz kadını becerdiyse, o zaman erkeğin tecrübesi vardır, seninle anlaştığı için gurur duy.
Ve eğer bir kadın daha önce en az bir tane becermişse sen, o zaman her şey berbat olur, sorgulamalar ve kıskançlık yığını))) Genel olarak, sadece son sürtük, seni aldığı kraldan gurur duy 101
: -D
Katılıyorum. Mesela benden önce kiminle olduğu umurumda değil. Önemli olan şimdi ne olacağı ve bundan sonra ne olacağıdır. Herkesin farklı bir geçmiş yaşamı vardır.
Bir erkek yüz kadını becerdiyse, o zaman erkeğin tecrübesi vardır, seninle anlaştığı için gurur duy.
Ve eğer bir kadın daha önce en az bir tane becermişse sen, o zaman her şey berbat olur, sorgulamalar ve kıskançlık yığını))) Genel olarak, sadece son sürtük, seni aldığı kraldan gurur duy 101

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 7 months
Yeniyken elbisene iyi bak, gençken namusuna iyi bak...
sıradan bir örnek. Bir adamla seks yapacaksın ve onun bir şifakı var... bir buçuk yıl sonra nasıl üç haçla karşılaşacağını bile fark etmeyeceksin... ve sonra zaten sorunlarla karşılaşacaksın ve tüm bunlar diğer güzellikler... ve bu en kötü seçenek değil (sadece bugün hiç hayal gücüm yok)
sıradan bir örnek. Bir adamla seks yapacaksın ve onun bir şifakı var... bir buçuk yıl sonra nasıl üç haçla karşılaşacağını bile fark etmeyeceksin... ve sonra zaten sorunlarla karşılaşacaksın ve tüm bunlar diğer güzellikler... ve bu en kötü seçenek değil (sadece bugün hiç hayal gücüm yok)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Zor bir soru, evlendim, kız arkadaşım hamile kaldı, 21 yaşında öğrenciyiz, düğünde hamile bir kadın vardı, hemen uzaklaştım ondan, sporcuyum, antrenman kampları, yarışmalar, hiçbir şey değişmedi onun için ben, daha ketum oldum ve o aldattı, sonra ayrıldık, ikincisinde bir yürüteç vardı, ikisi de yürüdü ve üçüncüsünde uyum vardı.
Kim nasıl bir aile istiyor ve çocuklarını nasıl yetiştirecek, buradan dans etmemiz lazım. Benim fikrim.
Kim nasıl bir aile istiyor ve çocuklarını nasıl yetiştirecek, buradan dans etmemiz lazım. Benim fikrim.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Venüs
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Düğünden önce biraz egzersiz yapman gerektiğini düşünüyorum. İlginizi çeken her şeyi denemeniz, deneyim kazanmanız, kendinizi, vücudunuzu ve partnerlerinizin bedenlerini anlamanız gerekiyor. Neyi sevdiğinizi, başka ne istediğinizi, neyin aklınızda tutmaya değer olduğunu ve neyin olmadığını anlayın. Ve ancak kendiniz ve diğer insanlar (farklı anlamlarda) hakkında iyi bir deneyim ve anlayışla evlenmeyi düşünebilirsiniz. Bakın bu yaklaşımla boşanma oranı daha düşük olacak çünkü daha az yanılsama ve boş beklentiler olacak.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 3 months
Bana göre ikisinin de fahişe olduğu bir aileye sahip olmanın hiçbir anlamı yok. Bu bir nevi küfürdür...
