Seks karısı/boynuzlanma ve kıskançlık

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
 Seks karısı/boynuzlanma ve kıskançlık

Unread post by ilovebiboys »

Forumda boynuzlamayı ve seks kadınlarını yücelten pek çok konu var. Ama ben bu fetişlerin karanlık tarafına değinmek istiyorum :twisted:
Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınız nedeniyle kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz? Çiftlerinizin bu konu yüzünden kavgaları mı var?

Ve en önemlisi, tüm bunların üstesinden nasıl geliyorsunuz?
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
moderatör, O Yanochka, hayalet
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seks karısı/gavatlık ve kıskançlık

Unread post by Alex Barları »

Bir de özellikle ilk başlarda heyecanla karışık kıskançlık yaşandı. Son anlardan itibaren, durum kesinlikle böyle olmasa da, sizin kendinizin bir şeyi mahvetmeye başladığınıza dair kıskançlık ortaya çıktı. Bir zamanlar karısı tüm gücüyle tepeye atlarken bir kıskançlık vardı, zevk doruğa çıktı ve o kadar şiddetli bir şekilde ona boşalmaya başladı ki gerçekten gerçekten kıskanmaya başladım, ama ona güven vermeye başladım ben de tam olarak istediğim şeyin bu olduğunu eşimin giderek daha sık geldiğini ve partnerine ne yapılması gerektiğini ve nasıl yapılması gerektiğini kendisi anlattığını hatırlıyorum ve sonra onun hala bana döndüğünü hatırlıyorum, o kadar mutlu ve o kadar kızarmış ki, teşekkür etti sen))) ama bu durumda bile kıskançlık her zaman ortadan kalkmaz ve karısı bunu görür ve beni unutma ya da tam tersi, partnerini unutma. Böylece birisinin işsiz kaldığı ortaya çıkmasın. Hala vahşi heyecanla karışık kıskançlığa rağmen, arkadaşıma onu daha sık ve daha hızlı nasıl boşaltacağımı deneyimlerime dayanarak anlatmaya devam ettim, o gerçekten harika. Üçümüz tekrar tekrar sikiştik, onu da üzerine koydum ve geçen seferki gibi olması gerektiğini söyledim, sonra karımı o kadar iyi ısıttık ki, kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika içinde onun üzerinde orgazm üstüne orgazm vermeye başladı. burası kıskançlığın uyanmaya başladığı yer ve ben bunu anlıyorum, ama arkadaşıma söylüyorum, onu daha sert sikelim, yakında fışkırtmalı ve sonra onun üzerine fışkırtmaya başlıyor))) en güçlü orgazm ve ondan akıyor ve devam ediyor dümdüz boşalıyor ve adam şok oluyor, hayatında ilk defa işi bu noktaya getirebildi, bir çocuk gibi sevindi. Ama burada zaten ipuçlarının meyvelerini görüyorsunuz ve kıskançlık kayboluyor, geriye zevkle heyecan kalıyor. Genel olarak bu tür konuları partnerinizle tartışmak her zaman daha iyidir. Hemen onu öpmemeyi, kıçına vurmamayı tartıştık, her şey yavaş yavaş ve onu uyardım, kıskanacağımı söyledi, adam her şeyi hemen anladı. Ama sonra, örneğin, karımı arkadan sikiyorum, ona oral seks yapıyor ve adam nerede boşalabileceğini soruyor, ağzı meşgul ve ben öpüşmeyi yasaklıyor gibiyim ama ben ona ağzına boşalmasını söylüyorum) )) peki, bunun gibi bir şey. Sadece eşinizle değil, eski sevgilinizle de pek çok örneği hatırlayabilirsiniz.
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 6):
Ahah, Fargal94, Tolkala, Endişeli, Truwor, hayalet
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by evet peki »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 14:55 Forumda boynuzlamayı ve seks kadınlarını yücelten pek çok konu var. Ama ben bu fetişlerin karanlık tarafına değinmek istiyorum
Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınızdan dolayı kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz? Çiftlerinizin bu konu yüzünden kavgaları mı var?

Başlangıçta kıskançlık vardı, ona sarılmasına rağmen soğuk görünüyordu, kayıtsızlık anlamında değil ama vücut ısısı düşüktü. Ve sonra her şey geçti, maceraları heyecan yaratmaya başladı)))
These users thanked the author evet peki for the post:
Tolkala
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex Bars, ancak her şey tartışılmış gibi görünüyordu önceden, ancak bu süreçte bir şeyler ters gitti (tam da kıskançlık yüzünden) ve vızıltı geri dönülemez bir şekilde kesildi mi?
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Fargal94
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alex Barları »

Bir zamanlar kayak merkezindeydik, iyi vakit geçirmek için herkesten uzaklaşmıştık ve üçlünün tadını iyice çıkar, öyle bir an oldu ki tekrar kıskanabildim))) muhtemelen bir saat boyunca aktif olarak üçlü seks yaptık ve Sonunda ilk ben boşalmaya başladım ve tuvalete gidip Kent’in boşalmasına karışmamaya karar verdim ama eşi sabırlı ol ben de tuvalete gideceğim dedi. Beni yıkamaya başladı, ben de gidip işi bitirmesini söyledim, umurunda değil, seni bekliyorum, o zaman kıskanacaksın. Her şey yolunda, şimdilik canın sıkılmasın diye yanına git, şimdi ben çıkacağım ve üçümüz devam edeceğiz dedi. Ben yıkanırken, ona vurduğunu duydum, inlemelerini tutamadı, işte o zaman çok kıskandı, bensiz başladılar ya da devam ettiler, ben de utanacağını düşündüm, diye başladı. Kendisinin onu sikişmeye gönderdiğini ve tüm partiyi iyi bir sikişmek ve karımın çok fazla ilgi görmesi ve orgazm olması için düzenlediğimi düşünerek kendini rahatlatmak. Banyodan çıktığımda onu nasıl tamamen masaya sapladığını, sonra kanepeye doğru ilerlediğini ve kolayca onunla fışkırtmaya başladığını gördüm))) karım kıskançlıktan dolayı gergin olmaya başladığımı gördü ve hemen bağlantı kurmaya çalıştı ben onlara, ama bir nevi dışarıdan bakmak isterim, ama sanki kıskançlık da var gibi görünüyor ki bunu kendi içimde daha da hızlı geliştirebilirim))) ama işinin ehli bir eş tüm gerilimi nasıl atacağını biliyor.
Sabaha kadar seks yaptığımız fırtınalı bir gecenin ardından uyumaya karar verdiğimiz bir zaman daha vardı. Ve öğle yemeğine yaklaştıkça ustalar yanıma geldi, ölçümlere göre neredeyse onları unutuyordum. Ben de ikisini de uyandırdığım için çocuklara sessiz olmalarını ve gürültü yapmamalarını söyledim. 30-40 dakika onlarla çalıştım, zaten bir şeyler yapıyorlar diye kıskandım ve ustaların yanında burada sıkışıp kaldım. Yoldaşlarımı gönderdim ve hemen yatağa gittim ve gülümsüyorlardı, karım gerçekten kızarmıştı ve sanki çoktan seks yapmışlar gibiydim, kent sakin bir şekilde hayır diye yanıtladı, onu daha yeni ısıttı, ona Cooney verdi ve o zaten tam olarak beş kez yüzdü, bu bakımdan Eşim çoğu zaman makineli tüfek gibi boşalabiliyor ve ben zaten bensiz sinirlenmek istedim))) peki, hemen katılmam ve ağzımla ona hoş bir şey vermem gerekiyordu, ve çok fazla inlememek için her zaman arkadaşının sikini hemen ağzına alır. Kısaca şöyle bir şey
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 5):
ilovebiboys, Fargal94, Tolkala, çoban, Endişeli
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sanat »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 15:49 Alex Bars, her şeyin önceden konuşulduğu halde bu süreçte bir şeylerin ters gittiği (tam da kıskançlık yüzünden) ve dedikodunun geri dönülemez şekilde kesildiği oldu mu hiç?
Oldu! Sevgili aradı, plansız buluşmak istedi, biz de ev işleri yapıyorduk. Eşimin gözlerini görünce onunla biraz dalga geçmeye karar verdim! Onu nasıl ve hangi kılıkta görmek istediğini sormasını istedi. Kısa bir yazışmadan sonra arabaya tamamen çıplak binmesini istediğini, arabaya hiç iç çamaşırı olmadan çorapla çıkacağını anladık. Genel olarak konuyu daha da şişirdim, 20 dakika sonra çoraplarla, aşırı derecede kısa bir etekle, külotsuz, çıplak vücudumun üzerinde kısa bir ceketle ayakta duruyordum. Ancak tek bir anlaşma vardı: Geç olduğu için dışarısı karanlıktı, böylece her şey avludaki girişin altında olacaktı. İşte böyle oldu, 40 dakika kadar arabanın içindeki biti pencereden izledim. Ondan sonra benimki dışarı çıktı ve beni çağırmaya başladı: “Daha karanlık bir yere gitmek istiyor ve etrafta daha az insan var.” Ben de kabul ettim. Yaklaşık 15 dakika sonra onu geri getirdiler. Dağınıktı, eteğimin içi ıslaktı ve spermle kaplıydı, çoraplarım yırtılmıştı... ama gözlerim daha önce hiç olmadığı kadar yanıyordu!!!
İşte o anda aklıma geldi, kıskançlık içimden fışkırıyordu. ! Sakinleşmem gerektiğini bildiğim için kendimi kontrol edemiyordum. İlk kez bir arabada böyle bir deneyim yaşıyordum ve hem benim hem de kendisinin tüm provokasyonlarına razı olması muhtemelen beni çileden çıkardı. Genelde boşanmadan önce bir skandal yaşandı, çok fazla gözyaşı vardı. Muhtemelen yaklaşık iki saat sonra sakinleştim ve birçok şey yaptığımı fark ettim!!! Daha fazla özür dilerim ve yarı yarıya kederle her şeyi aynı perspektife döndürdüm!!
These users thanked the author Sanat for the post (total 3):
Fargal94, Endişeli, PavelNokia
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ar.t,
n
Boşanmadan önce bir skandal yaşandı, çok fazla gözyaşı
sert

Başlangıçta tüm bu karışıklığı başlatan kimdi, siz mi o mu?
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:23 tough

tüm bu karışıklığı ilk başlatan kimdi, sen mi o mu?
önerdi, ben terfi etti, pes etti!!! Seçmek)))
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ar.t: 05 Oct 2023, 16:27
ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:23 hard

tüm bu karışıklığı başlatan başlangıçta kimdi, sen mi o mu?
önerdi, ben tanıtımını yaptım, o da pes etti!!! Seçin)))
hiç de kadın dayanışmasına dayanmıyor ama burada kadınların hatasının azınlıkta olduğunu düşünüyorum :wink:
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:29 hiç de kadın dayanışmasına dayanmıyor ama burada kadınların hatasının azınlıkta olduğunu düşünüyorum
evet, aslında kimse kimseyi suçlamıyor. ... ., sanırım herkes bir sonuca varmıştır!!
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ar.t: 05 Oct 2023, 16:30
ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:29 hiç de kadın dayanışmasına dayanmıyor ama burada kadınların hatasının azınlıkta olduğunu düşünüyorum
evet, aslında kimse kimseyi suçlamıyor .....
konu bu değil) Sadece bu tür durumlarla ilgileniyorum kendimi berbat ettim - kendim pişman oldum
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:31 konu bu değil) Sadece yulaf lapasını kendim yaptığımda bu tür durumlarla ilgileniyorum - ben de pişman oldum
Pişman oldum!!?? Hayır pişman olmadım!!! Bu sadece ilginç bir deneyim!
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ar.t: 05 Oct 2023, 16:33
ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:31 konu bu değil) Sadece yulaf lapasını kendim yaptığımda bu tür durumlarla ilgileniyorum - kendim de pişman oldum
Pişman oldum!! Hayır pişman olmadım!!! Bu sadece ilginç bir deneyim!!
Senin durumundan bahsetmiyorum)) Her ne kadar senin için her şey çok belirsiz olsa da, bunu kendim yazdım)
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sanat »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 16:34 Sizin durumunuzdan bahsetmiyorum)) Her ne kadar sizinle her şey çok belirsiz olsa da, bunu kendim yazdım)
bu tür daha birçok toplantı vardı, ama daha olumlu duygularla))!!!
These users thanked the author Sanat for the post (total 2):
ilovebiboys, Fargal94
moderatör
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by moderatör »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 14:55 Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınız nedeniyle kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz?
Dikkat! Bu özel konuya olan ilgi endişe verici. Bir plan yapılıyor gibi görünüyor.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

moderator: 05 Oct 2023, 16:45
Sevgili aldatanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınızdan dolayı kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz?
Dikkat! Bu özel konuya olan ilgi endişe verici. Görünüşe göre bir plan üzerinde çalışılıyor.
alaring birisi?)))
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

İlk kez erkek arkadaşım gözlerimin önünde beni sikmeye başladığında çılgınca kıskançlık yaşadım ama bu, güzel bir kızın üzerime atlaması gerçeğiyle telafi edildi.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Fargal94, Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 15:49 her şeyin önceden konuşulduğu halde bu süreçte bir şeylerin ters gittiği (tam da kıskançlık yüzünden) ve dedikodunun geri dönülemez şekilde kesildiği oldu mu?
Biraz konu dışı, ancak grup şirketimizde dışarıdan bir çiftin
bizden grup seks teklif ettiği ve ardından diğer yarısının nasıl olduğunu gören erkek ya da bayanın olduğu durumlar vardı. kafam uçtu, deli gibi kıskanmaya başladım! Saldırıya kadar! Ama biz bunları hemen dikkate aldık ve sakinleştirdik...
Romano
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Romano »

İlk başta eski sevgilisiyle kıskançlıklar ve tartışmalar vardı, tamamen ona gitmesinden korkuyordum. Sonuç olarak başka bir kadına gitti, işyerinde evli bir sevgilisi vardı ve kesinlikle birlikte yaşamayacaklarından eminim, o benimle olacak, yani bu bir risk, ya böyle yaşamaktan sıkılırsa bu ve sevgilisiyle iyi geçiniyorlar.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Beluga »

ilovebiboys: 05 Oct 2023, 14:55 Forumda boynuzlamayı ve seks kadınlarını yücelten pek çok konu var. Ama ben bu fetişlerin karanlık tarafına değinmek istiyorum :twisted:
Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınız nedeniyle kıskançlık veya başka olumsuz duygular yaşıyor musunuz? Çiftlerinizin bu konu yüzünden kavgaları mı var?

kıskançlık iptal edilemez ve ortadan kaybolmaz, heyecanla bastırılabilir, ancak derinlerde bir yerde hala damlacıklar vardır :unknown: IMHO
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
ilovebiboys, Fargal94
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by Niklaus »

Eşim üçlü seksten bahsetmeye başladı ama bu beni endişelendiriyor. Duygularımla başa çıkamayacağımdan ve işlerin kötü sonuçlanmasından korkuyorum.
These users thanked the author Niklaus for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Niklaus: 19 Oct 2023, 14:23 Eşim üçlü seksten bahsetmeye başladı ama bu beni endişelendiriyor. Duygularımla başa çıkamayacağımdan ve her şeyin kötü biteceğinden korkuyorum.
korktuğun doğru
These users thanked the author Beluga for the post:
Niklaus
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

Belukha, bana ne yapacağımı söyleyebilir misin?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Niklaus: 19 Oct 2023, 17:22 Belukha, bana ne olduğunu söyleyebilir misin?
bunların hepsi bireysel, ilk defa ikisini de öldürmek istedim, köpürüyordum, sikimin kıskançlıktan daha güçlü olması iyi oldu
These users thanked the author Beluga for the post:
Niklaus
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

Bunun beni heyecanlandırdığını söyleyemem! Ben doğası gereği deliyim. O heyecanlı ve Bi de benim rolüm. Ama ben orada değilim. Engelleneceğimi ve heyecan olmayacağını anlıyorum.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 17:28 Bunun beni heyecanlandırdığını söyleyemem! Ben doğası gereği deliyim. O heyecanlı ve Bi de benim rolüm. Ama ben orada değilim. Engelleneceğimi ve hiçbir heyecan olmayacağını anlıyorum.
Peki psikozunuz bir sır olmasa bile nasıl kendini gösteriyor?
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

Çok çabuk sinirlenen biriyim. Ve bazı şeyler yapabilirim. En azından bir mücadele olacak.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 17:41 Çok çabuk sinirlenen biriyim. Ve bazı şeyler yapabilirim. En azından bir kavga olacak.
Bu soruyla ilgili bir uzmanla iletişime geçmeli misiniz? :bilinmiyor:
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

Psikoterapiyi mi kastediyorsun?))))))
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 17:48 Psikoterapiyi mi kastediyorsun??))))))
o en çok
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

Cömertçe teşekkür ederim)))
Bu konunun özünü değiştirmeyecek.
Teklifi kabul etmek istemiyorum. Ancak bunun sonuçları da olabilir.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 17:55 Cömertçe teşekkür ederim)))
Bu konunun özünü değiştirmeyecek.
Teklifi kabul etmek istemiyorum. Ancak bunun sonuçları da olabilir.
bunu başka biriyle deneyecek mi?) o zaman daha az kötü olanı seçecek
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

Buna hazır değilim. Bu yüzden her şeyi bir anda bitirmemiz gerekiyor
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 18:01 Buna hazır değilim. O yüzden her şeyi bir anda bitirmemiz gerekiyor
belki de çıkış yolu budur
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

Ve görünüşe göre en makul olanı. O kadar çok istiyorsa bırak ona olsun ama ben olmadan. Aslında insanın neyi daha çok istediği netleşecektir.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 18:07 Ve görünüşe göre en mantıklısı. O kadar çok istiyorsa bırak ona olsun ama ben olmadan. Aslında insanın neyi daha çok istediği ortaya çıkacak.
O olmadan üçlü seks yapmayı kabul eder miydiniz? :göz kırp:
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Niklaus
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

ilovebiboys: 19 Oct 2023, 18:08 O olmadan üçlü yapmayı kabul eder miydiniz?
Tüm mesele bu. Hazır değilim ve bunu kimseyle paylaşmak istemiyorum. Başkasının kızıyla hiç umurumda değil.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 18:12
onsuz üçlü yapmayı kabul eder miydin?
Tüm mesele bu. Hazır değilim ve bunu kimseyle paylaşmak istemiyorum. Başkasının kızıyla hiç umurumda değil.
Soru şu ki, sevgilinizin katılımı olmadan size mmf veya fmf teklif edildi mi? , ona gizlice gider misin?
Niklaus
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Niklaus »

ilovebiboys: 19 Oct 2023, 18:14 soru şu ki, sevgilinizin katılımı olmadan size MMF veya FFM teklif edilse, bunu ondan gizlice kabul eder miydiniz?
nHayır, ilişkide olmak kabul edilemez. Sana söylüyorum, onun yanında buna ihtiyacım yok.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Niklaus: 19 Oct 2023, 18:17
Soru şu ki, sevgilinizin katılımı olmadan size MMF veya FFM teklif edilse, bunu ondan gizlice kabul eder miydiniz?
Hayır, bir ilişkim olduğu için buna katılmıyorum. Sana söylüyorum, onunla buna ihtiyacım yok.
onunla bu konuya nasıl geldin? Bu konuyu neden gündeme getirdi? sadece mzhm’yi mi yoksa tam olarak Bi’yi mi istiyor? ve seni hangi rolde görmek istersin?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Ensest, aldatma ve boynuzlanma
    by Reddetmek » » in Ensest
    13 Replies
    435 Views
    Last post by Endişeli
  • New post Kıskançlık ensestle sonuçlandı!
    by Kıskanç » » in Ensest
    5 Replies
    429 Views
    Last post by Ampland
  • New post Kıskançlık
    by Amatör » » in Kızlara ve kadınlara yönelik sorular
    0 Replies
    183 Views
    Last post by Amatör
  • New post Karışık yaştaki ensest ilişkide kıskançlık
    by tenzör » » in Sapıklar mı?
    1 Replies
    708 Views
    Last post by Nikk
  • New post Kıskançlık bencillik mi yoksa diktatörlük mü?
    by Ted_2023 » » in Seks hakkında genel sorular
    23 Replies
    317 Views
    Last post by 6996

Return to “Boynuzlamak”