Yana-Yanochka,
Gerçekten mükemmel hayatın ve insanların siyah ve beyaz olmadığının bir örneği....
Yani, aptallık ve iğrençlik yüzünden olumlu bir şey ortaya çıktı - Aşık oldum, evlendim.... Umarım bir şeyler olur daha sonra onlar için çalıştı mı? Onların sonraki kaderini biliyor musun?
Tecavüz sırasında orgazm
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Tecavüz sırasında orgazm
Ergenlikte tecavüz[/url] hem kadınlar hem de erkekler sıklıkla bunları tekrarlamak ister; bu düşünce çok heyecan vericidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Ve eğer karanlık bir sokakta soyulup dövülseydiniz, bunun tekrarını ister miydiniz?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Teknik olarak orgazm mümkün gibi geliyor bana ama kişinin buna takılıp tekrar arama ihtimali çok düşük
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 1 month
- These users thanked the author Spartakbubnov for the post:
- Andrew495
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Sevgili kadınlar, bırakın fantezilerinizde tecavüz olsun, bazen kocalar da bunu kendileri gerçekleştirirler. O kadar çok tecavüze, daha doğrusu sonuçlarına tanık oldum ki bundan hoşlanmayacağınızdan fazlasıyla eminim. Bu kitap okumak değil, hayat bu ve çok sert. Her tecavüzcü şikayette bulunacağınızı bilir ama buna ihtiyacı yoktur. Dolayısıyla hayatınız ve sağlığınız için büyük bir risk söz konusu olacaktır. Çoğu zaman bir kadına yönelik şiddet, cinsiyetteki sertlik değil, zulümdür. Bizi bunu yapmaya kışkırtmayın. Herkes farklıdır, belki bazıları aklını başından alacak.
13 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Sevgili kadınlar, fantezilerinizde tecavüz olsun, bazen kocalar da bunu kendileri gerçekleştirir. O kadar çok tecavüze, daha doğrusu sonuçlarına tanık oldum ki bundan hoşlanmayacağınızdan fazlasıyla eminim. Bu kitap okumak değil, hayat bu ve çok sert. Her tecavüzcü şikayette bulunacağınızı bilir ama buna ihtiyacı yoktur. Dolayısıyla hayatınız ve sağlığınız için büyük bir risk söz konusu olacaktır. Çoğu zaman bir kadına yönelik şiddet, cinsiyetteki sertlik değil, zulümdür. Bizi bunu yapmaya kışkırtmayın. Herkes farklıdır ve bazıları akıllarını başından alabilir.
13 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Sevgili kadınlar, fantezilerinizde tecavüz olsun, bazen kocalar da bunu kendileri gerçekleştirir. O kadar çok tecavüze, daha doğrusu sonuçlarına tanık oldum ki bundan hoşlanmayacağınızdan fazlasıyla eminim. Bu kitap okumak değil, hayat bu ve çok sert. Her tecavüzcü şikayette bulunacağınızı bilir ama buna ihtiyacı yoktur. Dolayısıyla hayatınız ve sağlığınız için büyük bir risk söz konusu olacaktır. Çoğu zaman bir kadına yönelik şiddet, cinsiyetteki sertlik değil, zulümdür. Bizi bunu yapmaya kışkırtmayın. Herkes farklıdır ve bazıları akıllarını başından alabilir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Fakat bizim ülkemizde tecavüzden bahsetmek alışılmış bir şey değil.
Bu spesifik bir psikolojik sorundur. Bunun iyi niyetle tedavi edilmesi gerekiyor.
Fakat bizim ülkemizde tecavüzden bahsetmek alışılmış bir şey değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1528 Views
-
Last post by moderatör
-
- 92 Replies