Yöneticilere istek
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Yöneticilere istek
Merhaba. Sizden bir isteğim var.
Yöneticilerin kullanıcıların IP adreslerini görebildiğini biliyorum.
Lütfen lanaaas341 kullanıcısı ile 6996 kullanıcısının IP adreslerine bakın. Bu aynı kişi mi? Bu forumda ona bir hesap bırakıp, erkek olanını bırakıp kadın olanını kaldırmak mümkün mü?
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil, ama çok tatsız.
Lütfen lanaaas341 kullanıcısı ile 6996 kullanıcısının IP adreslerine bakın. Bu aynı kişi mi? Bu forumda ona bir hesap bırakıp, erkek olanını bırakıp kadın olanını kaldırmak mümkün mü?
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil, ama çok tatsız.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Yönetici
- Total posts: 1509
- Registered for: 8 years 4 months
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Cevap: Adminlerden ricam
Elbette kısmen ben de suçluyum ve provokasyonlara kanıyorum, ancak "doktorun" bu son çağrısı tam anlamıyla çileden çıkarıcı. Sarhoş komşum bana her gün böyle seslenirdi. Doktorun notunu okuyorum ve domuzun aptal yüzü gözlerimin önünde beliriyor. Görünüşe göre refleks seviyesinde bir şeyler oluşmuş. Koşullu.
26 saniye sonra gönderildi:
Bu zaten beni etkilemeye başladı. Her iki hesaptan ve kayıtsız olarak tırmanıyor.
Elbette kısmen ben de suçluyum ve provokasyonlara kanıyorum, ancak "doktorun" bu son çağrısı tam anlamıyla çileden çıkarıcı. Sarhoş komşum bana her gün böyle seslenirdi. Doktorun notunu okuyorum ve domuzun aptal yüzü gözlerimin önünde beliriyor. Görünüşe göre refleks seviyesinde bir şeyler oluşmuş. Koşullu.
26 saniye sonra gönderildi:
TeşekkürlerBunun aynı kişi olduğuna dair bir işaret göremiyorum.Bu aynı kişi mi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 5 months
Aha ha ama o bunu komik olarak nitelendirdi))
36 saniye sonra gönderildi: Doğruyu kim söyleyecek)
36 saniye sonra gönderildi: Doğruyu kim söyleyecek)
-
- Yönetici
- Total posts: 1509
- Registered for: 8 years 4 months
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 2 years 4 months
Ve Marinka kesinlikle bir erkek değil mi?!
Genç bayan bu forumdan ne istiyordu?
- These users thanked the author Victor Peter for the post (total 2):
- lanaaas341, Livrik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 5 years 5 months
1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Arkasında kimin saklandığını asla bilemezsin takma adlar, gerçeği asla bilemeyeceğiz. Neden sizin ve diğer insanların zamanını bununla harcayasınız ki?
Anladığım kadarıyla forum, katılımcılarını değil, cinsiyeti tartışmak için kurulmuş.
Arkasında kimin saklandığını asla bilemezsin takma adlar, gerçeği asla bilemeyeceğiz. Neden sizin ve diğer insanların zamanını bununla harcayasınız ki?
- These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 6 months
Belki benzer düşünen insanlar bulabilir veya bazı özel konuları tartışabilirsiniz. Kadınlar buraya sürekli mesaj atılmak ve taciz edilmek için gelmiyorlar. Bazen forumda sessizce oturmak istersiniz.
- These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post:
- Geçit
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 2 years 4 months
Evet, bir katip var. Yeni gelen biri olarak, müdavimlerin yeni gelenlerle dalga geçmeyi sevdiğini söyleyebilirim... Ve sana katılıyorum. Ben de bu yüzden buraya geldim...Sabrina Schwaltz: ↑27 Jan 2023, 23:48 Belki benzer düşüncelere sahip kişiler bulabilir veya bazı özel konuları tartışabilirsiniz. Kadınlar buraya sürekli mesaj atılmak ve taciz edilmek için gelmiyorlar. Bazen forumda sessizce oturmak istersiniz.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Fakat lanaaas341 takma adı altında bir adam vardı. Fotoğraflar görünüşe göre karısına ait. Muhtemelen gerçekten hemşire olarak çalışan kişi. Tek bir şey var, onun fotoğrafını çekti ya da o ona bir selfie gönderdi ve bence bir koca olarak hangi bahaneyle olursa olsun elinin fotoğrafını çekebilirdi ama onunla fotoğraf çekmek onun için sorun. forumun adının yazılı olduğu bir kağıt parçası. Bu nedir diye soracaktır. Peki ona ne cevap verebilir? Eşinin burada oturduğunun ve fotoğrafını buraya koyduğunun farkında olmadığını düşünüyorum. Ve bunu ona bile söyleyemiyor çünkü kayıt oldu ve burada bir kadın gibi oturuyor.
