Aile kurmak için nasıl bir kız aramalıyım?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Aile kurmak için nasıl bir kız seçmeliyim?

Unread post by Gurme »

Bakirelerle evlenmek yerine sağır ve dilsizlerle evlenmek daha iyidir
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 05 Sep 2023, 23:39 Bundan neden bu kadar mutlusun?
))) Mutlu olamaz mısın?)))
n
Genellikle bu forumdaki moderatörler bu durumdan çok memnundu. Nedense.
))) Görüyorsunuz. Herkes seni gördüğüne sevindi)))
Vasyanitsa: 05 Sep 2023, 23:39 Kayıt olup olmamamın senin için ne önemi var?
Örneğin, kayıt olup olmaman umurumda değil . Bu da diğer ziyaretçileri ne sıcak ne de soğuk yapar
))) Bugün yanlış ayağa mı kalktın? Uzanın ve diğerinin yanında durun. Yardım etmeli)))
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by PlajTavşan »

Ogest: 15 Jan 2023, 22:04 Bir kadın seni isterse inisiyatif alır ve hatta senin için para bile öder.
Bu doğru ama bir nüans var. Ancak bir kızın kendine güveni normalse, kendine yetiyorsa, tam teşekküllüyse, ciddi kompleksleri ve psikolojik engelleri yoksa, o zaman ilki de dahil olmak üzere gerçekten inisiyatif alabilir, hediyeler verebilir, bir yere davet edebilir, hatta para ödeyebilir. bir erkek/erkek, ama prensipte çok az, bu yüzden buna güvenmemelisiniz.
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 3 years

Unread post by romantizm kitabı »

Vasyanitsa: 05 Sep 2023, 17:26 Peki başka ne avantajları var...
Karınızın hayatta arkadaş olmanız büyük bir avantaj olabilir. Gerçek.
Başka birinin gönderisini buraya yayınlayacağım:
Bir kişi şunu yazdı:

34 yaşındayım, 18-25 kategorisinde bayan elemana ihtiyacımız var. Kusura bakmayın ama kendine saygısı olan bir Erkek, 25 yaşın üzerindeki bir kadınla ciddi bir ilişki düşünmez.
Özellikle yaşı göz önüne alındığında kendine özgü bir Erkek.
Kadının kendisinden çok daha genç olmasına izin verin. ben ve bırak onun başka ilgi alanları olsun. Bir kıza ilgi duymamalıyım. Çünkü erkek yoldaşlar, arkadaşlar, arkadaşlar ve benzer düşünen insanlardan daha ilginç olacak bir kadın (kız) yoktur. Bu sadece bir gerçektir. Bir kadın 50 yaşında bile doğum yapabilir ancak sağlıklı çocuk sahibi olma olasılığı önemli ölçüde azalır! Ama kişisel olarak buna ihtiyacım yok. Ben bu çocuğa 18 yıl kaynak ayırmaya ve onun gelişimi için uygun koşullar yaratmaya hazırsam, neden ilk 9 ayda gelişimini riske atıp onu potansiyel tehlikeye maruz bırakayım? Kadın bedeni çok ince ayarlanmış bir mekanizmadır. Doğum hastanelerinde 25 yaş üstü kadınlara yaşlı statüsü verilmesi boşuna değil. Atalarımız bırakın çocuk doğurmayı, bu yaşa kadar bile yaşamamışlardı. Bir kadının 35 yaşından sonra doğum yapabileceğini söylemek, bir insanın 70 yaşında koşabileceğini söylemek gibidir. Evet, aslında yapabilir ama....
Her şeyin bir zamanı vardır dostum. 35 yaşına kadar takılan, rahatlayan ve tembellik eden, sonra aniden üniversiteye gitmesi gerektiğini fark eden (+ - 5) bir adamla hayatını bağlayacak bir kadın bulamazsınız diye düşünüyorum. yıl) ve ardından kariyer yapın (+ - 10 yıl) . Bu pratik olarak gerçekçi değildir ve olası değildir. Çünkü 35 yaşına geldiğinizde tüm önemli noktaları, deneyimi, bağlantıları, bilgi ve becerileri edinmeniz gerekiyor. Bir erkeğin, ailenin refahından sorumlu olacağı için 35 yaşına kadar kişi ve birey olarak olgunlaşması, kadının ise 20 (24, ancak sınır budur) yaşına kadar saflığını koruması gerekir. sevgi, hassasiyet, şefkat, güven ve bağlanma yeteneği. Başka türlü çalışmıyor. İstisnalar elbette mümkün ama veritabanında durum bu şekilde.
tatlı bebek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by tatlı bebek »

