En iyi anal seksin

Anal ilişkiyle ilgili sorular ve izlenimler
Автор темы
JuliaZ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
 En iyi anal seksin

Unread post by JuliaZ »

Bize en iyi anal seks deneyiminizi anlatın) En akılda kalıcı, en hoş olanı, tam olarak neyi hatırladığınız ve kiminle gerçekleştiği)

13 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Sana hikayemi anlatacağım)
İşte arka plan:
Bir zamanlar O zamanki yürüyüşüm (şimdiki kocam) ve ben cinsel fantezilerimizi paylaştık ve o, cinsel hayallerinden birinin anal seks. Klimayı hiç denemedim, ihtiyacım olup olmadığını bile düşünmedim. Yavaş yavaş, beyefendi parmaklarıyla kıçımla oynamaya başladı, çılgınca hoş ve heyecan vericiydi, sonra bir gün seks sırasında kıçıma girmek isteyip istemediğini sordum, "çok fazla" diye cevap verdi. beyefendi penisini deliğime yasladı ve içeri girme çabası acı vericiydi ve sadece kafayla girmek mümkündü, birkaç sürtünmeden sonra ayrılmak istedim ve durduk. Ama bu kadar kolay pes etmemeye ve başladığım işi bitirmeye karar verdim: D, özellikle de parmaklardan zevk almaya zaten alıştığım için ve kıçımdaki dolgunluk hissini zaten bir penisle yaşamak istediğim için)
nKüçük yapay penis şeklinde bir anal tıkaç sipariş ettik ve onu evin her yerinde yanımda taşıdım, popoda yabancı bir cisim hissine alıştım ve onunla rahatlamaya alıştım)
Aslında hikaye
Ve sonra bir gün, bazı ev işlerini yaparken kıçımda bir tıkaç varken o kadar heyecanlandım ki adamın yanına gittim ve beni hemen kıçımdan sikmesini istediğimi söyledim )
Mc beni karnımın üstüne yatırdı, tıkacı çıkardı, ve çok fazla yağlayıcı kullandık. Penisinin sıcak başını deliğe nasıl yasladığını ve bunun heyecan ve beklentiyle nefesimi kestiğini hatırlıyorum. Adam yavaşça penisine bastırdı, kendimi kçımsıkı halkanın yanından geçerken yavaş yavaş teslim oluyor... Yavaşça ve güçlü bir şekilde içeriye girdiğini hissettim, sert ve sıcak bir penisin her santimetresini kıçımda hissettim - öyleydi nefesimi tutarak yatmam alışılmadık bir durum ) Penisin tüm uzunluğunun içimde olduğunu hissettiğimde, yüksek sesle inledim... bu fantastik ve hiçbir şeye benzemeyen bir şeydi... adam ilk yavaş sürtünmeyi yapmaya başladı, acı gitti ve sadece çılgın bir heyecan vardı, ben de şehidimin inlemelerinin tadını çıkararak, inleyerek ve dinleyerek kıçımı üyelere itmeye başladım. Beni hızlı ve geniş bir şekilde, toplara kadar sikti) Sonra misyonere döndük, boşalmaya hazır olduğumu hissettim, parmaklarımın klitoris üzerinde birkaç hareketi - ve vahşi bir orgazm yaşadım) Görmek adam büyük bir hızlanıp vahşi bir inilti ile içime boşaldı.) Bu duygu cennet ile dünya arasında bir şey: D

Bu benim ilk başarılı anal seksimdi)) Sonra , AC’ye aşık oldum - muhtemelen bu yüzden o zaman en iyisi olurdu)
These users thanked the author JuliaZ for the post (total 11):
İvannavi, Fargal94, Svetik5, Ivp1967, Sibiryak89, Redman, Benzmaster, Esinti, dış görünüş, sapık, 0dlb0
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 2 years 7 months
 Re: En iyi anal seks

Unread post by Kadın »

Jadore: 09 Oct 2022, 19:43 Duygular - cennet ile dünya arasında bir şey
seks tam da böyle olmalı)) ve her zaman!
These users thanked the author Kadın for the post (total 4):
Fargal94, Svetik5, Büyüleyici, sapık
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Svetik5 »

Kesin olarak cevap vermek zordur. Her zaman kendi yolunda en iyisidir. Partnerim yeni yerleşiyor ve ben zaten boşalmaya hazırım. Özellikle de bir kız gibi kıçında tıkaç varsa. Kesin olan bir şey var ki, hiçbir zaman kötü olmadı.
These users thanked the author Svetik5 for the post (total 3):
Andrewv, Esinti, sapık
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by Milla »

Her anal seksinkendi tarzında iyidir. Şahsen ben 2 yıl önce Ocak ayında gerçekleşen anal seksi hatırlıyorum. Cuma günü üniversiteden sonra eve yürüyordum ve Pazartesi günü okul için bir makale basmak üzere bir arkadaşımın işine gitmeye karar verdim. Benim için çıktısını aldı ve kahve yaptı. Her zaman benimle flört etti çünkü... birden fazla yakınlık oldu, o evli ve ben anlamıyormuş gibi davrandım. Yanıma yaklaştı ve elini pantolonumun altındaki külotuma soktu ve "Ne kadar güzel olduğunu hatırlıyor musun?" dedi. Beni kaldırdı ve masaya oturttu, ben de pantolonumu esnetmeye başladım ve sonra o üzerimden çekildi, masaya uzandım ve o külotumu çıkardı ve oral seks yaparak beni orgazma getirdi. Benden uzaklaştı ve soyunmaya başladı ve ben de aynısını yaptım; eğer seks havasındaysa ısrarcı ve aktif davranıyor. Soyunmaya vaktim olmadığından yanıma gelip “ağzına koy” dediğinde hükmetmeyi seviyordu ve diz çöküp ağzıma aldım. Sonra "Masaya uzan" zaten masanın üzerinde bir battaniye vardı, kalktı ve sırtüstü yatmak istedi ve o da "karnına" dedi, ben yüzüstü yattım, hatırladı Daha önceki iki sefer de aramızda anal olmadığını ve karısının anal yapmadığını söyledim, ona hazır olmadığımı ve kıçımın hazır olmadığını söyledim, sorun olmadığını söyledi. Yaklaştı ve aletini popo boyunca hareket ettirdi, anüste durup itmeye başladı ve bunu yavaşça yaptı çünkü... Penisinin başına yakın kısmı biraz kalın, tabanı ise daha küçüktü. İçime girer girmez beni becermeye başladı ve bunu gerçekten harika bir şekilde yaptı ve öyle bir orgazm oldu ki - öyle bir şey yoktu. Yaklaşık 5 dakika sonra içime geldi ve o anda aradılar, altından çıkamadım ve çıkmadı, telefonda 20 dakika sonra orada olacağını söyledi. Telefonda konuştuktan sonra "masadan kalkayım" dedim, "acele etme" dedi ve tekrar hareket etmeye başladı, kıçımdaki penisin büyüdüğünü hissettim ve sikişmeye devam etti. Nasıl sevişileceğini iyi biliyor. Yaklaşık 6 dakika sonra tekrar yanıma geldi ve spermlerin dışarı akmaması için 2 dakika ayakta durduğumu söyledi. Daha sonra beni eve götürdü. Harikaydı ve hatırlıyorum. Neredeyse fotoğraftaki gibiydi
These users thanked the author Milla for the post (total 12):
INVAR, Sibiryak89, Mart, Anadolu, sapık, Alex_Tash, özellikle, Viktor (git-git), Mosiya, 0dlb0, Dimon84, Fargal94
Sergio111234
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sergio111234 »

