Tecavüz sırasında orgazm

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Tecavüz sırasında orgazm

Unread post by Geçit »

Tania: 19 Feb 2023, 22:05
Marinka: 19 Feb 2023, 21:52
Tania: 19 Feb 2023, 21:49

Muhtemelen her şey mümkün, ama bir şekilde çok yakın geleceğin dehşeti tüm vücudu zincirlediğinde... Bilmiyorum . Tüm düşünceler şimdi o ya da onlar işini bitirecek ve..... öldürecek mi yoksa ayrılacak mı??? Sonuçta yüzlerini gizlemiyorlar, ne olacak.... Genel olarak bilmiyorum, bilmiyorum.
Eğer sizi kısıtlıyorsa cinsel ilişki imkansız olacaktır.
Evet, bu cinsel ilişki değil, tecavüz....hıh, ah.
Cinsel ilişki yoluyla tecavüz. Eğer vücut gerçekten kısıtlıysa, o zaman adam fiziksel olarak kontrolü ele alamayacaktır.

1 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
d3nan: 19 Feb 2023, 22:02
Marinka: 19 Feb 2023, 21:43 o zaman neden istemedin ve sen istemediysen o nasıl denedi? Lütfen daha detaylı açıklayın
Bir kadınla ilişkim vardı (o zamanlar benim için o, ona ve benim yaşıma göre bir kadındı) 14 yaşındaydı, 22 yaşındaydı. Bu benim ilk kadınımdı, onunla üç yıl süren seks yaptım. Evimize dahil oldu, bizi ziyarete geldiklerinde seks yaptık. Bir yol buldular. Sonunda o aşık oldu ama ben aşık olmadım. Tamamen cinsel bir ilgim vardı. Ve 17 yaşımdayken başka bir kıza aşık oldum ve ona olan ilgimi tamamen kaybettim. O da bizim misafirimizdi ve her fırsatta benimle yatmaya çalışıyordu. Dokun, okşa, oral seks yap. Çoğu zaman basitçe yaptım ama bazen onun ısrarı üzerine bana dokunmasına izin verdim (örneğin uyuyordum, gece odaya girdim ve okşamaya veya dokunmaya başladım, uyandım, öyle olduğunu fark ettim) ama penisim onun ellerine, okşamalarına bakmadan öylece asılı kaldı ve asılı kalmaya devam etti.. Hiçbir arzu ya da heyecan yoktu sonunda her şey bitti.
n Sizinle aynı dairede yaşıyordu ve o sırada aileniz neredeydi?
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by hadi »

Marinka: 19 Feb 2023, 22:12 Sizinle aynı dairede mi yaşıyordu ve o sırada anne-babanız neredeydi?
Yaşamadılar, ziyarete geldiler, ama oldukça sık. Ayda bir, bazen ayda iki kez oluyordu. Ve birkaç günlüğüne geldiler. İki üç gün. Ebeveynler işteyken ya da gecenin geç saatlerinde herkes uyurken sessiz olabiliyordu. Ayrı bir odam vardı, gece sessizce geldi ve doğal olarak ders çalışabildik, uyumamak için dairede olup bitenleri tek kulağımızla dinledik.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 19 Feb 2023, 22:20
Sizinle aynı dairede mi yaşıyordu ve o sırada anne-babanız neredeydi?
Onlar yaşamıyordu, onlar ziyarete geldi, ama oldukça sık. Ayda bir, bazen ayda iki kez oluyordu. Ve birkaç günlüğüne geldiler. İki üç gün. Ebeveynler işteyken ya da gecenin geç saatlerinde herkes uyurken sessiz olabiliyordu. Ayrı bir odam vardı, gece sessizce geldi ve doğal olarak ders çalışabildik, uyumamak için apartmanda olup biteni tek kulağımızla dinledik.
Dairenizde kaç oda var ve sizi neden bu kadar sık ​​ziyaret ettiler?
Zhik24
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Zhik24 »

