Eşi ve arkadaşı...
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşi ve arkadaşı....
İlk mzhm’imiz kocamın arkadaşıylaydı. Her şey harikaydı. Ve şimdi bazen ziyarete geldiğinde buluşuyoruz)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bana göre MFM için eşinizin arkadaşlarını yanınıza almak en iyi seçenektir. Kişi yabancı değil, ona güvenebilirsiniz. Yeterliliğine tamamen güvenebilirsiniz. Ve eğer görünüşü ve karakteri de çekiciyse, o zaman böyle bir seçimde tek bir dezavantaj değil, yalnızca avantajlar vardır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Forumdaki en dürüst kişi))) aferin :evet:Alinka: ↑09 Jul 2020, 16:23 Yanıt: Karısı ve bir arkadaşı....ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Mesaj 09 Temmuz 2020, 16:23
niqk: ↑Arkadaşlarınızla veya tek başınıza, sadece karısı düzenli olarak sikilmeli! O zaman karısı mutlu olacak. Ve evde huzur ve zarafet olacak!
Her şey doğru (arkadaşlar için bu çok fazla... yine senin bu girdabın...) !!! Aslında kadının zihinsel dengesi, külotundaki dengeli ve sakin duruma bağlıdır ve bu denge balık tutmak, avlanmak, iş gezileri nedeniyle bozulduğunda, ben de aslında ne olduğunu parmaklarımın ve oyuncakların onca çabasıyla açıklayamıyorum. , denge sağlanamadı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Benden büyük bir arkadaşım, eşim de sınıf arkadaşım, ilk başta eşimin aynı masada oturduğu arkadaşını analiz etti. Ve sonra benim. Bana her ikisinin de kıçlarının gergin olduğunu ve tabii ki piliçlerin 20 yaşında olduğunu söyledi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Orientation: biseksüel
Ateş,
Şunu mu arıyorsunuz? BT? Öldürüldü mü? Yaktın mı? İstek? Gördün mü? Beğendin mi? Ya da ne...???
Şunu mu arıyorsunuz? BT? Öldürüldü mü? Yaktın mı? İstek? Gördün mü? Beğendin mi? Ya da ne...???
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Ne ilginç bir soru.
- These users thanked the author Makhudik76 for the post:
- seksforumu_
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Eşimle şöyle oluyor, bir arkadaşımı oturup bir şeyler içmeye davet ediyorum, eşim açık bir şeyler giyiyor, mini etek, derin yakalı bir bluz ve içerken yanlışlıkla içki içmeye başlıyor. bir şeyi düşürün ve üzerine tekme atın, poposu ve külotu parıldasın, yanlışlıkla bacaklarını açmayın ve konuğun kıpırdandığını ve heyecanlandığını gördüğümüzde dışarı çıkarım, ona teklif eder veya onu sigara içmeye çağırırım ve yavaş yavaş davet ederim karımı benimle becermesini ya da ağzına vermesini! Bu bizi gerçekten tahrik ediyor! Misafir her zaman mutlu olur ve daha sık ziyaret etmeye başlar.
- These users thanked the author Nicholas_30 for the post:
- çoban
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Bu tür baştan çıkarmaları gençliğimizde uyguladık. Eşimin her zaman sosyal çevremizdeki erkeklerle ilgili bir "bzyk"i vardı. Ancak her zaman katılmadım, özellikle de başlangıçta çok uzun bir süre boyunca yanlış anlaşılacağımızdan vs. korktuk. . Bu nedenle seçtiklerimiz için kocası evde olmadığında veya uyurken bacaklarını açmanın hayranıydı... . Daha sonra, yanlış anlaşılmaktan korkmayı bıraktığımızda, sık sık karımı benimle sikmeye misafirleri davet ettim. Konuğun, karısının parıltılarını, hafif flörtleşmelerini, sigara içmeye çıktığımızda pantolonunun içindeki penisi nasıl saklamaya çalıştığını nasıl fark etmeye başladığını izlemek çok ilginç.Nikola_30: ↑10 Dec 2022, 06:23 Ben ve eşim için durum şöyle oluyor, bir arkadaşımı oturup bir şeyler içmeye davet ediyorum, eşim dekolteli şeyler giyiyor, mini etek, derin yakalı bir bluz ve içerken kazara bir şeyi düşürmeye ve onu tekmelemeye başlıyor, poposu ve külotu parlıyor, bacakları ilk başta ayrılmıyor ve konuğun kıpır kıpır ve heyecanlı olduğunu gördüğümüzde dışarı çıkıyorum, ona sigara içmeyi teklif ediyor veya onu çağırıyorum ve yavaş yavaş onu karımı benimle becermeye veya ağzına vermeye davet et! Bu bizi gerçekten tahrik ediyor! Misafir her zaman memnun kalır ve daha sık ziyaret etmeye başlar.
- These users thanked the author çoban for the post (total 2):
- Nicholas_30, Rudi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 5012 Views
-
Last post by fromkl