Bir baba ile evli kızı arasındaki seks gerçek mi?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
oleg2001
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Bir baba ile evli kızı arasındaki seks gerçek mi?

Unread post by oleg2001 »

Bu hafta sonu eşimin erkek kardeşinin düğününe gittik. Gece yarısından sonra geceyi geçirmek için uzaklaştık, hepsine yer yoktu, bu yüzden akrabalara ayrıldık. Eşim ve ben geceyi eşimin teyzesinin yanında geçirdik, amcası, eşi ve eşimin babası da bizimle birlikteydi. Kayınvalidesi sabah yardım etmek için oğlunun yanında kaldı. Eşim, ben ve babası bir odaya, geri kalanlar ise farklı odalara yerleştirildik. Genel olarak umurumda değil. Ancak nasıl bayıldığımı bile hatırlamıyorum, kendimi tamamen attım. Sabahın neredeyse saat kaçta olduğunu bilmediğim bir saatte uyandım ve ilk başta nerede olduğumu ve herkesin nerede olduğunu bilmiyordum. Taşaklar yırtılmış, bakıyorum, yatakta tek başıma yatıyorum, benimki ve babası yerde uyuyor. Bir battaniyeleri var, benimki onu kendi üzerine çekti, sırtı ona dönüktü ve adam sadece iç çamaşırıyla arkadan neredeyse ona yakın yatıyordu, elini karnına koydu ve penisi onun külotunu parçalıyordu. . Burada nasıl uyanırsınız, ne dersiniz, kime neyi sunarsınız. Gece ne olduğu belli değil. Uyuyormuş gibi yaptım, orada yattım, bekledim ve ne yapacağımı düşündüm. Sonra uyandı, hareket etti, babamı uyandırmadı, sessizce yola çıktı, kalkıp geceliğiyle ona baktı, yürürken toparlandı, önce dışarı çıktı, sonra geri gelip yanıma uzandı. Sanki hala uykuluymuş gibi ona sarıldım ve geceliğinin altında hiçbir şey yoktu, ne sutyen ne de külot. Onun ve babasının orada nasıl yattığına şaşırdım, ne istersen düşün. Neden gece onunla yattı, hâlâ bu haliyle, o hâlâ bir erkek ve kendisi artık küçük değil.
Bu tür şeyler hakkında daha fazla fikir uydurduklarını sanıyordum ama sonra yanlış anlaşılmalar yüzünden ihanete kapıldım. Hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktılar, kimse bir işaret göstermedi. Tekrar kutlamak için daha ileri gidelim. Orada zaten sessizce onları izliyordum. Birlikte koridora çıktıklarını görüyorum. Orada burada bekledim ama yoktular, koridorda yürüdüm, mutfakta bir marketin sesini duydum, yanıma geldiler ve orada bir şeyler öğütüyorlardı. Daha fazla yaklaşmadı, onu görüp giderlerdi. Biz de oradan birlikte geldik ve orada bulunduğumuz süre boyunca bir daha hiç karşılaşmadık. Sonra ayrıldık, şimdi kafa yerinde değil, ya bir şeydi ya da değildi, onunla dalga geçiyorduk ve kendim yerine onu onun gibi hayal ediyorum. Şimdi bununla ne yapacağımı bilmiyorum
These users thanked the author oleg2001 for the post (total 5):
Sibiryak89, Dmitri244, Fargal94, Morpheus, Vik.ruba80
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month
 Re: Evli kız ile baba arasındaki cinsel ilişki bu durum gerçek mi?

Unread post by Aion2012Ölü »

oleg2001, bundan kesinlikle heyecanlanırdım, hatta kız arkadaşımın veya karımın babasıyla yattığı düşüncesiyle. Üstelik bunu kesinlikle aldatma olarak değil, ilişkideki bir tür titizlik olarak algılarım.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 4):
Fedor36, Endişeli, Rasaroam, deen-don
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ufa adamı »

Karımın bir kız çocuğu doğurmasını istiyorum, sonra ikisine de sahip olacağım :oops:
These users thanked the author Ufa adamı for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Rasaroam, Morpheus
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ufalı adam, Evet, bu gerçekten de pek çok kişinin fantezisi =)
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336

Unread post by Lerunçik »

Karımın bir kız çocuğu doğurmasını istiyorum, sonra ikisine de sahip olacağım :oops:
nKimi doğurdu? Babandan mı? :-D
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374

Unread post by fare zehiri »

Eşimin bir kız çocuğu doğurmasını istiyorum, sonra ikisini de doğuracağım
Ve hatta daha iyisi - senin için bir oğul doğurmasına izin ver. Ve işte o ikiniz için de burada.
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 9):
Lerunçik, Nikk, Üstü kendinize saklayın, AlexTDV, Arianna, Andrey Lukashov, Dmitri244, Wolffr, Lisa24
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Andrey Petrov »

oleg2001, Bir düşünün! Her zamanki şey. Gençliğinden beri babasıyla birlikte hamama gittiler, nehirde yüzdüler ve eğer sevişmezse kesinlikle kızına el yordamıyla dokundu. İşte olağan aile yakın ilişkileri. Buna ensest bile diyemezsiniz, bu bir alışkanlık! Erkekler eski kocalarını kıskanmazlar, dolayısıyla babalarını da kıskanmalarına gerek yok! Eğer bir kız çocuğu doğurursan, bunu zor yoldan öğreneceksin!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
Sibiryak89, Süngü
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

Karımın bir kız çocuğu doğurmasını istiyorum, sonra ikisine de sahip olacağım
Öncelikle eşinizin baban seni sikmeli Olması gerektiği yerde. Belki o zaman beyniniz yerine oturur!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Lerunçik, Anna18092003, Üstü kendinize saklayın
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ksenofont: 23 Apr 2023, 16:05
Eşimin bir kız çocuğu doğurmasını istiyorum, sonra ikisine de sahip olacağım
nÖnce karınızın babası sizi sikmeli. Olması gerektiği yerde. Belki o zaman beyniniz yerine oturur!
Ne güzel bir gelenek!)

2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Andrey Petrov: 23 Apr 2023, 15:47 oleg2001, Bir düşünün! Her zamanki şey. Gençliğinden beri babasıyla birlikte hamama gittiler, nehirde yüzdüler ve eğer sevişmezse kesinlikle kızına el yordamıyla dokundu. İşte olağan aile yakın ilişkileri. Buna ensest bile diyemezsiniz, bu bir alışkanlık! Erkekler eski kocalarını kıskanmazlar, dolayısıyla babalarını da kıskanmalarına gerek yok! Eğer bir kız çocuğu doğurursan bunu zor yoldan öğreneceksin!
Kesinlikle! Alışkanlık! Biri onların burnunu karıştırıyor, biri de kızlarını sikiyor. Baban da seni sikiyor mu? Alışkanlıktan mı?)))
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
Anna18092003, alex503311, Arianna, Süngü
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Andrey Petrov,
Bir düşünün! Her zamanki şey. Gençliğinden beri babasıyla birlikte hamama gittiler, nehirde yüzdüler ve eğer sevişmezse kesinlikle kızına el yordamıyla dokundu. İşte olağan aile yakın ilişkileri. Buna ensest bile diyemezsiniz, bu bir alışkanlık! Erkekler eski kocalarını kıskanmazlar, dolayısıyla babalarını da kıskanmalarına gerek yok! Eğer bir kız çocuğu doğurursan, bunu zor yoldan anlarsın!
Bana öyle geliyor ki babaların kızlarına karşı olan hisleri ve kıskançlıkları çoğunlukla tam da kızların babalarıyla yakın ilişki aşamasını atlayarak kendilerine erkek arkadaş bulmaları nedeniyle.
Yani. Ben şöyle mantık yürütüyorum. Eğer bir kızım olsaydı, onun karşı cinsle ya da hemcinsle ilişkilerine kesinlikle karşı çıkmazdım ama biraz kıskançlık ve korkular yaşardım.
Ve eğer kızımla yakın bir ilişkim olsaydı o zaman Ben onun seçtiklerine veya seçtiklerine karşı kıskançlık hissetmezdim ama o bir ebeveyn olarak endişe duyardı.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Andrey Petrov, Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Ksenofont: 23 Apr 2023, 16:05
Eşimin bir kız çocuğu doğurmasını istiyorum, sonra ikisine de sahip olacağım
nÖnce karınızın babası sizi sikmeli. Olması gerektiği yerde. Belki o zaman beyniniz yerine oturur!
Beyinlerinizi arkadan çekişli bir şekilde ayarlamayı mı öneriyorsunuz? Harika bir yaklaşım!!! :hırçın:
These users thanked the author Nikk for the post:
Lerunçik
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 16:13 Andrey Petrov,
Bir düşünün! Her zamanki şey. Gençliğinden beri babasıyla birlikte hamama gittiler, nehirde yüzdüler ve eğer sevişmezse kesinlikle kızına el yordamıyla dokundu. İşte olağan aile yakın ilişkileri. Buna ensest bile diyemezsiniz, bu bir alışkanlık! Erkekler eski kocalarını kıskanmazlar, dolayısıyla babalarını da kıskanmalarına gerek yok! Eğer bir kız çocuğu doğurursan, bunu zor yoldan anlarsın!
Bana öyle geliyor ki babaların kızlarına karşı olan hisleri ve kıskançlıkları çoğunlukla tam da kızların babalarıyla yakın ilişki aşamasını atlayarak kendilerine erkek arkadaş bulmaları nedeniyle.
Yani. Ben şöyle mantık yürütüyorum. Eğer bir kızım olsaydı, onun karşı cinsle ya da hemcinsle ilişkilerine kesinlikle karşı çıkmazdım ama biraz kıskançlık ve korkular yaşardım.
Ve eğer kızımla yakın bir ilişkim olsaydı o zaman Onun seçtiklerine veya seçtiklerine karşı kıskançlık hissetmezdim ama bir ebeveyn olarak endişe duyardım.
H-hum. Babalık duyguları var. Bu duyguya şöyle denir: "Buna değer - kafamda değil.")))
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
fare zehiri, yarışçı, Fargal94, andrey.petrov
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Lerunçik,
Yapmayacağım tartışıyor, baba değil, sadece mantık yürütüyor.
Ama bana göre, eğer baba ile kız arasında ensest varsa ve baba YETERLİ ise o zaman kız bir erkek ya da erkek bulduğunda onun açısından kıskançlık olmayacaktır. hoşlandığı kız.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 17:22 Tartışmayacağım, baba değilim, sadece spekülasyon yapıyordum.
Ama bana göre eğer baba ile kız arasında ensest varsa ve baba YETERLİ ise o zaman olacaktır Kızı kendine bir erkek arkadaş ya da hoşlandığın bir kız bulduğunda kıskançlık duymazsın.
Eh, sen de oradan geliyorsun. Yeterli sayıda kadınınız yok. Genç bir kızla tanışın, erkekleri hayal eden yeterince kişi var. Kızınızla yakın bir ilişkinizin olması normal değil. Bu da mutlu olabilecek başka bir mahvolmuş genç kadın. Onu emzireceksin, kaşıkla besleyeceksin, yatmadan önce hikayeler okuyacaksın. Ve sonra onu yatağına yatırıp beşiğinde tatlı tatlı uykuya dalmasını izledikten sonra penisini çıkar ve... Sen bir insanlık dışısın ve bir suçlusun. Bunu zaten birkaç kez yazdım, ama piçler bunu anlamıyor. Piç olmayın!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
Lerunçik, Üstü kendinize saklayın, Arianna, Tapkin
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont,
Yalnızca her şeyi görüyorsunuz sizin algınıza göre evet, ben de benimkine göre.
Hangimizin haklı olduğunu bilmiyorum.
Sadece herkesin iyiyi kendi açısından, kendi bakış açısından gördüğünü anlıyorum.
Mesele şu ki, mesele kadınların eksikliği değil, aile bağları ve ilişkiler!
Senin için ensest fikri ahlaka aykırı ve suçtur.
Çünkü sen bu şekilde yetiştirildin ve buna inanıyorsun.
Ve benim için bu fikir şu: aydınlanma ve özgürleşme.
Hamilelikten söz edilmiyor; modern dünyada yaşıyoruz. Yeterli doğum kontrol yöntemi var.
Ksenofont: 23 Apr 2023, 17:37 uyku vakti hikayelerini okuyun. Ve sonra, onu yatağına yatırıp beşiğinde nasıl tatlı bir şekilde uykuya daldığını izledikten sonra penisinizi çıkarın ve
Yeterli bir kişi ve bir ebeveyn yok ilk etapta bunu çocuğunuzla yapın.
Bu bununla ilgili değil, aile içinde neyin izin verildiğine dair genel anlayışla ilgili.
Sevgi, ilgi ve şefkat. - Bana göre bu her şekilde kabul edilebilir.
Şiddet, baskı, zulüm ve manipülasyon - bu hiçbir şekilde uygulanabilir ve haksız!!!!!
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Morpheus
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 17:50 Hiçbir yeterli kişi ve her şeyden önce bir ebeveyn çocuğuna bunu yapmaz.
Bu bununla ilgili değil, aile içinde neyin izin verildiğine ilişkin genel anlayışla ilgilidir.
Sevgi, ilgi ve şefkat. - Bana göre bu her şekilde kabul edilebilir.
Şiddet, baskı, zulüm ve manipülasyon; bu hiçbir şekilde uygulanabilir ve haksız!!!!
Ensesti seviyorum.
Kendinizi yeterli bir insan olarak görüyor musunuz? Ama sizin sevgi, ilgi ve şefkat anlayışınız tam tersini söylüyor. Ve çocuklarınızı penis kullanmadan da sevebilir ve onlara bakabilirsiniz. Bunun için bir eşin var. Çocukların caizliği konusundaki yetersiz anlayışınızı bir kenara bırakın. Zor mu? Yoksa bu sizin ilkeli konumunuz mu? Eğer ilkeli ise, er ya da geç geniş Anavatanımızın ıslah kurumlarından birinde, bu tür ilkeli davranışların zararlılığını size açıkça açıklayacaklardır. Ya kızınızın erkek arkadaşı olduğum ortaya çıkarsa ve bir zamanlar onu baştan çıkardığınızı ve onunla yakın bir hayat yaşadığınızı öğrenirsem? Bir ıslahevinde kalmayı tercih edersin.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont,
Ksenofont: 23 Apr 2023, 18:06 Kendinizi bir yeterli kişi? Ama sizin sevgi, ilgi ve şefkat anlayışınız tam tersini söylüyor. Ve çocuklarınızı penis kullanmadan da sevebilir ve onlara bakabilirsiniz. Bunun için bir eşin var. Çocukların caizliği konusundaki yetersiz anlayışınızı bir kenara bırakın. Zor mu? Yoksa bu sizin ilkeli konumunuz mu? Eğer ilkeli ise, er ya da geç geniş Anavatanımızın ıslah kurumlarından birinde, bu tür ilkeli davranışların zararlılığını size açıkça açıklayacaklardır. Ya kızınızın erkek arkadaşı olduğum ortaya çıkarsa ve bir zamanlar onu baştan çıkardığınızı ve onunla yakın bir hayat yaşadığınızı öğrenirsem? Cezaevinde kalmayı tercih edersin.
Evet, kendimi yeterli insanlardan biri olarak görüyorum.
Sevgi, ilgi ve şefkat anlayışım şefkat, daha önce söylediklerimi söylüyor.
Bunun için bir eşin var. Çocukların caizliği konusundaki yetersiz anlayışınızı bir kenara bırakın
Nasıl yaşayacağınıza dair anlayışınızı başkalarının anlayışının üstüne koyuyorsunuz.
Neye dayanarak bunu yapıyorsunuz? öyle mi düşünüyorsun ve düşünüyorsun?
Ksenofont: 23 Apr 2023, 18:06 Ya da bu sizin ilkeli konumunuz mu? Eğer ilkeli ise, er ya da geç geniş Anavatanımızın ıslah kurumlarından birinde bu tür ilkeliliğin zararlılığını size açıkça açıklayacaklardır
Ve bu her şey bu noktaya geldi.. Bana yanıldığımı, yanıldığımı ve genel olarak bir ucube olduğumu vb. açıklayacaklar. Sanki herhangi bir ülkenin ceza kanunu bir aile içindeki gerçek ilişkileri yansıtabiliyormuş gibi
Öyle olsun.
Ama ben inandım ve söylediklerime inanıyorum - herkes için gönüllü ve hoş bir yakınlık iyidir ve iyidir öyle olmalı!

