Sanal seksin gelenekleri

Uzaktan seks - İnternet, telefon, telgraf yoluyla...
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Sanal seksin gelenekleri

Unread post by Zorba Carrie »

Kimin sanal seks deneyimi var, teknik kısmını tartışalım mı?
Bunu daha mı uygun buluyorsunuz: Burada yalnız kalmayı mı? ya da messenger’a mı gideceksin?
Sanal tarihler üzerinde önceden anlaşıyor musunuz, örneğin "bu gece dokuzda"? Yoksa forumda birbirinizle tanışmanızı mı bekliyorsunuz?
Bugünlük bitirmek istediğinizde yazışmaları bırakın veya "Gitmem gerekiyor", "İyi geceler" veya "Üzgünüm, bayılıyorum" gibi veda edin. Yoksa sessizce Başbakan’ı terk mi edeceksiniz?
Söyle bana, genel olarak senin için nasıldı? Gerçekten neyi seviyorsunuz ve sizi ne rahatsız ediyor?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Kral Kuş, SeRg !$!, VidaFIX, Naglfar
alex1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 3 years 6 months
 Re: Sanal seks adetleri

Unread post by alex1 »

Her şey fanteziyle ilgili. Eğer oradaysa, hiçbir resme gerek yoktur. En fazla - ısınmak, havaya girmek için çizilmiş bir şey. Sanal metnin güzelliği de orada istediğiniz her şeyi yapabilmenizdir. Topluma veya fizik kanunlarına bakılmaksızın. Daha doğrusu, onları dilediğiniz gibi orada değiştirebilirsiniz.
These users thanked the author alex1 for the post (total 2):
Zorba Carrie, Murena0314
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 24 Oct 2023, 13:01 gösterişli fotoğraflara ihtiyacımız yok,
elbette) ve sonra başlıyor: fotoğraf net değil, biraz karanlık, siluet bulanık vesaire... Ancak ben, özellikle seninle ilgili değil)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Alexsss, Venüs, Fargal94
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Arayıcı »

