Girişte mastürbasyon.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 2 years 6 months
 Girişte mastürbasyon.

Unread post by Sabrina Schwaltz »

Teşhircilikten bıktım ve şimdiye kadar yaptığım en fazla şey balkonda mastürbasyon yapmaktı. Son zamanlarda düşünceler yeni bir seviyeye ulaşmaya başladı ve sonunda oldukça tehlikeli bir adım atmaya karar verdim.
Bu öğleden sonra göğüs uçlarıma kelepçeli bir tasma taktım, açık siyah bir palto giydim ve yapay penis taktım. İçeri girince sahanlığa çıktım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir ayağımı korkuluğun üzerinden attım ve zevkten kendimi becerdim, zaman zaman üst katlardaki işçilerin nasıl hareket ettiğini ve bir şeyler kurduğunu duydum.
İnanılmaz bir duygu, hatta birkaç video bile kaydettim, ben’ Daha sonra duramayacağımdan korkuyorum. :-D
Beni nasıl fark etmediklerine hâlâ şaşırıyorum. Susturma oldukça gürültülüydü ve ben de saklanmaya çalışmadım bile. Bazen paltosunu neredeyse tamamen çıkarıyordu.
Yine de, eylemleriniz hakkında konuşabileceğiniz ve hatta yargılanmayabileceğiniz bir yerin olması harika.
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 9):
Nikk, sendeledim, Varian_Rin, Fargal94, Ded, yorgun, Duster1979, Dima D, frenk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Girişte mastürbasyon.

Unread post by Nikk »

Sabrina Schwaltz, ne zamandır bunu yapmak istiyorsun böyle başarılar mı?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by çapkın »

Sabrina Schwaltz: 19 Apr 2023, 21:08 Teşhirciliğe takıntılıyım ve şimdiye kadar yaptığım en fazla şey balkonda mastürbasyon yapmaktı. Son zamanlarda düşünceler yeni bir seviyeye ulaşmaya başladı ve sonunda oldukça tehlikeli bir adım atmaya karar verdim.
Bu öğleden sonra göğüs uçlarıma kelepçeli bir tasma taktım, açık siyah bir palto giydim ve yapay penis taktım. İçeri girince sahanlığa çıktım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Bir ayağımı korkuluğun üzerinden attım ve zevkten kendimi becerdim, zaman zaman üst katlardaki işçilerin nasıl hareket ettiğini ve bir şeyler kurduğunu duydum.
İnanılmaz bir duygu, hatta birkaç video bile kaydettim, ben’ Daha sonra duramayacağımdan korkuyorum. :-D
Beni nasıl fark etmediklerine hâlâ şaşırıyorum. Susturma oldukça gürültülüydü ve ben de saklanmaya çalışmadım bile. Bazen paltosunu neredeyse tamamen çıkarıyordu.
Yine de, eylemleriniz hakkında konuşabileceğiniz ve hatta yargılanmayacağınız bir yerin olması harika.
O halde şimdi videonuzun ekran görüntülerini yayınlayın, madem bu kadar teşhircisiniz! :) :roll: :göz kırp:
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

niqk, elbette birkaç yıldır. Bu tutkunun bacaklarının tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum. Ama bundan çok memnunum.
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Sabrina Schwaltz: 19 Apr 2023, 21:14 niqk , elbette birkaç yıldır. Bu tutkunun bacaklarının tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum. Ama ondan çok memnunum.
Belli ki iyi bir vücudun var. Fotoğraflarınızı buraya yayınlayın...
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Debaucher, yalnızca sahibi bensem (a.k.a. ve erkek arkadaşım) ekran görüntülerini dağıtmanıza izin verecek. Başlangıçta bu şekilde dışarı çıkmamı öneren oydu. :ayyy:
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by çapkın »

Sabrina Schwaltz: 19 Apr 2023, 21:20 Özgürlük yalnızca sahibimin (diğer adıyla erkek arkadaşımın) ekran görüntülerini dağıtmama izin vermesi durumunda. Başlangıçta bu şekilde dışarı çıkmamı öneren oydu. :oops:
Peki, eğer yapmasını istemiyorsanız gizlice ondan yüzünüzün görünmediği ekran görüntülerini gönderin seni tanıdılar! :göz kırp:
Автор темы
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Açıkgöz, onu kandırmak istemiyorum . Kendimi ona adadım ve bir dereceye kadar benim itaatimden çok etkilendi. Sadece izinle. Ve sadece mayolu bir fotoğraf, ama belli ki oradan değil. Beni bir hazine gibi kalbime yakın tutuyor.
O da bu forumda ve her halükarda :evet:’i tanıyacaktır.
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post (total 2):
Nikk, sendeledim
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Bir keresinde çok sarhoşken gece eve giderken parkta mastürbasyon yapmaya karar verdim) Başıma ne geldi bilmiyorum, evde bir kız bekliyordu, seks konusunda hiçbir sorun yoktu, okşayabiliyordum ve sorunsuz seks yaptım ama bir tür çılgınlık gibi bir ağacın yanında durdum, kot pantolonumu indirdim ve mastürbasyon yaptım) Daha önce böyle düşüncelerim bile yoktu. İlk ve son seferde bunu bir daha hatırlamadım bile)

Genel olarak sokakta seksi seviyorum ve teşhirciliğe yabancı değilim) ama sadece elle mastürbasyon yaptım bir kez ve bir daha asla böyle bir istek duymadım)
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Sabrina Schwaltz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”