Teşhircilikten bıktım ve şimdiye kadar yaptığım en fazla şey balkonda mastürbasyon yapmaktı. Son zamanlarda düşünceler yeni bir seviyeye ulaşmaya başladı ve sonunda oldukça tehlikeli bir adım atmaya karar verdim.
Bu öğleden sonra göğüs uçlarıma kelepçeli bir tasma taktım, açık siyah bir palto giydim ve yapay penis taktım. İçeri girince sahanlığa çıktım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir ayağımı korkuluğun üzerinden attım ve zevkten kendimi becerdim, zaman zaman üst katlardaki işçilerin nasıl hareket ettiğini ve bir şeyler kurduğunu duydum.
İnanılmaz bir duygu, hatta birkaç video bile kaydettim, ben’ Daha sonra duramayacağımdan korkuyorum.
Beni nasıl fark etmediklerine hâlâ şaşırıyorum. Susturma oldukça gürültülüydü ve ben de saklanmaya çalışmadım bile. Bazen paltosunu neredeyse tamamen çıkarıyordu.
Yine de, eylemleriniz hakkında konuşabileceğiniz ve hatta yargılanmayabileceğiniz bir yerin olması harika.
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 9):
Teşhircilikten bıktım ve şimdiye kadar yaptığım en fazla şey balkonda mastürbasyon yapmaktı. Son zamanlarda düşünceler yeni bir seviyeye ulaşmaya başladı ve sonunda oldukça tehlikeli bir adım atmaya karar verdim. Bu öğleden sonra göğüs uçlarıma kelepçeli bir tasma taktım, açık siyah bir palto giydim ve yapay penis taktım. İçeri girince sahanlığa çıktım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir ayağımı korkuluğun üzerinden attım ve zevkten kendimi becerdim, zaman zaman üst katlardaki işçilerin nasıl hareket ettiğini ve bir şeyler kurduğunu duydum. İnanılmaz bir duygu, hatta birkaç video bile kaydettim, ben’ Daha sonra duramayacağımdan korkuyorum. :-D Beni nasıl fark etmediklerine hâlâ şaşırıyorum. Susturma oldukça gürültülüydü ve ben de saklanmaya çalışmadım bile. Bazen paltosunu neredeyse tamamen çıkarıyordu. Yine de, eylemleriniz hakkında konuşabileceğiniz ve hatta yargılanmayabileceğiniz bir yerin olması harika.
Sabrina Schwaltz: ↑19 Apr 2023, 21:08
Teşhirciliğe takıntılıyım ve şimdiye kadar yaptığım en fazla şey balkonda mastürbasyon yapmaktı. Son zamanlarda düşünceler yeni bir seviyeye ulaşmaya başladı ve sonunda oldukça tehlikeli bir adım atmaya karar verdim.
Bu öğleden sonra göğüs uçlarıma kelepçeli bir tasma taktım, açık siyah bir palto giydim ve yapay penis taktım. İçeri girince sahanlığa çıktım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir ayağımı korkuluğun üzerinden attım ve zevkten kendimi becerdim, zaman zaman üst katlardaki işçilerin nasıl hareket ettiğini ve bir şeyler kurduğunu duydum.
İnanılmaz bir duygu, hatta birkaç video bile kaydettim, ben’ Daha sonra duramayacağımdan korkuyorum.
Beni nasıl fark etmediklerine hâlâ şaşırıyorum. Susturma oldukça gürültülüydü ve ben de saklanmaya çalışmadım bile. Bazen paltosunu neredeyse tamamen çıkarıyordu.
Yine de, eylemleriniz hakkında konuşabileceğiniz ve hatta yargılanmayacağınız bir yerin olması harika.
