Eşim iş gezisine çıktı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Krasnodar
Potansiyel seks nesnesi
 Eşim iş gezisine çıktı

Unread post by Krasnodar »

Eşim bugün iki haftalığına bir iş gezisine çıkıyor ve iki arkadaşım beni zaten Skype’ta bekliyor, beni şaka yapmaya zorlayacak) Onları bir saat boyunca telefonla arardım ama burada bütün akşamlarım var ileride... bu düşünceler sikimi sertleştiriyor) neden buraya yazıyorum? Bunu birisiyle paylaşmam lazım, şimdiden bu düşüncelerden yüzmeye başlıyorum)
Knixen
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Eşim iş gezisine çıktı

Unread post by Knixen »

Ve benimki Cuma günü sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte kulübeye gitti ve bugün geri dönmeli.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Krasnodar: 27 Jun 2021, 15:01 Karım bugün iki haftalığına iş gezisine çıkıyor ve iki arkadaşım beni zaten Skype’ta bekliyor, beni şaka yapmaya zorlayacaklar) Onları bir saat boyunca telefonla arardım ama işte buradayım önümüzde koca bir akşam var... bu düşünceler sikimi sertleştiriyor) neden buraya yazıyorum? Bunu birisiyle paylaşmam lazım, şimdiden bu düşüncelerden yüzmeye başladım)
Bunların sonucunu bizimle paylaşırsanız çok iyi olur forumdaki şakalar...
Krasnodar
Potansiyel seks nesnesi

İlgilenirseniz mutlaka yazarım) Sadece iki saat kaldı)
Rex555
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rex555 »

Kniksen,

Peki geldin mi??? Söyle bana))) özel mesajla
Krasnodar
Potansiyel seks nesnesi

Eşim ayrılır ayrılmaz hemen Skype’tan iki kaltağı aradım) hemen külotumu çıkarmamı söylediler ve sonra akşam dört kez gelip isteklerini yerine getirdim) bu bir heyecan, daha fazlasını istiyorum)
Onlar oluşturuldu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Onlar oluşturuldu »

Krasnodar: 28 Jun 2021, 07:05 Karım ayrılır ayrılmaz hemen Skype’tan iki kaltağı aradım) hemen külotumu çıkarmamı söylediler ve sonra akşam dört kez gelip onların isteklerini yerine getirdim) bu bir heyecandı, daha fazlasını istiyorum )
Kişilerini paylaşabilir misiniz? Değişiklik olsun diye, sana 10 kez boşalmanı sağlayacak bir orospunun temasını da verebilirim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Krasnodar: 28 Jun 2021, 07:05 Karım ayrılır ayrılmaz hemen Skype’tan iki kaltağı aradım) hemen külotumu çıkarmamı söylediler ve sonra akşam dört kez gelip onların isteklerini yerine getirdim) bu bir heyecandı, daha fazlasını istiyorum )
Sizden tam olarak ne talep ettiler? Ayrıntılı olarak açıklayın. :daypyat:
Krasnodar
Potansiyel seks nesnesi

Önce beni soydular, köpek pozisyonunda çekildim, havladım ve onların fahişesi oldum) Bitirdim, bana 10 dakika verdiler, sonra başımı öne doğru iterek oturmamı, demir bir cetvelle taşaklarımı çekmemi ve taşaklarımı vurmamı söylediler. ve bazen beni dövüyordu. Üçüncü kez beni doymuş penisimi mastürbasyon yapmaya ve yüksek sesle isimlerini tekrarlamaya zorladılar. Yarım saat sonra bana taşaklarımı bağlamamı, karımın külotunu elime almamı ve hızlı ve sert bir şekilde mastürbasyon yapmamı söylediler ve bir yandan da bu sürtüğün kocasının tamamen kontrol altında olduklarını söyleyerek gülüyorlardı.)
Krasnodar
Potansiyel seks nesnesi

Zengin - sabunlu. Salı gününe hazırlanın dediler
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »