Girişte çıplak eş
-
Автор темыGramidin
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 9 months

Eşim 31 yaşında. Ortalama yapı, inceliğe daha yakın diyebilirim. Koyu saçlı, iki çocuk. Girişe çıplak çıkmayı seviyor. Şaka yaparak, kiminle iyi geçineceksin gibi konularda bu kadar berbat hale geldiğini itiraf ediyor.
Üçüncü katta yaşıyoruz. Bir hafta önce onun çıplak olarak girişe çıkıp birinci kattaki dahili telefon kapısına ulaşacağına dair maaşımla bahse girdik. Kabul etti.
Sabah saat birde ön kapıya yaklaştı. Açtı. Dinledim. Girişe çıktığımda merdivenlerin etrafına baktım. Daha sonra merdivenlerde hızla beyaz tişörtünü ve mavi sutyenini çıkarıp göğüslerini açığa çıkardı. Gri ev pantolonunu çıkardı ve altına beyaz külot koydu. Bir an donup tekrar dinledi. Daha sonra ellerinin keskin bir hareketiyle külotunu çıkardı ve tamamen çıplak kaldı. Bütün kıyafetlerimi girişte yere fırlattım.
Yanında durup onu izledim. Bizim katımızda üç daire var, biri boş, diğerinde yaşlı bir kadın yaşıyor. Böylece fark edilme riskleri en aza indirildi. İkinci kat ise başka bir konudur. O sırada apartmanlardan birinde sarhoş bir ziyafet yapılıyordu. Girişte sarhoş adamların sesleri duyuluyordu. Bu nedenle eşim için biraz endişelendim ve aşağıya inmemesini önerdim. Ama maaşımın tehlikede olduğunu ve tartışmayı kazanması gerektiğini söyledi.
Tamamen çıplaktı, terliklerini bile giymemişti, ürkekçe aşağı inmeye ve onu sallamaya başladı. çıplak, elastik kıç, sanki benimle dalga geçiyormuş gibi. Aynı zamanda o da gülümsedi. Sinirli olduğu belliydi ama belli etmedi. İkinci kata indikten sonra ziyafetin yapıldığı kapının önünde dondu. Tekrar dinledim. Sonra aniden aşağıya koştu. İnterkom kapısına ulaştığında düğmeye bastı ve kapıyı biraz açtı. Dışarı çıkmaya cesaret edemedim. Ve mutlu bir şekilde bana o ayki maaşımın tamamının kendisine ait olduğunu söyledi.
Yenilgiyi kabul ettim ve ona hemen daireye dönmesini söyledim. Zirveye ilk ben koştum, o da beni takip etti. Ve şans eseri eğlencenin gerçekleştiği dairenin kapı kilidi tıklatıldı. O anda yer ayaklarımın altından kayboldu, hızlanarak bu dairenin içinden geçtim ve eşim daha sonra açıklayacağı gibi paniğe kapıldı ve aşağıya koştu. Bu resme korkuyla yukarıdan baktım. Yaklaşık 28 yaşlarındaki üç sarhoş adam daireden çıkıp karımın bulunduğu alt kata indi. Kafam karıştı ve ne yapacağımı bilemedim.
Sonra eşim bana çok korktuğunu söyledi. Kendini örtecek hiçbir şeyi bile yoktu. Aşağı indiklerini duydu, bir şeyler yapması için saniyeleri vardı. Neyse ki çıkışın önünde eski bir ahşap kapı daha var. Arkasına saklandı. Çıplak göğsünüzü ve alt karnınızı ellerinizle örtün. Ondan birkaç santimetre uzakta geçtiklerini söyledi. Hatta korkudan ağladı. Onları yalnızca eski bir kapı ayırıyordu. Şans eseri bu kapının önünde durdular ve bir sigara yaktılar.
Onlar gittikten sonra kapının arkasından koşarak çıktı ve hızla daireye koşup kapıyı kilitledi. Korkudan tamamen kızarmıştı. Artık girişlerde bu tür maceralar uygulamıyoruz. Maaşımın tamamını ona verdim.
Üçüncü katta yaşıyoruz. Bir hafta önce onun çıplak olarak girişe çıkıp birinci kattaki dahili telefon kapısına ulaşacağına dair maaşımla bahse girdik. Kabul etti.
