Aile kurmak için nasıl bir kız aramalıyım?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Aile kurmak için nasıl bir kız seçmeliyim?
Eğer ucube değilseniz, iyi bir geliriniz varsa, kendi eviniz, iyi bir arabanız varsa, spor yapıyorsanız ve takip ediyorsanız, o zaman kadınlar da size tutunur)) ve hedefleri ve istekleri olmayan tembel insanlara kimsenin ihtiyacı yoktur, onlar sadece çalışmak isterler gün ve bir bira eşliğinde kanepeye uzanmak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Çalıştım, bunun sporla hiçbir ilgisi yoktu , ilk başta kulübü düşündüm ama sonra neredeyse 9’dan 24’e kadar çalışıyorum ve burada en az bir kez yemek yiyebilirsiniz elbette
18’den sonra yemek yememe kuralı da işe yaramaz, tıpkı 5 kez yemek gibi ofiste oturmadığınız sürece gerçekçi olmayan bir gün.
Bira bulunan bir kanepe yoktu ama içmek, yemek yemek ve uyumak için kahve vardı.
Bu aynı zamanda büyük ölçüde karaktere de bağlıdır, dedikleri gibi, kibirli veya kötü insanlardan hoşlanırlar, çalıştığımda, görünüşüm için binlerce beğeni alırdım diye düşünüyorum, ayrıca zayıftım, ama kalabalıkta koşmadım ve bir şekilde kızların olduğu düğünlere gitmedim, bir grup vardı, sadece erkekler vardı, bu yüzden 20 yaşın altında kız yoktu.
Evet ve zevkler farklı, bir kızla tanıştım kızım, anısına şükürler olsun, çabuk öldü, 4. grup, ben ondan 5 yaş büyüğüm ama artık zayıf değildim, tabii şimdi güçlü olmak ölmekten daha iyi, özellikle de sokakta.
Sonunda çok zayıf bir adamla evlendi, bir yıl sonra boşandılar, o da içti, bu arada, en fazla tatillerde bir bardak içebilirim ama bu Bir evi idare edebileceği bir gerçek değil; çoğu artık atlı ve banka hesabı olan bir prense ihtiyaç duyan kraliçeler gibi yetiştiriliyor.
12 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Fakat astları olarak çoğu, neredeyse onun alnına saldıracak. Bu süre boyunca tek bir kadın bile yaralanmadı, çünkü o küçük değildi ve vurulsa bile hayatta kalacakları bir gerçek değil.
Yaşanan hayata gelince Sık sık eleştirildiği gibi annemle yaşadım ama onun yerine birini koyardım, belki de onu gönderirdim, çünkü o sakin olsa da bu itaat edeceğim anlamına gelmez, örneğin eşime maaş vermek benim için değil. benim için vermesi daha iyi.
Ama yine de artıları Kafkasya’da olmaları, yemek pişirebilecek, temizlik yapabilecek, evlere bakabilecek şekilde yetiştirilmişler. ev vb.
Mesela Japonya’da da düşünülüyordu ama orada kendi şakaları, ensestleri falan var, hatırladığım kadarıyla bir kadın orada sevgili bulabilir, ve örneğin, eğer varsa, oradaki büyük aileler bir şekilde nadirdir.
Eh, paralar belli. İyi bir arabam var, kulübeye park edilmiş, çöpleri çöp sahasına götürüyoruz :)AlexTDV: ↑23 Apr 2023, 07:32 Ucube değilseniz, iyi bir geliriniz, kendi eviniz, iyi bir arabanız varsa, spor yapıyorsanız ve takip ediyorsanız, o zaman kadınlar da size tutunur)) ve hedefleri ve istekleri olmayan tembel insanlara kimsenin ihtiyacı yoktur, sadece ihtiyaçları vardır bir gün çalışıp kanepeye oturup birayla oraya gitmek
Çalıştım, bunun sporla hiçbir ilgisi yoktu , ilk başta kulübü düşündüm ama sonra neredeyse 9’dan 24’e kadar çalışıyorum ve burada en az bir kez yemek yiyebilirsiniz elbette
18’den sonra yemek yememe kuralı da işe yaramaz, tıpkı 5 kez yemek gibi ofiste oturmadığınız sürece gerçekçi olmayan bir gün.
Bira bulunan bir kanepe yoktu ama içmek, yemek yemek ve uyumak için kahve vardı.
Bu aynı zamanda büyük ölçüde karaktere de bağlıdır, dedikleri gibi, kibirli veya kötü insanlardan hoşlanırlar, çalıştığımda, görünüşüm için binlerce beğeni alırdım diye düşünüyorum, ayrıca zayıftım, ama kalabalıkta koşmadım ve bir şekilde kızların olduğu düğünlere gitmedim, bir grup vardı, sadece erkekler vardı, bu yüzden 20 yaşın altında kız yoktu.
Evet ve zevkler farklı, bir kızla tanıştım kızım, anısına şükürler olsun, çabuk öldü, 4. grup, ben ondan 5 yaş büyüğüm ama artık zayıf değildim, tabii şimdi güçlü olmak ölmekten daha iyi, özellikle de sokakta.
Sonunda çok zayıf bir adamla evlendi, bir yıl sonra boşandılar, o da içti, bu arada, en fazla tatillerde bir bardak içebilirim ama bu Bir evi idare edebileceği bir gerçek değil; çoğu artık atlı ve banka hesabı olan bir prense ihtiyaç duyan kraliçeler gibi yetiştiriliyor.
12 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Daha iyi bırak seni penisinden tutsunlar :)Lerunchik: ↑23 Apr 2023, 07:03I seninle aynı fikirdeyim. Kafkas halkları arasındaki kadınlara gelince) Doğru yetiştiriliyorlar)) Bu nedenle, toplum içinde onlar ve kocaları şefkatli ve itaatkardırlar. Ve kimse onları görmediğinde bazıları ses çıkarmaması veya homurdanmaması için kocalarını taşaklarından tutuyor))))
Fakat astları olarak çoğu, neredeyse onun alnına saldıracak. Bu süre boyunca tek bir kadın bile yaralanmadı, çünkü o küçük değildi ve vurulsa bile hayatta kalacakları bir gerçek değil.
Yaşanan hayata gelince Sık sık eleştirildiği gibi annemle yaşadım ama onun yerine birini koyardım, belki de onu gönderirdim, çünkü o sakin olsa da bu itaat edeceğim anlamına gelmez, örneğin eşime maaş vermek benim için değil. benim için vermesi daha iyi.
Ama yine de artıları Kafkasya’da olmaları, yemek pişirebilecek, temizlik yapabilecek, evlere bakabilecek şekilde yetiştirilmişler. ev vb.
Mesela Japonya’da da düşünülüyordu ama orada kendi şakaları, ensestleri falan var, hatırladığım kadarıyla bir kadın orada sevgili bulabilir, ve örneğin, eğer varsa, oradaki büyük aileler bir şekilde nadirdir.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Vladtsst
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Başka ülkeden, hatta dünyanın başka bir yerinden, benden 10 yaş küçük bir kadınla ikinci kez evlendim. Belirli kriterlere göre aradım ve aradığımı buldum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Öncelikle benim için deli olacak birini arıyorum) ve o da beni dışarıdan çekmeli ve hiçbir şekilde itmemeli. Ve meslek, ilgi alanları, gelir düzeyi, çocukların varlığı, ikamet yeri, yaş gibi her şey - her şey saçmalık, eğer hoşuma giderse, kayıtsızlıktan başka hiçbir şey beni durduramaz)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Alexsss
-
Автор темыromantizm kitabı
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
Bu cümleyi gerçekten hatırlıyorum. Belki de bu prensibe göre bir kız seçmeniz gerektiği doğrudur.Bay.hamsterrr: ↑23 Apr 2023, 10:14 Her şeyden önce benim için deli olacak birini arıyorum) ve o da beni dışarıdan etkilemeli ve hiçbir şekilde itmemeli.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 3 months
Tüm kızlar, erkekler gibi farklıdır, bazıları bayat salatalık gibi uyuşuktur, diğerleri ise bir o kadar dinçtir limon suyu ve herkese kendi zamanına.
belki de zengin bir iç dünyan vardır dünya ve romantizm, ya da belki sen bir dağ kartalı ve sekste bir Cuniman’sın

- These users thanked the author Beluga for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Belukha, hmm... keşke sessiz kalsaydım , az çok akıllı olsam giderdim...
-
- Penetrasyon
Zengin bir iç dünyanın kriterleri nelerdir? Bir kızın ilgisini çeken bir konu hakkında iyi okumuş olmanız ve ilginç bir şekilde konuşabilmeniz mi gerekiyor?
-
- En güçlü orgazm!
Her zaman iyi okunmuş değildir Her ne kadar bu da gereksiz olmasa da, biliyorsunuz ki böyle bir başlık var - "ruh" şirketi", anlaşılmazlığı engellemez, ancak doğru zamanda şaka yapar ve akıllıca ve ilginç bir şey söyler, kendi fikrine sahiptir ve bunu yapabilir. savunabilir ama aynı zamanda başkasınınkini de dinleyebilir ve durum böyleyse hatalı olduğunu kabul edebilir

- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
işte anonim bir forum, kim olmak ilginç gerçekten öyleyiz ve neden akıllı olma maskesini takalım ki? neyin sırası? Örneğin, pozisyon ve maaşta yükselmek için bir takımda çalışırken akıllı olmanız gerekir.
- These users thanked the author romantizm kitabı for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Belukha, kelimeler ve iç kısımlar ne kadar çarpıcı biçimde farklı bir insanın dünyası!
Gerçek yüzünüzü gizleyebilmenin anlamı budur!!!
Gerçek yüzünüzü gizleyebilmenin anlamı budur!!!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
Şirketten hiç hoşlanmıyorum. Bir arkadaşımla yürüyüşe çıkarken ya da parkta sohbet ederken kendimi üç kişiden, hatta daha büyük bir gruptan daha rahat hissediyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 1 month
feminizm tespit edildi mi?
Bir aile kurmak için size en uygun kızı aramalısınız. Böylece hamamböcekleriniz tamamen ve sonsuza kadar arkadaş olur 
Ama cidden, herkesin eşi için kendi planları vardır . Bazıları bir mutfak kölesi ve bir seks kölesi arıyor ya da tam tersi amcıksız ama çalışkan bir işçi arıyor. Birinin kavga eden bir kız arkadaşa ihtiyacı var. Narin çiçek. Yedek anne. Oyuncak bebek herkesin kıskançlığıdır. Sayısız seçenek var, ne istiyorsun? =160296 time=1673865636 user_id=12161] Bunun nedeni kapitalizm. Bazılarının yoksulluğu, diğerlerinin lüks uğruna.
hayushki Ama cidden, herkesin eşi için kendi planları vardır . Bazıları bir mutfak kölesi ve bir seks kölesi arıyor ya da tam tersi amcıksız ama çalışkan bir işçi arıyor. Birinin kavga eden bir kız arkadaşa ihtiyacı var. Narin çiçek. Yedek anne. Oyuncak bebek herkesin kıskançlığıdır. Sayısız seçenek var, ne istiyorsun? =160296 time=1673865636 user_id=12161] Bunun nedeni kapitalizm. Bazılarının yoksulluğu, diğerlerinin lüks uğruna.
-
- En güçlü orgazm!
Evet :iyi:Mitriy: ↑03 Sep 2023, 20:47 Ama cidden herkesin eşiyle ilgili kendi planları var. Bazıları bir mutfak kölesi ve bir seks kölesi arıyor ya da tam tersi amcıksız ama çalışkan bir işçi arıyor. Birinin kavga eden bir kız arkadaşa ihtiyacı var. Narin çiçek. Yedek anne. Oyuncak bebek herkesin kıskançlığıdır. Sayısız seçenek var, ne istiyorsun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Üç şey: cinsel tercihler, paraya karşı tutum ve *birlikte* gülecek bir şey. Yalnızca ilk nokta eşleşirse, o zaman bu yalnızca bir metresidir ve uzun sürmez. Üçü de eşleşirse uzun süre bir arada kalma şansı vardır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Beluga, Serg_A, Fargal94, SeRg !$!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Penetrasyon
Peki sen feminist misin ya da değil? Yoksa artık şifrelenmişler mi?
Sanırım bir nedenden dolayı kedi kafasına darbe almak üzere
Öncekiler olmasa bunda hiçbir şey yok.
Peki sen feminist misin ya da değil? Yoksa artık şifrelenmişler mi?
Sanırım bir nedenden dolayı kedi kafasına darbe almak üzere
-
- Nirvana’dayım
)) ) Ruh halinize bağlıdır. Bazen tüm erkekleri güçlü ve içten seviyorum ve bazen feministim))) Genel olarak ruh hali olan bir insanım ve her zaman iyi değilim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Bazen o gülen yüz ifadesini gerçekten özlüyorum :iyi:
- Zorba Carrie
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Bir aile kurmak için maksimum ortak noktaya sahip olacağınız bir kız seçmeniz gerekiyor. Eşim ve ben neredeyse 25 yıldır birlikteyiz ve ancak ondan sonra evlendik. Hemen hemen aynı müzikleri dinliyoruz, aynı kitapları okuyoruz (sonra tartışıyoruz), birlikte film izliyoruz, birlikte rahatlıyoruz. Birbirimizi deli gibi tanıyoruz, güçlü ve zayıf yönlerimizi çok iyi biliyoruz ve bu yüzden birlikteyiz. O kadar uzun zamandır birlikteyiz ki birbirimizden hiç sıkılmadık, her zaman konuşacak, tartışacak, karar verecek bir şeyimiz oluyor. Bu nedenle böyle durumlarda size her zaman bir ruh eşi seçmenizi tavsiye ederim. maksimum ortak çıkarlar!
- These users thanked the author Vuruş for the post (total 4):
- Serg_A, Fargal94, yedili, Devam etmek
-
- Penetrasyon
ya tamamen farklı görünüyorlarsa? örneğin biri küçük ve dolgun, ikincisi ise ince ve uzundur. Aşık olmaya alışacak mısın?
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 4 months
Rusya’da evlilik hoş bir kelime değil! Bence kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız ve sonra bir aile istemeniz gerekiyor ama bu konuya akıllıca yaklaşmanız gerekiyor. Ne yazık ki artık para bir aile için neredeyse en önemli şey, tek kelimeyle: Çocukları okula hazırlamanız gerekiyor, hem cüzdanınızda hem de kendinizde strese neden oluyor.
-
- Penetrasyon
Gerçekten sormadığı güzel bir kız/kadın bulmak mümkün mü para için çalışan ve ailesini mali açıdan zorlayan bir adam mı? ve kocası, karısı doğum iznindeyken tüm aileye ekonomik olarak biraz yardım ediyor veya tamamen destekliyor.
-
- Penetrasyon
Elbette mümkün! Ve daha sık olarak doğum izninde, yardımlarla yaşamak mümkün olacak! Ve gerçekten çok çabalarsanız, kocanızın çalışmasına bile gerek kalmayacak bir tane bile bulabilirsiniz!
