Tecavüz sırasında orgazm

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Tecavüz sırasında orgazm

Unread post by lanaaas341 »

FUCKYAMATERITY: 21 Sep 2022, 14:12
lanaaas341: 21 Sep 2022, 13:16 Orgazm yaşadım...
Çünkü gerçekte değildim ;)
Bu tür rol yapma oyunlarını seven bir metresimdim. Ama her zaman değil, bazen kategorik olarak buna karşı çıkıyor. Bu gerçekten ruh haline bağlı ve kim bilir)) gerçek şiddetin onu heyecanlandırması pek olası değil))
Her şey eskisi kadar gerçekti. Etrafımdaki koku, korkularım ve endişelerim.
Yura67
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Yura67 »

Monica Bellucci’nin başrol oynadığı filmi kim izledi ve nasıl tecavüze uğradı?
These users thanked the author Yura67 for the post:
hayalet
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

Frion1: 18 May 2022, 19:43 Tecavüz berbat bir şey. Her zaman.
Peki, bana söyleme. Sonrasında herhangi bir endişe yaşamayan ve hatta bunu bana gülerek söyleyen bir arkadaşım var.

19 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
lanaaas341: 21 Sep 2022, 14:20 Her şey gerçekti
Hâlâ gerçek değil) Hayatta, deneyimler farklıydı.
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Zulook »

fedor36: 30 Dec 2021, 00:22 Arkadaşım geçenlerde gizli fantezisinin tecavüze uğramak olduğunu itiraf etti.
Ciddi sonuçları olmadan doğru. Bilmiyor, belki gerçek hayatta bundan hoşlanmayacaktır.
Ben de hep merak etmişimdir: Bir kadın tecavüz sırasında orgazm yaşayabilir mi?
Sizin fikriniz nedir? Birisi duygularını paylaşabilir mi?
Bir sevgilim vardı... bir keresinde bana gençliğinde, Enstitü’de ​​çalışırken nasıl tecavüze uğradığını anlatmıştı. .
Herhangi bir tecavüz bu bir travma...her şeyden önce duygusal...
o olayla ilgili olarak, erkek arkadaşı yanlış kişi olduğu ve yanlış şey söylediği için bir grup tarafından tecavüze uğradı. adam inekti... ve gösteriş yapmaya karar verdi... eğer gece onlarla kalmazsa adamın öldürüleceği söylendi, bana ayrıntıları söylemedi... ama siktiler bütün gece onu kalabalığın içinde, adam da o sırada evin etrafında tur atmış ve onu bırakana kadar beklemiş.. sabah morluklarla kaplı olarak geri döndüğünü söylüyor...
nBu adamdan ayrıldım..
ama konuyla ilgili söylemek istediğim şey..tecavüz fantezisi...fantezi bir şeydir...ve aslında onu aldığınızda, farklıdır. ..

arkadaşımın ruhuna gelince, şunu söyleyebilirim...olay sırasında ruhu acı çekiyordu...ama kendi adına ..uzun yıllar geçmişti. o olayların üzerinden çoktan geçti..ve o çoktan doğum yapmıştı...evliydi ve boşanmıştı..olayların acısını ve keskin yanlarını zaman silip süpürmüştü...
onunla seks yaptığımda. ..tecavüzcülük oynadı.... Aklında bu olaylara geri döndüğünü gerçekten sanmıyorum, ruhu muhtemelen en azından bu durumdan dolayı dayanılması zor olan hoş bir şeyi korudu
Ben bunu yapmadım onun için psikoterapist rolü oyna..bu konuyla ilgili soru sorulmadı...
ama onunla oynama şeklimize bakılırsa... evet, tecavüze uğradığında orgazm oldu... zorla da olsa yaşadı. .. dedikleri gibi, ruhun savunma tepkisi - hiçbir şeyi değiştiremez, rahatlayamaz ve eğlenmeye çalışamazsınız. ve sonra muhtemelen mastürbasyon bile yaptı... bazı anları hatırladı... Bundan emin değilim... ama itiraf ediyorum... ama tecavüz oynadıklarında... çok sert bir şekilde geldi ve itaat edeceğini haykırdı. .. Anladığım kadarıyla jtt’nin bilinci o tecavüzün ve cinsiyetimizin resmini birleştirmişti.. ve penisim o olayların oyununda bir semboldü.. ama yine oyun sırasında çok sert geldim.... üzerinde
These users thanked the author Zulook for the post (total 3):
Fedor36, sapık, Fargal94
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Tecavüz sırasındaki zevk ve orgazm hakkında yazanlar neyden bahsettiklerini anlamıyorlar. Gerçek tecavüz Bu çoğunlukla bir dayaktır, sıklıkla yaralanmalara, psikolojik aşağılamaya ve tehditlere neden olur ve çoğu zaman çok kötü sonuçlanır. Dolayısıyla öldürme düşüncesi bile, öldürmeme, yırtma, bulaştırma ve tüm bunların bir arada olması..... peki sonra akrabalar, varsa koca, çocuklar nasıl olacak!? Bunda ne zevk olabilir...
These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
Sibiryak89, İvanoviç, biboysissy, sapık, Fargal94, Arianna, Evgeniy-Spb
Zulook
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by Zulook »

