Ve arkama yaslanacağım.
Evinizde yeni bir kiracınız var
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Cevap: Evinizde yeni bir kiracınız var
O halde ertelemeyi bırakın. Gidin bu 40 rubleyi harcayın ve kendinizi başka hiçbir şeyden mahrum etmeyin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
Yarın gideceğim. Umarım indirim bitmemiştir.
- These users thanked the author Ogest for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
Ne kadar sıkıcısın. Marin sana iyi bir darbe vurur, yoksa yaşlı bir kadın gibi her konuda bir şaka vardır. Tamam, istediğini yap, ben konuştum ve yat.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Cheta gülüyor))) Ogest, Marinka, harika sohbet

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Geçit, Onizm, Fargal94
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
Konunun tartışmasına dönelim.
Çocuk eve "sevgisini" getirdi, ancak "aşk" çok marjinal görünüyor. Eylemleriniz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 4 months
Gerekçeli alay, aşık olmanın iyi bir tedavisidir. Çocuğunuz önerilen adayın yabancılığını kendisi görmelidir.
Ya da bunu zaten denediniz mi?
Yani her şey oğlunuzun veya kızınızın - belirtmediniz - bu yaratığa aşık olmasına mı bağlı? Bu taktiği deneyeceğim. Ailenizde asla ortaya çıkmayacak davranış kalıpları ve alışkanlıklarla dalga geçerim; bunlar kabul edilemez, komik ve iğrenç görünür. Hiçbir durumda kötü niyetle değil, içten kahkahalarla.
Gerekçeli alay, aşık olmanın iyi bir tedavisidir. Çocuğunuz önerilen adayın yabancılığını kendisi görmelidir.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Kendinizi oğlunuzun yerine koyun. Böyle şakalardan hoşlanır mısınız?Manfred: ↑29 Aug 2023, 11:15Yani her şey oğlunuzun veya kızınızın - belirtmediniz - bu yaratığa aşık olmasına mı bağlı? Bu taktiği deneyeceğim. Ailenizde asla ortaya çıkmayacak davranış kalıpları ve alışkanlıklarla dalga geçerim; bunlar kabul edilemez, komik ve iğrenç görünür. Hiçbir durumda kötü niyetle değil, içten kahkahalarla.Konunun tartışmasına dönelim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 4 months

Altı ay boyunca böyle bir uzlaşma süreci yaşadık. Ama her şeyin çok iyi olduğu ortaya çıktı. Eşimin ve benim, oğlumuzun seçtiği kişiyi kabul etmemiz ve onaylamamız anlamında. Doğru, bu altı ay boyunca banyoda kuruyan kadın külotlarının iki katı miktarından rahatsız oldum
Gençlerin dairenin diğer ucunda ayrı bir odası vardı, bu yüzden kesişmedik herhangi bir şekilde. Artık ayrı yaşıyorlar.
O halde en iyisini bekliyoruz.
55 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Marinka, yazarın anlattığı durumdan bahsediyoruz. Kurgusal olduğu ortaya çıktı, ancak nesnel olarak anlatıldığı gibi ortaya çıksaydı, herhangi bir yöntem işe yarardı. Sadece kendi çocuğunuza zarar vermemek için bunları seçmeniz gerekiyor - onun yine de bir hayat kurması ve aile soyunu uzatması gerekiyor.
Buradan... Ve burada endişeliydik.

Altı ay boyunca böyle bir uzlaşma süreci yaşadık. Ama her şeyin çok iyi olduğu ortaya çıktı. Eşimin ve benim, oğlumuzun seçtiği kişiyi kabul etmemiz ve onaylamamız anlamında. Doğru, bu altı ay boyunca banyoda kuruyan kadın külotlarının iki katı miktarından rahatsız oldum

O halde en iyisini bekliyoruz.
55 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Elbette tatsızlar. Ama görüşünü yeniden kazanana kadar. O zaman aileme teşekkür ederdim.
Marinka, yazarın anlattığı durumdan bahsediyoruz. Kurgusal olduğu ortaya çıktı, ancak nesnel olarak anlatıldığı gibi ortaya çıksaydı, herhangi bir yöntem işe yarardı. Sadece kendi çocuğunuza zarar vermemek için bunları seçmeniz gerekiyor - onun yine de bir hayat kurması ve aile soyunu uzatması gerekiyor.
- These users thanked the author Manfred for the post (total 2):
- Fargal94, Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Genişliyorsa bu iyi bir fikir değil.
Alkol ve tütün, nasıl olduğuna bağlı.
Görünüşünü ve kıyafetlerini beğendiyseniz öyle olsun, önemli olan orada olması böcek yok.
Peki kamu hizmetleri ve yiyecek kimin pahasına?
Alkol ve tütün, nasıl olduğuna bağlı.
Görünüşünü ve kıyafetlerini beğendiyseniz öyle olsun, önemli olan orada olması böcek yok.
Peki kamu hizmetleri ve yiyecek kimin pahasına?
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
Belukha, durum hala varsayımsal, ancak büyük olasılıkla bizim ve sizin için, yani ebeveynlerin pahasına.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Aynı şekilde, serbest yükleyici (serbest yükleyici) başlatıldı (başlatıldı).
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
Birkaç genel nokta. Genişliyor - hemen konuşmadan ve polisi aramakla tehdit ederek dışarı çıkın. Dairemde hâlâ yeterince suç teşkil eden madde yoktu. Dışarıda sigara içilebilir (girişte, balkonda değil, sokakta, girişin dışında, ortam sıcaklığına ve yılın zamanına bakılmaksızın), dairemizde ve girişte sigara içmek yasaktır. İçme - miktarına bağlı olarak. Orta derecede olursa oturup onlarla bir içki içerim
.
Saç stilleri ve kıyafetler umurumda değil, ben kendim bir zamanlar bilinmeyen birine benziyordu. Bunu anlayacağım. İşin tuhafı, asitli renklere boyanmış kızlar bile sempati uyandırıyor.
Şimdi cinsiyet ayrıntıları.
Oğul böyle bir kız getirdiyse bırak gitsin o zaman iki kişilik kendi başına çalış. Ve kızın mutfakta karısına yardım etmesi gerekiyor. Eğer İnkar’a giderlerse o zaman çıkmak zorunda kalacaklar. Ama ortak bir dairede oda kiralamana yardım edeceğim. Ve yetişkinler gibi ayrı ayrı yaşamalarına izin verin.
Kızınız parazit getirdiyse onu dışarı çıkarın. Her ne kadar Londralı bir züppe gibi görünse de, içki içmiyor, sigara içmiyor ve sigara içmiyor. Oda kiralamaya yardım etmeyeceğim.
Burada yeterince tanıtım yok. Çocuğunuzun cinsiyeti nedir; oğlunuz mu, kızınız mı? Peki o zaman kim getirildi - kız mı erkek mi? Nüanslar var.Markul: ↑28 Aug 2023, 15:05 İlginç bir düşünceye rastladım, bunu tartışmanızı öneririm.
Spoiler altında önemli bir açıklama.reşit olmanız (veya buna yakın) çocuk eve bir insana benzeyen bir şey getirdi: boyalı veya anlaşılmaz saç kesimi olan, çılgınca giyinmiş, sigara ve içki (belki sigara içiyor), ders çalışmıyor ya da çalışıyor ve diyor ki:
- Bu yaratığı seviyorum ve onsuz yaşayamam, bizimle yaşayacak, aşkımız, ilişkilerimiz falan var.
İşlemleriniz? Sen ne diyorsun? Ne yapacaksınız?
Birkaç genel nokta. Genişliyor - hemen konuşmadan ve polisi aramakla tehdit ederek dışarı çıkın. Dairemde hâlâ yeterince suç teşkil eden madde yoktu. Dışarıda sigara içilebilir (girişte, balkonda değil, sokakta, girişin dışında, ortam sıcaklığına ve yılın zamanına bakılmaksızın), dairemizde ve girişte sigara içmek yasaktır. İçme - miktarına bağlı olarak. Orta derecede olursa oturup onlarla bir içki içerim

Saç stilleri ve kıyafetler umurumda değil, ben kendim bir zamanlar bilinmeyen birine benziyordu. Bunu anlayacağım. İşin tuhafı, asitli renklere boyanmış kızlar bile sempati uyandırıyor.