Strecoza: 24 Oct 2023, 12:37
Bir zamanlar, çok, çok uzun zaman önce... Ben henüz yazmayı öğrenmemişken, bir adam yalnızca web kamerasında mastürbasyon yapıyordu
Peki, nasıl beğendin açıkla?! Bir çiviyi bir kez çakmayı ve çakmaya devam etmeyi öğrendiniz. Geri kalanlar araçları kullanmayı öğrendi ama siz öğrenmediniz.
Alınmayın ama kitap okuyanlar, film izleyenlere göre zihinsel olarak daha gelişmiştir. Üstelik kitapların neyle ilgili olduğu, filmlerin neyle ilgili olduğunun hiçbir önemi yok. Bilginin sunulma şekli burada bir rol oynuyor.
Genel olarak düşünmenin ne olduğunu hiç düşündünüz mü?..
Bu sadece düşünmenin bir yolu değil başkalarının bilgisinden alınmıştır. ama bunun sonucunda da kendi isimlerini aldılar.
Mesela adımın ne olduğunu sorarsan hemen cevap veririm değil mi? Adımı zaten milyonlarca kez söylediğim için, daha karmaşık bir soru sorarsanız, bunun hakkında düşünürüm veya sözlüğe veya Vikipedi’ye bakarım. Ve ne benim ne de İnternet’in cevabını bulamadığımız bir soru varsa, o zaman gerçek düşünme olacaktır. araştırma, soruya ve cevaba tam dikkat...
Ama bu derin bir konu, muhtemelen penisin genellikle sadece vajinaya derin bir şekilde yerleştirildiği bu forum için değil). İlginç olması pek mümkün değil.
These users thanked the author Arayıcı for the post:
Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Finder: 24 Oct 2023, 17:55 Genel olarak düşünmenin ne olduğunu hiç düşündünüz mü?..
Düşünmenin ne olduğunu hiç düşünmedim. Ne olduğunu biliyorum.
Şimdi lütfen bana düşünme ile sanallık arasındaki bağlantıyı açıklayın.
Sen ve ben hangi Wirth’in daha ilkel olduğunu tartıştık. Bunun sanal bir web kamerası olduğunu düşünüyorum. Hiçbir fanteziye veya hayal gücüne gerek yok. Sürekli bir fizyoloji.
These users thanked the author Venüs for the post:
Naglfar
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Strecoza: 24 Oct 2023, 19:25
Genel olarak düşünmenin ne olduğunu hiç düşündünüz mü?..
Düşünmenin ne olduğunu hiç düşünmedim. Ne olduğunu biliyorum.
Şimdi lütfen bana düşünme ile sanallık arasındaki bağlantıyı açıklayın.
Sen ve ben hangi Wirth’in daha ilkel olduğunu tartıştık. Bunun sanal bir web kamerası olduğunu düşünüyorum. Hiçbir fanteziye veya hayal gücüne gerek yok. Sadece saf fizyoloji.
Zihinsel gelişim hakkındaki düşüncelerine, düşünmeden bahsederek devam ettim. Onlar. sadece bilginin algılanması veya ezberlenmesi değil, her şeyden önce dikkat.
Sanal gerçeklik ve onun içindeki hayal gücüne gelince, buna pek katılmıyorum. Mesela bir kadının muhteşem vücudunu gördüğümde, göğüslerinin ne kadar sıkı ya da yumuşak olduğuna, cildinin ne kadar ipeksi olduğuna, tomurcuğunun ne kadar hassas olduğuna, ona nasıl dokunmak istediğime ve ona nasıl dokunmak istediğime dair bir imaj yaratırım. sonra penisinle ona derinlemesine gir...
Onun hızlı kalp atışını, okşamalarıma nasıl tepki verdiğini duy... vajinasıyla penisimi nasıl sıktığını hisset...
Önce görsel görüntü, sonra onun vücuduna nasıl sahip olduğumu hayal ediyorum... vesaire...
Sonra fizyoloji.
sağduyu bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Finder: 24 Oct 2023, 20:55 sağduyu[/url]ne düşünüyorsun?
Mantıklı ama sana inanmıyorum. Siz sadece izleyin ve eğlenin. Öncesi ve sonrası aynı fizyolojiye sahipsiniz. İnsanların aslında hayal güçlerini ve hayal güçlerini kullandıkları sanal metinleri sevmemenizin nedeni budur.
Zorba Carrie
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Strecoza: 24 Oct 2023, 20:59
sağduyu vardırNe düşünüyorsun?
Mantıklı ama sana inanmıyorum. Siz sadece izleyin ve eğlenin. Öncesi ve sonrası aynı fizyolojiye sahipsiniz. Bu yüzden insanların gerçekten hayal gücünü ve hayal gücünü dahil ettiği sanal metinleri sevmiyorsunuz.
Gülümsedi)
Size bunu yapmanızı önermiyorum inanın bana, herhangi bir şeye veya inanın, biz sadece mantık yürütüyoruz. değil mi?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Finder: 24 Oct 2023, 22:01
sağduyu vardır ne düşünüyorsun?
Mantıklı ama sana inanmıyorum . Siz sadece izleyin ve eğlenin. Öncesi ve sonrası aynı fizyolojiye sahipsiniz. Bu yüzden insanların gerçekten hayal gücünü ve hayal gücünü dahil ettiği sanal metinleri sevmiyorsunuz.
Gülümsedi)
Size bunu yapmanızı önermiyorum inanın bana, herhangi bir şeye veya inanın, biz sadece mantık yürütüyoruz. değil mi?
Elbette öyleyiz.
Zorba Carrie
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Alice »

Bu kadar farklı olmamız çok iyi ama hâlâ ortak bir noktamız var: sanal olma arzusu.
Ayrıca metni daha çok sevdiğimi de düşündüm - ama bu bir ön sevişme gibi... ama bir fotoğraf veya video bu da mükemmel... her ne kadar henüz bu seviyeye gelmemiş olsam da, erkekler daha cesur.
These users thanked the author Alice for the post (total 3):
Alexey 997, Fargal94, SeRg !$!
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alenka: 24 Oct 2023, 22:08 ama yine de ortak bir nokta var: erdem arzusu.
Bu arada, erdemden hoşlanmayanlar da var. Böyle insanlarla tanıştım. Garip))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Fargal94
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Arayıcı »

Alenka: 24 Oct 2023, 22:08 Bu kadar farklı olmamız çok iyi ama hâlâ ortak bir noktamız var: sanal olma arzusu.
Ayrıca metinleri daha çok sevdiğimi de düşündüm - ama bu bir ön sevişme gibi... ama bir fotoğraf veya video - buna mükemmel bir eklenti... Henüz bu seviyeye gelmemiş olsam da erkekler daha cesur.
Birlikte büyümenizi öneririm ) Belki kararsızlığınızı giderebilirim :wink :
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Liyakat »

Kerry, bunu nasıl yapabilirsin? Virt bir kadına uygun değildir. Televizyon izlemeyi bırak, anlamıyorum. Peki okşamalar, vücut ve penis sıcak ve sert mi? Neredeler?
Erkekler bir vızıltı duyup amlarını ovalayabilirler. Ama yapamam. Denedim. Hatta onlardan biriyle yazışma bile kurdum. Ayağa kalkıyor, benimkinin üzerinde titriyor, açıldı. Sıfırım var. Ama elbette bitirmesine izin verdi, adamın kendini zorlaması boşuna değildi. Ama umurumda değil.
Bu bana göre değil. Evet, kendiminkini gösterebilirim, hepsi bu.
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Sotowal »

Eşimle birlikte farklı ülkelerdeydik. Video görüşmesi sırasında birbirlerine bir şeyler gösterdiler ve mastürbasyon yaptılar. Bana göğüslerini ve amını gösterdi ve sonra parmağıyla kendini okşadı. Dört yıldır mastürbasyon yapmamıştım, aynı anda geldik (ayarladık), orgazmım vahşi, güçlü ve uzundu, hepsi spermdeydi. O zaman gücüm yoktu. Aynı akşam veya ertesi gün tekrarladılar, hatırlamıyorum.
These users thanked the author Sotowal for the post (total 2):
Zorba Carrie, Fargal94
alex1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by alex1 »

Bazıları fizyolojik düzeyde kaldı. Bazı insanlar için heyecan kafanın içindedir ve ancak o zaman aşağıya iner. Bazıları için erojen bölgeleri etkilemek yeterlidir. Ve diğerlerinin arzularını paylaşmaları ve ortak bir durum kurmaları gerekiyor ki bu gerçekte çeşitli nedenlerden dolayı imkansızdır. Her biri kendine ait.
Alexey 997
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 265
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Alexey 997 »

Hooligan Carrie,
Gerçekten tuhaf. With, onu nasıl sevmezsin?
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alexey 997: 25 Oct 2023, 05:00 Hooligan Carrie,
Gerçekten tuhaf. Virt, onu nasıl sevmezsin.
Aslında bu alaycılıktı))
Alexey 997
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Naglfar »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Kimin sanal seks deneyimi var, teknik kısmı tartışalım mı?
Ah, bir keresinde bazı forum koşullarında dört tane görmüştüm başarılı flört için.
Gerekli ama yeterli değil. Bu konuda daha fazla bilgi başka zaman).

Teknik açıdan.

Spontane, "tek seferlik" konusunda geniş bir deneyimim yok. ilişkiler,
bu yüzden diyelim ki uzun vadeli romanlardan bahsedeceğim.
1. Tanışma forumda başladıysa elbette önce kişisel bir mesajla.
Ve ardından e-posta veya mesajlaşma yoluyla. Her şey ilişkinin gelişme hızına bağlıdır.
Posta biraz aceleyi ima eder, birbirinizi daha iyi tanımanıza olanak tanır.
Messenger hâlâ çevrimiçi bir iletişimdir, bazı kızlar hemen hazır değildir bunun için.
2. Her konuda anlaşmak gerekiyor. Belki bugün güzelliğin foruma gelip gelmeyeceği belli olmadığında birileri durumdan endişeleniyor.. Ben orada değilim.)
Bu nedenle bir zaman üzerinde anlaşın..Tabularda anlaşın..Hakkında tercihler, fanteziler..
n3. Bir randevunun sonunda messenger’ı kapatmanız bir tür vahşettir.
Uzun ve şefkatli vedalar). Tabii ki şaka yapıyorum, her şey duruma bağlı. Bazen gerçeklik en ilginç şeylerin arasına girer.
4. Bir randevu sırasındaki gecikmeler can sıkıcıdır. Tarihin önemi yüksekse).

