◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Oct 2023, 10:47
o halde oraya gitmeli miyim? Ben Rus’um ve Amerika’daki bir forumda değil, bir Rus forumunda iletişim kuruyorum ve burada pedofili yasaktır.
Bu site yabancı bir sunucuda olabilir ve Rusya Federasyonu kanunlarına uymayacaktır. Yani Rusça konuşulan bir forum ≠ Rusçadır.
Bu tür şeylerden dolayı çeşitli durumlar yaşandı. Örneğin Brezilya’da modeller 15 yaşından itibaren, Rusya Federasyonu yasalarına göre ise 18 yaşından itibaren çıplak fotoğraf çekebilmektedir.
Ve Brezilya fotoğrafı yayınlayan kişi de risk altındadır)
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=274513 time=1697701678 user_id=5795] o halde oraya gitmeli miyim? Ben Rus’um ve Amerika’daki bir forumda değil, bir Rus forumunda iletişim kuruyorum ve burada pedofili yasaktır. [/quote] Bu site yabancı bir sunucuda olabilir ve Rusya Federasyonu kanunlarına uymayacaktır. Yani Rusça konuşulan bir forum ≠ Rusçadır. Bu tür şeylerden dolayı çeşitli durumlar yaşandı. Örneğin Brezilya’da modeller 15 yaşından itibaren, Rusya Federasyonu yasalarına göre ise 18 yaşından itibaren çıplak fotoğraf çekebilmektedir. Ve Brezilya fotoğrafı yayınlayan kişi de risk altındadır)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Oct 2023, 09:41
çünkü ona karşı olumsuz bir tavrınız var. DP o zaman neden beni yargılıyorsun?.. ben de seninle aynı şeyi istemiyor muyum?.. yoksa hala küçük kızlar hakkındaki fantezileri çarpıtıyor musun?
Maalesef yetki burada değil, yoksa her şey mahvolurdu bu forumda durum farklıydı.
Sakin olun... Yakında ayrılacağım, muhtemelen o zaman daha rahat nefes alırsınız.
I seni suçlama, seni anlamıyorum. Semaverinizle ziyarete geliyorsunuz ve kimin sofraya oturup kimin oturmaması gerektiğini de belirtiyorsunuz. Kaçmaya çalışan şeyden çekinen kişi saf trollemedir. Burada özgürce nefes alıyorsunuz... Acı çekmek güzel mi? Pedofilinin neredeyse yasalarla korunduğu Amerika forumlarına gidin, ancak orada öfkeli olun ve onlara yakında ayrılacağınızı ve onların daha özgür nefes alacaklarını söyleyin.
ama inkar etme, neden çarpıtıyorsun?
neden oraya gideyim ki? Ben Rus’um ve bir Amerikan forumunda değil, bir Rus forumunda iletişim kuruyorum ve burada pedofili yasaktır.
Sizi özellikle rahatsız edecek ne yaptım? Senin için bazı konuları mı bozdum yoksa ne? Yöneticiye beni yasaklaması için bir dilekçe yaz.
O zaman senin olduğun yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin.
grekko10: ↑19 Oct 2023, 10:38
Seni suçlamıyorum, seni anlamıyorum. Semaverinizle ziyarete geliyorsunuz ve kimin sofraya oturup kimin oturmaması gerektiğini de belirtiyorsunuz. Kaçmaya çalışan şeyden çekinen kişi saf trollemedir. Burada özgürce nefes alıyorsunuz... Acı çekmek güzel mi? Pedofilinin neredeyse yasalarca korunduğu Amerika’daki forumlara gidin, ancak orada öfkeli olun ve onlara yakında ayrılacağınızı ve onların daha özgür nefes alacaklarını söyleyin.
neden oraya gitmeli miyim? Ben Rus’um ve bir Amerikan forumunda değil, bir Rus forumunda iletişim kuruyorum ve burada pedofili yasaktır.
Sizi özellikle rahatsız edecek ne yaptım? Senin için bazı konuları mı bozdum yoksa ne? Admine beni yasaklaması için dilekçe yaz.
Ona aldırış etme. Kişinin eğitimi yetersiz.
Bu sonuç neye dayanıyor?
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=274513 time=1697701678 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274510 time=1697701119 user_id=18481] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=274486 time=1697697675 user_id=5795] çünkü ona karşı olumsuz bir tavrınız var. DP o zaman neden beni yargılıyorsun?.. ben de seninle aynı şeyi istemiyor muyum?.. yoksa hala küçük kızlar hakkındaki fantezileri çarpıtıyor musun? Maalesef yetki burada değil, yoksa her şey mahvolurdu bu forumda durum farklıydı. Sakin olun... Yakında ayrılacağım, muhtemelen o zaman daha rahat nefes alırsınız. [/quote]I seni suçlama, seni anlamıyorum. Semaverinizle ziyarete geliyorsunuz ve kimin sofraya oturup kimin oturmaması gerektiğini de belirtiyorsunuz. Kaçmaya çalışan şeyden çekinen kişi saf trollemedir. Burada özgürce nefes alıyorsunuz... Acı çekmek güzel mi? Pedofilinin neredeyse yasalarla korunduğu Amerika forumlarına gidin, ancak orada öfkeli olun ve onlara yakında ayrılacağınızı ve onların daha özgür nefes alacaklarını söyleyin. [/quote]ama inkar etme, neden çarpıtıyorsun? neden oraya gideyim ki? Ben Rus’um ve bir Amerikan forumunda değil, bir Rus forumunda iletişim kuruyorum ve burada pedofili yasaktır. Sizi özellikle rahatsız edecek ne yaptım? Senin için bazı konuları mı bozdum yoksa ne? Yöneticiye beni yasaklaması için bir dilekçe yaz. [/quote]O zaman senin olduğun yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin.