4 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Ya da kızınızın erkek arkadaşı olduğum ortaya çıkarsa ve bir zamanlar onu baştan çıkardığınızı ve onunla yakın bir hayat yaşadığınızı öğrenirsem. Bir ıslahevinde kalmayı tercih ederdin.
Eğer bir ıslahevinde kaldıysan bu, yetersiz tepkini ortadan kaldırmaz.
nBenim de mücadele ettiğim şey tam da bu!!!
Böylece radikal insanlar (sizin gibi) iktidara sahip olmasın.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 18:25 Evet kendimi yeterli bir insan olarak görüyorum.
Sevgi, ilgi ve şefkat anlayışım daha önce söylediklerimi anlatıyor.
Bunun için bir eşin var. Çocukların caizliği konusundaki yetersiz anlayışınızı bir kenara bırakın
Nasıl yaşayacağınıza dair anlayışınızı başkalarının anlayışının üstüne koyuyorsunuz.
Hangi gerekçelerle böyle düşünüyorsunuz ve düşünüyorsunuz?
Ksenofont : ↑ 26 dakika önce
Yoksa bu sizin ilkeli konumunuz mu? Eğer ilkeli ise, o zaman er ya da geç geniş Anavatanımızın ıslah kurumlarından birinde bu tür ilkeliliğin zararlılığını size açıkça açıklayacaklar
Ve her şey bu noktaya geldi.. Bana açıklayacaklar yanıldığımı, yanıldığımı ve genel olarak bir ucube olduğumu vb. Sanki herhangi bir ülkenin ceza kanunu bir aile içindeki gerçek ilişkileri yansıtabiliyormuş gibi
Öyle olsun.
Ama ben inandım ve söylediklerime inanıyorum - herkes için gönüllü ve hoş bir yakınlık iyidir ve iyidir öyle olmalı!

4 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont: ↑26 dakika önce
Ve kızınızın erkek arkadaşı olduğum ortaya çıkıp onu bulursam kendi zamanında onu baştan çıkardığını ve onunla samimi bir hayat yaşadığını ortaya çıkar. Bir ıslahevinde kalmayı tercih ederdin.
Eh, eğer bir ıslahevine gidersen, bu senin yetersiz tepkini ortadan kaldırmaz.
Ben de tam olarak buna karşı savaşıyorum!!! Böylece (sizin gibi) radikal insanların gücü kalmasın.
Böylece siz de radikalizme karşı bir savaşçı oluyorsunuz. Vay! Asil, ne diyebilirim. Ama sana güvence verebilirim. İktidara gelmeyeceğim. Radikaller uzun süredir iktidardalar; bunu test edecek bir yer yok. Ceza Kanunu aile içinde neler yapılabileceğini değil, ile nelerin yapılamayacağını açıklıyor. Ve son olarak sizi en çok rahatsız eden konuya gelince. Ucubelerden ve insanlardan bahsediyorum. İlkeli konumunuza göre siz kimsiniz?
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Polonya
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont: 23 Apr 2023, 18:39 Ceza Kanunu aile içinde neler yapılabileceğini değil, nelerin yapılamayacağını açıklıyor.
Öyle ve değil.
Bunda hiçbir ayrım yoktur.
Kendi isteğiyle ve iyilik için.
Ya da zorla ve her şey kötü.
Her şeyi aptalca eşitliyorlar ve hepsi bu.
Ksenofont:23 Apr 2023, 18:39 Son olarak konu hakkında en çok sana dokundum. Ucubelerden ve insanlardan bahsediyorum. Peki, ilkeli konumunuza göre siz kimsiniz?!
Ben daha çok bir ucubeyim. Hem devletin hem de kamuoyunun mevcut durumuna gelince..
Yine ben kendimi değil, inançlarımı doğru buluyorum.
Ben de hayatımda birçok hata yaptım.
Kaçırdığım ve alamadığım birçok şeyden pişmanım.....
Bu yüzden en azından bir yerde konuşmaya susadım!
Evet, bu çok acıklı ve bayağı ama sen sadece arzularına ve fantezilerine takılıp kalmış en azgın herifle tartışıyorsun.
Ve evet, ben de onların içinde sıkışıp kaldım. Ve onları reddetmiyorum!
Fantezilerim ve arzularım elimde kalan ve sahip olduğum tek şey, bu benim, özüm.
Onlar olmadan boşum.
Bu nedenle fikrimi, konumumu ve mantığımı sonuna kadar savunacağım.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 18:54 Öyle ve değil.
Bunda hiçbir ayrım yok.
İsteyerek ve iyilikle.
Ya da zorla ve her şey kötü.
Her şey orada, aptalca eşitliyorlar ve hepsi bu.
Ksenofont: ↑20 dakika önce
Ve son olarak sizi en çok rahatsız eden konuya gelince. Ucubelerden ve insanlardan bahsediyorum. Peki, ilkeli konumunuza göre siz kimsiniz?!
Ben daha çok bir ucubeyim. Hem devletin hem de kamuoyunun mevcut durumuna gelince..
Yine ben kendimi değil, inançlarımı doğru buluyorum.
Ben de hayatımda birçok hata yaptım.
Kaçırdığım ve beceremediğim birçok şeyden pişmanım.....
Bu yüzden en azından bir yerde konuşmaya susadım!
Evet, bu acıklı ve banal, ama sen sadece arzularına ve fantezilerine takılıp kalmış en azgın herifle tartışıyorsun.
Ve evet, ben de onların içinde sıkışıp kaldım. Ve onlardan vazgeçmiyorum!
Fantazilerim ve arzularım elimde kalan tek şey ve bu da benim, özüm.
Onlar olmadan ben boşluktan ibaretim.
nBu nedenle görüşümü, konumumu ve mantığımı sonuna kadar koruyacağım.
Ensest’i seviyorum.
[/quote
Ceza Kanunu yalnızca bazı görüşlerin kamuoyu tarafından reddedilmesinin bir yansımasıdır. İnsan toplumunun üyelerinin fiziksel ve ahlaki refahını tehdit eden eylemler. Ve insana fiziksel veya ahlaki açıdan zarar verebilecek her şey kötüdür. Sizce öldürme emriyle beni zorluyorsa bu kötüdür. Ve bunu benden yapmamı isteyebilecek bir delinin yanında kendim yaparsam bu normaldir. Çocuklarınız için tartışmasız bir otoritesiniz. Ve onlara tavsiye ettiğiniz her şey onlar için iyidir. Bunu böyle algılıyorlar. Ancak yeterli bir kişi olarak siz, çocuklarınız için neyin iyi neyin kötü olduğunu kendiniz belirlemelisiniz. Ama ceza kanununu dikkate alarak.
İtiraflarınızla acıma uyandırmak mı istiyorsunuz? İşe yaramayacak. Ensestle meşgul çirkin bir mastürbasyoncu acıma duygusu uyandıramaz. Lütfen sadece kendinize karşı olan tutumunuzu aktardığımı unutmayın. Seni kısır fantezilerine ve arzularına ikna edemem. Dürüst olmak gerekirse bunu yapmak bile istemiyorum. Eğer kendi doğmamış kızınızla ensest rüya görmenin sizi boş bir yer yapmadığına içtenlikle inanıyorsanız. O zaman yanılıyorsun. Şahsen benim için sosyal açıdan tehlikeli, boş bir yersin! Mastürbasyon yapmaya ne dersiniz? Evet, zevkinize göre mastürbasyon yapın. Belki bu en azından seni acı verici fantezilerini gerçekleştirmekten alıkoyabilir!
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont: 23 Apr 2023, 19:17 Evet, zevk için kendinize mastürbasyon yapın.
Teşekkürler! Tam olarak duymak istediğim şey buydu!
Fantezilerinize mastürbasyon yapmak için isimsiz izin.!!!

Tek bir ortak alanda varız, ama farklı dünyalarda.
Durumunuzu kısmen anlıyorum, ancak benim için bu kabul edilemez, tıpkı benimkinin sizin için olduğu gibi
Ama sizin açınızdan çok daha büyük bir küçümseme ve kınama var, sanki siz gerçeğin sözcüsü.
Ben bir aptal ve tam bir pislik olabilirim ve haklı olduğuma inanıyorum, ancak bazen yanıldığımdan şüphe duyuyorum.
Ve sen fanatik bir inanca sahipsin. senin haklılığında.
Gerçi kimi kandırıyorum..
Ben aynıyım.
Yargılarımın doğruluğundan şüphe duymuyorum. Benim için bunlar açık ve gerçek.
Senin kendi inançlarının olduğu kadar ben de kendi inançlarımın fanatiğiyim.
Esinti
Автор темы
oleg2001
İlgi gösteriliyor

Bazı insanlar öyle düşünüyor, bazıları farklı düşünüyor; pek çok farklı görüşe sahip pek çok insan var. Ensest konusunu da duydum, çok kaygan bir konu, yazıyorlar, anlatıyorlar ve gösteriyorlar. Benim için bugün pek çok insan olan bu insanlar, her türden sapık, ya da sadece meşgul ya da kadınlarla hiçbir ortak yanı olmayan insanlar bu fikri ortaya attılar. Ama şu anda bunu kendime sürtmüyorum, benimki tamamen normal, tuhaflık yok, meşgul olmak ya da yürümek gibi bir şey yok, seks konusunda hiçbir şey yok, o da ben de iyiyiz. Ve kayınpeder ve kayınvalide, modern konularda hiç ileri düzeyde olmayan sıradan aile insanlarıdır; aslında bu tür konuların ve sorunların var olmadığı bir nesil.
İşte bu yüzden şimdiden kafamı kaşıyor ve neye sahip olmadıklarını merak ediyorum. Ama bunları düşündüğümde bu beni tahrik etmiyor, bu konunun içinde olmasam ve durum bana göre olmasa da yalan söylemek elbette harika bir tahrik.
Şu anda anlayamıyorum, eğer olduysa, o zaman onlar ve ben deliyiz demektir ve eğer orada hiçbir şey yoksa, o zaman sanırım deliriyorum demektir, ben de endişeleniyor muyum? Aralarında tam olarak ne olduğunu öğrenmek için
These users thanked the author oleg2001 for the post:
Endişeli
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

oleg2001,
Peki bunlar nelerdir ilişkiler nadir değildir - bu doğrudur.
Ayrıca bu konuda birçok hayalperestin olduğu gerçeği de doğrudur.
Okuduğunuz bilgilerin arka planında fantezileriniz hararetlendi - ki bu oldukça doğal.
Belki olmuş olabilir de olmayabilir de. Ve merak ediyorsunuz...
Şüphelerle kıvranmak yerine, hanımınızla birlikte ailenizin tarihini kendiniz oluşturabilirsiniz.
Çocuk sahibi olun ve onları kendi anlayışınıza göre büyütün.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Endişeli, Morpheus
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 19:34 Teşekkür ederiz! Tam olarak duymak istediğim şey buydu!
Fantezilerinize mastürbasyon yapmak için isimsiz izin.!!!

Tek bir ortak alanda varız, ama farklı dünyalarda.
Durumunuzu kısmen anlıyorum, ancak benim için bu kabul edilemez, tıpkı benimkinin sizin için olduğu gibi
Ama sizin açınızdan çok daha büyük bir küçümseme ve kınama var, sanki siz gerçeğin sözcüsü.
Ben bir aptal ve tam bir pislik olabilirim ve haklı olduğuma inanıyorum, ancak bazen yanıldığımdan şüphe duyuyorum.
Ve sen fanatik bir inanca sahipsin. senin haklılığında.
Gerçi kimi kandırıyorum..
Ben aynıyım.
Yargılarımın doğruluğundan hiç şüphem yok. Benim için bunlar apaçık ve gerçek.
Sen kendi inançlarının olduğu kadar ben de kendi inançlarımın fanatiğiyim.
Sen kesinlikle doğru. Çocuklarla ebeveynler arasındaki seksin kabul edilemez olduğu konusunda haklı olduğuma fanatik bir şekilde inanıyorum. Ancak fanatikler fanatiklerden farklıdır. Sen hasta bir fanatiksin ve onlar tehlikeli. Ve benim tüm acım, hasta fanatiklerin hastalıklı fantezilerinin propagandasına girişmemesi ve insanların, özellikle de çocukların hayatlarını mahvetmemesi gerektiğidir. Seninle yazışmak beynimi kaynattı. Gidip kendim çekileceğim. Neden hasta insanlara izin veriliyor da sağlıklı isimsizlere izin verilmiyor? Seninle yazışmak hoş değildi.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Arianna
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont,
Ksenofont: 23 Apr 2023, 21:13 Kesinlikle haklısın. Çocuklarla ebeveynler arasındaki seksin kabul edilemez olduğu konusunda haklı olduğuma fanatik bir şekilde inanıyorum. Ancak fanatikler fanatiklerden farklıdır. Sen hasta bir fanatiksin ve onlar tehlikeli. Ve benim tüm acım, hasta fanatiklerin hastalıklı fantezilerinin propagandasına girişmemesi ve insanların, özellikle de çocukların hayatlarını mahvetmemesi gerektiğidir. Seninle yazışmak beynimi kaynattı. Gidip kendim çekileceğim. Neden hasta insanlara izin veriliyor da sağlıklı isimsizlere izin verilmiyor? Seninle yazışmak hoş değildi.
Kimsenin hayatını mahvetmek istemiyorum ama tam tersine, tam da bu tür ilişkiler olduğuna içtenlikle inanıyorum. bu, aile içindeki yaşamı daha iyi hale getirecek!
Peki mastürbasyon yapamayacağını kim söyledi?
Bu, yaşayan her varlığın kutsal hakkıdır!
Özür dilerim Moralini bozdum. Böyle bir hedef peşinde koşmadım.
Morpheus
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 15:15 oleg2001, bunu kesinlikle isterim Kız arkadaşımın veya karımın babasıyla yattığı düşüncesi bile heyecanlandım. Üstelik bunu kesinlikle aldatma olarak değil, ilişkideki bir çeşit sarhoşluk olarak algılarım.
Evet, bu bir karısı - ama gerçek bir hazine, eğer kendi babası onu becermişse.
İhanet seks değildir, ihanet aldatmadır. Ve yalnızca bu ihanet tehlikelidir, karı hile yaptığında bedeniyle değil ruhuyla, yani sevgilisini seviyorsa ve onu gelecekteki kocası olarak görüyorsa. Ve hiç kimse babasıyla evlenmedi.
Ve babanla seks yapmak ihanet değildir ve tehlikeli de değildir. Bir kadın babasını sikiyorsa, bu onun huysuz ve ahlaksız olduğu anlamına gelir. Bu onun bir hazine olduğu anlamına gelir.
These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
Aion2012Ölü, Rasaroam
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Esinti »

Eşinizle nazikçe konuşmaya çalışın! Birlikte bir şişe şarap eşliğinde sessizce! Onları çocukluklarını, gençliklerini vb. hatırlamaya ikna edin. Çocukluğunda ve gençliğinde babasına karşı tutumu! Ama ne istediğini anlamadım! Üçlü falan mı var? Sonuçta konumunuzdan bir çizgi oluşturmanız gerekiyor! Karınızı duvara yaslamayı aklınızdan bile geçirmeyin! Bunun sonu iyi olmayacak! İyi şanlar!
These users thanked the author Esinti for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Sibiryak89, Morpheus
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ayrıca araca bu kadar alkol kullanmamasını da tavsiye ederim. Aksi takdirde, bir dahaki sefere kayınpederinizle aynı yatakta uyanacaksınız)) Eli sizin... hımm... karnınızın üzerinde :-D
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 6):
Anna18092003, Arianna, andrey.petrov, Sibiryak89, Fargal94, Lisa24
fırçalamak
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 609
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by fırçalamak »

Lerunchik: 24 Apr 2023, 07:08 Ayrıca araca çok fazla alkol kullanmamasını da tavsiye ederim. Aksi takdirde, bir dahaki sefere kayınpederinizle aynı yatakta uyanacaksınız)) Eli sizin... hmm... karnınızın üzerinde :-D
:shamp: :lol: :lol: :lol: :lol: :ROFL: :-D
These users thanked the author fırçalamak for the post:
Lerunçik
fare zehiri
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 374

Unread post by fare zehiri »

Lerunchik: 24 Apr 2023, 07:08 Ayrıca araca çok fazla alkol kullanmamasını da tavsiye ederim. Aksi takdirde, bir dahaki sefere kayınpederinizle aynı yatakta uyanacaksınız)) Onun eli... hımm... karnınızın üzerinde
Seni destekliyorum! Arkadaşım bu şekilde öldü. :bira: :buhsm: :arkadaşlar:
These users thanked the author fare zehiri for the post (total 2):
Lerunçik, Lisa24
Автор темы
oleg2001
İlgi gösteriliyor

Peki, alkol ve kullanımı hakkında tavsiye istemedim; çevremdeki herkes akıllı ve tatillerde bile içmiyor mu? Peki ya gerçek geldiğinde? Sarhoş değilim ama normalim, hasta değilim ve iyi bir fırsatta, bir tatilde veya aile kutlamasında iyi bir arkadaşla birlikteyim, neden herkesle içki içip eğlenmiyorum?
Genel olarak, sadece birini sikmek isteyen meşgul insanlardan yanayım, ortalığı karıştırmam ve ilişkileri sürdürdüğüm insanlardan oluşan çevre, birisinin ihtiyacı olan türden moronlar veya sapıklar değil onların kıçları için korkun.
Her yerde böyle olduklarını düşünüyorsanız bu sizin fikrinizdir.
Ama bunu kendi adıma cevaplayabilirim ve bundan eminim.

nNe istersin? Muhtemelen en az iki kişiye güvenip güvenemeyeceğinizden emin olmak için. İçlerinden biri sadece o ikinci akrabam değil, aynı zamanda hayat arkadaşım, ailem, arkam gibi. Tabii ki hesaplaşmaya başlamayacağım, hemen cesaretim yoktu, inanamadım ve şimdi tam olarak emin değilim, ayrıca ilişkilerimi, ailemi feda etmeyi seviyorum. Hazır değilim. Olsa bile farklı şekillerde oluyor, farklı nedenlerle oluyor. Hepimiz çok çabuk yargılıyoruz, anlamanın bir yolu yok.
Sadece sebebinin ne olduğunu bilmek isterim, belki. birisi ya da bir şeyle ilgili, belki durumu düzeltmek için bazı sonuçlar çıkarabiliriz. Ayrıca kendi kendinize her konuda güvenebileceğinizi bilmek, aksi halde bazen yine de sürprizler olabilir.
Hâlâ seks yapıp yapmadıklarını, ilişkilerinin şu an nasıl olduğunu, nasıl olduklarını bilmek istiyorum. birbirlerine doğru yerleştirilmiştir. Eğer aralarında olmuşsa, ara sıra olsun veya olmasın tekrarlamak gibi bir fıtrat vardır. Ama nasıl, bu kameralar ileri düzey insanlar için, ben bu işte yeniyim ve siz de onları nereye koyacağınızı bilmiyor musunuz? Nasıl, nereye ve nasıl bakmak isterim? Zaten onları bir yerde bir araya getirebileceğimi, böylece birbirlerini görebileceklerini düşünüyordum. Sorun değil. Ya da belki onlarla yazışmak için şu anda telefonları var ve kayınpederim de sınıf arkadaşlarımda, benimki de orada. Birisi bana hangi seçeneklerin olduğunu veya benimkinden ne deneyeceğimi söyleyebilir mi? Birdenbire buna sahip olmamaları ya da artık bunun kendi aralarında olmasına izin vermek istememeleri çok tuhaf, ama ben onları tekrar yapmaya zorluyorum. Öte yandan, eğer yaparlarsa, muhtemelen gerçekten istemiyorlar ve fırsat ortaya çıkarsa, bunu bir daha çözemeyecekleri de bir gerçek değil.
These users thanked the author oleg2001 for the post (total 3):
Sibiryak89, Esinti, Tapkin
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

oleg2001,
Bilmiyorum Karınız ile babası arasındaki olası ensest ilişki düşüncesinden neden bu kadar endişeleniyorsunuz?
Bu tamamen kişisel bir mesele. Ve bu ihanet olarak değerlendirilemez.
Bu konunun sizi heyecanlandırması ve katılmak istemeniz başka bir konu.
Burada evet, bir anlaşma düzenlemek için en iyi nasıl davranacağınızı düşünmeniz gerekiyor. -birlikte.
Esinti
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

