Erkek kardeş - kız kardeş

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Author
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 3943 times
Erkek kardeş - kız kardeş

Post by Veronika »

Kızım bana söyledi. Bir şekilde orada oturuyorduk, oğlum askerde. Konuşmaya başladık. Anne, kardeşim beni becerdi. Tamam, beni sürekli becerdi ama kız kardeşi büyükannesiyle birlikte yaşıyordu. Anne ben istemezdim, istemezdim, vermezdim.
Anne, büyükannemin resim asmasına yardım ettim. Hayır, bu doğru. Babamın tablosunu meleklerle astırdık. Yani kız telefonu kapatıyordu, sabahlığı kaldırılmıştı ve o da benim gibi külot giymiyordu. Oğlu ona sarıldı, tabureden kalkmasına yardım etti, onu bahçeye götürdü ve becerdi. Soruyorum: neden verdin? Yapamadım, amımı gıdıkladı, kendim istedim. Büyükanneni nasıl öldürmedin
Aynısı bana da oldu. Eğildi, kendini açığa çıkardı, girişi gösterdi - peki erkeklerin buna ne ihtiyacı var? Kokuşmuş deliğimizin neden bu kadar ilginizi çektiğini anlamıyorum.

2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve kardeşim beni yalnızca bir kez kıçımdan sikti. Ama beni sınıf arkadaşlarına sattı.
ağ gölgesi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Registered for: 3 years 6 months
Been thanked: 30 times
Re: Kardeşim-kız kardeşim

Post by ağ gölgesi »

Kuzenim ve ben çocukken her fırsatta şakalar yapardık! Daha büyük olmama rağmen, tuhaf bir şekilde, başlatıcı oydu!
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Registered for: 3 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Been thanked: 133 times

Post by Tolyan »

Veronica, neden onlarla bizimle dalga geçiyorsun? :göz kırp: :)
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 11117 times

Post by Sibiryak89 »

Veronika: 18 Dec 2022, 03:40 Kızım bana söyledi. Bir şekilde orada oturuyorduk, oğlum askerde. Konuşmaya başladık. Anne, kardeşim beni becerdi. Tamam, beni sürekli becerdi ama kız kardeşi büyükannesiyle birlikte yaşıyordu. Anne ben istemezdim, istemezdim, vermezdim.
Anne, büyükannemin resim asmasına yardım ettim. Hayır, bu doğru. Babamın tablosunu meleklerle astırdık. Yani kız telefonu kapatıyordu, sabahlığı kaldırılmıştı ve o da benim gibi külot giymiyordu. Oğlu ona sarıldı, tabureden kalkmasına yardım etti, onu bahçeye götürdü ve becerdi. Soruyorum: neden verdin? Yapamadım, amımı gıdıkladı, kendim istedim. Büyükanneni nasıl öldürmedin
Aynısı bana da oldu. Eğildi, kendini açığa çıkardı, girişi gösterdi - peki erkeklerin buna ne ihtiyacı var? Kokuşmuş deliğimizin neden bu kadar ilginizi çektiğini anlamıyorum.

2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve kardeşim beni yalnızca bir kez kıçımdan sikti. Ama beni sınıf arkadaşlarıma sattı.
Beni külotsuz baştan çıkardım, adam dayanamadı ama o umursamadı)))
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ensest çizgi romanları. Anne - oğul. Teyze-yeğen. Erkek kardeş-kız kardeş. Baba-kız. Büyükanne-torun.
    by Tamek1999 » » in Ensest
    10 Replies
    758 Views
    Last post by Sirius198
  • Baba ile kızı veya erkek ve kız kardeş arasındaki ensest hikayeleri
    by Maxim...... » » in Ensest
    27 Replies
    1745 Views
    Last post by Güzel
  • erkek ve kız kardeş
    by İleri » » in Ensest
    31 Replies