Doğum iznindeyken geçinemezseniz nasıl bir aile olabilir? Muhtemelen, ya aileyi unutmak ya da bir şekilde tembelliği unutup çalışmaya ve para kazanmaya başlamak için buradayız. Potansiyel bir eş ve çocuk için değilse, kesinlikle kendiniz için faydalı olacaktır))
These users thanked the author tatlı bebek for the post:
alexey.bro
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

romanbon: 08 Oct 2023, 20:34 Başka birinin gönderisini buraya göndereceğim:
Bir kişi şunu yazdı:
O bir tür ağaçkakan.
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by yarışçı »

Ogest: 10 Oct 2023, 14:10
Başka birinin gönderisini buraya göndereceğim:
Bir kişi şunu yazdı:
O bir çeşit ağaçkakan. n
Tipik bir prens böyle görünür... yürek burkan bir manzara
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

racer: 10 Oct 2023, 14:12 Tipik bir prens böyle görünür... yürek burkan bir manzara
Ama aslında kimsenin ona ihtiyacı yok.
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

KonfentkaDetka: 10 Oct 2023, 14:05 Doğum iznindeyken geçinemiyorsanız nasıl bir aile olabilir?
Ben destekleyebilirim. Ama yine de işyerinde işveren parayı ödüyor
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Bay.hamsterrr: 23 Apr 2023, 10:14 Öncelikle benim için deli olacak birini arıyorum) ve o da beni dışarıdan etkilemeli ve hiçbir şekilde itmemeli. Ve meslek, ilgi alanları, gelir düzeyi, çocukların varlığı, ikamet yeri, yaş gibi her şey - her şey saçmalık, eğer hoşuma giderse kayıtsızlıktan başka hiçbir şey beni durduramaz)
Sizin için maddi olarak kabul edilebilir olan nedir? Böylece her yerde (kafeler, restoranlar, kiralık konutlar, deniz gezileri, kürk mantolar, botlar, güzellik salonları) bir kızın parasını ödeyesiniz. Eğer cömertseniz, paranız ve cömertliğiniz için bir kız sizi çok sevebilir.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

romanbon: 15 Jan 2023, 21:54 O halde ne tür bir kız aramalıyım?
Doğru kızı arayın, başkasını değil...
Pek çok iyi şeye sahip olan mutlu değil, karısı sadık olan mutludur)))
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
yarışçı, alexey.bro
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Çekiç »

Bunu çok geç fark ettim, artık 3. sınıfa gideceksin ve standartların altındasın.
These users thanked the author Çekiç for the post:
yarışçı
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Hammer: 11 Dec 2023, 20:00 Çok geç fark ettim
neden geç oldu?
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by alexey.bro »

Çekiç, 3. derece ne anlama geliyor?)
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

aleksey.bro: 11 Dec 2023, 22:04 Çekiç bunu yapar yani 3. sınıf mı?)
Görünüşten bahsediyorum, fotoğraf örnekleri göndermeyeceğim.

1 dakika sonra gönderilir 30 saniye:
romanbon: 11 Dec 2023, 21:54 neden geç oldu?
Tamam biraz geç oldu, şöyle anlatalım.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by yedili »

romanbon: 08 Oct 2023, 20:34 yoldaşlarla, arkadaşlarla olmaktan daha ilginç olacak bir kadın (kız) yok
%100 eşcinsel. Muhtemelen bu yoldaşlarla seks yapmayı daha çok seviyorsunuz.
Çünkü 35 yaşına geldiğinizde tüm önemli noktaları yakalamanız gerekir
Geçmişe dönük bir bakış dünya, bir tür kırgın ve mazlum bir adam.
These users thanked the author yedili for the post:
alexey.bro
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

sevener: 11 Dec 2023, 22:43 %100 eşcinsel. Muhtemelen bu yoldaşlarla seks yapmayı daha çok seviyorsunuz.
Bunlar benim sözlerim değil, başka bir forumdaki bir adamdan alıntı.
Hammer: 11 Dec 2023, 22:39 Tamam, biraz geç oldu, şöyle diyelim.
Yaşımdan mı bahsediyorsun? ne 35
vladlen
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by vladlen »

