Baba ile kızı veya erkek ve kız kardeş arasındaki ensest hikayeleri
-
Автор темыMaxim......
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Baba ile kız ya da erkek ve kız kardeş arasındaki ensest hikayeleri
Bu yerde ve tam olarak bununla ilgili hikayeler yazmanın anlamlı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım.
- These users thanked the author Maxim...... for the post (total 3):
- Martin, gynecologist_homegrown, pavlo.jurigora
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 10 months
Re: Baba ile kızı veya erkek kardeş ile kız kardeş arasındaki ensest hikayeleri
Sizin de buna benzer bir şeyiniz var mıydı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 11 months
Noktalama işaretleri koymayı unutmayın, aksi halde yazdıklarınız saçma görünecektir.Maxim......: ↑09 Oct 2021, 20:32 Bu yerde ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın alakalı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım.
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, pavlo.jurigora
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
SaygılarKırkbeşinci: ↑09 Oct 2021, 22:48Noktalama işaretleri koymayı unutmayın, aksi takdirde yazdıklarınız saçma görünecektir.Maxim......: ↑09 Oct 2021, 20:32 Buraya ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın anlamlı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 3 years 9 months
Bekliyoruz hikayeler için
Okumak ve dinlemek bir zevk!)))Maxim......: ↑09 Oct 2021, 20:32 Bu yerde ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın alakalı olacağına karar verdim. Ben de bu tür şeyleri okumanın hayranıyım.
Bekliyoruz hikayeler için
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
- Korsan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 10 months
Okumak hayal gücünü geliştirir, o da bu tür konulardaysa... Ergenlik yıllarımda Bunin’in "Angelica ve Sultan", biraz sonra "Emanuel" elden ele geçen hikayeleriyle yetinmek zorunda kaldım. Ve eğer İncil’e "dua ediliyorsa", o zaman aktarılan "Emanueli" de böyle bir cinsel enerji çekiyordu ve birisi önünüzdeki sayfaları ıslak parmaklarla çeviriyordu....
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 4):
- Tolkala, gynecologist_homegrown, Evgeniy-Spb, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Şimdilik sadece anılar... Hikayeler nerede?!!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Koca bir dönem maalesef geçmişte kaldı.Andrey I: ↑10 Oct 2021, 11:36 Okumak hayal gücünü geliştirir, bir de bu tarz konuları kapsıyorsa... Ergenlik yıllarımda Bunin’in "Melekler ve Sultan" hikayeleriyle yetinmek zorunda kaldım, biraz sonra "Emanuel" elden ele aktarıldı. Ve eğer İncil’e "dua ediliyorsa", o zaman aktarılan "Emanueli" de büyük bir cinsel enerji çekiyordu ve birisi önünüzdeki sayfaları ıslak parmaklarla çeviriyordu....
-
- Nirvana’dayım
Ve şunu söylemeliyim ki muhteşem bir dönemdi!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- pavlo.jurigora, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Devamı neredeMaxim......: ↑09 Oct 2021, 20:32 Bu yerde ve tam da bununla ilgili hikayeler yazmanın alakalı olacağına karar verdim. Ben de bunu okumanın hayranıyım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Sen kısa hikaye anlatamazsın ama ben uzun hikaye nasıl anlatırım bilmiyorum, sabrım yetmiyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Orada herhangi bir çalışma bilmiyorum ama çocukluğumdan 14 yaşıma kadar babam beni çeşitli suçlardan dolayı kemerle cezalandırırdı. Beni her zaman onu çırılçıplak soyarak cezalandırırdı! Benden iki yaş küçük olan erkek kardeşim de şaplak atma sırasında her zaman oradaydı. Babam bana şaplak atıyor, sonra yaklaşık bir saat boyunca köşede çıplak duruyorum ve ağabeyim bana bakıp gülüyor. Bazen arkadaşlarını bana bakmaları için getirirdi. Cezalardan sonra babam çoğu zaman sabaha kadar giyinmeme izin vermezdi. Neredeyse 24 saat boyunca çıplaktım. Kardeşim için iyi oldu, onun önünde çıplak olmaktan utanıyorum. Ve başka bir cezadan sonra, ben zaten 12 yaşındaydım, kardeşim geldi, bana baktı ve sordu - göğüslerine dokunabilir miyim? Ve o zamanlar göğüslerim zaten büyümüştü. Ona cevap verdim - dokun ona! Vahşi bir vızıltı hissettim!!!!
- These users thanked the author Gece Len for the post (total 4):
- kaptan63, sapık, Delmek, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Genellikle böyle bir deneyimden sonra kadınlar acı ve aşağılanma olmadan orgazm olamazlar, bu damgalanmıştır bilinçaltında.Natta Len: ↑23 Apr 2022, 23:05 Her türlü işi bilmiyorum ama çocukluğumdan 14 yaşıma kadar babam beni çeşitli suçlardan dolayı kemerle cezalandırırdı. Beni her zaman onu çırılçıplak soyarak cezalandırırdı! Benden iki yaş küçük olan erkek kardeşim de şaplak atma sırasında her zaman oradaydı. Babam bana şaplak atıyor, sonra yaklaşık bir saat boyunca köşede çıplak duruyorum ve ağabeyim bana bakıp gülüyor. Bazen arkadaşlarını bana bakmaları için getirirdi. Cezalardan sonra babam çoğu zaman sabaha kadar giyinmeme izin vermezdi. Neredeyse 24 saat boyunca çıplaktım. Kardeşim için iyi oldu, onun önünde çıplak olmaktan utanıyorum. Ve başka bir cezadan sonra, ben zaten 12 yaşındaydım, kardeşim geldi, bana baktı ve sordu - göğüslerine dokunabilir miyim? Ve o zamanlar göğüslerim zaten büyümüştü. Ona cevap verdim - dokun ona! Vahşi bir vızıltı hissettim!!!!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
Ben 12 yaşındaydım, kız kardeşim de 9 yaşındaydı, mastürbasyon yaparken beni yaktığında, her şey burada başladı, bu duygular aktarılamıyor, onu yaklaşık 20 dakika boyunca ağzıma almak için büktüm ve sonra dönüştü tüm bunlar benim küçük çocuğumla ilk kez denediğimde, söylediğim her şeyi yapıyor, bazen onu sikmeye başlıyor, istemiyorum diyor vs., ilk kez buna karşı çıktı ve benden bunu yapmamamı istedi, bekaretini kendi isteği dışında kırdığımı itiraf ediyorum, kendi açımdan, bundan önce beni 3000 kez emdiğini ve kıçımdan siktirdiğini bahane olarak söyleyeceğim. amcık sadece tabuydu, amcığa vermesi için ikna etmeye çalışırken ağzına ittim, dondu, kısacası kıçından sikerken üzerime bir şey geldi, Kısaca söyle bana, bu tecavüz sayılır mı değil mi? Bundan önce ona düzenli olarak rotan verdim ve birkaç kez kıçından becerdim, peki, onu becerdim, sadece içine soktum ve dikkatlice sürtünmeler yaptım, sokabilirim. alnına koydum ve orada uzanıp göğüslerini tuttum, onu bir kez kokladım ve ona bir tartışma teklif ettim, kısacası, küçük olan bir saat kırk iki dakika boyunca aletimi ağzından bile çıkarmadı, Tartışmanın özü şuydu: Eğer onu daha uzun süre yalarsam, o da sadece kıçımı yalamakla kalmayacak, aynı zamanda diliyle de orada yapacak, bundan gerçekten hoşlandığım ve kendisinin başladığı gerçeğini saklamayacağım. küçükken kıçıma bir parmak daha sokmak, dilini geçmek, hatta ona işemesi konusunda konuşurdum, bir kez birlikte yıkanırken, o bunu yüzüne ve göğüslerine istedi ve sonra bir kez de istedi, biraz para verdi ve bunu doğrudan ağzından yaptı
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
- sapık, PavelNokia, OwDrin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 2 months
8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bence’ tartışma! Örneğin, artık arkadaşlarımın kocama gelip beni çırılçıplak soymaları, göğüslerime şaplak atmaları, beni önlerinde çıplak durmaya zorlamaları ya da beni çıplak olarak bahçeye götürmeleri hoşuma gidiyor... ve sonra yoldan geçenler... yazan beni görecek....
8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
n 28’den sonra gönderildi dakika 49 saniye:Genellikle bir kadının acı ve aşağılanma olmadan orgazm olamayacağı bu deneyimden sonra bu durum bilinçaltına kazınır.
-
- Nirvana’dayım
Ne kadar çekici, düzgün vücutlu bir kadın! Ve hatta exgibi! Şanslı adam!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
onu öldürme isteğin yok muydu?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 3 years
Uzun yıllardır partnerimle yaşıyorum. Ve böylece ilk evliliğinden olan kızı yaz için bize gelmeye başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi kamyon şoförüdür. Bu yüzden yaz için annesinin yanına gelir. Ve onunla baş başa kaldığımızda sanki tesadüfen mahrem yerlerini göstermeye başladı... Hemen bunu bir kaza sandım ama sonra bununla beni baştan çıkardığını anladım. Çünkü onun gösterilerinden sonra zor zamanlar geçirdim...
Ve bir gün onun yatak odasına gittim; çocuk bebek arabasında uyuyordu ve o da yatakta sadece bir bornoz ve traşlı amıyla yatıyordu. görülebiliyordu. Sonra kendimi tutamadım ve uykuluyken onu nazikçe yalamaya başladım, uyandı ve bacaklarını daha da genişletti... yani, sonra bu böyle devam etti... Yatakta yatarken bana şunu söyledi: harika bir herifti ve kocasıyla birlikte geçirdiği üç yıl boyunca ilk kez benimle bu kadar neşeli bir şekilde geldi..
Bütün yaz boyunca düzenli seks yaptık. Sonra gitti. Sonra yine yaz geldi ve o yine geldi. Oda arkadaşı kızını siktiğimizi bilmiyor. Öğreneceğinden ve çok fazla sorun yaşanacağından korkuyorum. Lütfen bundan sonra ne yapmamız gerektiğini söyler misiniz? Benden geri kalmıyor ve ilk fırsatta benimle seks yapıyor. Nasıl yapılır tavsiye istiyorum?? Herkese şimdiden teşekkürler!!
Ve bir gün onun yatak odasına gittim; çocuk bebek arabasında uyuyordu ve o da yatakta sadece bir bornoz ve traşlı amıyla yatıyordu. görülebiliyordu. Sonra kendimi tutamadım ve uykuluyken onu nazikçe yalamaya başladım, uyandı ve bacaklarını daha da genişletti... yani, sonra bu böyle devam etti... Yatakta yatarken bana şunu söyledi: harika bir herifti ve kocasıyla birlikte geçirdiği üç yıl boyunca ilk kez benimle bu kadar neşeli bir şekilde geldi..
Bütün yaz boyunca düzenli seks yaptık. Sonra gitti. Sonra yine yaz geldi ve o yine geldi. Oda arkadaşı kızını siktiğimizi bilmiyor. Öğreneceğinden ve çok fazla sorun yaşanacağından korkuyorum. Lütfen bundan sonra ne yapmamız gerektiğini söyler misiniz? Benden geri kalmıyor ve ilk fırsatta benimle seks yapıyor. Nasıl yapılır tavsiye istiyorum?? Herkese şimdiden teşekkürler!!
- These users thanked the author Seks devi for the post (total 2):
- Eski Şeytan, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
:lütfen: Seksgigant , çocukken veya gençken
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 10 months
Fırsatı boşa harcamayın, o zaman bu seçenekten yararlanmadığınıza pişman olacaksınız, oda arkadaşı öğrenirse kıskanabilir veya belki de üçlü ortaya çıkabilir
Fırsatı boşa harcamayın, o zaman bu seçenekten yararlanmadığınıza pişman olacaksınız. Ve oda arkadaşı anlayabilir, kıskanabilir ve durabilir, belki üçlü yapmaya başlayabilir.Seksgigant: ↑22 Jun 2022, 06:49 Lütfen bundan sonra ne yapmamız gerektiğini söyleyin? Benden geri kalmıyor ve ilk fırsatta benimle seks yapıyor. Nasıl yapılır Tavsiye istiyorum??
