Yöneticilere istek

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Yöneticilere istek

Unread post by Geçit »

Merhaba. Sizden bir isteğim var.
Yöneticilerin kullanıcıların IP adreslerini görebildiğini biliyorum.
Lütfen lanaaas341 kullanıcısı ile 6996 kullanıcısının IP adreslerine bakın. Bu aynı kişi mi? Bu forumda ona bir hesap bırakıp, erkek olanını bırakıp kadın olanını kaldırmak mümkün mü?
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil, ama çok tatsız.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Atlas, sptlh, Güzel, İskender
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Adminlerden ricam

Unread post by Alex366 »

Burada bu tür kadınların% 90’ı sapkın erkeklerdir))
admin
Yönetici
Total posts: 1509
Registered for: 8 years 4 months

Unread post by admin »

Marinka: 27 Jan 2023, 23:11 Bu aynı kişi mi?
Bunun aynı kişi olduğuna dair hiçbir işaret göremiyorum.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Aleks366: 27 Jan 2023, 23:19 Burada bu tür kadınların %90’ı sapkın erkeklerdir))
Bu zaten beni etkilemeye başladı. Her iki hesaptan ve kayıtsız olarak tırmanıyor.
Elbette kısmen ben de suçluyum ve provokasyonlara kanıyorum, ancak "doktorun" bu son çağrısı tam anlamıyla çileden çıkarıcı. Sarhoş komşum bana her gün böyle seslenirdi. Doktorun notunu okuyorum ve domuzun aptal yüzü gözlerimin önünde beliriyor. Görünüşe göre refleks seviyesinde bir şeyler oluşmuş. Koşullu.

26 saniye sonra gönderildi:
Bu aynı kişi mi?
Bunun aynı kişi olduğuna dair bir işaret göremiyorum.
Teşekkürler
These users thanked the author Geçit for the post:
Atlas
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Alex366 »

Aha ha ama o bunu komik olarak nitelendirdi))

36 saniye sonra gönderildi: Doğruyu kim söyleyecek)
admin
Yönetici
Total posts: 1509
Registered for: 8 years 4 months

Unread post by admin »

Marinka: 27 Jan 2023, 23:25 Bu zaten beni sinir etmeye başladı.
Profiline git ve onu "düşmanlar" arasına ekle, o zaman mesajlarını görmeyeceksin .
These users thanked the author admin for the post (total 2):
Geçit, Topçik
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

admin: 27 Jan 2023, 23:27
Marinka: 27 Jan 2023, 23:25 Bu zaten beni sinir etmeye başladı.
Profiline gidin ve onu "düşmanlar" arasına ekleyin, böylece yapamazsınız’ mesajlarını görmüyorum
Teşekkür ederim.
Atlas
Victor Peter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Victor Peter »

Ve Marinka kesinlikle bir erkek değil mi?! 🧐 Genç bayan bu forumdan ne istiyordu? 😁
These users thanked the author Victor Peter for the post (total 2):
lanaaas341, Livrik
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

ViktorPiter: 27 Jan 2023, 23:38 kesinlikle erkek değil mi?! Genç bayan bu forumdan ne istiyordu?
Anladığım kadarıyla forum, katılımcılarını değil, cinsiyeti tartışmak için kurulmuş.

1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Arkasında kimin saklandığını asla bilemezsin takma adlar, gerçeği asla bilemeyeceğiz. Neden sizin ve diğer insanların zamanını bununla harcayasınız ki?
These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post:
Sabrina Schwaltz
Sabrina Schwaltz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Sabrina Schwaltz »

ViktorPiter: 27 Jan 2023, 23:38 Genç bayan bu forumdan ne istiyordu?
Belki benzer düşünen insanlar bulabilir veya bazı özel konuları tartışabilirsiniz. Kadınlar buraya sürekli mesaj atılmak ve taciz edilmek için gelmiyorlar. Bazen forumda sessizce oturmak istersiniz.
These users thanked the author Sabrina Schwaltz for the post:
Geçit
Victor Peter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Victor Peter »