O ilk tartışma birkaç gün sonra unutuldu. Senin gibi ben de takma adların altında kimin saklandığı umurumda değil. Forum büyük ve biz mükemmel bir şekilde uyum sağlıyoruz, herkes buraya uyum sağlıyor ama ben bir şekilde bu adamın yolunu kapatmış gibiyim. Düne kadar bana başka lakaplar taktı ama dün dayanamadı ve lanaaas341
hesabıyla tekrar yazdı Her zamanki gibi saçma sapan yazıyor. Adam pek akıllı değil ama görünüşe göre tam tersini düşünüyor. Tabii bu sabah her şeye bu kadar sert tepki vermem bana bile komik geliyor.
Umarım her şeyi açıklamışımdır ve çok fazla zamanınızı boşa harcamamışımdır.
Gerçek şu ki, lanaaas341 takma adı altındaki bir kullanıcıyla zaten bir anlaşmazlık yaşadım - bu bir kadın profili. Ve ilk kez tartışma cinsiyete döndü. Erkekler benden şüphelendiğinde gülümsedim. Sadece şüpheli olduklarını düşünmüştüm ama o ilk seferde gerçekten bir kadınla tartıştığımı sandım. Şüpheli erkekler bir şeydir, bir kadınla tartışmak başka bir şeydir. Erkekler bunu anlamıyor ama bu zaten önemli, ben de daha sonra bir kağıda bir numara, forumun adı, takma adları yazmayı ve bu kağıdın arka planına ellerimizin fotoğrafını çekmeyi önerdim. 5 dakika. Kullanıcı laaaas341 zaten buraya fotoğraf gönderdi. Ben de onun olduğunu sanıyordum, onun fotoğrafları ve bir tane daha, bir tane eksik, hiç önemi yok. Ancak anlaşmazlık sona erecekti.Özel Meclis Üyesi: ↑27 Jan 2023, 23:41Anladığım kadarıyla forum, katılımcılarını değil, cinsiyeti tartışmak için kurulmuş.
Fakat lanaaas341 takma adı altında bir adam vardı. Fotoğraflar görünüşe göre karısına ait. Muhtemelen gerçekten hemşire olarak çalışan kişi. Tek bir şey var, onun fotoğrafını çekti ya da o ona bir selfie gönderdi ve bence bir koca olarak hangi bahaneyle olursa olsun elinin fotoğrafını çekebilirdi ama onunla fotoğraf çekmek onun için sorun. forumun adının yazılı olduğu bir kağıt parçası. Bu nedir diye soracaktır. Peki ona ne cevap verebilir? Eşinin burada oturduğunun ve fotoğrafını buraya koyduğunun farkında olmadığını düşünüyorum. Ve bunu ona bile söyleyemiyor çünkü kayıt oldu ve burada bir kadın gibi oturuyor.
O ilk tartışma birkaç gün sonra unutuldu. Senin gibi ben de takma adların altında kimin saklandığı umurumda değil. Forum büyük ve biz mükemmel bir şekilde uyum sağlıyoruz, herkes buraya uyum sağlıyor ama ben bir şekilde bu adamın yolunu kapatmış gibiyim. Düne kadar bana başka lakaplar taktı ama dün dayanamadı ve lanaaas341
hesabıyla tekrar yazdı Her zamanki gibi saçma sapan yazıyor. Adam pek akıllı değil ama görünüşe göre tam tersini düşünüyor. Tabii bu sabah her şeye bu kadar sert tepki vermem bana bile komik geliyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 8 months
vay be, hayrete düştüm. Forum güzel görünüyor ama burada çok fazla aldatmaca var. Zorlu.

-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 5 months
Marinka: ↑27 Jan 2023, 23:11 Merhaba. Sizden bir isteğim var.
