Aile kurmak için nasıl bir kız aramalıyım?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Aile kurmak için nasıl bir kız aramalıyım?

Unread post by romantizm kitabı »

Kızlarla birçok kez tanıştım, çoğunlukla internette ve sonra gerçek hayatta tanıştım, bazılarıyla farklı günlerde birkaç toplantı yapıldı, bana iyi davranıyorlar ama fazla ilgi göstermiyorlar, inisiyatif almıyorlar, yazmıyorlar öncelikle soru sormayın.
Bu herkeste var mı? Bütün kızlar eşit derecede inisiyatifsiz mi? yoksa ben bir şekilde öyle değil miyim? Belki ben tembel, tembel bir insanımdır?
Eğer ayık düşünürseniz, o zaman iyi bir görünüme sahibim, uzun boylu, yakışıklı, aptal değil, orta yaşlıyım. Bir eksi var - daire yok. Yeterince para kazanmıyorum; yaşamaya yetecek kadar param var: yani bir daire kiralayıp normal bir şekilde yemek yiyip biraz eğlenebilirim. Çok çalışkan biri değilim, yeterli enerjim yok, dinlenmeyi ve stressiz bir yaşamı seviyorum. Artık seyahat için, hatta ucuz olanlar için bile yeterli para yok. Maddi olarak aile kurmaya hazır olmamamın nedeni bu olabilir mi?
O halde nasıl bir kız aramalısın? Belki büyük bir dairesi olan, çalışkan ve çok para kazanan birini arayabilirsiniz?
Ama benimle ilgilenecek mi? Neden bana ihtiyacı var?
Last edited by romantizm kitabı on 15 Jan 2023, 22:07, edited 1 time in total.
These users thanked the author romantizm kitabı for the post (total 2):
sapık, alexey.bro
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aile kurmak için nasıl bir kız seçmeliyim?

Unread post by Ogest »

Bir kadın seni isterse inisiyatif alır ve hatta paranı bile öder.
These users thanked the author Ogest for the post (total 2):
sapık, PlajTavşan
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

romanbon, Bir kızın ilgisini çekmek istiyorsanız , evet ve genel olarak diğer insanlar için
her şeyden önce kendinizin ilgi çekici olması gerekir. Ve eğer her şey rahatlamaya bağlıysa, sana kimin ihtiyacı var?
e de kendiniz için bile gerekli değil! Ve eğer çok fazla inisiyatif göstermiyorsanız, neden birisinin size ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Karoch. Kanepeden kalk! Çalkalayın! Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün! Ve harekete geçin! İyi şanlar!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

romanbon: 15 Jan 2023, 21:54 Kızlarla birçok kez tanıştım, çoğunlukla internette ve sonra gerçek hayatta tanıştım, bazılarıyla farklı günlerde birkaç toplantı yapıldı, bana iyi davranıyorlar ama özel ilgi göstermiyorlar, inisiyatif almıyorlar, Önce yazmayın, soru sormayın.
Bu herkeste var mı? Bütün kızlar eşit derecede inisiyatifsiz mi? yoksa ben bir şekilde öyle değil miyim? Belki ben tembel, tembel bir insanımdır?
Eğer ayık düşünürseniz, o zaman iyi bir görünüme sahibim, uzun boylu, yakışıklı, aptal değil, orta yaşlıyım. Bir eksi var - daire yok. Yeterince para kazanmıyorum; yaşamaya yetecek kadar param var: yani bir daire kiralayıp normal bir şekilde yemek yiyip biraz eğlenebilirim. Çok çalışkan biri değilim, yeterli enerjim yok, dinlenmeyi ve stressiz bir yaşamı seviyorum. Artık seyahat için, hatta ucuz olanlar için bile yeterli para yok. Maddi olarak aile kurmaya hazır olmamamın nedeni bu olabilir mi?
O halde nasıl bir kız aramalısın? Belki büyük bir dairesi olan, çalışkan ve çok para kazanan birini arayabilirsiniz?
Ama benimle ilgilenecek mi? Bana neden ihtiyacı var?
Kızlar kendilerine ilgi gösterilmesinden hoşlanırlar. Kendilerine bakılmayı severler. Bazen inisiyatif almak istersiniz, ancak bazı erkeklerin bundan korktuğunu, diğerlerinin ise ilgilerini kaybettiğini fark ettim. Görünüşe göre fethetmek zorunda olmadığın için kolay geldi ve değer verilmedi.
Mantığın çocukçuluk diyor. Az kazanırsanız, yeniden eğitim almanız ve iş değiştirmeniz gerektiğini düşünmezsiniz, ancak hiçbir şey yapmamak ve dairesi olan bir kız bulmak istersiniz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Lerunçik, Serg_A, Alexsss
Niş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Niş »