Oğul böyle bir kız getirdiyse bırak gitsin o zaman iki kişilik kendi başına çalış. Ve kızın mutfakta karısına yardım etmesi gerekiyor. Eğer İnkar’a giderlerse o zaman çıkmak zorunda kalacaklar. Ama ortak bir dairede oda kiralamana yardım edeceğim. Ve yetişkinler gibi ayrı ayrı yaşamalarına izin verin.
Kızınız parazit getirdiyse onu dışarı çıkarın. Her ne kadar Londralı bir züppe gibi görünse de, içki içmiyor, sigara içmiyor ve sigara içmiyor. Oda kiralamaya yardım etmeyeceğim.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
-
- Nirvana’dayım
Kral Zogu, mükemmel ayrıntılı cevap!
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
Tartışmaya katılan her katılımcının kendi çocukları ve böyle bir durumun ihtimali hakkında düşünmesi için çocukların cinsiyetini belirtmedim.
Kesin olan bir şey var ki, biz babalar, çocuklarımızın 18. yaş gününden çok sonra bile hayatlarının düzenlenmesine katılmak zorunda kalacağız, ancak çocuklarımızın kendileri için yeterli bir eş seçmesini istiyoruz, kim olduğunu değil.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
Tartışmaya katılan her katılımcının kendi çocukları ve böyle bir durumun ihtimali hakkında düşünmesi için çocukların cinsiyetini belirtmedim.
Kesin olan bir şey var ki, biz babalar, çocuklarımızın 18. yaş gününden çok sonra bile hayatlarının düzenlenmesine katılmak zorunda kalacağız, ancak çocuklarımızın kendileri için yeterli bir eş seçmesini istiyoruz, kim olduğunu değil.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Kral Kuş
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Ayrıca varsayımsal doğayla ilgili belirsiz olan bir şey var. Peki çocuk birini getirdi mi, getirmedi mi ve bu sadece korku mu?
Genel olarak soru gerçekten karmaşık. Bir yandan, başlangıçta yetişkin çocuklar için, birisini eve sürüklemenin sorun olmayacağı koşulunu belirlemek iyidir.
Birini seviyorsanız ev kiralayın. Ancak yetişkin, akıllı bir çocuk daha sonra ebeveynlerinin kıçına sokabilir - sanki ben burada kayıtlıyım ve yaşam alanı hakkına sahibim. O zaman daireyi değiştirelim. Biraz ısrar ediyorum. Ve burada sevgili kanınız haklı çıkacak ve hatta sizi dava edebilir ve kendi bölgesi için dava açabilir. Evet, aynen öyle.
Bu nedenle ebeveynlerin bir çocuğu evden uzaklaştırması kolay değildir - bu sizin için daha pahalıdır. Bir diğer soru da çocuğun yaşam alanına kayıtlı olup olmadığı ve büyükanne yanında bir yere kayıtlı olup olmadığıdır. Genel olarak bence iyi bir çocuk herhangi bir yerleştirme konusunda hiç kekelememeli ve henüz evden atılmadığına, beslendiğine, şarkı söylendiğine, iç çamaşırlarının ve çoraplarının yıkandığına sevinmelidir. Genel olarak şimdilik tamamen kontrol altındalar.
Ve çocuğuma öncelikle ileteceğim fikir bu. Maxim Gorky’nin üçlemesinde kendisi hakkında yazdığı gibi.
Büyükbaba Kashirin şöyle dedi: - Lyaksey, sen benim için boynuma asılacak bir madalya değilsin. Halkın arasına çıkın!
Bu nedenle yetişkin bir çocuğa, öngörülebilir bir tarihte ebeveynlerinden ayrılması gerektiği konusunda bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten bir yetişkin olduğunu ve bağımsız bir hayata kendisinin başlaması gerektiğini. Biz anne babaların üç ay boyunca yardım edip barınma masraflarını karşılayacağımızı söylüyorlar. İş bulmak için yeterli zaman var ve bir şekilde üç ay içinde bir daire ve buzdolabının parasını ödeyebiliyorum.
Ve bu arka plana bakıldığında, sanırım bugün olmadığını söylemeye gerek yok, yarın kendiniz taşınmanız gerekir, ancak bu, yaşamak için birini eve sürüklemeye benzemez.