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil ama çok rahatsız edici.
Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Maryn’den daha iyi!Marinka: ↑28 Jan 2023, 11:00Gerçek şu ki, lanaaas341 takma adı altındaki bir kullanıcıyla zaten bir anlaşmazlık yaşadım - bu bir kadın profili. Ve ilk kez tartışma cinsiyete döndü. Erkekler benden şüphelendiğinde gülümsedim. Sadece şüpheli olduklarını düşünmüştüm ama o ilk seferde gerçekten bir kadınla tartıştığımı sandım. Şüpheli erkekler bir şeydir, bir kadınla tartışmak başka bir şeydir. Erkekler bunu anlamıyor ama bu zaten önemli, ben de daha sonra bir kağıda bir numara, forumun adı, takma adları yazmayı ve bu kağıdın arka planına ellerimizin fotoğrafını çekmeyi önerdim. 5 dakika. Kullanıcı laaaas341 zaten buraya fotoğraf gönderdi. Ben de onun olduğunu sanıyordum, onun fotoğrafları ve bir tane daha, bir tane eksik, hiç önemi yok. Ancak anlaşmazlık sona erecekti.Özel Meclis Üyesi: ↑Anladığım kadarıyla forum, katılımcılarını değil, cinsiyeti tartışmak için kurulmuş.ViktorPiter:27 Jan 2023, 23:38 kesinlikle erkek değil mi?! Genç bayan bu forumdan ne istiyordu?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Atlas
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bu konuya dahil olmanız iyi oldu. Bir kağıda tarihini, saatini, forumun adını, takma adlarımızı yazıp elimizle fotoğrafını çekip buraya koyalım. Artık artık bu tartışma ve şüphelere bir son verelim. Hemen yapalım ve bu başlıkta yayınlayalım.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:24Marinka: ↑27 Jan 2023, 23:11 Merhaba. Sizden bir isteğim var.
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil ama çok rahatsız edici.Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Daha iyi Marin!Marinka: ↑28 Jan 2023, 11:00Gerçek şu ki, lanaaas341 takma adı altındaki bir kullanıcıyla zaten bir anlaşmazlık yaşadım - bu bir kadın profili. Ve ilk kez tartışma cinsiyete döndü. Erkekler benden şüphelendiğinde gülümsedim. Sadece şüpheli olduklarını düşünmüştüm ama o ilk seferde gerçekten bir kadınla tartıştığımı sandım. Şüpheli erkekler bir şeydir, bir kadınla tartışmak başka bir şeydir. Erkekler bunu anlamıyor ama bu zaten önemli, ben de daha sonra bir kağıda bir numara, forumun adı, takma adları yazmayı ve bu kağıdın arka planına ellerimizin fotoğrafını çekmeyi önerdim. 5 dakika. Kullanıcı laaaas341 zaten buraya fotoğraf gönderdi. Ben de onun olduğunu sanıyordum, onun fotoğrafları ve bir tane daha, bir tane eksik, hiç önemi yok. Ancak anlaşmazlık sona erecekti.Özel Meclis Üyesi: ↑ Anladığım kadarıyla forum katılımcıları değil, cinsiyeti tartışmak için oluşturuldu.
1 dakika 12 saniye sonra gönderilir: Takma adların arkasında kimin saklandığını asla bilemezsiniz, gerçeği asla bilemeyeceğiz. Neden sizin ve diğer insanların zamanını bununla harcayasınız ki?
-
- Orgazm!
Kanıtlayıcı bir yer olsa iyi olur, öyle olsun...... .Yapraklarla! ve kaliteli fotoğraflar!Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:28Bu konuya dahil olmanız iyi oldu. Bir kağıda tarihini, saatini, forumun adını, takma adlarımızı yazıp elimizle fotoğrafını çekip buraya koyalım. Artık artık bu tartışma ve şüphelere bir son verelim. Hemen şimdi yapalım ve bu başlığa koyalım.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:24Marinka: ↑27 Jan 2023, 23:11 Merhaba. Sizden bir isteğim var.