-
- Nirvana’dayım
))) Ayrıca banka soyabilirsiniz. İşe yararsa çalışmanıza gerek kalmayacak, işe yaramazsa çalışmanıza gerek kalmayacak. Tembel insanlar için ideal seçenek)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Ne olursa olsun, akıllı kızlar tam da bunu yapıyor. Üniversiteden mezun oluyorlar, evleniyorlar, sonra federal veya en azından belediye işletmesinde (en önemlisi iş hayatında değil) iş buluyorlar, sonra hemen uçup ciddi bir şekilde ve uzun süre doğum iznine çıkıyorlar. Doğru, sosyal yardımlarla "yaşamak" hala zor. Ekmek ve yulaf lapası için yeterli, ancak et ve tereyağı için fazla değil. Kötü tasarruflar ortaya çıkacak.
-
- Penetrasyon
Gerçekten akıllı olanlar kolluk kuvvetlerine gider. Hizmet süresi uzuyor, yıldızlar düşüyor, 45 yaşında emekli olabiliyorsunuz, güvenlik güçlerinin maaşı iyi, emekli maaşı da fena değil.Kral Zogu: ↑04 Sep 2023, 11:55 Ne olursa olsun akıllı kızlar bunu yapar. Üniversiteden mezun oluyorlar, evleniyorlar, sonra federal veya en azından belediye işletmesinde (en önemlisi iş hayatında değil) iş buluyorlar, sonra hemen uçup ciddi bir şekilde ve uzun süre doğum iznine çıkıyorlar. Doğru, sosyal yardımlarla "yaşamak" hala zor. Ekmek ve yulaf lapası için yeterli, ancak et ve tereyağı için fazla değil. Ekonomi kötü olacak.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Onlar kolluk kuvvetlerindeki akıllı insanları sevmezler. Yöneticileri ve dalkavukları severler.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 11 months
İnternette buna "yelpazeye sıçmak" denir. Böyle bir şey yazıyorsunuz ve bir grup insanın kıçı anında patlıyor. Bunun için çabalıyor musun? Böylece artık alınlarında "Ben bir anneyim!!!" yazan şişman kadınlar deliklerinden dışarı çıkacak ve öfkeyle bu tür lanet adamların herkesin önünde kazığa bağlanarak yakılması gerektiğini yazacak, böylece diğerlerinin cesareti kırılacak.
Ya onları hadım edin. Ayrıca halka açık. Bu tür erkeklerin bir daha ürememesi için.
Yani bunu başarmaya mı çalışıyorsunuz?
Kızlar ve bu konudaki ilk gönderiniz hakkında...
nÖncelikle neden şu ya da bu şekilde kalıcı bir kız arkadaşa ihtiyacın olduğunu iyi düşün; eş, kız arkadaş, arkadaş.
İçimden bir ses bana mastürbasyon yapmaktan yorulduğunu ve bir şekilde kalıcı bir nesneye sahip olmak istediğini söylüyor bu kendi yumruğunun yerini alır.
Ailenin pahalı bir zevk olduğu konusunda sizi şimdiden uyarmak isterim. Ve eğer bu sadece bacaklarda yaşayan bir kediye tam erişime sahip olma arzusu meselesiyse, o zaman sizi hayal kırıklığına uğratmak için acele ediyorum - buna değmez. Çünkü maliyetler çok yüksek. Bir aileyi idare edemiyorsun. Ve orada ne tür bir kadın olacağımız bile önemli değil. Her şeyi kabul etse ve neredeyse Afganistan’dan senin için özel olarak getirilmiş olsa bile.
Öncelikle senin için birini doğuracak. Ve harcamalar size başka seçenek bırakmayacak - ne kadar kazanırsanız kazanın, yine de yeterli olmayacak. Ve doğumdan yetişkinliğe kadar bu durum böyle olacaktır. Yani önümüzdeki 18-20 yıl. Bütün bunlara ihtiyacınız var mı?
Ve sonra bu sivilceli reşit olmayan çocuk arkanızdan size rodak diyecek ve arkadaşlarına rodakların zaten tamamen berbat durumda olduğundan şikayet edecek. Kişisel hayatınıza karışırlar ve genellikle sorunlardan başka hiçbir şeye neden olmazlar. Peki tüm bunlar ne zaman bitecek gibi.
Ve altmış yaşına geldiğinizde nihayet yaşam alanınızı boşaltmanız sizi bekliyor olacak.
Genel olarak, eğer sadece düzenli seks istiyorsanız ve birisinin size lezzetli yemekler pişirmesini istiyorsanız, o zaman para karşılığında birini bulmak çok daha kolaydır.
Yemek pişirmek ve temizlik yapmak için daire Haftada bir teyze kiralayabilirsiniz. Haftada iki kez gelip yemeğinizi pişirecek ve dairenizi temizleyecek. İşten eve geldiğinizde masanın üzerinde havluyla kaplı sıcak bir tencere ve buzdolabında pancar çorbası olan bir tencere olacak.
Eh, seks sorunları da çözülebilir aynı şekilde.
Aynı sitenin Bağımsız bölümü de var. Sanırım buna denir. Kız öğrenciler birlikte ev kiralıyor ve düzenli müşteriler ediniyor. Biraz. Tam olarak kirayı ödeyip buzdolabını bir hafta doldurmaya yetecek kadar. Daimi müşterilerimizden biri olabilirsiniz. Fiyat etiketi oldukça makul görünüyor. En sıradan kız öğrenciler. Fahişeler bile değil. Bir şekilde hayatta kalmak zorundasın. Ve hayatta kalıyorlar.
Genel olarak kafanızı bu kelepçeye sokmayın. Eğer mesele sadece düzenli seks ve ev yapımı yemekse buna değmez. Bu iki şeyi yapacak insanları işe almak çok daha kolaydır. İnternette forumlarda ve TV kanallarında çok sayıda boşanmış genç adamla tanıştım. Çocuklar gibi özgürlüklerinin tadını çıkarıyorlar. Birkaç yıl boyunca bunu beğendiniz yakıldıktan sonra, sonunda bir şekilde tüm bunları yaşıyorlar - skandallar, boşanma vb..
Ve sonra onları hiçbir şekilde bu tezgaha çekemezsiniz. Ellerinden geldiğince eğleniyorlar; yaşamak için Tai’ye ya da başka bir yere gidiyorlar. Uzaktan çalışabilmek için dil öğreniyorlar, blog yazıyorlar, programlama öğreniyorlar.
Genel olarak hayattan keyif alıyorlar ve başları belaya girip kaçabildikleri için mutlular. hepsi o küçük topuz gibi.
Genel olarak aptalca evlenmeyi düşünme. Artık seninle her şey yolunda. İş var, sağlık var, gençlik var. Hayatın tadını çıkarın, dil öğrenin. Ama sadece böyle değil, cidden öyle ki daha sonra şu veya bu dili konuşabilirsiniz. Talep edilen herhangi bir mesleğe çalışın çünkü hayatta paraya ihtiyacınız olacak. Onlar olmadan seyahat etmek, dünyayı dolaşmak, orada burada yaşamak çok zordur.
İyi şanslar!
Bir şey mi anlamıyorum trollüyorsun.
İnternette buna "yelpazeye sıçmak" denir. Böyle bir şey yazıyorsunuz ve bir grup insanın kıçı anında patlıyor. Bunun için çabalıyor musun? Böylece artık alınlarında "Ben bir anneyim!!!" yazan şişman kadınlar deliklerinden dışarı çıkacak ve öfkeyle bu tür lanet adamların herkesin önünde kazığa bağlanarak yakılması gerektiğini yazacak, böylece diğerlerinin cesareti kırılacak.
Ya onları hadım edin. Ayrıca halka açık. Bu tür erkeklerin bir daha ürememesi için.
Yani bunu başarmaya mı çalışıyorsunuz?
Kızlar ve bu konudaki ilk gönderiniz hakkında...
nÖncelikle neden şu ya da bu şekilde kalıcı bir kız arkadaşa ihtiyacın olduğunu iyi düşün; eş, kız arkadaş, arkadaş.
İçimden bir ses bana mastürbasyon yapmaktan yorulduğunu ve bir şekilde kalıcı bir nesneye sahip olmak istediğini söylüyor bu kendi yumruğunun yerini alır.
Ailenin pahalı bir zevk olduğu konusunda sizi şimdiden uyarmak isterim. Ve eğer bu sadece bacaklarda yaşayan bir kediye tam erişime sahip olma arzusu meselesiyse, o zaman sizi hayal kırıklığına uğratmak için acele ediyorum - buna değmez. Çünkü maliyetler çok yüksek. Bir aileyi idare edemiyorsun. Ve orada ne tür bir kadın olacağımız bile önemli değil. Her şeyi kabul etse ve neredeyse Afganistan’dan senin için özel olarak getirilmiş olsa bile.
Öncelikle senin için birini doğuracak. Ve harcamalar size başka seçenek bırakmayacak - ne kadar kazanırsanız kazanın, yine de yeterli olmayacak. Ve doğumdan yetişkinliğe kadar bu durum böyle olacaktır. Yani önümüzdeki 18-20 yıl. Bütün bunlara ihtiyacınız var mı?
Ve sonra bu sivilceli reşit olmayan çocuk arkanızdan size rodak diyecek ve arkadaşlarına rodakların zaten tamamen berbat durumda olduğundan şikayet edecek. Kişisel hayatınıza karışırlar ve genellikle sorunlardan başka hiçbir şeye neden olmazlar. Peki tüm bunlar ne zaman bitecek gibi.
Ve altmış yaşına geldiğinizde nihayet yaşam alanınızı boşaltmanız sizi bekliyor olacak.
Genel olarak, eğer sadece düzenli seks istiyorsanız ve birisinin size lezzetli yemekler pişirmesini istiyorsanız, o zaman para karşılığında birini bulmak çok daha kolaydır.
Yemek pişirmek ve temizlik yapmak için daire Haftada bir teyze kiralayabilirsiniz. Haftada iki kez gelip yemeğinizi pişirecek ve dairenizi temizleyecek. İşten eve geldiğinizde masanın üzerinde havluyla kaplı sıcak bir tencere ve buzdolabında pancar çorbası olan bir tencere olacak.
Eh, seks sorunları da çözülebilir aynı şekilde.
Aynı sitenin Bağımsız bölümü de var. Sanırım buna denir. Kız öğrenciler birlikte ev kiralıyor ve düzenli müşteriler ediniyor. Biraz. Tam olarak kirayı ödeyip buzdolabını bir hafta doldurmaya yetecek kadar. Daimi müşterilerimizden biri olabilirsiniz. Fiyat etiketi oldukça makul görünüyor. En sıradan kız öğrenciler. Fahişeler bile değil. Bir şekilde hayatta kalmak zorundasın. Ve hayatta kalıyorlar.
Genel olarak kafanızı bu kelepçeye sokmayın. Eğer mesele sadece düzenli seks ve ev yapımı yemekse buna değmez. Bu iki şeyi yapacak insanları işe almak çok daha kolaydır. İnternette forumlarda ve TV kanallarında çok sayıda boşanmış genç adamla tanıştım. Çocuklar gibi özgürlüklerinin tadını çıkarıyorlar. Birkaç yıl boyunca bunu beğendiniz yakıldıktan sonra, sonunda bir şekilde tüm bunları yaşıyorlar - skandallar, boşanma vb..
Ve sonra onları hiçbir şekilde bu tezgaha çekemezsiniz. Ellerinden geldiğince eğleniyorlar; yaşamak için Tai’ye ya da başka bir yere gidiyorlar. Uzaktan çalışabilmek için dil öğreniyorlar, blog yazıyorlar, programlama öğreniyorlar.
Genel olarak hayattan keyif alıyorlar ve başları belaya girip kaçabildikleri için mutlular. hepsi o küçük topuz gibi.
Genel olarak aptalca evlenmeyi düşünme. Artık seninle her şey yolunda. İş var, sağlık var, gençlik var. Hayatın tadını çıkarın, dil öğrenin. Ama sadece böyle değil, cidden öyle ki daha sonra şu veya bu dili konuşabilirsiniz. Talep edilen herhangi bir mesleğe çalışın çünkü hayatta paraya ihtiyacınız olacak. Onlar olmadan seyahat etmek, dünyayı dolaşmak, orada burada yaşamak çok zordur.
İyi şanslar!

Last edited by Saç gömlek on 05 Sep 2023, 07:26, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Aion2012Ölü, Amatör123, XiaH
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Eğer bir kız arkadaş arıyor olsaydım onun ilgi alanlarımı paylaşmasını isterdim. O da aynı derecede iletişimsiz ve ketum olurdu ve benim de paylaşacağım kendi fantezileri olurdu.
Temel olarak ortak yönlerinizi arayın ve deneyin.
Temel olarak ortak yönlerinizi arayın ve deneyin.
-
- En güçlü orgazm!

Çünkü bu tür parametrelerle bir erkeği bir erkekten daha hızlı bulacaksın kadın.
Bende eşcinsellik gibi bir şey yok.
Demek istediğim, büyük olasılıkla kendinize bu tür parametrelere sahip bir erkek arkadaş bulacaksınız.
Eh, seks sorunlarının yine de bir şekilde farklı şekilde çözülmesi gerekecek. . Arkadaşlığı ve seksi tek bir kişide birleştirmemek.
O zaman büyük olasılıkla şu gerçeği kabul etmek zorunda kalacaksın: böyle bir kız bulamayacaksın ve bir erkeği seçmek zorunda kalacaksın.Aion2012Dead: ↑05 Sep 2023, 07:08 Bir kız arkadaş arıyor olsaydım onun ilgi alanlarımı paylaşmasını isterdim. Ben de aynı derecede konuşkan ve ketum olurdum ve kendi fantezilerim olurdu, bunları paylaşırdım

Çünkü bu tür parametrelerle bir erkeği bir erkekten daha hızlı bulacaksın kadın.
Bende eşcinsellik gibi bir şey yok.

Demek istediğim, büyük olasılıkla kendinize bu tür parametrelere sahip bir erkek arkadaş bulacaksınız.
Eh, seks sorunlarının yine de bir şekilde farklı şekilde çözülmesi gerekecek. . Arkadaşlığı ve seksi tek bir kişide birleştirmemek.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
saç gömlek,
Ahahahaha İşte bu yüzden yazdım - Keşke!
Yalnız benim için sorun değil.
Ahahahaha İşte bu yüzden yazdım - Keşke!
Yalnız benim için sorun değil.
-
- Penetrasyon
nKarşılıklı yardım, iletişim, muhtemelen kızın güzel ve pozitif olması, daha hafif olması için.
Birlikte hoş bir şekilde rahat olan bir kişi.
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Avantajları nelerdir? Kalıcı bir kız arkadaşınız ve çocuğunuz var mı?
Var birçok dezavantaj var ama bir erkek için avantajları nelerdir?
hayır, insanları trolletmek gibi bir fikir yoktu. Gerçekten kararsızım ama şimdiden 40 yaşıma yaklaşıyorum ve muhtemelen çocuk sahibi olma konusunda bir şeyler düşünmem gerekiyor.Vasyanitsa: ↑05 Sep 2023, 06:55 Bir şey anlamıyorum. Bu konu başlığınızda insanları trollüyor musunuz?
hayır, canlı seks benim için pek ilgi çekici değil ama sarılmak hoş olabilir.saç gömlek: ↑ İçimden bir ses bana mastürbasyon yapmaktan yorulduğunu söylüyor , ve sonra kendi yumruğunun yerine geçebilecek kalıcı bir nesne almak istiyorsun.
nKarşılıklı yardım, iletişim, muhtemelen kızın güzel ve pozitif olması, daha hafif olması için.
