Eşi ve arkadaşı...

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Ateş
Potansiyel seks nesnesi
 Eşi ve arkadaşı...

Unread post by Ateş »

Eşi ve arkadaşı...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eşi ve arkadaşı....

Unread post by Nikk »

Fire: 05 Jul 2020, 13:15Karısı ve arkadaşı....
Peki sorun ne? Karısı yok mu? Yoksa bir arkadaş mı?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

İkisi de eksik))
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Bu nedenle eşin arkadaşları arasında sevgilisi yoktur.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ve sevgilimin bir çalışanı var))
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Benimkinin de bir çalışanı var. Cuma ve yarından itibaren birlikte çalışmaya gidecekler.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ayda 1-3 kez benim
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Yalnız mı yoksa seninle mi?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Bir((. Sanırım bilmiyorum))
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Peki bu konuda ne düşünüyorsun?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ben onun onunla ve arkadaşıyla olan yazışmalarını okuyup mastürbasyon yaparken
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Peki beğendin mi?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

şimdilik evet
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Onu kaybetmekten korkmuyor musun?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 05 Jul 2020, 23:59 Onunla ve arkadaşıyla olan yazışmalarını okurken ve mastürbasyon yaparken
İyice yerleştim. Sikilecek biri ve mastürbasyon yapacak biri var!
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Korkmuyorum. Onu reddediyor)).
Ve ayrıca bunu da yapabilirsiniz)
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Anladığım kadarıyla senin farkında olduğundan bile şüphelenmiyor mu?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ama enayiler bilmiyor. Eşim artık istediği kişiyle seks yapıyor, ben de buna izin verdim.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Bir arkadaşım bile beni becerdi, kendisi söyledi
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Hayır bilmiyorum))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Arkadaşlarınızla veya tek başınıza karınızı düzenli olarak sikmeniz yeterli! O zaman karısı mutlu olacak. Ve evde huzur ve zarafet olacak! :melek:
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
annem adam yaptı, SergeiKa, çoban
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

niqk: 09 Jul 2020, 15:29 Arkadaşlarınızla veya tek başınıza karınızı düzenli olarak sikmeniz yeterli! O zaman karısı mutlu olacak. Ve evde huzur ve zarafet olacak!
Her şey doğru (arkadaşlarla bu çok fazla... yine senin bu girdap... ) !!! Aslında kadının zihinsel dengesi, külot içindeki dengeli ve sakin duruma bağlıdır :wink: ve bu denge balık tutmak, avlanmak, iş gezileri nedeniyle bozulduğunda, ben de ne olduğunu gerçekten açıklayamıyorum... parmaklarımın ve oyuncaklarımın tüm çabalarına rağmen denge sağlanamıyor... :unknown: :angel:
These users thanked the author Alinka for the post (total 4):
annem adam yaptı, SergeiKa, andrey.petrov, Süleyman
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka: 09 Jul 2020, 16:23 Her şey doğru (arkadaşlarla bu çok fazla... yine senin bu girdabın...) !!! Aslında kadının zihinsel dengesi, külot içindeki dengeli ve sakin duruma bağlıdır :wink: ve bu denge balık tutmak, avlanmak, iş gezileri nedeniyle bozulduğunda, ben de ne olduğunu gerçekten açıklayamıyorum... parmaklarımın ve oyuncaklarımın tüm çabalarına rağmen denge sağlanamıyor... :unknown: :angel:
Çok iyi arkadaşlar olmalı sevgili Alinka! Evet, arkadaşlar da...
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Benim de bir vakam vardı, kızlarla yattığımız bir arkadaşım fıtık yaptı, beni aradı, karımı sikmem lazım, dikişlerim var. Bir arkadaşıma yardım etmek zorunda kaldım. Karısına teklif edebileceğini hiç düşünmemiştim. Bu yüzden oldukça beklenmedik durumlar var.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 5):
Nikk, annem adam yaptı, SergeiKa, çoban, Kesmek
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Çok şanslı, çok şanslı! Tam sana göre!!!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, SergeiKa
artm.
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by artm. »

Tolqala: 11 Apr 2021, 14:19 Benim de bir vakam vardı, kızlarla seviştiğimiz bir arkadaşım hastaneye gitti. Hastaneden çıktılar, bana yardım et, karımı sikmem lazım. Bir arkadaşıma yardım etmem gerekiyordu. Onun karısına evlenme teklif edebileceğini hiç düşünmemiştim. Bu yüzden oldukça beklenmedik durumlar var
Normal. Arkadaşım da sık sık beni karısıyla seks yapmaya davet ediyor. Onu nasıl becerdiğimi ve onun kendini bana nasıl verdiğini izlemeyi seviyor. Her ikisini de çalıştırır.
These users thanked the author artm. for the post (total 2):
Tolkala, SergeiKa
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

niqk: 09 Jul 2020, 16:25 O halde iyi arkadaşların olmalı sevgili Alinka! Evet, kız arkadaşlarım da..
Evet, evet...
Bu forumlardan birinde bir adamın gönderisini görmüştüm. Metne bakılırsa gönderi uydurma değildi.
Ve o metni gerçekten beğendim. Ne kadar güzel, olumlu ve nazik bir mesaj.

Genel olarak bazı subaylar onun lanet bir yerde bir yerde kaptan ya da binbaşı olarak görev yaptığını yazdı.
Ve tamamen aynı aileden olan komşu bir aileyle arkadaş oldum. Yakınlarda, neredeyse kapı kapı yaşıyorlardı.
Dördümüz birlikte çok zaman geçirdik; o, karısı ve komşusu da karısıyla.

Eh, genel olarak iki dairede tek bir aile olarak yaşıyorlardı. Erkekler birlikte futbol izlediler. Eşler genellikle önce birinin mutfağında, sonra diğerinin mutfağında birlikte yemek pişiriyorlardı.
Ve dördü de çok arkadaş canlısı olmaya başladı. İyi anlamda...
Ve sonra bir gün tatilde çok içki içtiler ve birbirlerine her konuda yardım etmek için ortak bir teklif doğdu. Ve seks konusunda da.

Ve dördümüz de oldukça ciddi bir şekilde anlaştık ki, eğer bir adam aniden bir iş gezisine ya da eğitime giderse ya da aniden birkaç gün insanların arasında sıkışıp kalırsa, sonra karısı uyuyabilir, üçüncüsü de komşularıyla yatar.
Peki, eğer her şey yolunda giderse, o zaman buna göre...

Ve sonra adam yazar: tüm bunlar üzerinde anlaştıklarını söylediler ama zaman geçiyor - bir hafta, saniye. Ancak iş gezisi veya görev yok. :-)
Sonra dördü fikrin iyi olduğuna karar verdi, herkes beğendi ama pratikte test edilmedi. Ve bir şekilde pratik yapmamız gerekiyor...
Ve erkeklerin bazen haftada bir veya iki kez akşam yemeğine evlerine değil komşularına gelmeleri konusunda anlaştık.

nAma bunu başka bir adamla koordine ettikten sonra. Peki, bugün öğle yemeğine çıkacak mısın? Geliyorum!
Ya sen? Ve ben gidiyorum!
Peki o zaman ikimiz de öğle yemeğine gideceğiz, ama sadece sen benimkine, ben de seninkine.
Çocuklar gündüzleri okuldalar. Dairede eşlerinden başka kimse yok.

Ve bu adam onların eğitimi hakkında o kadar içtenlikle yazdı ki! :-)
Ve en önemlisi, dördü de bunu gerçekten beğendi. Çok sık antrenman yapmıyorlardı. Kesinlikle haftada bir kez işe yaradı.
Ve sonra kader, hizmet etmeye devam etmek için yollarını ayırdıklarını söyledi.
Bir süre yazıştık ama sonra her şey sakinleşti.

Ama çok iyi olduğunu söylüyor. Çok güzel bir zamandı!
Ayrıca dördümüzle arkadaş olmanın da gerçekten çok heyecan verici olduğuna inanıyorum. Ve tüm bunlarda seks, seksten çok daha fazlasıdır. Bu sadece güvenin ve birbirleri için hoş ve iyi bir şeyler yapma arzusunun ifadesidir.

Genel olarak her evli kadının ve her evli erkeğin ikinci bir partner istediğini düşünüyorum. Özellikle bir kadın. Sonuçta, çoğu zaman bir kadının yaklaşık on beş dakikadır oyun oynadığı görülür. Zaten her tarafı su sızdırıyordu ve vajinası zaten sarsılarak daralıyordu. Ve sarsıcı bir şekilde genişler ve daralır. Ve o zaten tamamen ıslak ve sıcak...
Ve o anda adam boşalıyor. Ve tahmin edilebileceği gibi, onun için her şey kötüye gidiyor.

Ve bu zavallı kadın, sert penisli ikinci bir taze erkek istiyor. Bu da istekli kadını ikinci tur için yaklaşık on beş dakika ücretlendirecektir.
Genel olarak, sanırım ve neredeyse yüzde yüz eminim ki, kadının kışkırtıldığı ve ardından en ilginç şekilde bitirildiği o anda. yer...
nGenel olarak, şu anda herhangi bir kadını MFM’ye ikna edebileceğinizi düşünüyorum.

Yani, sikişene kadar yaklaşık 15 dakika sikişiyorsunuz. nabzını kaybedersin ve sonra karanlıkta başka bir adam odaya gelir ve daha fazla durmadan hemen sikişir.
Ve bence kadın minnettar olmaktan da öte olacaktır.
Belki öyle olur biraz kırıl...
Ve o zaman bile onun nasıl bir adam olduğunu bildiğini söylersek pek mümkün olmaz. Ve kendisinin evde olduğunu, sadece ziyarete geldiğini ve geceyi geçirmek üzere bırakıldığını biliyor. Ama diyelim ki ortak sikişme konusunda bir anlaşma olmadı.

Fakat diyelim ki koca karısını orgazma kadar çalıştırdı, inledi, ıslık çaldı ve aah dedi ve sonra karanlıkta bir arkadaşını getirdi. Önemli olan ışığı açmamak. Herkesin biraz sarhoş olması arzu edilir. Alkol genellikle bu durumlarda işe yarar ve insanları engeller.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Buna swinger denir! Onlar. Gerektiğinde eş değiştiriyorum. Genel olarak uygun bir şey!..
Tilki
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Tilki »

Bunu uzun zamandır istiyordum. Sonra bir şekilde bunu karıma sarhoşken söylemeye karar verdim... Şaşırtıcı bir şekilde o bunu normal karşıladı. Sonra oldu. Bu beni tahrik ediyor ve çılgınca, sabahleyin utanç ve kıskançlıktan öleceğimi düşündüm. Ancak ikisi de bunu beden eğitiminden başka bir şey olarak görmedi. Gençlerin yanması gerekirken!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Fox: 07 Aug 2021, 18:24 Bunu uzun zamandır istiyordum. Sonra bir şekilde bunu karıma sarhoşken söylemeye karar verdim... Şaşırtıcı bir şekilde o bunu normal karşıladı. Sonra oldu. Bu beni tahrik ediyor ve çılgınca, sabahleyin utanç ve kıskançlıktan öleceğimi düşündüm. Ancak ikisi de bunu beden eğitiminden başka bir şey olarak görmedi. Gençlerin yakılması gerekiyor ama!
Katılıyorum, onların yakılması gerekiyor. Prömiyer kiminle gerçekleşti? Devam ediyor musun?
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
SergeiKa
İskender 19
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by İskender 19 »

Mzhm istediğimde arkadaşım hemen önerdi. Toplantıyı beklediğimiz süre boyunca onun büyük ve şanslı olmasını umduk. Kız arkadaşım başından beri utangaçtı. Her şey harikaydı, ancak daha sonra onu yüzüne ya da ağzına boşalmasına izin vermesi için ikna etmeye çalıştım, ama o yine de aynı fikirde değildi. Ve onunla bir sonraki buluşmayı kabul ettiğinde, ondan bir elbise giymesini, külotsuz ve topuklu giymesini istedi, temelde onunla böyle tanıştı ve ayrıca ağzına boşalıp boşalamayacağını sordu ve o da kabul etti. Ve o geldiğinde, odada elbiseyle ve külotsuz dolaştı ve bu beni çok tahrik etti. Ve garip olan şey, karşılıklı oturduklarında ayağını onun omzuna koyması ve onun da ayakkabılarını yalamaya başlamasıydı. Ama sonra yine de onu amını yalamaya zorladı ve gerçekten de kafasını bacaklarının arasına koymaya zorladı. Bundan sonra onun önünde diz çöktü ve büyük penisini çıkardı ve emmeye başladı. Bazı nedenlerden dolayı kadının penisini çıkarıp yalamaya başlamasını izlemeyi seviyorum, muhteşem bir manzara. Onu nasıl yuttuğu ve nereye sığdığı konusunda hâlâ şoktayım. Kısacası yatak odasına taşındık ve şimdi MFM’nin en çok neyi sevdiğimi anladım, bacaklarını açtı ve artık benim olduğunu söyledi ve ben onu yalamaya başladım, onun sikinden nasıl keyif aldığını izledim, yaklaşık 10 dakika yaladım ve bütün bunları bir süre emdi, sonra sırt üstü yattı ve ben onu kediyi sikmeye başladım ve o da ağzını sikmeye başladı ve kelimenin tam anlamıyla sikişmenin tam anlamıyla, o zaten boğuluyordu ve gözyaşları akıyordu, ama hoşuna gitti ve sonra benim çok uzun zamandır beklediğim an geldi, büyük aletini çıkardı ve yüzünü onun önünde çekmeye başladı ve kadın ağzını açtı ve açgözlülükle bir şey bekliyormuş gibi görünüyordu. sperminin bir kısmını ve gelmeden önce sikini elinden geldiğince ağzına soktu ve geldi, ağzından her şey akmaya başladı, penisini çıkardı, o da yüzüne çıktı, öyle bir görüntüden geldim ki kıçının üstünde, yüzü spermlerle kaplı, orada mutlu bir şekilde yatarken onu izledim ve onu sertçe öpmek istedim ama yüzündeki sperm yüzünden bunu yapamadım. Şimdi bir sonraki buluşmamızı bekliyoruz. Büyük aletini tekrar ağzına sokmasını ve yüzünün her yerine boşalmasını sabırsızlıkla bekliyorum
These users thanked the author İskender 19 for the post (total 4):
Kasım, Sibiryak89, çoban, Mikha77
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rudi »

Karımı kuzenimin oğluyla uzun süre becerdim). benden 10 yaş, eşinden ise 5 yaş küçüktü. 25 yaşındaydı, penisi o kadar büyük değildi ama her zaman iyi bir penisi vardı. yaklaşık 13 yıl boyunca karımı ve beni birlikte sikti. ve ilk karşılaştığımız kişi kuzenimdi ama onun sert bir penisi yoktu, bu yüzden ikinci görüşmeden sonra para için yalvardık.
These users thanked the author Rudi for the post (total 4):
Kasım, Sibiryak89, SergeiKa, çoban
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

Tolqala: 11 Apr 2021, 14:19 Benim de bir vakam vardı, kızlarla seviştiğimiz bir arkadaşım hastaneye gitti. Hastaneden çıktılar, bana yardım et, karımı sikmem lazım. Bir arkadaşıma yardım etmem gerekiyordu. Onun karısına evlenme teklif edebileceğini hiç düşünmemiştim. Bu yüzden oldukça beklenmedik durumlar var
Ve biliyorsun, bazıları için. bu yüzden bunun tam olarak böyle olduğuna inanıyorum.
Görünüşe göre birlikteler. Eşim ve ben oturup iyice düşündük. Tüm senaryoları hesapladık ve bu senaryolara göre erkeğin bir veya iki ay boyunca hiçbir şekilde kendini zorlamaması gerektiği ortaya çıktı.
Ve eğer böyle bir noktaya geldilerse görünüşe göre çok iyi bir ilişkileri vardı. karar. Çünkü eğer kötü olsaydı, koca bencil gibi davranırdı; mesela sabırlı ol, beni umursamazdı!

Ve karısı da buna karşılık olarak başlardı yakın gelecekte onu kimin iyice sikebileceği aklımdan geçiyor.
Ama görünüşe göre birbirlerini seviyorlar ve bu yüzden öyle ortak bir karara varmışlar ki, bu konuda bir şeyler yapılması gerekiyor ve bu iyi bir şey değil. böyle bir kadını seks yapmamakla cezalandırın.
Ve ikisi bunun kim olabileceğini araştırmaya başladı. Yani, karısının huzuru uğruna kim bir süreliğine karısını becerebilir ki? Ve bu arada, kocanın da gönül rahatlığı.
Çünkü bence yine de birisinin karınızı, tanıdığınız birini sikmesine izin vermek, hatta bunu sizin önünüzde yapmasına izin vermek daha iyi. Bunun sizin arkanızdan olup sizin haberiniz olmaması yerine.

Bu arada, bana tüm bunlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Onları ne sıklıkla ziyaret ettiniz? Her şey nasıl oldu? Kocası neredeydi? Eşiniz nasıl davrandı? Her şey ne zaman sona erdi? Onlara bu şekilde yardım etmek ne kadar zamanınızı aldı?
Genel olarak buradan daha fazla ayrıntıya girebilir misiniz?
:-)
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Ivan62, kendini tatmin edene kadar birkaç kez oldu Evlilik görevini gelecekte umursamadı ama karısı, şimdi çalışmasına izin ver, aksi halde iyi bir işi olduğunu söylüyor. arkadaşım karısına hizmet ediyor, Sergei ve ben metreslerimizi paylaşıyoruz ve karım artık işin içinde değil.
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Tolqala: 06 Nov 2021, 14:37 van62, evlilik görevini kendisi yerine getirmeye başlayana kadar birkaç kez oldu. İleride buna karşı değildi ama eşi, onu mahvetmemek için şimdi çalışmasına izin verdiğini söyledi. gayet iyi yerleşti ve bir arkadaşımın karısına hizmet etmesine izin verdik. Sergei ve ben metreslerimizi paylaşıyoruz ve karısı artık katılmıyor.
Ama şimdi. Zaten tanımladığınız şeyin doğru olup olmadığından şüpheliyim.
Hanımlar, berbat...
The karısı metresleri biliyor...
nBir şekilde tüm bunlar zaten fanteziye benziyor...
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Siktir git.... Yine de birine bir şeyler kanıtlamam gerekecek. Bu benim hayatım ve hiçbir şeyi süslemeyeceğim ya da küçümsemeyeceğim.
These users thanked the author Tolkala for the post:
SergeiKa
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Tolqala: 06 Nov 2021, 14:55 Siktir git....Yine de birine bir şeyler kanıtlamam gerekecek. Bu benim hayatım ve hiçbir şeyi süslemeyeceğim veya küçümsemeyeceğim.
Aslında siz burada başka bir yazı yazarken karınız arkanızda dursaydı ve burada yazdıklarınızı görseydi, sizi daha kötü bir şeyle mahvederdi diye düşünüyorum...
Ve bu benim, sanırım gerçek gerçeklik bu. Ve buraya yazdıklarınız değil...
Ve insanları yanıltıyorsunuz...
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Orientation: biseksüel

Unread post by Kasım »

Alexander19: 05 Nov 2021, 21:53 MFM istediğimde arkadaşım hemen bana önerdi. Toplantıyı beklediğimiz süre boyunca onun büyük ve şanslı olmasını umduk. Kız arkadaşım başından beri utangaçtı. Her şey harikaydı, ancak daha sonra onu yüzüne ya da ağzına boşalmasına izin vermesi için ikna etmeye çalıştım, ama o yine de aynı fikirde değildi. Ve onunla bir sonraki buluşmayı kabul ettiğinde, ondan bir elbise giymesini, külotsuz ve topuklu giymesini istedi, temelde onunla böyle tanıştı ve ayrıca ağzına boşalıp boşalamayacağını sordu ve o da kabul etti. Ve o geldiğinde, odada elbiseyle ve külotsuz dolaştı ve bu beni çok tahrik etti. Ve garip olan şey, karşılıklı oturduklarında ayağını onun omzuna koyması ve onun da ayakkabılarını yalamaya başlamasıydı. Ama sonra yine de onu amını yalamaya zorladı ve gerçekten de kafasını bacaklarının arasına koymaya zorladı. Bundan sonra onun önünde diz çöktü ve büyük penisini çıkardı ve emmeye başladı. Bazı nedenlerden dolayı kadının penisini çıkarıp yalamaya başlamasını izlemeyi seviyorum, muhteşem bir manzara. Onu nasıl yuttuğu ve nereye sığdığı konusunda hâlâ şoktayım. Kısacası yatak odasına taşındık ve şimdi MFM’nin en çok neyi sevdiğimi anladım, bacaklarını açtı ve artık benim olduğunu söyledi ve ben onu yalamaya başladım, onun sikinden nasıl keyif aldığını izledim, yaklaşık 10 dakika yaladım ve bütün bunları bir süre emdi, sonra sırt üstü yattı ve ben onu kediyi sikmeye başladım ve o da ağzını sikmeye başladı ve kelimenin tam anlamıyla sikişmenin tam anlamıyla, o zaten boğuluyordu ve gözyaşları akıyordu, ama hoşuna gitti ve sonra benim çok uzun zamandır beklediğim an geldi, büyük aletini çıkardı ve yüzünü onun önünde çekmeye başladı ve kadın ağzını açtı ve açgözlülükle bir şey bekliyormuş gibi görünüyordu. sperminin bir kısmını ve gelmeden önce sikini elinden geldiğince ağzına soktu ve geldi, ağzından her şey akmaya başladı, penisini çıkardı, o da yüzüne çıktı, öyle bir görüntüden geldim ki kıçının üstünde, yüzü spermlerle kaplı, orada mutlu bir şekilde yatarken onu izledim ve onu sertçe öpmek istedim ama yüzündeki sperm yüzünden bunu yapamadım. Şimdi bir sonraki buluşmamızı bekliyoruz. Koca sikini yeniden ağzına sokmasını ve yüzünün her yerine boşalmasını sabırsızlıkla bekliyorum
İyi yazılmış.
Bir kez ben bir kızla tanıştık, birlikte yattık. Sonra beni şirketiyle tanıştırdı: Meğerse dördü uzun süredir birlikte yatıyormuş - iki evli çift. Ve sonra o ve kocası ayrıldı. Eski kocamın boş pozisyonunda bu dörtlüye girdiğim ortaya çıktı. Harikaydı. Sonra ilk kez iki kızı ağızlarının arasından siktim. Ben öyle hatırlıyorum, güzel tabii. Ben de "benim" diye sordum: ağzına boşalabilir miyim? O: "Hayır... Bu Svetka için." Gerçekten zevkle... Sonra kocasının yanına koşarak mutfağa gitti. Görünüşe göre orada zaten sigara içiyordu. Bilmiyorum, belki orada tanık olmadan öpüşmeyi seviyorlardı
Ama sonra bir şekilde işler yolunda gitmedi. Görünüşe göre, başka bir çiftte de ilişkinin dikişleri patlıyordu.

1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Ivan62: 06 Nov 2021, 14:53
Tolqala: 06 Nov 2021, 14:37 van62, evlilik görevini kendisi yerine getirmeye başlayana kadar birkaç kez oldu. Gelecekte sakıncası yoktu ama karısı artık ona izin vermesini söyledi. batırmamak için kendi kendine çalışıyor. Aksi halde, metreslerini kendisi beceriyor ve bir arkadaşının karısına hizmet etmesine izin veriyor ve metreslerimizi paylaşıyor ve karısı artık buna katılmıyor.
Ve şimdi tüm anlattıklarınızın doğru olup olmadığı konusunda bazı şüphelerim var.
Metresler, berbat...
Karısı metresleri biliyor...
Tüm bunlar neden zaten fanteziye benziyor...
Böyle bir deneyiminiz olmadığı için buna inanmıyorsunuz. Hayatta da öyle olmuyor.
Eski sevgilim arkadaşlarını bana emanet etti. Ben de onlarla oynadım.
Ve bir keresinde tıpkı bir şaka gibiydi: Başka bir metresle yatıyordum. Sürüldü. Kapının kilitlendiğini duyuyorum. Karısı geliyor. Koridora atlıyorum ve ona şunu söylüyorum: "Sessizce bana kız kardeşim olduğunu söyle" (görünüş olarak birbirimize benziyorduk). Ve o da bunu söyledi.
These users thanked the author Kasım for the post:
Tolkala
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by çoban »

Kocanın bazı arkadaşları, bazı ortak tanıdıkları, aynı zamanda eşin sevgilisidirler, bizim için en sevilen ilişki şeklidir.
These users thanked the author çoban for the post:
Nikolaev.
Zmey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Zmey »

Listopad, eşim konusunda şanslıyım. Herkes bunları sever😅
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics