Çıplak çıktı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Çıplak çıktım
Yani sikilecek kimse olmadığından kendiniz şikayet ediyorsunuz, belki de kimse olmadığı için, davranışlarında bir sorun olduğu için, eskiden kızlar için kavga ederlerdi ama şimdi bunu duyamıyorsunuz
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Eğer benim kadınım olsaydın, kavga ederdin ve nasıl. Lanet olsun, neden kendine değer vermiyorsun, erkekler böyle tepki verir, bu vermez, dürüsttür, canı cehenneme, niye uğraşayım, diğeri verir, yoksa gidip sarhoş olurum, daha kolay ve yeşil sümük noktasına kadar sarhoş olduğunda, o nasıl bir kadındır? ]2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
nsvetik125, Ben de seni suçlamıyorum, safça bu konuyla ilgili bir konuşma olduğunu düşündüm ve sen seni kimin ve nasıl kandırdığını okumakla ilgilendin. Üzgünüm! Ayrılıyorum.
nsvetik125, Ben de seni suçlamıyorum, safça bu konuyla ilgili bir konuşma olduğunu düşündüm ve sen seni kimin ve nasıl kandırdığını okumakla ilgilendin. Üzgünüm! Ayrılıyorum.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Mücadele ettiğiniz için teşekkür ederim. Savaştığımız için mutluyuz, daha önce de savaştık. Savaşlar bizim yüzümüzden başladı. Truva Savaşı’nı hatırlayın. Güzel Elena.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 2 months
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Elbette teşekkür ederim ama sana hitap etmedim! GüzelGezgin 64: ↑22 Jul 2022, 12:28 Eğer benim kadınım olsaydın kavga ederdin falan. Lanet olsun, neden kendine değer vermiyorsun, erkekler böyle tepki verir, bu vermez, dürüsttür, canı cehenneme, niye uğraşayım, diğeri verir, yoksa gidip sarhoş olurum, daha kolay ve yeşil sümük noktasına kadar sarhoş olduğunda, o nasıl bir kadındır? ]2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
nsvetik125, Ben de seni suçlamıyorum, safça bu konuyla ilgili bir konuşma olduğunu düşündüm ve sen seni kimin ve nasıl kandırdığını okumakla ilgilendin. Üzgünüm! Ben ayrılıyorum.
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Ve kocam için herkesi öldüreceğim)))Teşekkürler dövüştüğün için. Savaştığımız için mutluyuz, daha önce de savaştık. Savaşlar bizim yüzümüzden başladı. Truva Savaşı’nı hatırlayın. Güzel Elena
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Doğru, elimde olsa ben de öldürürdüm ama seni sevdim aptal, bir günlük evli olmalarına rağmen çocuğu da taşıdım.
-
Bu beni ilgilendirmez elbette ama eğer onu aldatırsanız kocanız sizin için herkesi öldürmeli, siz de dahil.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Eşimin bir günlük evli olduğunu, sonra bunu arkadaşlarına verdiğini, her şeyi paylaşmak üzere anlaştıklarını duydum. Onu öldürürdüm.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years
- Orientation: aseksüel
-
Veronika, daha fazlasını söyleyeceğim, tüm savaşlar Sonuçta kadınlar yüzünden savaş zenginlik ve nihayetinde güç kazanmak için yapılıyor. En iyi kadınları seçme hakkını elde etmek için de güce ihtiyaç vardır
12 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Veronika , Evet bana bu üzücü hikayeyi anlatmıştınız, tek bir şey söyleyebilirim, ailede yüz karası var. Eğer arkadaşlarının arasında olsaydım, böyle bir rezillik yüzünden burnunu kırardım. Bu davranışının nedenini bilmesem de bu benim için normal değil.
Melek olmadığımı ama maceralarımı kimsenin bilemeyeceğini ve kimsenin melekleri suçlayamayacağını söyledim. yanımda olan kadınlar
12 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Veronika , Evet bana bu üzücü hikayeyi anlatmıştınız, tek bir şey söyleyebilirim, ailede yüz karası var. Eğer arkadaşlarının arasında olsaydım, böyle bir rezillik yüzünden burnunu kırardım. Bu davranışının nedenini bilmesem de bu benim için normal değil.
Melek olmadığımı ama maceralarımı kimsenin bilemeyeceğini ve kimsenin melekleri suçlayamayacağını söyledim. yanımda olan kadınlar
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Ve ilk defa 12 yaşımda sikildim. Kıçından. Onu kedime vermedim. Kıçından sikilmiş. Erelaya bir kızdı ve poposu ve göğüsleri normaldi. Daha sonra kardeşime verdim. Kardeşimin arkadaşı beni becerdi, uzun zamandır bunu istiyordum. Ama bunu kardeşine söylemedi. Acıdı ama fazla değil. Vazelin vardı, penisim küçüktü, her şey yolundaydı. Ama denedikten sonra durmadım. Sınıf arkadaşları onu siktiğinde klitorisini ovuşturdu.
8 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Aptal, evet, herkesin önünde kendini gösterdi.
14 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Evet ve benim kıçım onlarınkinden daha iyi.
8 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Aptal, evet, herkesin önünde kendini gösterdi.
14 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Evet ve benim kıçım onlarınkinden daha iyi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
Affedersiniz elbette ama 12 yaşındaki erkek kardeşiniz, sınıf arkadaşlarınız ve diğer eğlencelerinizin başarılarının öyküsünü okuduktan sonra, istemeden şu soru ortaya çıkıyor, belki kocanız da konunun içindeydi ve bir düğün hediyesi vermek istiyordu?.. Örneğin, hemen belirlenen yaştaki benzer genç bayanlarımız var, hatta şehir küçükse daha da fazla. Kişisel bir şey yok.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Ya da belki istiyordu, ilaçları boşuna hazırlamamıştı. Ve beni tanıyordu. Şehrin yarısının gençleri my.adventures’ı biliyordu.
1 saat 10 dakika 23 saniye sonra gönderilir:
Yani bunun bir ilaç olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimalle İspanyol sineği gibi bir patojen. Bu yüzden çıplak dans etti. Ve herkese verdim.
1 saat 10 dakika 23 saniye sonra gönderilir:
Yani bunun bir ilaç olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimalle İspanyol sineği gibi bir patojen. Bu yüzden çıplak dans etti. Ve herkese verdim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Küçük kasabamızda geçirdiğim süre boyunca neredeyse elli erkekle seks yapmayı başardım, artı ders çalışırken on ila bir buçuk erkekle de seks yapmayı başardım Astrahan’da. Elbette söylentiler vardı, onunla yaşamaya başladığımda onun hakkında bir şeyler öğrendim ama kimse bu kadar miktarı tahmin etmedi, daha sonra kendim ortaya koydum. Neredeyse bir yıldır birlikteydik, ben deliydim elbette ama onu çılgınca sevdim, bununla yüzleştim. Demek istediğim, onun sikiklerinin çoğu sessiz kaldı, özellikle de bu konuda konuşmadı.Aquariuss88: ↑27 Jul 2022, 02:29 Örneğin, o yaşta bu tür genç hanımların kimlikleri hemen tespit ediliyordu, hatta şehir küçükse bu durum daha da belirginleşiyordu. Kişisel bir şey değil
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fedor36
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
Aşk öyle bir şey ki..NewDim: ↑29 Jul 2022, 08:41 Bir zamanlar küçük kasabamızda neredeyse elli erkekle ve ayrıca Astrahan’da okurken bir düzine buçuk erkekle seks yapmayı başardım. Elbette söylentiler vardı, onunla yaşamaya başladığımda onun hakkında bir şeyler öğrendim ama kimse bu kadar miktarı tahmin etmedi, daha sonra kendim ortaya koydum. Neredeyse bir yıldır birlikteydik, ben deliydim elbette ama onu çılgınca sevdim, bununla yüzleştim. Demek istediğim, onun sikiklerinin çoğu sessiz kaldı, özellikle de haberi yaymadı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Hala çıplak dolaşıyorum ve bazen kapıyı açıyorum. Giydiğim tek şey çorap, bacaklarım üşüyor, sutyenim ve göğüslerim üşüyor. Ve geri kalanı çıplak. Ve pubis ve eşek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Eşim bana balkonda çıplak durması durumunda ne hissedeceğimi sordu. İsterseniz durun, izlesinler diyorum. Ama o asla dışarı çıkmadı
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Sık sık dışarı çıktım. Yani eşiniz de benim gibi teşhirci. Ben tabii ki hava sıcakken ve geceleri çıplak yürüyorum. Yine de arkadaşlarımın ve komşularımın beni görmesini istemiyorum. Karşılaşan her kimse, soyduklarını ve soyduklarını anlattı. Bana birkaç kez tecavüz etti. Ama genellikle bana acıdılar ve tabii ki cazibemi incelediler ki bu da tam olarak ihtiyacım olan şeydi. .
4 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
I Kendimi çıplak yayınladığım bir site buldum, binlerce erkek beni çıplak görürse ne mutlu bana. Yürüyorum, giyiniyorum elbette ama ya beni çıplak görürse?
I Kendimi çıplak yayınladığım bir site buldum, binlerce erkek beni çıplak görürse ne mutlu bana. Yürüyorum, giyiniyorum elbette ama ya beni çıplak görürse?
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 6 months
Ödün vererek kendimi utandırmamak için, kendime bir ısıtıcı aldım, çıplak donduğumu hissediyorum - dakikayı 5 dakika aç ve tekrar normale dönsün
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Boğuluyorum, çıkarmaya çalıştım --- berbat, her yer kırışıklar
19 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak yüzümü saklıyorum, birçok kişi beni tanıyor. Ama vücudumu göstermek istiyorum. Doğa beni mahrum etmedi. Göğüsler güzel, ikinci de olsa, kalça harika, bel süper, neden kendini göstermiyorsun? Yasaktır. Veriyorum ama gösteremiyorum. Birçok insan beni istiyor ama ben vermiyorum.
19 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak yüzümü saklıyorum, birçok kişi beni tanıyor. Ama vücudumu göstermek istiyorum. Doğa beni mahrum etmedi. Göğüsler güzel, ikinci de olsa, kalça harika, bel süper, neden kendini göstermiyorsun? Yasaktır. Veriyorum ama gösteremiyorum. Birçok insan beni istiyor ama ben vermiyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 2 years 9 months
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Bugün sabah annenin beni araması yetmiyor, annemin geceyi geçirebileceği hiçbir yer yok. Ve aniden bir koca mı ortaya çıkıyor? Elbette genç. kızı gücenecek ve kocası bundan hoşlanmayacak
12 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Sokağın karşısındaki komşumu uzun zamandır görmüyorum. Muhtemelen alıp götürmüştür. O ve oğlu beni izlediler. Ve ev uzun
5 dakika 51 saniye sonra gönderildi: Tek bir arama yok, bu yüzden havuç kullanıyorum, kabak satmaları iyi.
2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Hayır, bizden yeterince var.......
4 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Komşu ortaya çıktı, belki oğluyla birlikte gösteriş yaparım
8 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Ya öldü, ya da gelini geldi, seni görüyorum dedik. İşten sonra çıplaktım, ışığı kapattı, sonra açtı, artık beni izlediğini biliyordum, sürekli yanıyordu.
12 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Sokağın karşısındaki komşumu uzun zamandır görmüyorum. Muhtemelen alıp götürmüştür. O ve oğlu beni izlediler. Ve ev uzun
5 dakika 51 saniye sonra gönderildi: Tek bir arama yok, bu yüzden havuç kullanıyorum, kabak satmaları iyi.
2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Hayır, bizden yeterince var.......
4 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Komşu ortaya çıktı, belki oğluyla birlikte gösteriş yaparım
8 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Ya öldü, ya da gelini geldi, seni görüyorum dedik. İşten sonra çıplaktım, ışığı kapattı, sonra açtı, artık beni izlediğini biliyordum, sürekli yanıyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Harika, hangi katta oturuyorsun? Bu sabah eksi 3 derece olan sıcaklık, öğleden sonra eksi bir dereceye kadar yükseldi. Balkonda çıplak bir adam görsem çok şaşırırdım. Dışarıda yaz değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Ve balkonla ilgili mesajın tarihine bakıyorsunuz ve her şey yerli yerine oturacak
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Sonra yaz geçti ve yıllar önce
6 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
10_15 yıl önceydi.........
9 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Ve zaten oğlumun kızı olan torunuma şu komutları öğretiyorum: uzan, bacaklarını aç. İkisi de çıplak. Henüz saçları yok ama olacak. Büyükanne, seninkinin aynısından benim de olacak. Kesinlikle torunum.
6 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
10_15 yıl önceydi.........
9 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Ve zaten oğlumun kızı olan torunuma şu komutları öğretiyorum: uzan, bacaklarını aç. İkisi de çıplak. Henüz saçları yok ama olacak. Büyükanne, seninkinin aynısından benim de olacak. Kesinlikle torunum.
-
- Nirvana’dayım
Peki neden bu kadar zorluk?! Çıplak fotoğraflarınızı siteye daha sık gönderin - burada size hayran olan pek çok erkek olacak! Ve çekil! Sallanacaksınız!!! Ve belki sen de orgazm olursun!!!Veronika: ↑05 Nov 2022, 13:44 Sık sık dışarı çıktım. Yani eşiniz de benim gibi teşhirci. Ben tabii ki hava sıcakken ve geceleri çıplak yürüyorum. Yine de arkadaşlarımın ve komşularımın beni görmesini istemiyorum. Karşılaşan her kimse, soyduklarını ve soyduklarını anlattı. Bana birkaç kez tecavüz etti. Ama genellikle bana acıdılar ve tabii ki cazibemi incelediler ki bu da tam olarak ihtiyacım olan şeydi. .

-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Çok yazık! Burada zaten çok sayıda hayranınız var. Yoksa kat kat daha fazla olurdu...
-
- ön sevişme
Bu anlaşılmaz yazar hakkında yorum yapanlar gerçekten sapıklarsınız... Ya bu ilgiden bıkmış bir adam, ya da sarhoş bir kadın! Peki torununun bacaklarının arasına nasıl bakabilirsin?!!! Bu bir çocuk!!! Ve yazar sizi anlayamıyor! Büyük olasılıkla aptal bir mastürbasyoncusun!!!!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
daha iyi oldu!!! Yazdığınız saçmalıklara moronlar inanıyor!!! Yazdığınız gibi bir gün kocanızla birlikteydiniz... ve sonra tekrar kocanızdan bahsediyorsunuz (((
-
- Nirvana’dayım
Kaba olmayın) forum üyelerine! Neredeyse bir haftadır buradasın ve zaten çirkinsin! Eğer hoşuna gitmiyorsa kimse seni tutamaz!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Benim gibi kimse yok ve asla olmayacak. İlginç düşünceler, fikirler, bensiz kötü olacak.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 1786 Views
-
Last post by andrey.petrov
-
- 40 Replies