[size=85][color=green]34 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=274515 time=1697701995 user_id=15698] [quote="◊_NeBo[ _Na_]LaDoNi_◊" post_id=274513 time=1697701678 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274510 time=1697701119 user_id=18481] Seni suçlamıyorum, seni anlamıyorum. Semaverinizle ziyarete geliyorsunuz ve kimin sofraya oturup kimin oturmaması gerektiğini de belirtiyorsunuz. Kaçmaya çalışan şeyden çekinen kişi saf trollemedir. Burada özgürce nefes alıyorsunuz... Acı çekmek güzel mi? Pedofilinin neredeyse yasalarca korunduğu Amerika’daki forumlara gidin, ancak orada öfkeli olun ve onlara yakında ayrılacağınızı ve onların daha özgür nefes alacaklarını söyleyin. [/quote]neden oraya gitmeli miyim? Ben Rus’um ve bir Amerikan forumunda değil, bir Rus forumunda iletişim kuruyorum ve burada pedofili yasaktır. Sizi özellikle rahatsız edecek ne yaptım? Senin için bazı konuları mı bozdum yoksa ne? Admine beni yasaklaması için dilekçe yaz. [/quote]
Ona aldırış etme. Kişinin eğitimi yetersiz. [/quote]Bu sonuç neye dayanıyor?
grekko10: ↑19 Oct 2023, 11:32O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin
Bu forumun pedofili hakkında olduğu nerede yazıyor?
Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if aksini düşünüyorsan acilen ameliyata ihtiyacın var... beyin lobotomisi için.
[quote=grekko10 post_id=274525 time=1697704347 user_id=18481 ] O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin[/quote] Bu forumun pedofili hakkında olduğu nerede yazıyor? Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if aksini düşünüyorsan acilen ameliyata ihtiyacın var... beyin lobotomisi için.
Seksle ilgili her konuyu tartışma ve insanlarla tanışma fırsatını seviyorum. Pedofiliyi hiçbir şekilde kabul etmiyorum! Yetişkinlerin ve diğer insanların deneyimleri ve duyguları hakkında yazmaları tamamen farklı bir konudur. Homo ilişkileri beni çekmiyor ama bu yetişkinler hakkında yetişkinler!
Seksle ilgili her konuyu tartışma ve insanlarla tanışma fırsatını seviyorum. Pedofiliyi hiçbir şekilde kabul etmiyorum! Yetişkinlerin ve diğer insanların deneyimleri ve duyguları hakkında yazmaları tamamen farklı bir konudur. Homo ilişkileri beni çekmiyor ama bu yetişkinler hakkında yetişkinler!
[quote=Vanzo post_id=274418 time=1697665658 user_id=20283] Ensest, azınlık cinsiyeti vb. konulardan hoşlanmıyorum. Bunların hepsi ayrı bir forumda olsun. [/quote] Belki canım, başka bir siteye gitmen gerekir?!🤔
Truwor: ↑19 Oct 2023, 02:36
eleştiri, kınama ve "dehşet, korku, dehşet!" çığlıklarıyla küstahça müdahaleleriyle, tam anlamıyla bir gerginlik, kafa karışıklığı ve kaos atmosferi yaratan iffet savunucuları ve ahlakın koruyucuları. Samimi bir atmosferden uzak
“İffet”in, yani kelimenin tam anlamıyla “akıl sağlığının” taraftarları, nasıl “sinir ve kaos atmosferi” yaratabilirler?
"samimi atmosfer", "samimiyet" kelimesinin çok yönlülüğünü anlıyor musunuz?
"samimiyet" - neyin gizli olduğu... tartışılmıyor. . yasak olduğu için değil.. ama bu "yakınlığı" bozmamak için.. azı düşünceler gibidir.. dile getirilene kadar yaşarlar.. onları bir kez kelimelere döktüğünüzde, anlamı öldürüldü..
"Bagatelle" kulübünde en samimi atmosfer hüküm sürüyordu.. bir grup sessiz insan, bir nedenden dolayı birlikte olmaya ihtiyaç duyuyordu..
ve işte forum ..
i.e. herkesin aynı anda ve her şey hakkında konuştuğu bir yer..
ve sapıklar için de olsa..
amcıkların-memelerin tartışıldığı, sürtünme-çekme-esnetme-kıstırma süreçlerinin olduğu bir yer -kapitone-okşama-öpüşme -gıdıklama..
bu tartışma geri çekilme, kenarda yürüme yeteneğini gerektirir..
burada bolca olan şey...yakınlık değil ,... bayağılık değil..
a Bunun yanı sıra, açıkça hayvanlarla cinsel ilişki, lütfen cömertçe ahlak dersi verdiğimi bağışlayın...
ve bayağılık ve hayvanlarla cinsel ilişki - inanın bana, bunlar çekici değil..
köpekler. pedofili ve diğer şeyler hakkında. zaten söyledi. mutlak özgürlüğün taraftarları hakkında herhangi bir değerlendirme yapılmadan. Rusya Federasyonu Ceza Kanunu uyarınca suç olan şey, er ya da geç RuNet topraklarında örtülecektir. Rusça dil forumu. dolayısıyla Almanya’dan, Kanada’dan ve Allah’ım Ukrayna’dan bir buçuk engelli kalacak. Bundan sonra karlılığını kaybedecek ve unutulmaya yüz tutacaktır. Platform sübyancılara ve oğlancılara değil, çoğu bariz sapmalara sahip olmayan sekskoliklere dayanıyor. Gerçek acımasızdır ama bunu kabul etmeniz gerekir..)
İşte onlardan biri. Sharikov’lar gibiler, "hissediyorlar", penisleri yerine her yere burunlarını sokmaları gerekiyor. Herkes aşktan ve seksten zevk alır, ancak bu insanlar vaaz okumaktan, kendi ahlak ve görüşlerini başkalarına empoze etmekten zevk alırlar. Onlara sadece ekmek vermeyin, bırakın başkalarına da öğretsinler. Herkesin geleneksel olarak zevk almasına ama doğanın onları bundan mahrum bırakmasına duyulan kıskançlık, akıllarını başından alıyor. Onlara yaz akşamı piknikte sinir bozucu sivrisinekler gibi davranmalısınız.
These users thanked the author Truwor for the post:
[quote=Pierro post_id=274449 time=1697691220 user_id=4666] [quote=Truwor post_id=274428 time=1697672190 user_id= 9292] eleştiri, kınama ve "dehşet, korku, dehşet!" çığlıklarıyla küstahça müdahaleleriyle, tam anlamıyla bir gerginlik, kafa karışıklığı ve kaos atmosferi yaratan iffet savunucuları ve ahlakın koruyucuları. Samimi bir atmosferden uzak [/quote] “İffet”in, yani kelimenin tam anlamıyla “akıl sağlığının” taraftarları, nasıl “sinir ve kaos atmosferi” yaratabilirler? "samimi atmosfer", "samimiyet" kelimesinin çok yönlülüğünü anlıyor musunuz?