Sabah saat birde ön kapıya yaklaştı. Açtı. Dinledim. Girişe çıktığımda merdivenlerin etrafına baktım. Daha sonra merdivenlerde hızla beyaz tişörtünü ve mavi sutyenini çıkarıp göğüslerini açığa çıkardı. Gri ev pantolonunu çıkardı ve altına beyaz külot koydu. Bir an donup tekrar dinledi. Daha sonra ellerinin keskin bir hareketiyle külotunu çıkardı ve tamamen çıplak kaldı. Bütün kıyafetlerimi girişte yere fırlattım.
Yanında durup onu izledim. Bizim katımızda üç daire var, biri boş, diğerinde yaşlı bir kadın yaşıyor. Böylece fark edilme riskleri en aza indirildi. İkinci kat ise başka bir konudur. O sırada apartmanlardan birinde sarhoş bir ziyafet yapılıyordu. Girişte sarhoş adamların sesleri duyuluyordu. Bu nedenle eşim için biraz endişelendim ve aşağıya inmemesini önerdim. Ama maaşımın tehlikede olduğunu ve tartışmayı kazanması gerektiğini söyledi.
Tamamen çıplaktı, terliklerini bile giymemişti, ürkekçe aşağı inmeye ve onu sallamaya başladı. çıplak, elastik kıç, sanki benimle dalga geçiyormuş gibi. Aynı zamanda o da gülümsedi. Sinirli olduğu belliydi ama belli etmedi. İkinci kata indikten sonra ziyafetin yapıldığı kapının önünde dondu. Tekrar dinledim. Sonra aniden aşağıya koştu. İnterkom kapısına ulaştığında düğmeye bastı ve kapıyı biraz açtı. Dışarı çıkmaya cesaret edemedim. Ve mutlu bir şekilde bana o ayki maaşımın tamamının kendisine ait olduğunu söyledi.
Yenilgiyi kabul ettim ve ona hemen daireye dönmesini söyledim. Zirveye ilk ben koştum, o da beni takip etti. Ve şans eseri eğlencenin gerçekleştiği dairenin kapı kilidi tıklatıldı. O anda yer ayaklarımın altından kayboldu, hızlanarak bu dairenin içinden geçtim ve eşim daha sonra açıklayacağı gibi paniğe kapıldı ve aşağıya koştu. Bu resme korkuyla yukarıdan baktım. Yaklaşık 28 yaşlarındaki üç sarhoş adam daireden çıkıp karımın bulunduğu alt kata indi. Kafam karıştı ve ne yapacağımı bilemedim.
Sonra eşim bana çok korktuğunu söyledi. Kendini örtecek hiçbir şeyi bile yoktu. Aşağı indiklerini duydu, bir şeyler yapması için saniyeleri vardı. Neyse ki çıkışın önünde eski bir ahşap kapı daha var. Arkasına saklandı. Çıplak göğsünüzü ve alt karnınızı ellerinizle örtün. Ondan birkaç santimetre uzakta geçtiklerini söyledi. Hatta korkudan ağladı. Onları yalnızca eski bir kapı ayırıyordu. Şans eseri bu kapının önünde durdular ve bir sigara yaktılar.
Onlar gittikten sonra kapının arkasından koşarak çıktı ve hızla daireye koşup kapıyı kilitledi. Korkudan tamamen kızarmıştı. Artık girişlerde bu tür maceralar uygulamıyoruz. Maaşımın tamamını ona verdim.
- These users thanked the author Gramidin for the post (total 13):
- Ahah, Maxim......, Fargal94, sapık, RedFox, Sibiryak89, Sabrina Schwaltz, Seylan, Büyük oğlan, alex56, Seks tavuğu, jant11, Tavşan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Girişte çıplak eş
- These users thanked the author Ahah for the post (total 4):
- Fargal94, sapık, Endişeli, Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
İyi bir macera. Ama adamların onu fark etmesi ilginç olurdu. Kendisine dokunmasına izin verir miydi?
- These users thanked the author Billy Kemikleri for the post (total 3):
- Rasaroam, sapık, Lazobay
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Durum da öyleydi. İnterkom için tableti hep unutuyorum, evde ahize yok, her şey hep kesiliyor. . Ve 23 yaşından sonra, eğer kimse yoksa, eş asla hiçbir şey giymez. Telefonu aradım ve şimdi açacağını söyledim. Giriş kapısı açılıyor, bir adam çıkıyor ve kadın arkasında çıplak duruyor. Daireye gittik ve sorduk - onu tanıyor musun? - Hayır, karşıdaki kiralık odadan. Hemen arkamdan çıktı, kendini gizleyip kaçmak aptallıktı.