Ben her zaman tavsiyelerin, kendi örnekleriyle bu konudaki yeterliliğini pratikte kanıtlayabilen kişilerden geldiği inancına bağlı kaldım.
Kuzey Rusya’dan bir akranımla biraz daha uzun süredir evliyim. 14 yıldır birlikte 3 yıldır birlikte çocuklarımız var, bana bakire değil çocuksuz geldi. Onu güneye (çıplak) getirdi, önünde üç, 4 "tek gecelik ilişki" vardı, ondan sonra bir tanışma sitesinden bir veya üç fahişe vardı. Tüm! Geri kalanı, kısa ilişkiler - seks olmadan (sonraki olmadı, ilginç değil).
İşte deneyimlerime dayanarak kişisel tavsiyem:
0. Resmi olarak evlenmeye değeceğini düşünmüyorum (ben de resmi olarak evliyim). Çünkü bu özgürlük değil. Kendinizi buna bağlamanıza gerek yok.
1. Baba inisiyatif almalıdır. İlk adımı atın veya en azından ona doğru attığınız adımlara paralel olarak kendinize doğru ilerici adımlar atın.
2. Sizin için yararlı olmalı. Temizlik yaptığını veya yemek yapmadığını görürseniz hayat uzun sürmez.
3. Eğer seni birazcık bile mahvederse, işte bu, gidilecek yol bu değil!
4. Baba seni dinlemeli, birçok konuda omuz omuza üstün olmalısın. Size saygı duyun ve sizi takip edin (annenizi, kız kardeşinizi, arkadaşınızı değil).
5. Onu sizden uzak bir yere taşımanız tavsiye edilir. Arzu edilir, çok arzu edilir
6. Ailenin en küçüğü olmalı ve bu aile 3 erkek ve kız kardeşten oluşmalıdır. Ağabey olmazsa olmazdır
7. En azından biraz dindar olmalı. Veya vicdanlı. Evet, böyle olmak zorunda değilsin ama bu onun için çok arzu edilen bir şey!

peki, bu zorunlu bir nokta değil
onun kedisi karımın içindeymiş gibi görünmeli fotoğraf.
https://i.postimg.cc/qqzhMrMG/k-GPe-GBmg-k-I.jpg
Last edited by vladlen on 11 Dec 2023, 23:26, edited 5 times in total.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by yedili »

Genel olarak konu bir tür vahşi radikaldir. YouTube’da erkek hareketinin yeterince videosunu izleyen çılgın feministler ve çılgın anne çocukları.
Yazara bir psikoloğa gitmesini tavsiye edebilirim, böyle bir forumda normal tavsiye almak zordur.
Yeterli kişiler için yine de fikrimi yazacağım.
1. Bir kadının gerçekten ilgi alanlarına göre seçilmesi gerekiyor. Hayat senin, eğer sefahate bulaşmak istiyorsan yap, eğer salih bir insan ya da bir aziz olmak istiyorsan, öyle yap. Kendinize yalan söylemeyin ve sorumluluğu başkasına vermeyin.
Evlenmeden önce herkes karısının aldatacağını, kadının da erkeğinin kendisini döveceğini görüp hissettiğini görür ve hisseder. Sırf sağlıksız bir ruh nedeniyle insanlar acı çekmek için çabalarlar. Mazoşizm dünyamızdaki en yaygın olgudur ve bencillik de elbette.
2. Ne kadar kazandığınız önemli değil, eğer bir aile istiyorsanız, bir aile kurun, bazen aile sizi daha fazla çalışmaya, iş kurmaya motive eder, bazen de motivasyonunuzu düşürür, o zaman sarhoş olup çocuğunuzu gönderirsiniz. bir yetimhaneye. Tavsiye etmiyorum, sadece yerel Marinka gibi hastaları dinlemeye ve kadınlar için para biriktirmeye kesinlikle değmediğini söylüyorum.
3. Özellikle yazar için. Çirkin bir yüzünüz yoksa, iyi ve seksi bir kadınla tanışmak ve onunla yaşamak gerçekten sorun değil. Her karakterle bulunabilir, çocuk isteyebilir veya istemeyebilir.
Kadın bulma sorunları %100 zorlayıcıdır. Tıpkı bir erkeğin kendi deneyimlerinden keyif alması gibi, bu da kötü ve sağlıksız bir mastürbasyon türüdür.
Burada sevilmek, istenmek ve saygı duyulmak için her şeye ihtiyacınız olduğu doğru bir şekilde yazılmıştı. bu seninle olsun!
Ve kahretsin - bu aptalca bir felsefe değil, şaka ya da şaka değil. Bir şeyi istiyorsan yap! Eğer bir şey yapmazsanız, bu sadece sızlanmak ve acı çekmek istediğiniz anlamına gelir. İnsan her zaman sadece istediğini yapar, bu en büyük gerçek ;)
- Özellikle tavsiye ettiğim şey:
Herhangi bir spor, koşma, kayak, güreş, yoga, yüzme, kesinlikle spor, asıl şey aktif. Ama bir kadınla tanışmak için değil, kafanı biraz daha iyi hissetmek ve daha fazla enerjiye sahip olmak için.
Flört. - miktar her zaman karar verir. Nerede tanıştığınız önemli değil; sokakta, barda, seks partisinde veya tapınakta. Her zaman sizin için doğru kadınla tanışabilirsiniz, aşkım!
Elbette, insanlarla tanışmanın en kolay yolu benzer ilgi alanlarına sahip bir kulüptedir; kitap kulübündeki kitapları, sinema kulübündeki filmleri seversiniz, burnunu karıştırmayı seviyorsun - eminim bu senin için bir kulüp, ruh eşinle birlikte bir tane olacak. Önemli olan denemekten korkmamaktır.
İhale Rusya Federasyonu’ndan ayrıldı ve eğer oradan iseniz, o zaman çok sayıda insanı hızlı bir şekilde tanımanın birçok, binlerce yolu var ve ihaleden daha az etkili değil ve hatta süper iletişim becerileri gerekli değildir.
En azından kendiniz ve ilgi alanlarınız hakkında birkaç anlamlı cümle yazın, düzgün bir fotoğraf çekin, başka hiçbir şey yapmanıza gerek kalmayacak.
Ps: Yapacağım tekrar tekrarlayın. Yaptığınız her seçim iyidir. Önemli olan, doğru, havalı ya da başka bir şey gibi görünmeye çalışmadan, ne istediğinizi dürüstçe kendinize itiraf etmektir. Temel arzularınızı dürüstçe adlandırırsanız veya bir kağıda yazarsanız, her şey kolay ve açık hale gelecektir, emin olun;) Herhangi bir sorunuz varsa, özel mesajla yazabilirsiniz;)
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