oleg2001: 23 Apr 2023, 14:32 Topları yırttım, bakıyorum, yatakta yalnız yatıyorum, benimki ve babası yerde uyuyor. Bir battaniyeleri var, benimki onu kendi üzerine çekti, sırtı ona dönüktü ve adam sadece iç çamaşırıyla arkadan neredeyse ona yakın yatıyordu, elini karnına koydu ve penisi onun külotunu parçalıyordu. . Burada nasıl uyanırsınız, ne dersiniz, kime neyi sunarsınız. Gece ne olduğu belli değil. Uyuyormuş gibi yaptım, orada yattım, bekledim ve ne yapacağımı düşündüm. Sonra uyandı, hareket etti, babamı uyandırmadı, sessizce yola çıktı, kalkıp geceliğiyle ona baktı, yürürken toparlandı, önce dışarı çıktı, sonra geri gelip yanıma uzandı. Sanki hala uykuluymuş gibi ona sarıldım ve geceliğinin altında hiçbir şey yoktu, ne sutyen ne de külot. Onun ve babasının orada nasıl yattığına şaşırdım, ne istersen düşün. Neden gece onunla yattı, hâlâ bu haliyle, o hâlâ bir erkek ve artık küçük değil.
Bütün bunların böyle olduğunu varsaysak bile doğruysa, o zaman hiçbir şey yok, burada çok korkutucu bir şey yok. Eşiniz zaten yetişkin bir kız, muhtemelen babasıyla daha önce de sevişmişti, şimdi de istiyor, şişmişsiniz, babanız yanınızda ve onun da siki var. Eh, yoluna çıkmamak için sutyenini ve külotunu çıkardı, babasının yanına uzandı, onu iyice havaya uçurdu ve sanırım bütün gece külotsuz yanında yattığı için birden fazla kez. Karınız ya hap kullanıyor ya da bobin kullanıyor??? Merak etme. Her şey onların kontrolü altında.
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Esinti »

Evet! İşte bu noktada katılıyorum! Bir sorun daha var, ya gerçeği dürüst ve açık bir şekilde öğrenip katılın! Ya da istediğini duyarsın ve karın savunmaya geçer!
These users thanked the author Esinti for the post:
Aion2012Ölü
andrey.petrov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by andrey.petrov »

oleg2001: 23 Apr 2023, 14:32 Sanki hâlâ uykuluymuş gibi ona sarıldım ve geceliğinin altında hiçbir şey yoktu, sutyeni ya da külotu da yoktu
Yani amcığı ıslak mıydı? Sikiştikten sonra mı? Dokunmak gerçekten zor muydu?
These users thanked the author andrey.petrov for the post (total 3):
Sibiryak89, Morpheus, Vik.ruba80
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Yetişkin evli bir kızın babasıyla seks yaptığı birçok vaka vardır. Birçok nedeni olabilir. Mesela eşimin bir arkadaşı hafta sonu babasını ziyarete köye gidiyor. Annesi öldü, babası yalnız kaldı, akıllı kadınların bulunmadığı bir köye taşındı. Babası hâlâ güçlü ve ekonomiktir. Kızı bahçede ona yardım ediyor, güzel bir hamamı var. Kendisi de eşime babasını memnuniyetle göreceğini itiraf etti. Kendisi 35 yaşının biraz üzerinde, babası ise 60 yaşlarında ama babasının onu kocasından daha iyi siktiğini ve babasının sikinin daha büyük olduğunu söyledi. Bir spirali var.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 3):
andrey.petrov, Endişeli, Vik.ruba80
andrey.petrov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by andrey.petrov »

Lerunçik,
Daha fazlası bir kız kardeş gibi beni yozlaştıran bendim, ben değil))))
Ve çocuk hakkında, 13 yaşından beri böyle şeyler yapıyorsan bir kız kaç yaşında çocuk sayılabilir, vay be) )) ve daha erken mastürbasyon yapmaya başlıyorsunuz)
nPeki neden sizinle iletişime geçtim? Muhtemelen eşimle de benzer bir durum yaşadık, henüz evli değildik... ama babası 17 yaşındaki onunla gitmek istiyordu. -yaşlı kız bir haftalık gezi için Kiev’e gidiyor ve orada iki kişilik bir otel odası kiralıyor... Bu benim için hâlâ çok şüpheli... Neden sadece ikimiz (annem olmadan)?
These users thanked the author andrey.petrov for the post:
Endişeli
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452

Unread post by Endişeli »

Valentin-74: 25 Apr 2023, 15:48 Yetişkin evli bir kızın babasıyla seks yaptığı birçok durum vardır. Birçok nedeni olabilir. Mesela eşimin bir arkadaşı hafta sonu babasını ziyarete köye gidiyor. Annesi öldü, babası yalnız kaldı, akıllı kadınların bulunmadığı bir köye taşındı. Babası hâlâ güçlü ve ekonomiktir. Kızı bahçede ona yardım ediyor, güzel bir hamamı var. Kendisi de eşime babasını memnuniyetle göreceğini itiraf etti. Kendisi 35 yaşının biraz üzerinde, babası ise 60 yaşlarında ama babasının onu kocasından daha iyi siktiğini ve babasının sikinin daha büyük olduğunu söyledi. Bir spirali var.
Bunu harika olarak tanımladılar!
Karınızın onun tarafından sikilen arkadaşıyla evlenmeyi gerçekten istiyorum. Her hafta sonu baba. :ayyy:
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Aslında internette bunların çoğunu okudum, gerçek vakalar. Annemin ve babamın bu hastalığa sahip olabileceğinden şüpheleniyordum ama şüphelerim doğrulanmadı
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years

Unread post by RazVratnik »

Aion2012Dead: 23 Apr 2023, 16:13 Eğer bir kızım olsaydı onun karşı cinsle ya da aynı cinsle olan ilişkisine kesinlikle karşı çıkmazdım
Peki cinsiyetiniz nedir? :dumayu:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”