Orgazm sırasında bilinci kaybetmek mümkün mü?
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Orgazm sırasında bilinci kaybetmek mümkün mü?
Çok canlı orgazmlar yaşıyorum. Kol ve bacaklarda spazmlar, kafada kısa devre. Karısı da benzer. Seksten sonra bile bacak kramplarını bir süreliğine hafifletmeniz gerekir. Bir sorum vardı. Bayılmak istemiyorum. Bu gerçekten oluyor mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Orgazm sırasında bilincimi kaybetmek mümkün mü?
helicopt9,
Olduğu gibi ! ... Üniteniz parametreleri karşılıyorsa ve vajinayı çok sıkı dolduruyorsa. Böylece tüm erozyon bölgelerini maksimuma kadar doldurur. Daha sonra yoğun, güçlü sürtüşmelerle heyecan doruğa ulaşır. Orgazm kaçınılmazdır. Ve uzun süreli bir hareketle bu daha büyük bir güçle artar. Kontrol kaybedildi.
Bu durum kalp krizine yol açabilir (özellikle yaşlı cinsel partnerlerde). Kısa süreli bayılma ve bilinç kaybına neden olur.
Şahsen ben bu durumu birkaç kez yaşadım. İlki 12 yaşındayken annemle. Yere çöktüm ve birkaç saniye boyunca hatırlamıyorum. Nispeten gençken annemi birçok kez bayılttım. Ve böyle anlara "Mutluluk" adını verdi...
Olduğu gibi ! ... Üniteniz parametreleri karşılıyorsa ve vajinayı çok sıkı dolduruyorsa. Böylece tüm erozyon bölgelerini maksimuma kadar doldurur. Daha sonra yoğun, güçlü sürtüşmelerle heyecan doruğa ulaşır. Orgazm kaçınılmazdır. Ve uzun süreli bir hareketle bu daha büyük bir güçle artar. Kontrol kaybedildi.
Bu durum kalp krizine yol açabilir (özellikle yaşlı cinsel partnerlerde). Kısa süreli bayılma ve bilinç kaybına neden olur.
Şahsen ben bu durumu birkaç kez yaşadım. İlki 12 yaşındayken annemle. Yere çöktüm ve birkaç saniye boyunca hatırlamıyorum. Nispeten gençken annemi birçok kez bayılttım. Ve böyle anlara "Mutluluk" adını verdi...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Orgazm sırasında bilincimi kaybetmek mümkün mü?
Bir kereden fazla oldu. Bilincimi kaybediyordum ve burnum kanıyordu. Ve tarif ettiğin şey.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies