Baba ile kızı veya erkek ve kız kardeş arasındaki ensest hikayeleri

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Baba ile kız ya da erkek ve kız kardeş arasındaki ensest hikayeleri

Unread post by Maxim...... »

Bu yerde ve tam olarak bununla ilgili hikayeler yazmanın anlamlı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım.
These users thanked the author Maxim...... for the post (total 3):
Martin, gynecologist_homegrown, pavlo.jurigora
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 10 months
 Re: Baba ile kızı veya erkek kardeş ile kız kardeş arasındaki ensest hikayeleri

Unread post by Tavşan »

Sizin de buna benzer bir şeyiniz var mıydı?
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kırk beşinci »

Maxim......: 09 Oct 2021, 20:32 Bu yerde ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın alakalı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım.
Noktalama işaretleri koymayı unutmayın, aksi halde yazdıklarınız saçma görünecektir.
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, pavlo.jurigora
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years

Unread post by Evgeniy-Spb »

Kırkbeşinci: 09 Oct 2021, 22:48
Maxim......: 09 Oct 2021, 20:32 Buraya ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın anlamlı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım.
Noktalama işaretleri koymayı unutmayın, aksi takdirde yazdıklarınız saçma görünecektir.
Saygılar :daypyat:
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by gynecologist_homegrown »

Maxim......: 09 Oct 2021, 20:32 Bu yerde ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın alakalı olacağına karar verdim. Ben de bu tür şeyleri okumanın hayranıyım.
Okumak ve dinlemek bir zevk!)))
Bekliyoruz hikayeler için
These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
Korsan
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Andrey ben »

Okumak hayal gücünü geliştirir, o da bu tür konulardaysa... Ergenlik yıllarımda Bunin’in "Angelica ve Sultan", biraz sonra "Emanuel" elden ele geçen hikayeleriyle yetinmek zorunda kaldım. Ve eğer İncil’e "dua ediliyorsa", o zaman aktarılan "Emanueli" de böyle bir cinsel enerji çekiyordu ve birisi önünüzdeki sayfaları ıslak parmaklarla çeviriyordu....
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 4):
Tolkala, gynecologist_homegrown, Evgeniy-Spb, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Şimdilik sadece anılar... Hikayeler nerede?!! :bel_flag:
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years

Unread post by Evgeniy-Spb »

Andrey I: 10 Oct 2021, 11:36 Okumak hayal gücünü geliştirir, bir de bu tarz konuları kapsıyorsa... Ergenlik yıllarımda Bunin’in "Melekler ve Sultan" hikayeleriyle yetinmek zorunda kaldım, biraz sonra "Emanuel" elden ele aktarıldı. Ve eğer İncil’e "dua ediliyorsa", o zaman aktarılan "Emanueli" de büyük bir cinsel enerji çekiyordu ve birisi önünüzdeki sayfaları ıslak parmaklarla çeviriyordu....
Koca bir dönem maalesef geçmişte kaldı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ve şunu söylemeliyim ki muhteşem bir dönemdi!!! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
pavlo.jurigora, Sibiryak89
Dmitrius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Dmitrius »

Maxim......: 09 Oct 2021, 20:32 Bu yerde ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın alakalı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım
Devamı nerede
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Sen kısa hikaye anlatamazsın ama ben uzun hikaye nasıl anlatırım bilmiyorum, sabrım yetmiyor😀
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gece Len »

Orada herhangi bir çalışma bilmiyorum ama çocukluğumdan 14 yaşıma kadar babam beni çeşitli suçlardan dolayı kemerle cezalandırırdı. Beni her zaman onu çırılçıplak soyarak cezalandırırdı! Benden iki yaş küçük olan erkek kardeşim de şaplak atma sırasında her zaman oradaydı. Babam bana şaplak atıyor, sonra yaklaşık bir saat boyunca köşede çıplak duruyorum ve ağabeyim bana bakıp gülüyor. Bazen arkadaşlarını bana bakmaları için getirirdi. Cezalardan sonra babam çoğu zaman sabaha kadar giyinmeme izin vermezdi. Neredeyse 24 saat boyunca çıplaktım. Kardeşim için iyi oldu, onun önünde çıplak olmaktan utanıyorum. Ve başka bir cezadan sonra, ben zaten 12 yaşındaydım, kardeşim geldi, bana baktı ve sordu - göğüslerine dokunabilir miyim? Ve o zamanlar göğüslerim zaten büyümüştü. Ona cevap verdim - dokun ona! Vahşi bir vızıltı hissettim!!!!
These users thanked the author Gece Len for the post (total 4):
kaptan63, sapık, Delmek, PavelNokia
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by yedili »

Natta Len: 23 Apr 2022, 23:05 Her türlü işi bilmiyorum ama çocukluğumdan 14 yaşıma kadar babam beni çeşitli suçlardan dolayı kemerle cezalandırırdı. Beni her zaman onu çırılçıplak soyarak cezalandırırdı! Benden iki yaş küçük olan erkek kardeşim de şaplak atma sırasında her zaman oradaydı. Babam bana şaplak atıyor, sonra yaklaşık bir saat boyunca köşede çıplak duruyorum ve ağabeyim bana bakıp gülüyor. Bazen arkadaşlarını bana bakmaları için getirirdi. Cezalardan sonra babam çoğu zaman sabaha kadar giyinmeme izin vermezdi. Neredeyse 24 saat boyunca çıplaktım. Kardeşim için iyi oldu, onun önünde çıplak olmaktan utanıyorum. Ve başka bir cezadan sonra, ben zaten 12 yaşındaydım, kardeşim geldi, bana baktı ve sordu - göğüslerine dokunabilir miyim? Ve o zamanlar göğüslerim zaten büyümüştü. Ona cevap verdim - dokun ona! Vahşi bir vızıltı hissettim!!!!
Genellikle böyle bir deneyimden sonra kadınlar acı ve aşağılanma olmadan orgazm olamazlar, bu damgalanmıştır bilinçaltında.
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Pişmanlık yok »

Ben 12 yaşındaydım, kız kardeşim de 9 yaşındaydı, mastürbasyon yaparken beni yaktığında, her şey burada başladı, bu duygular aktarılamıyor, onu yaklaşık 20 dakika boyunca ağzıma almak için büktüm ve sonra dönüştü tüm bunlar benim küçük çocuğumla ilk kez denediğimde, söylediğim her şeyi yapıyor, bazen onu sikmeye başlıyor, istemiyorum diyor vs., ilk kez buna karşı çıktı ve benden bunu yapmamamı istedi, bekaretini kendi isteği dışında kırdığımı itiraf ediyorum, kendi açımdan, bundan önce beni 3000 kez emdiğini ve kıçımdan siktirdiğini bahane olarak söyleyeceğim. amcık sadece tabuydu, amcığa vermesi için ikna etmeye çalışırken ağzına ittim, dondu, kısacası kıçından sikerken üzerime bir şey geldi, Kısaca söyle bana, bu tecavüz sayılır mı değil mi? Bundan önce ona düzenli olarak rotan verdim ve birkaç kez kıçından becerdim, peki, onu becerdim, sadece içine soktum ve dikkatlice sürtünmeler yaptım, sokabilirim. alnına koydum ve orada uzanıp göğüslerini tuttum, onu bir kez kokladım ve ona bir tartışma teklif ettim, kısacası, küçük olan bir saat kırk iki dakika boyunca aletimi ağzından bile çıkarmadı, Tartışmanın özü şuydu: Eğer onu daha uzun süre yalarsam, o da sadece kıçımı yalamakla kalmayacak, aynı zamanda diliyle de orada yapacak, bundan gerçekten hoşlandığım ve kendisinin başladığı gerçeğini saklamayacağım. küçükken kıçıma bir parmak daha sokmak, dilini geçmek, hatta ona işemesi konusunda konuşurdum, bir kez birlikte yıkanırken, o bunu yüzüne ve göğüslerine istedi ve sonra bir kez de istedi, biraz para verdi ve bunu doğrudan ağzından yaptı
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
sapık, PavelNokia, OwDrin
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Gece Len »

sevener: 23 Apr 2022, 23:39 Genellikle böyle bir deneyimin ardından kadınlar acı ve aşağılanma olmadan orgazm yaşayamazlar, bu bilinçaltına kazınmıştır.
Bence’ tartışma! Örneğin, artık arkadaşlarımın kocama gelip beni çırılçıplak soymaları, göğüslerime şaplak atmaları, beni önlerinde çıplak durmaya zorlamaları ya da beni çıplak olarak bahçeye götürmeleri hoşuma gidiyor... ve sonra yoldan geçenler... yazan beni görecek....

8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Genellikle bir kadının acı ve aşağılanma olmadan orgazm olamayacağı bu deneyimden sonra bu durum bilinçaltına kazınır.
n 28’den sonra gönderildi dakika 49 saniye:
sevener: 23 Apr 2022, 23:39 Genellikle böyle bir deneyimden sonra kadınlar bunu yapamazlar acı ve aşağılama olmadan orgazm yaşayın,
These users thanked the author Gece Len for the post (total 6):
Avare, INVAR, Nikk, Denis881, kaptan63, Delmek
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ne kadar çekici, düzgün vücutlu bir kadın! Ve hatta exgibi! Şanslı adam!
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Natta Len: 23 Apr 2022, 23:05 Babam bana şaplak atıyor, sonra yaklaşık bir saat boyunca köşede çıplak duruyorum ve ağabeyim bana bakıp gülüyor. Bazen arkadaşlarını getiriyordu, bana bakıyordu
onu öldürme isteğin yok muydu?
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208
Registered for: 3 years

Unread post by Seks devi »

Uzun yıllardır partnerimle yaşıyorum. Ve böylece ilk evliliğinden olan kızı yaz için bize gelmeye başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi kamyon şoförüdür. Bu yüzden yaz için annesinin yanına gelir. Ve onunla baş başa kaldığımızda sanki tesadüfen mahrem yerlerini göstermeye başladı... Hemen bunu bir kaza sandım ama sonra bununla beni baştan çıkardığını anladım. Çünkü onun gösterilerinden sonra zor zamanlar geçirdim...
Ve bir gün onun yatak odasına gittim; çocuk bebek arabasında uyuyordu ve o da yatakta sadece bir bornoz ve traşlı amıyla yatıyordu. görülebiliyordu. Sonra kendimi tutamadım ve uykuluyken onu nazikçe yalamaya başladım, uyandı ve bacaklarını daha da genişletti... yani, sonra bu böyle devam etti... Yatakta yatarken bana şunu söyledi: harika bir herifti ve kocasıyla birlikte geçirdiği üç yıl boyunca ilk kez benimle bu kadar neşeli bir şekilde geldi..
Bütün yaz boyunca düzenli seks yaptık. Sonra gitti. Sonra yine yaz geldi ve o yine geldi. Oda arkadaşı kızını siktiğimizi bilmiyor. Öğreneceğinden ve çok fazla sorun yaşanacağından korkuyorum. Lütfen bundan sonra ne yapmamız gerektiğini söyler misiniz? Benden geri kalmıyor ve ilk fırsatta benimle seks yapıyor. Nasıl yapılır tavsiye istiyorum?? Herkese şimdiden teşekkürler!!
These users thanked the author Seks devi for the post (total 2):
Eski Şeytan, sapık
Varsayım
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Varsayım »

:lütfen: Seksgigant , çocukken veya gençken
Thet87
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Thet87 »

Seksgigant: 22 Jun 2022, 06:49 Lütfen bundan sonra ne yapmamız gerektiğini söyleyin? Benden geri kalmıyor ve ilk fırsatta benimle seks yapıyor. Nasıl yapılır Tavsiye istiyorum??
Fırsatı boşa harcamayın, o zaman bu seçenekten yararlanmadığınıza pişman olacaksınız. Ve oda arkadaşı anlayabilir, kıskanabilir ve durabilir, belki üçlü yapmaya başlayabilir.