Bazı ailelerde ebeveynler, zaten yetişkin olan bir çocuk için özel olarak öyle dayanılmaz koşullar yaratır ki, çocuk mutlu bir şekilde kendini sikip atar. Çünkü her türlü farklı soruyu sorarlar, kişisel hayatınıza burnunu sokarlar, mümkün olan her şey hakkında beyninizi sökerler - geç gelmeler, düzensiz yemekler, nasıl giyindiği, hafta sonlarını nasıl geçirdiği ve benzeri.
nGenel olarak, anaokulu okulu bitirir bitirmez, hemen bu kadar, bedavanın bittiği koşullarını belirlemelidir. Evden çıkmanız, bir ev kiralamanız, iş aramanız ve kendi başınıza yaşamayı öğrenmeniz gerektiğini. Çocuğun üniversitede okuyor olması bir istisna olabilir. O halde evet, onu bir beş yıl daha desteklemek zorunda kalacağız. Veya en azından uçup gidene veya işini bitirene kadar.
İşi bittiğinde ona üç aylığına bir yer kiralayın ve evinden çıkarın.
Kabul ediyorum Kızlar için daha zor. Bu nedenle Sovyet döneminde ebeveynlerin yaptığı ilk şey kızlarını evlendirmeye çalışmaktı. Okuldan hemen sonra bile. Ve bu bir yere gitmekten bile daha önemliydi. Kızı evleniyordu ve ailesinden ayrıldı. Ve bir veya iki yıl sonra boşansa bile bu herkes için daha kolaydı. Kızı zaten ayrı yaşamaya alıştı ve kendisi artık bu alanı kimseyle, hatta ebeveynleriyle bile paylaşmak istemeyecek.
Evet, kızını tekmeleme tehlikesi var evden çıktığında elden ele dolaşacak. Yaşayacak hiçbir yeri olmayacak ve şu ya da bu adamla yaşayacak. Başkalarının yastıklarında dolaşmak. Bu nedenle elbette kız, ebeveynin melezidir. Ama bence kesinlikle kızımın erkek arkadaşlarını siktir et!
Ve kimse onunla birlikte görünmeden önce bunu kızına açıkla. Bir erkeği hiçbir bahaneyle kapının eşiğine sokmayacağınızı ve bu konuda konuşmaya bile başlamaması gerektiğini.
Last bumped by Üstü kendinize saklayın on 26 Oct 2023, 21:14.
Ayrıca iki soru sormak istedim: kim kimi getirdin? Bir kızın oğlu mu yoksa bir erkeğin kızı mı?Kral Zogu: ↑08 Sep 2023, 06:55 Burada yeterince tanıtım yok. Çocuğunuzun cinsiyeti nedir; oğlunuz mu, kızınız mı? Peki o zaman kim getirildi - kız mı erkek mi? Nüanslar var.
Birkaç genel nokta. Genişliyor - hemen konuşmadan ve polisi aramakla tehdit ederek dışarı çıkın. Dairemde hâlâ yeterince suç teşkil eden madde yoktu. Dışarıda sigara içilebilir (girişte, balkonda değil, sokakta, girişin dışında, ortam sıcaklığına ve yılın zamanına bakılmaksızın), dairemizde ve girişte sigara içmek yasaktır. İçme - miktarına bağlı olarak. Orta olursa oturup onlarla bir içki içerim.
Saç stilleri ve kıyafetler umurumda değil, ben de bir zamanlar tanınmamış birine benziyordum. Bunu anlayacağım. İşin tuhafı, asitli renklere boyanmış kızlar bile sempati uyandırıyor.
Sağlıklı bir vicdan asla sahibini kemirmez.
Ayrıca varsayımsal doğayla ilgili belirsiz olan bir şey var. Peki çocuk birini getirdi mi, getirmedi mi ve bu sadece korku mu?
Genel olarak soru gerçekten karmaşık. Bir yandan, başlangıçta yetişkin çocuklar için, birisini eve sürüklemenin sorun olmayacağı koşulunu belirlemek iyidir.
Birini seviyorsanız ev kiralayın. Ancak yetişkin, akıllı bir çocuk daha sonra ebeveynlerinin kıçına sokabilir - sanki ben burada kayıtlıyım ve yaşam alanı hakkına sahibim. O zaman daireyi değiştirelim. Biraz ısrar ediyorum. Ve burada sevgili kanınız haklı çıkacak ve hatta sizi dava edebilir ve kendi bölgesi için dava açabilir. Evet, aynen öyle.