Sonra onu birkaç kez daha gördüm.
- These users thanked the author jant11 for the post (total 2):
- sapık, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Çıplak çıktı ve sana kesinlikle öyle olduğunu ima etti. giyecek bir şey yok ve sen anlamadın))) Alışveriş merkezine gidip gardırobumuzu güncellememiz gerekiyor, yoksa etrafta çıplak dolaşacağız)))rim11: ↑06 Nov 2023, 21:47 Durum da öyleydi. İnterkom için tableti hep unutuyorum, evde ahize yok, her şey hep kesiliyor. . Ve 23 yaşından sonra, eğer kimse yoksa, eş asla hiçbir şey giymez. Telefonu aradım ve şimdi açacağını söyledim. Giriş kapısı açılıyor, bir adam çıkıyor ve kadın arkasında çıplak duruyor. Daireye gittik ve sorduk - onu tanıyor musun? - Hayır, karşıdaki kiralık odadan. Hemen arkamdan çıktı, kendini gizleyip kaçmak aptallıktı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 8 months
-
Автор темыGramidin
- Flört etmek
Ya onu görürlerse? Ne olacağını hayal etmek korkutucu. Ona tecavüz ederlerdi, kıçının ve göğüslerinin her yerine el yordamıyla dokunurlardı. Onlar için bir dick takıntısı olurdu.
-
- Nirvana’dayım
Bu fanteziye kapıldıysan ve ben de heyecanını mahvettiysem özür dilerim. Sadece sike saldırmak deyimini sevmiyorum.
))) Bence onun sonbaharda kötüleştiğini düşünüp aceleyle onu uzak tutmak için harekete geçerlerdi uzakta))) Bu arada, bu akıl hastalığında o kadar da nadir görülen bir durum değil. Ancak daha sıklıkla alkol ve uyuşturucu sarhoşluğu söz konusu.
Bu fanteziye kapıldıysan ve ben de heyecanını mahvettiysem özür dilerim. Sadece sike saldırmak deyimini sevmiyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
Önce yardımcıma "Ah, komşuların deli" derdim, sonra gerçekten bir şey olup olmadığını sorardım , O zaman belki bizi içki içmeye çağırmıştır, sana onu hemen penisine saplayıp pençelemen gerektiğini düşündüren ne?
-
- Nirvana’dayım
)) ) TS komşularından hiçbirinin çıplak kadını görmediğini düşünüyor. Görünüşe göre manastırdan gelmişler ve orada doğmuşlar)))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Strecoza, sana tamamen katılıyorum. Adamlar kadının aklını kaçırdığına karar verip
bir an önce ondan uzaklaşmaya çalışmış olmalılar. Bu arada, bazı forumlarda akşamın geç saatlerinde bir adamın parkta tamamen çıplak bir kızla tanıştığını okudum. Onu mümkün olduğu kadar atladı, çünkü bunun kendisini tecavüz girişiminde bulunmakla suçlamak ve parasını ödemeye zorlamak için bir tuzak olduğuna karar verdi...
bir an önce ondan uzaklaşmaya çalışmış olmalılar. Bu arada, bazı forumlarda akşamın geç saatlerinde bir adamın parkta tamamen çıplak bir kızla tanıştığını okudum. Onu mümkün olduğu kadar atladı, çünkü bunun kendisini tecavüz girişiminde bulunmakla suçlamak ve parasını ödemeye zorlamak için bir tuzak olduğuna karar verdi...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- sapık, Analizci, Fargal94, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
Bu durum yukarıdaki konudan yaşlı kadının ölümünden önce mi yoksa ölüm sırasında mı oldu?Gramidin: ↑04 Nov 2023, 23:54 Eşim 31 yaşında. Ortalama yapı, inceliğe daha yakın diyebilirim. Koyu saçlı, iki çocuk. Girişe çıplak çıkmayı seviyor. Şaka yaparak, kiminle iyi geçineceksin gibi konularda bu kadar berbat hale geldiğini itiraf ediyor.
Onlar gittikten sonra kapının arkasından koşarak çıktı ve hızla daireye koşup kapıyı kilitledi. Korkudan tamamen kızarmıştı. Artık girişlerde bu tür maceralar uygulamıyoruz. Tüm maaşımı ona verdim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Ve burada her şeyi çiğnemeniz gerekiyor. .. Görünüşe göre tedavi edilmen gerekiyor ... Pichalka...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
Girişte çıplak eşlerin harika maceraları. Etkilenmiş. Biz de buna bayılıyoruz. Ama karımı henüz kimse yakalayamadı. Muhtemelen geceleri büyükannesinin komşuları uyurken girişte yürüdüğü için. Ne yazık ki binamızda genç yok.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Bu soruyu bekliyordum? Ama bir tane daha var. Koridorda komşularınızın önünde çıplak yürümenin nesi komik?
