Girişte çıplak eş

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Автор темы
Gramidin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 9 months
 Girişte çıplak eş

Unread post by Gramidin »

Eşim 31 yaşında. Ortalama yapı, inceliğe daha yakın diyebilirim. Koyu saçlı, iki çocuk. Girişe çıplak çıkmayı seviyor. Şaka yaparak, kiminle iyi geçineceksin gibi konularda bu kadar berbat hale geldiğini itiraf ediyor.

Üçüncü katta yaşıyoruz. Bir hafta önce onun çıplak olarak girişe çıkıp birinci kattaki dahili telefon kapısına ulaşacağına dair maaşımla bahse girdik. Kabul etti.

Sabah saat birde ön kapıya yaklaştı. Açtı. Dinledim. Girişe çıktığımda merdivenlerin etrafına baktım. Daha sonra merdivenlerde hızla beyaz tişörtünü ve mavi sutyenini çıkarıp göğüslerini açığa çıkardı. Gri ev pantolonunu çıkardı ve altına beyaz külot koydu. Bir an donup tekrar dinledi. Daha sonra ellerinin keskin bir hareketiyle külotunu çıkardı ve tamamen çıplak kaldı. Bütün kıyafetlerimi girişte yere fırlattım.

Yanında durup onu izledim. Bizim katımızda üç daire var, biri boş, diğerinde yaşlı bir kadın yaşıyor. Böylece fark edilme riskleri en aza indirildi. İkinci kat ise başka bir konudur. O sırada apartmanlardan birinde sarhoş bir ziyafet yapılıyordu. Girişte sarhoş adamların sesleri duyuluyordu. Bu nedenle eşim için biraz endişelendim ve aşağıya inmemesini önerdim. Ama maaşımın tehlikede olduğunu ve tartışmayı kazanması gerektiğini söyledi.

Tamamen çıplaktı, terliklerini bile giymemişti, ürkekçe aşağı inmeye ve onu sallamaya başladı. çıplak, elastik kıç, sanki benimle dalga geçiyormuş gibi. Aynı zamanda o da gülümsedi. Sinirli olduğu belliydi ama belli etmedi. İkinci kata indikten sonra ziyafetin yapıldığı kapının önünde dondu. Tekrar dinledim. Sonra aniden aşağıya koştu. İnterkom kapısına ulaştığında düğmeye bastı ve kapıyı biraz açtı. Dışarı çıkmaya cesaret edemedim. Ve mutlu bir şekilde bana o ayki maaşımın tamamının kendisine ait olduğunu söyledi.

Yenilgiyi kabul ettim ve ona hemen daireye dönmesini söyledim. Zirveye ilk ben koştum, o da beni takip etti. Ve şans eseri eğlencenin gerçekleştiği dairenin kapı kilidi tıklatıldı. O anda yer ayaklarımın altından kayboldu, hızlanarak bu dairenin içinden geçtim ve eşim daha sonra açıklayacağı gibi paniğe kapıldı ve aşağıya koştu. Bu resme korkuyla yukarıdan baktım. Yaklaşık 28 yaşlarındaki üç sarhoş adam daireden çıkıp karımın bulunduğu alt kata indi. Kafam karıştı ve ne yapacağımı bilemedim.

Sonra eşim bana çok korktuğunu söyledi. Kendini örtecek hiçbir şeyi bile yoktu. Aşağı indiklerini duydu, bir şeyler yapması için saniyeleri vardı. Neyse ki çıkışın önünde eski bir ahşap kapı daha var. Arkasına saklandı. Çıplak göğsünüzü ve alt karnınızı ellerinizle örtün. Ondan birkaç santimetre uzakta geçtiklerini söyledi. Hatta korkudan ağladı. Onları yalnızca eski bir kapı ayırıyordu. Şans eseri bu kapının önünde durdular ve bir sigara yaktılar.

