Rahim içine penetrasyon, üretra
-
Автор темыTatlı biber
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Rahim içine penetrasyon, üretra
İyi günler, yumruklamayı denedim. Bir kızın rahminde ve idrar yolunda denemek ilginç. Steril olmalı, başka hangi nüanslar var? Nasıl bir duygu? Kimin deneyimi vardı? Teşekkür ederim
- These users thanked the author Tatlı biber for the post:
- hayalet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Rahim içine girme, üretra
lanaaas341, ben de, parmağımla anlıyorum ya da sikimle. Hatta parmağınla amının içinde oynarken bilerek rahatsız ediyorsun. Boynundaki izleri okşadım ama buna ilginç bir tepki verdiğini söyleyemem. Bana göre çok daha ilginç başka yerler de var) vajinanın ön duvarı bana herhangi bir manipülasyona karşı en hassas yer gibi görünüyor; tepkisi rahim ağzını okşamaktan çok daha parlak. Ya da belki henüz bu hileyi çözemedik, herkesin fizyolojisi farklı. Bugünlerde ondan mastürbasyon yapmasını istediğimde, parmağını amının içine sokuyor ve yavaşça dokunuyor, bu arada arkadaşım sadece klitorisini ovuyor ve normal şekilde penetrasyon olmadan boşalıyor. Yani izleyene kadar kimin neyi daha çok sevdiğini anlayamazsınız. Belki bazı insanlar izine bir şey enjekte edilmesinden hoşlanırlar ama bence buna değmez, özellikle de hâlâ doğum yapmak zorunda olan genç kızlar için. Henüz öğrenciyken termometrenin ince kısmını üretraya yerleştirmeyi denedim ama ilginç bir şey olmadı. Sonra iki hafta boyunca normal şekilde işeyemedim. Ve birisine onu doktora götürsünler diye şikayet etmek utanç vericiydi, o, işerken ve gözyaşları akarken buna katlandı. Bence bunu yapmaya karar verirseniz ellerinizi ve tanıtmak istediğiniz tüm eşyaları sterilize edin
7 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaşım rahminin doğumdan sonra ya da bir hastalıktan dolayı olduğunu söyledi, hatırlamıyorum açık kaldı, rahatlıkla takabileceğinizi söylüyor Orada birkaç parmak ucu vardı, bu onu gerçekten rahatsız etti. Onu becermeyi düşünüyordum, açık rahmini hissedebiliyordum ama bir şekilde o ruh haline hakim olamadım, şüpheli piliçleri becermekten korkuyorum. Şimdi konu açıldı, sanırım orada olup biteni parmağımla hissetmeliydim)
7 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaşım rahminin doğumdan sonra ya da bir hastalıktan dolayı olduğunu söyledi, hatırlamıyorum açık kaldı, rahatlıkla takabileceğinizi söylüyor Orada birkaç parmak ucu vardı, bu onu gerçekten rahatsız etti. Onu becermeyi düşünüyordum, açık rahmini hissedebiliyordum ama bir şekilde o ruh haline hakim olamadım, şüpheli piliçleri becermekten korkuyorum. Şimdi konu açıldı, sanırım orada olup biteni parmağımla hissetmeliydim)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 6 months
OHYABU - üretrada seks mi?!. Lanet olsun... Ve az önce bir başlıkta bunun hakkında yazan birine rastladım...
Ve rahim hakkında: bu gerçek değil! Doğru, domuzların kazıklanabildiğini duymuştum ama henüz test etme şansım olmadı... :)
Ve rahim hakkında: bu gerçek değil! Doğru, domuzların kazıklanabildiğini duymuştum ama henüz test etme şansım olmadı... :)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Üretrayı sıklıkla nesnelerle, çok canlı duyumlarla ve orgazmla uyarırım. Üretranın mastürbasyon yapmaya alışması gerekiyor, ilk başta acıtıyor, sonra harika)))
- These users thanked the author Ivp1967 for the post:
- Diana itaatsizlik etti
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Ben de bu konu hakkında düşündüm. Domuzun penisi ince ve çok uzundur, üstelik onu vida gibi çevirir. Yaban domuzunun kadının rahim ağzına girme ihtimali var mı acaba? Tamamen fizyolojik
- These users thanked the author tedavici234 for the post:
- hayalet
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Birisi rahim ağzını gerçekten en az 10 mm’ye kadar genişletmeye çalışmışsa, penis şöyle dursun "parmağın içeri girmesini" asla hayal etmeyecektir. Üretraya gelince, hangi üretral kateterlerin mevcut olduğunu görmek için tıbbi ekipmanlara bakın. Var olanlar, kullanılanlardır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Ben de bir kız için denemek isterim.. Düzenli olarak üretramı sikiyorum ama bir şekilde bunun kabul edilebilir olduğu bir kız bulamıyorum..(
18 saat 44 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Mokrenkaya, Minnettarlığınız için teşekkür ederiz))
18 saat 44 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Mokrenkaya, Minnettarlığınız için teşekkür ederiz))
- These users thanked the author İlk Rus for the post (total 3):
- Islak, Diana itaatsizlik etti, hayalet
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 8 months
İnternette rahim ağzına girmekten hoşlanan kadınların videoları var ama bu zevk herkese göre değil. Duygularından bahsedenler, bunun çok acı verici ama aynı zamanda çok yüksek olduğunu söylüyor. Tabii ki, onu sadece dış farenkse değil, tüm derinliğine yerleştirirseniz, hijyen gerekliliklerine kesinlikle uymalısınız.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Üretral işkence yapıyorum, özellikle elektro-alkolün heyecanı tahrik ediliyor!!!)))
Denemenizi tavsiye ederim!!) -
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 5 months
Üretrayla oynamayı seven tek bir kızla tanıştım ve onu küçük parmağımla becerdim. Oraya ilk gelenin ben olduğumu, oraya parmak girebileceğini bile düşünemediğini, çok havalı olduğunu söyledi. Zaten hile yaptım çünkü ilk seferde zorlanmadan girdim). İnledi, başka hiçbir okşamaya benzemeyen bir şekilde kıvrıldı ve bunu yaparken her zaman işiyordu. Geldi ve sonra beni emdi. Evet neredeyse aynı anda geldim, süreç çok heyecanlıydı
- These users thanked the author Anlam for the post (total 3):
- Tatlı biber, ikisi birden, hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 773 Views
-
Last post by Fan96