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil ama çok rahatsız edici.Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Daha iyi Marin!Marinka: ↑28 Jan 2023, 11:00 Gerçek şu ki, lanaaas341 takma adı altındaki bir kullanıcıyla zaten bir anlaşmazlık yaşadım. - bu kadın profili. Ve ilk kez tartışma cinsiyete döndü. Erkekler benden şüphelendiğinde gülümsedim. Sadece şüpheli olduklarını düşünmüştüm ama o ilk seferde gerçekten bir kadınla tartıştığımı sandım. Şüpheli erkekler bir şeydir, bir kadınla tartışmak başka bir şeydir. Erkekler bunu anlamıyor ama bu zaten önemli, ben de daha sonra bir kağıda bir numara, forumun adı, takma adları yazmayı ve bu kağıdın arka planına ellerimizin fotoğrafını çekmeyi önerdim. 5 dakika. Kullanıcı laaaas341 zaten buraya fotoğraf gönderdi. Ben de onun olduğunu sanıyordum, onun fotoğrafları ve bir tane daha, bir tane eksik, hiç önemi yok. Ancak anlaşmazlık sona erecekti.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ellerinizde egzama mı var? Peki kaliteli bir fotoğraf ne anlama gelir? Yazı açıkça görülebiliyorsa kalitesiz olabilir mi?lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:33Kanıtlayıcı bir yer olsa iyi olur, öyle olsun...... .Yapraklarla! ve kaliteli fotoğraflar!Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:28Bu konuya dahil olmanız iyi oldu. Bir kağıda tarihini, saatini, forumun adını, takma adlarımızı yazıp elimizle fotoğrafını çekip buraya koyalım. Artık artık bu tartışma ve şüphelere bir son verelim. Hemen şimdi yapalım ve bu başlığa koyalım.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:24 Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Daha iyi Marin!
-
- Orgazm!
Böylece Photoshop olmadığı anlaşılıyor! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. NE ZAYIF!Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:36Ellerinizde egzama mı var? Peki kaliteli bir fotoğraf ne anlama gelir? Yazı açıkça görülebiliyorsa kalitesi düşük olabilir mi?lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:33Kanıtlayıcı bir yer olsa iyi olur, öyle olsun...... .Yapraklarla! ve kaliteli fotoğraflar!
- Atlas
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ellerinizle fotoğraf çekelim. Ne tür ellerin olduğu konusunda neden endişeleniyorsun? Burada önemli olan benimkini görmeniz ve kendinizinkini göstermenizdir. Kadınsanız, hemşireyseniz bunu sizin elinizde göreceğiz. Ah, cinsel organlarınla ilgilenmiyorum. Ve iş günüm bitiyor ve şimdi eve gidiyorum. O halde acele edelim.
Burada çıplak fotoğraf çekmeyeceğim ve sizin de çekeceğinizden şüpheliyim ve bu konuda tuhaf bir fikriniz var Photoshop. İlkel. Photoshop sizi her kalitede yapacaktır.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:40Böylece Photoshop olmadığı anlaşılıyor! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. ZAYIF NEDİR!Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:36Ellerinizde egzama mı var? Peki kaliteli bir fotoğraf ne anlama gelir? Yazı açıkça görülebiliyorsa kalitesi düşük olabilir mi?lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:33 Kanıt olacak bir yerimiz olsa iyi olur, öyle olsun.............Yapraklarla! ve kaliteli fotoğraflar!
Ellerinizle fotoğraf çekelim. Ne tür ellerin olduğu konusunda neden endişeleniyorsun? Burada önemli olan benimkini görmeniz ve kendinizinkini göstermenizdir. Kadınsanız, hemşireyseniz bunu sizin elinizde göreceğiz. Ah, cinsel organlarınla ilgilenmiyorum. Ve iş günüm bitiyor ve şimdi eve gidiyorum. O halde acele edelim.
-
- Orgazm!
Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:47Burada çıplak fotoğraf çekmeyeceğim ve sizin de çekeceğinizden şüpheliyim ve bu konuda tuhaf bir fikriniz var Photoshop. İlkel. Photoshop sizi her kalitede yapacaktır.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:40Böylece Photoshop olmadığı anlaşılıyor! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. ZAYIF NEDİR!
Ellerinizle fotoğraf çekelim. Ne tür ellerin olduğu konusunda neden endişeleniyorsun? Burada önemli olan benimkini görmeniz ve kendinizinkini göstermenizdir. Kadınsanız, hemşireyseniz bunu sizin elinizde göreceğiz. Ah, cinsel organlarınla ilgilenmiyorum. Ve iş günüm bitiyor ve şimdi eve gidiyorum. O halde daha hızlı gelin. N aaaaaaaaaaaaa .... Demek orada sosis şeklinde bir egzama var .... Kadınları giydirecek kadar yeter! ve tıp oyna!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Hadi ama senden şüpheliyim. Yayınlayın, ben de sizi takip edeceğim.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:50Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egzama var...Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:47Burada çıplak fotoğraf çekmeyeceğim ve sizin de çekeceğinizden şüpheliyim ve bu konuda tuhaf bir fikriniz var Photoshop. İlkel. Photoshop sizi her kalitede yapacaktır.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:40 Böylece bunun photoshop olmadığını görebilirsiniz! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. ZAYIF NEDİR!
-
- Orgazm!
Tamam! Tek şartla hayali anestezinizi yazın........Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:53Hadi ama senden şüpheliyim. Bunu dağıtın, ben de sizi takip edeceğim.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:50Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egzama var...Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:47 Burada çıplak fotoğraf çekmeyeceğim ve sizin de çekeceğinizden şüpheliyim ve Photoshop hakkında tuhaf bir fikriniz var. İlkel. Photoshop sizi her kalitede yapacaktır.
- Atlas
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 9 months
lanaaas341, Söyle bana, kız mısın yoksa bir erkek mi?)) ) bu bir tür yargılama değil.
Eğer bir erkekse o zaman tamam. Eğer kız da iyiyse. Herkes burada istediği gibi oturuyor. Ben de sitede erkek olduğu ortaya çıkan kızlarla birden fazla kez tanıştım ve sonunda bunu kendim itiraf ettim. Bazı insanlar böyle oturmayı sever, onların sorunu
Başkalarını kandırmak da böyledir.... Üstelik birini sinirlendirmek
..
Eğer bir erkekse o zaman tamam. Eğer kız da iyiyse. Herkes burada istediği gibi oturuyor. Ben de sitede erkek olduğu ortaya çıkan kızlarla birden fazla kez tanıştım ve sonunda bunu kendim itiraf ettim. Bazı insanlar böyle oturmayı sever, onların sorunu
Başkalarını kandırmak da böyledir.... Üstelik birini sinirlendirmek
..
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Eve gittim ve geldiğimde fotoğrafların zaten burada olacağını umuyorum. Bu anlaşmazlığa bir an önce son verelim, yoksa bu karşılıklı şüphelerden bıktık.
Kurgusaldır. Ve eğer kurguysa, o zaman bunun hakkında yazmanın bir anlamı yok. Gelecekte kendini daha güvende hissetmeni sağlamak için ben Auchan’lı bir pazarlamacıyım.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:56Tamam! Tek bir şartla, hayali anestezinizi yazın.......Marinka: ↑28 Jan 2023, 15:53Hadi ama senden şüpheliyim. Bunu dağıtın, ben de sizi takip edeceğim.lanaaas341: ↑28 Jan 2023, 15:50 Aaaaaaaaaaaaaaaaa....yani orada sosis şeklinde büyüyen bir tür egzamanız var....Yalan söylemeyi bırakın o zaman!
Eve gittim ve geldiğimde fotoğrafların zaten burada olacağını umuyorum. Bu anlaşmazlığa bir an önce son verelim, yoksa bu karşılıklı şüphelerden bıktık.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 2 years 11 months
Elinize göre karar vermek zor. Memelerinizin fotoğrafını çekin, kalemle isimlerinizi yazın. Gizliliği ihlal etmez mi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Orgazm!
Takma ad,
Bu tür metinler zordur yazmak.
Bu arada ibnelerin bakımlı patileri ve hatta göğüslerine implantlar var. Ayrıca bir adamın anüsünü yalamak, kendilerine sebze doldurmak gibi konuları da seviyorlar. Özellikle bizim tartışmacılarımızı kastetmiyorum. :göz kırp:
Bu tür metinler zordur yazmak.

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ne tür patilere sahip olduklarını ve hangi konulardan hoşlandıklarını nasıl bu kadar iyi biliyorsun? Elbette bir şey ima etmiyorum ama bir insanın ancak kendini bu kadar iyi tanıyabileceğini kim düşünebilir

-
- Orgazm!
Mesela fotoğraf. Mesajlarımda anüs ve sebze yok ama bazılarında var... fazla uzağa gitmeyelim.
