Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınız nedeniyle kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz? Çiftlerinizin bu konu yüzünden kavgaları mı var?
Ve en önemlisi, tüm bunların üstesinden nasıl geliyorsunuz?

Başlangıçta kıskançlık vardı, ona sarılmasına rağmen soğuk görünüyordu, kayıtsızlık anlamında değil ama vücut ısısı düşüktü. Ve sonra her şey geçti, maceraları heyecan yaratmaya başladı)))ilovebiboys: 05 Oct 2023, 14:55 Forumda boynuzlamayı ve seks kadınlarını yücelten pek çok konu var. Ama ben bu fetişlerin karanlık tarafına değinmek istiyorum
Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınızdan dolayı kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz? Çiftlerinizin bu konu yüzünden kavgaları mı var?

Oldu! Sevgili aradı, plansız buluşmak istedi, biz de ev işleri yapıyorduk. Eşimin gözlerini görünce onunla biraz dalga geçmeye karar verdim! Onu nasıl ve hangi kılıkta görmek istediğini sormasını istedi. Kısa bir yazışmadan sonra arabaya tamamen çıplak binmesini istediğini, arabaya hiç iç çamaşırı olmadan çorapla çıkacağını anladık. Genel olarak konuyu daha da şişirdim, 20 dakika sonra çoraplarla, aşırı derecede kısa bir etekle, külotsuz, çıplak vücudumun üzerinde kısa bir ceketle ayakta duruyordum. Ancak tek bir anlaşma vardı: Geç olduğu için dışarısı karanlıktı, böylece her şey avludaki girişin altında olacaktı. İşte böyle oldu, 40 dakika kadar arabanın içindeki biti pencereden izledim. Ondan sonra benimki dışarı çıktı ve beni çağırmaya başladı: “Daha karanlık bir yere gitmek istiyor ve etrafta daha az insan var.” Ben de kabul ettim. Yaklaşık 15 dakika sonra onu geri getirdiler. Dağınıktı, eteğimin içi ıslaktı ve spermle kaplıydı, çoraplarım yırtılmıştı... ama gözlerim daha önce hiç olmadığı kadar yanıyordu!!!ilovebiboys: 05 Oct 2023, 15:49 Alex Bars, her şeyin önceden konuşulduğu halde bu süreçte bir şeylerin ters gittiği (tam da kıskançlık yüzünden) ve dedikodunun geri dönülemez şekilde kesildiği oldu mu hiç?

sertBoşanmadan önce bir skandal yaşandı, çok fazla gözyaşı

hiç de kadın dayanışmasına dayanmıyor ama burada kadınların hatasının azınlıkta olduğunu düşünüyorum

evet, aslında kimse kimseyi suçlamıyor. ... ., sanırım herkes bir sonuca varmıştır!!ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:29 hiç de kadın dayanışmasına dayanmıyor ama burada kadınların hatasının azınlıkta olduğunu düşünüyorum

konu bu değil) Sadece bu tür durumlarla ilgileniyorum kendimi berbat ettim - kendim pişman oldumAr.t: 05 Oct 2023, 16:30evet, aslında kimse kimseyi suçlamıyor .....ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:29 hiç de kadın dayanışmasına dayanmıyor ama burada kadınların hatasının azınlıkta olduğunu düşünüyorum

Pişman oldum!!?? Hayır pişman olmadım!!! Bu sadece ilginç bir deneyim!ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:31 konu bu değil) Sadece yulaf lapasını kendim yaptığımda bu tür durumlarla ilgileniyorum - ben de pişman oldum

Senin durumundan bahsetmiyorum)) Her ne kadar senin için her şey çok belirsiz olsa da, bunu kendim yazdım)Ar.t: 05 Oct 2023, 16:33Pişman oldum!! Hayır pişman olmadım!!! Bu sadece ilginç bir deneyim!!ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:31 konu bu değil) Sadece yulaf lapasını kendim yaptığımda bu tür durumlarla ilgileniyorum - kendim de pişman oldum

bu tür daha birçok toplantı vardı, ama daha olumlu duygularla))!!!ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:34 Sizin durumunuzdan bahsetmiyorum)) Her ne kadar sizinle her şey çok belirsiz olsa da, bunu kendim yazdım)

Dikkat! Bu özel konuya olan ilgi endişe verici. Bir plan yapılıyor gibi görünüyor.ilovebiboys: 05 Oct 2023, 14:55 Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınız nedeniyle kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz?

alaring birisi?)))moderator: 05 Oct 2023, 16:45Dikkat! Bu özel konuya olan ilgi endişe verici. Görünüşe göre bir plan üzerinde çalışılıyor.Sevgili aldatanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınızdan dolayı kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz?

Biraz konu dışı, ancak grup şirketimizde dışarıdan bir çiftinilovebiboys: 05 Oct 2023, 15:49 her şeyin önceden konuşulduğu halde bu süreçte bir şeylerin ters gittiği (tam da kıskançlık yüzünden) ve dedikodunun geri dönülemez şekilde kesildiği oldu mu?

kıskançlık iptal edilemez ve ortadan kaybolmaz, heyecanla bastırılabilir, ancak derinlerde bir yerde hala damlacıklar vardırilovebiboys: 05 Oct 2023, 14:55 Forumda boynuzlamayı ve seks kadınlarını yücelten pek çok konu var. Ama ben bu fetişlerin karanlık tarafına değinmek istiyorum![]()
Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınız nedeniyle kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz? Çiftlerinizin bu konu yüzünden kavgaları mı var?

korktuğun doğruNiklaus: 19 Oct 2023, 14:23 Eşim üçlü seksten bahsetmeye başladı ama bu beni endişelendiriyor. Duygularımla başa çıkamayacağımdan ve her şeyin kötü biteceğinden korkuyorum.

bunların hepsi bireysel, ilk defa ikisini de öldürmek istedim, köpürüyordum, sikimin kıskançlıktan daha güçlü olması iyi oldu

Peki psikozunuz bir sır olmasa bile nasıl kendini gösteriyor?Niklaus: 19 Oct 2023, 17:28 Bunun beni heyecanlandırdığını söyleyemem! Ben doğası gereği deliyim. O heyecanlı ve Bi de benim rolüm. Ama ben orada değilim. Engelleneceğimi ve hiçbir heyecan olmayacağını anlıyorum.

Bu soruyla ilgili bir uzmanla iletişime geçmeli misiniz? :bilinmiyor:Niklaus: 19 Oct 2023, 17:41 Çok çabuk sinirlenen biriyim. Ve bazı şeyler yapabilirim. En azından bir kavga olacak.

bunu başka biriyle deneyecek mi?) o zaman daha az kötü olanı seçecekNiklaus: 19 Oct 2023, 17:55 Cömertçe teşekkür ederim)))
Bu konunun özünü değiştirmeyecek.
Teklifi kabul etmek istemiyorum. Ancak bunun sonuçları da olabilir.

O olmadan üçlü seks yapmayı kabul eder miydiniz? :göz kırp:Niklaus: 19 Oct 2023, 18:07 Ve görünüşe göre en mantıklısı. O kadar çok istiyorsa bırak ona olsun ama ben olmadan. Aslında insanın neyi daha çok istediği ortaya çıkacak.

Tüm mesele bu. Hazır değilim ve bunu kimseyle paylaşmak istemiyorum. Başkasının kızıyla hiç umurumda değil.

Soru şu ki, sevgilinizin katılımı olmadan size mmf veya fmf teklif edildi mi? , ona gizlice gider misin?Niklaus: 19 Oct 2023, 18:12Tüm mesele bu. Hazır değilim ve bunu kimseyle paylaşmak istemiyorum. Başkasının kızıyla hiç umurumda değil.onsuz üçlü yapmayı kabul eder miydin?

nHayır, ilişkide olmak kabul edilemez. Sana söylüyorum, onun yanında buna ihtiyacım yok.ilovebiboys: 19 Oct 2023, 18:14 soru şu ki, sevgilinizin katılımı olmadan size MMF veya FFM teklif edilse, bunu ondan gizlice kabul eder miydiniz?

onunla bu konuya nasıl geldin? Bu konuyu neden gündeme getirdi? sadece mzhm’yi mi yoksa tam olarak Bi’yi mi istiyor? ve seni hangi rolde görmek istersin?Niklaus: 19 Oct 2023, 18:17Hayır, bir ilişkim olduğu için buna katılmıyorum. Sana söylüyorum, onunla buna ihtiyacım yok.Soru şu ki, sevgilinizin katılımı olmadan size MMF veya FFM teklif edilse, bunu ondan gizlice kabul eder miydiniz?