[quote=vvm post_id=220988 time=1688079625 user_id=18147] Alaka düzeyi nedir? Dostoyevski benim en sevdiğim yazar ama "Şeytanlar"ın alaka düzeyi... [/quote] Eh, elbette. Sözde liberaller ne kadar da neşeyle birbirlerini öldürüyorlar, ilk başta neden toplandıklarını unutuyorlar.
Hooligan Carrie: ↑30 Jun 2023, 11:23
Elbette. Sözde liberaller neden toplandıklarını unutup birbirlerini ne kadar da neşeyle öldürüyorlar.
Üzgünüm, neden bahsettiğinizi anlamadım ... Açıklar mısın? nBildiğim bir şey var, on dokuzuncu yüzyılın ikinci yarısında yeraltı faaliyetleri moda oldu, dolayısıyla roman da ortaya çıktı.
Romanın anlaşılması pek rahat değil. Koşullu olarak olumlu bir kahramanın olmaması nedeniyle okuyun.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=221094 time=1688113411 user_id=18654] Elbette. Sözde liberaller neden toplandıklarını unutup birbirlerini ne kadar da neşeyle öldürüyorlar. [/quote] Üzgünüm, neden bahsettiğinizi anlamadım ... Açıklar mısın? nBildiğim bir şey var, on dokuzuncu yüzyılın ikinci yarısında yeraltı faaliyetleri moda oldu, dolayısıyla roman da ortaya çıktı. Romanın anlaşılması pek rahat değil. Koşullu olarak olumlu bir kahramanın olmaması nedeniyle okuyun.
Richard Morgan. Takeshi Kovacs hakkında kurgu, 3 bölüm.
İlk başta Netflix dizisi “Altered Carbon”u gerçekten izledim ve sonra okumaya başladım. Geleceğe dair çok ilginç noktalar anlatılıyor, tabi ki savaşlarda birbirimizi öldürmediğimiz sürece.
Richard Morgan. Takeshi Kovacs hakkında kurgu, 3 bölüm. İlk başta Netflix dizisi “Altered Carbon”u gerçekten izledim ve sonra okumaya başladım. Geleceğe dair çok ilginç noktalar anlatılıyor, tabi ki savaşlarda birbirimizi öldürmediğimiz sürece.
Genel olarak insanların metroda kitap okuması çok güzel. O hafta araba kullanıyordum ve yaklaşık 30 yaşlarında bir kız (bazıları için kadın, benim için kız) oturup kağıttan kitap okuyordu. Ve zaten alışılmadık görünüyor ve aynı zamanda harika görünüyor)) Nispeten yakın zamanda anı okuduğumu yazdım. Ve kahretsin, mevcut durum göz önüne alındığında artık o kadar anlamlı bir şekilde okunuyorlar ki..
Genel olarak insanların metroda kitap okuması çok güzel. O hafta araba kullanıyordum ve yaklaşık 30 yaşlarında bir kız (bazıları için kadın, benim için kız) oturup kağıttan kitap okuyordu. Ve zaten alışılmadık görünüyor ve aynı zamanda harika görünüyor)) Nispeten yakın zamanda anı okuduğumu yazdım. Ve kahretsin, mevcut durum göz önüne alındığında artık o kadar anlamlı bir şekilde okunuyorlar ki..
Bhagavad Gita’yı okudum ve hepimizin cehenneme gideceğimizi, sonra da hayvanlarla cinsel ilişki de dahil olmak üzere sikilecek daha düşük varlıkların bedenlerine gideceğimizi fark ettim)
Bhagavad Gita’yı okudum ve hepimizin cehenneme gideceğimizi, sonra da hayvanlarla cinsel ilişki de dahil olmak üzere sikilecek daha düşük varlıkların bedenlerine gideceğimizi fark ettim)
King’in "iltihaplı bakışı". Genel olarak, mistisizmin başlangıçta belirtildiği ve uygun olduğu kitaplarını seviyorum ve Rose Madder’daki gibi, istismar hakkında iyi bir psikolojik gerilim beklediğiniz zaman değil, ancak bir tür uyuşturucu bağımlılığının başladığı, bu da ana kitabın olağan kaçışının açıkça ötesine geçen kitaplarını seviyorum. karakter.
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
King’in "iltihaplı bakışı". Genel olarak, mistisizmin başlangıçta belirtildiği ve uygun olduğu kitaplarını seviyorum ve Rose Madder’daki gibi, istismar hakkında iyi bir psikolojik gerilim beklediğiniz zaman değil, ancak bir tür uyuşturucu bağımlılığının başladığı, bu da ana kitabın olağan kaçışının açıkça ötesine geçen kitaplarını seviyorum. karakter.
Eğlence olsun diye Rus savaş bilim kurgularından oluşan bir derleme okuyorum. İlgilenen varsa gönderebilirim. Ve ciddi bir "merhamet çağından". Weinerov
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Eğlence olsun diye Rus savaş bilim kurgularından oluşan bir derleme okuyorum. İlgilenen varsa gönderebilirim. Ve ciddi bir "merhamet çağından". Weinerov
Stephen King’in "Karanlık - ve Daha Fazlası Yok" adlı öykülerinden oluşan koleksiyon. Daha doğrusu ilk 2 öykü (1922 ve Bruiser) okundu, 2 öykü daha serbest zamanı bekliyor
Stephen King’in "Karanlık - ve Daha Fazlası Yok" adlı öykülerinden oluşan koleksiyon. Daha doğrusu ilk 2 öykü (1922 ve Bruiser) okundu, 2 öykü daha serbest zamanı bekliyor
“Odlyan veya Özgürlük Havası”, Leonid Gabyshev’in yazdığı otobiyografik bir romandır ve yazarın genç bir kolonide hapsedilme deneyimini yansıtır.
Profesyonel olmayan bir yazar tarafından 1982–’de yazılmıştır. 1983, roman yayınlanmak üzere Andrei Bitov’a sunuldu, ancak ancak 1989’da “Yeni Dünya” dergisinde önemli bir kısaltmayla yayınlandı.
“Odlyan veya Özgürlük Havası”, Leonid Gabyshev’in yazdığı otobiyografik bir romandır ve yazarın genç bir kolonide hapsedilme deneyimini yansıtır.
Profesyonel olmayan bir yazar tarafından 1982–’de yazılmıştır. 1983, roman yayınlanmak üzere Andrei Bitov’a sunuldu, ancak ancak 1989’da “Yeni Dünya” dergisinde önemli bir kısaltmayla yayınlandı.
Belkha: ↑27 Sep 2023, 16:23
Profesyonel olmayan bir kişi tarafından yazılmıştır. 1982–1983 yılları arasında yazar olan roman, yayımlanmak üzere Andrei Bitov’a devredildi, ancak ancak 1989’da “Yeni Dünya” dergisinde önemli bir kısaltmayla yayımlandı.
[quote=Belkha post_id=262912 time=1695820983 user_id=18415] “Odlyan veya Özgürlük Havası”, Leonid Gabyshev’in yazdığı otobiyografik bir romandır ve yazarın genç bir kolonide hapsedilme deneyimini yansıtır.
Profesyonel olmayan bir kişi tarafından yazılmıştır. 1982–1983 yılları arasında yazar olan roman, yayımlanmak üzere Andrei Bitov’a devredildi, ancak ancak 1989’da “Yeni Dünya” dergisinde önemli bir kısaltmayla yayımlandı.
[url=https://postimg.cc/t7FpkjSB] [img]https://i.postimg.cc/QNyCXNpZ/83057.jpg[/img][/url] [/quote] Училка на литературе нам читала ее. Тяжёлая , но захватывает. Сейчас думаю, наверное для профилактики, что в преступный мир не сильно стремились
[size=85][color=green]Отправлено спустя 5 минут :[/color][/size] [url=https://postimg.cc/DSpCt5Jn][img]https://i.postimg.cc/tgpLnM9Z/1.jpg[/img][/url]
Захватила эта тема наукоподобной фантастики после просмотра одноименного сериала Нетфликс.
Dumas’tan "Tuğgeneral Gerard’ın Maceraları", yaz için hafif bir okuma. Şimdi en sık sahip olduğumuz çeşitli kompleksler hakkında "Kafamdaki Hayvanat Bahçesi" yazılarını okuyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Dumas’tan "Tuğgeneral Gerard’ın Maceraları", yaz için hafif bir okuma. Şimdi en sık sahip olduğumuz çeşitli kompleksler hakkında "Kafamdaki Hayvanat Bahçesi" yazılarını okuyorum.
[quote=Rainmaker post_id=263103 time=1695849191 user_id=19745] "Şeytanlar", Dostoyevski ve neredeyse aynı anda "Shogun", Clavell [/quote] Ciddi kitaplar!
[quote=Rainmaker post_id=263106 time=1695849492 user_id=19745] Sik fotoğraflı avatara rağmen ben iki insani kulesi olan ciddi bir insanım) [/quote] Evet, Ava hakkında herhangi bir sonuca varmadım, Dönmesine bile dikkat etmedim). Telefonda küçük)
10 dakika 59 saniye sonra gönderildi: Fargal94, bu sadece bir şakaya dayalı iyi bir insanın benim avatarım yüzünden histeriye kapıldığı ve kınayıcı bir konu başlattığı gerçeği)
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
[size=85] [color=green]10 dakika 59 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], bu sadece bir şakaya dayalı iyi bir insanın benim avatarım yüzünden histeriye kapıldığı ve kınayıcı bir konu başlattığı gerçeği)
[quote=Rainmaker post_id=263103 time=1695849191 user_id=19745] "Şeytanlar", Dostoyevski [/quote] FM’in en öfkeli romanıdır. Günün konusu üzerine yazılmıştır.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=263117 time=1695852812 user_id=18654] [quote=Rainmaker post_id= 263103 time=1695849191 user_id=19745] "Demons", Dostoyevski [/quote] FM’in en safralı romanı. Günün konusu üzerine yazılmıştır. [/quote]
Doğru) F.M. çoğu zaman onun yan odada tabletinden haberleri izlediği hissine kapılıyorsunuz
Bu sadece bir his Sadece keyfi bir dikkat: çoğu zaman sadece olana odaklanırız burada ve Şimdi alakalı. İnanın bana, antik Yunan trajedileri de artık alakalı görünüyor.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Rainmaker post_id=263121 time=1695853170 user_id=19745] bir his var [/quote] Bu sadece bir his :angel: Sadece keyfi bir dikkat: çoğu zaman sadece olana odaklanırız burada ve Şimdi alakalı. İnanın bana, antik Yunan trajedileri de artık alakalı görünüyor.
Bu sadece bir his Sadece Keyfi dikkat: Biz genellikle sadece burada ve şimdi alakalı olana odaklanırız. İnanın bana, Antik Yunan trajedileri de artık güncel görünüyor.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=263123 time=1695853568 user_id=18654] [quote=Rainmaker post_id= 263121 time=1695853170 user_id=19745] bir his var [/quote] Bu sadece bir his :angel: Sadece Keyfi dikkat: Biz genellikle sadece burada ve şimdi alakalı olana odaklanırız. İnanın bana, Antik Yunan trajedileri de artık güncel görünüyor. [/quote]
Hooligan Carrie: ↑28 Sep 2023, 01:13
FM’in en acı romanı. Günün konusu üzerine yazılmış.
Neden hemen sinirleniyorsunuz? Gerçekten günün konusuyla ilgili olarak onun tarafından yazılmıştır. Rus entelektüelleri, halk ve diğerleri arasında terörist ve radikal hareketlerin arttığı izlenimi altında yazılmıştır. Büyütülmemiş.
7 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Bu doğru) F.M. sık sık yan odada tabletten haberleri izlediği hissine kapılıyorsunuz
Dostoyevski aylık bir "Bir Yazarın Günlüğü" dergisi yayınladı. editörleri okuyuculardan çok sayıda mektup aldı. Fyodor Mihayloviç, eserlerinde mektuplarla anlatılan birçok hikaye ve durumu kullanmıştır.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=263117 time=1695852812 user_id=18654] FM’in en acı romanı. Günün konusu üzerine yazılmış. [/quote] Neden hemen sinirleniyorsunuz? Gerçekten günün konusuyla ilgili olarak onun tarafından yazılmıştır. Rus entelektüelleri, halk ve diğerleri arasında terörist ve radikal hareketlerin arttığı izlenimi altında yazılmıştır. Büyütülmemiş.
[size=85] [color=green]7 dakika 20 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Rainmaker post_id=263121 time=1695853170 user_id=19745] Bu doğru) F.M. sık sık yan odada tabletten haberleri izlediği hissine kapılıyorsunuz [/quote] Dostoyevski aylık bir "Bir Yazarın Günlüğü" dergisi yayınladı. editörleri okuyuculardan çok sayıda mektup aldı. Fyodor Mihayloviç, eserlerinde mektuplarla anlatılan birçok hikaye ve durumu kullanmıştır.
Rainmaker: ↑28 Sep 2023, 00:44
Ama, ama)! Normal boyut)
10 dakika 59 saniye sonra gönderildi: Fargal94, bu sadece bir şakaya dayalı iyi kalpli bir kişinin avatarım yüzünden histeriye girmesi ve kınayıcı bir konu paylaşması)
Mizah anlayışım benim için sorun değil, sadece senin gibi. Ve eğer biri fareyi yakalayamazsa, bu onun ulusal kederidir
These users thanked the author Fargal94 for the post:
[quote=Rainmaker post_id=263112 time=1695851055 user_id=19745] Ama, ama)! Normal boyut)
[size=85] [color=green]10 dakika 59 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], bu sadece bir şakaya dayalı iyi kalpli bir kişinin avatarım yüzünden histeriye girmesi ve kınayıcı bir konu paylaşması) [/quote] Mizah anlayışım benim için sorun değil, sadece senin gibi. Ve eğer biri fareyi yakalayamazsa, bu onun ulusal kederidir
Erkek arkadaşım oral seks yapmaya tamamen karşı. Bundan son derece tiksinti duyuyor. Ve cunnilingus’u gerçekten seviyorum. Ondan bunu yapmasını ne kadar istesem de bir sonuç çıkmadı. Cunnilingus’a...
Last post
Adamı değiştirmeliyiz, tek bir hayat var ama birbirimize hoş şeyler getirmeliyiz
Bombalandı! 😁
Son zamanlarda masumiyet gönderilerinin varlığını fark ettim ve birisi böyle bir şeyi kaba bir dille yazmanın doğru olduğunu düşünüyor grup! Karl!🤦 -Ziyaretçilerin ve katılımcıların...
5 yıldır öğretmen olarak çalışıyorum, yakın zamanda kulüpte kızlarla profesyonel bir tatil kutladık ve sabah öğrencilerden birinin yanında uyandığımda bunu fark ettiler 🤦.
Okulda onun titreyen...
Last post
Ve ben öğretmeni becerdim..Kurslara gittim..😎
Aferin! İyi bir iş yaptım! Bir memnun kadın daha! İnsan ırkının yararı için çalışmaya devam edin!
Bir hafta önce Stas benden boşanmak istediğini açıkladı. Hayır, kimseyle tanışmadı; sadece boşanmak istiyor. Çok korkmuştum. Tam on yıl boyunca Stas’la yaşadık ve bu yıllar benim için en...
Last post
Evet, gerçekten. Aşk kötüdür, bir keçiyi seveceksin.
Onun penisini keser ve bir tabağa yanına koyardım. Ve dört yöne de yuvarlanmasına izin verin.
Anonim.
İç dudaklarımın dış dudaklardan dışarı çıkması inanılmaz derecede sinir bozucu. Erkekler asla kızmadılar elbette, ya da belki sadece bunu bana anlatmaktan utandılar?
Р.s Herkes bunun bir kız...
Last post
Araç şikâyet mi ediyor yoksa övünüyor mu belli değil) Her ne kadar bu geçmişte kaldıysa da tabii: yine nekropostlama, nedir o?))