Kocam bana tecavüz ediyor

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Janna66666666
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 7 months
 Kocam bana tecavüz ediyor

Unread post by Janna66666666 »

Kocam ve ben 45 yaşın üzerindeyiz. Libidosu her zaman yüksekti ama son zamanlarda bu bir şekilde sağlıksız hale geldi. Benden günde en az bir kez seks talep etmeye başladı. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla bütün gününü seks yaparak geçirdi. İlk başta umursamadım, hormonal değişiklikleri asla bilemezsiniz, ancak bu kadar sık ​​​​seks yapmaktan hızla yoruldum. Reddetmeye başladım, beni anladı ve seks yapmadık. Daha sonra benden izin istemeyi bıraktı. Buna katlanabilirdim ama beni yanlış zamanda götürdü ve çok kaba davrandı. Mesela ben yıkanırken duşa giriyor ya da ben uyurken oturuyor. Neredeyse her gece sert seksten uyanıyorum. Ona memnun olmadığımı ve incinmediğimi söyledim ama o bana onun karısı olduğumu ve bana bunu yapmaya hakkı olduğunu söyledi. "En son sicil dairesinde hayır deme hakkına sahip olduğun zaman"dan alıntı yapıyorum. Arkadaşlar evlilik seksinin katlanmak zorunda olduğunuz bir seks türü olduğunu söylüyor. Ama artık bu acıya ve aşağılanmaya dayanamıyorum. En kötüsü, kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orada korkunç bir acı çekiyorum. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Kendimi çıkmazdaymış gibi hissediyorum.
These users thanked the author Janna66666666 for the post (total 3):
sapık, hevesli, Alexsss
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Kocam bana tecavüz ediyor

Unread post by Büyücü »

Peki bu forumda ne ve kimden duymak istiyorsunuz? Binenlerden, hareket eden ve hareket etmeyen her şey kendiliğinden harekete geçecek.
These users thanked the author Büyücü for the post (total 2):
Ahah, wladim40
alex56
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132

Unread post by alex56 »

Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 Kocam ve ben 45 yaşın üzerindeyiz. Libidosu her zaman yüksekti ama son zamanlarda bu bir şekilde sağlıksız hale geldi. Benden günde en az bir kez seks talep etmeye başladı. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla bütün gününü seks yaparak geçirdi. İlk başta umursamadım, hormonal değişiklikleri asla bilemezsiniz, ancak bu kadar sık ​​​​seks yapmaktan hızla yoruldum. Reddetmeye başladım, beni anladı ve seks yapmadık. Daha sonra benden izin istemeyi bıraktı. Buna katlanabilirdim ama beni yanlış zamanda götürdü ve çok kaba davrandı. Mesela ben yıkanırken duşa giriyor ya da ben uyurken oturuyor. Neredeyse her gece sert seksten uyanıyorum. Ona memnun olmadığımı ve incinmediğimi söyledim ama o bana onun karısı olduğumu ve bana bunu yapmaya hakkı olduğunu söyledi. "En son sicil dairesinde hayır deme hakkına sahip olduğun zaman"dan alıntı yapıyorum. Arkadaşlar evlilik seksinin katlanmak zorunda olduğunuz bir seks türü olduğunu söylüyor. Ama artık bu acıya ve aşağılanmaya dayanamıyorum. En kötüsü, kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orada korkunç bir acı çekiyorum. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Çıkmazdaymışım gibi hissediyorum.
Karmaşayı durduramıyorsan, öncülük et!!!
These users thanked the author alex56 for the post (total 3):
RedFox, Sona ermek, Endişeli
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tatlı biber »

Bir manastırda veya bir aptalda yemek yiyin
These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 6):
natalya.harita, RedFox, angrove, Evgeniy7519, Mart, Endişeli
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Adama vermiyorlar ve sonra kocanın aldattığını haykırıyorlar.

1 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Evlilik borcu hakkına sahiptir ve bu nedenle kendisine ve kendisine ait olanı alır.
These users thanked the author Büyücü for the post (total 2):
RedFox, Endişeli
padshiy
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by padshiy »

Ona bir metres bulun, yatakta sorumluluklarınızı onunla paylaşın veya daha iyisi FFM
These users thanked the author padshiy for the post (total 2):
RedFox, Endişeli
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Firavun faresi »

Önümdeki her şeyin kırıldığını fark ettim, kıçım çok acıyor! Seks ile bir dairenin ve normal bir işin olmaması arasındaki bağlantıyı anlamıyorum? Lütfen açıklayın!
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Mart
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 Kocam ve ben 45 yaşın üzerindeyiz. Libidosu her zaman yüksekti ama son zamanlarda bu bir şekilde sağlıksız hale geldi. Benden günde en az bir kez seks talep etmeye başladı. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla bütün gününü seks yaparak geçirdi. İlk başta umursamadım, hormonal değişiklikleri asla bilemezsiniz, ancak bu kadar sık ​​​​seks yapmaktan hızla yoruldum. Reddetmeye başladım, beni anladı ve seks yapmadık. Daha sonra benden izin istemeyi bıraktı. Buna katlanabilirdim ama beni yanlış zamanda götürdü ve çok kaba davrandı. Mesela ben yıkanırken duşa giriyor ya da ben uyurken oturuyor. Neredeyse her gece sert seksten uyanıyorum. Ona memnun olmadığımı ve incinmediğimi söyledim ama o bana onun karısı olduğumu ve bana bunu yapmaya hakkı olduğunu söyledi. "En son sicil dairesinde hayır deme hakkına sahip olduğun zaman"dan alıntı yapıyorum. Arkadaşlar evlilik seksinin katlanmak zorunda olduğunuz bir seks türü olduğunu söylüyor. Ama artık bu acıya ve aşağılanmaya dayanamıyorum. En kötüsü, kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orada korkunç bir acı çekiyorum. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Kendimi sıkışıp kalmış gibi hissediyorum.
Cinsel saldırının hukuki sorumluluğu evlendikten sonra ortadan kalkmıyor. Polise bir ifade yazabilirsiniz. Ama eğer doğru anladıysam maddi sıkıntılardan dolayı başvurmak istemiyorsunuz.
Buna tolerans göstermemelisiniz.
Kocanızla konuşmanızı tavsiye ederim. Onlara sert seksten hoşlanmadığınızı söyleyin. Konuşmak işe yaramazsa onun için sakinleştirici şifalı bitkiler hazırlamayı deneyin. Kediotu, anaç, kekik, kekik, melisa. Belki o zaman daha yumuşak olur.
Bir psikoterapiste gidebiliriz, size panik atak hastası olduğunuzu söyleyebiliriz ve sizin için yazdıkları ilaçları kocanızın yemeğine karıştırabiliriz. Daha sonra libido azalacaktır ancak bu ilaçları alırken araba kullanmamalı veya konsantrasyon artışı gerektiren faaliyetlerde bulunmamalısınız. Bu nedenle seçenek etkilidir ancak çok tehlikelidir.
Şahsen ben böyle bir kocaya oral seks yapmaya başlardım. Her sabah gerçekten uyanana kadar. İşten hemen sonra, gelir gelmez ve tabii ki yatağıma girer girmez. Saklanmaya başlaması için tüm yaşam gücünü emer.
These users thanked the author Venüs for the post (total 6):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Billy Kemikleri, Ahah, Bob2390, Sibiryak89, Fargal94
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

Kesinlikle çıkmazdasın.
Ama dinle. O kadar da kötü değil.
Bakın, kocanız tamamen mahvolmuş durumda.
These users thanked the author Topçik for the post (total 2):
RedFox, AmmarF1
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by PlajTavşan »

Janna66666666, bazı nedenlerden dolayı bana seks öyle geliyor Kocanızın davranışının ana nedeni bu değil. Sizi defalarca zorla alıyor, kasıtlı olarak acı veriyorsa ve bu süreçte sağlığınıza zarar vermeye niyetliyse, bu, zalimliğin veya sadist eğilimlerin bir tezahürüdür. Kocanızı bu forumdaki herkesten daha iyi tanıyorsunuz. Kocanızın davranışının ana nedeninin ne olduğunu kendinize sorun. Sorunu çözmek için nedenini tam olarak bilmeniz gerekir. Eğer konu sadece seksse, o zaman Dragonfly’a katılıyorum, oral seks size yardımcı olacak, günde 3 kez onu kendiniz emecek, pantolonunu çıkarıp emecek ve en fazla bir hafta içinde sizden kaçınmaya başlayacaktır.
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 4):
RedFox, Anatolik, Bob2390, Fargal94
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Morpheus »