"samimiyet" - neyin gizli olduğu... tartışılmıyor. . yasak olduğu için değil.. ama bu "yakınlığı" bozmamak için..azı düşünceler gibidir.. dile getirilene kadar yaşarlar.. onları bir kez kelimelere döktüğünüzde, anlamı öldürüldü.. "Bagatelle" kulübünde en samimi atmosfer hüküm sürüyordu.. bir grup sessiz insan, bir nedenden dolayı birlikte olmaya ihtiyaç duyuyordu.. ve işte forum .. i.e. herkesin aynı anda ve her şey hakkında konuştuğu bir yer.. ve sapıklar için de olsa.. amcıkların-memelerin tartışıldığı, sürtünme-çekme-esnetme-kıstırma süreçlerinin olduğu bir yer -kapitone-okşama-öpüşme -gıdıklama.. bu tartışma geri çekilme, kenarda yürüme yeteneğini gerektirir.. burada bolca olan şey...yakınlık değil ,... bayağılık değil.. a Bunun yanı sıra, açıkça hayvanlarla cinsel ilişki, lütfen cömertçe ahlak dersi verdiğimi bağışlayın... ve bayağılık ve hayvanlarla cinsel ilişki - inanın bana, bunlar çekici değil..
köpekler. pedofili ve diğer şeyler hakkında. zaten söyledi. mutlak özgürlüğün taraftarları hakkında herhangi bir değerlendirme yapılmadan. Rusya Federasyonu Ceza Kanunu uyarınca suç olan şey, er ya da geç RuNet topraklarında örtülecektir. Rusça dil forumu. dolayısıyla Almanya’dan, Kanada’dan ve Allah’ım Ukrayna’dan bir buçuk engelli kalacak. Bundan sonra karlılığını kaybedecek ve unutulmaya yüz tutacaktır. Platform sübyancılara ve oğlancılara değil, çoğu bariz sapmalara sahip olmayan sekskoliklere dayanıyor. Gerçek acımasızdır ama bunu kabul etmeniz gerekir..) [/quote]
İşte onlardan biri. Sharikov’lar gibiler, "hissediyorlar", penisleri yerine her yere burunlarını sokmaları gerekiyor. Herkes aşktan ve seksten zevk alır, ancak bu insanlar vaaz okumaktan, kendi ahlak ve görüşlerini başkalarına empoze etmekten zevk alırlar. Onlara sadece ekmek vermeyin, bırakın başkalarına da öğretsinler. Herkesin geleneksel olarak zevk almasına ama doğanın onları bundan mahrum bırakmasına duyulan kıskançlık, akıllarını başından alıyor. Onlara yaz akşamı piknikte sinir bozucu sivrisinekler gibi davranmalısınız.
grekko10: ↑19 Oct 2023, 11:32O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin
Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if Aksini düşünüyorsanız, o zaman acilen beyin lobotomisi ameliyatına ihtiyacınız var.
Sitede neden sadece pedofili ile ilgili konular var? Sevgilim, bence sen artık dünyaya bir baykuş taktırmaya ve herkese bunun böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorsun. Bu site ensest ve her türlü cinsel sapkınlıktan hoşlanan insanlar içindir. Burada kimse bir şeyin tanıtımını yapmıyor, bana çocuklara yönelik bariz cinsel istismarın açıkça gösterildiği en az bir bağlantı veya fotoğraf göster?! İnsanların gerçek ya da pek de gerçek olmayan hikayelerini paylaşmaları da bu sitenin içeriğinin bir parçasıdır. Eğer bir konudan memnun değilseniz, geçip gidin ve ciyaklamayın. Diyelim ki burada eşcinsellik ve erkeklerin birbirini dövmesi gibi konular hoşuma gitmiyor... Ama bu konuları görmezden geliyorum ve orada kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum. Bazıları hoşuna gidiyor, bırak siktir etsinler, keşke her şey gönüllü olsa, şiddet olmasa...
Neredeyse her ailenin dolabında kendi iskeleti var. Pek çok aile sizi tiksindirecek şeyler yapar ama burada bile herkes bunun hakkında konuşmaya hazır değil. Birçok ahlakçının aklında “sapıklık” vardır, çünkü eğer iki (üç) kişi bir şeyi beğeniyorsa ve bu, etrafındaki kimseyi kötü hissettirmiyorsa, o zaman bu neden sapkınlık olsun? Sırf hasta toplumumuz böyle karar verdiği için mi?
Son olarak, herkesin kendi gizli cinsel fantezileri vardır ve bunları gerçek hayatta gerçekleştirme riskine girmezler, ancak bunları burada oldukça iyi tanımlayabilir ve bu tür duyguları deneyimleyebilirler ve ben yanlış bir şey görmüyorum. bununla da. Bazıları bu fantezilerden utanacak, bazıları ise kendilerini daha iyi hissedecek ve bunları uygulamaya koymak istemeyecek.
Ve son olarak şu sıradan ifadeyi düşünün:
"İşte bir sik çitin üzerinde" "yazıyor ve yakacak odun var".
These users thanked the author Morpheus for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=274528 time=1697704844 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274525 time=1697704347 user_id=18481 ]O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin[/quote] Bu forumun pedofili hakkında olduğu nerede yazıyor? Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if Aksini düşünüyorsanız, o zaman acilen beyin lobotomisi ameliyatına ihtiyacınız var. [/quote] Sitede neden sadece pedofili ile ilgili konular var?🤔 Sevgilim, bence sen artık dünyaya bir baykuş taktırmaya ve herkese bunun böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorsun. Bu site ensest ve her türlü cinsel sapkınlıktan hoşlanan insanlar içindir. Burada kimse bir şeyin tanıtımını yapmıyor, bana çocuklara yönelik bariz cinsel istismarın açıkça gösterildiği en az bir bağlantı veya fotoğraf göster?! İnsanların gerçek ya da pek de gerçek olmayan hikayelerini paylaşmaları da bu sitenin içeriğinin bir parçasıdır. Eğer bir konudan memnun değilseniz, geçip gidin ve ciyaklamayın. Diyelim ki burada eşcinsellik ve erkeklerin birbirini dövmesi gibi konular hoşuma gitmiyor... Ama bu konuları görmezden geliyorum ve orada kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum. Bazıları hoşuna gidiyor, bırak siktir etsinler, keşke her şey gönüllü olsa, şiddet olmasa... Neredeyse her ailenin dolabında kendi iskeleti var. Pek çok aile sizi tiksindirecek şeyler yapar ama burada bile herkes bunun hakkında konuşmaya hazır değil. Birçok ahlakçının aklında “sapıklık” vardır, çünkü eğer iki (üç) kişi bir şeyi beğeniyorsa ve bu, etrafındaki kimseyi kötü hissettirmiyorsa, o zaman bu neden sapkınlık olsun? Sırf hasta toplumumuz böyle karar verdiği için mi? Son olarak, herkesin kendi gizli cinsel fantezileri vardır ve bunları gerçek hayatta gerçekleştirme riskine girmezler, ancak bunları burada oldukça iyi tanımlayabilir ve bu tür duyguları deneyimleyebilirler ve ben yanlış bir şey görmüyorum. bununla da. Bazıları bu fantezilerden utanacak, bazıları ise kendilerini daha iyi hissedecek ve bunları uygulamaya koymak istemeyecek. Ve son olarak şu sıradan ifadeyi düşünün: "İşte bir sik çitin üzerinde" "yazıyor ve yakacak odun var".
Belirli sayıda mesaj yazana kadar tüm fotoğrafları görememeniz hoşuma gitmiyor. Aynı şekilde, yalnızca belirli bir süre sonra mesaj yazabilirsiniz; çoğu zaman yazamazsınız.
These users thanked the author Şalyn for the post:
Belirli sayıda mesaj yazana kadar tüm fotoğrafları görememeniz hoşuma gitmiyor. Aynı şekilde, yalnızca belirli bir süre sonra mesaj yazabilirsiniz; çoğu zaman *x) yazamazsınız.
Morpheus, neden senin bu derslerine ihtiyacım var? Bana çocukların normal olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun?..
Senin bana saygı duymuyorsun. Ben senin için hiçbir şey değilim, mesajlarıma cevap vermene gerek yok. Pedofili başlığınıza bir şey mi yazdım?.. doğru: hayır. O zaman neden beni rahatsız ediyorsun? Fikrimi istediğim yerde ve şekilde ifade edebilirim.
[ref=#804000]Morpheus[/ref], neden senin bu derslerine ihtiyacım var? Bana çocukların normal olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun?.. Senin bana saygı duymuyorsun. Ben senin için hiçbir şey değilim, mesajlarıma cevap vermene gerek yok. Pedofili başlığınıza bir şey mi yazdım?.. doğru: hayır. O zaman neden beni rahatsız ediyorsun? Fikrimi istediğim yerde ve şekilde ifade edebilirim.
Seksle ilgili forumda “Şu anda ne dinliyorum” gibi konu dışı konular ve diğer konu dışı konular çoğalmaya başladı. Sanırım bu saçmalıktan hoşlanmayan sadece ben değilim.
Burada moderatörleri göremez veya duyamazsınız. Ne istersen yaz!
These users thanked the author Sergey for the post:
Seksle ilgili forumda “Şu anda ne dinliyorum” gibi konu dışı konular ve diğer konu dışı konular çoğalmaya başladı. Sanırım bu saçmalıktan hoşlanmayan sadece ben değilim. Burada moderatörleri göremez veya duyamazsınız. Ne istersen yaz!
Morpheus: ↑19 Oct 2023, 13:11
Belki de canım, başka bir siteye gitmen gerekiyor?!
Evet, sen olmadan neye ihtiyacım olduğunu ve neye ihtiyacım olmadığını çözeceğim . Bu arada, tüm seks forumlarında ensest ve diğer saçmalıklarla ilgili konular var. Bu yüzden onlar için ayrı bir forum oluşturmayı öneriyorum.
[quote=Morpheus post_id=274560 time=1697710272 user_id=2334] Belki de canım, başka bir siteye gitmen gerekiyor?! [/quote] Evet, sen olmadan neye ihtiyacım olduğunu ve neye ihtiyacım olmadığını çözeceğim . Bu arada, tüm seks forumlarında ensest ve diğer saçmalıklarla ilgili konular var. Bu yüzden onlar için ayrı bir forum oluşturmayı öneriyorum.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Oct 2023, 13:59Morpheus, neden bu derslerinize ihtiyacım var? Bana çocukların normal olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun?..
Senin bana saygı duymuyorsun. Ben senin için hiçbir şey değilim, mesajlarıma cevap vermene gerek yok. Pedofili başlığınıza bir şey mi yazdım?.. doğru: hayır. O zaman neden beni rahatsız ediyorsun? Fikrimi istediğim yerde, istediğim şekilde ifade edebilirim.
Üzgünüm canım! Burada seninle aynı fikirde olmayan herkese kendi fikrini empoze etmeye çalışıyorsun ama seni gerçeklerle duvara yasladıklarında hemen çalıların arasına saklanıyorsun... Üslubuna bakılırsa sen hiçbir zaman bunu yapmamış bir gençsin. Hayatında herhangi bir şey gördün ve ne kadarını öğrendiğini bilmiyordu ve şimdiden kimin sapık, kimin sübyancı, kimin nekrofili veya başka bir meraklı olduğu hakkında konuşabileceğini düşünüyor . Bebek! Burada neyi unuttun? Siteyi beğenmediyseniz, aynı alıntıların yayınlandığı diğer sitelere gidip kariyer rehberliğinizle ilgili vizyonlarınızı anlatın.
Not: Bu arada, sizin tarafınızdan burada pedofili içeriğin yayınlandığına dair HİÇBİR kanıt görmedim. Birini bir şeyle suçluyorsanız gerçekleri sunun, ancak hayır... diğer sitelere geçmiş olsun ve burada ahlakçı gibi davranma.
Morpheus: ↑
Belki canım, başka bir siteye gitmen gerekiyor?!
Evet, sen olmadan neye ihtiyacım olduğunu ve neye ihtiyacım olmadığını çözeceğim. Bu arada, tüm seks forumlarında ensest ve diğer saçmalıklarla ilgili konular var. Bu yüzden onlar için ayrı bir forum oluşturmayı öneriyorum.
Sevgili! Uykulu gözlerinizi silin ve tekrar bakın, Buna ne denirbu site! Sonra da başkalarına başka bir yere taşınmalarını tavsiye edeceksiniz.
