Eşi ve arkadaşı...

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Ateş
Potansiyel seks nesnesi
 Eşi ve arkadaşı...

Unread post by Ateş »

Eşi ve arkadaşı...
Çift 33
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 596
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşi ve arkadaşı....

Unread post by Çift 33 »

İlk mzhm’imiz kocamın arkadaşıylaydı. Her şey harikaydı. Ve şimdi bazen ziyarete geldiğinde buluşuyoruz)
These users thanked the author Çift 33 for the post (total 3):
Geçit, çoban, Rudi
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Bana göre MFM için eşinizin arkadaşlarını yanınıza almak en iyi seçenektir. Kişi yabancı değil, ona güvenebilirsiniz. Yeterliliğine tamamen güvenebilirsiniz. Ve eğer görünüşü ve karakteri de çekiciyse, o zaman böyle bir seçimde tek bir dezavantaj değil, yalnızca avantajlar vardır.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Çift 33, çoban, Mikha77
andrey.petrov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by andrey.petrov »

Alinka: 09 Jul 2020, 16:23 Yanıt: Karısı ve bir arkadaşı....ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Mesaj 09 Temmuz 2020, 16:23

niqk: ↑Arkadaşlarınızla veya tek başınıza, sadece karısı düzenli olarak sikilmeli! O zaman karısı mutlu olacak. Ve evde huzur ve zarafet olacak!
Her şey doğru (arkadaşlar için bu çok fazla... yine senin bu girdabın...) !!! Aslında kadının zihinsel dengesi, külotundaki dengeli ve sakin duruma bağlıdır ve bu denge balık tutmak, avlanmak, iş gezileri nedeniyle bozulduğunda, ben de aslında ne olduğunu parmaklarımın ve oyuncakların onca çabasıyla açıklayamıyorum. , denge sağlanamadı
Forumdaki en dürüst kişi))) aferin :evet:
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Şeytan »

Benden büyük bir arkadaşım, eşim de sınıf arkadaşım, ilk başta eşimin aynı masada oturduğu arkadaşını analiz etti. Ve sonra benim. Bana her ikisinin de kıçlarının gergin olduğunu ve tabii ki piliçlerin 20 yaşında olduğunu söyledi.
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

Ateş,
Şunu mu arıyorsunuz? BT? Öldürüldü mü? Yaktın mı? İstek? Gördün mü? Beğendin mi? Ya da ne...???
Makhudik76
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by Makhudik76 »

Ne ilginç bir soru.
These users thanked the author Makhudik76 for the post:
seksforumu_
Nicholas_30
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Nicholas_30 »

Eşimle şöyle oluyor, bir arkadaşımı oturup bir şeyler içmeye davet ediyorum, eşim açık bir şeyler giyiyor, mini etek, derin yakalı bir bluz ve içerken yanlışlıkla içki içmeye başlıyor. bir şeyi düşürün ve üzerine tekme atın, poposu ve külotu parıldasın, yanlışlıkla bacaklarını açmayın ve konuğun kıpırdandığını ve heyecanlandığını gördüğümüzde dışarı çıkarım, ona teklif eder veya onu sigara içmeye çağırırım ve yavaş yavaş davet ederim karımı benimle becermesini ya da ağzına vermesini! Bu bizi gerçekten tahrik ediyor! Misafir her zaman mutlu olur ve daha sık ziyaret etmeye başlar.
These users thanked the author Nicholas_30 for the post:
çoban
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by çoban »

Nikola_30: 10 Dec 2022, 06:23 Ben ve eşim için durum şöyle oluyor, bir arkadaşımı oturup bir şeyler içmeye davet ediyorum, eşim dekolteli şeyler giyiyor, mini etek, derin yakalı bir bluz ve içerken kazara bir şeyi düşürmeye ve onu tekmelemeye başlıyor, poposu ve külotu parlıyor, bacakları ilk başta ayrılmıyor ve konuğun kıpır kıpır ve heyecanlı olduğunu gördüğümüzde dışarı çıkıyorum, ona sigara içmeyi teklif ediyor veya onu çağırıyorum ve yavaş yavaş onu karımı benimle becermeye veya ağzına vermeye davet et! Bu bizi gerçekten tahrik ediyor! Misafir her zaman memnun kalır ve daha sık ziyaret etmeye başlar.
Bu tür baştan çıkarmaları gençliğimizde uyguladık. Eşimin her zaman sosyal çevremizdeki erkeklerle ilgili bir "bzyk"i vardı. Ancak her zaman katılmadım, özellikle de başlangıçta çok uzun bir süre boyunca yanlış anlaşılacağımızdan vs. korktuk. . Bu nedenle seçtiklerimiz için kocası evde olmadığında veya uyurken bacaklarını açmanın hayranıydı... . Daha sonra, yanlış anlaşılmaktan korkmayı bıraktığımızda, sık sık karımı benimle sikmeye misafirleri davet ettim. Konuğun, karısının parıltılarını, hafif flörtleşmelerini, sigara içmeye çıktığımızda pantolonunun içindeki penisi nasıl saklamaya çalıştığını nasıl fark etmeye başladığını izlemek çok ilginç.
These users thanked the author çoban for the post (total 2):
Nicholas_30, Rudi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”