Yeterlilik hakkında

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
 Yeterlilik hakkında

Unread post by evet peki »

Hemen şunu söylemek istiyorum ki pi..ya da benim için bir lanet değil, kıçına sikişenlerin ve sik emenlerin popüler bir tanımıdır, onlara kelimenin tam anlamıyla eşcinsel diyebilirsiniz, tıbbi açıdan onlara denilebilir oğlancılar, eşcinseller, özü aynı. Neden bahsediyorum - şöyle pasif özdeyişler okumaktan yoruldum: Pi değilim..veya sikli bir kızım. Veya yumurta ile. Nag, çünkü iç çamaşırı[ /url]ve makyaj yaparsan kız olmazsın!!!! Yapmayacaksın!!! Cinsiyet özelliklerine ek olarak başka farklılıklar da var: daha yüksek deri altı yağ yüzdesi, farklı beyin fonksiyonu prensibi, daha yüksek ağrı eşiği, hatta kızların görme fonksiyonları erkeklerden farklı!!!! Her ne kadar çok fazla anatomi uzmanı olmasam da bu sadece kaba bir fikir. Tanga giyip bir erkeğin penisini ağzınıza almanızla tüm bu farklılıklar ortadan kalkmayacak. Daha uygun olun.
These users thanked the author evet peki for the post (total 2):
Maksimum, Fargal94
Alexa023
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Yeterlilik hakkında

Unread post by Alexa023 »

Ksenofont,
Ve sen de pi. .. öyle mi değil mi... öyle mi?
Neden bu kadar endişeleniyorsun?
Her şey oldukça basit, doğa bizi olduğumuz gibi yarattı ve eğer insan doğaya karşı bir özden diğerine geçmeye çalışırsa o zaman hata yapan doğa değil, kişi kendini bulamamıştır. ve kendini gerçekleştiremedi. Bu her zaman onun hatası olmayabilir ama karakter zayıflığıdır.
These users thanked the author Alexa023 for the post:
Oral seks
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ilovebiboys: 29 Sep 2023, 17:39 açıkça belirteyim: konunun yazarı erkekler arasındaki cinsiyete karşı değil, asıl mesele bundan sonra erkeklerin kendilerine "kadın" değil erkek demeye devam etmeleri, değil mi?
eğer bunu kastettiysen destekliyorum. Ben şahsen bu "kız gibi" tavırlardan hoşlanmıyorum, özellikle de büyük, kıllı erkeklerin)
Kesinlikle öyle. Tam olarak söylemek istediğim buydu.
These users thanked the author evet peki for the post:
ilovebiboys
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Mitry »

Kesinlikle öyle. Tam da bunu söylemek istiyordum
Pfft, ne kadar nazikiz ’ 128513; Hayatımın büyük bir kısmını böyle insanlarla tanışmadan yaşamayı başardım. Aynı zamanda eşcinsel erkekleri tanıyorum ve onlardan da biliyorum ki tavırlar ve hatta kız gibi davranmak onlar arasında hoş karşılanmıyor. Kızlar genellikle heteroseksüel bile olabilecek travestiler tarafından hedef alınıyor 😁
Gerçekten seni yaşatacaklar mı müdahale edecekler?
These users thanked the author Mitry for the post:
Fargal94
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Mitriy: 01 Oct 2023, 22:23 Pfff, ne kadar nazikiz. Hayatımın büyük bir kısmını yaşamayı başardım ve onun gibi biriyle hiç tanışmadım. Aynı zamanda eşcinsel erkekleri tanıyorum ve onlardan da biliyorum ki tavırlar ve hatta kız gibi davranmak onlar arasında hoş karşılanmıyor. Kızlar genellikle travestiler tarafından hedef alınır, hatta heteroseksüel bile olabilirler
Gerçekten hayatınıza müdahale ediyorlar mı?
Yazdım - siz yazdığınızda sinirleniyorlar yazılarını okuyun. Çevrelerinde dolaşan erkeklere gelince, erkeklere ilgi duyan varlıklar iki gruba ayrılabilir: özellikle erkeklere ilgi duyan, erkekleri becermek isteyenler ve erkeklere tam olarak ilgi duymayan, bir benzerliğe ihtiyaç duyanlar. bir kadının. Geçişler arasında aynı ayrım var; kendilerini erkekler tarafından sikilen erkekler olarak konumlandıranlar ve kendilerini erkeklerin sahip olduğu kızlar olarak konumlandıranlar. İkinci tipe karşı hiçbir şeyim yok, bazen bir erkeği tahrik ederse ben de öyle giyinirim ama bunun sadece bir erkeğin penisini sertleştirmek için gerekli bir oyun olduğunun farkındayım. Ama 50 yaş altı, şiş göbekli, kıllı bir adamın kız olduğunu okuduğunuzda ben bile kendimi tutamıyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”