These users thanked the author Morpheus for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=274584 time=1697713193 user_id=5795] [ref=#804000]Morpheus[/ ref], neden bu derslerinize ihtiyacım var? Bana çocukların normal olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun?.. Senin bana saygı duymuyorsun. Ben senin için hiçbir şey değilim, mesajlarıma cevap vermene gerek yok. Pedofili başlığınıza bir şey mi yazdım?.. doğru: hayır. O zaman neden beni rahatsız ediyorsun? Fikrimi istediğim yerde, istediğim şekilde ifade edebilirim. [/quote] Üzgünüm canım! Burada seninle aynı fikirde olmayan herkese kendi fikrini empoze etmeye çalışıyorsun ama seni gerçeklerle duvara yasladıklarında hemen çalıların arasına saklanıyorsun... Üslubuna bakılırsa sen hiçbir zaman bunu yapmamış bir gençsin. Hayatında herhangi bir şey gördün ve ne kadarını öğrendiğini bilmiyordu ve şimdiden kimin sapık, kimin sübyancı, kimin nekrofili veya başka bir meraklı olduğu hakkında konuşabileceğini düşünüyor *x) . Bebek! Burada neyi unuttun? Siteyi beğenmediyseniz, aynı alıntıların yayınlandığı diğer sitelere gidip kariyer rehberliğinizle ilgili vizyonlarınızı anlatın. Not: Bu arada, sizin tarafınızdan burada pedofili içeriğin yayınlandığına dair HİÇBİR kanıt görmedim. Birini bir şeyle suçluyorsanız gerçekleri sunun, ancak hayır... diğer sitelere geçmiş olsun ve burada ahlakçı gibi davranma.
[size=85][color=green]2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:[/ color][/size] [quote=Vanzo post_id=274771 time=1697733726 user_id=20283] [quote=Morpheus post_id=274560 time=1697710272 user_id=2334] Belki canım, başka bir siteye gitmen gerekiyor?! [/quote] Evet, sen olmadan neye ihtiyacım olduğunu ve neye ihtiyacım olmadığını çözeceğim. Bu arada, tüm seks forumlarında ensest ve diğer saçmalıklarla ilgili konular var. Bu yüzden onlar için ayrı bir forum oluşturmayı öneriyorum. [/quote] Sevgili! Uykulu gözlerinizi silin ve tekrar bakın, [url=viewtopic.php?t=13212]Buna ne denir[ /url]bu site! Sonra da başkalarına başka bir yere taşınmalarını tavsiye edeceksiniz.
Morpheus: ↑19 Oct 2023, 20:30
Sevgili! Uykulu gözlerinizi silin ve tekrar bakın, Buna ne denirbu site! Ve sonra başkalarına bir yere gitmelerini tavsiye edeceksiniz
ve kendinizinkini silip [url=viewtopic.php?t=13212] temasının adı nedir? Beğenmediğim şeyleri yazdım. Hangi sorular?
These users thanked the author Vanzo for the post (total 2):
[quote=Morpheus post_id=274793 time=1697736612 user_id=2334] Sevgili! Uykulu gözlerinizi silin ve tekrar bakın, [url=viewtopic.php?t=13212]Buna ne denir[ /url]bu site! Ve sonra başkalarına bir yere gitmelerini tavsiye edeceksiniz [/quote]ve kendinizinkini silip [url=viewtopic.php?t=13212][/url] temasının adı nedir? Beğenmediğim şeyleri yazdım. Hangi sorular?
Truwor: ↑19 Oct 2023, 13:27
Onlar Sharikov’lara benziyorlar
Truwor: ↑19 Oct 2023, 13:27
Ekmeği doğrudan beslemeyin, başkalarının öğretmesine izin verin.
çünkü Sharikov sensin.
benimle tartışacak hiçbir şeyin yok.
bir tartışmayı destekleyemezsin.
anlamını anlamıyorsun yazdığınız kelimelerin.
unafraid salak.
8 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Morpheus: ↑19 Oct 2023, 20:30
bize aynı alıntıların nerede yer aldığını diğer sitelerde söyleyin.
ve bazı konularda ondan daha üstün müsünüz? nasıl?
daha akıllı, daha gelişmiş.. ya da ne?
ne konuda iyisin?
karını burada çıplak mı paylaşıyorsun? yoksa annem mi? Yoksa küçük kızına sikini sokmayı mı hayal ediyorsun?
Söyle bana, utanma..
These users thanked the author Pierro for the post:
[quote=Truwor post_id=274572 time=1697711275 user_id=9292] Onlar Sharikov’lara benziyorlar [/quote][quote=Truwor post_id=274572 time=1697711275 user_id=9292] Ekmeği doğrudan beslemeyin, başkalarının öğretmesine izin verin. [/quote] çünkü Sharikov sensin. benimle tartışacak hiçbir şeyin yok. bir tartışmayı destekleyemezsin. anlamını anlamıyorsun yazdığınız kelimelerin. unafraid salak.
[size=85][color=green]8 dakika 27 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Morpheus post_id=274793 time=1697736612 user_id=2334] bize aynı alıntıların nerede yer aldığını diğer sitelerde söyleyin. [/quote] ve bazı konularda ondan daha üstün müsünüz? nasıl? daha akıllı, daha gelişmiş.. ya da ne? ne konuda iyisin? karını burada çıplak mı paylaşıyorsun? yoksa annem mi? Yoksa küçük kızına sikini sokmayı mı hayal ediyorsun? Söyle bana, utanma..
Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if Aksini düşünüyorsanız, o zaman acilen beyin lobotomisi ameliyatına ihtiyacınız var.
Pedofili bu forumun neresinde? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor.
Yukarıda yanıtlandınız - prensipte her şey doğru, ancak görünüşe göre sizin için çok fazla mektup var.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=274528 time=1697704844 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274525 time=1697704347 user_id=18481 ]O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin[/quote] Bu forumun pedofili hakkında olduğu nerede yazıyor? Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if Aksini düşünüyorsanız, o zaman acilen beyin lobotomisi ameliyatına ihtiyacınız var. [/quote]Pedofili bu forumun neresinde? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor. Yukarıda yanıtlandınız - prensipte her şey doğru, ancak görünüşe göre sizin için çok fazla mektup var.
Pedofili bu forumun neresinde? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor.
Yukarıda yanıtlandınız - prensip olarak her şey doğru, ancak görünüşe göre sizin için çok fazla harf var.
sadece isimleri okuyun konulardan.. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Okulda mezun olmadan veya düğünden önce herhangi bir baba kızını sikti mi?
Ve ayrıca çok güzel bir konu: Hangi babaya sahip oldu? Çocukluğunda kızını kemerle cezalandırdığında heyecanlandı mı?
[quote=grekko10 post_id=274850 time=1697742322 user_id=18481] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=274528 time=1697704844 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274525 time=1697704347 user_id=18481 ]O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin[/quote] Bu forumun pedofili hakkında olduğu nerede yazıyor? Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if Aksini düşünüyorsanız, o zaman acilen beyin lobotomisi ameliyatına ihtiyacınız var. [/quote]Pedofili bu forumun neresinde? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor. Yukarıda yanıtlandınız - prensip olarak her şey doğru, ancak görünüşe göre sizin için çok fazla harf var. [/quote]sadece isimleri okuyun konulardan.. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Okulda mezun olmadan veya düğünden önce herhangi bir baba kızını sikti mi? Ve ayrıca çok güzel bir konu: Hangi babaya sahip oldu? Çocukluğunda kızını kemerle cezalandırdığında heyecanlandı mı?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Oct 2023, 11:40
nerede yazıyor bu forum pedofili hakkında mı?
Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumları yok.. aksini düşünüyorsanız o zaman acilen ameliyata ihtiyacınız var.. beyin lobotomisi için.
Bu forumda pedofili nerede? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor.
Yukarıda yanıtlandınız - prensip olarak her şey doğru, ancak görünüşe göre sizin için çok fazla harf var.
sadece isimleri okuyun konulardan.. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Babalardan herhangi biri kızını okulda mezuniyetten önce veya düğünden önce sikti mi?
Peki ne oldu? Pedofili burada nerede? 11. sınıf mezuniyeti - 18 yaşında.....düğün öncesi - hiç yorum yok. Bu arada akrabalar arasında seks yasak değil... Sadece reşit olma yaşının altındaki kişilerle.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
nerede yazıyor bu forum pedofili hakkında mı? Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumları yok.. aksini düşünüyorsanız o zaman acilen ameliyata ihtiyacınız var.. beyin lobotomisi için. [/quote]Bu forumda pedofili nerede? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor. Yukarıda yanıtlandınız - prensip olarak her şey doğru, ancak görünüşe göre sizin için çok fazla harf var. [/quote]sadece isimleri okuyun konulardan.. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Babalardan herhangi biri kızını okulda mezuniyetten önce veya düğünden önce sikti mi? [/quote] Peki ne oldu? Pedofili burada nerede? 11. sınıf mezuniyeti - 18 yaşında.....düğün öncesi - hiç yorum yok. Bu arada akrabalar arasında seks yasak değil... Sadece reşit olma yaşının altındaki kişilerle.
Sov. Sağ. Burada tartışmaya niyetim bile yoktu, ne niyetim ne de isteğim vardı.
Yatakta seks yapmak yerine tartışan sizsiniz ve burada da tematik konuları tartışmak yerine tartışıyorsunuz.
Bu senin kaderin, seks yapmak değil, seksten değil, başkalarını da içine çekmeye çalıştığın ve tıpkı seks gibi senin işine yaramayan tartışmalarından zevk almak .
Anladım. Üzgünüm. Ama bu burada değil, bu sitede değil.
Sov. Sağ. Burada tartışmaya niyetim bile yoktu, ne niyetim ne de isteğim vardı. Yatakta seks yapmak yerine tartışan sizsiniz ve burada da tematik konuları tartışmak yerine tartışıyorsunuz. Bu senin kaderin, seks yapmak değil, seksten değil, başkalarını da içine çekmeye çalıştığın ve tıpkı seks gibi senin işine yaramayan tartışmalarından zevk almak . Anladım. Üzgünüm. Ama bu burada değil, bu sitede değil.
Truwor: ↑19 Oct 2023, 23:33
tartışmak yerine tartışmak
aslında bunlar eş anlamlıdır..)
onları karşılaştırmaya mı çalışıyorsun?
agerçekten öyle misin , salak..
anlamını anlamadığınız kelimeleri kullanmayın))
[quote=Truwor post_id=274886 time=1697747592 user_id=9292] tartışmak yerine tartışmak [/quote] aslında bunlar eş anlamlıdır..) onları karşılaştırmaya mı çalışıyorsun? agerçekten öyle misin , salak.. anlamını anlamadığınız kelimeleri kullanmayın))
Truwor: ↑19 Oct 2023, 23:33
tartışmak yerine tartışmak
aslında bunlar eş anlamlıdır..)
onları karşılaştırmaya mı çalışıyorsunuz?
sen gerçekten bir aptalsın..
anlamını anlamadığın kelimeleri kullanma))
Sen kendinsin bir eşanlamlı. Anahtar kelimeniz “gerçekten”. Tahmin etmek geri zekalıların işidir ve talimat verme arzusu paranoyanın bir belirtisidir, seni her şeyi bilen pislik. Üstelik sabahları utanmayın.
[quote=Pierro post_id=274926 time=1697778898 user_id=4666] [quote=Truwor post_id=274886 time=1697747592 user_id= 9292] tartışmak yerine tartışmak [/quote] aslında bunlar eş anlamlıdır..) onları karşılaştırmaya mı çalışıyorsunuz? sen gerçekten bir aptalsın.. anlamını anlamadığın kelimeleri kullanma)) [/quote]
Sen kendinsin bir eşanlamlı. Anahtar kelimeniz “gerçekten”. Tahmin etmek geri zekalıların işidir ve talimat verme arzusu paranoyanın bir belirtisidir, seni her şeyi bilen pislik. Üstelik sabahları utanmayın.
Pierro: ↑19 Oct 2023, 21:00
- bir şekilde ondan daha uzun mu?
daha akıllı, daha gelişmiş.. ya da ne?
ne konuda iyisin? karını buraya çıplak mı gönderiyorsun? yoksa annem mi? Yoksa sikini küçük kızına sokmayı mı hayal ediyorsun?
Neden bu kadar heyecanlısın?! Senin bu sitede ne işin var? Eğer sizi gerçek kadın bedenlerinden daha fazla heyecanlandırıyorsa, gidin Rembrandt ya da Picasso’nun tablolarıyla otuzbir çekin. Hayatta herkes istediği gibi mastürbasyon yapıyor ve eğer bu kimsenin hayatına müdahale etmiyorsa sorun ne? Forumda sana uymayan bir şey mi var? Peki, hadi başkalarına gidelim ve kişisel olarak beğendiğiniz şeyleri orada okuyalım. Ancak kendi kurallarınızla başkasının manastırına karışmanın bir anlamı yok.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
[quote=Pierro post_id=274807 time=1697738423 user_id=4666] - bir şekilde ondan daha uzun mu? daha akıllı, daha gelişmiş.. ya da ne? ne konuda iyisin?karını buraya çıplak mı gönderiyorsun? yoksa annem mi? Yoksa sikini küçük kızına sokmayı mı hayal ediyorsun? [/quote] Neden bu kadar heyecanlısın?! Senin bu sitede ne işin var? Eğer sizi gerçek kadın bedenlerinden daha fazla heyecanlandırıyorsa, gidin Rembrandt ya da Picasso’nun tablolarıyla otuzbir çekin. Hayatta herkes istediği gibi mastürbasyon yapıyor ve eğer bu kimsenin hayatına müdahale etmiyorsa sorun ne? Forumda sana uymayan bir şey mi var? Peki, hadi başkalarına gidelim ve kişisel olarak beğendiğiniz şeyleri orada okuyalım. Ancak kendi kurallarınızla başkasının manastırına karışmanın bir anlamı yok.
[ref=#0000ff]Katerinka[/ref], bu yeni başlayanlar için geçicidir. Mesaj ve beğeni toplarsanız tüm kısıtlamalar ortadan kalkacaktır
[size=85][color=green]34 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#0000ff]Katerinka[/ref], bu yeni gelenler için geçicidir. Mesaj ve beğeni aldığınızda tüm kısıtlamalar ortadan kalkacak
[quote=Katerinka post_id=275120 time=1697802541 user_id=20346] fotoğraflar tartışılıyor [/quote]Sizi temin ederim, internette olmayan hiçbir şey yok))))
Evet, burada ismi bile bana göre tamamen saçmalık olan pek çok konu var. Ama ben bunlara pek girmiyorum ve genel olarak içlerinde kimin olduğu ve ne hakkında yazdıkları umurumda değil. Ancak aynı zamanda ne yazık ki ilgi çekici konular da gün geçtikçe azalıyor. Görünüşe göre sadece birkaç gerçek kız var ve bazıları klonlanmış.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
Evet, burada ismi bile bana göre tamamen saçmalık olan pek çok konu var. Ama ben bunlara pek girmiyorum ve genel olarak içlerinde kimin olduğu ve ne hakkında yazdıkları umurumda değil. Ancak aynı zamanda ne yazık ki ilgi çekici konular da gün geçtikçe azalıyor. Görünüşe göre sadece birkaç gerçek kız var ve bazıları klonlanmış.
[quote=Truwor post_id=275047 time=1697795160 user_id=9292]her şeyi bilen[/quote] evet, sadece normal.. sadece karmaşıklığa kapılmayın, asıl önemli olan sandalyenin iyi olmasıdır..)
[size=85][color=green ]3 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Morpheus post_id=275114 time=1697802052 user_id=2334]heyecanlı [/quote ][quote=Morpheus post_id=275114 time=1697802052 user_id=2334] resimlere doğru mastürbasyon yap [/quote][quote=Morpheus post_id=275114 time=1697802052 user_id=2334] bu heyecan verici [/quote ] Sapık mısın, ha? ve burası wanker’lar için bir tüzüğü olan bir forum mu?) ve wanker’lar için tüzükte ne var?))
grekko10: ↑19 Oct 2023, 22:05
Bu forumda pedofili nerede? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor.
sadece isimleri okuyun konulardan.. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Babalardan herhangi biri kızını okulda mezuniyetten önce veya düğünden önce sikti mi?
Peki ne oldu? Pedofili burada nerede? 11. sınıf mezuniyeti - 18 yaşında.....düğün öncesi - hiç yorum yok. Akrabalar arasında seks yasak değil bu arada....Sadece reşit olma yaşının altındaki kişilerle.
bunun ne olduğuna beni ikna etmeye gerek yok. anormal normaldir. Yetişkin kadınları umursamıyorsanız bu benim sorunum değil, tedaviye ihtiyacı olan sizsiniz.
[quote=grekko10 post_id=274862 time=1697744022 user_id=18481] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=274854 time=1697742788 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274850 time=1697742322 user_id=18481] Bu forumda pedofili nerede? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor. Yukarıda yanıtlandınız - prensip olarak her şey doğru, ancak görünüşe göre sizin için çok fazla harf var. [/quote]sadece isimleri okuyun konulardan.. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Babalardan herhangi biri kızını okulda mezuniyetten önce veya düğünden önce sikti mi? [/quote] Peki ne oldu? Pedofili burada nerede? 11. sınıf mezuniyeti - 18 yaşında.....düğün öncesi - hiç yorum yok. Akrabalar arasında seks yasak değil bu arada....Sadece reşit olma yaşının altındaki kişilerle. [/quote]bunun ne olduğuna beni ikna etmeye gerek yok. anormal normaldir. Yetişkin kadınları umursamıyorsanız bu benim sorunum değil, tedaviye ihtiyacı olan sizsiniz.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=275562 time=1697872706 user_id=5795] normal olanın anormal olan olduğuna beni ikna etmenize gerek yok. [/quote] ona hiç aldırış etmeyin. Kendi fikrinin tek doğru olduğuna inanıyor. Büyüklük hayalleri var, bu yüzden cevap verme konusunda kendine saygısı yok.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Oct 2023, 22:13
sadece konu adlarını okuyun .. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Babalardan herhangi biri kızını okulda mezuniyetten önce veya düğünden önce sikti mi?
Peki ne? Pedofili burada nerede? 11. sınıf mezuniyeti - 18 yaşında.....düğün öncesi - hiç yorum yok. Akrabalar arasında seks yasak değil bu arada....Sadece reşit olma yaşının altındaki kişilerle.
bunun ne olduğuna beni ikna etmeye gerek yok. anormal normaldir. Yetişkin kadınları umursamıyorsan bu benim sorunum değil, tedaviye ihtiyacı olan sensin.
Birinin ikna etmeye çalıştığı gerçeğine neden bu kadar odaklanıyorsun? buradaki herkesin seninle ilgilendiğini ve gittiğinde herkesin acı çekeceğini, (senin için bir şeyler gitmez) Trollemek sayılır - birini bir şeyle suçla ki o bahane uydursun)))) Gençlerin hareketi. n
n
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 Oct 2023, 10:18
normal olanın anormal olan olduğuna beni ikna etmenize gerek yok.
Ona aldırmayın. Kendi fikrinin tek doğru olduğuna inanıyor. Büyüklük yanılgıları var, bu yüzden kendine saygı duyması gerekmiyor.
Doğru, büyücüye dikkat edin; onun büyüklük yanılgıları yok , ona saygı duyulması gerekiyor.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=275562 time=1697872706 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274862 time=1697744022 user_id=18481] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=274854 time=1697742788 user_id=5795] sadece konu adlarını okuyun .. özellikle burada en çok bağıran kişinin bir konusu var: Babalardan herhangi biri kızını okulda mezuniyetten önce veya düğünden önce sikti mi? [/quote]Peki ne? Pedofili burada nerede? 11. sınıf mezuniyeti - 18 yaşında.....düğün öncesi - hiç yorum yok. Akrabalar arasında seks yasak değil bu arada....Sadece reşit olma yaşının altındaki kişilerle. [/quote]bunun ne olduğuna beni ikna etmeye gerek yok. anormal normaldir. Yetişkin kadınları umursamıyorsan bu benim sorunum değil, tedaviye ihtiyacı olan sensin. [/quote]Birinin ikna etmeye çalıştığı gerçeğine neden bu kadar odaklanıyorsun? buradaki herkesin seninle ilgilendiğini ve gittiğinde herkesin acı çekeceğini, (senin için bir şeyler gitmez) Trollemek sayılır - birini bir şeyle suçla ki o bahane uydursun)))) Gençlerin hareketi. n[quote=Büyücü post_id=275564 time=1697872866 user_id=21115] n[quote=" ◊_NeBo[_Na_ ]LaDoNi_◊" post_id=275562 time=1697872706 user_id=5795] normal olanın anormal olan olduğuna beni ikna etmenize gerek yok. [/quote]Ona aldırmayın. Kendi fikrinin tek doğru olduğuna inanıyor. Büyüklük yanılgıları var, bu yüzden kendine saygı duyması gerekmiyor. [/quote]Doğru, büyücüye dikkat edin; onun büyüklük yanılgıları yok , ona saygı duyulması gerekiyor.
grekko10: ↑21 Oct 2023, 11:02
Neden onu sikecek kadar
odaklandın? Eğer tanışmak istiyorsanız bu şekilde yapılmaz. Herkesi sizin dar düşüncenize girmeyen, sizinle aynı fikirde olmayan trol olarak gördüğünüzü görüyorum. Yalnızca siz dürüstsünüz, doğrusunuz, beyazsınız ve kabarıksınız ve sizinle aynı fikirde olan herkes. Git yaşlı kadınınla iki delikte uyu.
Doğru, büyücüye dikkat edin; onun büyüklük yanılsaması yoktur, ona saygı duymalısınız.
kıçın nasıl yanıyor, üç kez yazdım ve üçü birkaç kez sildim. Yunanlılar nehre git, sakin ol. Daha sonra üç kez üç kez derin nefes alın ve sakinleşin.
These users thanked the author Büyücü for the post:
[quote=grekko10 post_id=275583 time=1697875348 user_id=18481] Neden onu sikecek kadar [/quote] odaklandın? Eğer tanışmak istiyorsanız bu şekilde yapılmaz. Herkesi sizin dar düşüncenize girmeyen, sizinle aynı fikirde olmayan trol olarak gördüğünüzü görüyorum. Yalnızca siz dürüstsünüz, doğrusunuz, beyazsınız ve kabarıksınız ve sizinle aynı fikirde olan herkes. Git yaşlı kadınınla iki delikte uyu. [quote=grekko10 post_id=275583 time=1697875348 user_id=18481] Doğru, büyücüye dikkat edin; onun büyüklük yanılsaması yoktur, ona saygı duymalısınız. [/quote] kıçın nasıl yanıyor, üç kez yazdım ve üçü birkaç kez sildim. Yunanlılar nehre git, sakin ol. Daha sonra üç kez üç kez derin nefes alın ve sakinleşin.
Yukarıda yanıtlandınız; prensip olarak her şey doğru, ancak sizin için görünüşe göre çok fazla mektup var.
Tamamen saygılarımla sana. Saçmalıklar hakkında o kadar özeleştirel yazdın ki!
These users thanked the author Ksenofon for the post:
[quote=grekko10 post_id=274850 time=1697742322 user_id=18481] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=274528 time=1697704844 user_id=5795] [quote=grekko10 post_id=274525 time=1697704347 user_id=18481 ]O halde bulunduğunuz yere geri dönelim. Forumun adını okuyun. Mantı dükkanına geliyorsunuz ve burada köfte servisi yaptıkları için öfkeleniyorsunuz. Mantıyı mantıyla değiştirin[/quote] Bu forumun pedofili hakkında olduğu nerede yazıyor? Anladığım kadarıyla çocukların sekse karşı olumsuz bir tutumu yok.. if Aksini düşünüyorsanız, o zaman acilen beyin lobotomisi ameliyatına ihtiyacınız var. [/quote]Pedofili bu forumun neresinde? Ben DP karşıtıyım o yüzden bakmıyorum, bilmiyorum ama rastlarsam hemen kapatıyorum. Ve çok bilgili olduğunuz için tüm konuları ele almış görünüyorsunuz. Bana pisliğe bulaşmış birini hatırlatıyorsun - Ugh, çok iğrenç kokuyor. Ve onu çiğnemeye devam ediyor. Yukarıda yanıtlandınız; prensip olarak her şey doğru, ancak sizin için görünüşe göre çok fazla mektup var. [/quote] Tamamen saygılarımla sana. Saçmalıklar hakkında o kadar özeleştirel yazdın ki!
Hayatta onu ya ağzıma almak zorunda kaldığım ya da sadece çekici olmamakla kalmayıp aynı zamanda nahoş olan insanlara kıçından vermek zorunda kaldığım anlar oldu. En basiti onu kıçına sokmaktı, orada...
Bir keresinde doktorların bir kızın vücudunu siktiğiyle ilgili bir film izlemiştim, sonra o kızın hâlâ hayatta olduğu ortaya çıktı. Daha sonra bu konuya ilgi duymaya başladım, ilgimi çekmeyen bir...
Last post
Şizofreniye hakaret etmeyin; aralarında hiçbir bağlantı yok! Nekrofili bir parafili ve cinsel nitelikte bir hastalıktır. Kabaca konuşursak, aksaklıkları gören herkes bir cesedi sikmek istemez. Ve...
Herkese selam!
Her insanın cinselliği benzersizdir ve tercihlerimiz zamanla ve yeni partnerlerle değişip gelişebilir.
Karşılaştığınız en sıra dışı cinsel tercihlerin hangileri olduğunu paylaşalım?
Last post
Tanıştığım en tuhaf şey, bira ve Snickers atıştırmayı seven bir arkadaşımdı.