Gerçek bir adam
-
- Potansiyel seks nesnesi
Gerçek bir adam
Merhaba beyler ve kızlar! Sizi biraz seks konusundan uzaklaştırayım.))
Sizce şimdi bir erkek nasıl olmalı? Beyler, onlardan biri olmak için ne için çabalıyorsunuz?
Sizce şimdi bir erkek nasıl olmalı? Beyler, onlardan biri olmak için ne için çabalıyorsunuz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gerçek adam
Nitelik listem uzun değil. Gerçek bir erkek güvenilir, nazik, akıllı ve sağlıklı bir mizah anlayışına sahip olmalıdır. Benim erkeklerde şahsen görmek istediğim şey bu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
ama böyle bir listem yok. Bunun ifadesini bile anlamıyorum - gerçek bir erkek) Bir erkeği, niteliklerinin bütünlüğüne bağlı olarak sevebilirim ya da sevmeyebilirim ve onun gerçek olup olmadığı benim için hiçbir fark yaratmaz. veya sahte
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
Bir erkeğin şimdi nasıl olması gerektiği ile daha önce nasıl olmasını istedikleri arasında muhtemelen pek bir fark yoktur.
Beklentilerin aynı olduğunu düşünüyorum. Bu güvenilirlik, içsel güç, nezakettir, önemli bir nitelik dünyevi bilgeliktir (ancak kadınların da buna sahip olması arzu edilir). Ve mizah anlayışına sahip olmak ve hayatın zorluklarına karşı olumlu bir bakış açısına sahip olmak güzel olurdu, bunlar ek bonuslardır.
Beklentilerin aynı olduğunu düşünüyorum. Bu güvenilirlik, içsel güç, nezakettir, önemli bir nitelik dünyevi bilgeliktir (ancak kadınların da buna sahip olması arzu edilir). Ve mizah anlayışına sahip olmak ve hayatın zorluklarına karşı olumlu bir bakış açısına sahip olmak güzel olurdu, bunlar ek bonuslardır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
ve sence bu tür insanlar burada nasıl görünüyor? ?)Helga: ↑20 Jun 2023, 14:36 Muhtemelen bir erkeğin şimdi nasıl olması gerektiği ile önceden nasıl olmasını istedikleri arasında pek bir fark yoktur.
Beklentilerin aynı olduğunu düşünüyorum. Bu güvenilirlik, içsel güç, nezakettir, önemli bir nitelik dünyevi bilgeliktir (ancak kadınların da buna sahip olması arzu edilir). Ayrıca mizah anlayışına sahip olmak ve hayatın zorluklarına karşı olumlu bir bakış açısına sahip olmak güzel olurdu. Bunlar ek bonuslardır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
İlk kuralım kızların peşinden koşmamak, sinirlendirmemek, flört etmemek, işaretler, iltifatlar etmemek, kahve içmek için buluşup yürüyüşe çıkmak, kısacası geminizin kırmızı yelkenlerini kıyıdan ve etrafı görebilecek şekilde açmaktır. yelken aç, ikinci kural cimri olmamak, bazen bir yerlerde bir kızı şımartmaya değer ve alışveriş merkezinde dolaşırken bir elbise alabilirsin, burada çiçekleri besleyip akşam masaj yaptırmalısın, üçüncü kural hemen gereksiz umutlar vermemek, spesifik olmak, açıkça belirtmek harcamak zaman hemen kız için güzel bir şey yap, evet, aileyi hemen terk et, hayır.
Eğer asıl ilişki buysa, acele etmeyin, açıkça konuşun, doğum yapacak ve çocuklara bakacak bir kız arıyorum, mümkünse bir kez ve ömür boyu sizi, aksi halde hızlı ateş şununla yaşa, şununla yaşa.
Eğer asıl ilişki buysa, acele etmeyin, açıkça konuşun, doğum yapacak ve çocuklara bakacak bir kız arıyorum, mümkünse bir kez ve ömür boyu sizi, aksi halde hızlı ateş şununla yaşa, şununla yaşa.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 96 Replies
- 1952 Views
-
Last post by Hacı
-
- 5 Replies