-
- Nirvana’dayım
))) Sadece girişe çıkmanız ve orada seks yapın))) Bence etrafta dolaşmak sıkıcı
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Ksenofon, ESKİ DOST, Sibiryak89, zincirler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Bu yine de anlaşılabilir. Her ne kadar girişten birini davet edip onunla dairede seks yapmak daha da iyi olsa da.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
HERKESİN önünde olması gerekmiyor. Girişe pizza dağıtım görevlileri ve diğer kuryeler gibi yabancılar da giriyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
Ben de girişteki komşumdan fotoğraf çekmesini istedim, kocam istedi
https://i.postimg.cc/NjKw3RDL/4201-BE65-36-A0-4-E15-AD41-26-D6-FF82-DAA8.jpg
https://i.postimg.cc/RZ2z4qpd/AB57-B880-0-BE9-41-C6-8-CE1-32-BBE79-C1-BB6.jpg
https://i.postimg.cc/NjKw3RDL/4201-BE65-36-A0-4-E15-AD41-26-D6-FF82-DAA8.jpg
https://i.postimg.cc/RZ2z4qpd/AB57-B880-0-BE9-41-C6-8-CE1-32-BBE79-C1-BB6.jpg
- These users thanked the author Ekzostoz for the post (total 42):
- Analizci, Şişman adam, Varian_Rin, Fargal94, Denach, alex56, sapık, maksimum, vbanev, Mihaaaa 4, Sibiryak89, angrove, evgen001, mega saniye, Alex431, alexey.bro, alexey.kush, RedFox, sendeledim, zincirler, Rahatla_19, kvlst, Amatör123, viktor.petrovich, Duster1979 and 17 more users
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 7 months
Fotoğraflar harika!) Bir keresinde bir daire kiralıyordum ve sigara içmek için girişe çıkmıştım. Üst katta genç bir kız yaşıyordu. Yani neredeyse her hafta sonu merdiven boşluğundan inlemeler ve “hareketler” duyuluyordu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
İnlemeler, içki ve eğlence her hafta sonu tam üstümde, çok girişken bir kız daire kiralıyor, asansörde başında paltolu bir ceset gördüm, sigara içmeye çıktı, birlikte bindim 6. kat, o da 7. kata ..
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Güzellik!) Şimdi birinci katta yaşıyorum, girişte sadece büyükanneler var. ve daire öyle) ama ücretsiz)
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
-
Автор темыGramidin
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 11 months
55 saniye sonra gönderildi:
Her konuda farklı bir karısı var, sonra onun metresi olduğu ortaya çıkıyor ama onlara eş diyor.
55 saniye sonra gönderildi:
Kasımda hâlâ 31 yaşındayım ve dün 33 yaşına girdim)))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- These users thanked the author Tanya for the post (total 45):
- alexey.bro, Sibiryak89, Alex431, Gramidin, Analizci, alexey.kush, Maksimum71, fare zehiri, Eustace, RedFox, Rudi, Stopkin, Fargal94, Danafil, Tapkin, zincirler, Kunimen, Rahatla_19, kvlst, VitalyMeth, Amatör123, Funtik, viktor.petrovich, Nick1979, Duster1979 and 20 more users
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months

А это, кто, так для себя
Ух-тыТания: ↑16 Dec 2023, 12:48 https://i.postimg.cc/ZRCkm7GV/image.jpg
Лицо закрыла потому что разрешение получила только без лица
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Vay be, katılıyorum! Bunu ben de fark ettim)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 568
- Registered for: 1 year 10 months
а вдруг кто-то пойдёт)))Тания: ↑16 Dec 2023, 12:48 https://i.postimg.cc/ZRCkm7GV/image.jpg
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
Я давно уже твой поклонник!Тания: ↑16 Dec 2023, 12:48 https://i.postimg.cc/ZRCkm7GV/image.jpg

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 6):
- Sibiryak89, Fargal94, RedFox, Topçik, Audi, Gregory1181
-
- Nirvana’dayım
Загоняй ее домой, простынет.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
Да он понятия не имеет в какой части света это происходит !))))

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
- Fargal94, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post