Merhaba!
Olgun, başarılı bir adam - 48/184/85/19x5, baskın/aldatılan tip, yani ben de kadınları tavlamayı seviyorum ve hafif aşağılayıcı bir zevkle evlilik yatağımızda karımı izleyeceğim , DİĞER erkekler tarafından sikiliyorum (AMA BENİ AŞAĞILAMAK İÇİN EN KÜÇÜK GİRİŞİM - ALINDAN LAMİNASYON YAPACAĞIM!!!!), sekste çete patlamalarını seviyorum. Tam teşekküllü, güçlü bir aile, seks karısı formatı oluşturmak için 30-55 yaşlarında, kutsallık kompleksleri olmayan bir kadın arıyorum.
Uzaklarda yaşıyorsanız bu sorun değil. Önemli olan senin arzun.
Sergey.
SEKS EŞİ EŞİ
-
Автор темыseksmarina80
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Re: KADIN-SEKS EŞİ
Lütfen açıklığa kavuştur, bir karın var ama sen Seks karısı ailesi kurmak için bir kadın mı arıyorsunuz? Anladığım kadarıyla, bir seks karısı hem özel olarak hem de başkalarıyla seks için eştir ve herkes için tek eştir. Yoksa alnına vuracak bir kadına mı ihtiyacınız var?) O zaman bu BDSM
Hoş geldin!)sexmarina80: ↑04 Jan 2022, 09:40 Merhaba!
Olgun, başarılı bir adam - 48/184/85/19x5, baskın/aldatılan tip, yani kadınları kendime götürmeyi severim ve hafif aşağılayıcı bir zevkle karımın nasıl olduğunu izleyeceğim , BİZİM evlilik yatağımızda DİĞER erkekler tarafından sikiliyor (AMA BENİ AŞAĞILAMAK İÇİN EN KÜÇÜK GİRİŞİM - BENİ ALINDAN SİKECEĞİM!!!!), sekste toplu tecavüzü seviyorum. Tam teşekküllü, güçlü bir aile, seks karısı formatı oluşturmak için 30-55 yaşlarında, kutsallık kompleksleri olmayan bir kadın arıyorum.
Uzaklarda yaşıyorsanız bu sorun değil. Önemli olan senin arzun.
Sergey.
Lütfen açıklığa kavuştur, bir karın var ama sen Seks karısı ailesi kurmak için bir kadın mı arıyorsunuz? Anladığım kadarıyla, bir seks karısı hem özel olarak hem de başkalarıyla seks için eştir ve herkes için tek eştir. Yoksa alnına vuracak bir kadına mı ihtiyacınız var?) O zaman bu BDSM

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Vlad.Galtsky, Anastasya
-
Автор темыseksmarina80
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 10 months
Re: KADIN-SEKS EŞİ
Seks silmenin mutlaka birini aşağılamakla ilgili olması gerekmez. Bir yandan izlemek, bir yandan da birinin karısını kocasının önünde sikmek erkekler için müthiş bir zevktir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 498 Views
-
Last post by seksmarina80
-
- 0 Replies