Bir kadın bir gazetenin editörüne mektup yazıyor:
"Sayın editörler! Yardım edin! Kocam sürekli beni istiyor. Beni sabah istiyor, öğle yemeğinde istiyor, akşam istiyor , öğle yemeğinde beni istiyor, tuvalete ve banyoya gittiğimde beni istiyor.
Ve şimdi...düzensiz el yazısı için özür dilerim... ":shamp:
These users thanked the author Morpheus for the post (total 3):
Serg_A, Firavun faresi, sergey69
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Morpheus: 21 Oct 2023, 21:49 Bir kadın bir gazetenin editörüne mektup yazıyor:
"Sayın editörler! Yardım edin! Kocam beni her zaman istiyor. Beni sabah istiyor, öğle yemeğinde istiyor, o beni istiyor. akşamları beni istiyor, öğle yemeğinde beni istiyor, tuvalete ve banyoya gittiğimde beni istiyor.
Ve şimdi...düzensiz el yazısı için özür dilerim... ":shamp:
TS’den yalnızca bir mesaj. Belki de şakanızdaki gibi yaşıyor.
Muhtemelen başka bir eş kocasının libidosundan memnun olacaktır ama burada sorunlar var. Seksten bıktı ama bazı insanlar seks yapmıyor. Ne adaletsizlik.
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
RedFox, Serg_A, Ahah, Morpheus, Sibiryak89
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Baba doktora gelir ve kocamın beni çoktan becerdiğinden yakınır. İşten eve gelir, yemek ister, yer ve sikişip uyumak için onu yatağına götürür ve sabaha kadar sikişir. Zaten yorgunum, gücüm yok ve bu her gün oluyor. Doktor, iş yerinde patronunuza gitmenizi ve ona en zor işi vermesine izin vermenizi tavsiye eder, böylece o da geçip hemen yatabilir. Kadın da öyle yaptı ve patronla bir anlaşma yaptı. Kocasını evde bekliyor, şimdi gelip yatacak. Eşim zar zor ayakta durarak eve geldi. Karısı - Peki koca ne yemeli? Kocası yumruğuyla masaya vurdu - yemeyi bırakın, sikişelim ve uyuyalım.
These users thanked the author Büyücü for the post (total 4):
Morpheus, RedFox, Ahah, Sibiryak89
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

Burada konuşmanın kesinlikle bir faydası olmayacak. O istiyor ama sen bu tür cinsel baskılardan bıkmış görünüyorsun - haftada 1-2 kez senin için yeterli. 45 yaşında - kocalar daha fazlasını, yeni bir şey ister. Ön kısım gerilir - peki, kaslarınızı çalıştırın - aynı toplarla. Anüse tıkaç takarsanız ön kısmı daralır. Seni alıyorsa ve acı çektiğini ve seksin tatmin getirmediğini biliyorsa, tek seçenek var - çok geç olmadan ayrılmak - seni sevmiyor, 45 yaşında hayat daha yeni başlıyor. Eğer onu seviyorsanız, size zaten doğru cevaplar verilmiştir, onu engelleyemezsiniz, ona liderlik edin. Ancak bunun için seks istemeniz ve biraz delirmeniz gerekiyor. Pek çok seçenek var:
31 çekme - çok farklı olabilir; hiçbir erkek, karısı istese bile karısının yüzüne veya külotuna fışkırtmayı reddedemez.
Burada bahsedilen oral seks - sabah, öğleden sonra, akşam, gece, TV izlerken, akşam yemeğinde - asıl mesele onun sizin arzunuzu görmesidir, felaketi değil.
Rol seksi
nKendinizi başlatın anal seks , anal seksArzu ve hazırlık olmazsa her zaman bir yaralanma olur. Hazır olun, bir tıkaç takın, kremler kullanın, seks sırasında kendinizi orgazma teşvik edin
En abartılı smoposb üçlü, başka bir kadınla ve senin orada pasif bir rolün var, o çoğunlukla başka birini sikecek.
Libido tek başına hiçbir yere gitmez; yalnızca psikotrop maddelerle ezilebilir. Seks arzusu temel bir içgüdüdür, acı veya açlık hissinden daha güçlüdür.