Birlikte hoş bir şekilde rahat olan bir kişi.
Bunu kendim yapıyorum, fazla çaba gerektirmiyor ve zaman.Haftada bir kez yemek pişirmesi ve daireyi temizlemesi için bir teyze kiralayabilirsiniz. n
Ben de düşündüm ki , belki de kendisi de çok kazanan ve hayatta sadık, güvenilir bir müttefike, bir arkadaşa, bir asistana ihtiyaç duyan bir kıza odaklanabilirim.Etek kıllı gömlek:05 Sep 2023, 06:55 Aile eğlencesinin pahalı olduğu konusunda sizi önceden uyarmak istiyorum.
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Avantajları nelerdir? Kalıcı bir kız arkadaşınız ve çocuğunuz var mı?
Var birçok dezavantaj var ama bir erkek için avantajları nelerdir?
- These users thanked the author romantizm kitabı for the post:
- yedili
-
- En güçlü orgazm!
Demek istediğim çoğu insan sırf sürekli mastürbasyon yapmaktan, kendi yemeğini pişirmekten, evi temizlemekten, çamaşır yıkamaktan, alışverişe gitmekten yorulduğu için evleniyor. Ve sonra aniden hayatınızda tüm bu meseleyi devralan biri belirir. Ve bir programa göre değil, her şey tamamen ve isteğe bağlı.
Elbette neredeyse tüm erkekler buna katılıyor. Gençler daha da çok. Son zamanlarda annesi tüm bunları genç adam için yaptı. Ve sonunda evden atıldığında her şey onun üzerine yıkıldı. Ve sonra aniden birinin tüm bunları tekrar yapacağı ihtimali ortaya çıktı. Peki, yine düzenli seks.
Siz soruyorsunuz; peki ya kadınlar? Bu gönüllü köleliğe neden ihtiyaç duyuyorlar?
Gerçek şu ki tüm kadınlar gökten yıldızları kapmıyor. Herkes kariyer yapma yeteneğine sahip değildir. Ve bunun nedeni, bir yerde eğitim almanız, bazı zor sınavları geçmeniz, muhtemelen mesleğinizi veya uzmanlığınızı yol boyunca değiştirmeniz, akıllı olmanız, bazı çözümler aramanız, düşmanca bir çalışma ortamında hayatta kalmanız gerektiği gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Birinin en küçük patronu bile olsan her şey çok zordur.
Ve çoğu insan bunu yapamaz. Hem troleybüs şoförleri hem de market kasalarındaki kasiyerler arayarak veya beğendikleri için çalışmıyorlar. Ancak bir kişi fiziksel olarak herhangi bir yerde herhangi bir şeyi ciddi bir şekilde incelemek istemediği için. Hayatınızda sık sık bir kadın cerrahla tanıştınız mı? Ya da diyelim ki bir inşaat şantiyesinde kadın ustabaşı? Yoksa savaş savaş pilotu mu? Bu çok nadirdir. Ve bunların hepsi çünkü yukarıdakilerin hepsi çok ciddi bir konudur. Çok ve uzun süre çalışmalı ve aynı zamanda ortalığı karıştırmamalısınız. Bunların hepsi çok zor.
Yani...
Çoğu kadın okuldan mezun olduktan sonra bir yere kaydolmaya çalışır ancak başarısız olur veya kaydolduktan sonra ilkinden sonra okulu bırakır yarıyıl. Ve düzenli sıralar halinde mağazadaki kasaya veya şanslılarsa resepsiyona giderler. Ve orada her şeyden ve herkesten nefret ederek çürüyorlar. Ve evlilik sadece bir hayale dönüşür. Çünkü evlendim ve hemen bam - ve doğum iznine çıktım! Bu mutlaka yapılması gereken ilk şey.
Herkesi kendi yerine koyun; kocanızı, onun anne-babasını, sizin anne-babanızı. Lanet olsun, artık hiçbir yardım almadan benim çizgimde yürüyeceksin!
Ve okula gidene kadar önümüzdeki yedi yıl boyunca bu kız hayatının metresi; kalkmak istediğinde, yatmak istediğinde evde ne varsa onu istiyor ve yapıyor. Kocam para taşıyor ve bütün gün evden uzakta. Sabah onu evden kovdum ve bütün gün senin emrinde. Evet, evdeki her şeyi temizleyin, yemek pişirin, çocuğu besleyin ve yürüyüşe çıkın. Ve bütün gün geçiyor. Ama kızların çoğu tüm bunlardan hoşlanıyor çünkü patron yok, çünkü sen kendi zamanının efendisisin.
Ve her şeyi kendi başına ve hiçbir zorlama olmadan yapıyorsun. Çünkü istersen tüm bunları yapmak zorunda değilsin. Ve kimse sana tek kelime etmeyecek. Ve bunu anlatacak kimse yok çünkü kocası eve tamamen perişan halde geliyor ve dolabın üzerinde toz olup olmaması umrunda değil. Önemli olan ona yiyecek bir şeyler vermek ve onu bazı ev ihtiyaçlarından uzaklaştırmamaktır. Ve tabii ki seks de istek üzerine.
Çoğu kız başlangıçta tüm bunlardan hoşlanır. Özellikle bir yıl önce işinde olanların ve evlilikten üç yıl önce başka bir çiftin başına gelenlerin aksine, bunu hatırlamamak ve kocasına haber vermemek daha iyidir. O ayetlerde olduğu gibi - "gençlik bizi kılıç seferine çıkardı..."
Erkek için avantajlar hakkında...
Bunlar çok açık; yemek pişirmeye, yıkanmaya, evi temizlemeye veya alışverişe gitmeye gerek yok.
Düzenli seks ikidir.
Sonraki...
Başınıza bir şey gelirse, belki birisi sizi hastaneye ya da Allah korusun paketlerin olduğu yere taşır.
Bir keresinde bir sorunla hastaneye gitmiştim. Bunun üzerine kolilerle komşu koğuşuna geldiler. Odada 5-6 kişi vardı. Ve iki hafta boyunca komşulara sadece bir eş geldi. Bazen ve çok nadiren bazı akrabalar. Elbette orada olmayanlar arasında çocuklar, arkadaşlar, meslektaşlar, içki arkadaşları vardı.
Peki, başka ne avantajlar var...
Sizin ve karınızın ömür boyu arkadaş olmanız büyük bir avantaj olabilir. Gerçek olanlar. Ve karını arkadaşlarına sızdırmadığında. Eşinizle özel hiçbir şeyi paylaşmayın anlamında. Ya da arkadaşlarınızla onu azarlamayın ve onun ne kadar uygulamalı olduğunu ve sizi şu veya bu konuda nasıl mahvettiğini tartışmayın. Yani o da arkadaşlarıyla telefonda saatlerce kemiklerinizi yıkamıyor.
Bunun böyle olması çok nadirdir. Çünkü gerçekten iyi arkadaş olsanız bile bunu yapmak için büyük bir istek duyarsınız.
Genel olarak, onunla en yakın arkadaş olduğunuzda ve onun arasında olduğunuzda bu bariz bir artıdır. arkadaşların ondan daha yakın kimse yok. Yani ona herkesten daha çok güveniyorsun ve inanıyorsun. Örneğin, bir arkadaşınız size dün kulübede karınızı becerdiğimi söyledi. Üzgünüm.
Sen karına. Ve o da şöyle diyecek - yani, evet, böyle. Nasıl oldu bilmiyorum.
Ya da hayır, olmadı diyecek. Korkak olmasın. Ve arkadaşına değil ona inanmalısın. Ve şüphesiz inanın. Ve buna inanmıyorsanız, bu hiç de arkadaş olmadığınız, sadece bu tür düşüncelerle kendinizi eğlendirdiğiniz anlamına gelir.
Sonraki...
Yapma Çocukları avantaj olarak sayın. Bunların hepsi olumsuzluklar. Büyükanne ve büyükbabaların torunlarını neden bu kadar çok sevdiklerini düşünüyor musunuz? Evet, çünkü bir zamanlar çocukları yüzünden hayal kırıklığına uğradılar. Ve bunların hepsi çocuklarını aynı anda manipüle etmek ve komuta etmek istedikleri içindi. Ve zamanı gelince onları cehenneme gönderdiler. Ve bu onun sonu oldu. Ve sonra torunlar ortaya çıktı - ve o size ulaşıyor ve size içtenlikle seviniyor. Ve tüm bunlar o kadar tatlı ki, uzun süredir ortak bir anlayışa sahip olmadığınız yetişkin çocuklarınıza hiç benzemiyor.
Bir zamanlar devrimden önce, Rus ailelerinde bu bir gelenekti. On dört yaşına gelen erkek çocuklar ileri eğitim için aile akrabalarının yanına gönderilecek. 14 yaşına girdi ve babasının erkek kardeşi olan amcasının ailesinin yanına gönderildi. Ve orada şımarık olmayacaksın, sümük istemiyorum, bunu istemiyorum. Eğer bir şey sizi kırabilirse.
Genel olarak çocuklar hakkında yanılsama yaratmayın. Yedi yaşına kadar her şey tatlı. Bazıları için ise daha erken olabilir. Ve okula gittiği anda her şey böyle bitiyor. Onun zaten sizin için çoğunlukla anlaşılmaz olan kendi hayatı var. Ve senin de bu türünle uğraşacak vaktin olmayacak. Bunlar o kadar yaygın bir yanılsamadır ki bana bir oğul ver derler. Ancak çoğu babanın bu oğluna kesinlikle ayıracak vakti yoktur. Karanlıktan karanlığa baba iş başında. Eve geliyor, televizyon karşısında yemek yiyor ve yatıyor çünkü yarın yine işe gitmek için erken kalkması gerekiyor.
Peki, sizi ve oğlunuzu hafta sonu parkta yürüyüşe çıkmaya zorlarlarsa. Bu Pazar babalarını cumartesi ve pazar günleri sık sık görüyorum. Çıplak gözle hemen görülebilirler. Bu bebek arabasıyla kendilerini çok sıradışı hissediyorlar ve çılgınca etrafa bakıyorlar. Sanki üstüne kadın elbisesi giydirip topuklu ayakkabı giydirmişler.
Size ne tavsiye edebilirim...
Bir bayan arkadaş arayın. Çocuk doğuracak bir kadın değil, bir ev hanımı değil, bir arkadaş. Sanki arkadaşınmış gibi ama sadece kadın. Diyelim ki bir erkek arkadaşınız var. Gerçekten iyi ve çok yakın bir arkadaş. Onunla birlikte bir ev kiralıyorsunuz. İkiniz de eşcinsel değilsiniz ve normal yönelimlisiniz. Bir kadınla ilgili şu anda ilgini çeken sorular ilgini çekmez - eğer yeterince kazanmazsam onun bana ihtiyacı var mı?
Öyleyse kendine şunu sor: ikinizin de birlikte olduğu erkek arkadaşın bana ihtiyaç duyuyor mu? kirayı paylaş, az mı kazanıyorsun?
Diyorsun ki - ne saçmalık!? Paranın bununla ne alakası var?
Burada da durum aynı. Bayan arkadaş arıyorsunuz. Parayı unut! Zengin olmaman daha da iyi. Çünkü eğer durumunuz iyi olsaydı, bir grup farklı ticari kadın size saldırırdı. Yani bir kadın arkadaş bulursanız bu doğrudur arkadaşınız olacak. Paranıza ya da dairenize değil, size kimin ihtiyacı olacak?
Görünüşe göre Tanrı, her iki tarafa da seksten zevk vermesi boşuna değil. Aksi takdirde kimseyi buna zorlayamazsınız.
Demek istediğim çoğu insan sırf sürekli mastürbasyon yapmaktan, kendi yemeğini pişirmekten, evi temizlemekten, çamaşır yıkamaktan, alışverişe gitmekten yorulduğu için evleniyor. Ve sonra aniden hayatınızda tüm bu meseleyi devralan biri belirir. Ve bir programa göre değil, her şey tamamen ve isteğe bağlı.
Elbette neredeyse tüm erkekler buna katılıyor. Gençler daha da çok. Son zamanlarda annesi tüm bunları genç adam için yaptı. Ve sonunda evden atıldığında her şey onun üzerine yıkıldı. Ve sonra aniden birinin tüm bunları tekrar yapacağı ihtimali ortaya çıktı. Peki, yine düzenli seks.
Siz soruyorsunuz; peki ya kadınlar? Bu gönüllü köleliğe neden ihtiyaç duyuyorlar?
Gerçek şu ki tüm kadınlar gökten yıldızları kapmıyor. Herkes kariyer yapma yeteneğine sahip değildir. Ve bunun nedeni, bir yerde eğitim almanız, bazı zor sınavları geçmeniz, muhtemelen mesleğinizi veya uzmanlığınızı yol boyunca değiştirmeniz, akıllı olmanız, bazı çözümler aramanız, düşmanca bir çalışma ortamında hayatta kalmanız gerektiği gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Birinin en küçük patronu bile olsan her şey çok zordur.
Ve çoğu insan bunu yapamaz. Hem troleybüs şoförleri hem de market kasalarındaki kasiyerler arayarak veya beğendikleri için çalışmıyorlar. Ancak bir kişi fiziksel olarak herhangi bir yerde herhangi bir şeyi ciddi bir şekilde incelemek istemediği için. Hayatınızda sık sık bir kadın cerrahla tanıştınız mı? Ya da diyelim ki bir inşaat şantiyesinde kadın ustabaşı? Yoksa savaş savaş pilotu mu? Bu çok nadirdir. Ve bunların hepsi çünkü yukarıdakilerin hepsi çok ciddi bir konudur. Çok ve uzun süre çalışmalı ve aynı zamanda ortalığı karıştırmamalısınız. Bunların hepsi çok zor.
Yani...
Çoğu kadın okuldan mezun olduktan sonra bir yere kaydolmaya çalışır ancak başarısız olur veya kaydolduktan sonra ilkinden sonra okulu bırakır yarıyıl. Ve düzenli sıralar halinde mağazadaki kasaya veya şanslılarsa resepsiyona giderler. Ve orada her şeyden ve herkesten nefret ederek çürüyorlar. Ve evlilik sadece bir hayale dönüşür. Çünkü evlendim ve hemen bam - ve doğum iznine çıktım! Bu mutlaka yapılması gereken ilk şey.
Herkesi kendi yerine koyun; kocanızı, onun anne-babasını, sizin anne-babanızı. Lanet olsun, artık hiçbir yardım almadan benim çizgimde yürüyeceksin!

Ve okula gidene kadar önümüzdeki yedi yıl boyunca bu kız hayatının metresi; kalkmak istediğinde, yatmak istediğinde evde ne varsa onu istiyor ve yapıyor. Kocam para taşıyor ve bütün gün evden uzakta. Sabah onu evden kovdum ve bütün gün senin emrinde. Evet, evdeki her şeyi temizleyin, yemek pişirin, çocuğu besleyin ve yürüyüşe çıkın. Ve bütün gün geçiyor. Ama kızların çoğu tüm bunlardan hoşlanıyor çünkü patron yok, çünkü sen kendi zamanının efendisisin.
Ve her şeyi kendi başına ve hiçbir zorlama olmadan yapıyorsun. Çünkü istersen tüm bunları yapmak zorunda değilsin. Ve kimse sana tek kelime etmeyecek. Ve bunu anlatacak kimse yok çünkü kocası eve tamamen perişan halde geliyor ve dolabın üzerinde toz olup olmaması umrunda değil. Önemli olan ona yiyecek bir şeyler vermek ve onu bazı ev ihtiyaçlarından uzaklaştırmamaktır. Ve tabii ki seks de istek üzerine.
Çoğu kız başlangıçta tüm bunlardan hoşlanır. Özellikle bir yıl önce işinde olanların ve evlilikten üç yıl önce başka bir çiftin başına gelenlerin aksine, bunu hatırlamamak ve kocasına haber vermemek daha iyidir. O ayetlerde olduğu gibi - "gençlik bizi kılıç seferine çıkardı..."

Erkek için avantajlar hakkında...
Bunlar çok açık; yemek pişirmeye, yıkanmaya, evi temizlemeye veya alışverişe gitmeye gerek yok.
Düzenli seks ikidir.
Sonraki...
Başınıza bir şey gelirse, belki birisi sizi hastaneye ya da Allah korusun paketlerin olduğu yere taşır.
Bir keresinde bir sorunla hastaneye gitmiştim. Bunun üzerine kolilerle komşu koğuşuna geldiler. Odada 5-6 kişi vardı. Ve iki hafta boyunca komşulara sadece bir eş geldi. Bazen ve çok nadiren bazı akrabalar. Elbette orada olmayanlar arasında çocuklar, arkadaşlar, meslektaşlar, içki arkadaşları vardı.
Peki, başka ne avantajlar var...
Sizin ve karınızın ömür boyu arkadaş olmanız büyük bir avantaj olabilir. Gerçek olanlar. Ve karını arkadaşlarına sızdırmadığında. Eşinizle özel hiçbir şeyi paylaşmayın anlamında. Ya da arkadaşlarınızla onu azarlamayın ve onun ne kadar uygulamalı olduğunu ve sizi şu veya bu konuda nasıl mahvettiğini tartışmayın. Yani o da arkadaşlarıyla telefonda saatlerce kemiklerinizi yıkamıyor.
Bunun böyle olması çok nadirdir. Çünkü gerçekten iyi arkadaş olsanız bile bunu yapmak için büyük bir istek duyarsınız.
Genel olarak, onunla en yakın arkadaş olduğunuzda ve onun arasında olduğunuzda bu bariz bir artıdır. arkadaşların ondan daha yakın kimse yok. Yani ona herkesten daha çok güveniyorsun ve inanıyorsun. Örneğin, bir arkadaşınız size dün kulübede karınızı becerdiğimi söyledi. Üzgünüm.
Sen karına. Ve o da şöyle diyecek - yani, evet, böyle. Nasıl oldu bilmiyorum.
Ya da hayır, olmadı diyecek. Korkak olmasın. Ve arkadaşına değil ona inanmalısın. Ve şüphesiz inanın. Ve buna inanmıyorsanız, bu hiç de arkadaş olmadığınız, sadece bu tür düşüncelerle kendinizi eğlendirdiğiniz anlamına gelir.
Sonraki...
Yapma Çocukları avantaj olarak sayın. Bunların hepsi olumsuzluklar. Büyükanne ve büyükbabaların torunlarını neden bu kadar çok sevdiklerini düşünüyor musunuz? Evet, çünkü bir zamanlar çocukları yüzünden hayal kırıklığına uğradılar. Ve bunların hepsi çocuklarını aynı anda manipüle etmek ve komuta etmek istedikleri içindi. Ve zamanı gelince onları cehenneme gönderdiler. Ve bu onun sonu oldu. Ve sonra torunlar ortaya çıktı - ve o size ulaşıyor ve size içtenlikle seviniyor. Ve tüm bunlar o kadar tatlı ki, uzun süredir ortak bir anlayışa sahip olmadığınız yetişkin çocuklarınıza hiç benzemiyor.
Bir zamanlar devrimden önce, Rus ailelerinde bu bir gelenekti. On dört yaşına gelen erkek çocuklar ileri eğitim için aile akrabalarının yanına gönderilecek. 14 yaşına girdi ve babasının erkek kardeşi olan amcasının ailesinin yanına gönderildi. Ve orada şımarık olmayacaksın, sümük istemiyorum, bunu istemiyorum. Eğer bir şey sizi kırabilirse.
Genel olarak çocuklar hakkında yanılsama yaratmayın. Yedi yaşına kadar her şey tatlı. Bazıları için ise daha erken olabilir. Ve okula gittiği anda her şey böyle bitiyor. Onun zaten sizin için çoğunlukla anlaşılmaz olan kendi hayatı var. Ve senin de bu türünle uğraşacak vaktin olmayacak. Bunlar o kadar yaygın bir yanılsamadır ki bana bir oğul ver derler. Ancak çoğu babanın bu oğluna kesinlikle ayıracak vakti yoktur. Karanlıktan karanlığa baba iş başında. Eve geliyor, televizyon karşısında yemek yiyor ve yatıyor çünkü yarın yine işe gitmek için erken kalkması gerekiyor.
Peki, sizi ve oğlunuzu hafta sonu parkta yürüyüşe çıkmaya zorlarlarsa. Bu Pazar babalarını cumartesi ve pazar günleri sık sık görüyorum. Çıplak gözle hemen görülebilirler. Bu bebek arabasıyla kendilerini çok sıradışı hissediyorlar ve çılgınca etrafa bakıyorlar. Sanki üstüne kadın elbisesi giydirip topuklu ayakkabı giydirmişler.

Size ne tavsiye edebilirim...
Bir bayan arkadaş arayın. Çocuk doğuracak bir kadın değil, bir ev hanımı değil, bir arkadaş. Sanki arkadaşınmış gibi ama sadece kadın. Diyelim ki bir erkek arkadaşınız var. Gerçekten iyi ve çok yakın bir arkadaş. Onunla birlikte bir ev kiralıyorsunuz. İkiniz de eşcinsel değilsiniz ve normal yönelimlisiniz. Bir kadınla ilgili şu anda ilgini çeken sorular ilgini çekmez - eğer yeterince kazanmazsam onun bana ihtiyacı var mı?
Öyleyse kendine şunu sor: ikinizin de birlikte olduğu erkek arkadaşın bana ihtiyaç duyuyor mu? kirayı paylaş, az mı kazanıyorsun?
Diyorsun ki - ne saçmalık!? Paranın bununla ne alakası var?
Burada da durum aynı. Bayan arkadaş arıyorsunuz. Parayı unut! Zengin olmaman daha da iyi. Çünkü eğer durumunuz iyi olsaydı, bir grup farklı ticari kadın size saldırırdı. Yani bir kadın arkadaş bulursanız bu doğrudur arkadaşınız olacak. Paranıza ya da dairenize değil, size kimin ihtiyacı olacak?
-
- Penetrasyon
Yasaya göre orada sadece resmi eşler yazıyordu.
Görünüş benim için önemli ama belki uzun süreli bir ilişki varsa görünüş arka planda kaybolur.
Bazen İŞ KADINI bana uygun gibi görünüyor. İyi para kazanıyor ama yemek yapmaktan nefret ediyor. Pahalı arabalar satın alan ve tıpkı sporda olduğu gibi herkesin önünde daha havalı olmaya, gösteriş yapmaya çalışan kadınlar var. Bazı kadınlar, spor dünyasında bile futboldan bir şeyler anlıyor. Çok fazla enerji sık sık seks ister. Pozitif, neşeli çakmakları severim.
Ben de pısırık biriyim, yemek yapmayı bilen bir ev kadınıyım, sporla, futbolla ilgilenmiyorum, gösteriş yapma arzum yok ve pahalı arabalar satın alın. Düşük enerji ve seks özellikle önemli değildir. Benim gibi duygusuz mırıldananlar pek çekici değil.
Ya da iki farklı insanın bir arada olması kötü mü?
Evet kesinlikle biliyorum bunu . Hastanedeydim ve herkes için sadece bir hemşire vardı ve ya umurumda değildi ya da meşguldü ve odamıza çok nadiren geliyordum ama kendimi çok kötü hissettim ve sorularım vardı ve yapamadım bunları kimseye sor. Ben de o şekilde ölebilirdim ve 4 saat sonra koğuşa gelip beni ölü olarak görebilirdi.Vasyanitsa: ↑05 Sep 2023, 17:26 Başınıza bir şey gelirse belki birisi sizi hastaneye ya da Allah korusun başka bir yere taşır.
Yasaya göre orada sadece resmi eşler yazıyordu.
Babam çıldırabilir ve öfkeyle avucuyla kafasına vurabilir. Artık bir yetişkin olarak, babanın nasıl konuşacağını veya pazarlık yapacağını bilmediğini anlıyorum, ancak bunu yapabilmeniz ve çocuğunuzla iletişim kurmak için güvenmeniz gerekiyor. Herkesin ebeveyn ve oğul arasında kötü bir ilişkisi yoktur.Orada şımarmazsın, sümük istemiyorum, bunu istemiyorum. Olsa olsa onu kırbaçlayabilir.
Üniversiteden sonra işe gittim ve yalnız yaşadım, yemek yapmayı, ev işlerini yapmayı öğrendim, ben de ev hizmetçisiyim, ve uzun yıllardır yalnız yaşıyorum ve hiç bir kızla birlikte yaşamadım. Bu nedenle benim için bu şüpheli bir artı, yemek pişirmek, çamaşır yıkamak, temizlik. Kendim nadiren temizlik yapıyorum, temizlik ve toz umurumda değil.Vasyanitsa: ↑05 Sep 2023, 17:26 Daha yakın zamanda annesi tüm bunları genç bir adam için yaptı. Ve sonunda evden atıldığında her şey onun üzerine yıkıldı. Ve sonra aniden birinin tüm bunları tekrar yapacağı ihtimali ortaya çıktı. Tekrar düzenli seks.
Evli bir arkadaşım bana, küçük bir çocukla evdeyken kendisinden iki kat daha fazla yorulduğunu söyledi. ofiste çalışsaydı ve artık arkadaşlarıyla görüşmüyor olsaydı yapardı. Ve ofiste çalışmadan ve işten sonra arkadaşlarıyla buluşmadan önce.Etek kıllı gömlek: ↑05 Sep 2023, 17:26 Ve evlilik sadece bir rüyaya dönüşür. Çünkü evlendim ve hemen bam - hem de doğum iznine çıktım!
Ya pek iyi görünmüyorsa? ancak iletişim açısından her şey yolunda ve arkadaş olmak ve iletişim kurmak oldukça mümkün. Aşık olmaya alışacak mısın?
Görünüş benim için önemli ama belki uzun süreli bir ilişki varsa görünüş arka planda kaybolur.
Bazen İŞ KADINI bana uygun gibi görünüyor. İyi para kazanıyor ama yemek yapmaktan nefret ediyor. Pahalı arabalar satın alan ve tıpkı sporda olduğu gibi herkesin önünde daha havalı olmaya, gösteriş yapmaya çalışan kadınlar var. Bazı kadınlar, spor dünyasında bile futboldan bir şeyler anlıyor. Çok fazla enerji sık sık seks ister. Pozitif, neşeli çakmakları severim.
Ben de pısırık biriyim, yemek yapmayı bilen bir ev kadınıyım, sporla, futbolla ilgilenmiyorum, gösteriş yapma arzum yok ve pahalı arabalar satın alın. Düşük enerji ve seks özellikle önemli değildir. Benim gibi duygusuz mırıldananlar pek çekici değil.
Ya da iki farklı insanın bir arada olması kötü mü?
-
- En güçlü orgazm!
Komut vermeye alışkın, sorun çözmeye alışkın. Sana neden ihtiyacı var?
İhtiyacı olan her şeyi satın alabilir veya sipariş edebilir.
Artık bana erkek bir Sindirella’yı hatırlatıyorsun.
Şu hayalini kuran Sindirella bir prens. Prensin neden bu Külkedisi’ne ihtiyacı olduğu belli değil mi?
Zaten kimi isterse becerebilir.
Sindirella prense arkadaşlık teklif edebilir mi?
Sindirella prensin nasıl bir arkadaşa ihtiyacı olduğunu nasıl biliyor?
Sindirella ona sevgisini sunabilir?
Peki Sindirella prense karşı nasıl bu kadar seçici bir sevgi duyuyor? Ne oluyor!?
Peki neden başkası değil de tam olarak prens?
Genel olarak kolay yollar ve bedava şeyler aramayın. Yukarıda yazdığınız gibi, size dikkat etmeyen ve sizi erkek olarak görmeyen aynı tüccar kadınlar gibi davranıyorsunuz.
Hayalinizde canlandırdığınız kadının motivasyonu ne olabilir? Yani bir iş kadını mı?
Komut vermeye alışkın, sorun çözmeye alışkın. Sana neden ihtiyacı var?
İhtiyacı olan her şeyi satın alabilir veya sipariş edebilir.
Artık bana erkek bir Sindirella’yı hatırlatıyorsun.
Şu hayalini kuran Sindirella bir prens. Prensin neden bu Külkedisi’ne ihtiyacı olduğu belli değil mi?
Zaten kimi isterse becerebilir.
Sindirella prense arkadaşlık teklif edebilir mi?
Sindirella prensin nasıl bir arkadaşa ihtiyacı olduğunu nasıl biliyor?
Sindirella ona sevgisini sunabilir?
Peki Sindirella prense karşı nasıl bu kadar seçici bir sevgi duyuyor? Ne oluyor!?
Peki neden başkası değil de tam olarak prens?
Genel olarak kolay yollar ve bedava şeyler aramayın. Yukarıda yazdığınız gibi, size dikkat etmeyen ve sizi erkek olarak görmeyen aynı tüccar kadınlar gibi davranıyorsunuz.
-
- Nirvana’dayım
Vasyanitsa, uzun zamandır eserlerini okumadım uzun zaman. Hala bu foruma kayıtlı olmanıza çok sevindim.
-
- En güçlü orgazm!
Genellikle bu forumdaki insanlar çok mutluydu bu gerçek hakkında moderatörler. Bir nedenden dolayı.
Belki de oradaki binbaşı yoldaş, kayıt olan herkese ikramiye veriyordur?
Moderatör olma ihtimaliniz var mı?
Kayıt olup olmamam sizi ne ilgilendiriyor?
Örneğin, umurumda değil kayıt olup olmadığınızı önemseyin. Bu da herhangi bir ziyaretçiyi ne sıcak ne de soğuk yapar.
Bundan neden bu kadar memnunsunuz?
Genellikle bu forumdaki insanlar çok mutluydu bu gerçek hakkında moderatörler. Bir nedenden dolayı.
Belki de oradaki binbaşı yoldaş, kayıt olan herkese ikramiye veriyordur?

Moderatör olma ihtimaliniz var mı?
Kayıt olup olmamam sizi ne ilgilendiriyor?
Örneğin, umurumda değil kayıt olup olmadığınızı önemseyin. Bu da herhangi bir ziyaretçiyi ne sıcak ne de soğuk yapar.