Kısacası bu kadar.
These users thanked the author Naglfar for the post (total 2):
Zorba Carrie, Fargal94
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 30 Apr 2024, 16:57
Kimin sanal seks deneyimi var, teknik kısmı tartışalım mı?
Ah, bunu bir kez gördüm Bazı forumlarda başarılı flört etmenin dört koşulu var.
Gerekli ama yeterli değil. Bu konuda daha fazla bilgi başka zaman).

Teknik açıdan.

Spontane, "tek seferlik" konusunda geniş bir deneyimim yok. ilişkiler,
bu yüzden diyelim ki uzun vadeli romanlardan bahsedeceğim.
1. Tanışma forumda başladıysa elbette önce kişisel bir mesajla.
Ve ardından e-posta veya mesajlaşma yoluyla. Her şey ilişkinin gelişme hızına bağlıdır.
Posta biraz aceleyi ima eder, birbirinizi daha iyi tanımanıza olanak tanır.
Messenger hâlâ çevrimiçi bir iletişimdir, bazı kızlar hemen hazır değildir bunun için.
2. Her konuda anlaşmak gerekiyor. Belki bugün güzelliğin foruma gelip gelmeyeceği belli olmadığında birileri durumdan endişeleniyor.. Ben orada değilim.)
Bu nedenle bir zaman üzerinde anlaşın..Tabularda anlaşın..Hakkında tercihler, fanteziler..
n3. Bir randevunun sonunda messenger’ı kapatmanız bir tür vahşettir.
Uzun ve şefkatli vedalar). Tabii ki şaka yapıyorum, her şey duruma bağlı. Bazen gerçeklik en ilginç şeylerin arasına girer.
4. Bir randevu sırasındaki gecikmeler can sıkıcıdır. Tarih önemliyse).

Kısacası bu kadar.
Ah, ne kadar ayrıntılı! Kapsamlı pratik deneyim ve sistematik bir yaklaşım hemen fark edilir!
Naglfar
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:03 Kimin sanal seks deneyimi var, teknik kısmı tartışalım mı?
Hangisini daha uygun buldunuz: burada özel olarak mı? ya da messenger’a mı gitmek istiyorsunuz?
Sanal konusunda önceden anlaşıyor musunuz, örneğin "bu gece dokuzda"? Yoksa forumda buluşmayı mı bekliyorsunuz?
Bugünlük bitirmek istediğinizde, yazışmaları bırakın veya "Gitmem gerekiyor", "İyi geceler" veya buna benzer bir şey gibi veda edin "Üzgünüm, bayılıyorum" gibi mi? Yoksa sessizce kişisel hesabınızdan mı çıkıyorsunuz?
Genel olarak bana nasıl geçtiğini söyler misiniz? Gerçekten neyi beğendin ve seni ne rahatsız etti?
Bunu internette hiç kimseyle yapmadım. Ama bir zamanlar eski kız arkadaşımla telefonda konuşmuştum. Evlendi ve ikisinin de çok tuhaf davrandığını zaten anlıyorum. Zaman zaman birbirimizi telefonla aradık ve seks yapmak konusunda anlaştık. Nerede ve nasıl olacağını tartıştık. Mesela saunaya gidebilirsin, bir kız arkadaş alırsa harika olur. Hangisini seçtik. İkimiz de onunla ne yapacağız? Sonra bir kız arkadaşımı yanıma bir arkadaşımı da almamın muhtemelen daha iyi olacağı sonucuna vardılar.

Daha sonra belki bir kız arkadaşımı da götürebileceğim gerçeğine geçtiler. arkadaş ol ama kız arkadaş edinme. :-)
Sonra prensipte bir arkadaşın alınabileceği gerçeğine geçtiler, peki ya onun taktik ve teknik verileri. Ve arkadaşlarla tartışmaya başladılar. Kime benziyor ve kimin ne tür bir penisi olabilir? Daha sonra bu arkadaşa neden ihtiyaç duyduğuna, genel olarak nasıl davranması gerektiğine ve ne yapıp yapmaması gerektiğine geçtiler.

Aslında bu üçüncüyle ilgili pek çok koşul ve dilek var. bir. Özellikle de onu tanımıyorsa.
Bütün bu tartışmalar sırasında ona zaman zaman şunu sordum: Şu anda telefonu hangi elinle tutuyorsun? Hangisi olduğunu yanıtladı.
Sonra sordum; saniye ibresi nerede? Güldü ve dedi ki - VAR. Nasıl tahmin ettin? :-)

Ben de ona klitorisine dokunmasını sordum. Şimdi başparmağınız ve işaret parmağınızla hafifçe sıkın. Nasıl hissediyorsun?
Diyor ki, içimden akmaya başladı. Soruyorum - nereden? Vajina girişinden cevap veriyor.
Sonra vajinasını araştırdık. Şu anda orada ne oluyor, nerede ve neye dokunulması gerekiyor.
Ve bunların hepsi telefonda.

