Tecavüz
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Tecavüz
Bir kadın ancak bilincini kaybettiğinde tecavüze uğrayabilir. Eğer aklınız yerindeyse birisinin sikimizi bir yere sokmasını engellemenin birçok yolu vardır. Eğer istersen? Vereceğin şey bu. Yöntemler: Bacaklarınızı sıkın, işe yaramıyor mu? Ayrılıyorlar mı? Kendine işe ya da sıç. Hiçbir tecavüzcü bundan sağ çıkamaz, seni döverler, evet. Ancak delikler sağlam kalacak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Yanıt: Tecavüz
ve eğer tecavüzcü kendine işediğinde ya da daha ciddi bir şeyden hoşlanıyorsa...??? Böyle bir durumla karşılaşmak elbette pek mümkün değil ama böyle bir durum da göz ardı edilemez.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Ben yapmadım ama kızlar bana bundan bahsetti. Bir kereden fazla tecavüze uğradım. Ama hazırdım ve kışkırtılmıştım diyebiliriz. Popom acıyor, evet. Önce amımı, sonra kıçımı yağlamamı istedi..
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- margosha22, Alex_Tash
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 2 years 11 months
Aslında bu bir tecavüz değil, daha çok güç kullanımı. Benimki de birkaç kez bunu yapmak zorunda kaldı ve sonunda ya bu sürece dahil oldu ya da en azından bundan keyif aldı.
Ve sadece tecavüz edin ki dayak, gözyaşı ve diğer şeylerle bu olmasın.
Aldatılan sevgilisi onu şehrin çok dışına, veda seksi gibi bir yere götürdüğünde, orada oldukça sert bir şekilde, ön sevişme olmadan, köpek stiliyle ve sonunda yine kaba bir şekilde ağzından sikti. Daha sonra eşyalarını arabadan attı ve uzaklaştı. Eve giderken davranışlarımı düşünmemi söyledi. En azından onu çıplak bırakmadım. Neredeyse üç saat boyunca eve yürüdüm, arabaya bile binmedim.
Ama onun önünde kendini gerçekten suçlu hissetti, bu yüzden herhangi bir hesaplaşma başlatmadı, özellikle de yılın sıcak bir zamanı olduğundan seksten sonra yürüyüşe çıktı)))
Ve sadece tecavüz edin ki dayak, gözyaşı ve diğer şeylerle bu olmasın.
Aldatılan sevgilisi onu şehrin çok dışına, veda seksi gibi bir yere götürdüğünde, orada oldukça sert bir şekilde, ön sevişme olmadan, köpek stiliyle ve sonunda yine kaba bir şekilde ağzından sikti. Daha sonra eşyalarını arabadan attı ve uzaklaştı. Eve giderken davranışlarımı düşünmemi söyledi. En azından onu çıplak bırakmadım. Neredeyse üç saat boyunca eve yürüdüm, arabaya bile binmedim.
Ama onun önünde kendini gerçekten suçlu hissetti, bu yüzden herhangi bir hesaplaşma başlatmadı, özellikle de yılın sıcak bir zamanı olduğundan seksten sonra yürüyüşe çıktı)))
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Veronika, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 11 months
Gerçek tecavüz korku ve psikolojik şoktur. Son ana kadar hiçbir şey olmayacağını, artık her şeyin duracağını düşünecektir. Seni daha da kızdırma korkusu. Ya da sadece algıdan kopma ve durumun yanlış anlaşılması. Az sayıda cesur kadın var. Her türlü kendini savunma kursuna katılabilir, tavsiyeleri dinleyebilirler, ancak gerçek bir durumda her şeyi unuturlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years 9 months
İlk kız arkadaşımda da böyle bir durum vardı o yüzden uzun süre seks yapamadı, oral seks hiç aklına gelmedi, hemen benden kaçtı, hastalandı, ağladı, yani yavaş yavaş alıştı. ona yöneldim ve bundan keyif almaya başladım
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Ne kadar zaman oldu? Acilen kliniğe. Ucube, kızın kendini kötü hissettiğini anlamıyorsunuz. Moronlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Veronica, üvey babam ne olursa olsun anneme tecavüz etti sarhoş, büyükanne oğlunu aldı ve anneme bizimle gelmesini söyledi, o da sanki ödevimi yapmam gerektiğini söyledi ve her şey berbattı, bu berbat saçmalıktan dolayı ondan nefret ediyordum
- These users thanked the author MISTER_COCK for the post:
- hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 2419 Views
-
Last post by sikikamerlik