Girişte nasıl geçtim

Röntgenciler burada toplanıyor!

Sovyet döneminde çığlık atarak mahrem yerlerinize sürtünürdünüz mü?

Терся о попки
4
36%
Прижимальси к жарким бёдрами или скользя
1
9%
Ловил любой шанс безнаказанно помацать приятную женскую плоть
6
55%

Total votes: 11

Автор темы
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Girişte nasıl geçtim

Unread post by Anadolu »

Uzun zaman önce, gençliğimde koridorda sigara içmeye gitmiştim ve aynı zamanda Zheka’da çalışan bir temizlikçi kadın vardı, alçak ağızlı, hiç de güzel olmayan, ama tek kelimeyle harika bir makinenin sahibi, büyük poposu, gevşek ve sarkık değil, gözüme sıkıca çarptı ve elim hemen küstahça çıkıntılı alete yapıştı. Çok hızlı bir şekilde bir seansı kaçırmama sanatında ustalaştım ve o bir kabuklu hayvan gibi geri çekilmeye başladığında, çöpleri bir süpürgeyle süpürürken, ona bakarken orada nasıl ve ne olduğunu ve ona nasıl dokunacağımı hayal ediyorum. , bakın, çünkü muhtemelen gizlenmişken daha da zengindir ve eğer tahmin ederse. Lanet olsun, o zaten her şeyi anladı ve kompartıman kapısının arkasında durduğumu, çocuğun zayıf aletini çekiştirdiğimi, onun kıçını hayal ettiğimi biliyor, bununla ne yapacağımı bilmiyordum ama düşmem gerektiğini hissettim dizlerimin üstüne çöktüm, ellerimle ona sarıldım, yüzümü iki yarının arasına bastırdım ve elleri taytlarını çıkarıp teslim olması için yalvarana ve onu koridora çekene kadar eğlenmek için orada battım... Plan bu bakımdan cüretkârdı. Bir zamanlar bakışma alışkanlığımız vardı, ona baktığımı gördü ve en kışkırtıcı pozları verdi...
Ben de hazırlandım, onyak aldım, prezervatif aldım, ailem evde yok, bekliyorum ve bu tür gölgeliklerle kaplı amını tutmaya hazırlanıyorum ve gözlerinin içine baktığımda onun için her şeyin açık olduğunu anlıyorum, ama sadaka olmayacak, yine de kendimi sahte bir şekilde sıkıştırıyorum: A seni öpebilir miyim, ellerim hala katlanmışlar, istenen eti okşuyorlar ve basit bir ses duyuyorum: Peki...
Şimdi her şeyin ne kadar gülünç ve komik olduğunu anlıyorum, bu yetersiz beslenmiş, ama sadece ihtiyacın olan kıçı olan yetişkin bir kadın koruyabilmek... Ve ürkek bir bakire Bu, o kadar gerçek bir hikaye ki...
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months
 Re: Girişte nasıl geçtim

Unread post by Tolkala »

Çok kaotik ama anlamını anlayabilirsiniz. Muhtemelen herkesin gençliğinde bu tür arzu nesneleri vardı.
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Fedor36 »

evet evet evet. 25 yıl önce de aynısını söylemiştik: kızları tavlayın
asma1408
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by asma1408 »

Bu bir hataydı, girişim işkence değil, gençliğimde bir görevde rol yaptığım birçok vaka vardı, şimdi daha küstah olduğumu düşünüyorum, sonra köyün yarısını becerdim
artmen88
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by artmen88 »

vitja1408: 21 Jul 2022, 21:24 Bu bir hataydı, girişim işkence değil, gençliğimde bir görevde hareket etmeye karar verdiğim birçok vaka vardı, şimdi daha cesur olduğumu düşünüyorum, sonra köyün yarısını siktim
Katılıyorum! destekliyorum!!! :şampuan:
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207

Unread post by Livrik »

Ben korkakken, kayıp eşyalardan bir şeyler bulmak için farklı girişlerdeki merdivenlerden yukarı çıkmayı severdim, genellikle anahtarlar, para, birkaç kez girişte kadınlarla sikişen yaşlı erkeklerle karşılaştım, bir keresinde amın nasıl olduğunu gördüm tecavüze uğradı, ağlıyordu, bırak diye yalvarıyordu.
These users thanked the author Livrik for the post:
Sibiryak89
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Hız Adamları »

anatoliy: 14 Feb 2022, 15:26 Gençliğimde uzun bir süre koridorda sigara içmeye giderdim ve aynı zamanda Zheka’da çalışan, alçak ağızlı, hiç de güzel olmayan ama tek kelimeyle harika bir evin sahibi olan bir temizlikçi kadın vardı. makine, büyük, gevşek olmayan ve sarkık olmayan bir popo, bakışlarım ona sıkı bir şekilde çekildi ve el hemen küstahça çıkıntılı sike yapıştı. Çok hızlı bir şekilde bir seansı kaçırmama sanatında ustalaştım ve o bir kabuklu hayvan gibi geri çekilmeye başladığında, çöpleri bir süpürgeyle süpürürken, ona bakarken orada nasıl ve ne olduğunu ve ona nasıl dokunacağımı hayal ediyorum. , bakın, çünkü muhtemelen gizlenmişken daha da zengindir ve eğer tahmin ederse. Lanet olsun, o zaten her şeyi anladı ve kompartıman kapısının arkasında durduğumu, çocuğun zayıf aletini çekiştirdiğimi, onun kıçını hayal ettiğimi biliyor, bununla ne yapacağımı bilmiyordum ama düşmem gerektiğini hissettim dizlerimin üstüne çöktüm, ellerimle ona sarıldım, yüzümü iki yarının arasına bastırdım ve elleri taytlarını çıkarıp teslim olması için yalvarana ve onu koridora çekene kadar eğlenmek için orada battım... Plan bu bakımdan cüretkârdı. Bir zamanlar bakışma alışkanlığımız vardı, ona baktığımı gördü ve en kışkırtıcı pozları verdi...
Ben de hazırlandım, onyak aldım, prezervatif aldım, ailem evde yok, bekliyorum ve bu tür gölgeliklerle kaplı amını tutmaya hazırlanıyorum ve gözlerinin içine baktığımda onun için her şeyin açık olduğunu anlıyorum, ama sadaka olmayacak, yine de kendimi sahte bir şekilde sıkıştırıyorum: A seni öpebilir miyim, ellerim hâlâ katlanmışlar, istenen eti okşuyorlar ve basit bir ses duyuyorum: Peki...
Şimdi her şeyin ne kadar gülünç ve komik olduğunu anlıyorum, bu az beslenmiş, ama ihtiyacın olan öyle bir kıçı olan yetişkin bir kadın ki kaydedebilir... Ve çekingen bakire İşte hikaye...
Peki ne yolunda gitmedi.....?
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by DoRN »

Livrik: 03 Sep 2022, 14:36 bir amcığın tecavüze uğradığını gördüğümde ağlıyordu ve serbest bırakılmasını istiyordu
Peki, kediyi kurtardın mı yoksa ona katıldın mı?
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207

Unread post by Livrik »

O zamanlar okulda okuyordum, çöpleri girişteki çöp kanalına götürmeye gittim, yan girişte çöp kanalının yanında duran bir adam görüyorum ve çöp kanalının arkasındaki başka bir adam bir yengeçte küfrediyor, o da sızlanıyor - peki, gerek yok falan, onlara merhaba dedim, çöpü attım ve daireye geri döndüm)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”