Sonunda bir süre durakladı, derin bir nefes aldı ve sık sık ve hatta bazen dinlemeyi veya telefona bir şey söylemeyi bıraktım. Sonra aniden tüm bunları durdurdu ve çocuğun uyandığını ya da kocanın hemen gelmesi gerektiğini söyledi. Bu, burada bu tür şeylere küfreden insanlarla tamamen aynı.
Yani, görünüşe göre o da bitti ve bana olan ilgisini hemen kaybetti.

Ve bir süre sonra tüm bunlar bir kez daha tekrarlandı, ancak farklı kelimelerle ve farklı bir konuda. Ama aynı zamanda orgazmı ile de sona erdi. Prensip olarak, şu ya da bu konuşma sırasında, bir yerde seks konusunda onunla hâlâ aynı fikirde olabilirdim. Ama karısını kandırmaya çalıştı çünkü tüm bunları organize edip sonra yanmamanın ne kadar zor olduğunu biliyordu. Ve bu oldukça uzun bir süre devam etti. Bir yanda telefonda seks, diğer yanda ise hiç de sekse benzemiyor. Peki...

Modern gerçeklere gelince...
Sanırım burada her şey bu telefon konuşmalarımdakiyle tamamen aynı. Her ikisinin de bir şekilde bundan zevk alması zor. Bana öyle geliyor ki bundan yalnızca bir kişi keyif alacak. Ve sanırım tam olarak kim olduğu konusunda anlaşmaya varmamız gerekiyor. Çünkü hepsini aynı anda yapmak zor. Daha gerçekçi bir seçenek, bir kişinin zevk alması, diğerinin ise tüm bu konularda ona yardım etmesi ve bunun için her şeyi yapmasıdır.

Ve bence en kabul edilebilir seçenek güçlü bir bilgisayardır (yani yavaşlamamasını), kaliteli web kamerası ve iyi yüksek hızlı internet. Ve tabii ki odada kimse kalmasın ve en uygunsuz anda odaya kimse girmesin. Yine ses olsun, kimse kapının arkasında olup biteni dinlemesin. Ve tüm bu koşullar yerine getirilirse, hattın diğer ucundaki arkadaşınızın veya kız arkadaşınızın orgazma ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bir web kamerası kullanarak iletişim kurabilir ve aynı anda cinsel organlarınızı yayınlayabilirsiniz. . Yakın çekimler yapın, hepsini ekranınızda görün ve yorum yapın. Ancak tekrar ediyorum, bunun aynı anda işe yaramayacağını düşünüyorum; süreçte çok fazla teknik şey var.
Ve bence burada şu anda birinin işini bitirmesine kimin yardım ettiği konusunda anlaşmanız gerekiyor - sen birisin. Ve senin için birisi.

Bütün bunların içinde hibrit bir seçenek uygulamamız gerektiğini düşünüyorum; sen bir erkek olarak sürekli olarak bir kadının sanal olarak boşalmasına yardım ediyorsun. Ve onunla işini bitirmek için onunla çevrimdışı pazarlık yap. Birkaç saatliğine bir otel odası kiralayın ve onu bu otele davet edin. Ve bunun oldukça düzenli olarak yapılabileceğini düşünüyorum.
Yaşadığım bölgede, bir konut binasının zemin katında küçük bir otel ve zemin katında birkaç birleşik daire var.
Ve bu otelin adı - " Seni seviyorum ama..."