Yani bu, göğüslerimizde mütevazı bir işaret görmeyeceğimiz anlamına geliyor...
Yürüyeceğim.
Yani bu, göğüslerimizde mütevazı bir işaret görmeyeceğimiz anlamına geliyor...
Yürüyeceğim.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Kesinlikle göğüsleriniz olmayacak. Hiçbir şey beklemeyeceksin. Lanaaas341’in yılbaşından önce yayınladığı fotoğraflarda eller bakımlı, utanılacak bir şey yok. Ama bu sadece ben düşünüyorum. Bu karımın bir fotoğrafı. Şimdi size onun fotoğrafını göstereceğim.
Ben bunun hakkında yazmadım. Bilginiz o kadar derin ki, nasıl elleri var, ne yazmayı seviyorlar. Böyle bir bilgiyi nereden aldın?

Kesinlikle göğüsleriniz olmayacak. Hiçbir şey beklemeyeceksin. Lanaaas341’in yılbaşından önce yayınladığı fotoğraflarda eller bakımlı, utanılacak bir şey yok. Ama bu sadece ben düşünüyorum. Bu karımın bir fotoğrafı. Şimdi size onun fotoğrafını göstereceğim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Sadece bir hayaletin peşindeyim! Tamamen - aptallığın zirvesi! Onun deve olmadığını kim ispatlayacak? :kullanıldı:
-
- Orgazm!
Safça, kendini yüzü olmayan bir fotoğrafta göstermek isteyeceğini düşünmüştüm. Belki çıplak değil ama iç çamaşırlarıyla. Bana inanmıyorsan, neden yaramazlık yapmayasın ki? forum üyelerine sorun.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ah, bana benden nefret ediyormuşsun gibi geldi. Ve buraya geldiğim ilk günden itibaren
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 8 months
Marinka, tüm gönderilerinde sana tamamen katılıyorum . Bu takma ad %100000 erkektir. Çünkü bu lakabın kadın olduğunu gerçekten kanıtlamıyor! Eğer gerçekten kız olduğunu 5 dakika içinde kanıtlayabilirsen, sen şimdiye kadar tanıştığım en ideal kadınsın, çünkü herkes haklı olduğunu kanıtlamaya, sahte bir kadınla tartışarak onurunu savunmaya cesaret edemez. . Tebrikler! Seninle aynı konu üzerinde tartışmak istiyorum: Güya ben erkek değilim ve sen de güya kız değilsin. Forum sitesine yazıtlı ellerin fotoğraflarını göndermek için! :göz kırp:
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Sen bir tilkisin, ben de peynirli bir kargayım. Evet?Debauchee: ↑28 Jan 2023, 23:02 Marinka, sana tamamen katılıyorum tüm yazılarınızda. Bu takma ad %100000 erkektir. Çünkü bu lakabın kadın olduğunu gerçekten kanıtlamıyor! Eğer gerçekten kız olduğunu 5 dakika içinde kanıtlayabilirsen, sen şimdiye kadar tanıştığım en ideal kadınsın, çünkü herkes haklı olduğunu kanıtlamaya, sahte bir kadınla tartışarak onurunu savunmaya cesaret edemez. . Tebrikler! Seninle aynı konu üzerinde tartışmak istiyorum: Güya ben erkek değilim ve sen de güya kız değilsin. Forum sitesine yazıtlı ellerin fotoğraflarını göndermek için!![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Lanet olsun, bu karmaşıklık neden? Ellerini tam da bu konunun arka planındaki ekrana götürüp fotoğraf çektiler. Bir dakika kaldı.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Neden? Daha sonra lanaaas341 takma adının arkasında kimin saklandığını öğrenmek için ellerimin fotoğrafını çekmek istedim. Neden şimdi? Sizin erkek olduğunuza inanıyorum ve herhangi bir kanıta ihtiyacım yok.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Evet neden bilmiyorum, yaprak, konu adı, lakap karmaşası var... Doğrusunu söylemek gerekirse tamamını okumadım. :özür dilerim:
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Eğer okumuyorsanız okumayın. Benim tarafımdan rahatsız olan yarım forum aptal var ve bunların sayısı her geçen saat daha da artıyor. Her şeyi okumaktan yorulacaksınız.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post