Fırsatı boşa harcamayın, o zaman bu seçenekten yararlanmadığınıza pişman olacaksınız, oda arkadaşı öğrenirse kıskanabilir veya belki de üçlü ortaya çıkabilir
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208
Registered for: 3 years

Unread post by Seks devi »

Bütün yaz yine seviştik ve sanki annem ilişkimizi tahmin edip sessiz kalmış gibi hissediyorum.
Varsayım
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Varsayım »

Angelica, Emmanuelle. Evet, bir zaman vardı.
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by homa515 »

Kardeşim beni elledi, ne olmuş yani?
Tomason
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tomason »

Bunda yanlış bir şey yok
kaptan63
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 165
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by kaptan63 »

Dosya 05119.jpg
- bekar kadın, 3 erkek çocuk, Odessa’da yaşıyor.
These users thanked the author kaptan63 for the post (total 2):
Toronto, Oleg257
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

İlk "saldırı" kız kardeşimden geldi. 12 yaşına geldi ve delirmeye başladı. Hâlâ genç olmama rağmen zamanında frene bastım ve bir şekilde karşı koymayı başardım. Yakın ilişkiler ordudan sonra başladı. Neredeyse bir yıl sürdü. Anladığım kadarıyla ailem hiçbir şeyden şüphelenmiyordu; onunla çok eğlendik. Sonra ayrıldım ve ilişki fiilen sona erdi. Bağlantılar vardı ama bunlar tesadüfiydi.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Fan, PavelNokia
Kayfolov
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153

Unread post by Kayfolov »

Ben 8 yaşındaydım, kız kardeşim de 6 yaşındaydı, bazen tenha yerlere tırmandık ve ondan amını göstermesini istedim, asla reddetmedi. Ve ilerledikçe, dudaklarımı onun amına daha çok bastırmak istedim. İlk başta utandı, gözlerini kapatmasını söyledi ve sessizce ona dokunmaya çalıştı ama o hareketleri hissetti ve gözlerini açtı. Sonra kararımı verdim ve onu doğrudan amlarını ovmaya davet ettim. Kabul etti, denedik ve ikisi de gerçekten beğendi. Daha sonra oyunlar için farklı senaryolar bulmaya başladılar. Onu yalamamı ve emmesini önerdim, böylece oyunlara başka bir unsur girdi. O 10 yaşındayken çoğu zaman evde yalnız kalıyorduk ve bütün günlerimizi bu tür eğlencelerle geçirebiliyorduk. Özellikle yatağın kenarına köpek stili diz çökmeyi severdi ve ben de onun kıçını yaladım, bunu saatlerce yapabilirlerdi. Elbette boşalıyordu ama ben bunu anlamadım ve o zaman fark etmedim. Ancak 13 yaşına geldiğinde oyunları reddetmeye başladı ve yavaş yavaş her şey durdu.
These users thanked the author Kayfolov for the post (total 7):
Fan, DEF#1, Maxim......, Rasaroam, mastelik, Mart, Juravl
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Seksgigant: 22 Jun 2022, 06:49 Eşimle uzun yıllardır yaşıyorum. Ve böylece ilk evliliğinden olan kızı yaz için bize gelmeye başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi kamyon şoförüdür. Bu yüzden yaz için annesinin yanına geliyor. Ve onunla baş başa kaldığımızda sanki tesadüfen mahrem yerlerini göstermeye başladı... Hemen bunu bir kaza sandım ama sonra bununla beni baştan çıkardığını anladım. Çünkü onun gösterilerinden sonra zor zamanlar geçirdim...
Ve bir gün onun yatak odasına gittim; çocuk bebek arabasında uyuyordu ve o da yatakta sadece bir bornoz ve traşlı amıyla yatıyordu. görülebiliyordu. Sonra kendimi tutamadım ve uykuluyken onu nazikçe yalamaya başladım, uyandı ve bacaklarını daha da genişletti... yani, sonra bu böyle devam etti... Yatakta yatarken bana şunu söyledi: harika bir herifti ve kocasıyla birlikte geçirdiği üç yıl boyunca ilk kez benimle bu kadar neşeli bir şekilde geldi..
Bütün yaz boyunca düzenli seks yaptık. Sonra gitti. Sonra yine yaz geldi ve o yine geldi. Oda arkadaşı kızını siktiğimizi bilmiyor. Öğreneceğinden ve çok fazla sorun yaşanacağından korkuyorum. Lütfen bundan sonra ne yapmamız gerektiğini söyler misiniz? Benden geri kalmıyor ve ilk fırsatta benimle seks yapıyor. Nasıl yapılır tavsiye mi istiyorsunuz? Şimdiden herkese teşekkürler!!
sikişmeye devam edin ama kendinizi yakmamaya dikkat edin.
These users thanked the author Güzel for the post:
Maxim......
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”