Eh, bence artık onu geri vermiyorlar...
Kocam bana tecavüz ediyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 236
- Registered for: 1 year 6 months
Cevap: Kocam bana tecavüz ediyor
Eh, eğer geri vermezlerse, geri ver. Şartlı tahliye için Campführer’le pazarlık yapacak, ona para verecek, başka bir şey verecek ve onu nereye verecek (eğer alırlarsa).
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыJanna66666666
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Ben kısayım, kocam uzun ve güçlü, ellerini ovuşturursa dayanamam. Şiddet duygusunu yaratan da budur.
- These users thanked the author Janna66666666 for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 9 months
Muhtemelen başka bir KafkasyalıJanna66666666: ↑10 Jan 2024, 17:26Ben kısayım, kocam uzun ve güçlü, ellerini ovuşturursa dayanamam . Şiddet duygusunu doğuran da budursana nasıl sarılıyor
-
Автор темыJanna66666666
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
Hikaye pek çok soruyu gündeme getiriyor. Genelde yaşla birlikte erkeklerin libidosu azalır, ancak tam tersine sizinki arttı. Görünüşe göre libidosunu artıracak bir şeyler almaya başlamış. Aile hayatındaki normal erkek davranışı, bir sebepten dolayı karısına cinsel köle muamelesi yapmaya dönüştü. Belki benzer bir "ilgili" siteye kaydolmuştur, ancak farklı ayrıntılarla, bu da daha fazla heyecana yol açmaktadır. Klasik bir örnek, bir erkeğin bir kadını ancak olağanüstü koşullar ve koşullar altında becerebildiği "9,5 hafta" filmidir. Eğer ikinizde de hala bazı duygular varsa o zaman iyi bir psikoloğa gitmeniz her ikiniz için de iyi olur, ancak iyi bir psikolog bulmak çok kolay değildir. Ve eğer hiçbir duygu yoksa, o zaman diğer tüm tavsiyeler size burada zaten verilmiştir.
- These users thanked the author İskender for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Beyler, onun sayfasına gidin ve ilk yazılara dikkat edin, belki bir şey anlamadım?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
🤔
Teklif ettiklerine göre iki yol kaldı ya katlanmak ya da boşanmak...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Bırak gitsin ve kocasına tecavüz etmek Ve soru kapanacak.
Ve sonra buraya papatya ektiler...
Bu saçma bir soru...
Bırak gitsin ve kocasına tecavüz etmek Ve soru kapanacak.
Ve sonra buraya papatya ektiler...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 1 year 5 months
Bu kadar üzücü olmasaydı komik olurdu. Aslında bir adamın tecavüzeşler. Gençken, arenada buna benzer biriyle konuşmuştum. Konuşma hangi makalenin ve kimin geldiğine döndü. tecavüzeşler. Ben bile inanmadım. Karını nasıl siktin? Bu nasıl bir tecavüz? Ve bu. Sarhoş geldi. Eşimin yanına gittim. O sarhoş bir piç. Şey, onu zorla büktü ve içeri üfledi. Ve skandal devam etti. Kavga ederek ve bulaşıkları kırarak. Komşular polisi aradı. Biz geldik - bu gürültü nedir? Karısı kavga ettiğini söylüyor. Ayrıca zorla sikildim. Polisler diyor ki - bir rapor yazın. Seni alacağız, geceyi orada geçirecek ve ayılacak. İpek gibi olacak. Yazdı. Sabah geldim - kocamı bana ver. Evde bir kocaya ihtiyacım var. Ona bir karşı beyan yazabileceğini söylediler. Ama tecavüz vakasında savcı devlettir. Nasıl bittiğini bilmiyorum. Arenada uzun süre oturmuyorlar. Veya izin vermişlerse veya duruşmadan 3 gün önce kaydolmak için duruşma öncesi gözaltı merkezine gidiyorlar.
Yani karınızı sikmek istiyorsanız izin alın. Tercihen yazılı olarak)
Yani karınızı sikmek istiyorsanız izin alın. Tercihen yazılı olarak)
Last edited by düşkapanı on 11 Jan 2024, 16:55, edited 1 time in total.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 1 year 5 months
Tabii ki zalimce. O sadece bir çeşit zorba. Her gün seks istiyor, hiçbir yerde çalışmıyor mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
Hikâyeniz beni zorluyor.
Kocanızın sizi istediği için mutlu olmalısınız.
Çünkü gün gelir ve kocanız sizi istemeyi bırakırsa gidecek hiçbir yeriniz kalmaz.
O halde seksinize romantizm katın ve eğlenin.
Tanrım, kocanı ne kadar kıskanıyorum, sana sahip olduğu için çok şanslı!Janna66666666: ↑21 Oct 2023, 16:43 Kocam ve ben 45 yaşın üzerindeyiz. Libidosu her zaman yüksekti ama son zamanlarda bu bir şekilde sağlıksız hale geldi. Benden günde en az bir kez seks talep etmeye başladı. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla bütün gününü seks yaparak geçirdi. İlk başta umursamadım, hormonal değişiklikleri asla bilemezsiniz, ancak bu kadar sık seks yapmaktan hızla yoruldum. Reddetmeye başladım, beni anladı ve seks yapmadık. Daha sonra benden izin istemeyi bıraktı. Buna katlanabilirdim ama beni yanlış zamanda götürdü ve çok kaba davrandı. Mesela ben yıkanırken duşa giriyor ya da ben uyurken oturuyor. Neredeyse her gece sert seksten uyanıyorum. Ona memnun olmadığımı ve incinmediğimi söyledim ama o bana onun karısı olduğumu ve bana bunu yapmaya hakkı olduğunu söyledi. "En son sicil dairesinde hayır deme hakkına sahip olduğun zaman"dan alıntı yapıyorum. Arkadaşlar evlilik seksinin katlanmak zorunda olduğunuz bir seks türü olduğunu söylüyor. Ama artık bu acıya ve aşağılanmaya dayanamıyorum. En kötüsü, kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orada korkunç bir acı çekiyorum. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Çıkmazdaymışım gibi hissediyorum.
Hikâyeniz beni zorluyor.
Kocanızın sizi istediği için mutlu olmalısınız.
Çünkü gün gelir ve kocanız sizi istemeyi bırakırsa gidecek hiçbir yeriniz kalmaz.
O halde seksinize romantizm katın ve eğlenin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Evet, mutlaka sapkın bir biçimde olması gerekmez. Basit bir kayış yeterli olacaktır. 22’de bu tarafa bakın. Direnmemek için, sadece özel bir güvenlik şirketi kiralayın - "eskortta" birkaç ağızlık.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 2419 Views
-
Last post by sikikamerlik
-
- 2 Replies