Bu nedenle ebeveynlerin bir çocuğu evden uzaklaştırması kolay değildir - bu sizin için daha pahalıdır. Bir diğer soru da çocuğun yaşam alanına kayıtlı olup olmadığı ve büyükanne yanında bir yere kayıtlı olup olmadığıdır. Genel olarak bence iyi bir çocuk herhangi bir yerleştirme konusunda hiç kekelememeli ve henüz evden atılmadığına, beslendiğine, şarkı söylendiğine, iç çamaşırlarının ve çoraplarının yıkandığına sevinmelidir. Genel olarak şimdilik tamamen kontrol altındalar.
Ve çocuğuma öncelikle ileteceğim fikir bu. Maxim Gorky’nin üçlemesinde kendisi hakkında yazdığı gibi.
Büyükbaba Kashirin şöyle dedi: - Lyaksey, sen benim için boynuma asılacak bir madalya değilsin. Halkın arasına çıkın!
Bu nedenle yetişkin bir çocuğa, öngörülebilir bir tarihte ebeveynlerinden ayrılması gerektiği konusunda bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten bir yetişkin olduğunu ve bağımsız bir hayata kendisinin başlaması gerektiğini. Biz anne babaların üç ay boyunca yardım edip barınma masraflarını karşılayacağımızı söylüyorlar. İş bulmak için yeterli zaman var ve bir şekilde üç ay içinde bir daire ve buzdolabının parasını ödeyebiliyorum.
Ve bu arka plana bakıldığında, sanırım bugün olmadığını söylemeye gerek yok, yarın kendiniz taşınmanız gerekir, ancak bu, yaşamak için birini eve sürüklemeye benzemez.
Bazı ailelerde ebeveynler, zaten yetişkin olan bir çocuk için özel olarak öyle dayanılmaz koşullar yaratır ki, çocuk mutlu bir şekilde kendini sikip atar. Çünkü her türlü farklı soruyu sorarlar, kişisel hayatınıza burnunu sokarlar, mümkün olan her şey hakkında beyninizi sökerler - geç gelmeler, düzensiz yemekler, nasıl giyindiği, hafta sonlarını nasıl geçirdiği ve benzeri.
nGenel olarak, anaokulu okulu bitirir bitirmez, hemen bu kadar, bedavanın bittiği koşullarını belirlemelidir. Evden çıkmanız, bir ev kiralamanız, iş aramanız ve kendi başınıza yaşamayı öğrenmeniz gerektiğini. Çocuğun üniversitede okuyor olması bir istisna olabilir. O halde evet, onu bir beş yıl daha desteklemek zorunda kalacağız. Veya en azından uçup gidene veya işini bitirene kadar.
İşi bittiğinde ona üç aylığına bir yer kiralayın ve evinden çıkarın.
Kabul ediyorum Kızlar için daha zor. Bu nedenle Sovyet döneminde ebeveynlerin yaptığı ilk şey kızlarını evlendirmeye çalışmaktı. Okuldan hemen sonra bile. Ve bu bir yere gitmekten bile daha önemliydi. Kızı evleniyordu ve ailesinden ayrıldı. Ve bir veya iki yıl sonra boşansa bile bu herkes için daha kolaydı. Kızı zaten ayrı yaşamaya alıştı ve kendisi artık bu alanı kimseyle, hatta ebeveynleriyle bile paylaşmak istemeyecek.
Evet, kızını tekmeleme tehlikesi var evden çıktığında elden ele dolaşacak. Yaşayacak hiçbir yeri olmayacak ve şu ya da bu adamla yaşayacak. Başkalarının yastıklarında dolaşmak. Bu nedenle elbette kız, ebeveynin melezidir. Ama bence kesinlikle kızımın erkek arkadaşlarını siktir et!
Ve kimse onunla birlikte görünmeden önce bunu kızına açıkla. Bir erkeği hiçbir bahaneyle kapının eşiğine sokmayacağınızı ve bu konuda konuşmaya bile başlamaması gerektiğini.
Last bumped by Üstü kendinize saklayın on 26 Oct 2023, 21:14.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 45 Replies
- 4159 Views
-
Last post by viktor_zet