Bence bir erkek de karalamalı, yazmalı, vermeli, vermeli, tıpkı bir kızın onun ilgisini istemeye başlamadan önce onun ilgisine layık olduğunu görmesi gerektiği gibi.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Ya da belki hoşlandığın kişi?
These users thanked the author Tanya for the post:
Alice
Yerine
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Yerine »

Kafan iyi mi? Bu aile de neyin nesi? Boşanmaların yüzde 90’ı Rusya Federasyonu’nda dünyada birinci sırada yer alıyor. Veya çok fazla ekstra kaynağınız var, böylece mülkünüzü başkalarına verip nafaka ödeyebilirsiniz. Hayatınızı mahvetmeyin

1 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Nis, işte bu kadar. Alen, prensesinin etrafında bir palyaço gibi koşmak zorundadır ve o da oturup aynı palyaçolar arasından kime çocuk vereceğini, kimi doğuracağını ve kiminle evleneceğini seçer))

n7 dakika sonra gönderilir 58 saniye:
Marinka, anlamıyorum, kadın fethedilecek bir ülke midir? Bir kadının bir erkeğe karşı hisleri yoksa, sevgisi yoksa Alena’nın hiçbir çabasının faydası olmaz. Kadınlar genellikle önlerinde dizlerinin üzerinde sürünen pısırıklara saygı duymazlar. Bu tür aleniler kadının sağıp atacağı kaynaklardır. Kılıbık erkekler kadınlarda alfa erkeklerin yarattığı duyguların aynısını uyandırmaz. Genel olarak, bir ilişkideki her şey eşit olmalıdır: sen benim içinsin, ben senin içinim ve eşit miktarlarda ve bir erkek bir kadına onun ona harcadığından 10 kat daha fazla zaman, sinir ve para harcadığında değil, çünkü bu durumda bu topuğa saygı göstermeyecek ve kaynakları biter bitmez onu hemen bir başkasıyla değiştirmeyecektir. Ne yazık ki gerçek bu. Aile kurumu tamamen yıkılmış, artık kendilerini “erkeklerin uğruna dağları aşıp gerekirse ölmesi gereken tanrıça ve prensesler” olarak gören bir kadın kuşağı ve kendine olan saygısını kaybetmiş, omurgasızlaşmış bir erkek kuşağı var. kadınların elinde pısırıklar ve oyuncaklar. Kimseyi kırmak istemedim ama gerçeklerden kaçamazsınız
These users thanked the author Yerine for the post (total 3):
sapık, Vladtsst, yedili
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 12:32 Kafanızda her şey yolunda mı? Bu aile de neyin nesi? Boşanmaların yüzde 90’ı Rusya Federasyonu’nda dünyada birinci sırada yer alıyor. Veya çok fazla ekstra kaynağınız var, böylece mülkünüzü başkalarına verip nafaka ödeyebilirsiniz. Hayatınızı mahvetmeyin

Nis, işte bu kadar. Alen, prensesinin etrafında bir palyaço gibi koşmak zorundadır ve o da oturup aynı palyaçolar arasından kime çocuk vereceğini, kimi doğuracağını ve kiminle evleneceğini seçer))
Peki ya aile ve çocuklar? Görünüşe göre bir aile için olgunlaşmış ve zaten bunu düşünüyor, ancak sizin için aile güvenilir bir sağ veya sol eldir. Çünkü sen geyik değilsin, prensesin etrafında koşmayacaksın. Onanistlerin koşması gerekiyor, onlar için asıl önemli olan ellerinin titrememesi.

3 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Loco: 16 Jan 2023, 12:40 Kafanız iyi mi? Bu aile de neyin nesi? Boşanmaların yüzde 90’ı Rusya Federasyonu’nda dünyada birinci sırada yer alıyor. Veya çok fazla ekstra kaynağınız var, böylece mülkünüzü başkalarına verip nafaka ödeyebilirsiniz. Hayatınızı mahvetmeyin

n7 dakika sonra gönderilir 58 saniye:
Marinka, anlamıyorum, kadın fethedilecek bir ülke midir? Bir kadının bir erkeğe karşı hisleri yoksa, sevgisi yoksa Alena’nın hiçbir çabasının faydası olmaz. Kadınlar genellikle önlerinde dizlerinin üzerinde sürünen pısırıklara saygı duymazlar. Bu tür aleniler kadının sağıp atacağı kaynaklardır. Kılıbık erkekler kadınlarda alfa erkeklerin yarattığı duyguların aynısını uyandırmaz. Genel olarak, bir ilişkideki her şey eşit olmalıdır: sen benim içinsin, ben senin içinim ve eşit miktarlarda ve bir erkek bir kadına onun ona harcadığından 10 kat daha fazla zaman, sinir ve para harcadığında değil, çünkü bu durumda bu topuğa saygı göstermeyecek ve kaynakları biter bitmez onu hemen bir başkasıyla değiştirmeyecektir. Ne yazık ki gerçek bu. Aile kurumu tamamen yıkılmış, artık kendilerini “erkeklerin uğruna dağları aşıp gerekirse ölmesi gereken tanrıça ve prensesler” olarak gören bir kadın kuşağı ve kendine olan saygısını kaybetmiş, omurgasızlaşmış bir erkek kuşağı var. kadınların elinde pısırıklar ve oyuncaklar. Kimseyi gücendirmek istemedim ama gerçeklerden kaçamazsınız
Erkekler çocuk doğurmaya başlar başlamaz , sonra eşitlik hakkında konuşacağız.
These users thanked the author Geçit for the post:
Devam etmek
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marinka, nasıl bir aile? Boşanmaların yüzde 90’ı ailenizden mi kaynaklanıyor? Çocukların yarısından fazlası babasız yaşıyor ve bunun sonucunda akıl hastası olarak büyüyor, bu iyi bir şey mi? Onanistler evli insanlardan 20 yıl daha uzun yaşıyor. 100 vakanın 90’ı, emekliliğini bile göremeyen evli insanlardır ve 50-60 yaşlarında hamamböceği gibi kalp krizi ve felçten ölürken, eşleri 20 yıl daha uzun yaşar. Üstelik mastürbasyon yapanları suçlamayalım, çünkü dünyadaki erkek ve kadınların yüzde 99’u evlilikte bile mastürbasyon yapıyor, özellikle evli erkekler, çünkü birkaç yıllık aile hayatından sonra eş ayda bir vermeye başlıyor, bu yüzden mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorlar ve kadınlar daha da sık mastürbasyon yapar, çünkü yaşlandıkça erkeklerin aksine libido artar. İstatistiklere göre dünyadaki kadınların yüzde 70’inin evinde dildaki ve diğer oyuncaklar var.

1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Marinka, erkeklerin yüzde 70’i hiç çocuk istemiyor ve eşlerinin başkasına gitmesinden korktukları için çocuk sahibi olmayı kabul ediyor. Ve bu şaşırtıcı değil, çünkü 100 kadından 99’unda bir erkek, ATM işlevi gören bir sperm donörüdür.)
These users thanked the author Yerine for the post (total 2):
sapık, yedili
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 12:49 Marinka, nasıl bir aile? Boşanmaların yüzde 90’ı ailenizden mi kaynaklanıyor? Çocukların yarısından fazlası babasız yaşıyor ve bunun sonucunda akıl hastası olarak büyüyor, bu iyi bir şey mi? Onanistler evli insanlardan 20 yıl daha uzun yaşıyor. 100 vakanın 90’ı, emekliliğini bile göremeyen evli insanlardır ve 50-60 yaşlarında hamamböceği gibi kalp krizi ve felçten ölürken, eşleri 20 yıl daha uzun yaşar. Üstelik mastürbasyon yapanları suçlamayalım, çünkü dünyadaki erkek ve kadınların yüzde 99’u evlilikte bile mastürbasyon yapıyor, özellikle evli erkekler, çünkü birkaç yıllık aile hayatından sonra eş ayda bir vermeye başlıyor, bu yüzden mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorlar ve kadınlar daha da sık mastürbasyon yapar, çünkü yaşlandıkça erkeklerin aksine libido artar. İstatistiklere göre dünyadaki kadınların yüzde 70’inin evinde dildaki ve diğer oyuncaklar var.
Yani seks ve aile size göre İnsan gelişiminin modern evrimsel döngüsünün bir başlangıcı mı? Mastürbasyon gelecek mi?
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marinka, gelecek özgürlüktür. Kadınlarla seks yapabilirsiniz, ancak çocuk sahibi olamazsınız ve onları sicil dairesine sürükleyemezsiniz, ayrıca korumayı kullanabilirsiniz. 10 vakanın 9’unda aile dağılacak ve o aptalın da işi bitecekse, bir adamın neden bir aileye ihtiyacı olsun ki? Sıfır mantık var. Boşanmış yoldaşlarım genç fahişeleri işe almanın eski eşlerini korumaktan birkaç kat daha ucuz olduğunu söylüyor

1 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Marinka, ama hiç endişelenmeyin. Yine de BM’ye göre dünyadaki çocukların yüzde 40’ı hamile doğuyor. Nüfus her yıl 80 milyon artıyor. Gezegen zaten 3 kat fazla nüfusa sahip. Bu nedenle insanlık henüz yok olmaktan çok uzaktır.
These users thanked the author Yerine for the post:
yedili
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 12:57 Marinka, gelecek özgürlüktür. Kadınlarla seks yapabilirsiniz, ancak çocuk sahibi olamazsınız ve onları sicil dairesine sürükleyemezsiniz, ayrıca korumayı kullanabilirsiniz. 10 vakanın 9’unda aile dağılacak ve o aptalın da işi bitecekse, bir adamın neden bir aileye ihtiyacı olsun ki? Sıfır mantık var. Boşanmış yoldaşlarım genç fahişeleri işe almanın eski eşlerini korumaktan kat kat daha ucuz olduğunu söylüyor
İnsanlık çocuksuz yok olacak. Boşanmış yoldaşlarınız çocukça.
Kovboy
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marinka, nasıl "yok olduğunu görüyorum ". O kadar hızlı büyüyor ki onu besleyecek hiçbir şey yok. Şu anda en az 1 milyar insan yoksulluk sınırının altında yaşıyor, yani açlıktan ölüyor. Birkaç milyar kişi daha orta düzeyde yoksulluk içinde yaşıyor ve her şeyden tasarruf ediyor. Yiyecek hiçbir şey yok ama yine de ürüyorlar. Tam tersi olması gerekirken insanlar ne kadar aptal yaratıklar
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 13:03 Marinka, nasıl olduğunu anlıyorum "yok olmak". O kadar hızlı büyüyor ki onu besleyecek hiçbir şey yok. Şu anda en az 1 milyar insan yoksulluk sınırının altında yaşıyor, yani açlıktan ölüyor. Birkaç milyar kişi daha orta düzeyde yoksulluk içinde yaşıyor ve her şeyden tasarruf ediyor. Yiyecek hiçbir şey yok ama yine de ürüyorlar. İnsanlar ne kadar aptal yaratıklar, oysa tam tersi olması gerekir
Bunun nedeni kapitalizm. Bazıları için yoksulluk, bazıları için lüks.
Serg_A
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marinka, önemli değil. Dünyanın bir pislik olması ve artık çocuk sahibi olmanın aptalca ve bencilce olması önemli. Gezegenin yarısında yoksulluk var. Artı, neredeyse her gün dünyayı nükleer savaş ve yıkımla tehdit eden, mutlak güce ve nükleer silahlara sahip diktatörler varken, çocuklarınız için barıştan nasıl emin olabilirsiniz? Çocuklarınız için istediğiniz hayat bu mu?
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Loco: 16 Jan 2023, 12:50 Erkeklerin yüzde 70’i hiç çocuk istemiyor ve çocuk sahibi olmayı kabul ediyor,
Yaşlandıkça hayatta her şey sıkıcı hale geliyor ve bazen düşünceler ortaya çıkıyor çocuk sahibi olmanın, onun hayatını yaşamanın, ona yardım etmenin ilginç olacağını. Kocanın başı dertteyse karısı yardım edecektir. Yaşlandıkça her konuda güvenebileceğiniz yakın bir kişiye ihtiyaç duyarsınız. Boşanmak büyük bir sorun değilse, daha uygun başka bir eş bulabilirsin

Gezegende çok fazla insan olduğu gerçeğine gelince, bu önemli değil benim için özellikle. Rusya’da yaşıyorum ve burada doğum oranı teşvik ediliyor
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 13:54 Marinka, farketmez . Dünyanın bir pislik olması ve artık çocuk sahibi olmanın aptalca ve bencilce olması önemli. Gezegenin yarısında yoksulluk var. Artı, neredeyse her gün dünyayı nükleer savaş ve yıkımla tehdit eden, mutlak güce ve nükleer silahlara sahip diktatörler varken, çocuklarınız için barıştan nasıl emin olabilirsiniz? Çocuklarınız için böyle bir yaşam mı istiyorsunuz?
Her zaman diktatörler vardı, her zaman zenginler ve fakirler vardı. Anne babamız bizi doğurdu, biz de doğuruyoruz. Ben şahsen çocuklarıma sevgi ve şefkat gösteriyorum ve onların iyi insanlar olarak yetişmeleri için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Aç değiller, giyiniyorlar, ayakkabı giyiyorlar. Başınızı sokacak bir çatı var.
Abartıyorsunuz ve bencilce düşünüyorsunuz. Her ne kadar her şeyi bencil ve materyalist kadınlara yükleseniz de. Ağrılı bir kafadan sağlıklı bir kafaya.
Serg_A
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marinka, yani ne yapılması gerektiğini doğrudan söylersiniz bizden önce yaptıkları gibi yapılacak. Sürünün bir parçası olmalısınız. Herkes kendini asmaya gidiyorsa biz de gitmeliyiz. Felsefenizde özgür olmak, kendisi için yaşamak, istediğini yapmak isteyenlere yer kalmadı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 14:07 Marinka, yani diyorsunuz ki doğrudan bizden önce yaptıkları gibi yapılması gerekenleri. Sürünün bir parçası olmalısınız. Herkes kendini asmaya gidiyorsa biz de gitmeliyiz. Felsefenizde özgür olmak, kendisi için yaşamak ve istediğini yapmak isteyenlere yer kalmadı.
Abartmaya gerek yok . Yetişkinlerin hakları ve sorumlulukları vardır.
Ve sunduğunuz şeye benmerkezcilik denir.
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marinka, köle olmamanın nesi yanlış ve kendin için mi yaşıyorsun? Gerçekten beyniniz o kadar yıkanmış ki, kölelik ve çoğunlukla sizi umursamayan diğer insanlar uğruna yaşamak kutsalların kutsalı mı oluyor?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 14:16 Marinka, bunda sorun ne köle olmak değil, kendin için yaşamak mı? Gerçekten beyniniz o kadar yıkanmış ki, kölelik ve çoğu zaman sizi umursamayan diğer insanlar uğruna yaşamak kutsalların kutsalı mı oluyor?
Bu kölelik değil sadece hayattır. Özgürlüğünüz nerede başlıyor? Çalışmıyor musun? Bütün gün bir palmiye ağacının altında mı yatacaksın?
Serg_A
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Marinka, çalışıyorum ama her şeyi kendime harcıyorum ve maaşının tamamını karısına veren, birkaç yıl içinde yeni bir üyeye atlayıp çocukları ve mülkün bir kısmını alarak ayrılan evli insanlar gibi değil.
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Dinozzz »