vladlen: 11 Dec 2023, 23:02 Evlenmeye değmeyeceğini düşünüyorum (Ben de resmi olarak evliyim). Çünkü bu özgürlük değil. Kendinizi buna bağlamanıza gerek yok.
Resmi evliliğin bir erkek için herhangi bir avantajı var mı? Mesela resmi eş ise sizi görmek için hastaneye gelebilir, yoksa sizi içeri almazlar. belki başka durumlar da vardır. Resmi evliliği reddederseniz muhtemelen birçok kızı kaybedebilirsiniz.
vladlen: 11 Dec 2023, 23:02 temizlik yapmaya çalıştığını veya yemek pişirmediğini
Kendim temizleyebilir ve yemek pişirebilirim. Ama neden bir eşe ihtiyacım var, muhtemelen iletişim kurmak, sarılmak, okşamak, masaj yapmak, birlikte eğlenceye gitmek, farklı durumlarda birbirimize yardım etmek, güven ve sadakat.
Onun yapması gerekir Bir ailenin en küçüğü olmalı ve bu ailenin en az 3 erkek ve kız kardeşi olmalıdır. Ağabey şarttır
bu tür durumlarla karşılaşmak nadirdir. Eşleşmesi pek mümkün değil. ve neden tam olarak bir ağabeye sahip olmalıyız? Ya ablasıysa?
sevener: 11 Dec 2023, 23:11 Gerçekten bir kadını ilgi alanlarınıza göre seçmeniz gerekiyor.
İnsanların ilgi alanları muhtemelen her yıl, her iki yılda bir değişiyor mu?
Ve kızların genellikle kızlara özgü ilgi alanları vardır, örneğin sıkıcı galerilere, müzelere, bazı tarihi yerlere deniz gezilerine gitmek. Erkekler genellikle bununla ilgilenmezler.
Erkekler genellikle arabalardan, futboldan, inşaat onarımlarından, ekipmanlardan bahseder.
sevener: 11 Dec 2023, 23:11 Evlenmeden önce herkes karısının aldatacağını, kadın da erkeğin döveceğini görür ve hisseder onun .
Gerçekten anlamıyorum, bu kiminle ilgili? Bizim ailemizde anne ve babamız hiçbir zaman dayak yemedi, ihanete uğramadı.
vladlen
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by vladlen »

romanbon: 11 Dec 2023, 23:47 Resmi nikahın erkeğe herhangi bir avantajı var mı? Mesela resmi eş ise sizi görmek için hastaneye gelebilir, yoksa sizi içeri almazlar. belki başka durumlar da vardır. Resmi evliliği reddederseniz muhtemelen çok sayıda kızı kaybedebilirsiniz.
Eh. Ürünün sıfır olduğunu belirtmem boşuna değildi. Şahsen ben evlenmemeye çalışmadım ama pek çok tanıdık ve arkadaşım bunu uyguladı, ancak hiçbirinin üç yıldan fazla bir süredir karısı yoktu ve kesinlikle üç çocuğu yoktu. Bu nedenle tartışmalıdır.
Evet, her şey gibi :)
Temizlik ve yemek pişirmek, temizlik amaçlı değil, yaratılışın bir unsurudur. Bir aile yaratılmadan hayır olmayacak.
Geniş bir aile, kişinin bencil olmadığının ve aile içinde iyi etkileşim kurabildiğinin göstergesi değildir. Ve ağabey, çocukluktan itibaren kocasına uyguladığı bir ilişki modelidir. Kız kardeş kız kardeş gibidir. Belki tam bir pisliksin ve annenin pantolonunu desteklemesine ihtiyacın var. Bunu hesaba katmıyorum. psiko portreniz
Yine söylüyorum, her şey tamamen kişiseldir. :) Herkesin kendi yolu vardır
Last edited by vladlen on 12 Dec 2023, 00:11, edited 2 times in total.
Yerel Koşucu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Yerel Koşucu »

Umarım bu ipuçları konunun yazarının kafasını patlatmaz.
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Yerel çalışma: 11 Dec 2023, 23:59 Umarım bu ipuçları konunun yazarının kafasını patlatmaz
patlamaz )

Genel olarak, artık arkadaşlık sitelerindeki kızlara dileklerimi dürüstçe yazıyorum, hepsi beni hemen reddediyor.
Ve onlara şunu yazıyorum:
Tutumlu yaşıyorum, her şey bana yakışıyor, şu kadar maaş alıyorum (ortalama), daire kiralıyorum, işte çok çalışmak istemiyorum ve kariyerimi geliştirmek istemiyorum, sevmiyorum güçlük. Benden hiçbir şey talep etmeyecek, kendi kendine yetebilecek bir kız bulmak istiyorum. Başlangıç ​​olarak sadece tanışın, gelecekte daha fazlası mümkün. Eğlenceye giderseniz, boş zamanlarınızı birlikte geçirin, sonra faturaları ödeyin - herkes kendisi için.

Ama bir kız vardı; görünüşte korkutucuydu, benim seçeneğim onun için kabul edilebilirdi. Ama benim için bunun hiçbir önemi yok.
Görünüşte ve iletişimde sempati olmasını istiyorum, özellikle de ben çok iyi olduğum için.
vladlen
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by vladlen »

romanbon: 12 Dec 2023, 00:15 Ve onlara şunu yazıyorum:
İlk önce gelecekteki eşime yazmadım, o bunu ICQ’da kendisi yazdı
N. . Tabii ki, zaman biraz değişti, ama şimdi sık sık eğlence için SZ’yi aramaya gidiyorum ve anlıyorum ki orada bir eş bulamayacaksın çünkü elini uzatıyorsun.. bu tam bir saçmalık. ve oradaki herkes ilgiden şımartılmış veya "toplayıcı, dolandırıcı, sapık" konusunda önyargılı.. sizinle iletişim kuruyor ve aynı zamanda bir başkasıyla her şey bağırışlara karışıyor, evet haberciye gidebilirsiniz ama orası da daha sessiz değil... saçma
Sadece bir şeyi beğenmedim ve görmezden geldim. Sırada yüzlerce kişinin olduğu açık. yıkıcı uygulama
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

Neden hemen bir gelin arıyorsun? Sorunu daha basit bir şekilde çözdünüz mü? Bir iki aylığına bir kızla yaşa. Bakalım nasıl anlaşıyorsunuz?
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Hammer: 12 Dec 2023, 00:27 Neden hemen bir eş arıyorsunuz?
tabii ki önce sadece bir tanıdık, sonra arkadaşlık, sonra aşk ve sonra belki bir eş Düğünüm ama resmi olarak evlenmem gerektiğinden emin değilim.
vladlen
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by vladlen »

romanbon: 12 Dec 2023, 00:15 Benden hiçbir şey talep etmeyecek ve kendi kendine yetebilecek bir kız bulmak istiyorum.
Senden “talep ediyorlar” çünkü sizden bir çocuk doğuracağı varsayılır. Yani kendi DNA’nızı onun DNA’sıyla karıştırarak geleceğe aktaracaksınız! Bu da onlar için doğa açısından çok daha değerli. Buna göre böyle koşullar koyuyorlar. Konu evlilik olduğunda, onlar için her zaman boyunuzdan ve yakışıklılığınızdan bahsetmeniz en önemli şey değildir. Önemli olan ne kadar güvenilir olduğunuzdur. sonuçta hamile kaldığında neredeyse sıfır seks oluyor ve buna zamanları yok. Bir şekilde bununla yaşamak zorunda kalacaksın. Genel olarak bir aile çok fazla sorun yaratır. Ve buna siz karar vereceksiniz. Nasıl göründüğün umurumda değil. Hayatta olmaya karar verdin. Tabii eğer aileden bahsediyorsak, sikişmekten değil.
These users thanked the author vladlen for the post:
Devam etmek
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

vladlen: 12 Dec 2023, 00:34güvenilir.
güvenilirlik var. Sorunları nasıl çözeceğimi biliyorum.
Ama ben tutumluyum ve görünüşe göre ekonomik yaşamak istemiyorlar, bir erkeğin çok kazanmasını istiyorlar.
Ve ben de gerçekten istemiyorum çok çalışın.
vladlen
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by vladlen »

romanbon: 12 Dec 2023, 01:02 Ben tutumluyum ama görünüşe göre onlar tutumlu yaşamak istemiyorlar, bir erkeğin çok kazanmasını istiyorlar
bu nispeten yeni bir trend tasarruf etme konusunda ben de ona bağlı kalıyorum ve yarım da hoşuma gidiyor. ama bu havalı (ironi içermeyen) modaya rağmen karımı tam olarak destekliyorum. Şu anda tanıştığım kadınlara da aynen böyle davranırdım (MD trendine göre) çünkü onlar bunu gerçekten hak ediyorlar, kibirli davranıyorlar (kendi bazı trendlerine göre). Moda sınıflandırıcılara göre aileyi ve (veya) 40 prensi ve RSP’yi vb. mahvedenler. Ama eşim (:oops: gibi değil) tam maddi desteğimi alıyor. Lanet olsun, o bunu hak etmişti. Elimde değil. Ve onunla yaşamaya başladığımda, MD’nin ideolojisini duymadım. "Aydınlayacak" kimse yoktu. Her şeyi kafandan kapatmaya çalış. Yüzeysel bilgiler olmadan kendi başınıza arama yapın. Gerçek emek :)
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by yedili »

Her işte en azından minimum düzeyde pazarlama önemlidir. Elbette ben bir piç, yobazmışım gibi yazıp mizahtan hoşlanacak bir kız arayabilirsin ama bu çok aptalca bir mizah ve kız uygun olacaktır.
Özellikle kelimeler yerine ben kendimi zorlamak istemiyorum, kelimeler yerine sakin, uyumlu bir yaşamı sevdiğinizi söyleyebilirsiniz - kendiniz için para ödersiniz, yazın - ortakların her birinin eşitliğini ve bağımsızlığını seviyorum vb. Ama öğrenmeye değer mi? Yukarıda da yazdığım gibi yazarın kıza ihtiyacı bile yok.
Yukarıda da herkesin gideceğini önceden anladığını, mağdur olmadığını ama mağdur davranışının olduğunu da yazdım.
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

vladlen: 12 Dec 2023, 01:08 Ve onunla yaşamaya başladığımda, tıp doktoru ideolojisini duymadım.. "aydınlayacak" kimse yoktu.
Ve ben aslında her türlü erkek hareketi (MD) konusunda bilgili değildim,
bu arada, bu terimleri ancak şimdi öğrendim, RSP’nin fragmanlı boşanma olduğunu okudum. Neden bir kızın çalışmasını isteyeyim ki biz de faturaları yarı yarıya ödeyelim, çünkü para kazanma konusunda pek iyi değilim, ne enerjim ne de beynim var. Ortalama bir maaş alıyorum ve bu zaten iyi. Bu nedenle tasarruf etmek zorunda kalıyorum. Ailemin geçimini tam olarak sağlasaydım daha da ekonomik yaşamak zorunda kalırdım ama bu üzücü. Birlikte çalışabilmemiz için bir eşit bulmak daha iyidir. Günümüzde kadınlar genellikle beyinleriyle iyi para kazanıyorlar.
Çocuk ortaya çıktığında, bir erkeğin anaokuluna gönderilene kadar ilk kez çalışması mantıklıdır.

4 dakika sonra gönderildi 18 saniye:
sevener: 12 Dec 2023, 01:34 sözcükler yerine sakin, uyumlu bir yaşamı seviyorsunuz - kendin için para ödüyorsun, yaz - Ben herkesin eşitliğini ve partnerlerden bağımsızlığını seviyorum vs.
Aynen, güzel kelimelerle yazman gerekiyor, öyle doğru anlamaları önemlidir.
Seni piç - bu kesinlikle benimle ilgili değil.
Kovboy
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Kovboy »

Gerçekten çok yazmak istiyorum ama saat neredeyse sabahın biri...
Gün içinde yazabilmek için burayı kontrol edeceğim.
VitalyMeth
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by VitalyMeth »

romanbon: 15 Jan 2023, 21:54 Kızlarla birçok kez tanıştım, çoğunlukla internette ve sonra gerçek hayatta tanıştım, bazılarıyla farklı günlerde birkaç toplantı yapıldı, bana iyi davranıyorlar ama özel ilgi göstermiyorlar, inisiyatif almıyorlar, Önce yazmayın, soru sormayın.
Herkes böyle mi? Bütün kızlar eşit derecede inisiyatifsiz mi? yoksa ben bir şekilde öyle değil miyim? Belki ben tembel, tembel bir insanımdır?
Eğer ayık bir şekilde düşünürseniz, o zaman iyi bir görünüme sahibim, uzun boylu, yakışıklı, aptal değil, orta yaşlıyım. Bir eksi var - daire yok. Yeterince para kazanmıyorum; yaşamaya yetecek kadar param var: yani bir daire kiralayıp normal bir şekilde yemek yiyip biraz eğlenebilirim. Çok çalışkan biri değilim, yeterli enerjim yok, dinlenmeyi ve stressiz bir yaşamı seviyorum. Artık seyahat için, hatta ucuz olanlar için bile yeterli para yok. Maddi olarak aile kurmaya hazır olmamamın nedeni bu olabilir mi?
O halde nasıl bir kız aramalısın? Belki büyük bir dairesi olan, çalışkan ve çok para kazanan birini arayabilirsiniz?
Ama benimle ilgilenecek mi? Bana neden ihtiyacı var?
depraved. aksi takdirde daha sonra sıkıcı olacaktır. :)
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Sevgili hanımlar! Burada erkekler tarafından yazıldığı iddia edilen tüm saçmalıklar için normal erkekler adına sizden özür dilerim. Bir kadınla birlikte yaşama konusunda aile hayatına bu kadar bakan bireylerin var olduğu aklıma gelmezdi, yanlış değil. Kelimenin tam anlamıyla aile kavramından tamamen yoksunlar.
Çocuk yetiştiriyorlar. Ve bu gerçekten korkutucu!
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Venüs »

romanbon: 12 Dec 2023, 00:15
Yerel Koşucu: 11 Dec 2023, 23:59 Umarım bu ipuçları konunun yazarının kafasını patlatmaz
it olmaz patlayabilir )

Genel olarak, artık arkadaşlık sitelerindeki kızlara dileklerimi dürüstçe yazıyorum, hepsi beni hemen reddediyor.
Ve onlara yazıyorum bu:
Tutumlu yaşıyorum, her şeyden memnunum, şu kadar maaş alıyorum (ortalama), daire kiralıyorum, işte çok çalışmak istemiyorum ve büyümek istemiyorum Kariyerim, güçlüklerden hoşlanmıyorum. Benden hiçbir şey talep etmeyecek, kendi kendine yetebilecek bir kız bulmak istiyorum. Başlangıç ​​olarak sadece tanışın, gelecekte daha fazlası mümkün. Eğlenceye giderseniz, boş zamanlarınızı birlikte geçirin, sonra faturaları ödeyin - herkes kendisi için.

Ama bir kız vardı; görünüşte korkutucuydu, benim seçeneğim onun için kabul edilebilirdi. Ama benim için bunun hiçbir önemi yok.
Görünüşte ve iletişimde sempati olmasını istiyorum, özellikle de ben çok iyi olduğum için.
Bu konuyu şurada yayınladınız: Ocak, şimdi Aralık. Bir yıl geçti ve hiçbir şey değişmedi. Görünüşe göre henüz ciddi bir ilişki için olgun değilsin.
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Strecoza: 21 Dec 2023, 21:46 Bu konuyu Ocak ayında yazmıştınız, şimdi Aralık. Bir yıl geçti ve hiçbir şey değişmedi. Görünüşe göre henüz ciddi bir ilişki için olgunlaşmamışsın.
Çok zor bir yıldı, bir kız ya da kız aramaya ne enerjin ne de zamanın vardı randevulara git. 2024 yeni yılında seks yapmak istiyorum, aksi takdirde çok az tecrübem var. Belki fahişelere sık sık gitmeye başlayacağım ya da para açısından daha ekonomik olacak kadar basit bir şey bulmak daha iyi olur, aksi takdirde fahişeler 1 saat için yaklaşık 5.8 bin ruble ücret alıyor ki bu çok pahalı. Üstelik acele etmemek, iletişim kurmamak için iyi bir şekilde bir saate değil birkaç saate ihtiyacınız var ve belki de seks isteyeceksiniz. Ve programa göre bir saatliğine geldim ve hızlı seks yaptım, her zaman havamda değilim.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Venüs »

romanbon: 23 Dec 2023, 11:05
Bu konuyu Ocak ayında yayınladınız, şimdi ise Aralık. Bir yıl geçti ve hiçbir şey değişmedi. Görünüşe göre henüz ciddi bir ilişki için olgunlaşmamışsın.
Çok zor bir yıldı, bir kız ya da kız aramaya ne enerjin ne de zamanın vardı randevulara git. 2024 yeni yılında seks yapmak istiyorum, aksi takdirde çok az tecrübem var. Belki fahişelere sık sık gitmeye başlayacağım ya da para açısından daha ekonomik olacak kadar basit bir şey bulmak daha iyi olur, aksi takdirde fahişeler 1 saat için yaklaşık 5.8 bin ruble ücret alıyor ki bu çok pahalı. Üstelik acele etmemek, iletişim kurmamak için iyi bir şekilde bir saate değil birkaç saate ihtiyacınız var ve belki de seks isteyeceksiniz. Ve programa göre bir saatliğine geldim ve hemen seks yaptım, her zaman havamda değilim.
Ben de teklif ettim seninle bir yıl önce tanıştık ama sen istemedin. Seks yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar farklı, zevkler farklı. Bir kız bulduğunda pratik yapmanın sana faydası olmayacak. Fahişelere gitmemek, tanışmak ve çıkmaya başlamak daha iyidir.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

romanbon,
Hadi atalım burada SZ’de iletişim kurduğunuz bu kızların profillerine bağlantılar var ve hangisini seçeceğinizi tavsiye edeceğiz.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

romanbon: 23 Dec 2023, 11:05
Bu konuyu Ocak ayında yayınladınız, şimdi ise Aralık. Bir yıl geçti ve hiçbir şey değişmedi. Görünüşe göre henüz ciddi bir ilişki için olgunlaşmamışsın.
Çok zor bir yıldı, bir kız ya da kız aramaya ne enerjin ne de zamanın vardı randevulara git. 2024 yeni yılında seks yapmak istiyorum, aksi takdirde çok az tecrübem var. Belki fahişelere sık sık gitmeye başlayacağım ya da para açısından daha ekonomik olacak kadar basit bir şey bulmak daha iyi olur, aksi takdirde fahişeler 1 saat için yaklaşık 5.8 bin ruble ücret alıyor ki bu çok pahalı. Üstelik acele etmemek, iletişim kurmamak için iyi bir şekilde bir saate değil birkaç saate ihtiyacınız var ve belki de seks isteyeceksiniz. Ve programa göre bir saatliğine geldim ve hemen seks yaptım, her zaman havamda değilim.
Yapmamalısın yokuşlarda süzülerek yürümeyin!
Düşmüş kadınların arasında sık sık yürümek zührevi doktorunun ofisinde sona eriyor ve Tanrı, "hafif bir korkuyla" idare etmenizi yasaklıyor!
Benim fikrim, bir bayan aramak hiçbir açıklama veya gereksinim olmadan seks, bunu sen çözeceksin!
n
Evet, Marinka’yı boşuna görmezden geldim))))
:cat1:
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Strecoza: 23 Dec 2023, 13:02 tanışın ve çıkmaya başlayın.
Tamamen reddettiğimden değil ama benim için başka bir şehre gitmeye değmeyeceği konusunda şüphelerim konusunda uyardım çünkü seçiciyim ve büyük olasılıkla bu toplantı ilk ve son olacak. Büyük ihtimalle dışarıdan benim tipim değilmiş gibi görüneceksiniz. Sadece iletişim. Neden benimle zaman harcaman gerekiyor? Ve milyonlarca kez tanıştım ve tanıştım, çoğunlukla tanışma sitelerinde. Ancak kızlar "tanıdık" statüsünde kalıyor. Bazen ikinci toplantıya gitmek istemiyorlar ya da bana ilgi göstermiyorlar, bazen ben ikinci toplantıya gitmek istemiyorum ya da hala görüşüyoruz ama arkadaş olarak, tanıdık olarak belli ki benden kararlı eylemler, çiçekler, restoranlara geziler, iltifatlar, çok para kazanacağıma dair sözler bekliyorsunuz, ancak sosyal ağlardaki ara sıra yazışmalar dışında benden hiçbir eylem yok,
ve sizi nadiren davet ediyorum birlikte bir yere gitmek gibi bir tür eğlence. O kadar kararsız bir durumdayım ki. Sizi hem dışarıdan hem de enerjik olarak gerçekten bağlayacak ve uzun vadeli bir ilişki potansiyeli olan, çocuğu olmayan, Moskova’da yaşayan ve tercihen ebeveynleri Moskova’da yaşayan birini bulmak istiyorum, böylece gelecekte hafta sonları ortak çocuklarını bırakacak biri olun. Muhtemelen internette buluşmamalısınız. Ya da belki yalnız yaşamak ve özgürlüğün, sessizliğin, huzurun tadını çıkarmak benim için daha iyi. Bir kız bulmak çok heyecan verici bir eğlence gibidir. Belki dans dersine gideriz.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”