◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 19 Oct 2023, 11:40
grekko10: 19 Oct 2023, 11:32O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin
Bu forumun pedofili hakkında olduğu nerede yazıyor?
Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if Aksini düşünüyorsanız, o zaman acilen beyin lobotomisi ameliyatına ihtiyacınız var.
Sitede neden sadece pedofili ile ilgili konular var?

Sevgilim, bence sen artık dünyaya bir baykuş taktırmaya ve herkese bunun böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorsun. Bu site ensest ve her türlü cinsel sapkınlıktan hoşlanan insanlar içindir. Burada kimse bir şeyin tanıtımını yapmıyor, bana çocuklara yönelik bariz cinsel istismarın açıkça gösterildiği en az bir bağlantı veya fotoğraf göster?! İnsanların gerçek ya da pek de gerçek olmayan hikayelerini paylaşmaları da bu sitenin içeriğinin bir parçasıdır. Eğer bir konudan memnun değilseniz, geçip gidin ve ciyaklamayın. Diyelim ki burada eşcinsellik ve erkeklerin birbirini dövmesi gibi konular hoşuma gitmiyor... Ama bu konuları görmezden geliyorum ve orada kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum. Bazıları hoşuna gidiyor, bırak siktir etsinler, keşke her şey gönüllü olsa, şiddet olmasa...
Neredeyse her ailenin dolabında kendi iskeleti var. Pek çok aile sizi tiksindirecek şeyler yapar ama burada bile herkes bunun hakkında konuşmaya hazır değil. Birçok ahlakçının aklında “sapıklık” vardır, çünkü eğer iki (üç) kişi bir şeyi beğeniyorsa ve bu, etrafındaki kimseyi kötü hissettirmiyorsa, o zaman bu neden sapkınlık olsun? Sırf hasta toplumumuz böyle karar verdiği için mi?
Son olarak, herkesin kendi gizli cinsel fantezileri vardır ve bunları gerçek hayatta gerçekleştirme riskine girmezler, ancak bunları burada oldukça iyi tanımlayabilir ve bu tür duyguları deneyimleyebilirler ve ben yanlış bir şey görmüyorum. bununla da. Bazıları bu fantezilerden utanacak, bazıları ise kendilerini daha iyi hissedecek ve bunları uygulamaya koymak istemeyecek.
Ve son olarak şu sıradan ifadeyi düşünün:
"İşte bir sik çitin üzerinde" "yazıyor ve yakacak odun var".