Bana öyle geliyor ki, istisnai durumlar dışında orgazm temelde imkansızdır.
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 19 Feb 2023, 22:23 Dairenizde kaç oda var ve neden bu kadar sık ​​yanınıza geldiler?
Oda 4. Orada geniş bir ailede büyüdüm. ben dahil 4 çocuktuk. Bu nedenle ebeveynlere 4 odalı bir daire verdiler (SSCB’de daire verdiklerini hatırlarsanız)) sonra en büyük ikisi evlendi ve ayrıldı ve ağabeyim ve ben birer oda aldık. Annemle babamın odası, benim odam, erkek kardeşimin odası ve bir misafir odası. Ya da sadece bir oturma odası.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 19 Feb 2023, 22:32
Marinka: 19 Feb 2023, 22:23 Dairenizde kaç oda var ve neden bu kadar sık ​​yanınıza geldiler?
Oda 4. Ben de dahil olmak üzere 4 çocuğun olduğu büyük bir aile. Bu nedenle ebeveynlere 4 odalı bir daire verdiler (SSCB’de daire verdiklerini hatırlarsanız)) sonra en büyük ikisi evlendi ve ayrıldı ve ağabeyim ve ben birer oda aldık. Annemle babamın odası, benim odam, erkek kardeşimin odası ve bir misafir odası. Ya da sadece bir oturma odası.
Ben doğduğumda SSCB artık yoktu. Ancak 4 odanız varsa ve kendinize ait bir odanız varsa, bu anlaşılabilir bir durumdur.
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 19 Feb 2023, 22:35 Ben doğduğumda SSCB artık yoktu. Ancak 4 odanız varsa ve kendinize ait bir odanız varsa bu anlaşılabilir bir durumdur
Tüm soruları yanıtlamadım. İlgileniyorsanız kişisel mesajla yazabilirsiniz.)) Herkes genel gruba yazmak istemez.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 19 Feb 2023, 22:40
Marinka: 19 Feb 2023, 22:35 Ben doğduğumda SSCB artık yoktu. Ancak 4 odanız varsa ve kendinize ait bir odanız varsa bu anlaşılabilir bir durumdur
Tüm soruları yanıtlamadım. İlgilenirseniz özel mesajla yazabilirsiniz.)) Herkes genel gruba yazmak istemez.
Eğer varsa. daha fazla soru, kesinlikle yazacağım, teşekkür ederim. Şimdilik başka soru yok.
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547

Unread post by Polonya »

Bana öyle geliyor ki tecavüzde orgazm mümkün değil, kafadan doğuyor ama şiddette nasıl bir orgazm?...
These users thanked the author Polonya for the post:
Sibiryak89
AndyAndy
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by AndyAndy »

fedor36: 30 Dec 2021, 00:22 Arkadaşım geçenlerde gizli fantezisinin tecavüze uğramak olduğunu itiraf etti.
Ciddi sonuçları olmadan doğru. Bilmiyor, belki gerçek hayatta bundan hoşlanmayacaktır.
Ben de hep merak etmişimdir: Bir kadın tecavüz sırasında orgazm yaşayabilir mi?
Sizin fikriniz nedir? Birisi duygularını paylaşabilir mi?
Sanmıyorum, annem bir taksi şoförü tarafından neredeyse tecavüze uğruyordu, bir şirket partisinden sonra çöpte sarhoştu ve onun durumundan yararlanmaya karar verdi ve onu garajlara götürdü. Neyse ki, onu kelimenin tam anlamıyla annesinden alan yoldan geçenler vardı.
Kesinlikle hiç zevk almamış, artık taksiye binmiyor ve ayrılması da uzun zaman almış.
These users thanked the author AndyAndy for the post (total 2):
Sibiryak89, hayalet
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by JoyMen99 »

AndyAndy: 26 Feb 2023, 22:29 Sanmıyorum, annem bir taksi şoförü tarafından neredeyse tecavüze uğruyordu, bir şirket partisinden sonra çöpte sarhoştu ve annem onun servetinden yararlanmaya karar verdi ve onu garajlara götürdü. Neyse ki yoldan geçenler vardı ve onu kelimenin tam anlamıyla annesinin elinden aldılar.
Kesinlikle hiç zevk almadı ve artık taksiye binmiyor ve ayrılması da uzun zaman aldı.
n Ohhhh😱 Zavallı anne!’s 128514; Stupudova şirket partisi için son fahişe gibi giyindi ve aynı zamanda sarhoş oldu..)))
Çok yazık taksi şoförünün onu tamamen becermediğini!😃
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