Onlar gittikten sonra kapının arkasından koşarak çıktı ve hızla daireye koşup kapıyı kilitledi. Korkudan tamamen kızarmıştı. Artık girişlerde bu tür maceralar uygulamıyoruz. Maaşımın tamamını ona verdim.
These users thanked the author Gramidin for the post (total 13):
Ahah, Maxim......, Fargal94, sapık, RedFox, Sibiryak89, Sabrina Schwaltz, Seylan, Büyük oğlan, alex56, Seks tavuğu, jant11, Tavşan
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Girişte çıplak eş

Unread post by Ahah »

Şakacılar :-D :-D :-D Ve eşim ve ben gençken girişte sikiştik ve oral seks idi.
These users thanked the author Ahah for the post (total 4):
Fargal94, sapık, Endişeli, Büyüleyici
Billy Kemikleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Billy Kemikleri »

İyi bir macera. Ama adamların onu fark etmesi ilginç olurdu. Kendisine dokunmasına izin verir miydi?
These users thanked the author Billy Kemikleri for the post (total 3):
Rasaroam, sapık, Lazobay
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by jant11 »

Durum da öyleydi. İnterkom için tableti hep unutuyorum, evde ahize yok, her şey hep kesiliyor. . Ve 23 yaşından sonra, eğer kimse yoksa, eş asla hiçbir şey giymez. Telefonu aradım ve şimdi açacağını söyledim. Giriş kapısı açılıyor, bir adam çıkıyor ve kadın arkasında çıplak duruyor. Daireye gittik ve sorduk - onu tanıyor musun? - Hayır, karşıdaki kiralık odadan. Hemen arkamdan çıktı, kendini gizleyip kaçmak aptallıktı.
Sonra onu birkaç kez daha gördüm.
These users thanked the author jant11 for the post (total 2):
sapık, Sibiryak89
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

rim11: 06 Nov 2023, 21:47 Durum da öyleydi. İnterkom için tableti hep unutuyorum, evde ahize yok, her şey hep kesiliyor. . Ve 23 yaşından sonra, eğer kimse yoksa, eş asla hiçbir şey giymez. Telefonu aradım ve şimdi açacağını söyledim. Giriş kapısı açılıyor, bir adam çıkıyor ve kadın arkasında çıplak duruyor. Daireye gittik ve sorduk - onu tanıyor musun? - Hayır, karşıdaki kiralık odadan. Hemen arkamdan çıktı, kendini gizleyip kaçmak aptallıktı.
Sonra onu birkaç kez daha gördüm.
))) Çıplak çıktı ve sana kesinlikle öyle olduğunu ima etti. giyecek bir şey yok ve sen anlamadın))) Alışveriş merkezine gidip gardırobumuzu güncellememiz gerekiyor, yoksa etrafta çıplak dolaşacağız)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
Veloman, ESKİ DOST, 0Merlion0, Mihaaaa 4, Sibiryak89
ekonomi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by ekonomi »

...peki, girişte eşimin fotoğrafları nerede?...
These users thanked the author ekonomi for the post (total 3):
Arıyor, sapık, kvlst
pavelsuny
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by pavelsuny »

evet eşim adrenalin patlaması yaşadı, henüz kendine işemedi
These users thanked the author pavelsuny for the post:
sapık
Автор темы
Gramidin
Flört etmek
Flört etmek

Ya onu görürlerse? Ne olacağını hayal etmek korkutucu. Ona tecavüz ederlerdi, kıçının ve göğüslerinin her yerine el yordamıyla dokunurlardı. Onlar için bir dick takıntısı olurdu.
These users thanked the author Gramidin for the post (total 3):
sapık, Lazobay, hayalet
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Gramidin: 15 Nov 2023, 15:04 Ya onu görürlerse. Ne olacağını hayal etmek korkutucu. Ona tecavüz ederlerdi, kıçının ve göğüslerinin her yerine el yordamıyla dokunurlardı. Onlar için bir sik takıntısı olurdu.
))) Bence onun sonbaharda kötüleştiğini düşünüp aceleyle onu uzak tutmak için harekete geçerlerdi uzakta))) Bu arada, bu akıl hastalığında o kadar da nadir görülen bir durum değil. Ancak daha sıklıkla alkol ve uyuşturucu sarhoşluğu söz konusu.
Bu fanteziye kapıldıysan ve ben de heyecanını mahvettiysem özür dilerim. Sadece sike saldırmak deyimini sevmiyorum.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
sapık, ESKİ DOST
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Gramidin: 15 Nov 2023, 15:04 Ya onu görürlerse. Ne olacağını hayal etmek korkutucu. Ona tecavüz ederlerdi, kıçının ve göğüslerinin her yerine el yordamıyla dokunurlardı. Onlar için sik takıntısı olurdu.
Önce yardımcıma "Ah, komşuların deli" derdim, sonra gerçekten bir şey olup olmadığını sorardım , O zaman belki bizi içki içmeye çağırmıştır, sana onu hemen penisine saplayıp pençelemen gerektiğini düşündüren ne?
These users thanked the author Eustace for the post:
sapık
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Alex_: 15 Nov 2023, 15:36
Gramidin: 15 Nov 2023, 15:04 Ve eğer onu görürlerse. Ne olacağını hayal etmek korkutucu. Ona tecavüz ederlerdi, kıçının ve göğüslerinin her yerine el yordamıyla dokunurlardı. Onlar için sik takıntısı olurdu.
Önce yardımcıma "Ah, komşuların deli" derdim, sonra gerçekten bir şey olup olmadığını sorardım , O halde belki bizi içki içmeye çağırmıştır, bunu hemen penisinize ve patinize sürmeniz gerektiğini düşündüren nedir
)) ) TS komşularından hiçbirinin çıplak kadını görmediğini düşünüyor. Görünüşe göre manastırdan gelmişler ve orada doğmuşlar)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
sapık, ESKİ DOST
Paul
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Paul »

Böyle anların filme alınması gerekir)
These users thanked the author Paul for the post:
sapık
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Strecoza, sana tamamen katılıyorum. Adamlar kadının aklını kaçırdığına karar verip
bir an önce ondan uzaklaşmaya çalışmış olmalılar. Bu arada, bazı forumlarda akşamın geç saatlerinde bir adamın parkta tamamen çıplak bir kızla tanıştığını okudum. Onu mümkün olduğu kadar atladı, çünkü bunun kendisini tecavüz girişiminde bulunmakla suçlamak ve parasını ödemeye zorlamak için bir tuzak olduğuna karar verdi...
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
sapık, Analizci, Fargal94, Sibiryak89
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

Gramidin: 04 Nov 2023, 23:54 Eşim 31 yaşında. Ortalama yapı, inceliğe daha yakın diyebilirim. Koyu saçlı, iki çocuk. Girişe çıplak çıkmayı seviyor. Şaka yaparak, kiminle iyi geçineceksin gibi konularda bu kadar berbat hale geldiğini itiraf ediyor.

Üçüncü katta yaşıyoruz. Bir hafta önce onun çıplak olarak girişe çıkıp birinci kattaki dahili telefon kapısına ulaşacağına dair maaşımla bahse girdik. Kabul etti.

Sabah saat birde ön kapıya yaklaştı. Açtı. Dinledim. Girişe çıktığımda merdivenlerin etrafına baktım. Daha sonra merdivenlerde hızla beyaz tişörtünü ve mavi sutyenini çıkarıp göğüslerini açığa çıkardı. Gri ev pantolonunu çıkardı ve altına beyaz külot koydu. Bir an donup tekrar dinledi. Daha sonra ellerinin keskin bir hareketiyle külotunu çıkardı ve tamamen çıplak kaldı. Bütün kıyafetlerimi girişte yere fırlattım.

Yanında durup onu izledim. Bizim katımızda üç daire var, biri boş, diğerinde yaşlı bir kadın yaşıyor. Böylece fark edilme riskleri en aza indirildi. İkinci kat ise başka bir konudur. O sırada apartmanlardan birinde sarhoş bir ziyafet yapılıyordu. Girişte sarhoş adamların sesleri duyuluyordu. Bu nedenle eşim için biraz endişelendim ve aşağıya inmemesini önerdim. Ama maaşımın tehlikede olduğunu ve tartışmayı kazanması gerektiğini söyledi.

Tamamen çıplaktı, terliklerini bile giymemişti, ürkekçe aşağı inmeye ve onu sallamaya başladı. çıplak, elastik kıç, sanki benimle dalga geçiyormuş gibi. Aynı zamanda o da gülümsedi. Sinirli olduğu belliydi ama belli etmedi. İkinci kata indikten sonra ziyafetin yapıldığı kapının önünde dondu. Tekrar dinledim. Sonra aniden aşağıya koştu. İnterkom kapısına ulaştığında düğmeye bastı ve kapıyı biraz açtı. Dışarı çıkmaya cesaret edemedim. Ve mutlu bir şekilde bana o ayki maaşımın tamamının kendisine ait olduğunu söyledi.

Yenilgiyi kabul ettim ve ona hemen daireye dönmesini söyledim. Zirveye ilk ben koştum, o da beni takip etti. Ve şans eseri eğlencenin gerçekleştiği dairenin kapı kilidi tıklatıldı. O anda yer ayaklarımın altından kayboldu, hızlanarak bu dairenin içinden geçtim ve eşim daha sonra açıklayacağı gibi paniğe kapıldı ve aşağıya koştu. Bu resme korkuyla yukarıdan baktım. Yaklaşık 28 yaşlarındaki üç sarhoş adam daireden çıkıp karımın bulunduğu alt kata indi. Kafam karıştı ve ne yapacağımı bilemedim.

Sonra eşim bana çok korktuğunu söyledi. Kendini örtecek hiçbir şeyi bile yoktu. Aşağı indiklerini duydu, bir şeyler yapması için saniyeleri vardı. Neyse ki çıkışın önünde eski bir ahşap kapı daha var. Arkasına saklandı. Çıplak göğsünüzü ve alt karnınızı ellerinizle örtün. Ondan birkaç santimetre uzakta geçtiklerini söyledi. Hatta korkudan ağladı. Onları yalnızca eski bir kapı ayırıyordu. Şans eseri bu kapının önünde durdular ve bir sigara yaktılar.

Onlar gittikten sonra kapının arkasından koşarak çıktı ve hızla daireye koşup kapıyı kilitledi. Korkudan tamamen kızarmıştı. Artık girişlerde bu tür maceralar uygulamıyoruz. Tüm maaşımı ona verdim.
Bu durum yukarıdaki konudan yaşlı kadının ölümünden önce mi yoksa ölüm sırasında mı oldu?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Watchman: 15 Nov 2023, 16:35 bu durum yukarıdaki konuda bahsi geçen yaşlı kadının ölümünden önce mi yoksa ölüm sırasında mı oldu?
Ve burada her şeyi çiğnemeniz gerekiyor. .. Görünüşe göre tedavi edilmen gerekiyor ... Pichalka...
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by sapık »

Girişte çıplak eşlerin harika maceraları. Etkilenmiş. Biz de buna bayılıyoruz. Ama karımı henüz kimse yakalayamadı. Muhtemelen geceleri büyükannesinin komşuları uyurken girişte yürüdüğü için. Ne yazık ki binamızda genç yok.
These users thanked the author sapık for the post:
Venüs
Veloman
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Veloman »

Girişte çıplak dolaşıp kimsenin görmemesinin nesi eğlenceli?
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Veloman: 15 Nov 2023, 22:59 Girişte kimse görmeden çıplak yürümenin nesi eğlenceli?
Bu soruyu bekliyordum? Ama bir tane daha var. Koridorda komşularınızın önünde çıplak yürümenin nesi komik?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Ksenofont: 15 Nov 2023, 23:08
Veloman: 15 Nov 2023, 22:59 Girişte kimsenin görmemesi için çıplak yürümenin nesi eğlenceli?
Bu soruyu bekliyordum? Ama bir tane daha var. Girişte tüm komşuların önünde çıplak yürümenin nesi eğlenceli?
))) Sadece girişe çıkmanız ve orada seks yapın))) Bence etrafta dolaşmak sıkıcı
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Ksenofon, ESKİ DOST, Sibiryak89, zincirler
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Strecoza: 15 Nov 2023, 23:14
Ksenofont: 15 Nov 2023, 23:08
Veloman: 15 Nov 2023, 22:59 Girişte kimsenin göremeyeceği şekilde çıplak yürümenin nesi eğlenceli?
Bunu bekliyordum soru? Ama bir tane daha var. Girişte tüm komşuların önünde çıplak yürümenin nesi eğlenceli?
))) Sadece girişe çıkmanız ve orada seks yapın))) Bence etrafta dolaşmak sıkıcı
Bu yine de anlaşılabilir. Her ne kadar girişten birini davet edip onunla dairede seks yapmak daha da iyi olsa da.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Venüs
Veloman
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Veloman »

Ksenofont: 15 Nov 2023, 23:08 Bu soruyu mu bekliyordum? Ama bir tane daha var. Tüm komşularınızın önünde koridorda çıplak yürümenin nesi eğlenceli?
HERKESİN önünde olması gerekmiyor. Girişe pizza dağıtım görevlileri ve diğer kuryeler gibi yabancılar da giriyor.
Ekzostoz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108

Unread post by Ekzostoz »

Starik938
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Starik938 »

Fotoğraflar harika!) Bir keresinde bir daire kiralıyordum ve sigara içmek için girişe çıkmıştım. Üst katta genç bir kız yaşıyordu. Yani neredeyse her hafta sonu merdiven boşluğundan inlemeler ve “hareketler” duyuluyordu😁
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Starik938: 15 Dec 2023, 17:01 Fotoğraflar harika!) Bir keresinde bir daire kiralıyordum ve sigara içmek için girişe çıkmıştım. Üst katta genç bir kız yaşıyordu. Yani neredeyse her hafta sonu merdiven boşluğundan inlemeler ve "hareketler" duyuluyordu😁
İnlemeler, içki ve eğlence her hafta sonu tam üstümde, çok girişken bir kız daire kiralıyor, asansörde başında paltolu bir ceset gördüm, sigara içmeye çıktı, birlikte bindim 6. kat, o da 7. kata .. 😊
Starik938
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Starik938 »

Güzellik!) Şimdi birinci katta yaşıyorum, girişte sadece büyükanneler var. ve daire öyle) ama ücretsiz)
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by çapkın »

Gramidin: 04 Nov 2023, 23:54 Eşim 31 yaşında.
Yani 31 mi yoksa hâlâ 33 mü? Başka bir konuda 33! Bir tür tutarsızlık!
Автор темы
Gramidin
Flört etmek
Flört etmek

Debauchee: 15 Dec 2023, 18:47teme
dün 33 yaşına girdi
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by havlamak »

Debauchee: 15 Dec 2023, 18:47 Yani 31 mi yoksa hala 33 mü? Başka bir konuda 33! Bir çeşit tutarsızlık!
Her konuda farklı bir karısı var, sonra onun metresi olduğu ortaya çıkıyor ama onlara eş diyor.
55 saniye sonra gönderildi:
Gramidin: 15 Dec 2023, 19:03 33 dün döndü
Kasımda hâlâ 31 yaşındayım ve dün 33 yaşına girdim)))))
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

https://i.postimg.cc/ZRCkm7GV/image.jpg

Лицо закрыла потому что разрешение получила только без лица
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923

Unread post by alexey.bro »

Tania: 16 Dec 2023, 12:48 Sadece yüz olmadan izin aldığım için yüzümü kapattım
Güzel figür)
These users thanked the author alexey.bro for the post:
Fargal94
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Тания: 16 Dec 2023, 12:48 https://i.postimg.cc/ZRCkm7GV/image.jpg

Ух-ты 👍👍👍 А это, кто, так для себя 😄
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

code: 16 Dec 2023, 12:18
Yani 31 mi yoksa hala 33 mü? Başka bir konuda 33! Bir çeşit tutarsızlık!
Her konuda farklı bir karısı var, sonra onun metresi olduğu ortaya çıkıyor ama onlara eş diyor.
55 saniye sonra gönderildi:
Gramidin: 15 Dec 2023, 19:03 33 dün döndü
Kasımda hâlâ 31 yaşındayım ve dün 33 yaşına girdim))))
Vay be, katılıyorum! Bunu ben de fark ettim)))
Maksimum71
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 568
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Maksimum71 »

а вдруг кто-то пойдёт)))
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Maxs71: 19 Dec 2023, 08:50
https://i.postimg.cc/ZRCkm7GV/image.jpg

а вдруг кто-то пойдёт)))
Очень удивятся видимо!
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

sıcak ön kapı.. korkuluktaki ahşap korkuluklar..
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Я давно уже твой поклонник! :tulpans: :spasibo: :spasibo: :spasibo:
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 6):
Sibiryak89, Fargal94, RedFox, Topçik, Audi, Gregory1181
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Загоняй ее домой, простынет.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Тания: 21 Dec 2023, 06:30
Загоняй ее домой, простынет.
Да он понятия не имеет в какой части света это происходит !)))) :crazy:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
Fargal94, Zorba Carrie
Stopkin
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 543

Unread post by Stopkin »

Tapkin: 21 Dec 2023, 06:39 it bunun dünyanın hangi yerinde olduğu önemli değil))))
kar sıcak mı falan?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Girişte nasıl geçtim
    by Anadolu » » in Podsmatrivanie
    8 Replies
    1405 Views
    Last post by Livrik
  • New post Girişte mastürbasyon.
    8 Replies
    1076 Views
    Last post by Bay Hamsterrr
  • New post Girişte sikişiyorum.
    by evet peki » » in Biseksüellik
    11 Replies
    1685 Views
    Last post by Ramigo
  • New post Siteye girişte yine zorluk yaşanıyor.
    by Zorba Carrie » » in Forumumuz
    11 Replies
    625 Views
    Last post by Aşka Dokunmak
  • New post Kendinizi Çıplak/Çıplak gösterin
    by Sasha0090 » » in Güzel fotoğraflar
    683 Replies
    58355 Views
    Last post by fırçalamak

Return to “Teşhircilik”