Evlilik öncesi seks.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Evlilik öncesi seks.

Unread post by Venüs »

Birçok çift yıllarca ilişkilerini resmileştirmeden yaşıyor ve hatta birlikte çocuk doğuruyor ama şu anda beni ilgilendiren soru bu değil. Tamamen farklı bir şey bilmek istiyorum. Düğünden önce biraz eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler evlenmeli mi?
These users thanked the author Venüs for the post (total 6):
Yün, Sool40, Nick1979, Sibiryak89, Aşka Dokunmak, Christmas_Christmas
favafresx. ru
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Evlenmeden önce seks

Unread post by favafresx. ru »

Günümüzde bekaret önemli bir konu ve hatta bazı insanları korkutuyor. İffet, yetiştirilme tarzına ve dini görüşlere bağlıdır.
Evet, düğünden önce bence kendi zevkiniz için yaşamalısınız, ancak ahlaksızca değil, çünkü bu kişinin itibarını etkileyecektir. İtibarını zedelersen belki de düğün olmayacak.
These users thanked the author favafresx. ru for the post:
Airsex
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Anatolik »

Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Birçok çift yıllarca ilişkilerini resmileştirmeden yaşıyor ve hatta ortak çocuklar bile doğuruyor, ancak şu anda beni ilgilendiren soru bu değil. Tamamen farklı bir şey bilmek istiyorum. Düğünden önce biraz eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacınız var yoksa bakireler mi evlenmeli?
Bir kız masum olmalı.
Maalesef bu bu günlerde vahşilik.
These users thanked the author Anatolik for the post (total 3):
Venüs, Polonya, Morpheus
Ivankzn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Ivankzn »

Karım seks yaptığım tek kişidir). Birlikte yavaş yavaş özgürleşiyoruz ama gençliğimin fırtınalı geçmemesine biraz üzülüyorum. Yatakta farklı mizaçtaki kızlarla denemek isterim
These users thanked the author Ivankzn for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

favafresx.ru: 05 Jun 2024, 19:57 zevk için yaşıyorum ama ahlaksızca değil
))) Bilişsel uyumsuzluğum var))) Söyle bana bu nasıl mümkün olabilir?
These users thanked the author Venüs for the post:
edgard.shuhard
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Polonya »

Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Birçok çift yıllarca ilişkilerini resmileştirmeden yaşıyor ve hatta ortak çocuklar bile doğuruyor, ancak şu anda beni ilgilendiren soru bu değil. Tamamen farklı bir şey bilmek istiyorum. Düğünden önce biraz eğlenmeniz gerektiğini söylüyorlar... ki sonradan arzu olmasın...
Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmek mi gerekli, yoksa bakireler evlenmeli mi?
Bu tam bir saçmalık, önceden çok eğlenilen çiftler var 17 yıllık evliliğin ardından evlilik sırasında çılgına dönen çiftler var, kocasının gençliğinde dışarı çıkmadığı ve evlilikte de dışarı çıkmadığı çiftler var
Last edited by Polonya on 05 Jun 2024, 20:06, edited 1 time in total.
These users thanked the author Polonya for the post:
Venüs
Don Şeytanı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Don Şeytanı »

Pek çok kişiyle sikişmek....peki..fahişe olmak hiç hoş değil...
Sikeyim.eski kaltağımı.... *x) :ağla :
These users thanked the author Don Şeytanı for the post (total 3):
Venüs, Polonya, Morpheus
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frostdemon: 05 Jun 2024, 20:06 Birçok kişiyle sikişmek....peki...fahişe olmak hiç hoş değil...
Sikeyim.eski kaltağımı.... *x) :cry:
))) Mütevazi bir bakire olmak daha mı iyi? Misyoner pozisyonunda seks ve sadece tamamen karanlıkta mı?))))
Don Şeytanı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Venüs: 05 Jun 2024, 20:09 )) Mütevazı bir bakire olmak daha mı iyi? Misyoner pozisyonunda ve sadece zifiri karanlıkta seks?))))
Hayır...bakire olmasın...ama öyle değil ...tüm şehri siken...
These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
Morpheus
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frostdemon: 05 Jun 2024, 20:13 tüm şehri kim sikti
))) Ahah, şehir büyük mü?)))
Don Şeytanı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Kimseye söylemiyorum. Bırakın istediklerini yapsınlar...
Ben buyum...Aşk olmadan sevişemem..tüm hayatım boyunca sadece bir kez sevdim. ...ilk ve tek aşkım.cadım ...o bir dolandırıcı.bir yalancı.bir hain.Onu şimdiden unutmayı tercih ederim.
31 çekmeye devam edeceğim.Bir şekilde yaşayacağım kadınsız :-D
Tamam, biraz votka alacağım. İçkini bitir. Köfteler muhtemelen çoktan soğumuştur. :merhaba
These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
Sidor
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frostdemon: 05 Jun 2024, 20:27 .Votkayı bitirmeye gittim. Köfteler muhtemelen çoktan soğumuştur
))) Afiyet olsun))) ama içme. votka - bu kötü ...
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Don Şeytanı, Nicolausblind
Don Şeytanı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Teşekkür ederiz.🌹
Hayır. votka zht dobro :roll:
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frostdemon: 05 Jun 2024, 20:34 Hayır. votka zht dobro
Hayır. Kendine biraz çay yapsan iyi olur.
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Sidor »

