Son istek
Bir hafta önce Stas benden boşanmak istediğini açıkladı. Hayır, kimseyle tanışmadı; sadece boşanmak istiyor. Çok korkmuştum. Tam on yıl boyunca Stas’la yaşadık ve bu yıllar benim için en mutlu yıllar oldu. Bunu Stas için de düşündüm ama hayır. Bir hafta önce kendim ve ailemiz hakkında pek çok yeni şey duydum.
Meğer Stas benimle bekar hayatından bıktığı için evlenmiş. Gönlünce dolaştıktan sonra, kendisine rahatlık ve ev sıcaklığı sağlayabilecek mütevazı, tutumlu bir kadın seçti. Ve gerçekten çocuk istiyordu. Ona asla çocuk vermedim ama o umut etti ve bekledi. Ve bir gün beklemekten yoruldum. Kocam, kendisine göre bunca yıldır yalnızca alışkanlık ve sabırla sürdürülen bir evlilikten bıktı! Stas böyle bir hayattan tiksiniyordu; yanında tamamen farklı bir kişiyi, kendi deyimiyle "bodur bir fare değil, gerçek bir kadın" görmek istediğini fark etti. Ve çok geç olmadan hayata yeniden başlamak için ayrılmaya karar verdi.
Bütün günümü aklımı başıma toplamaya çalışarak geçirdim - sanki bana bir darbe yemiş gibiydi popo. Stas’ın sözlerini kafamda defalarca tekrarladım ve çözemedim: Beni hiç sevmiyor muydu? Daha sonra üç gün boyunca aralıksız ağladım. Stas bana aldırış etmedi, sadece sakinleşmemi bekledi. Sonra... sonra gerçekten biraz sakinleştim. Ve dün sabah bir karar verdim: Gitmesine izin vereceğim. Başka bir erkeğim olmayacağını biliyordum; kocamı çok seviyorum. Hayatım neşesiz olacak ama gitmesine izin vermeliyim. Sevdiklerinize istediklerini vermelisiniz.
Akşam yemeğinden sonra Stas’a yaklaştım:
– Sevgilim, sana boşanacağım. Ama bir isteğim var. Söylesene, yaralanan taraf olarak benim son dilek hakkım var mı?
Kocam gözle görülür bir şekilde neşelendi ve sordu:
– Elbette. Peki hangi arzuyu yerine getirmeliyim?
Cesaretimi topladım ve ağzımdan kaçırdım:
– Seks! Seks gecesi" ve şaşkın yüzüne bakarak şunu ekledi: "dün gece." Ve sabah boşanma davası açtık.
Stas sessizce yatak odasına doğru başını salladı:
– Şimdi mi?
– Yarım saat içinde. Uyumamaya çalışın.
Yatak odasına geldiğimde kocam başını kitaptan kaldırdı ve her zamanki hareketiyle bana sarılmaya çalıştı ama ben geri çekildim:
– Bugün ben liderlik edeyim. Uzanın...
Stas şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı ama kabul etti. Bornozumu çıkardım ve ona ata binerek tırmandım. Misyonerlik pozisyonu on yıl içinde herkes için sıkıcı olmaya başlayacak, benim gibi sevgi dolu bir eş için bile. Bunun son gecemiz olduğunu biliyordum ve gözyaşlarını ve yaklaşan ayrılığı unutarak bunun tadını sonuna kadar çıkarmak istedim. Bugün kocamı bayılıncaya kadar arabayla götürecektim.
Stas’ın üzerine oturarak yavaşça vücudunu okşamaya başladım. Yıllar geçtikçe kapsamı genişledi ama onu hala ilk geceki gibi arzuluyordum. Parmak uçlarımla omuzlarını, gövdesini, kalçalarını okşadım, bilinçli olarak karnının alt kısmından kaçındım. Stas bana tekrar sarılmaya çalıştı ama ben "hayır" dedim ve ellerini bir eşarpla sıkıca başının üstüne bağladım. Artık tamamen emrimdeydi.
Sevgili bedenimi öpmeye başladım - tepeden tırnağa, bronz tenimin her santimetresini, her kasımı ve çukurluğumu. Öpücüklerim gittikçe daha cesur, daha sıcak hale geldi ve artık kocamın vücudunu öpücükler değil, ısırıklar kapladı ve ben... Sınıra kadar iltihaplandım. Hareket özgürlüğünü ve anlık da olsa kocam üzerinde gücü hissettiğimde neredeyse çılgına dönüyordum. Onu ölesiye sevmek istedim.
Bu arada Stas ciddi anlamda heyecanlandı. Zor nefes alıyordu, anlaşılmaz bir şeyler fısıldıyordu ve penisi taş gibi duruyordu. Sikin üzerine atladım ve zıplamaya, öfkelenmeye, tırmalamaya, değerli eti ısırmaya başladım. Orgazm olacağını tahmin ederek kocamı saçından yakaladım ve güçlü bir şekilde çekerek çığlık atarak yanıma geldi. Stas uludu, üzerime sıçradı ve sustu.
Kocamı üzerimden sırılsıklam, kalçalarımda sperm izleri bırakarak kayıp mutfağa gittim ve oradan iki şişe şarap getirdim. Stas bana şok içinde baktı:
- Ksan, o da neydi?
- Bu sadece başlangıçtı. Bütün geceye ihtiyacım var, hatırladın mı? Biraz şarap içip dinleneceğim, sonra işime geri döneceğim.
Dün gece kocama üç kez bindim ve iki kez yüzüne baktım. Artık ölü gibi uyuyor. En azından bugün boşanmaya gücü var mı?
#DaphneMaracas
https://sun9-10.userapi.com/c857736/v85 ... lEhoyg.jpg
Son istek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Son istek
Genellikle: hızlıdır, ancak okunması çok uzun sürer
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Örnek: kocasız on gün. Aşağıda yanıyor, hadi gidelim, hadi tatile.
3 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Tatil elbette uzun değil; şimdilik, benim için, şimdilik. Şimdilik ikisi de. Ve burada, nasıl bittiğini bilmiyorum, uzun bir okuma. İkisi de öldü. Düşünmek. Tanrı ruhlarını şad etsin..
5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Kusura bakmayın ama hikayenizi tamamen okudum. Burada okunmayacaktır. İki ya da üç satır yeter. Hikaye ilginç, yayınlayın.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi: Kıçını göstersen iyi olur, herkesi ateşe vereceksin. Ama çıplak.
4 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Ve bir daha kekemelik yapma usta.
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Örnek: kocasız on gün. Aşağıda yanıyor, hadi gidelim, hadi tatile.
3 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Tatil elbette uzun değil; şimdilik, benim için, şimdilik. Şimdilik ikisi de. Ve burada, nasıl bittiğini bilmiyorum, uzun bir okuma. İkisi de öldü. Düşünmek. Tanrı ruhlarını şad etsin..
5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Kusura bakmayın ama hikayenizi tamamen okudum. Burada okunmayacaktır. İki ya da üç satır yeter. Hikaye ilginç, yayınlayın.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi: Kıçını göstersen iyi olur, herkesi ateşe vereceksin. Ama çıplak.
4 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Ve bir daha kekemelik yapma usta.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Bilmiyorum, bilmiyorum... Hikaye ilginç... Ama bunu zaten internette okumuş olmam çok yazık...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Orientation: biseksüel
Ya sonsuza kadar mutlu yaşadılar ve "aynı gün" öldüler. Ya da sikilen adam sabah jet hızıyla karısını boşanma davasına sürükledi. Üçüncü seçenek yok))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Evet, gerçekten. Aşk kötüdür, bir keçiyi seveceksin.
Onun penisini keser ve bir tabağa yanına koyardım. Ve dört yöne de yuvarlanmasına izin verin.
Onun penisini keser ve bir tabağa yanına koyardım. Ve dört yöne de yuvarlanmasına izin verin.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 3798 Views
-
Last post by Seregyn
-
- 10 Replies