Girişte nasıl geçtim
-
Автор темыAnadolu
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Girişte nasıl geçtim
Uzun zaman önce, gençliğimde koridorda sigara içmeye gitmiştim ve aynı zamanda Zheka’da çalışan bir temizlikçi kadın vardı, alçak ağızlı, hiç de güzel olmayan, ama tek kelimeyle harika bir makinenin sahibi, büyük poposu, gevşek ve sarkık değil, gözüme sıkıca çarptı ve elim hemen küstahça çıkıntılı alete yapıştı. Çok hızlı bir şekilde bir seansı kaçırmama sanatında ustalaştım ve o bir kabuklu hayvan gibi geri çekilmeye başladığında, çöpleri bir süpürgeyle süpürürken, ona bakarken orada nasıl ve ne olduğunu ve ona nasıl dokunacağımı hayal ediyorum. , bakın, çünkü muhtemelen gizlenmişken daha da zengindir ve eğer tahmin ederse. Lanet olsun, o zaten her şeyi anladı ve kompartıman kapısının arkasında durduğumu, çocuğun zayıf aletini çekiştirdiğimi, onun kıçını hayal ettiğimi biliyor, bununla ne yapacağımı bilmiyordum ama düşmem gerektiğini hissettim dizlerimin üstüne çöktüm, ellerimle ona sarıldım, yüzümü iki yarının arasına bastırdım ve elleri taytlarını çıkarıp teslim olması için yalvarana ve onu koridora çekene kadar eğlenmek için orada battım... Plan bu bakımdan cüretkârdı. Bir zamanlar bakışma alışkanlığımız vardı, ona baktığımı gördü ve en kışkırtıcı pozları verdi...
Ben de hazırlandım, onyak aldım, prezervatif aldım, ailem evde yok, bekliyorum ve bu tür gölgeliklerle kaplı amını tutmaya hazırlanıyorum ve gözlerinin içine baktığımda onun için her şeyin açık olduğunu anlıyorum, ama sadaka olmayacak, yine de kendimi sahte bir şekilde sıkıştırıyorum: A seni öpebilir miyim, ellerim hala katlanmışlar, istenen eti okşuyorlar ve basit bir ses duyuyorum: Peki...
Şimdi her şeyin ne kadar gülünç ve komik olduğunu anlıyorum, bu yetersiz beslenmiş, ama sadece ihtiyacın olan kıçı olan yetişkin bir kadın koruyabilmek... Ve ürkek bir bakire Bu, o kadar gerçek bir hikaye ki...
Ben de hazırlandım, onyak aldım, prezervatif aldım, ailem evde yok, bekliyorum ve bu tür gölgeliklerle kaplı amını tutmaya hazırlanıyorum ve gözlerinin içine baktığımda onun için her şeyin açık olduğunu anlıyorum, ama sadaka olmayacak, yine de kendimi sahte bir şekilde sıkıştırıyorum: A seni öpebilir miyim, ellerim hala katlanmışlar, istenen eti okşuyorlar ve basit bir ses duyuyorum: Peki...
Şimdi her şeyin ne kadar gülünç ve komik olduğunu anlıyorum, bu yetersiz beslenmiş, ama sadece ihtiyacın olan kıçı olan yetişkin bir kadın koruyabilmek... Ve ürkek bir bakire Bu, o kadar gerçek bir hikaye ki...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Re: Girişte nasıl geçtim
Çok kaotik ama anlamını anlayabilirsiniz. Muhtemelen herkesin gençliğinde bu tür arzu nesneleri vardı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 10 months
Bu bir hataydı, girişim işkence değil, gençliğimde bir görevde rol yaptığım birçok vaka vardı, şimdi daha küstah olduğumu düşünüyorum, sonra köyün yarısını becerdim
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
Ben korkakken, kayıp eşyalardan bir şeyler bulmak için farklı girişlerdeki merdivenlerden yukarı çıkmayı severdim, genellikle anahtarlar, para, birkaç kez girişte kadınlarla sikişen yaşlı erkeklerle karşılaştım, bir keresinde amın nasıl olduğunu gördüm tecavüze uğradı, ağlıyordu, bırak diye yalvarıyordu.
- These users thanked the author Livrik for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Peki ne yolunda gitmedi.....?anatoliy: ↑14 Feb 2022, 15:26 Gençliğimde uzun bir süre koridorda sigara içmeye giderdim ve aynı zamanda Zheka’da çalışan, alçak ağızlı, hiç de güzel olmayan ama tek kelimeyle harika bir evin sahibi olan bir temizlikçi kadın vardı. makine, büyük, gevşek olmayan ve sarkık olmayan bir popo, bakışlarım ona sıkı bir şekilde çekildi ve el hemen küstahça çıkıntılı sike yapıştı. Çok hızlı bir şekilde bir seansı kaçırmama sanatında ustalaştım ve o bir kabuklu hayvan gibi geri çekilmeye başladığında, çöpleri bir süpürgeyle süpürürken, ona bakarken orada nasıl ve ne olduğunu ve ona nasıl dokunacağımı hayal ediyorum. , bakın, çünkü muhtemelen gizlenmişken daha da zengindir ve eğer tahmin ederse. Lanet olsun, o zaten her şeyi anladı ve kompartıman kapısının arkasında durduğumu, çocuğun zayıf aletini çekiştirdiğimi, onun kıçını hayal ettiğimi biliyor, bununla ne yapacağımı bilmiyordum ama düşmem gerektiğini hissettim dizlerimin üstüne çöktüm, ellerimle ona sarıldım, yüzümü iki yarının arasına bastırdım ve elleri taytlarını çıkarıp teslim olması için yalvarana ve onu koridora çekene kadar eğlenmek için orada battım... Plan bu bakımdan cüretkârdı. Bir zamanlar bakışma alışkanlığımız vardı, ona baktığımı gördü ve en kışkırtıcı pozları verdi...
Ben de hazırlandım, onyak aldım, prezervatif aldım, ailem evde yok, bekliyorum ve bu tür gölgeliklerle kaplı amını tutmaya hazırlanıyorum ve gözlerinin içine baktığımda onun için her şeyin açık olduğunu anlıyorum, ama sadaka olmayacak, yine de kendimi sahte bir şekilde sıkıştırıyorum: A seni öpebilir miyim, ellerim hâlâ katlanmışlar, istenen eti okşuyorlar ve basit bir ses duyuyorum: Peki...
Şimdi her şeyin ne kadar gülünç ve komik olduğunu anlıyorum, bu az beslenmiş, ama ihtiyacın olan öyle bir kıçı olan yetişkin bir kadın ki kaydedebilir... Ve çekingen bakire İşte hikaye...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
O zamanlar okulda okuyordum, çöpleri girişteki çöp kanalına götürmeye gittim, yan girişte çöp kanalının yanında duran bir adam görüyorum ve çöp kanalının arkasındaki başka bir adam bir yengeçte küfrediyor, o da sızlanıyor - peki, gerek yok falan, onlara merhaba dedim, çöpü attım ve daireye geri döndüm)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 1068 Views
-
Last post by Bay Hamsterrr
-
- 92 Replies