Frostdemon: 05 Jun 2024, 20:27 Votkayı bitirmeye gittim. Köfteler muhtemelen çoktan soğumuştur
Votkasız köfteler boşa giden paradır. Soğuk votkalı sıcak köfteleri severim.
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Nick1979 »

Sizce düğünden önce seks hayatınızın ne kadar yoğun olması gerekir? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacın var yoksa bakireler mi evlenmeli?
Bilmiyorum, tüm bunların saçmalık olduğu benim fikrim .
Kesinlikle bir bakireyle evlenmedim, yürüyüşe çıkacak zamanım vardı.
Ama bana öyle geliyor ki, ne kadar eğlenirsen eğlen, bu seni kurtarmayacak. , o zaman sevgilinle tanışabilirsin, bunların hepsi kesinlikle o. Çok zaman geçebilir, ya da belki bir ay sonra onu hâlâ istemiyorum, kesinlikle sonsuza kadar birlikte olacağım başka biriyle tanıştım. Ve sonra suçu yeterince zamanı olmadığı ve erken evlendiği gerçeğine bağlıyor.
Eh, bu işe yaramıyor. Bakire olarak bir araya gelip dışarı çıkıp sonsuza kadar mutlu yaşayanlar var. Ve şehrin yarısını becermiş olanlar var, sonra onunla son ve tek kişiyle tanışıyorlar, zaten bıkmış durumdalar. Ve yine bir sorun var, görünüşe göre partiye yetecek kadar vaktiniz olmamış.

Gelecekteki ilişkiler ve aile yaşamı iyi vakit geçirip geçirmediğinize bağlı değil.

Fakat bu tamamen benim öznel görüşüm.
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ayrıca bir erkeğin biraz eğlenmesi, bir kızın da saf ve masum olması gerektiği gibi bir cümleyi de anlamıyorum.
Peki herkes masumsa kiminle biraz eğlenelim ki?
Şişmanlarken herkesi denesem, o zaman bu kadar çok bakireyi nerede bulabilirim? Herkese yetmeyecek)))
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 4):
Venüs, Sibiryak89, Pus, Polonya
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Nick1979: 05 Jun 2024, 20:54 Ayrıca bir erkeğin biraz eğlenmesi, bir kızın da saf ve masum olması gerektiği gibi ifadeleri de anlamıyorum.
Peki herkes masumsa kiminle biraz eğlenelim?
Ve eğer çalışırken herkesi deneseydim, o zaman bu kadar çok bakireyi nerede bulabilirim, herkese yetmeyecektir)))
Ayrıca bu tamamen cinsiyetçilik...
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Nick1979, Devam etmek
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs: 05 Jun 2024, 20:56 Ah, bu aynı zamanda saf cinsiyetçilik...
Katılıyorum. Mesela benden önce kiminle olduğu umurumda değil. Önemli olan şimdi ne olacağı ve bundan sonra ne olacağıdır. Herkesin farklı bir geçmiş yaşamı vardır.
Bir erkek yüz kadını becerdiyse, o zaman erkeğin tecrübesi vardır, seninle anlaştığı için gurur duy.
Ve eğer bir kadın daha önce en az bir tane becermişse sen, o zaman her şey berbat olur, sorgulamalar ve kıskançlık yığını))) Genel olarak, sadece son sürtük, seni aldığı kraldan gurur duy 101 :-D : -D
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
ekonomi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by ekonomi »

Yeniyken elbisene iyi bak, gençken namusuna iyi bak...

sıradan bir örnek. Bir adamla seks yapacaksın ve onun bir şifakı var... bir buçuk yıl sonra nasıl üç haçla karşılaşacağını bile fark etmeyeceksin... ve sonra zaten sorunlarla karşılaşacaksın ve tüm bunlar diğer güzellikler... ve bu en kötü seçenek değil (sadece bugün hiç hayal gücüm yok)
These users thanked the author ekonomi for the post:
Venüs
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Zor bir soru, evlendim, kız arkadaşım hamile kaldı, 21 yaşında öğrenciyiz, düğünde hamile bir kadın vardı, hemen uzaklaştım ondan, sporcuyum, antrenman kampları, yarışmalar, hiçbir şey değişmedi onun için ben, daha ketum oldum ve o aldattı, sonra ayrıldık, ikincisinde bir yürüteç vardı, ikisi de yürüdü ve üçüncüsünde uyum vardı.
Kim nasıl bir aile istiyor ve çocuklarını nasıl yetiştirecek, buradan dans etmemiz lazım. Benim fikrim.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Venüs
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

Ivankzn: 05 Jun 2024, 20:00 Seks yaptığım tek kişi eşimdir). Birlikte yavaş yavaş özgürleşiyoruz ama gençliğimin fırtınalı geçmemesine biraz üzülüyorum. Yatakta farklı mizaçtaki kızlarla denemek isterim
Onun yanında olan tek kişi sen misin?!
Gizli
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gizli »

Düğünden önce biraz egzersiz yapman gerektiğini düşünüyorum. İlginizi çeken her şeyi denemeniz, deneyim kazanmanız, kendinizi, vücudunuzu ve partnerlerinizin bedenlerini anlamanız gerekiyor. Neyi sevdiğinizi, başka ne istediğinizi, neyin aklınızda tutmaya değer olduğunu ve neyin olmadığını anlayın. Ve ancak kendiniz ve diğer insanlar (farklı anlamlarda) hakkında iyi bir deneyim ve anlayışla evlenmeyi düşünebilirsiniz. Bakın bu yaklaşımla boşanma oranı daha düşük olacak çünkü daha az yanılsama ve boş beklentiler olacak.
These users thanked the author Gizli for the post:
Venüs
Mlp98
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Mlp98 »

Sibiryak89: 05 Jun 2024, 21:25 Kim nasıl bir aile ister
Bana göre ikisinin de fahişe olduğu bir aileye sahip olmanın hiçbir anlamı yok. Bu bir nevi küfürdür...
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 4 years

Unread post by HATA »

ne olmuş yani, ilk eski sevgilimle düğünden önce çok sikiştik ve hatta bir kız çocuğumuz bile oldu
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Psvnl’ni »

Sevgilim, düğünümüzden ve tanışmamızdan önce çok fırtınalı bir seks hayatı yaşadı, bazen günde beşe kadar partneri vardı, bizim kasabamızda sadece tembeller onu beceremezdi, arkasında 5 aptal kürtaj vardı. Artık doğum yapamıyoruz. Buna ve düğünümüz öncesi çıkan kötü dedikodulara rağmen onunla evlendim ve mutluyum, her ne kadar düğüne şahit olan en yakın arkadaşım onu ​​gençliğinde düğünden sonra saunada kalabalık bir arkadaş grubuyla sikse de, hiçbirimizin tadını çıkaramadık. diğer, günlerce seviştik ve 10 yıl sonra sallanmaya ve boynuzlanmaya başladılar, şimdi hala sağa sola sikişmeye devam ediyor, tabii ki sadece benim rızamla ve bu gerçekten hoşuma gidiyor, inanılmaz derecede heyecan verici ve beni tahrik ediyor, Onu hayattan daha çok seviyorum.
These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 2):
Venüs, Sibiryak89
mskBul
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by mskBul »

Venüs: 05 Jun 2024, 19:51 Sizce evlilik öncesinde cinsel yaşam ne kadar yoğun olmalı? Gerçekten biraz eğlenmeye mi ihtiyacın var yoksa bakireler evlenmeli mi?
Günaydın.
Her zaman bu ifadeyi düşündüm " önce biraz eğlenelim’’ cümlesi tuhaftı. Düğünden önce bir ilişkim vardı ve bu ilişkiye girerken hiçbir zaman kendi kendime “şu anda bunu yapıyorum, çünkü düğünden önce biraz egzersiz yapmam gerekiyor” diye düşünmedim. Şans benden yana olduğunda seksten, ilişkilerden ve tüm bunlardan keyif aldım ve işler bu şekilde sonuçlandı. Kızlarda durum farklı olabilir ama ben hiçbir tanıdığımın, kız arkadaşımın, eski sevgilimin evlenmeden önce birileriyle eğlenmek için vakit geçirdiğini söylediğini bir kez bile hatırlamıyorum. Belki böyle bir niyet gizliyorlardı ama benim şüphelerim var.
Düğünden önce dışarı çıkma hedefini belirlemek bence çok aptalca bir fikir; eğer dışarı çıkacaksanız, o zaman kendi zevkiniz için dışarı çıkın, bir tür eğlence için değil. evlenmeden önce bar. Ama eğer istemiyorsan, evlenene kadar iffetli kalmak da aynı derecede aptalca bir fikir.

Ve evliliğin kendisi bir iffet rekabeti değil, iki yetişkin arasındaki bir anlaşmadır. Ve size uygun olmayan bir kişiyle ilişkiye girerek hayatınızda pek çok pisliğin ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Bu nedenle, tercihlerinize bağlı olarak, birlikte çıkacağınız veya sadık kalacağınız cana yakın birini seçmek mantıklıdır. Bu benim görüşüm.

Seninki ne?
These users thanked the author mskBul for the post (total 3):
Venüs, Sibiryak89, Airsex
Paylaşmak
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Paylaşmak »

Birlikte gevşemek daha iyidir)
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

mskFind: 06 Jun 2024, 00:01 Peki sizinki nedir?
Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın imkansız olduğuna inanıyorum ve aynı zamanda buna doymak mümkün değil. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanlar farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve sizin de öyle olduğunuzu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer aldığınız kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmemeli, ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
Sibiryak89, edgard.shuhard, MENZİL_, Nick1979, mskBul
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Venüs: 06 Jun 2024, 09:50 Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın ve gelecekte eğlenmenin imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve bunu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer karşınıza çıkan kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmeli ve ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.
böyle düşünmene ne sebep oldu ??? Kötü kokuyorum!!! :dumayu:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
LadaR, Airsex
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Eustace: 06 Jun 2024, 10:04
Yeterince yemek yemenin, hayatının geri kalanında sarhoş olmanın ve ileride kullanmak üzere güzel vakit geçirmenin de imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
Evlenmeden önce seksin tek faydası, neyi sevdiğinizi bulup anlamak ve bunu anlamaktır. seçilmiş insan yalnız değildir, onunla dünya bitmez. Ve eğer karşınıza çıkan kişi sizin tipiniz değilse, o zaman buna katlanmamalı, hayatınızın geri kalanında acı çekmeli ve ruh eşinizi aramaya başlamalısınız.
))) Beyaz atlı prensi bekliyorum))) Atın var mı? :cat2:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Venüs: 06 Jun 2024, 10:12
Venüs: 06 Jun 2024, 09:50 Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın ve hayatınızın geri kalanında eğlenmenin imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
))) Beyaz atlı prensi bekliyorum))) Atın var mı? :cat2:
Bir at var, taç gitti🤣
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Venüs, MENZİL_
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Venüs: 06 Jun 2024, 10:12 ))) Prensi bekliyorum))) beyaz atlı... Atın var mı?
var Beyaz olan :haha : gerçekten ben bir Prens değilim!!! :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Venüs
günlük şöhret
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by günlük şöhret »

Düğünden önce ikiniz de mutlaka yürüyüşe çıkmalısınız, aksi takdirde sorular ortaya çıkacaktır: peki ya diğerleri, nasıl olabilir, ya varsa vb. Ve bunu birlikte denemeniz gerektiğini söyleyenler: sevgilinizin bazı deneyleri onaylayacağı bir gerçek değil.
Kocam daha önce benimle oynadı ama oyun oynamadı, asla hile yapmadı, Ondan önce farklı şeyler denedim ama oynamadım. Her şey ölçülüydü. Ama birlikte, birbirimizle aramızın ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyoruz (kocamdan daha az ilgileniyorum, özellikle ilgilenmiyorum). Ancak birbirimize yetecek kadar şey var ve deneyler birbirimizle oynuyoruz, birlikte çalışıyoruz
These users thanked the author günlük şöhret for the post:
Venüs
Ivankzn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Ivankzn »

Anatolich, hayır, ben onun üçüncüsüyüm ama en iyisi ahaha))
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Modern zamanlarda hala sicil dairesinden önce hiç seks yapmamış insanların olması ilginç mi?
These users thanked the author Tanya for the post:
Sibiryak89
alexbarsik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by alexbarsik »

Tania
Modern zamanlarda hala sicil dairesinden önce hiç seks yapmamış insanların olması ilginç mi?
Tacik bir arkadaşım var - kocasını sadece bir düğünde gördü - ben sadece bunu düşündüm filmlerde olur
ve 20 yıl önceydi, zaten 21. yüzyıldaydı :oops:
Airsex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by Airsex »

Venüs: 06 Jun 2024, 09:50 Hayatınızın geri kalanında yeterince yemek yemenin, sarhoş olmanın ve gelecekte eğlenmenin imkansız olduğuna inanıyorum. Pratik deneyim kazanmak mümkündür ancak bu tür deneyimlerin faydaları da tartışmalıdır. İnsanların hepsi farklıdır ve bazıları için zevk olan şeyler, bazıları için ilgi çekici, kabul edilemez, iğrenç, rahatsız edici olabilir...
İlginç konum!) Millet, bu sefahat değil - ruh eşinizi aramak!)) Peki ya bu kriterlere göre ruh eşinizi arayışınız “hayatınızın geri kalanında” da sürecekse? ?
Konuyla ilgili cevabım şu: her şey o kadar bireysel ki net bir cevap olamaz. Düğün öncesi eğlenmek gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı ve hiçbir zaman da böyle bir düşüncem olmadı. Gençliğimde heyecan vardı, hatta övünme vardı. Sayımı tuttum, 200’den sonra izini kaybettim. 42 yaşında evlendim. 26 yaşındaydı. İlk 2 yıl onun dışında kimseyi görmedim. Sonra her şey başladı. 6 yıllık sadakatsizliğin ardından onun inisiyatifiyle boşandılar. Şu anda üçüncü evliliğim var (1 resmi nikah, 2 medeni nikah). Eşim genç (18 yaş küçük), güzel ve benim için çok değerli. AMA, kahretsin, ayda bir, bazen daha sık, cehenneme giden yoluma bir kaldırım taşı daha koyuyorum))) Sevgilimin önünde suçluluk duygusu bile beni durdurmuyor. Geçenlerde fırtınalı bir gecenin ardından bir şiir bile yazdım.
İşte yine gece...çok uzaktasın.
Ve bugün biraz sarhoşum.
Kötü sarhoşluk yeniden hüküm sürüyor,
Öte yandan yatıyorum...
Ve sabahları acı, yıkım var...
Ve tek bir teselli var -
Her geceden sonra tövbe ediyorum
Ve sana giderek daha çok aşık oluyorum...
These users thanked the author Airsex for the post:
Venüs
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by PrematüreDöl »

Tania: 06 Jun 2024, 11:12 Modern zamanlarda hâlâ sicil dairesinden önce hiç seks yapmamış insanların olması ilginç mi?
Biz yapmadık, gerçi bu sayı 15’ti yıllar önce, aslında modernite değil. Müstakbel eş, seksten sonra birçok kez terk edildi ve düğüne kadar beklemeyi talep etti. Ayrıca henüz bir kadını denemediğim için dayanmanın daha kolay olacağına inanıyordu.
Ve sonra ortaya çıktı ki tüm farklılıklarımıza rağmen seks konusunda birbirimizle bir şekilde iyi anlaşıyorduk ve orada artık "dayanmanın" bir yolu yoktu, bunu istiyordum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Eustace: 06 Jun 2024, 10:31
))) Prensi bekliyorum))) beyaz atlı... Atın var mı?
bir Beyaz var :lol: gerçekten ben bir Prens değilim!!! :-D
Ve dolabı karıştırıyorsun. Belki ortalıkta bir prens tacı vardır... :roll:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”