Eşimle iki yıldır sadece anal seks yapıyoruz ve eşim de kendisiyle vajinal ve oral seks yapmamı yasakladı, kesinlikle anal seks, kabaca yapmamdan hoşlanıyor. İlişkimizi çeşitlendirmeye karar verdik, otel odası kiraladım, sonra geldi, oturup biraz sohbet ettik ve içtik, kalktı kayganlaştırıcıyı çıkardı, sonra külotuna kadar soyundu ve diz çöktü, giydiğini gördüm sıradışı külot, karısı sürpriz dedi ve onları çıkarmaya başladı, bu külotu internetten sipariş ettiği ortaya çıktı, küçük perçinlerle tutturulmuşlardı yapay penis 10 santimetre ve 4 santimetre çapında, anüsü açıktı, amı akıyordu , benden onu içine sokmamı istedi, karısının çok heyecanlandığı belliydi, onu yağladım ve keskin ve derin bir şekilde içeri girdim, karım inledi, penisimi kabaca sonuna kadar ittim, karım kendisi yapmaya çalıştı penis mümkün olduğu kadar içeri girin, yaklaşık yirmi dakika sonra ara vermeye karar verdiler, deliği zaten iyice sıkılmıştı, en sevdiği tıkacı çıkardı, tıkacın çapı 7 santimetreydi, ortasında kalp şeklinde bir şey var geçersiz, yerleştirmeden önce sıkarsınız ve içeri sokarsınız ve içi tekrar genişler, karım kıçının açık olmasını seviyor, ara verdik ve tekrar seks yaptık, ama bu sefer büyük oyuncaklar kullanarak, akşama doğru eşim çoktan yapmıştı. birkaç kez anal orgazm yaşadık ve yatağa gittik, sabah uyandık, duş aldık, karım kıçını yıkadı, orada eşim duşta aynaya dönük durdu ve ben ona girdim, orgazm vaktine birkaç saat vardı odadan çıkarken eşim bir sandalyeye oturdu ve ben yapabileyim diye bacaklarını yukarı kaldırdı. Eliyle kıçını sikmeye başladığı açıkça görülüyordu, zaman zaman penisimi soktum ve sonra avucumu içine soktum. kıçımı parmaklarımla uyarmaya başladım, birkaç dakika sonra eşim fışkırttı, bu benim için beklenmedik bir durumdu ve onun için devam ettim, eşim birkaç kez daha fışkırttı ve daha önce hiç böyle bir şey yaşamadığını söyledi. onun hayatında bir orgazm
These users thanked the author Sergio111234 for the post (total 5):
Fargal94, sapık, Alex_Tash, özellikle, Dimon84
Mishanja11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Mishanja11 »

JuliaZ: 09 Oct 2022, 19:43 Bize en iyi anal seksinizi anlatın) En akılda kalıcı, en hoş olanı, tam olarak neyi hatırladığınız ve kiminle gerçekleştiği)
Her şey hala önde
Ulof
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ulof »

Bende bundan iki tane vardı. Ancak en iyisi, en yüksek kalite değil, en büyük duygusal etkiye sahip olan anlamına gelir.
1. Yan pozisyonda düzenli vajinal seks yaptık ama bunu daha önce sadece birkaç kez denemiştik ama başarılıydı. Bu sırada penisini çıkardı, pozisyonunu biraz değiştirdi ve tekrar yerleştirdi. Bir şekilde daha da sıkılaştığını hissediyorum :) soruyorum, bu bir popo mu? Ve o da YAAAAAAAA gibiydi ve şiddetle geldi) O kadar korktum ki ben de oraya döküldüm. Sonra hala peçete aramak için etrafta koşuşuyorlardı)

2. Eşim duşa giderken yanına almayı unuttuğunu söyleyerek kendisine havlu getirmemi istedi. Şaka yaparak kapıcıya nasıl ödeme yapacağını sordu :) "Göreceksin" cevabını aldı. Sabahlığımla duştan çıktım (bir şekilde xbox’ımda oynadığım için buna dikkat etmedim) ve mutfağa gittim. Bir süre sonra beni aradı ve bugün yıldızlara bak dedi. Yukarı çıktım ve poposu çıplaktı! Nefesimi kesti ve bana şöyle dedi: Ne bekliyorsun damızlık, başla! Ve o kadar tatlı bir şekilde boyun eğdi ki!! Ve zaten bir hissem var))) Onu olması gereken yere koyuyorum ama o orada gerekli olmadığını söyleyerek geri çekiliyor. Onu kıçına sokacağım - ve her şey zaten yağlanmış ve hazır) Ve o zaten kendini tamamen okşuyor ve birkaç dakika içinde geldi ve bir süre sonra yüzüne fışkırdım.
These users thanked the author Ulof for the post (total 6):
Viar, JuliaZ, Fargal94, Esinti, sapık, Dimon84
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Keskin »

Güzel bir otel, şarap, peynir, meyve, uzun ön sevişme, çok fazla yağ ve eşek sadece hazır değil, aynı zamanda inliyor ve 21 cm’nin tamamının kopması için yalvarıyor!!! 🤔 Hatta bazen çok zordur!!! Doğru, hepsi dahil değil ama heyecan yine de inanılmaz!!!
P. S. Fotoğrafın internetten olduğunu söyleyen olursa yakalayıp buraya, foruma göndereceğim!!!
P. Not; Herkese barış ve bol miktarda sapkın seks!!!
These users thanked the author Keskin for the post (total 6):
Fargal94, Aslan 123540, Sibiryak89, sapık, Büyüleyici, Vladi’ler
Автор темы
JuliaZ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by JuliaZ »

Ostr: 14 Dec 2022, 20:00 popo sadece hazır değil, aynı zamanda inliyor ve 21 cm’lik kısmının yırtılması için yalvarıyor
Oooh bazen bu duyguya kapılıyorum, seviyorum BT
These users thanked the author JuliaZ for the post (total 4):
Sibiryak89, Esinti, Büyüleyici, Fargal94
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260

Unread post by Takma ad »

JuliaZ, класс))
These users thanked the author Takma ad for the post:
Esinti
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by romantizm kitabı »

Sergio111234: 04 Dec 2022, 14:46 Bir otel odası kiraladım, sonra geldi
Merak ediyorum, neden otelde?
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by HATA »

anal seks İki kadınla hatırlıyorum, birincisi annemdi, ikincisi ilk eski karımdı, ikisi de sevdi, kıçlarına geldi
These users thanked the author HATA for the post:
Esinti
Güneş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Güneş »

Hakkında hikaye yazacak kadar olağanüstü bir analım yoktu. Benim için en unutulmazı ilkidir. Ama burada yazdıklarıyla karşılaştırıldığında oradaki her şey sıkıcı
These users thanked the author Güneş for the post:
Esinti
Niş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Niş »

Muhtemelen son anal seksti, kız kıçını kirletti, sıska, 20 yaşında ve biz gönlümüzce sikiştik
These users thanked the author Niş for the post:
Esinti
Leopold-57
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Leopold-57 »

Eşim ve ben bunu bir kayışla yaptık ve ayrıca olağanüstü bir şey olmadı. Bazen pratik yapıyoruz.
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Keskin »

:üzgünüm: Büyük ihtimalle herkesin aklına anal seks geliyor.
Sevgilimle bu konu hakkında konuştuk ama nedense onun ilgisini çekmedi. Ve sonra yavaşça kıçını rahatsız etmeye başladım. İlk başta parmağımı anal halkanın üzerinde gezdirdim. Tabii diliyle o kadar parlattı ki, daha fazlasını istedi. Pom, dili ve parmaklarıyla nüfuz etmeye başladı. Kuni ile dönüşümlü olarak. O zaman iş daha da derinleşiyor. Başlangıçta kıçın içine girmek ancak Cooney döneminde mümkündü. Ve başka yolu yok, sürtünme sırasında başparmağınızla sessizce. Ve oyuncak zaten kıçında aile gibi olduğunda içeri girdi.
Bu yüzden bana hazırlıksız bir şekilde bana nasıl vurduğunu ve sonra herkesin mutlu olduğunu söylediklerinde, bu beni gülümsetmeye başlıyor! Kimse ciyaklamıyor mu?!!!
Anal karmaşık ve zahmetli bir süreçtir. Ama sen onu köklerine kadar ekmedin ve orada kapsülün dışında başka hiçbir şey olmadığını düşünüyorsun! Hee hee hee! Birileri bir şey söylemiyor!!!
These users thanked the author Keskin for the post:
Alex_Tash
serbest
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by serbest »

Ostr: 21 Dec 2022, 19:33 Anal zordur,
bu nedenle hazırlık da gereklidir. Aksi takdirde herkes nasıl anında çekiçle vurduklarından ve her şeyin temiz ve güzel olduğundan bahsediyor) gerçek tamamen farklı)
These users thanked the author serbest for the post:
Keskin
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Şeytan »

freech: 21 Dec 2022, 23:08 dolayısıyla hazırlığa da ihtiyacınız var.
Hazırlık gerekli değildir, bu yalnızca penisle hiçbir şekilde karşılaştırılamayacak bir oyuncağı denedikten sonra sizi korkutur. En büyük heyecan, kıçın bakire olduğu zamandır ve kızın anal hakkında hiçbir şey bilmemesi daha iyidir. Hazırlık: Sadece kelimelerle ikna edin ve bunun normal olduğunu ve bunda yanlış bir şey olmadığını açıklayın. Temel olarak, bunu arkadaşlarından duyan kızlar bunun iğrenç ve müstehcen olduğunu düşünüyor, ancak onu buna ikna etmemek için, ona anal teklif ederseniz, o zaman devam edin, aksi takdirde bunu daha sonra arkadaşlarıyla tartışacaktır. gülecekler ve anal konusunu unutabilirsin. Ve ne olduğunu bilmiyor, kabul etti, kremayla yağladı, kafası içeri girdi, inledi, elbette acıyor, ama aksi takdirde buna katlanmak zorunda kalacak, genellikle yanlış bir dürtüyle yanılgıya düşecek gerçek bir tuvalet, onu dar göt deliğine sıkıştıracak, korkuya, acıya, utanmaya neden olacak, bu sadece ilk sefer. Daha sonra bunu arkadaşlarıyla tartışacak ve onlar da tavsiyelerde bulunacaklar.
serbest
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by serbest »

Diavolo: 22 Dec 2022, 11:47 hazırlığa gerek yok
Genel olarak hijyenden bahsediyorum)
These users thanked the author serbest for the post:
Esinti
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Şeytan »

freech: 23 Dec 2022, 18:47 genel olarak hijyen hakkında)
Pekala, eğer yıkanmıyorsan kendini yıkamanın zararı olmaz
These users thanked the author Şeytan for the post:
Esinti
serbest
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by serbest »

Diavolo: 24 Dec 2022, 12:38daha derine
müdahale etmez :D
Maks_
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Maks_ »

Her anal benim için en iyisiydi😅
canavarca
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by canavarca »

1) Bir meslektaşıyla takıldı, henüz seks yapmamıştı, evine geldi. Şampanya, meyve, şunu, bunu içtik. Yatak odasına gittik, kanepenin yanında onu soyduk ve hemen aletimi ağzına soktuk. Gülümsüyor ve "vay be!" diyor. Hemen?!" Emerken prezervatifi açtı. Taktım, "kahretsin, bunu asla yapmam... ve anal seksi de severim, ama sadece bir kez yaptım" diyor ve tekrar gülümsüyor. Onu yatağa götürdü, oral seks yaptı ve sikişti. Sonra onu köpek stiline soktu, arkadan sikmeye başladı ve hemen parmağını anüsünün etrafında hareket ettirmeye başladı. Biraz basıyorum ve yavaşça içeri giriyor. Kıçı yağladı, bir parmak daha ekledi ve masaj yaptı ve bu şekilde sikti. Üçüncü parmaktan sonra hazır olduğunu anladım. Daha sonra penisini içeri soktu ve sokmaya başladı. Hazırlanmak için hâlâ biraz daha zamana ihtiyacım olduğu için hemen işe yaramadı ama çok heyecanlıydım! Kıçına girdi ve yavaş yavaş hareket etmeye başladı. O halde acele edin. İşler yolunda gitmedi tatlım, acıdığını söyledi. Peki tamam.
Sonra onu ters çevirip sırtüstü yatırdım, bacaklarını omuzlarıma ve tekrar kıçına koydum ve sonra en canlı ve unutulmaz anı yaşadım: Yüzüne baktım ve gözbebekleri büyümüştü. zevk! Gözlerdeki heyecan ve neşe gerçekten çok etkilendim.
Hem fiziksel hem de manevi zevk aldım.

2) Ayrıca başka bir iş arkadaşımla da bağlantı kurdum (zaten farklı bir işte çalışıyordum).
Bir şirket toplantısından sonra partide seks vardı. Poposu tam bir şeftali. Ne kadar lezzetli!
Sonra tekrar yanına geldim ve yağlayıcıyı aldım.
Bir masaj yaptırdım, ardından anilingus. 40 dakika!!! Ancak eşek açıldı ve çok yumuşak ve esnek hale geldi, böylece penis direnç göstermeden içeri girdi. Sırada teknoloji meselesi vardı. Yaklaşık 30-50 dakika süren anal seks, pürüzsüz hale getirmek için sürekli kayganlaştırıcı ekleyerek ve klitorisi ellerimle okşayarak.
Sonra yine istediğim gibi: Onu sırtüstü yatırdım, bacaklarını omuzlarının üzerine attım ve sikini kıçına soktum. Gerçekten mümkün olduğu kadar derine inmek istedim. Toplarıma kadar girdim. Ve onu girişin derinliğinden uzaklaştırmak için sürekli dudaklarını, boynunu ve göğsünü öptü - bu bu pozisyonda yapılabilir. Kıçındaki aletin ne kadar mavi olduğu hoşuma gitti.
These users thanked the author canavarca for the post (total 3):
Tapkin, Fargal94, sapık
özellikle
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by özellikle »

İlk klimamı 13 yaşında kardeşimle birlikte yaptık, odamızda banyo yaptıktan sonra yanımıza geldi ve kıçımı istediğini söyledi ve ben de yatağa çıplak yüz üstü yatmayı kabul ettim, o da üstüne oturdu , kıçımı yaydım ve dokunmaya başladım, işte o zaman seksten dolayı ilk kez kendimi harika hissettim, sonra kafasını deliğimde hareket ettirmeye başladı, onu içimde hissetme arzusuyla titriyordum ve ona dedim ki, yapma endişelenme, hadi, ve başını kıçıma doğru hareket ettirmeye başladı, ilk başta biraz acıdı, sonra rahatladı ve içime tamamen girdi, heyecan vericiydi, yedinci cennetteydim 😀 mutlulukla bana baktı, giyinip bir şeyler içmeye gittik ve ebeveynlerimizin ne yaptığını merak ettik, odamıza döndüğümde daha fazlasını istediğimi söyledim ama bu sefer sikinin üzerine oturmak için ağabeyim soyundu ve o zaten benimki gibi ayakta duruyordu, yavaş yavaş sikinin üzerine oturmaya başladım ve nasıl bu kadar içeri girdiğini anlamadım, üzerine atlamaya başladım ve öyle oldu çok harika. Daha sonra içime girdi ve ben de uyumak için yatağıma gittim. Evde yalnız kaldığımızdan beri klima yapıyoruz.
These users thanked the author özellikle for the post (total 2):
abartı, sapık
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years

Unread post by İzumi »

orada olmayan
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Izumi: 08 Jul 2023, 21:27 olmayan
Peki, aslında anal seks yaptın mı?... :voprosy:
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

niqk, yalnızca rüyalarda ahah
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Izumi: 08 Jul 2023, 21:32 niqk, yalnızca rüyalarda ahah n
Rüyalar, rüyalar... Mastürbasyon yapmak o kadar güzel ki... Mastürbasyon yapıyor musun? :soru:
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

niqk, ifadeni beğenmedim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Izumi: 08 Jul 2023, 22:01 niqk, beğenmedim ifadeniz
Ya bu? :na-na:
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by İzumi »

niqk, daha iyi ahah
Beceri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Beceri »

Bu 5 seferimin tamamı o kadar unutulmazdı ki, heyecandan o kadar sarhoş oldum ki kendimi kocamın parmaklarına nasıl kazıdığımı, böylece onu nasıl geliştirip genişlettiğimi fark etmedim🙄, kıçın yalnızca içinde zaten bir penis varken, sadece kafa değil, yarısı da varken esnediğini fark etti! Ayrıca kocasına da saldırdı, o da araya girdi, ama ortaya çıktı ki, tam 10 dakika boyunca ben zaten kıçımla ritme teslim olmuştum ve ancak biraz değişirse ya da Krch’e sorarsam aklım başıma geldi: her zaman süper! Ve en önemlisi nadiren
These users thanked the author Beceri for the post (total 4):
Büyüleyici, Sibiryak89, sapık, Fargal94
igor.stepochkin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by igor.stepochkin »

AC’yi yalnızca 5 kez mi kullandınız?
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by İsimsiz9 »

Kız en havalısının Shibari’nin peşinde olduğunu söylüyor. Onu becerdiğimde hareketsizdi. karın üzerinde.
These users thanked the author İsimsiz9 for the post (total 2):
Sibiryak89, sapık
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
abartı, sapık
Esdk
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by Esdk »

Dolayısıyla hazırlığa da ihtiyacınız var. ve sonra herkes nasıl anında çekiçle vurduklarından ve her şeyin temiz ve güzel olduğundan bahsediyor) gerçek tamamen farklı)

Dostum, neden inanmıyorlar Bunun bana hazırlıksız ve tükürükle olduğunu söyledim. Ve bir saat boyunca çekiçlemeler yapıldı. Bu eşimle ilk seferimizdi. Buna hoşuna gittiğini söyledi
These users thanked the author Esdk for the post:
sapık
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kahretsin »

14 yaşında olduğumuz erkeklerle, üçümüz bütün gece kulübede seviştik, ama 20 ve 19 yaşlarındaki kızla çok güzel şehvetli seks
These users thanked the author Kahretsin for the post:
sapık
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
sapık, Fargal94, Şalyn, Sibiryak89