2 dakika 36 saniye sonra gönderilir:
Strecoza: 21 Oct 2023, 21:56
Morpheus: 21 Oct 2023, 21:49 Bir kadın bir gazetenin editörüne mektup yazıyor:
"Sevgili editörler! Yardım edin! Kocam sürekli beni istiyor . Beni sabah istiyor, öğle yemeğinde istiyor, akşam beni istiyor, öğle yemeğinde beni istiyor, tuvalete ve banyoya gittiğimde beni istiyor.
Ve şimdi...özür dilerim düzensiz el yazısı ... ":shamp:
TS’den yalnızca bir mesaj. Belki de şakanızdaki gibi yaşıyor.
Muhtemelen başka bir mesaj karısı mutlu olurdu Kocanın çok büyük bir libidosu var ve burada sorunlar var Seksten bıkmış ama birisi seks yapmıyor.
Karım onu ​​arayan 40 yaşında bir kadın tanıyor. Ben de 30 yaşında bir kadın buldum. Her şey bir peri masalındaki gibi - seks çeşmeleri, gözlerdeki havai fişekler, vs... Bir yıl sonra şikayet etmeye başladım - zaten mahvoldum))) Gücümü abarttım.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
RedFox, Endişeli
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

İstemiyorsan bunu ona açıkla ve o seni zorla alır - bu tecavüzdür. Strecoza’in yazdığı gibi polise tecavüz raporu verin ve mahkeme "hayır" diyebileceğinize karar verecek. Muayene anüsteki hasarı belirleyecektir. Ve belki kocanız iki yıllığına oturacaktır.
Burada yazılanlar "daha sert" tarzda standart bir fantezi olmadığı sürece.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Ahah, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

grekko10: 21 Oct 2023, 22:15 Eşim 40 yaşında bir ravedenka tanıyor, araştırdı, araştırdı ve 30 yaşında bir ravedenka buldu. Her şey bir peri masalındaki gibi - seks çeşmeleri, gözlerdeki havai fişekler vb....... Bir yıl sonra şikayet etmeye başladım - çoktan sikildim))) Gücümü abarttım
Evet, haklısın. Kendi gücünü abarttı ve erkeğinin gücünü hafife aldı.
Birçok şey iyidir ama aynı zamanda kötüdür. Bana göre sorun çoğu durumda başlangıçta farklı mizaçlarda yatıyor. Burada insanlarla her şeyin iyi olduğuna dair pek çok tema var ama seks pek iyi değil, hatta pek de iyi değil. Ve bunların hepsi bir mucizenin gerçekleşeceğini düşündükleri için, ancak mizacımız doğuştandır ve eğer ayarlanabiliyorsa, bu sadece birazdır. Bir rol oynayabilirsiniz, ancak zamanla sıkıcı hale gelir veya kişi yorulur ve bunun sonucunda sorun ortaya çıkar.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Ahah, Fargal94, Endişeli
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by PlajTavşan »