JoyMen99: 26 Feb 2023, 22:52
Sanmıyorum, annem bir taksi şoförü tarafından neredeyse tecavüze uğruyordu, bir şirket partisinden sonra çöpte sarhoştu ve annem onun servetinden yararlanmaya karar verdi ve onu garajlara götürdü. Neyse ki yoldan geçenler vardı ve onu kelimenin tam anlamıyla annesinin elinden aldılar.
Kesinlikle hiç zevk almadı ve artık taksiye binmiyor ve ayrılması da uzun zaman aldı.
n Ohhhh😱 Zavallı anne!’s 128514; Stupudova şirket partisi için son fahişe gibi giyindi ve aynı zamanda sarhoş oldu..)))
Ne kadar zalimsin!?
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
AndyAndy, Sibiryak89
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Tania: 26 Feb 2023, 22:55 Ne kadar zalimsin!?
Bu zulüm değil, mizah! 😉😃
Ve hikaye sıradan, anlatmaya gerek yok sarhoş olmak
AndyAndy
Flört etmek
Flört etmek

JoyMen99: 26 Feb 2023, 22:52 Ah, zavallı anne! Stupudova şirket partisi için son fahişe gibi giyindi ve aynı zamanda sarhoş oldu..))))
Taksi şoförünün onu sonuna kadar becermemesi çok yazık!
Akıl hastanesine gidiyorsunuz!!!
These users thanked the author AndyAndy for the post:
Sibiryak89
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

AndyAndy: 26 Feb 2023, 23:03 Psikiyatri hastanesine gitmelisin!!!
Rahatla, burası sapıkların sitesi, burası da yumuşak mizah😉
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tania: 26 Feb 2023, 22:55
AndyAndy: 26 Feb 2023, 22:29 Sanmıyorum, annem neredeyse bir taksi şoförünün tecavüzüne uğruyordu, bir şirket partisinden sonra çöpte sarhoştu ve annem de onun servetinden yararlanmaya karar verdi ve onu alışveriş merkezine götürdü. garajlar. Neyse ki yoldan geçenler vardı ve onu kelimenin tam anlamıyla annesinin elinden aldılar.
Ne kadar zalimsin!?
Eğer bir bayan kurumsal bir parti için güzel, parlak giyinmişse, o zalim değildir, delidir. ekibi, herkes onun için fahişe... Bu taksi şoförünü bulup direksiyonun altına koyacaktım. İşinizi verimli bir şekilde yapmalısınız, bunun için para alırsınız. Benim fikrim.
AndyAndy
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 27 Feb 2023, 06:31 Zalim değil, delidir, eğer bir bayan bir şirket partisi için, ekibi için, parlak renklerle güzel giyinmişse, onun için herkes fahişedir... Bu taksi şoförünü bulup direksiyonun altına koyardım. İşinizi verimli bir şekilde yapmalısınız, bunun için para alırsınız. Benim fikrim.
Bunda her şey yolunda, taksi şoförü olay yerinde gözaltına alındı.
These users thanked the author AndyAndy for the post:
Sibiryak89
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Sibiryak89: 27 Feb 2023, 06:31 Zalim değil, delidir, eğer bir bayan bir şirket partisi için, ekibi için, parlak renklerle güzel giyinmişse, onun için herkes fahişedir... Bu taksi şoförünü bulup direksiyonun altına koyardım. İşinizi verimli bir şekilde yapmalısınız, bunun için para alırsınız. Benim fikrim.
Hayvanlarla seks böyle tartışılır falan, herkes normaldir ama ben şaka yapıyordum - ben deliyim😐 Adamı gücendirmek istemedim, tamamen mizahtı! Üstelik burada benim dışımda tartışan bir milyon anne var!!!
dış görünüş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by dış görünüş »

Eğer tecavüz kaçınılmaz olarak rahatlayın ve tadını çıkarın!
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

JoyMen99: 27 Feb 2023, 07:33
Zalim değil, delidir, eğer bir kadın bir şirket partisi için, ekibi için, güzelce, parlak giyinmişse, onun için herkes fahişeyse... Bu taksi şoförünü bulur ve onu altına alırdım. tekerlekler. İşinizi verimli bir şekilde yapmalısınız, bunun için para alırsınız. Benim fikrim.
Hayvanlarla seks böyle tartışılır falan, herkes normaldir ama ben şaka yapıyordum - ben deliyim😐 Adamı gücendirmek istemedim, tamamen mizahtı! Üstelik benim dışımda tartışan bir milyon anne var!!!
Fantazi olarak tartışma başka bir şeydir, ancak bir kadının strese girdiği ve gerçekten bilinmiyor, ne olmuş olabilir, şaka uygunsuzdu, özellikle de oğlu tarafından anlatıldığı için🤔
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by sapık »

Tecavüz takıntısı olan bir arkadaşım vardı. Sıradan seks onu cezbetmiyordu; sekste kendisini dövmesini, zorlamasını istiyordu. Rüyasında tecavüze uğradığını ve gece ormanda yürüdüğünü gördü ama yıldızlar aynı hizada değildi. En azından bazı darbeler vb. alabilmek için özel olarak boks ve güreş eğitimi aldı.
Bir defasında kız arkadaşı daha önce tecavüze uğrayıp öldürülen bir adamla tanıştım ve ona gerçekten takıntılı oldum. Sürekli ondan ayrıntıları istiyordu. Tadını çıkardım. Kızlar böyledir.
ira. kafa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by ira. kafa »

sapık: 28 Feb 2023, 11:47 Bunlar öyle kızlardır
bdsm kızı tam bir popodur. Oldukça fazla var)
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by sapık »

ira.holova: 28 Feb 2023, 11:52 BDSM kızı sadece bir popo. Oldukça fazla var)
evet, evet. Aynen öyle. Ancak pek çok konuda bu tür uzmanları aradım. Nadiren bulunur. Temelde alttakiler sözde alttakilerdir)) Grinin 50 tonuna bakın ve deneyin. Ama gerçekte sadece temalı kıyafetler ve fotoğraflar istedikleri ortaya çıktı)))
ira. kafa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

sapık: 28 Feb 2023, 11:56 Grinin 50 tonuna bakın ve deneyin.
ah evet, bu histeriyi hatırlıyorum. Kitabı okuduktan sonra bir grup arkadaşım aniden teslimiyetle sert seks yapmak istedi. Daha sonra kaç kişinin kalıcı olarak pratik yaptığını bilmiyorum)))
These users thanked the author ira. kafa for the post:
sapık
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by sapık »

BDSM’de üst düzey bir profesyonel olan arkadaşlarımdan biri, bu tonlara hevesli olan çok sayıda genç popolu kızla tanıştığından içtenlikle şikayet etti. Bu aptallardan oluşan bir akıntı. Ancak oturuma gelir gelmez hemen birleştiler.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

sapık: 28 Feb 2023, 13:37 BDSM’de üst düzey bir profesyonel olan arkadaşlarımdan biri, bu tonlara hevesli olan çok sayıda genç popolu kızla tanıştığından içtenlikle şikayet etti. Bu aptallardan oluşan bir akıntı. Ancak oturuma gelir gelmez hemen birleştiler.
))) Ahaha. BDSM’de profesyoneller ahlaki açıdan boyunduruk altına alınmıştır ve fiziksel bileşen ikinci plandadır. Hipnoz altındaymış gibi hissettiğiniz bazı erkekler var ve arkadaşınız bir profesyonel, görünüşe göre o kadar da profesyonel değil, onunla birleştiklerinden beri)))
These users thanked the author Geçit for the post:
sapık
ira. kafa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Marinka: 28 Feb 2023, 13:44 aynısı.
))) Ahah. BDSM’de profesyoneller ahlaki açıdan boyunduruk altına alınmıştır ve fiziksel bileşen ikinci plandadır. Kendinizi hipnoz altındaymış gibi hissettiğiniz bazı erkekler var ve arkadaşınız da bir profesyonel, görünüşe bakılırsa o kadar da profesyonel değil, onunla birleştikleri için)
I kabul etmek! İtaat etmek isteyen erkekler var.
These users thanked the author ira. kafa for the post:
sapık
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by sapık »

Marinka: 28 Feb 2023, 13:44 ve arkadaşınız bir profesyonel, onunla birleştiklerinden beri o kadar da profesyonel değil)))
Muhtemelen yargılamak bana düşmez) İşte bu, psikolojik bileşenin en önemli olduğuna katılıyorum.
Bu çok tanıdık profesyonel örneğini kullanarak (site katılımcılarının öğrendiği gibi, ya da profesyonel değil), genç kızların onu hipnoz altındaymış gibi nasıl takip ettiğini gördüm. İlk başta bir şekilde yüksek olduklarını düşündüm. Ama hayır, bu kızlar Efendilerinin kaprislerini itaatkar ve sorgusuz sualsiz yerine getiriyorlardı. Neyse kenardan izledim.
These users thanked the author sapık for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

sapık: 28 Feb 2023, 17:25
Marinka: 28 Feb 2023, 13:44 ve arkadaşınız bir profesyonel, onunla birleştiklerinden beri o kadar da profesyonel değil)))
Muhtemelen bunun için değil Burada yargılamayı ben yapıyorum) Psikolojik bileşenin en önemli olduğuna katılıyorum.
Bu çok tanıdık profesyonel örneğini kullanarak (site katılımcılarının öğrendiği gibi, ya da profesyonel değil), genç kızların onu hipnoz altındaymış gibi nasıl takip ettiğini gördüm. İlk başta bir şekilde yüksek olduklarını düşündüm. Ama hayır, bu kızlar Efendilerinin kaprislerini itaatkar ve sorgusuz sualsiz yerine getiriyorlardı. Ben de kenardan izledim.
Neden onlara katılmadın? Yoksa kimse sana bunu teklif etmedi mi?
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Fernando »

Tecavüz sırasında orgazm mı?!
Nedense bir şaka aklıma geldi
Dün çevik kuvvet polisi sadomazoşistlerden oluşan bir geçit törenini dağıttı
Ne biri ne de diğeri daha önce bu kadar zevk almamıştı)
Peki, eğer bu fantezi veya rol yapma oyunuysa, o zaman her şey yolunda demektir
Ama eğer gerçekse, o zaman bu saçmalıktır, orgazm için kesinlikle zaman yoktur
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Fernando: 01 Mar 2023, 07:48 Tecavüz sırasında orgazm mı?!

Peki, eğer bu bir fanteziyse veya bir rol yapma oyunuysa, her şey yolunda demektir
Ama eğer gerçekse, o zaman bu saçmalık, orgazm için kesinlikle zaman yok
Prensip olarak, yalnızca böyle bir "zevk" alan biri bunu anlayabilir ve gerçekleştirebilir . Diğerleri için bunlar sadece kelimelerdir.
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Fernando, Sibiryak89, Beluga, Devam etmek
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Ben kadın değilim.
Fakat bunun birçok faktöre bağlı olduğunu düşünüyorum.
Kendimi bir kadının yerine koymaya çalışıyorum.
Tecavüze uğramak, hazır olmadığınızda, kişinin isteği dışında zorla cinsel ilişki.
Te. - aniden.
Ve burada geliştirme için çeşitli seçenekler var.
- Korkutucu! Korku!! Panik!! Zevk yok.
- Sen sadece savunmasız bir kızsın, karşı çıkacak hiçbir şeyin yok, kendini başkalarına veriyorsun...
Ve seçenekler.
Birisi travma geçirecek , yargılamaya başlayacak vb.
Ve birileri bunda kendi fetişini bulacak! Ve böyle bir şeyin canını sıkmaya başlayacak!!
Bunlar erkek açısından iki seçenek, benim varsayımlarım.
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by sapık »