Sabrina Schwaltz: 27 Jan 2023, 23:48 Belki benzer düşüncelere sahip kişiler bulabilir veya bazı özel konuları tartışabilirsiniz. Kadınlar buraya sürekli mesaj atılmak ve taciz edilmek için gelmiyorlar. Bazen forumda sessizce oturmak istersiniz.
Evet, bir katip var. Yeni gelen biri olarak, müdavimlerin yeni gelenlerle dalga geçmeyi sevdiğini söyleyebilirim... Ve sana katılıyorum. Ben de bu yüzden buraya geldim...
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Özel Meclis Üyesi: 27 Jan 2023, 23:41
ViktorPiter: 27 Jan 2023, 23:38 kesinlikle erkek değil mi?! Genç bayan bu forumdan ne istiyordu?
Anladığım kadarıyla forum, katılımcılarını değil, cinsiyeti tartışmak için kurulmuş.

Arkasında kimin saklandığını asla bilemezsin takma adlar, gerçeği asla bilemeyeceğiz. Neden sizin ve diğer insanların zamanını bununla harcayasınız ki?
Gerçek şu ki, lanaaas341 takma adı altındaki bir kullanıcıyla zaten bir anlaşmazlık yaşadım - bu bir kadın profili. Ve ilk kez tartışma cinsiyete döndü. Erkekler benden şüphelendiğinde gülümsedim. Sadece şüpheli olduklarını düşünmüştüm ama o ilk seferde gerçekten bir kadınla tartıştığımı sandım. Şüpheli erkekler bir şeydir, bir kadınla tartışmak başka bir şeydir. Erkekler bunu anlamıyor ama bu zaten önemli, ben de daha sonra bir kağıda bir numara, forumun adı, takma adları yazmayı ve bu kağıdın arka planına ellerimizin fotoğrafını çekmeyi önerdim. 5 dakika. Kullanıcı laaaas341 zaten buraya fotoğraf gönderdi. Ben de onun olduğunu sanıyordum, onun fotoğrafları ve bir tane daha, bir tane eksik, hiç önemi yok. Ancak anlaşmazlık sona erecekti.
Fakat lanaaas341 takma adı altında bir adam vardı. Fotoğraflar görünüşe göre karısına ait. Muhtemelen gerçekten hemşire olarak çalışan kişi. Tek bir şey var, onun fotoğrafını çekti ya da o ona bir selfie gönderdi ve bence bir koca olarak hangi bahaneyle olursa olsun elinin fotoğrafını çekebilirdi ama onunla fotoğraf çekmek onun için sorun. forumun adının yazılı olduğu bir kağıt parçası. Bu nedir diye soracaktır. Peki ona ne cevap verebilir? Eşinin burada oturduğunun ve fotoğrafını buraya koyduğunun farkında olmadığını düşünüyorum. Ve bunu ona bile söyleyemiyor çünkü kayıt oldu ve burada bir kadın gibi oturuyor.
O ilk tartışma birkaç gün sonra unutuldu. Senin gibi ben de takma adların altında kimin saklandığı umurumda değil. Forum büyük ve biz mükemmel bir şekilde uyum sağlıyoruz, herkes buraya uyum sağlıyor ama ben bir şekilde bu adamın yolunu kapatmış gibiyim. Düne kadar bana başka lakaplar taktı ama dün dayanamadı ve lanaaas341
hesabıyla tekrar yazdı Her zamanki gibi saçma sapan yazıyor. Adam pek akıllı değil ama görünüşe göre tam tersini düşünüyor. Tabii bu sabah her şeye bu kadar sert tepki vermem bana bile komik geliyor.
Umarım her şeyi açıklamışımdır ve çok fazla zamanınızı boşa harcamamışımdır.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Atlas, Esdk, Onizm
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Ufa adamı »

*x) vay be, hayrete düştüm. Forum güzel görünüyor ama burada çok fazla aldatmaca var. Zorlu.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by lanaaas341 »

Marinka: 27 Jan 2023, 23:11 Merhaba. Sizden bir isteğim var.
Lütfen lanaaas341 kullanıcısı ile 6996 kullanıcısının IP adreslerine bakın. Bu aynı kişi mi? Bu forumda ona bir hesap bırakıp, erkek olanını bırakıp kadın olanını kaldırmak mümkün mü?
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil ama çok rahatsız edici.
Marinka: 28 Jan 2023, 11:00
Özel Meclis Üyesi:
ViktorPiter:27 Jan 2023, 23:38 kesinlikle erkek değil mi?! Genç bayan bu forumdan ne istiyordu?

Gerçek şu ki, lanaaas341 takma adı altındaki bir kullanıcıyla zaten bir anlaşmazlık yaşadım - bu bir kadın profili. Ve ilk kez tartışma cinsiyete döndü. Erkekler benden şüphelendiğinde gülümsedim. Sadece şüpheli olduklarını düşünmüştüm ama o ilk seferde gerçekten bir kadınla tartıştığımı sandım. Şüpheli erkekler bir şeydir, bir kadınla tartışmak başka bir şeydir. Erkekler bunu anlamıyor ama bu zaten önemli, ben de daha sonra bir kağıda bir numara, forumun adı, takma adları yazmayı ve bu kağıdın arka planına ellerimizin fotoğrafını çekmeyi önerdim. 5 dakika. Kullanıcı laaaas341 zaten buraya fotoğraf gönderdi. Ben de onun olduğunu sanıyordum, onun fotoğrafları ve bir tane daha, bir tane eksik, hiç önemi yok. Ancak anlaşmazlık sona erecekti.
Fakat lanaaas341 takma adı altında bir adam vardı. Fotoğraflar görünüşe göre karısına ait. Muhtemelen gerçekten hemşire olarak çalışan kişi. Tek bir şey var, onun fotoğrafını çekti ya da o ona bir selfie gönderdi ve bence bir koca olarak hangi bahaneyle olursa olsun elinin fotoğrafını çekebilirdi ama onunla fotoğraf çekmek onun için sorun. forumun adının yazılı olduğu bir kağıt parçası. Bu nedir diye soracaktır. Peki ona ne cevap verebilir? Eşinin burada oturduğunun ve fotoğrafını buraya koyduğunun farkında olmadığını düşünüyorum. Ve bunu ona bile söyleyemiyor çünkü kayıt oldu ve burada bir kadın gibi oturuyor.
O ilk tartışma birkaç gün sonra unutuldu. Senin gibi ben de takma adların altında kimin saklandığı umurumda değil. Forum büyük ve biz mükemmel bir şekilde uyum sağlıyoruz, herkes buraya uyum sağlıyor ama ben bir şekilde bu adamın yolunu kapatmış gibiyim. Düne kadar bana başka lakaplar taktı ama dün dayanamadı ve lanaaas341
hesabıyla tekrar yazdı Her zamanki gibi saçma sapan yazıyor. Adam pek akıllı değil ama görünüşe göre tam tersini düşünüyor. Tabii bu sabah her şeye bu kadar sert tepki vermem bana bile komik geliyor.
Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Maryn’den daha iyi!
These users thanked the author lanaaas341 for the post:
Atlas
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:24
Nedenini bilmiyorum ama bu adam çeşitli konularda sürekli şüphelerle beni rahatsız ediyor. Bu kesinlikle ölümcül değil ama çok rahatsız edici.
Marinka: 28 Jan 2023, 11:00
Özel Meclis Üyesi: Anladığım kadarıyla forum katılımcıları değil, cinsiyeti tartışmak için oluşturuldu.

1 dakika 12 saniye sonra gönderilir: Takma adların arkasında kimin saklandığını asla bilemezsiniz, gerçeği asla bilemeyeceğiz. Neden sizin ve diğer insanların zamanını bununla harcayasınız ki?
Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Daha iyi Marin!
Bu konuya dahil olmanız iyi oldu. Bir kağıda tarihini, saatini, forumun adını, takma adlarımızı yazıp elimizle fotoğrafını çekip buraya koyalım. Artık artık bu tartışma ve şüphelere bir son verelim. Hemen yapalım ve bu başlıkta yayınlayalım.
Atlas
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 28 Jan 2023, 15:28
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:24
Marinka: 28 Jan 2023, 11:00 Gerçek şu ki, lanaaas341 takma adı altındaki bir kullanıcıyla zaten bir anlaşmazlık yaşadım. - bu kadın profili. Ve ilk kez tartışma cinsiyete döndü. Erkekler benden şüphelendiğinde gülümsedim. Sadece şüpheli olduklarını düşünmüştüm ama o ilk seferde gerçekten bir kadınla tartıştığımı sandım. Şüpheli erkekler bir şeydir, bir kadınla tartışmak başka bir şeydir. Erkekler bunu anlamıyor ama bu zaten önemli, ben de daha sonra bir kağıda bir numara, forumun adı, takma adları yazmayı ve bu kağıdın arka planına ellerimizin fotoğrafını çekmeyi önerdim. 5 dakika. Kullanıcı laaaas341 zaten buraya fotoğraf gönderdi. Ben de onun olduğunu sanıyordum, onun fotoğrafları ve bir tane daha, bir tane eksik, hiç önemi yok. Ancak anlaşmazlık sona erecekti.
Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Daha iyi Marin!
Bu konuya dahil olmanız iyi oldu. Bir kağıda tarihini, saatini, forumun adını, takma adlarımızı yazıp elimizle fotoğrafını çekip buraya koyalım. Artık artık bu tartışma ve şüphelere bir son verelim. Hemen şimdi yapalım ve bu başlığa koyalım.
Kanıtlayıcı bir yer olsa iyi olur, öyle olsun...... .Yapraklarla! ve kaliteli fotoğraflar!
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:33
Marinka: 28 Jan 2023, 15:28
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:24 Ah, zavallı talihsiz genç. Neden kendine Marinka diyorsun? Daha iyi Marin!
Bu konuya dahil olmanız iyi oldu. Bir kağıda tarihini, saatini, forumun adını, takma adlarımızı yazıp elimizle fotoğrafını çekip buraya koyalım. Artık artık bu tartışma ve şüphelere bir son verelim. Hemen şimdi yapalım ve bu başlığa koyalım.
Kanıtlayıcı bir yer olsa iyi olur, öyle olsun...... .Yapraklarla! ve kaliteli fotoğraflar!
Ellerinizde egzama mı var? Peki kaliteli bir fotoğraf ne anlama gelir? Yazı açıkça görülebiliyorsa kalitesiz olabilir mi?
Atlas
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 28 Jan 2023, 15:36
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:33
Marinka: 28 Jan 2023, 15:28 Bu konuya dahil olmanız iyi oldu. Bir kağıda tarihini, saatini, forumun adını, takma adlarımızı yazıp elimizle fotoğrafını çekip buraya koyalım. Artık artık bu tartışma ve şüphelere bir son verelim. Hemen şimdi yapalım ve bu başlığa koyalım.
Ellerinizde egzama mı var? Peki kaliteli bir fotoğraf ne anlama gelir? Yazı açıkça görülebiliyorsa kalitesi düşük olabilir mi?
Böylece Photoshop olmadığı anlaşılıyor! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. NE ZAYIF!
Atlas
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:40
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:33 Kanıt olacak bir yerimiz olsa iyi olur, öyle olsun.............Yapraklarla! ve kaliteli fotoğraflar!
Ellerinizde egzama mı var? Peki kaliteli bir fotoğraf ne anlama gelir? Yazı açıkça görülebiliyorsa kalitesi düşük olabilir mi?
Böylece Photoshop olmadığı anlaşılıyor! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. ZAYIF NEDİR!
Burada çıplak fotoğraf çekmeyeceğim ve sizin de çekeceğinizden şüpheliyim ve bu konuda tuhaf bir fikriniz var Photoshop. İlkel. Photoshop sizi her kalitede yapacaktır.
Ellerinizle fotoğraf çekelim. Ne tür ellerin olduğu konusunda neden endişeleniyorsun? Burada önemli olan benimkini görmeniz ve kendinizinkini göstermenizdir. Kadınsanız, hemşireyseniz bunu sizin elinizde göreceğiz. Ah, cinsel organlarınla ​​ilgilenmiyorum. Ve iş günüm bitiyor ve şimdi eve gidiyorum. O halde acele edelim.
Atlas
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 28 Jan 2023, 15:47
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:40

Böylece Photoshop olmadığı anlaşılıyor! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. ZAYIF NEDİR!
Burada çıplak fotoğraf çekmeyeceğim ve sizin de çekeceğinizden şüpheliyim ve bu konuda tuhaf bir fikriniz var Photoshop. İlkel. Photoshop sizi her kalitede yapacaktır.
Ellerinizle fotoğraf çekelim. Ne tür ellerin olduğu konusunda neden endişeleniyorsun? Burada önemli olan benimkini görmeniz ve kendinizinkini göstermenizdir. Kadınsanız, hemşireyseniz bunu sizin elinizde göreceğiz. Ah, cinsel organlarınla ​​ilgilenmiyorum. Ve iş günüm bitiyor ve şimdi eve gidiyorum. O halde daha hızlı gelin. N aaaaaaaaaaaaa .... Demek orada sosis şeklinde bir egzama var .... Kadınları giydirecek kadar yeter! ve tıp oyna!
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:50
Marinka: 28 Jan 2023, 15:47
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:40 Böylece bunun photoshop olmadığını görebilirsiniz! Bazı sözde erkeklerin kadınlardan daha güzel ve kadınsı ellere sahip olduğunu zaten yazmıştım. ZAYIF NEDİR!
Ellerinizle fotoğraf çekelim. Ne tür ellerin olduğu konusunda neden endişeleniyorsun? Burada önemli olan benimkini görmeniz ve kendinizinkini göstermenizdir. Kadınsanız, hemşireyseniz bunu sizin elinizde göreceğiz. Ah, cinsel organlarınla ​​ilgilenmiyorum. Ve iş günüm bitiyor ve şimdi eve gidiyorum. O halde acele edelim.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egzama var...
Hadi ama senden şüpheliyim. Yayınlayın, ben de sizi takip edeceğim.
Atlas
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 28 Jan 2023, 15:53
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:50
Marinka: 28 Jan 2023, 15:47 Burada çıplak fotoğraf çekmeyeceğim ve sizin de çekeceğinizden şüpheliyim ve Photoshop hakkında tuhaf bir fikriniz var. İlkel. Photoshop sizi her kalitede yapacaktır.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egzama var...
Hadi ama senden şüpheliyim. Bunu dağıtın, ben de sizi takip edeceğim.
Tamam! Tek şartla hayali anestezinizi yazın........
Atlas
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Takma ad »

lanaaas341, Söyle bana, kız mısın yoksa bir erkek mi?)) ) bu bir tür yargılama değil.
Eğer bir erkekse o zaman tamam. Eğer kız da iyiyse. Herkes burada istediği gibi oturuyor. Ben de sitede erkek olduğu ortaya çıkan kızlarla birden fazla kez tanıştım ve sonunda bunu kendim itiraf ettim. Bazı insanlar böyle oturmayı sever, onların sorunu
Başkalarını kandırmak da böyledir.... Üstelik birini sinirlendirmek
..
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:56
Marinka: 28 Jan 2023, 15:53
lanaaas341: 28 Jan 2023, 15:50 Aaaaaaaaaaaaaaaaa....yani orada sosis şeklinde büyüyen bir tür egzamanız var....Yalan söylemeyi bırakın o zaman!
Hadi ama senden şüpheliyim. Bunu dağıtın, ben de sizi takip edeceğim.
Tamam! Tek bir şartla, hayali anestezinizi yazın.......
Kurgusaldır. Ve eğer kurguysa, o zaman bunun hakkında yazmanın bir anlamı yok. Gelecekte kendini daha güvende hissetmeni sağlamak için ben Auchan’lı bir pazarlamacıyım.
Eve gittim ve geldiğimde fotoğrafların zaten burada olacağını umuyorum. Bu anlaşmazlığa bir an önce son verelim, yoksa bu karşılıklı şüphelerden bıktık.
Atlas
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Çekiç »

Elinize göre karar vermek zor. Memelerinizin fotoğrafını çekin, kalemle isimlerinizi yazın. Gizliliği ihlal etmez mi?
These users thanked the author Çekiç for the post:
Takma ad
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Takma ad »

Çekiç ve forumun adı ile birlikte özgünlük için takma adınız
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

Takma ad,
Bu tür metinler zordur yazmak. :) Bu arada ibnelerin bakımlı patileri ve hatta göğüslerine implantlar var. Ayrıca bir adamın anüsünü yalamak, kendilerine sebze doldurmak gibi konuları da seviyorlar. Özellikle bizim tartışmacılarımızı kastetmiyorum. :göz kırp:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Hammer: 28 Jan 2023, 16:57 Takma ad,
Bu metni yazmak zordur. :) Bu arada ibnelerin bakımlı patileri ve hatta göğüslerine implantlar var. Ayrıca bir adamın anüsünü yalamak, kendilerine sebze doldurmak gibi konuları da seviyorlar. Özellikle bizim tartışmacılarımızı kastetmiyorum. :wink:
Ne tür patilere sahip olduklarını ve hangi konulardan hoşlandıklarını nasıl bu kadar iyi biliyorsun? Elbette bir şey ima etmiyorum ama bir insanın ancak kendini bu kadar iyi tanıyabileceğini kim düşünebilir ;)
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Atlas, Onizm
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

Mesela fotoğraf. Mesajlarımda anüs ve sebze yok ama bazılarında var... fazla uzağa gitmeyelim.
Yani bu, göğüslerimizde mütevazı bir işaret görmeyeceğimiz anlamına geliyor...
Yürüyeceğim.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Hammer: 28 Jan 2023, 18:54 Fotoğraf mesela. Mesajlarımda anüs ve sebze yok. Ama bazılarında var...uzaklara gitmeyelim.
Yani bu, göğüslerimizde mütevazı bir işaret görmeyeceğimiz anlamına geliyor. ..
Yürüyüşe çıkacağım.
Ben bunun hakkında yazmadım. Bilginiz o kadar derin ki, nasıl elleri var, ne yazmayı seviyorlar. Böyle bir bilgiyi nereden aldın? ;)
Kesinlikle göğüsleriniz olmayacak. Hiçbir şey beklemeyeceksin. Lanaaas341’in yılbaşından önce yayınladığı fotoğraflarda eller bakımlı, utanılacak bir şey yok. Ama bu sadece ben düşünüyorum. Bu karımın bir fotoğrafı. Şimdi size onun fotoğrafını göstereceğim.
Atlas
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

İbnelere özgürlük! :bel_flag:
These users thanked the author Topçik for the post:
Tapkin
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Sadece bir hayaletin peşindeyim! Tamamen - aptallığın zirvesi! Onun deve olmadığını kim ispatlayacak? :kullanıldı:
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Çekiç »

Safça, kendini yüzü olmayan bir fotoğrafta göstermek isteyeceğini düşünmüştüm. Belki çıplak değil ama iç çamaşırlarıyla. Bana inanmıyorsan, neden yaramazlık yapmayasın ki? forum üyelerine sorun.
These users thanked the author Çekiç for the post:
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Hammer: 28 Jan 2023, 21:46 Kendinizi yüzsüz bir fotoğrafta göstermek isteyeceğinizi düşündüm. Belki çıplak değil ama iç çamaşırlarıyla. Neden yaramazlık yapmayasınız ki? Yapmazsan binlerce mesajdan yüz kat daha ilginç olur. İnan bana, forum üyelerine sor.
Ah, bana benden nefret ediyormuşsun gibi geldi. Ve buraya geldiğim ilk günden itibaren
Atlas
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by çapkın »

Marinka, tüm gönderilerinde sana tamamen katılıyorum . Bu takma ad %100000 erkektir. Çünkü bu lakabın kadın olduğunu gerçekten kanıtlamıyor! Eğer gerçekten kız olduğunu 5 dakika içinde kanıtlayabilirsen, sen şimdiye kadar tanıştığım en ideal kadınsın, çünkü herkes haklı olduğunu kanıtlamaya, sahte bir kadınla tartışarak onurunu savunmaya cesaret edemez. . Tebrikler! Seninle aynı konu üzerinde tartışmak istiyorum: Güya ben erkek değilim ve sen de güya kız değilsin. Forum sitesine yazıtlı ellerin fotoğraflarını göndermek için! :göz kırp:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Debauchee: 28 Jan 2023, 23:02 Marinka, sana tamamen katılıyorum tüm yazılarınızda. Bu takma ad %100000 erkektir. Çünkü bu lakabın kadın olduğunu gerçekten kanıtlamıyor! Eğer gerçekten kız olduğunu 5 dakika içinde kanıtlayabilirsen, sen şimdiye kadar tanıştığım en ideal kadınsın, çünkü herkes haklı olduğunu kanıtlamaya, sahte bir kadınla tartışarak onurunu savunmaya cesaret edemez. . Tebrikler! Seninle aynı konu üzerinde tartışmak istiyorum: Güya ben erkek değilim ve sen de güya kız değilsin. Forum sitesine yazıtlı ellerin fotoğraflarını göndermek için! :wink:
Sen bir tilkisin, ben de peynirli bir kargayım. Evet?
Atlas
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Lanet olsun, bu karmaşıklık neden? Ellerini tam da bu konunun arka planındaki ekrana götürüp fotoğraf çektiler. Bir dakika kaldı.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Gudgeon: 28 Jan 2023, 23:15 Kahretsin, bu karmaşıklık neden? Ellerini tam da bu konunun arka planındaki ekrana götürüp fotoğraf çektiler. Bir dakika kaldı.
Neden? Daha sonra lanaaas341 takma adının arkasında kimin saklandığını öğrenmek için ellerimin fotoğrafını çekmek istedim. Neden şimdi? Sizin erkek olduğunuza inanıyorum ve herhangi bir kanıta ihtiyacım yok.
Atlas
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Evet neden bilmiyorum, yaprak, konu adı, lakap karmaşası var... Doğrusunu söylemek gerekirse tamamını okumadım. :özür dilerim:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Gudgeon: 28 Jan 2023, 23:29 Evet nedenini bilmiyorum, yapraklar, konu adları, takma adlar konusunda öyle bir karmaşa var ki... Dürüst olmak gerekirse her şeyi okumadım. :pardon:
Eğer okumuyorsanız okumayın. Benim tarafımdan rahatsız olan yarım forum aptal var ve bunların sayısı her geçen saat daha da artıyor. Her şeyi okumaktan yorulacaksınız.
Atlas
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Yöneticilere istek No. 2
    by Geçit » » in Forumumuz
    21 Replies
    418 Views
    Last post by 6996
  • New post PM’deki yöneticilere
    by elina80 » » in Forumumuz
    6 Replies
    1038 Views
    Last post by yönetici
  • New post İstek! Penisini içimde hissetmek istiyorum. Vücudunu hissetmek istiyorum...
    by Anonim » » in Seks ve iletişim için flört
    14 Replies
    3798 Views
    Last post by Seregyn
  • New post Son istek
    by Anonim » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler
    5 Replies
    779 Views
    Last post by Geçit
  • New post İstek
    by Hız8486 » » in Engelli insanlar ve seks
    1 Replies