Sikilmemek ile güçlü bir cinsel yapıya sahip olmak tamamen farklı kavramlardır. En fazla bir ay içinde ilişki sona erecek ve ardından ciddi bir mizaç farklılığıyla birlikte anlaşmazlıklar başlayacak.
These users thanked the author PlajTavşan for the post (total 3):
RedFox, Ahah, Mart
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 Kocam ve ben 45 yaşın üzerindeyiz. Libidosu her zaman yüksekti ama son zamanlarda bu bir şekilde sağlıksız hale geldi. Benden günde en az bir kez seks talep etmeye başladı. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla bütün gününü seks yaparak geçirdi. İlk başta umursamadım, hormonal değişiklikleri asla bilemezsiniz, ancak bu kadar sık ​​​​seks yapmaktan hızla yoruldum. Reddetmeye başladım, beni anladı ve seks yapmadık. Daha sonra benden izin istemeyi bıraktı. Buna katlanabilirdim ama beni yanlış zamanda götürdü ve çok kaba davrandı. Mesela ben yıkanırken duşa giriyor ya da ben uyurken oturuyor. Neredeyse her gece sert seksten uyanıyorum. Ona memnun olmadığımı ve incinmediğimi söyledim ama o bana onun karısı olduğumu ve bana bunu yapmaya hakkı olduğunu söyledi. "En son sicil dairesinde hayır deme hakkına sahip olduğun zaman"dan alıntı yapıyorum. Arkadaşlar evlilik seksinin katlanmak zorunda olduğunuz bir seks türü olduğunu söylüyor. Ama artık bu acıya ve aşağılanmaya dayanamıyorum. En kötüsü, kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orada korkunç bir acı çekiyorum. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Çıkmazda olduğumu hissediyorum.
yanlış foruma yazdın.. burada sana yardım etmeleri pek mümkün değil.
Çocuklar kaç yaşında?.. Size yardım edebilecek akrabalarınız var mı?.. en azından geçici olarak kocanızı bir yerlerde bırakma fırsatı var mı, böylece daha sonra bu sorunu sakin bir kafa ve acıyla sakin bir şekilde çözebilirsiniz. - serbest alt?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 21 Oct 2023, 22:58
Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 Kocam ve ben 45 yaşın üzerindeyiz. Libidosu her zaman yüksekti ama son zamanlarda bu bir şekilde sağlıksız hale geldi. Benden günde en az bir kez seks talep etmeye başladı. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla bütün gününü seks yaparak geçirdi. İlk başta umursamadım, hormonal değişiklikleri asla bilemezsiniz, ancak bu kadar sık ​​​​seks yapmaktan hızla yoruldum. Reddetmeye başladım, beni anladı ve seks yapmadık. Daha sonra benden izin istemeyi bıraktı. Buna katlanabilirdim ama beni yanlış zamanda götürdü ve çok kaba davrandı. Mesela ben yıkanırken duşa giriyor ya da ben uyurken oturuyor. Neredeyse her gece sert seksten uyanıyorum. Ona memnun olmadığımı ve incinmediğimi söyledim ama o bana onun karısı olduğumu ve bana bunu yapmaya hakkı olduğunu söyledi. "En son sicil dairesinde hayır deme hakkına sahip olduğun zaman"dan alıntı yapıyorum. Arkadaşlar evlilik seksinin katlanmak zorunda olduğunuz bir seks türü olduğunu söylüyor. Ama artık bu acıya ve aşağılanmaya dayanamıyorum. En kötüsü, kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orada korkunç bir acı çekiyorum. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Çıkmazda olduğumu hissediyorum.
yanlış foruma yazdın.. burada sana yardım etmeleri pek mümkün değil.
Çocuklar kaç yaşında?.. Size yardım edebilecek akrabalarınız var mı?.. en azından geçici olarak kocanızı bir yerlerde bırakma fırsatı var mı, böylece daha sonra bu sorunu sakin bir kafa ve acıyla sakin bir şekilde çözebilirsiniz. -ücretsiz alt?
Aile içi şiddete maruz kalan kadınlar için tüm Rusya’nın ücretsiz yardım hattı: 8-800-7000-600. Size en yakın kriz merkezini söyleyecekler, nerede barınacaklarını, psikolojik ve hukuki destek sağlayacaklarını, yeni ev ve iş bulmanıza yardımcı olacaklar.
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie, Billy Kemikleri, Ahah, Endişeli
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366

Unread post by İsimsiz9 »

Muhtemelen oturup konuşuruz, belki doktorun popo sorunlarıyla ilgili kağıtlarını gösteririz. Eğer işe yaramazsa, çocuklarınızla birlikte aile içi şiddet mağdurları sığınma evine veya bir arkadaşınızın ebeveynlerine gidin. Evet ve haftada 1-2 kereden fazla popoya vermemelisiniz, çatlak vs. Kendim denedim, az önce adamı bıraktım
hevesli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66

Unread post by hevesli »

Önce bir doktora, sonra polise görünmelisin. Şiddet bir suçtur.
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Evgeniy7519 »

Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 Kocam ve ben 45 yaşın üzerindeyiz. Libidosu her zaman yüksekti ama son zamanlarda bu bir şekilde sağlıksız hale geldi. Benden günde en az bir kez seks talep etmeye başladı. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla bütün gününü seks yaparak geçirdi. İlk başta umursamadım, hormonal değişiklikleri asla bilemezsiniz, ancak bu kadar sık ​​​​seks yapmaktan hızla yoruldum. Reddetmeye başladım, beni anladı ve seks yapmadık. Daha sonra benden izin istemeyi bıraktı. Buna katlanabilirdim ama beni yanlış zamanda götürdü ve çok kaba davrandı. Mesela ben yıkanırken duşa giriyor ya da ben uyurken oturuyor. Neredeyse her gece sert seksten uyanıyorum. Ona memnun olmadığımı ve incinmediğimi söyledim ama o bana onun karısı olduğumu ve bana bunu yapmaya hakkı olduğunu söyledi. "En son sicil dairesinde hayır deme hakkına sahip olduğun zaman"dan alıntı yapıyorum. Arkadaşlar evlilik seksinin katlanmak zorunda olduğunuz bir seks türü olduğunu söylüyor. Ama artık bu acıya ve aşağılanmaya dayanamıyorum. En kötüsü, kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orada korkunç bir acı çekiyorum. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Kendimi çıkmazda gibi hissediyorum.
Ona sözlü seçeneği teklif et. Onu mastürbasyon yap...

Ya da ona bir gün uyanacağını ve kedinin pencerenin altında sikini yemeyi bitireceğini söyle...

Ve eğer buna zaten katlandıysanız, "Çocuklarım var, neredeyim...?" asilini oynayarak her şeyin size yapılmasına izin veriyorsanız, o zaman yağlayıcı satın alın ve bırakın orada sikişsin. sızlanmanın anlamı yok
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 2):
RedFox, Janna66666666
Billy Kemikleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Billy Kemikleri »

Janna66666666 pob’un bu mesajı için
Dragonfly’dan güzel bir tavsiye, gerçekten de şifalı bitkiler yardımcı olabilir. Ancak libidodaki kasıtlı düşüşe rıza göstermesi bir sorudur... o zaman onunla bunun hakkında konuşmaya mı yoksa gizlice bunu gizlice içeri sokmaya mı değer olduğunu düşünün. Anladığım kadarıyla bu konuda pek konuşkan değil, değil mi?
İle
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by İle »

Janna66666666, erkeklerde böyle bir hastalık var - seksaholik . Bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğunu söylüyorlar. Bir erkeğin kontrolsüz bir cinsel hayatı olduğunda. Kimi siktiğini, nerede sikiştiğini ve nasıl sikiştiğini anlamıyor.
“The X-Files and Californication” dizisinin yıldızı David Duchovny bu rahatsızlıktan muzdaripti
. bence bir seksologa görünmelisin
These users thanked the author İle for the post (total 2):
Zorba Carrie, Janna66666666
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 Ben onun karısıyım ve onun benimle bunu yapmaya hakkı var
evet öyle
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Hooligan Carrie: 21 Oct 2023, 22:37 Ve belki de kocanız iki yıllığına
tecavüz Rusya Federasyonu’nda iki taneyle kurtulamazsınız yıllar
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

uran, yani onda var, hiçbir şeyi yok, özel mülkiyet değildir;
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Alexssss: 31 Oct 2023, 20:57 hiçbir şeyi yok
ve kocanın neye hakkı var?
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Sevin, tadını çıkarın, birkaç yıl içinde bu olmayabilir, hatırlanacak bir şeyler olacak, kocanız sizi istediğinde güzel!!!

4 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
uran , her zamanki gibi hiçbir hakkımız yok, yalnızca sorumluluklarımız var)) bir erkek, her zaman olduğu gibi ZORUNLU, yeni bir şey yok (
These users thanked the author Alexsss for the post:
Endişeli
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Kadın mağdur. Bu onun sorunu. Hastaneye varıncaya kadar ağlayacak ve dayanacaktır. Reddederse onu dövecek ve yine de hastaneye kaldırılacak.
Saksonun faydası olmaz. Bademciklerine kadar yapıştıracak ve yine hastaneye kaldırılacak.
Fakat en tatsız olan şey kocanın sadece karısını değil, çocuklarını da kendi malı olarak görmesidir ve bu üzerinde düşünmemiz gereken bir şeydir.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Zorba Carrie, Janna66666666
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Ksenofont: 31 Oct 2023, 23:25 Fakat en nahoş olan şey, kocanın sadece karısını değil, çocuklarını da kendi malı olarak görmesidir ve bu da düşünmemiz gereken bir şeydir.
Özellikle çocuklara üzülüyorum evet.
RedFox
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 138
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by RedFox »