Marinka: 28 Feb 2023, 20:08 Neden onlara katılmadınız? Yoksa kimse teklif etmedi mi size?
Bir fotoğrafçı ve öğrenci olarak seansları dışarıdan gözlemledim. Sonra tabii ki katıldı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

sapık: 01 Mar 2023, 15:57
Marinka: 28 Feb 2023, 20:08 Neden onlara katılmadınız? Yoksa kimse teklif etmedi mi size?
Bir fotoğrafçı ve öğrenci olarak seansları dışarıdan gözlemledim. Sonra tabii ki katıldım.
Peki, ne öğrendin?
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rakı »

Dürüstçe cevap vereceğim - hayır, utanç, korku ve dehşet
These users thanked the author rakı for the post (total 2):
Sibiryak89, sapık
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 01 Mar 2023, 17:06
Bir fotoğrafçı ve öğrenci olarak seansları dışarıdan gözlemledim. Sonra tabii ki katıldım.
Peki, ne öğrendin?
Tania yazdı, orada hayatta kalmayı düşünüyorsun... Ekstrem sporlar var ama bu farklı.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
sapık
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Sibiryak89: 01 Mar 2023, 17:25
sapık: 01 Mar 2023, 15:57 Bir fotoğrafçı ve öğrenci olarak oturumları dışarıdan gözlemledim. Sonra tabii ki katıldım.
Peki, ne öğrendin?
Tania yazdı, işte hayatta kalmayı düşünüyorsun... Ekstrem sporlar var ama bu farklı.
Tania’nın ne yapması gerekiyor? onunla ne yapacaksın?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 01 Mar 2023, 17:33
Marinka: 01 Mar 2023, 17:06 Peki, ne öğrendin?
Tania yazdı, işte burada hayatta kalmayı düşünüyorsun keşke kalabilseydim... Ekstrem sporlar var ama bu farklı.
Tania’nın bununla ne alakası var?
Tecavüz sırasında ne düşündüğünü anlattı.🤔
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Sibiryak89: 01 Mar 2023, 17:37
Marinka: 01 Mar 2023, 17:33
Sibiryak89: 01 Mar 2023, 17:25
Tania yazdı, hayatta kalmayı düşünüyorsun... Ekstrem sporlar var ama bu farklı.
Tania’nın bununla ne alakası var?
Tecavüz sırasında ne düşündüğünü bana anlattı.🤔
Hiçbir şey hatırlamıyorsun böyle anlarda ne olduğu hakkında. Düşüncelerinizi veya yüzlerinizi gerçekten hatırlamıyorsunuz; hiçbir şey giymiyordunuz. Hafızada somut hiçbir şey kalmıyor. Paraşütle atladın mı? İlk seferini hatırlıyor musun? Atlama gerçekleşti ve birkaç dakika sürdü, ancak hafızamda bir kararma vardı. İşte tecavüz aynı. Ve Taniya’nın anlattığı şey - düşünceleri - "yüzlerini kapatmadılar, öldürebilirlerdi" - bu filmlerden ya da polisiye kitaplarından alınmış bir şey.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 01 Mar 2023, 17:49
Marinka: 01 Mar 2023, 17:33 Tania’nın bununla ne alakası var?
Bana ne düşündüğünü anlattı tecavüz sırasında.🤔
Sen böyle anlarda yaşanan hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Düşüncelerinizi veya yüzlerinizi gerçekten hatırlamıyorsunuz; hiçbir şey giymiyordunuz. Hafızada somut hiçbir şey kalmıyor. Paraşütle atladın mı? İlk seferini hatırlıyor musun? Atlama gerçekleşti ve birkaç dakika sürdü, ancak hafızamda bir kararma vardı. İşte tecavüz aynı. Ve Taniya’nın anlattığı şey - düşünceleri - "yüzlerini kapatmadılar, öldürebilirlerdi" - bu filmlerden veya polisiye kitaplarından alınmış bir şey.
nAtladı, başarısız oldu, dinamik darbe ve kubbe açıldı😄
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”