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
ne olmuş yani, ilk eski sevgilimle düğünden önce çok sikiştik ve hatta bir kız çocuğumuz bile oldu
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
Sevgilim, düğünümüzden ve tanışmamızdan önce çok fırtınalı bir seks hayatı yaşadı, bazen günde beşe kadar partneri vardı, bizim kasabamızda sadece tembeller onu beceremezdi, arkasında 5 aptal kürtaj vardı. Artık doğum yapamıyoruz. Buna ve düğünümüz öncesi çıkan kötü dedikodulara rağmen onunla evlendim ve mutluyum, her ne kadar düğüne şahit olan en yakın arkadaşım onu gençliğinde düğünden sonra saunada kalabalık bir arkadaş grubuyla sikse de, hiçbirimizin tadını çıkaramadık. diğer, günlerce seviştik ve 10 yıl sonra sallanmaya ve boynuzlanmaya başladılar, şimdi hala sağa sola sikişmeye devam ediyor, tabii ki sadece benim rızamla ve bu gerçekten hoşuma gidiyor, inanılmaz derecede heyecan verici ve beni tahrik ediyor, Onu hayattan daha çok seviyorum.
- These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 2):
- Venüs, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 5 months
Her zaman bu ifadeyi düşündüm " önce biraz eğlenelim’’ cümlesi tuhaftı. Düğünden önce bir ilişkim vardı ve bu ilişkiye girerken hiçbir zaman kendi kendime “şu anda bunu yapıyorum, çünkü düğünden önce biraz egzersiz yapmam gerekiyor” diye düşünmedim. Şans benden yana olduğunda seksten, ilişkilerden ve tüm bunlardan keyif aldım ve işler bu şekilde sonuçlandı. Kızlarda durum farklı olabilir ama ben hiçbir tanıdığımın, kız arkadaşımın, eski sevgilimin evlenmeden önce birileriyle eğlenmek için vakit geçirdiğini söylediğini bir kez bile hatırlamıyorum. Belki böyle bir niyet gizliyorlardı ama benim şüphelerim var.
Düğünden önce dışarı çıkma hedefini belirlemek bence çok aptalca bir fikir; eğer dışarı çıkacaksanız, o zaman kendi zevkiniz için dışarı çıkın, bir tür eğlence için değil. evlenmeden önce bar. Ama eğer istemiyorsan, evlenene kadar iffetli kalmak da aynı derecede aptalca bir fikir.
Ve evliliğin kendisi bir iffet rekabeti değil, iki yetişkin arasındaki bir anlaşmadır. Ve size uygun olmayan bir kişiyle ilişkiye girerek hayatınızda pek çok pisliğin ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Bu nedenle, tercihlerinize bağlı olarak, birlikte çıkacağınız veya sadık kalacağınız cana yakın birini seçmek mantıklıdır. Bu benim görüşüm.
Seninki ne?
Günaydın.
Her zaman bu ifadeyi düşündüm " önce biraz eğlenelim’’ cümlesi tuhaftı. Düğünden önce bir ilişkim vardı ve bu ilişkiye girerken hiçbir zaman kendi kendime “şu anda bunu yapıyorum, çünkü düğünden önce biraz egzersiz yapmam gerekiyor” diye düşünmedim. Şans benden yana olduğunda seksten, ilişkilerden ve tüm bunlardan keyif aldım ve işler bu şekilde sonuçlandı. Kızlarda durum farklı olabilir ama ben hiçbir tanıdığımın, kız arkadaşımın, eski sevgilimin evlenmeden önce birileriyle eğlenmek için vakit geçirdiğini söylediğini bir kez bile hatırlamıyorum. Belki böyle bir niyet gizliyorlardı ama benim şüphelerim var.
Düğünden önce dışarı çıkma hedefini belirlemek bence çok aptalca bir fikir; eğer dışarı çıkacaksanız, o zaman kendi zevkiniz için dışarı çıkın, bir tür eğlence için değil. evlenmeden önce bar. Ama eğer istemiyorsan, evlenene kadar iffetli kalmak da aynı derecede aptalca bir fikir.
Ve evliliğin kendisi bir iffet rekabeti değil, iki yetişkin arasındaki bir anlaşmadır. Ve size uygun olmayan bir kişiyle ilişkiye girerek hayatınızda pek çok pisliğin ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Bu nedenle, tercihlerinize bağlı olarak, birlikte çıkacağınız veya sadık kalacağınız cana yakın birini seçmek mantıklıdır. Bu benim görüşüm.
Seninki ne?
- These users thanked the author mskBul for the post (total 3):
- Venüs, Sibiryak89, Airsex
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 8 months
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve sizin de öyle olduğunuzu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer aldığınız kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmemeli, ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.
Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın imkansız olduğuna inanıyorum ve aynı zamanda buna doymak mümkün değil. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanlar farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve sizin de öyle olduğunuzu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer aldığınız kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmemeli, ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
- Sibiryak89, edgard.shuhard, MENZİL_, Nick1979, mskBul
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
böyle düşünmene ne sebep oldu ??? Kötü kokuyorum!!!Venüs: ↑06 Jun 2024, 09:50 Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın ve gelecekte eğlenmenin imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve bunu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer karşınıza çıkan kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmeli ve ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.

-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Beyaz atlı prensi bekliyorum))) Atın var mı?Eustace: ↑06 Jun 2024, 10:04böyle düşünmene ne sebep oldu ??? Kötü kokuyorum!!!Yeterince yemek yemenin, hayatının geri kalanında sarhoş olmanın ve ileride kullanmak üzere güzel vakit geçirmenin de imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve bunu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer karşınıza çıkan kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmeli ve ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.![]()

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bir at var, taç gittiVenüs: ↑06 Jun 2024, 10:12))) Beyaz atlı prensi bekliyorum))) Atın var mı?böyle düşünmene ne sebep oldu ??? Kötü kokuyorum!!!Venüs: ↑06 Jun 2024, 09:50 Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın ve hayatınızın geri kalanında eğlenmenin imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve bunu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer karşınıza çıkan kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmeli ve ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.![]()
![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Venüs, MENZİL_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Düğünden önce ikiniz de mutlaka yürüyüşe çıkmalısınız, aksi takdirde sorular ortaya çıkacaktır: peki ya diğerleri, nasıl olabilir, ya varsa vb. Ve bunu birlikte denemeniz gerektiğini söyleyenler: sevgilinizin bazı deneyleri onaylayacağı bir gerçek değil.
Kocam daha önce benimle oynadı ama oyun oynamadı, asla hile yapmadı, Ondan önce farklı şeyler denedim ama oynamadım. Her şey ölçülüydü. Ama birlikte, birbirimizle aramızın ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyoruz (kocamdan daha az ilgileniyorum, özellikle ilgilenmiyorum). Ancak birbirimize yetecek kadar şey var ve deneyler birbirimizle oynuyoruz, birlikte çalışıyoruz
Kocam daha önce benimle oynadı ama oyun oynamadı, asla hile yapmadı, Ondan önce farklı şeyler denedim ama oynamadım. Her şey ölçülüydü. Ama birlikte, birbirimizle aramızın ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyoruz (kocamdan daha az ilgileniyorum, özellikle ilgilenmiyorum). Ancak birbirimize yetecek kadar şey var ve deneyler birbirimizle oynuyoruz, birlikte çalışıyoruz
- These users thanked the author günlük şöhret for the post:
- Venüs
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Modern zamanlarda hala sicil dairesinden önce hiç seks yapmamış insanların olması ilginç mi?
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 10 months
Tania
Modern zamanlarda hala sicil dairesinden önce hiç seks yapmamış insanların olması ilginç mi?
Tacik bir arkadaşım var - kocasını sadece bir düğünde gördü - ben sadece bunu düşündüm filmlerde olur
ve 20 yıl önceydi, zaten 21. yüzyıldaydı
Tacik bir arkadaşım var - kocasını sadece bir düğünde gördü - ben sadece bunu düşündüm filmlerde olur
ve 20 yıl önceydi, zaten 21. yüzyıldaydı

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Konuyla ilgili cevabım şu: her şey o kadar bireysel ki net bir cevap olamaz. Düğün öncesi eğlenmek gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı ve hiçbir zaman da böyle bir düşüncem olmadı. Gençliğimde heyecan vardı, hatta övünme vardı. Sayımı tuttum, 200’den sonra izini kaybettim. 42 yaşında evlendim. 26 yaşındaydı. İlk 2 yıl onun dışında kimseyi görmedim. Sonra her şey başladı. 6 yıllık sadakatsizliğin ardından onun inisiyatifiyle boşandılar. Şu anda üçüncü evliliğim var (1 resmi nikah, 2 medeni nikah). Eşim genç (18 yaş küçük), güzel ve benim için çok değerli. AMA, kahretsin, ayda bir, bazen daha sık, cehenneme giden yoluma bir kaldırım taşı daha koyuyorum))) Sevgilimin önünde suçluluk duygusu bile beni durdurmuyor. Geçenlerde fırtınalı bir gecenin ardından bir şiir bile yazdım.
İşte yine gece...çok uzaktasın.
Ve bugün biraz sarhoşum.
Kötü sarhoşluk yeniden hüküm sürüyor,
Öte yandan yatıyorum...
Ve sabahları acı, yıkım var...
Ve tek bir teselli var -
Her geceden sonra tövbe ediyorum
Ve sana giderek daha çok aşık oluyorum...
İlginç konum!) Millet, bu sefahat değil - ruh eşinizi aramak!)) Peki ya bu kriterlere göre ruh eşinizi arayışınız “hayatınızın geri kalanında” da sürecekse? ?Venüs: ↑06 Jun 2024, 09:50 Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın ve gelecekte eğlenmenin imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve bunu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer karşınıza çıkan kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmeli ve ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.
Konuyla ilgili cevabım şu: her şey o kadar bireysel ki net bir cevap olamaz. Düğün öncesi eğlenmek gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı ve hiçbir zaman da böyle bir düşüncem olmadı. Gençliğimde heyecan vardı, hatta övünme vardı. Sayımı tuttum, 200’den sonra izini kaybettim. 42 yaşında evlendim. 26 yaşındaydı. İlk 2 yıl onun dışında kimseyi görmedim. Sonra her şey başladı. 6 yıllık sadakatsizliğin ardından onun inisiyatifiyle boşandılar. Şu anda üçüncü evliliğim var (1 resmi nikah, 2 medeni nikah). Eşim genç (18 yaş küçük), güzel ve benim için çok değerli. AMA, kahretsin, ayda bir, bazen daha sık, cehenneme giden yoluma bir kaldırım taşı daha koyuyorum))) Sevgilimin önünde suçluluk duygusu bile beni durdurmuyor. Geçenlerde fırtınalı bir gecenin ardından bir şiir bile yazdım.
İşte yine gece...çok uzaktasın.
Ve bugün biraz sarhoşum.
Kötü sarhoşluk yeniden hüküm sürüyor,
Öte yandan yatıyorum...
Ve sabahları acı, yıkım var...
Ve tek bir teselli var -
Her geceden sonra tövbe ediyorum
Ve sana giderek daha çok aşık oluyorum...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Ve sonra ortaya çıktı ki tüm farklılıklarımıza rağmen seks konusunda birbirimizle bir şekilde iyi anlaşıyorduk ve orada artık "dayanmanın" bir yolu yoktu, bunu istiyordum.
Biz yapmadık, gerçi bu sayı 15’ti yıllar önce, aslında modernite değil. Müstakbel eş, seksten sonra birçok kez terk edildi ve düğüne kadar beklemeyi talep etti. Ayrıca henüz bir kadını denemediğim için dayanmanın daha kolay olacağına inanıyordu.
Ve sonra ortaya çıktı ki tüm farklılıklarımıza rağmen seks konusunda birbirimizle bir şekilde iyi anlaşıyorduk ve orada artık "dayanmanın" bir yolu yoktu, bunu istiyordum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies