[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): CharRef: invalid decimal value in Entity, line: 4 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): xmlParseCharRef: invalid xmlChar value 0 in Entity, line: 4 5 yıldır öğretmenlik yapıyorum, son meslek bayramımı birlikte kutladık... - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
5 yıldır öğretmen olarak çalışıyorum, yakın zamanda kulüpte kızlarla profesyonel bir tatil kutladık ve sabah öğrencilerden birinin yanında uyandığımda bunu fark ettiler .
Okulda onun titreyen yüzünü görmeye daha birkaç yıl var.
Ve neden gençlerin hiçbir ipucu olmadan kulübe girmesine izin veriliyor?
Evet,’yi başardım.
5 yıldır öğretmen olarak çalışıyorum, yakın zamanda kulüpte kızlarla profesyonel bir tatil kutladık ve sabah öğrencilerden birinin yanında uyandığımda bunu fark ettiler 🤦. Okulda onun titreyen yüzünü görmeye daha birkaç yıl var. Ve neden gençlerin hiçbir ipucu olmadan kulübe girmesine izin veriliyor? Evet,🤦 ;’yi başardım.
Anon
Üniversitede okuduk. Yeni yılı neredeyse boş bir yurtta kutladık; 11-12 kişiydik. Arkadaş öğrenciler. Köyü terk edenlerin hemen hepsi evine gitti, kalanlar ise kutlamayı yurtta yapmaya karar...
Bir süre kırsal bir okulda, daha doğrusu 10. sınıfın tamamında okudum. Herkesin herkesi tanıdığı tipik küçük bir köy. Oraya sık sık gidiyordum ve bu nedenle neredeyse tüm öğretmenleri tanıyordum....
Last post
Annem öğretmen olarak çalışıyor, bazen kaç çocuğun onu sikmek istediğini dehşetle düşünüyorum
Benimki de öyle bir öğretmen. Sınıf arkadaşlarım ve ben birlikte ona doğru mastürbasyon yaptık. Külotunu...
Seks sırasında üçüncü bir erkeğin yanımda olmasını istediğimi düşünürken buluyorum kendimi. Nasıl karar vereceğimi bilmiyorum. Eşim istemiyor, korktuğunu söylüyor ve ben de ilişkiyi nasıl...
Last post
Eh, orada karının bunu istemediği yazıyor. Yalvarmak ya iyi bir sonuca yol açabilir ya da ona aptalca kızacaktır. Bu arada, daha fazla puan, yoksa biliyorsun...... bir şekilde yeterli değil.........
Bir yıl içinde ikinci kez eşimle ayrılıyoruz, 12 yıldır birlikte yaşıyoruz, iki çocuğumuz var, bir kızımız 10, küçüğümüz 4 yaşında, ilk kez yaklaşık iki aydır annemin yanına gittim. , tekrar bir...
Eşim bana yalamayı öğretti; onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle...
Last post
Sergey Bi , Siz sadece süper bir çiftsiniz, ben buna benzer birini arıyorum .. seninle tanışmayı çok isterim...) :oops: