Sünnetin artıları ve eksileri nelerdir?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Sünnetin artıları ve eksileri nelerdir?

Unread post by BingoMemeler »

Herkese selam! Birkaç yıldır sünnet olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.

Birkaç nedenden dolayı bunu yapmayı düşünüyorum: 1) Uzun Sünnet derisi sakin bir durumda özellikle güçlü bir şekilde sarkar ve ereksiyon sırasında başın altında bir şaft oluşturur. 2)Cinsel ilişki süresi, sürenin artacağını söylüyorlar.
Ben estetik anla daha çok ilgileniyorum, çünkü kırpılmış olan benim için daha iyi görünüyor.

Soru şu; sünnetli bir üye gerçekten sünnetsiz bir üyeden daha mı iyidir ve sünnetli bir üyenin dezavantajları nelerdir?
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Orientation: biseksüel
 Re: Sünnetin artıları ve eksileri nelerdir?

Unread post by Cidden »

Bana göre sünnet daha iyi, pas süresi uzuyor, hijyen daha iyi ve daha güzel görünüyor, ayrıca penis etrafındaki bitki örtüsünü de kaldırırsanız kesinlikle yanıyor. Karım bundan hoşlanıyor ve metresim de öyle.
These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
BingoMemeler, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Günter »

Larri: 13 Jul 2022, 11:42 hijyen daha iyidir ve daha güzel görünür,
Doğanın onu neden kutsanmış olanın biçiminde değil de bu şekilde yarattığını hiç düşündünüz mü? !? Vücutta gereksiz hiçbir şey yok. Sünnet derisi sadece penetrasyona ve enfeksiyonlara karşı koruma sağlar. Kadınlardan hiçbir yerde vaat edileni beğendiklerini duymadım!))
These users thanked the author Günter for the post (total 4):
BingoMemeler, Korsan, Sergo_77, Maxim123
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek

İnternetteki birkaç ankete baktım ve çoğunluk sünnetten yanaydı. Ama gerçek şu ki çoğu kişi neden buna taraftar olduklarını açıklayamıyor)
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by genç bayan »

Evet, ben de sünnet olmanızı tavsiye ederim. Burada birçok avantaj olacak. Ve tek bir dezavantajı var. Yani: Sünnetten sonra baş bölgesi her zaman açık olacağından bir süre yeni ve alışılmadık hislere alışmanız gerekecek.

Eh, sünnetin faydaları bile sayılmaz listelenecek! Gerçek şu ki, şahsen benim birkaç sünnetli erkeğim vardı (ve hâlâ da var). Ve onları sık sık sünnetsizlerle karşılaştırıyorum (ki bunu daha önce de yaşadım ve şimdi bazen oluyor). Bu karşılaştırma sünnetliler lehinedir. Görsel zevk, daha yeterli hijyen ve daha uzun cinsel ilişki vardır. Ayrıca, sünnetli erkeklerin kızlar için daha çok çabaladığını ve "daha cesur" olduklarını fark ettim (sünnetli erkeklerle karşılaştırıldığında çocuksu görünen, şımartılmış, kaprisli sünnetsiz erkeklerle karşılaştırıldığında).

Sünnetli bir penisi ağzınıza koymak daha keyiflidir, onunla oynamak (mastürbasyon yapmak) daha keyiflidir. Sünnetli penislerin bir diğer avantajı da sünnetli penise mastürbasyon yapmak pek rahat ve kolay olmadığı için sünnetli penis sahiplerinin daha az mastürbasyon yapmasıdır.

Genel olarak ben tamamen memnunum ve ben sünnetten yanayım! Bana kalsaydı bütün erkekleri sünnet ederdim! )
These users thanked the author genç bayan for the post (total 4):
Cidden, BingoMemeler, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg22
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Günter »

Pannochka: 13 Jul 2022, 12:31 Evet ben de size sünnet olmanızı tavsiye ederim. Bunun birkaç avantajı olacak
Hahaha)) Önce kendini sünnet et, sonra başkalarına böyle yürekten tavsiyelerde bulun))) Ama burada en azından bir imzanın altına yazıyorsun kadının lakabı ve burada bir hanımefendi gibisin ama muhtemelen penisini koruyorsun ve sünnet etmek istemiyorsun)))
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Cidden »

Gunter, doğa birçok şeyi öyle yarattı, başka şekilde değil , Neden insanlarda saç büyüme alanları sınırlıdır? Ve vücuttaki diğer hayvanlar gibi değil mi? Çok fazla soru var ama çok az cevap var. Kesinlikle şunu söylemeliyim ki benim için mesele öncelikle hijyen ve güzellikti. Ve pişmanlık duymadan gereksiz her şeyi kestim. Ve evet, kızlar kesinlikle bu şekilde daha çok hoşlanıyor. Evet belki hepsine değil ama çoğunluğa.
These users thanked the author Cidden for the post:
genç bayan
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek

Pannochka: 13 Jul 2022, 12:31 Sünnetli penisi ağzınıza koymak daha keyifli, onunla oynamak (mastürbasyon yapmak) daha keyifli.
diyorlar ki sünnetten sonra başın sertleşmesi ve ağza götürülmesinin rahatsız edici olması. Ve oral seksten daha az zevk aldığım gerçeği ama ben oral seksten vazgeçmek istemiyorum. Gerçekten hoşuma gitti.
These users thanked the author BingoMemeler for the post:
Elena Lukina
Areson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Areson »

Sünnet derisi çok büyük değilse, dik durumda gerilir ve penis sünnet edilmiş gibi görünür. Çok büyükse ameliyata başvurmak muhtemelen daha iyidir. Hijyen konusunda sünnetsiz bir kişiye her şeyin yoluna gireceği şekilde bakım yapabilirsiniz. Erkeklere idrar yaptıktan sonra sadece silkelenmelerini değil, aynı zamanda kahramanı yıkamalarını da tavsiye ediyorum; bu mümkün değilse en azından bir peçeteyle kurulayın.
These users thanked the author Areson for the post (total 3):
BingoMemeler, Elena Lukina, Cidden
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek

areson: 13 Jul 2022, 14:31 Sünnet derisi çok büyük değilse, dik durumdayken esner ve penis sünnet edilmiş gibi görünür.
Belki avatarımda sünnet derisinin nasıl aşağıya doğru yuvarlandığını görebilirsiniz ve özellikle bunu seviyorum. Tuvalete gelince, her zaman kağıt kullanırım.
These users thanked the author BingoMemeler for the post (total 2):
Areson, Elena Lukina
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135

Unread post by genç bayan »

BingoBoobs: 13 Jul 2022, 14:16 sünnet sonrası başın kabalaştığını, tam tersine ağza alınmasının sakıncalı olduğunu söylüyorlar. Ve oral seksten daha az zevk aldığım gerçeği ama ben oral seksten vazgeçmek istemiyorum. Gerçekten çok beğendim.
Evet elbette sana keyif veren şeyden vazgeçmene gerek yok. Ama erkeklerden sünnetli bir penise oral seks yapıldığında nasıl bir his olduğuna dair tamamen zıt ayrıntılar duydum. Sünnetli penisi olan birkaç adam tanıyorum. Bir tanesi biz aktif bir ilişki içindeyken sünnet oldu. Biz ilişkiye girmeden önce başka bir adam sünnet oldu. Her iki durumda da bu adamlar bana evet sünnetten sonra penis başının hassasiyetinin azaldığını söylüyorlar. Bu bir gerçek. Kimse bununla tartışmıyor. Ancak cinsel duyumların (genel olarak) tamamen farklı bir yükseklik ve derinlik kazandığını söylüyorlar. Penis başının azalan hassasiyeti, örneğin cinsiyetin süresi gibi diğer faktörlerle telafi ediliyor.

Bu adamlardan biri bana bu fenomeni aynen böyle açıkladı. Şöyle dedi: "Bak, hayal etmeye çalış ve sonra bana hangisinin daha iyi olduğunu söyle: sünnetsiz bir penise beş dakikalık oral seks mi, yoksa sünnetli bir penise yirmi dakikalık oral seks mi?" Kafamda pek bir kabalaşma hissetmedim. Sadece sünnet derisinin derisi ile örtülmemiştir. Fakat kafanın kendisi sünnetsiz penisin kafasıyla aynıdır. Belki biraz daha az hassasız. Kısacası, sünnetli penislerin erkekler için faydalarını kendim anladım ve sünnetli erkekler de zaman zaman sünnetin faydalarını ve avantajlarını doğruluyor. Ancak sünnet olup olmama kararının her erkeğin kişisel tercihi olduğu açıktır.
These users thanked the author genç bayan for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Cidden, alexey.bro
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek

Teşekkür ederim, çok ayrıntılı cevap)
These users thanked the author BingoMemeler for the post:
genç bayan
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by yarışçı »

Çok daha fazla avantaj var: Partnerinizi daha iyi hissedersiniz ve genel olarak cinsel ilişki daha uzun ve daha parlak olur
These users thanked the author yarışçı for the post (total 3):
genç bayan, Cidden, Doğru dahilinde
Limon
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Limon »

Burada denemelisiniz ve ancak ondan sonra karar vermelisiniz :shamp:
Nickitor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Nickitor »

Düşünecek ne var?
- Her şeyden önce çok güzel...
;)
These users thanked the author Nickitor for the post (total 3):
BingoMemeler, yarışçı, Doğru dahilinde
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

BingoBoobs: 13 Jul 2022, 08:35 Herkese merhaba! Birkaç yıldır sünnet olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.

Birkaç nedenden dolayı bunu yapmayı düşünüyorum: 1) Uzun Sünnet derisi sakin bir durumda özellikle güçlü bir şekilde sarkar ve ereksiyon sırasında başın altında bir şaft oluşturur. 2)Cinsel ilişki süresi, sürenin artacağını söylüyorlar.
Ben estetik anla daha çok ilgileniyorum, çünkü kırpılmış olan benim için daha iyi görünüyor.

Soru şu; sünnetli olmak sünnetsiz olmaktan gerçekten daha mı iyi ve sünnetli bir üyenin dezavantajları nelerdir?
Bana da sünnet lazım, daha çok hoşuma gidiyor.. Buraya defalarca yazdım. Benim için penis estetik açıdan daha hoş, daha çekici, daha heyecan verici görünüyor. Yine sünnetli olanın hijyeni daha iyidir. Sünnetli bir penisin tadı daha güzel))

12 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
BingoBoobs: 13 Jul 2022, 14:16
Pannochka: 13 Jul 2022, 12:31 Sünnetli bir penisi ağza almak daha keyiflidir, onunla oynamak (mastürbasyon yapmak) daha keyiflidir.
sünnetten sonra başın kabalaştığını ve tam tersine ağza alınmasının rahatsız edici olduğunu söylüyorlar. Ve oral seksten daha az zevk aldığım gerçeği ama ben oral seksten vazgeçmek istemiyorum. Gerçekten hoşuma gitti.
Hayır, sünnetli bir erkeğe her anlamda ve boyutta oral seks yapmak daha keyifli :cat1:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
BingoMemeler, Doğru dahilinde
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek

Limon: 17 Jul 2022, 15:21 Burada denemeli ve sonra karar vermelisiniz
Ve eğer beğenmezsem geri dikemem)
Funduk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Funduk »

Sünnet olacaktım. Çeşitli hastalıklara yakalanma olasılığı azalır. Bonus olarak sünnetli penis daha güzeldir.
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek

Nickitor: 17 Jul 2022, 15:36 Düşünecek ne var?
- Öncelikle, çok güzel...
in aslında çok güzel görünüyor sünnetsiz olmaktan iyidir
Boncuk41e
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by Boncuk41e »

Kesebilirsiniz ama daha sonra geri koyamazsınız. Ne kaybedebilirsin? Duygular. Sünnetli penis zamanla hassasiyetini kaybeder ve dolayısıyla heyecanı da kaybolur. Bu konuyu okuyun. Senin yerinde olsaydım, sonuç çıkarmak için acele etmezdim.
zenci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by zenci »

duyumlar hakkında, evet, kaybolurlar)
Doğru dahilinde
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Doğru dahilinde »

Çocukluğumdan beri böyle, genel olarak her şey normal
These users thanked the author Doğru dahilinde for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, alexey.bro
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Unread post by Faust »

En büyük dezavantajı sünnet anından itibaren mastürbasyon yapmanın cehennem gibi olacağıdır. Bunu öylece alıp eski yöntemlerle yapamazsınız; jellere, yağlara, merhemlere, bazı cihazlara, sonrasında kirli bir ele vb. ihtiyacınız olacak. Genel olarak durum böyle.
Doğru dahilinde
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Doğru dahilinde »

Bilmiyorum... Neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum... Her şey yolunda..
artmen88
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by artmen88 »

BingoBoobs: 13 Jul 2022, 08:35 Birkaç yıldır sünneti düşünüyorum
Düşünme, sadece yap! Hijyenik! Güzel! Ve kadınlar sünnet olduklarında kendilerini daha iyi hissediyorlar! Ama tabi ki nasıl bir sünnet... sünnet derisinin tamamen alınması daha mı iyi olur... bazı cerrahlar bunun yarısını sünnet ediyor ve bunun bir anlamı yok.
Allochka.s
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Allochka.s »

Nasıl bir estetikten bahsediyoruz? Belki çirkin penisli erkeklere hiç rastlamadım elbette ama bir Müslümanla ilişkim oldu ve doğal olarak dini nedenlerden dolayı sünnetli bir penisi vardı, bu yüzden sünnetli penis daha çekici görünüyor, diyemem . Sünnetliye de sünnetsize de oral seks yapmak aynı derecede güzeldir. Hijyen sorunu yaşayan bir erkekle karşılaşmadım o yüzden koku, kir yok. Ama dürüst olmak gerekirse ben kişisel olarak doğal, kesilmemiş penise daha çok ilgi duyuyorum
These users thanked the author Allochka.s for the post:
Fargal94
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Sünnet daha iyidir, cinsel ilişki daha uzun sürer, hijyen daha iyidir, kafada bakteri ve diğer yabancı maddeler birikmez
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Galce »

Ben sünnetliyim. Hiçbir eksisini görmüyorum. Artı tarafta, muhtemelen hijyeniktir ve bana öyle geliyor ki sünnetli penis daha sevimli))
These users thanked the author Galce for the post:
alexey.bro
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”