Loco: 16 Jan 2023, 14:16 Köle olmayıp kendin için yaşamanın nesi yanlış? Gerçekten beyniniz o kadar yıkanmış ki, kölelik ve çoğu zaman sizi umursamayan diğer insanlar uğruna yaşamak kutsalların kutsalı mı oluyor?
Size kesinlikle söyleyebilirim ki gezegen genel olarak başkaları için, insanlık adına yaşayanların elinde. Hayat durmuyor, doktorlar tedavi ediyor, öğretmenler öğretiyor vb. Bütün bunlara saygı duymalı, takdir etmeli ve elbette insan kalmalıyız.
Last edited by Dinozzz on 16 Jan 2023, 14:33, edited 1 time in total.
These users thanked the author Dinozzz for the post:
Geçit
Yerine
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yerine »

Dinozzz, doktorlar tedavi eder ve öğretmenler para için ders verir, bir teşekkür değil. Metreslerine hizmet eden boynuzlular ve alenalar dışında kimse bedava bir şey yapmaz
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Loco: 16 Jan 2023, 14:28 Marinka, çalışıyorum ama Her şeyi kendileri için harcayın ve maaşlarının tamamını, birkaç yıl içinde yeni bir üyeye atlayıp çocukları ve mülkün bir kısmını alarak ayrılacak olan karısına veren evli erkekler gibi değil.
n Özgürlüğünüz yalnızca kadınlar için geçerli. Aksi takdirde özgürlüğünüz olmaz, herkes kadar bağımlı olursunuz. Sadece abartılı bir biçimde cinsiyetçilik var.
Serg_A
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Dinozzz »

Loco: 16 Jan 2023, 14:33 Doktorlar tedavi eder, öğretmenler ise teşekkür için değil, para için öğretir. Metreslerine hizmet eden boynuzlular ve alenalar dışında hiç kimse bedava bir şey yapmaz
Ancak doktorların, özellikle de öğretmenlerin çoğunlukla aldığı maaşlara bakılırsa, teşekkür ederim fazla). Boynuzlamaya gelince, bu onun tercihi, ona yakışıyor. Bu seni neden rahatsız etsin ki?
These users thanked the author Dinozzz for the post:
Devam etmek
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by G.e.org.ii »

romanbon, neden bir aileye ihtiyacın var, onun için yaşa kendin. Emekli olana kadar birçok kadına mutluluk vereceksiniz.
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Seregyn »

Bilmiyorum, bulamıyorum, boşver, 4, 6 aydır çıkıyoruz ve o beni terk ediyor
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

romanbon: 15 Jan 2023, 21:54 Çok çalışkan değilim, yeterli enerjim yok, rahatlamayı ve stressiz bir yaşamı seviyorum.
asıl yakında 30 yaşıma geldiğimde aynı şeyi yaptım rahatladım ve etrafta kadınların azaldığını fark ettim. Sevdiğiniz ve bu konuda tutkulu olduğunuz bir şeye sahip olduğunuzda, kadınlar da ona bağlı kalır. Anlamsızlık yasasına göre çoğu kadın, hayatta başka öncelikler olduğunda ve onlara hiç bağlı olmadığında ortaya çıkar. Tabii ki, sikişmek için hiçbir değersiz materyali hesaba katmıyorum, ancak az çok uzun vadeli bir ilişki için minimum adayları hesaba katıyorum. Genel olarak kadınlardan vazgeçip tüm enerjimi işe yönlendirdiğim anda kadınlar kendiliğinden ortaya çıkmaya başladı.
These users thanked the author XiaH for the post (total 2):
Martin, Serg_A
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

XyaH: 20 Feb 2023, 22:52 Tabiki de sikişmek için hiçbir değersiz malzemeyi hesaba katmıyorum
Sikişmek neden bu değersiz malzeme? Kesinlikle kötü malzemeyle uğraşmak istemiyorum. Ama uygun bir şey istiyorum...
galibiyetle
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by galibiyetle »

romanbon, sıradan, basit, zor bir şey arayın. aynı zamanda önce aileyi isteyen çalışan biri. Büyük olasılıkla bu çocuğunuzun başına gelecektir, buna hazırlıklı olmanız gerekir.
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Sadece sevişmek istiyorsan fahişe kirala. Eşimle 35 yıldır birlikteyiz. Ve yanında kendin kadar güvendiğin birinin olması mutluluktur diyebilirim.
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

romanbon, sikişmek iyi bir ilişkinin temeli olamaz temel. Güçlü bir ilişkinin geleceğinde, eğer işin içine seksten başka bir şey girmezse her şey çok yakında parçalanacaktır.
Winsly: 21 Feb 2023, 11:53 Büyük olasılıkla bu çocuğun başına gelecektir, buna hazırlıklı olmanız gerekir. n

yazar kendisinin çok çalışkan olmadığını, enerjik olmadığını, rahatlamayı sevdiğini ve stresli olmadığını yazmış. Unutulmaz bir uçuşa ve yörüngeye girişe hazır olmak için ihtiyacınız olan her şey "Geyik Işığı" :D
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

romanbon: 21 Feb 2023, 08:22
XyaH: 20 Feb 2023, 22:52 Tabiki de sikişmek için hiçbir değersiz malzemeyi hesaba katmıyorum
Sikişmek neden bu değersiz malzeme? Kesinlikle kötü malzemeyle uğraşmak istemiyorum. Ama tek istediğiniz doğru olanı..
Bu durumda damgalama basmakalıp fikirlere dayanıyor. Kimseyi dinleme. Seçimleriniz sizin seçiminizdir.
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

İlginç tartışma. Özellikle özgürlük, kişinin yalnızca kendisi için yaşaması gerektiği, “alenei”
vb. hakkındaki ifadelerden çok etkilendim. Yürekten güldüm! :ROFL:
Size insanın biyo-sosyal bir varlık olduğunu hatırlatmama izin verin. Ve biyoloji ve sosyolojinin açık kanunlarına göre yaşıyor. Ve
bu yasaları göz ardı etmeye kalkarsanız kesinlikle tepkiyle karşılaşırsınız. Kişi toplumun dışında yaşayamaz - ölecek! Ve
oldukça hızlı. Bu nedenle gerçek özgürlük, yaşam yasalarını anlamakta yatmaktadır. Ve bu
düzenliliklere uyum sağlamak! Ve toplumun yasaları, çocukluk ve ergenlik çağındaki bir kişinin bir mesleğe hakim olmasını ve topluma entegre olmasını gerektirir. Onlar. eğitim aldı, iş buldu, evlendi, çocukları oldu ve emekli olmadan önce kendine uygun bir yaşlılık dönemi geçirmeyi başardı. Ve bunu yapmak istemeyenler gidip kendilerini asabilirler. Kimse pişman olmayacak. Ve hatırlamayacak bile. :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon

Aklıma harika bir fikir geldi. Bir iş bulduğunuzda, görüşme sırasında iyi bir işçi olduğumu kanıtlamaları gerekiyor ve karşılığında işveren bana para ödeyecek. Ancak ! Kızlarla tanıştığınızda, randevularda onlara iyi bir koca olacağınızı kanıtlamanız gerekir, o zaman bu kızlar size para ödemez, bunun yerine hediyeler, kafeler vb. için ödeme yaparsınız ve ailenizin geçimini sağlarsınız. o zaman neden iyi bir koca olacağımı kanıtlamam gerekiyor? :)) ha ha ha. kızlar iyi sevgili, iyi ev kadını olduklarını kanıtlasınlar, sonra ben onlara maddi destek sağlarım... nasıl yorum yaparsınız?
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Unread post by Leon kralı »

Bir kız sadık olmalı, bu bir erkeğin yüzü.
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Polonya »

romanbon: 22 Apr 2023, 22:40 bırakın kızlar iyi sevgili ve iyi ev kadını olduklarını kanıtlasınlar, sonra ben onlara maddi destek sağlarım... nasıl yorum yaparsınız?
peki, bu kötü bir fikir değil) )) önce test sürüşü yapın, sonra evlenin)))
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Ben de buna rastladım. Ne hata, bu konu kızla değil, eşle ilgili.
Kızsa evet, kur yapma vb. ama yine de ikna etmek için çiçek ya da film vs. olmasına gerek yok.
Öyleydi, ve sonra sana başka birini bulduğumu söyleyebilirler.
Mihailov’un "Erkekler" filminde dediği gibi - "Siz kadınlar bizi biliyorsunuz, ama bazılarıyla neden çıktığımızı bilmiyorsunuz ve evlenmek için başkalarını seç"

Kız : güzel, seksi, yatakta iyi, iletişimde ilginç.

Karısı: yemek yapmayı biliyor, başı ağrımıyor, çocuk istiyor, annesi onu seviyor, sadık, güvenilir, ebeveynleri onu o da sevecek şekilde doğru yetiştirmiş vb.

Daha fazlasını ancak kız veya kız varsa hatırlayabilirsiniz. metresi bir şeydir ve örneğin evlidir. ev hanımı yok, oğlunun annesiyle anlaşmazlık var vs. Kafkasya’da kadınlar böyle yetiştiriliyor.
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Lerunçik »

alex503311: 23 Apr 2023, 05:18 Buna kendim rastladım. Ne hata, bu konu kızla değil, eşle ilgili.
Kızsa evet, kur yapma vb. ama yine de ikna etmek için çiçek ya da film vs. olmasına gerek yok.
Öyleydi, ve sonra sana başka birini bulduğumu söyleyebilirler.
Mihailov’un "Erkekler" filminde dediği gibi - "Siz kadınlar bizi biliyorsunuz, ama bazılarıyla neden çıktığımızı bilmiyorsunuz ve evlenmek için başkalarını seç"

Kız : güzel, seksi, yatakta iyi, iletişimde ilginç.

Karısı: yemek yapmayı biliyor, başı ağrımıyor, çocuk istiyor, annesi onu seviyor, sadık, güvenilir, ebeveynleri onu o da sevecek şekilde doğru yetiştirmiş vb.

Daha fazlasını ancak kız veya kız varsa hatırlayabilirsiniz. metresi bir şeydir ve örneğin evlidir. ev sahibesi iyi değil, oğlunun annesiyle bir anlaşmazlık var vs. Kafkasya’da eşler böyle yetiştiriliyor.
Sana katılıyorum. Kafkas halkları arasındaki kadınlara gelince) Doğru yetiştiriliyorlar)) Bu nedenle, toplum içinde onlar ve kocaları şefkatli ve itaatkardırlar. Ve kimse onları görmediğinde, bazıları ses çıkarmasın veya homurdanmasın diye kocalarını taşaklarından tutuyor))))
Last edited by Lerunçik on 23 Apr 2023, 07:49, edited 1 time in total.
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 2):
Serg_A, alex503311
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”