Fırsatı boşa harcamayın, o zaman bu seçenekten yararlanmadığınıza pişman olacaksınız, oda arkadaşı öğrenirse kıskanabilir veya belki de üçlü ortaya çıkabilir
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 3 years
Bütün yaz yine seviştik ve sanki annem ilişkimizi tahmin edip sessiz kalmış gibi hissediyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Angelica, Emmanuelle. Evet, bir zaman vardı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 11 months
Kardeşim beni elledi, ne olmuş yani?
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 7 months
Bunda yanlış bir şey yok
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 7 months
- bekar kadın, 3 erkek çocuk, Odessa’da yaşıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
İlk "saldırı" kız kardeşimden geldi. 12 yaşına geldi ve delirmeye başladı. Hâlâ genç olmama rağmen zamanında frene bastım ve bir şekilde karşı koymayı başardım. Yakın ilişkiler ordudan sonra başladı. Neredeyse bir yıl sürdü. Anladığım kadarıyla ailem hiçbir şeyden şüphelenmiyordu; onunla çok eğlendik. Sonra ayrıldım ve ilişki fiilen sona erdi. Bağlantılar vardı ama bunlar tesadüfiydi.
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Fan, PavelNokia
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Ben 8 yaşındaydım, kız kardeşim de 6 yaşındaydı, bazen tenha yerlere tırmandık ve ondan amını göstermesini istedim, asla reddetmedi. Ve ilerledikçe, dudaklarımı onun amına daha çok bastırmak istedim. İlk başta utandı, gözlerini kapatmasını söyledi ve sessizce ona dokunmaya çalıştı ama o hareketleri hissetti ve gözlerini açtı. Sonra kararımı verdim ve onu doğrudan amlarını ovmaya davet ettim. Kabul etti, denedik ve ikisi de gerçekten beğendi. Daha sonra oyunlar için farklı senaryolar bulmaya başladılar. Onu yalamamı ve emmesini önerdim, böylece oyunlara başka bir unsur girdi. O 10 yaşındayken çoğu zaman evde yalnız kalıyorduk ve bütün günlerimizi bu tür eğlencelerle geçirebiliyorduk. Özellikle yatağın kenarına köpek stili diz çökmeyi severdi ve ben de onun kıçını yaladım, bunu saatlerce yapabilirlerdi. Elbette boşalıyordu ama ben bunu anlamadım ve o zaman fark etmedim. Ancak 13 yaşına geldiğinde oyunları reddetmeye başladı ve yavaş yavaş her şey durdu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
sikişmeye devam edin ama kendinizi yakmamaya dikkat edin.Seksgigant: ↑22 Jun 2022, 06:49 Eşimle uzun yıllardır yaşıyorum. Ve böylece ilk evliliğinden olan kızı yaz için bize gelmeye başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi kamyon şoförüdür. Bu yüzden yaz için annesinin yanına geliyor. Ve onunla baş başa kaldığımızda sanki tesadüfen mahrem yerlerini göstermeye başladı... Hemen bunu bir kaza sandım ama sonra bununla beni baştan çıkardığını anladım. Çünkü onun gösterilerinden sonra zor zamanlar geçirdim...
Bütün yaz boyunca düzenli seks yaptık. Sonra gitti. Sonra yine yaz geldi ve o yine geldi. Oda arkadaşı kızını siktiğimizi bilmiyor. Öğreneceğinden ve çok fazla sorun yaşanacağından korkuyorum. Lütfen bundan sonra ne yapmamız gerektiğini söyler misiniz? Benden geri kalmıyor ve ilk fırsatta benimle seks yapıyor. Nasıl yapılır tavsiye mi istiyorsunuz? Şimdiden herkese teşekkürler!!
- These users thanked the author Güzel for the post:
- Maxim......
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 670 Views
-
Last post by Sirius198