Sikiliyor, kocası onu sikiyor ama o mutlu değil, bazı kadınlar kocasının sikmediğinden şikayet ediyor. Ne istiyorsun? Kocamla evlendim, işte bu, şeker buketi romantizmi bitti, artık deliklerinizi ortaya çıkarmanın ve eğlenmenin zamanı geldi.
These users thanked the author RedFox for the post (total 3):
vlasm, Çimen, Endişeli
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Arıyor »

Janna66666666,
Yakında anlayacak geçecek.
Автор темы
Janna66666666
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by Janna66666666 »

Evgenii7519: 24 Oct 2023, 09:10 kayganlaştırıcı satın alın ve daha fazla sikişmesine izin verin, sızlanmaya gerek yok
Kayganlaştırıcı bu durumda gerçekten günü kurtardı. Oral seks yapmayı sevmiyorum, daha da kötü. Şimdilik kayganlaştırıcıyla vajinale, bazen de kıçına yerleştik. Ne yapmalıyım, sabırlıyım.

5 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Artık deliklerinizi ortaya çıkarmanın ve keyif almanın zamanı geldi.
Zevk hakkında konuşmak sizin için kolay, sikini içeriden yırtıyorsun. Seks bana zevk vermiyor, bu benim evlilik görevim ve hepsi bu. Anlamak
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 En kötüsü kocamın sık sık kıçıma tecavüz etmesi ve şimdi orası çok acıyor.
ama seni orada tutması ilginç popoda ya da vajinada.. fark etmez, çünkü bir kadını sabitlemeden elde etmek çok zor, neredeyse imkansız. Söyle bana, seni yatağa nasıl sabitliyor, seni nasıl tutmayı başarıyor?
These users thanked the author kariyer for the post:
Endişeli
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413

Unread post by Andrey-37 »

Yukarıdaki yazılara katılıyorum: çamuru em. başka bir kadın bulmasını öner. Daha da iyisi, ikisi de
vlasm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by vlasm »

uran: 31 Oct 2023, 21:01 bir kocanın neye hakkı vardır?
Sessiz kal :-D
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 236

Unread post by angrove »

Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 En kötüsü de kocamın bana sık sık tecavüz etmesi
Sen canım, bir şeyleri karıştırıyorsun. Bir koca tecavüz edemez, bu yüzden o hem karı hem de kocadır, yani ne zaman... nerede olduğunu düşünmez. Genelde şehirlerde ve köylerde kadınlar hiç kimse olmadıklarını ve hiçbir yerde olmadıklarını haykırırlar ama burada... Söz yok.
These users thanked the author angrove for the post:
Çimen
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Strecoza: 21 Oct 2023, 23:07
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 21 Oct 2023, 22:58
Janna66666666: 21 Oct 2023, 16:43 .... kocam sık sık kıçıma tecavüz ediyor ve şimdi oramda korkunç bir ağrı var. En azından kıçıma dokunmamasını söylediğimde öndeki her şeyin zaten uzamış olduğunu söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç çocuğumuz var ve benim bir dairem ya da normal bir işim yok. Çıkmazda olduğumu hissediyorum.
Yanlış foruma yazdın... Burada sana yardım etmeleri pek mümkün değil.
С
Aile içi şiddete maruz kalan kadınlar için tüm Rusya’nın ücretsiz yardım hattı: 8-800-7000-600. Size en yakın kriz merkezini söyleyecekler, nerede barınak sağlayacaklar, psikolojik ve hukuki destek sağlayacaklar, yeni ev ve iş bulmanıza yardımcı olacaklar.
Telefon 101 , ayrıca size ve çocuklarınıza huzur ve barınma sağlamak için birkaç yıl boyunca size yardımcı olacaklar....
These users thanked the author Tanya for the post:
İskender
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 236

Unread post by angrove »

Tania: 28 Nov 2023, 06:45 Telefon 101, aynı zamanda size ve çocuklarınıza birkaç yıl boyunca huzur ve barınma imkanı sağlamaya da yardımcı olacaklar....
Evet, o zaman aşağılayıcı bir şekilde ortalıkta dolaşacak kendisi ve onu geri vermek için yalvarıyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”