Ensest, aldatma ve boynuzlanma

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Reddetmek
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 3 months
 Ensest, aldatma ve boynuzlanma

Unread post by Reddetmek »

Merhaba forum, 20 yaşındayım ve bir kızla yaşıyorum (geniş göğüslü, kocaman popolu, ayrıca güzel yüzlü, minyon bir esmer). bir hafta bize gelin, memnun olmadım ama akraba akrabadır. Aslına bakılırsa sıradan bir mahkumla buluşmaya gittik, ne diyeyim ki evde bir şeyler içip nargile içmeye karar verdik. En hafif deyimle, kendini kaptırıp Zonov’un hikayelerini anlatmaya ve 5 yıldır kadınsız kaldığı için ağlamaya başladı. Ona Shabolda dememi istedi ama reddettim. Bir süre sonra kız arkadaşıma kaba sözler söylemeye başladı, o da buna bağlı olarak çok utandı ve konuyu değiştirmeye çalıştık. Sakinleşmedi ve onu kıçından yakalamaya çalıştı. Ben bu duruma şok oldum, onu itip sakinleşmesini söyledim ama o çığlık atmaya ve beni tehdit etmeye başladı ama bir şekilde onu sakinleştirip uyutmayı başardım. Yattık, gece geç uyandık çünkü kız tuvalete gitmek için kalktı. Bir süre sonra dışarı çıktı, bu sarhoş ucubenin ona tekrar yaklaştığını, onu aktif olarak onunla yatmaya ikna ettiğini ve görünüşe göre el yordamıyla saldırdığını duydum. Gitmesine izin vermek isterken formlarını övdü. Yataktan fırladım ama şunu söylediğini duydum: Tamam, tamam, ama yalnızca bir kez ve hızlı bir şekilde. Bazı nedenlerden dolayı olduğum yerde donup kaldım, dikkatlice dinledim. Sessiz bir inilti geldi, ardından hızlı alkışlar geldi, hissettiğim tek şey güçlü bir heyecandı, mastürbasyon yapmaya başladım, birkaç dakika sonra bitirdiler. . Sırada şu diyalog var:
-neden içime boşalttın salak
-korkma, geyiğin zaten hiçbir şeyi fark etmeyecek. Yarın daha fazlasını almaya hazır olun.
-bir seferlik bir anlaşmamız vardı, seninkini sen aldın
-siktir git, kaltak.
O anda aşırı heyecandan dolayı inanılmaz bir coşku yaşadım.
Kız odaya girdi, ben de uyuyormuş gibi yaptım. Hiçbir şey olmamış gibi yanına uzandı. Sabah onunla işe gittik ve her zamanki gibi davrandık.
These users thanked the author Reddetmek for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Ensest değişimi ve boynuzlanma

Unread post by yedili »

Peki, dedikleri gibi Sezar’ın olan Sezar’ındır. Gerçek hayatta bu tür kızlarla ilişkiye bile başlamazsınız, onları sizinle yaşamaya davet etmezsiniz.
These users thanked the author yedili for the post:
Kırk beşinci
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Kırk beşinci »

sevener: 26 Mar 2022, 13:20 Dedikleri gibi Sezar’ın hakkı Sezar’ındır. Gerçek hayatta bu tür kızlarla bırakın alışmayı, ilişkiye bile başlamazsınız.
Eh, dedikleri gibi, bir kez bile ibne.. ..
busel66
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by busel66 »

Beğendiyseniz gelişmeleri izlemeye devam edin.
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Ha bir çaresi var sülfürik asit, merak etme başka ülkeye git zaten, bir şeyler oluyor artık...
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kırk beşinci »

NitroJ: 02 Apr 2022, 21:43 Ah, bir çözümü var, sülfürik asit, merak etme, kendin başka ülkeye git zaten, bir şeyler oluyor şu anda...
Ne yapıyorsun hasta mısın?
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 2):
Sibiryak89, Evgeniy-Spb
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Kırkbeşinci: 02 Apr 2022, 22:01
NitroJ: 02 Apr 2022, 21:43 Ah, bir çözümü var, sülfürik asit, merak etme, kendin başka bir ülkeye git, neyse, şu anda bir şeyler oluyor...
Hasta mısın?
Hmm, nasıl bildin? Oldukça medyum. Hemoroit hastasıyım ve sigaradan öksürüyorum, sanki ciğerlerimi tükürmeye hazırmışım gibi ve boş zamanlarımda parmağımı kestim.
These users thanked the author NitroJ for the post:
Mart
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Bence onu ve akrabasını gönderin.
Mega
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mega »

Bunun kurgu olduğunu düşünen tek kişi benim
These users thanked the author Mega for the post:
İskoç
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Endişeli »

Reddet: 26 Mar 2022, 09:13 Merhaba forum, 20 yaşındayım ve bir kızla yaşıyorum (iri göğüslü, iri popolu, ayrıca güzel yüzlü, minyon esmer bir kız). bölgemize gelip bir haftalığına bizimle yaşamaya geldiğinden pek memnun olmadım ama akrabalar akrabadır. Aslına bakılırsa sıradan bir mahkumla buluşmaya gittik, ne diyeyim ki zaten evde bir şeyler içip nargile içmeye karar verdik. En hafif deyimle, kendini kaptırıp Zonov’un hikayelerini anlatmaya ve 5 yıldır kadınsız kaldığı için ağlamaya başladı. Ona Shabolda dememi istedi ama reddettim. Bir süre sonra kız arkadaşıma kaba sözler söylemeye başladı, o da buna bağlı olarak çok utandı ve konuyu değiştirmeye çalıştık. Sakinleşmedi ve onu poposundan yakalamaya çalıştı. Ben bu duruma şok oldum, onu itip sakinleşmesini söyledim ama o çığlık atmaya ve beni tehdit etmeye başladı, bir şekilde onu sakinleştirip uyutmayı başardım. Yattık, gece geç uyandık çünkü kız tuvalete gitmek için kalktı. Bir süre sonra dışarı çıktı, bu sarhoş ucubenin ona tekrar yaklaştığını, onu aktif olarak onunla yatmaya ikna ettiğini ve görünüşe göre el yordamıyla el yordamıyla saldırdığını duydum. Gitmesine izin vermek isterken formlarını övdü. Yataktan fırladım ama şunu söylediğini duydum: Tamam, tamam, ama yalnızca bir kez ve hızlı bir şekilde. Bazı nedenlerden dolayı olduğum yerde donup kaldım, dikkatlice dinledim. Sessiz bir inilti duyuldu, ardından hızlı alkışlar geldi, hissettiğim tek şey güçlü bir heyecandı, mastürbasyon yapmaya başladım, birkaç dakika sonra bitirdiler. . Sırada şu diyalog var:
-korkma, geyiğin zaten hiçbir şeyi fark etmeyecek. Yarın daha fazlasını almaya hazır olun.
-siktir git, kaltak.
Kız odaya girdi, ben de uyuyormuş gibi yaptım. Hiçbir şey olmamış gibi yanına uzandı. Sabah onunla işe gitmek üzere yola çıktık ve her zamanki gibi davrandık.
Tanrım, nasılsın kız konusunda şanslı, akrabası konusunda ne kadar şanslı! Sen mutlu bir insansın.
Yerinde olsam onun seninle yaşamasına, onu beslemesine, kız arkadaşını seninle becermesine ve onun spermini emmesine izin verirdim.
These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
Slv3rF0x, IDVS03082008
Slv3rF0x
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Slv3rF0x »

Endişeli: 21 Oct 2023, 23:11
Merhaba forum, 20 yaşındayım ve bir kızla yaşıyorum (büyük göğüslü, kocaman popolu, ayrıca güzel yüzlü, minyon esmer bir kız). Bölgeden ayrılıyordu ve haftaya bize gelecekti, sevinmedim ama akraba akrabadır. Aslına bakılırsa sıradan bir mahkumla buluşmaya gittik, ne diyeyim ki zaten evde bir şeyler içip nargile içmeye karar verdik. En hafif deyimle, kendini kaptırıp Zonov’un hikayelerini anlatmaya ve 5 yıldır kadınsız kaldığı için ağlamaya başladı. Ona Shabolda dememi istedi ama reddettim. Bir süre sonra kız arkadaşıma kaba sözler söylemeye başladı, o da buna bağlı olarak çok utandı ve konuyu değiştirmeye çalıştık. Sakinleşmedi ve onu poposundan yakalamaya çalıştı. Ben bu duruma şok oldum, onu itip sakinleşmesini söyledim ama o çığlık atmaya ve beni tehdit etmeye başladı, bir şekilde onu sakinleştirip uyutmayı başardım. Yattık, gece geç uyandık çünkü kız tuvalete gitmek için kalktı. Bir süre sonra dışarı çıktı, bu sarhoş ucubenin ona tekrar yaklaştığını, onu aktif olarak onunla yatmaya ikna ettiğini ve görünüşe göre el yordamıyla el yordamıyla saldırdığını duydum. Gitmesine izin vermek isterken formlarını övdü. Yataktan fırladım ama şunu söylediğini duydum: Tamam, tamam, ama yalnızca bir kez ve hızlı bir şekilde. Bazı nedenlerden dolayı olduğum yerde donup kaldım, dikkatlice dinledim. Sessiz bir inilti duyuldu, ardından hızlı alkışlar geldi, hissettiğim tek şey güçlü bir heyecandı, mastürbasyon yapmaya başladım, birkaç dakika sonra bitirdiler. . Sırada şu diyalog var:
-siktir git, kaltak.
Kız odaya girdi, ben de uyuyormuş gibi yaptım. Hiçbir şey olmamış gibi yanına uzandı. Sabah onunla işe gitmek üzere yola çıktık ve her zamanki gibi davrandık.
Tanrım, nasılsın kız konusunda şanslı, akrabası konusunda ne kadar şanslı! Sen mutlu bir insansın.
Yerinde olsam onun seninle yaşamasına, onu beslemesine, kız arkadaşını seninle sikmesine ve onun spermini emmesine izin verirdim.
Bölgedeki erkekleri becerdiğini düşünüyorum. Zamanla kız arkadaşının önünde onu oral seksle pişirmeye ikna edilecektir. O zaman arkadaşın uzaktayken kıçını teklif et.
These users thanked the author Slv3rF0x for the post:
Endişeli
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Slv3rF0x: 22 Oct 2023, 03:12
Merhaba forum, 20 yaşındayım ve bir kızla yaşıyorum (büyük göğüslü, kocaman kalçalı ve güzel yüzlü, minyon esmer bir kız). Bir akrabasının kendi bölgesinden çıkacağını ve bir haftalığına bize geleceğini uyardı, pek sevinmedim ama akrabalar akrabadır. Aslına bakılırsa sıradan bir mahkumla buluşmaya gittik, ne diyeyim ki zaten evde bir şeyler içip nargile içmeye karar verdik. En hafif deyimle, kendini kaptırıp Zonov’un hikayelerini anlatmaya ve 5 yıldır kadınsız kaldığı için ağlamaya başladı. Ona Shabolda dememi istedi ama reddettim. Bir süre sonra kız arkadaşıma kaba sözler söylemeye başladı, o da buna bağlı olarak çok utandı ve konuyu değiştirmeye çalıştık. Sakinleşmedi ve onu poposundan yakalamaya çalıştı. Ben bu duruma şok oldum, onu itip sakinleşmesini söyledim ama o çığlık atmaya ve beni tehdit etmeye başladı, bir şekilde onu sakinleştirip uyutmayı başardım. Yattık, gece geç uyandık çünkü kız tuvalete gitmek için kalktı. Bir süre sonra dışarı çıktı, bu sarhoş ucubenin ona tekrar yaklaştığını, onu aktif olarak onunla yatmaya ikna ettiğini ve görünüşe göre el yordamıyla el yordamıyla saldırdığını duydum. Gitmesine izin vermek isterken formlarını övdü. Yataktan fırladım ama şunu söylediğini duydum: Tamam, tamam, ama yalnızca bir kez ve hızlı bir şekilde. Bazı nedenlerden dolayı olduğum yerde donup kaldım, dikkatlice dinledim. Sessiz bir inilti duyuldu, ardından hızlı alkışlar geldi, hissettiğim tek şey güçlü bir heyecandı, mastürbasyon yapmaya başladım, birkaç dakika sonra bitirdiler. . Sırada şu diyalog var:
-siktir git, kaltak.
Yerinde olsam onun seninle yaşamasına, onu beslemesine, kız arkadaşını seninle sikmesine ve onun spermini emmesine izin verirdim.
Bölgedeki erkekleri becerdiğini düşünüyorum. Zamanla kız arkadaşının önünde onu oral seksle pişirmeye ikna edilecektir. O halde arkadaşın uzaktayken kıçını teklif et.
Haklısın, öyle olacak. Ve harika olacak!
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by PavelNokia »

Konunun kendisi ilginç, ensestle boynuzlanmak. Bir kız akrabasıyla aldattığında...
Fakat bu özel vakada şiddet ve mahkumiyet bir şekilde çok fazla
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

PavelNokia: 13 Dec 2023, 09:16 Konunun kendisi ilginç, ensestle boynuzlanmak. Bir kız akrabasıyla aldattığında...
Ama bu özel durumda, şiddet ve mahkumiyet bir şekilde çok fazla
Onu küçük düşürdüğüne göre, kendisi de bir mahkum ve aynı zamanda bir akraba, bu şeytani bir kokteyl!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”