Bu tabelayı ilk gördüğümde bunun olabileceğine gözlerime inanamadım. Böyle bir kurumun bu kadar açık bir işaretle var olabilmesi. Sola doğru yürüyüşe özel. :-)
Last edited by Saç gömlek on 30 Apr 2024, 20:42, edited 1 time in total.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
güle güle
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Naglfar »

Hooligan Carrie: 30 Apr 2024, 19:03 Ah, ne kadar kapsamlı! Kapsamlı pratik deneyim ve sistematik yaklaşım hemen göze çarpıyor!
Bazıları sıkıcı ve sıkıcı diyebilir)
Ve siz de bunun tam tersini görebildiniz. özü. Bir kızın holigan olmasına rağmen anlayışlı olması güzeldir)
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 30 Apr 2024, 20:29
Ah, ne kadar kapsamlı! Kapsamlı pratik deneyim ve sistematik yaklaşım hemen göze çarpıyor!
Bazıları sıkıcı ve sıkıcı diyebilir)
Ve siz de bunun tam tersini görebildiniz. özü. Bir kızın holigan bile olsa anlayışlı olması güzel bir şey)
Hayır. Ben bir holigan değilim. Ben Bully Carrie’yim. Bu farklı))) :wink:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Naglfar, Nick1979
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Naglfar »

Hooligan Carrie: 30 Apr 2024, 20:34 Hayır. Ben bir holigan değilim. Ben Bully Carrie’yim. Bu farklı))) :wink:
Küçük anket):
ne düşünüyorsun Bully Carrie , gerçek erkek Dizlerimin üzerindeki eklemim için özür dilemeli miyim?)
yoksa özür dilemek bir zayıflık belirtisi midir?)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Naglfarr: 30 Apr 2024, 20:29 Birileri sıkıcı ve havasız diyebilir)
Bırakın havasız hissedenlerin değişen bir yüzle gölete koşmasına izin verin.
:-)
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Özrün bir güç göstergesi olduğunu düşünüyorum. Ama romantik amaçlarla diz çökmek daha iyi.... oral seks için, örneğin :)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Naglfar, Fargal94, Nicolausblind
@isim yok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by @isim yok »

Hangisini daha uygun buldunuz: burada özel olarak mı? ya da messenger’a mı gitmek istiyorsunuz?
Sanal konusunda önceden anlaşıyor musunuz, örneğin "bu gece dokuzda"? Yoksa forumda buluşmayı mı bekliyorsunuz?
Bugünlük bitirmek istediğinizde, yazışmaları bırakın veya "Gitmem gerekiyor", "İyi geceler" veya buna benzer bir şey gibi veda edin "Üzgünüm, bayılıyorum" gibi mi? Yoksa sessizce kişisel hesabınızdan mı çıkıyorsunuz?
Genel olarak bana nasıl geçtiğini söyler misiniz? Gerçekten neyi beğendin ve seni ne rahatsız etti?
Sanal olmayı çok isterim ama bir partner bulamıyorum. Ve ne kadar ürkütücü olmasını istiyorsun. Hayal gücünden yoksun. Deneyler için hazır.
Naglfar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Naglfar »

Hooligan Carrie: 30 Apr 2024, 20:44 Ama romantik amaçlarla diz çökmek daha iyidir....örneğin oral seks için
cunilingus’tur özür olarak kabul edildi mi?)

(Umarım sel nedeniyle yasaklanmam?)
These users thanked the author Naglfar for the post:
Zorba Carrie
Golder0
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Orientation: biseksüel

Unread post by Golder0 »

Hiç çevrimiçi olmadım, 22 yaşında bir erkek, denemek isterim, belki bir erkekle, biseksüelim ama tercihen bir kadınla...
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Ahah »

Virt...
Bir konuya değindim ve devam ediyoruz...
(son 2-3 yılda)
1. Forumdaki konularda birkaç kez oldu...
2. Sitenin farklı üyeleriyle 5-6 kez PM’de :wink:
3. 2 kez - PM’de başladı - sonra messenger’a gitti.
İkisi de bitirdiğinde/bitirdiğinde birbirlerine teşekkür ettiler ve kaçtılar.
:grust: :m0571 :
These users thanked the author Ahah for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Naglfarr: 30 Apr 2024, 20:50 (Umarım beni sel nedeniyle yasaklamazlar?)
bunun için beni yasaklamazlar)
Naglfar
ms240690
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by ms240690 »

Hooligan Carrie, elbette kişisel olarak görüşmeyi tercih ederim yazışmalar. Metinsel "ıslak" iletişim çok heyecan vericidir. Herhangi bir özel düzenleme yapmıyorum, sadece ikimizin de çevrimiçi olmasını bekliyorum
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by alexnikit »

Hava seksinde en önemli şey muhatap bulmaktır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sanal seks”