O halde şimdi videonuzun ekran görüntülerini yayınlayın, madem bu kadar teşhircisiniz! :göz kırp:
[quote="Sabrina Schwaltz" post_id=193225 time=1681927690 user_id=12875] Teşhirciliğe takıntılıyım ve şimdiye kadar yaptığım en fazla şey balkonda mastürbasyon yapmaktı. Son zamanlarda düşünceler yeni bir seviyeye ulaşmaya başladı ve sonunda oldukça tehlikeli bir adım atmaya karar verdim. Bu öğleden sonra göğüs uçlarıma kelepçeli bir tasma taktım, açık siyah bir palto giydim ve yapay penis taktım. İçeri girince sahanlığa çıktım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir ayağımı korkuluğun üzerinden attım ve zevkten kendimi becerdim, zaman zaman üst katlardaki işçilerin nasıl hareket ettiğini ve bir şeyler kurduğunu duydum. İnanılmaz bir duygu, hatta birkaç video bile kaydettim, ben’ Daha sonra duramayacağımdan korkuyorum. :-D Beni nasıl fark etmediklerine hâlâ şaşırıyorum. Susturma oldukça gürültülüydü ve ben de saklanmaya çalışmadım bile. Bazen paltosunu neredeyse tamamen çıkarıyordu. Yine de, eylemleriniz hakkında konuşabileceğiniz ve hatta yargılanmayacağınız bir yerin olması harika. [/quote] O halde şimdi videonuzun ekran görüntülerini yayınlayın, madem bu kadar teşhircisiniz! :) :roll: :göz kırp:
Sabrina Schwaltz: ↑19 Apr 2023, 21:14niqk , elbette birkaç yıldır. Bu tutkunun bacaklarının tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum. Ama ondan çok memnunum.
Belli ki iyi bir vücudun var. Fotoğraflarınızı buraya yayınlayın...
[quote="Sabrina Schwaltz" post_id=193228 time=1681928074 user_id=12875] [ref=#bf0000]niqk[/ref] , elbette birkaç yıldır. Bu tutkunun bacaklarının tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum. Ama ondan çok memnunum. [/quote]
Belli ki iyi bir vücudun var. Fotoğraflarınızı buraya yayınlayın...
Debaucher, yalnızca sahibi bensem (a.k.a. ve erkek arkadaşım) ekran görüntülerini dağıtmanıza izin verecek. Başlangıçta bu şekilde dışarı çıkmamı öneren oydu. :ayyy:
[ref=#bf0000]Debaucher[/ref], yalnızca sahibi bensem (a.k.a. ve erkek arkadaşım) ekran görüntülerini dağıtmanıza izin verecek. Başlangıçta bu şekilde dışarı çıkmamı öneren oydu. :ayyy:
Sabrina Schwaltz: ↑19 Apr 2023, 21:20Özgürlük yalnızca sahibimin (diğer adıyla erkek arkadaşımın) ekran görüntülerini dağıtmama izin vermesi durumunda. Başlangıçta bu şekilde dışarı çıkmamı öneren oydu.
Peki, eğer yapmasını istemiyorsanız gizlice ondan yüzünüzün görünmediği ekran görüntülerini gönderin seni tanıdılar! :göz kırp:
[quote="Sabrina Schwaltz" post_id=193233 time=1681928417 user_id=12875] [ref=#bf0000]Özgürlük[/ref] yalnızca sahibimin (diğer adıyla erkek arkadaşımın) ekran görüntülerini dağıtmama izin vermesi durumunda. Başlangıçta bu şekilde dışarı çıkmamı öneren oydu. :oops: [/quote] Peki, eğer yapmasını istemiyorsanız gizlice ondan yüzünüzün görünmediği ekran görüntülerini gönderin seni tanıdılar! :göz kırp:
Açıkgöz, onu kandırmak istemiyorum . Kendimi ona adadım ve bir dereceye kadar benim itaatimden çok etkilendi. Sadece izinle. Ve sadece mayolu bir fotoğraf, ama belli ki oradan değil. Beni bir hazine gibi kalbime yakın tutuyor.
O da bu forumda ve her halükarda :evet:’i tanıyacaktır.
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Açıkgöz[/ref], onu kandırmak istemiyorum . Kendimi ona adadım ve bir dereceye kadar benim itaatimden çok etkilendi. Sadece izinle. Ve sadece mayolu bir fotoğraf, ama belli ki oradan değil. Beni bir hazine gibi kalbime yakın tutuyor. O da bu forumda ve her halükarda :evet:’i tanıyacaktır.
Bir keresinde çok sarhoşken gece eve giderken parkta mastürbasyon yapmaya karar verdim) Başıma ne geldi bilmiyorum, evde bir kız bekliyordu, seks konusunda hiçbir sorun yoktu, okşayabiliyordum ve sorunsuz seks yaptım ama bir tür çılgınlık gibi bir ağacın yanında durdum, kot pantolonumu indirdim ve mastürbasyon yaptım) Daha önce böyle düşüncelerim bile yoktu. İlk ve son seferde bunu bir daha hatırlamadım bile)
Genel olarak sokakta seksi seviyorum ve teşhirciliğe yabancı değilim) ama sadece elle mastürbasyon yaptım bir kez ve bir daha asla böyle bir istek duymadım)
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Bir keresinde çok sarhoşken gece eve giderken parkta mastürbasyon yapmaya karar verdim) Başıma ne geldi bilmiyorum, evde bir kız bekliyordu, seks konusunda hiçbir sorun yoktu, okşayabiliyordum ve sorunsuz seks yaptım ama bir tür çılgınlık gibi bir ağacın yanında durdum, kot pantolonumu indirdim ve mastürbasyon yaptım) Daha önce böyle düşüncelerim bile yoktu. İlk ve son seferde bunu bir daha hatırlamadım bile)
Genel olarak sokakta seksi seviyorum ve teşhirciliğe yabancı değilim) ama sadece elle mastürbasyon yaptım bir kez ve bir daha asla böyle bir istek duymadım)
Uzun zaman önce, gençliğimde koridorda sigara içmeye gitmiştim ve aynı zamanda Zheka’da çalışan bir temizlikçi kadın vardı, alçak ağızlı, hiç de güzel olmayan, ama tek kelimeyle harika bir makinenin...
Last post
O zamanlar okulda okuyordum, çöpleri girişteki çöp kanalına götürmeye gittim, yan girişte çöp kanalının yanında duran bir adam görüyorum ve çöp kanalının arkasındaki başka bir adam bir yengeçte...
Eşim 31 yaşında. Ortalama yapı, inceliğe daha yakın diyebilirim. Koyu saçlı, iki çocuk. Girişe çıplak çıkmayı seviyor. Şaka yaparak, kiminle iyi geçineceksin gibi konularda bu kadar berbat hale...
20 yaşımın üzerindeyken, kırk yaşında bir adam girişte beni kıçımdan becerdi ve beni iki katlı bir binanın 1. ve 2. katları arasındaki platformun korkuluklarına doğru eğdi. Pantolonumu kaldırıp...
Last post
Gençliğimde girişte bir kıza sarılmıştım. O bana oral seks yapıyor, ben de ona oral seks yapıyorum. Bir kızın kot pantolon giymesi çok sakıncalıdır. Birkaç adım daha yükseğe çıkar, sonra çömelmeden...
Muhtemelen tek kişi ben değilimdir? İlk başta hiç giriş yapamadım, sonra VPN üzerinden çalıştı, şimdi VPN olmadan, ancak çok hızlı değil. Bir çeşit utanç. İnsanların pek yazmamasına şaşmamalı
Last post
Güleceksiniz ama ben Varşovalıyım ve bazen bu foruma VPN olmadan erişemiyorum :unknown: . Gerçekten, belki tuhaf davranan bizim insanlarımızdır? Bazen Yandex’e giriş yapamıyorum, aptalca bir zen...
Gerçekten bir kadınla görüntülü görüşme veya sadece fantezi amaçlı bir görüşme sırasında mastürbasyon yapmak ve mastürbasyon yapmak istiyorum. Şimdi bunu gerçekten istiyorum. Bu çok şaşırtıcı!!!...