Komiksin Veronica. . ))Veronika: 05 Nov 2022, 21:16 Benim gibi kimse yok ve olmayacak. İlginç düşünceler, fikirler, bensiz kötü olacak
Karizmayla (eğer varsa, bu yüzle ilgili değil))

Komiksin Veronica. . ))Veronika: 05 Nov 2022, 21:16 Benim gibi kimse yok ve olmayacak. İlginç düşünceler, fikirler, bensiz kötü olacak

Очень красивая. Не уверен конечно, что фото твое, но с такой девочкой очень хотелось бы познакомиться поближе.Veronika: 10 Jun 2023, 15:29 45 yaşındayım. Erken dönem fotoğrafları var. Bir fotoğraf çektim. Benim için karşılaştırma yok. Ben bir kadınım. Muhteşem. Biri yaşımı öğrenince beni terk etti, halbuki kocam zaten bölge sınırında arabasını bekliyordu.
İletişim kurmak istiyorsanız lütfen.
You need to register to see the link.

бряхня.. не твое это, но ты стал умнеть, фотки всё хуже и хуже по качеству кидаешьVeronika: 10 Jun 2023, 15:29 45 yaşındayım. Erken dönem fotoğrafları var. Bir fotoğraf çektim. Benim için karşılaştırma yok. Ben bir kadınım. Muhteşem. Biri yaşımı öğrenince beni terk etti, halbuki kocam zaten bölge sınırında arabasını bekliyordu.

Çok havalı; çıplak Veronica, Lenin ve Stalin Caddesi boyunca yürüyor! Ve herkes ona hayran!!!

Wai-wai-wai!!! Ve biz zaten ağzımızı açık höpürdettik!!! Abidna, ha!!!Veronika: 10 Jun 2023, 18:42 Siz aptalsınız. Nashv Lenin Caddesi. Nerede yaşadığımı öğren! Yine de onu sana vermeyeceğim.

Şimdi değil, daha sonra görünecekler! Önemli olan ruhunuzu kaybetmemenizdir! Ve daha sık mastürbasyon yapmayı da unutmayın!!!

В 45 - БАБА ЯГОДКА ОПЯТЬVeronika: 10 Jun 2023, 15:29 45 yaşındayım. Erken dönem fotoğrafları var. Bir fotoğraf çektim. Benim için karşılaştırma yok. Ben bir kadınım. Muhteşem. Biri yaşımı öğrenince beni terk etti, halbuki kocam zaten bölge sınırında arabasını bekliyordu.

Benim gibi cinsellikle meşgul olan sadece birkaç kişi olduğunu sanıyordum, ama görünüşe göre aramızdan çok kişi var, hem de erkekler ve kadınlar! Sayımızın bu kadar çok olması bir şekilde güven verici!Veronika: 05 Nov 2022, 13:10 Hala çıplak dolaşıyorum ve bazen kapıyı açıyorum. Giydiğim tek şey çorap, bacaklarım üşüyor, sutyenim ve göğüslerim üşüyor. Ve geri kalanı çıplak. Hem pubis hem de göt

Veronica çok mu fazla?a.omelchenko: 11 Jun 2023, 06:10Benim gibi cinsellikle meşgul olan sadece birkaç kişi olduğunu sanıyordum, ama görünüşe göre aramızdan çok kişi var, hem de erkekler ve kadınlar! Bu kadar çok olmamız beni bir şekilde rahatlattı!Veronika: 05 Nov 2022, 13:10 Hala çıplak dolaşıyorum ve bazen kapıyı açıyorum. Giydiğim tek şey çorap, bacaklarım üşüyor, sutyenim ve göğüslerim üşüyor. Ve geri kalanı çıplak. Hem pubis hem de göt