Tania: 25 Sep 2022, 21:56 Tecavüz sırasındaki zevk ve orgazm hakkında yazanlar neyden bahsettiklerini anlamıyorlar
Neden anlamıyorlar? Soru duygusal durumla ilgili değil, kasların fizyolojik kasılmasıyla ilgili, anladığım kadarıyla, kadınlar hakkında konuşmak istemiyorsanız, erkekler hakkında konuşalım, ısrarla ve ısrarla bir erkeği oral seks yapmaya zorluyorsanız , penisi ayakta durmasa bile yine de boşalacaktır.
These users thanked the author Zulook for the post:
Fedor36
Inc Sekmesi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Inc Sekmesi »

Amanda: 04 Sep 2022, 11:11Peki neydi o?
Yani bunca yıl orada yaşadıktan sonra her zaman şefkatle seks yaptım. Ve sonra sert BDSM seksinden tam bir orgazm yaşadığını söylüyor. Tıpkı ilk baştaki şok gibi. 😵‍💫🤯😱

9 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Faust: 21 Sep 2022, 14:03 Bir kızın boynuna boşalmasının ne kadar gerçekçi olduğunu bilmiyorum sıkılır ve doğal olmayan bir pozisyonda tutulur, ayrıca bazen morarma noktasına kadar sıkışırlar. Kim bilir? Belki bir kız teorik olarak orgazm yaşayabilir, ancak bunun onun için yalnızca ağırlaştırıcı bir durum haline geleceğini düşünüyorum.
Bunun mümkün olduğuna ben de inanamadım. ta ki eşim bunun nasıl olduğunu paylaşmayana kadar. Bu konuda yazdığım yeri okuyun. Elbette bu herkes için farklıdır. Hayır, bu her insanın başına gelecektir. Psikoloji bu şey 2+2 =4 değil. 😉😀
Makhudik76
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by Makhudik76 »

:shamp: herkes için büyük. Bir gün eşim ve ben şiddetli bir sikişmenin ardından dinlenirken bir arzumuzu itiraf etmeye karar verdik. Bir grup erkeğe hizmet etmeye vahşice zorlanmak istiyorum. Peki, seni bunu yapmaya neyin teşvik ettiğini sordum. Bana, beni hızlı bir şekilde uzun süre ve farklı türlerle becerdiğini söyledi. Tecavüze uğradığımı nasıl söyleyebildiğimi hatırladım ama zamanla dayak yemeden, en azından zevk almanın daha iyi olduğunu, hatta daha da kötüsünü fark ettim. Bu yüzden her şeyi renklerle anlatmaya karar verdi. Benimki o zamanlar 23 yaşındaydı ve bir sanatoryumda aşçı olarak çalışıyordu. Bir keresinde bir gece vardiyasında. O zamanlar benimki sevimli bir hamsterdı, çok dolgun bir topuz ve özgür. Ve gerçekleşti, çamaşırcı için masa örtüleri, havlular ve diğer paçavraları toplaması gerektiğini
. Bu çöpü, çamaşırlara ait her şeyin depolandığı bodruma taşıdı. Bu sırada onu orada dört tatilci takip etti. Benim kapıyı açmamı beklediler; kapıyı açar açmaz hemen arkasına geçip onu çamaşırların üzerine attılar. Benimki hemen boku yedi, şimdi tecavüze uğrayacağımı düşündü. Sarhoşken fikrini değiştirdi, zaten ağzını havluyla bağlayıp yüz üstü yatırdılar, külotunu yırtıp deliklerimi yoğurmaya başladılar. Direnmeye karar verdim ama öyle oldu. Beni sıkıca tuttular, birinin yüzüme tokat attığını bile anlamadım ve sadece kaltağın sesini sessizce duydum. Tamamen korkmuştu ve başka ne bekleyeceğini bilmiyordu. Her şey burada başladı, ilk sikin amıma itildiğini hissettim, ilk başta biraz acı vericiydi. Erkekler yaklaşık 35 veya 40 yaşlarında görünüyordu ve o zamanlar üyeleri oldukça iri görünüyordu. İlk sikişen kişi hızını artırdı ve benimki içimde anlaşılmaz bir his olduğunu anlamaya başladı. Sanki bir an önce bitmesini istiyormuşum gibi geliyordu ama bu duygudan dolayı beni ne kadar uzun süre becerebilecekleri merakına kapılmaya başladım. O saatte saat gece 2 civarındaydı. Ben düşüncelerimi bir yığın halinde toplarken, ilki geldi ve çok sıcak bir dalganın içimde belirdiğini ve tüm amımı doldurduğunu hissettim. İşte ikincisi, içeri girdiğinde artık bir sonraki üyenin neler yapabileceğini hissetmek istediğim kadar korkutucu değildi. İşte o an kir, acı ve aşağılanma arasındaki çizginin kırıldığını ve bunun daha uzun sürmesi arzusuna dönüştüğünü düşündü. Benimki işleri daha kolay ve rahat hale getirebilmek için poz vermeye başladı. Benimle seviştiğim düşüncesi hala onun kafasındaydı ve ben de aradan daha uzun zaman geçtiği ve daha fazla erkeğin olduğu gerçeğini düşünüyordum. Bunun böyle olduğunu anladım. Çılgınca hız bir orgazma yol açtı, geldi ve ona yaklaşık 5 dakika sürmüş gibi geldi. Onu kapatan orgazmdı. Ne kadar sürdü bilmiyorum ama beni dünyaya geri getirmeye başladılar. Uyandı ve
hiçbir şeyi ya da başka kimin olacağını anlamadı. Etrafına baktı ve spermlerle kaplıydı. Başka kimin ona yeni bir orgazm verebileceğini sessizce izledi. Ve gövdelerini uyumlaştırdılar ve gelişigüzel öpüşüp gittiler. Hâlâ orada yatıyordu ve benim neye geldiğimi düşünüyordu. Bu şekilde fahişe oluyorlar.
These users thanked the author Makhudik76 for the post (total 5):
Sibiryak89, Fedor36, sapık, sparco, Fargal94
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

ScromnayaLady: 05 May 2022, 00:02 eğer bu bir oyun değil de gerçek bir tecavüzse
Burası komik...
Hayatta her şey olabilir. Tecavüz zulüm tecavüz[/url] sadizmdir. Belki birisi hoşuna gider ama tamamen orijinal olması gerekiyor. Tecavüz "tecavüz"ün basit bir zorlama eylem olduğu gibi... Kaba bir biçimde bile... Orgazma yol açmayabilir. Ya da yapacak ama hemen değil...
Kısacası bir arkadaş vardı. Öz babası tarafından tecavüze uğradı. Veya "tecavüz edildi". 10 yaşlarındaydı Hikaye uzun ama sonradan nasıl yansıdı anladığım kadarıyla... Sadece sert seksle orgazm oldu. Çok kaba. Kaba olmayan kişi onu sinirlendirdi. Neden orayı karıştırıyorsun diye bağırabilirdi. Daha güçlü!!! Babasıyla seks yaparken orgazm olup olmadığını bilmiyorum - söylemedi. Ama ben öyle olduğundan şüpheleniyorum. Belki hemen değil. Ama bir yetişkin olarak durum böyle.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Fedor36, sapık
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by İsveç125 »

fedor36: 30 Dec 2021, 00:22 Arkadaşım geçenlerde gizli fantezisinin tecavüze uğramak olduğunu itiraf etti.
Ciddi sonuçları olmayan gerçek. Bilmiyor, belki gerçek hayatta bundan hoşlanmayacaktır.
Ve her zaman ilgimi çekmişti: Bir kadın tecavüz sırasında orgazm yaşayabilir mi?
Sizin fikriniz nedir? Birisi duygularını paylaşabilir mi?
Bunu kimsenin başına istemem(((
Kola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Kola »

Bir gün eşimle tartıştık. Tartışma çok gürültülüydü. Eski şikâyetler ortaya çıktı. Ve sonra benim için beklenmedik bir şekilde üzerime koşuyor ve kıyafetlerimi yırtmaya başlıyor. Onu ittim ama durmadı. Çatışma 10-15 dakika sürdü. Kavgadan sonra ağızda kötü bir tat hissettim çünkü seks istemiyordum. Ona vurmaya cesaret edemedim. Bu yüzden vazgeçtim. Bana oral seks yapmaya başladı. Penisim ayağa kalktığında üzerime oturdu ve seks yaptı. Daha sonra hızla giyindim ve işe koştum. Çantamı toplayıp başka bir daireye gittim. Kendimi savunamayacağıma dair hoş olmayan bir duyguya kapıldım. Kadının beni zorla götürebildiğini. Ama ona da vuramadım. Yolda başka bir daireye giderken eşim işten SMS gönderdi. Kötü ruh halinden dolayı özür dilemek için yazdım. Daha sonra gittiğimi öğrendiğinde geri dönmemi istedi. İstediği şeyin çöp olmadığını, beni zorla götürdüğünü hâlâ anlamamıştı.
These users thanked the author Kola for the post:
sapık
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şamanakalar »

Sert seks ile gerçek tecavüz arasında büyük bir fark var. Ve ikinci durumda kız biraz zevk alsa bile, bu muazzam ahlaki ve psikolojik travmadan daha ağır basmayacaktır.
Seks ve ilişkilerde derin düzeyde güven yoksa, hiçbir durumda iyi olmayacaktır. Tecavüzden sonra asıl sorun genel olarak erkeklere olan güvende yaşanacak gibi görünüyor. Yani bunun fantezinizi çözmek yerine seks hayatınızı mahvetmesi daha muhtemel.

Eh, sert seks fetişi etrafında koca bir endüstri var. Keşke aslında rızaya dayalı bir "oyun" olsaydı.
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352

Unread post by İskender »

Tania: 25 Sep 2022, 21:56 Yanıt: Tecavüz sırasında orgazmŞikâyetKısa alıntıTeşekkürler
Tania’nın mesajı » 25 Eylül 2022, 21:56

Tecavüz sırasında zevk ve orgazm hakkında yazanlar, tecavüz sırasında orgazm hakkında yazanlar ne olduğunu anlamıyorlar hakkında konuşuyorlar. Gerçek tecavüz Bu çoğunlukla bir dayaktır, sıklıkla yaralanmalara, psikolojik aşağılamaya ve tehditlere neden olur ve çoğu zaman çok kötü sonuçlanır. Dolayısıyla öldürme düşüncesi bile, öldürmeme, yırtma, bulaştırma ve tüm bunların bir arada olması..... peki sonra akrabalar, varsa koca, çocuklar nasıl olacak!? Bu ne büyük mutluluk olabilir....
Yazar Taniya’ya bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 3):
Sibiryak89, Ivanovich, biboysissy
Bir zamanlar anal seks ve çifte seksten hoşlanan, hatta bir arkadaşımın ilgisini çeken evli bir kızla arkadaştım, bir kez bana her zaman boşalan konuşmacıyı neden sevdiğini anlattı. Bir yaz, o ve arkadaşları şarap içip bekar hayatına veda etti ve yüzmek için göle gitmeye karar verdi. Yollarımızı ayırdık ve bir saat sonra göl kenarında buluşmak üzere sözleştik. Kısa bir etek ve korsajsız bir üst giydim. Dışarı çıktı, elini salladı, arabaya bindi ve yola çıktı. Şoförle ne kadar açık konuştuğumu hatırlamıyorum ama otoyoldan göle değil ormana doğru döndü. Onu arabadan çıkardı ve yüzüne silah dayadı, kaportanın üzerine doğru eğdi ve sikmeye başladı. Bitirdiğinde onu emmeye zorladı, sertleşince tekrar kaportanın üzerine eğilip kıçından sikmeye başladı. Hikâyenin sonunda şöyle diyor: Aradan yıllar geçti ama bu anal orgazmı hâlâ unutamıyorum. Ve kocam ne yazık ki anal seksi kabul etmiyor.
These users thanked the author İskender for the post (total 4):
Fedor36, sapık, Fargal94, hayalet
Vici
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Vici »

Neyse ki, bununla hiçbir zaman uğraşmak zorunda kalmadım. Tanıdık olmayan erkekler ilgi gösterir ve birbirlerini tanımaya çalışırlardı, ancak böyle anlarda hızla ayrıldım çünkü sokakta nadiren yalnız yürüyorum ve kural olarak yakınlarda arkadaşlarım veya akrabalarım var. Tecavüz sırasında orgazm olup olmadığı benim için tam olarak açık değil. Ama dedikleri gibi, tat ve renk, yani eğer biri bundan hoşlanırsa, o zaman bu kendi işidir)
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352

Unread post by İskender »

Sıradan bir insanın tecavüz sırasında orgazm yaşaması, en “kültürel” olsa bile imkansızdır. Büyük olasılıkla, bu daha önce de olmuştur (örneğin okulda), ancak yalnızca daha hafif bir biçimde ve büyük olasılıkla bir kereden fazla memnuniyetle ilişkili şiddete psikolojik yatkınlık.
These users thanked the author İskender for the post:
hayalet
anton.petrov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by anton.petrov »

Eski sevgilim bana nasıl tecavüze uğradığını anlattı
These users thanked the author anton.petrov for the post:
sapık
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

anton.petrov: 08 Dec 2022, 19:59 Eski sevgilim bana nasıl tecavüze uğradığını anlattı
Ve tabii ki hoşuna gitti, orgazm yaşadı ve tekrarlama hayalleri kurdu BT!?
anton.petrov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Hoşuna gitmedi. Ama telefonda konuştuğunda hemen geldim
These users thanked the author anton.petrov for the post:
sapık
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

anton.petrov: 08 Dec 2022, 20:06 Beğenmedi. Ama o telefonda konuşurken hemen yanına geldim
Güzel, hoş bir sohbet, muhtemelen "telefon seksi"
anton.petrov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Hayır, bana bir sorun olduğunu yazdı. Aradım ve uzun süre mırıldandı, bir şekilde ona ne olduğunu sordu. Tecavüze uğradığını söylüyorlar, bir şekilde ona destek olacağımı düşündü, bu beni daha çok heyecanlandırdı) peki, mümkün olduğunca fazlasını öğrenmeye çalışalım
Hornet40
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Hornet40 »

tecavüz[/url] bir oyun değil, pek olası değil..
Ve tanıdıkların "eşleri" hakkındaki tüm bu hikayeler ve onların hikayeleri
Bunlar erkeklerin fantezileri. .
Evet ben de bir erkeğim ama şiddetle orgazmın olacağını çok iyi anlıyorum. Belki birileri bunu yapmıştır ama bunun olasılığı son derece düşüktür.
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by sapık »

Kız arkadaşım Tanya yirmi yaşındayken tecavüze uğradığını itiraf etti ve bu beni çok tahrik etti. Ona ikili duygularım olduğunu söyledim; bir yandan onun için endişeleniyorum, diğer yandan tecavüze uğradığı için çok heyecanlıyım. Ve bana detaylı olarak anlattı.
Genel olarak şehirde geçirilen bir günün ardından o ve arkadaşı çoktan biraz içki içmiş ve eve dönüyorlardı. Üstelik her ikisinin de o gün kavga ettikleri erkek arkadaşları vardı. Çocuklar evde onları bekliyorlardı. Aniden yakınlarda bir araba durdu. İki adam dışarı çıktı ve onları neredeyse zorla arabaya sürüklediler. Daha sonra şehir dışına çıktık. Başka bir adamın onları beklediği hamamın önüne geldik. Kızlar zaten korkmuştu. Orada kızlara direnmemeleri, her şeyin yoluna gireceği söylendi. Biraz eğlenin ve kızları alın.
Sonra şirket bölündü. Arkadaşım iki adam tarafından götürüldü ve benimki de bir kişiyle kaldı. Onu havuza götürdü. Tanya korkudan titriyordu. Adam ona soyunmasını emretti. İtaatkar bir şekilde soyundu ve onu havuza attı. Daha sonra havuza kendisi tırmandı ve Tanya’ya doğru yüzdü. Erkek arkadaşı olduğunu söyleyerek ağladı ve kendisine dokunmamasını istedi. Ancak bunun tecavüzcü üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Onu kendine doğru çekti ve suyun içinde sikmeye başladı. Bu uzun süre devam etti, istediği gibi çevirdi. Tanya şehvetli bir kız ve eğlenmeye başladı ve hatta tecavüzcüyle birlikte oldu. Daha sonra söylediği gibi, adam onu ​​iyice becerdi.
Sonra Tanya ve herif geri döndüler ve yolda arkadaşının birlikte kullanıldığını gördüm. Birini emdi ve ikincisi onu arkadan becerdi. MFM’yi ilk kez canlı olarak görüyordum)
Kızlar götürülüp otoyola bırakıldı. Yürüdüler ve normal bir otobüse bindirildiler. Hala sarhoş olan kızlar sabaha karşı eve geldiler. Tanya, erkek arkadaşının sinirlendiğini, içinden çıkamadığını ve skandal başlattığını söyledi. O zaman tecavüze uğradıklarını ona itiraf etmedi. Erkek arkadaşıma çok sonra itiraf ettim. Zaten benim için ayrıldığında.
These users thanked the author sapık for the post (total 2):
Fedor36, Sibiryak89
canavarca
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by canavarca »

Bir tür film vardı, adını hatırlamıyorum.
Tam öyle bir an: Sokakta bir adam bir kadına yaklaştı; Mücadele ediyor, çığlık atıyor, tırmalıyor ama adam ondan daha güçlü. Genelde sikişmeye başladı, çığlık attı, çığlık attı, çığlık attı ve sonra inlemeye başladı... zevkle))
Gözyaşları vardı ama bir vızıltı duydu. Bir tür kadın rüyası)
Andrey1980
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Andrey1980 »

Bana öyle geliyor ki bir kadın asla gerçek tecavüzden hoşlanmayacak! Ve sonra kendini kirli sayacak!
These users thanked the author Andrey1980 for the post (total 2):
Tanya, Sibiryak89
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343

Unread post by sapık »

Andrey1980: 22 Jan 2023, 18:01 Bence
işin gerçeği tüm insanların farklı olmasıdır. Ve farklı sapkınlıklarla ilgileniyorlar. Yani her şey oldukça mümkün.
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Hız Adamları »

Vera665: 30 Dec 2021, 20:05 .Tecavüz durumunda orgazm olma ihtimali düşüktür
Katılmıyorum. Her şey birçok duruma bağlıdır ve birçok durum vardır. Tecavüze uğrayan bir kadın inanılmaz bir orgazm yaşadı. Daha sonra hayal ettim ve bunu tekrarlamak istedim.
These users thanked the author Hız Adamları for the post:
Mart
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by yedili »

Tecavüz sırasında orgazm, kadının hayatını kurtarmak için kendini savunmasının biyolojik bir işlevidir. Bu, yetiştirilme tarzı ve ona karşı tutum gibi psikolojik yönlerle herhangi bir bağlantısı olmadan gerçekleşir.
ira. kafa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by ira. kafa »

fedor36: 30 Dec 2021, 00:22 tecavüz sırasında orgazm mı??
Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Bazen ben de tecavüze uğramak istiyorum. Özellikle ağızdan. Ama bu çok fantezi
These users thanked the author ira. kafa for the post (total 5):
Fedor36, Sibiryak89, frenk, Fan, Mart
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

ira.holova: 19 Feb 2023, 20:00
fedor36: 30 Dec 2021, 00:22 orgazm tecavüz sırasında mı??
Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Bazen ben de tecavüze uğramak istiyorum. Özellikle ağızdan. Ama bu sadece bir fantezi
Fantazi için bu çok uygun. Ama gerçek hayatta... :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
hayalet
ira. kafa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by ira. kafa »

niqk: 19 Feb 2023, 20:08Ama gerçek hayatta...
Gerçek hayatta öyle değildi. Sert seks sayılmaz)
These users thanked the author ira. kafa for the post (total 2):
Geçit, Fan
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

ira.holova: 19 Feb 2023, 20:17
niqk: 19 Feb 2023, 20:08Ama gerçek hayatta...
Gerçek hayatta öyle değildi. Sert seks sayılmaz)
Şanslı diyebilirsin!.. :daypyat:
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by hadi »

Tecavüz yoluyla orgazm olmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Tecavüz demek ki kadın istemiyor, yoksa kendini ele verecekti. Ve eğer kendi isteği dışında istemiyorsa, o zaman ne tür bir orgazm olabilir?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

d3nan: 19 Feb 2023, 20:54 Tecavüz yoluyla orgazma ulaşılabileceğini düşünmüyorum. Tecavüz demek ki kadın istemiyor, yoksa kendini ele verecekti. Ve eğer kadın kendi isteği dışında istemezse nasıl bir orgazm olabilir?
Vücut her zaman orgazma ayak uyduramaz. zihin. Kişiye karşı sadece arzu değil, tiksinti de vardır ve beden heyecanlanır. Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama olan bu.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
frenk, Fan
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 19 Feb 2023, 21:09 Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama olan bu.
Günah ama
Her şey mümkün . Bilmiyorum. Mesela ben istemediğimde kalkmadığını tecrübelerimden biliyorum.. Bir zamanlar ben istemeyince çabalayan bir kadın vardı. Kalkmadığım için olmadı.
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

tanıdık bir duygu. Bir kadının tırmanması hoş bir deneyim değil ama ona şaplak atma arzusu da yok. Gevşek sikinizi gösterip ruh haliniz hakkında bir şeyler mırıldanmanız iyidir, ancak tehlikeli durumlarda ereksiyonunuz başarısız olur, özellikle de "lütfen uzanın ve kalkmayın" mantrasını okumaya başladığınızda :D
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 19 Feb 2023, 21:29
Marinka: 19 Feb 2023, 21:09 Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama öyle.
günah ama
Her şey mümkün. Bilmiyorum. Mesela ben istemediğimde kalkmadığını tecrübelerimden biliyorum.. Bir zamanlar ben istemeyince çabalayan bir kadın vardı. Kalkmadığım için yürümedi.
O zaman neden istemedin ve eğer kalkarsan o nasıl denedi? istemedin mi? Lütfen daha ayrıntılı olarak açıklayın.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fedor36
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Marinka: 19 Feb 2023, 21:09
d3nan: 19 Feb 2023, 20:54 Tecavüz yoluyla orgazma ulaşılabileceğini düşünmüyorum. Tecavüz demek ki kadın istemiyor, yoksa kendini ele verecekti. Ve eğer kadın kendi isteği dışında istemezse nasıl bir orgazm olabilir?
Vücut her zaman orgazma ayak uyduramaz. zihin. Kişiye karşı sadece arzu değil, tiksinti de vardır ve beden heyecanlanır. Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama olan bu.
Muhtemelen her şey mümkün, ama korkunç bir olay yaşandığında buna benzer bir şey çok yakın gelecekte tüm vücudu donduracak... Bilmiyorum. Tüm düşünceler şimdi o ya da onlar işini bitirecek ve..... öldürecek mi yoksa ayrılacak mı??? Sonuçta yüzlerini gizlemiyorlar, ne olacak... Genel olarak bilmiyorum, bilmiyorum.
These users thanked the author Tanya for the post:
Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tania: 19 Feb 2023, 21:49
Marinka: 19 Feb 2023, 21:09
d3nan: 19 Feb 2023, 20:54 Tecavüz yoluyla orgazm olabileceğini düşünmüyorum. Tecavüz demek ki kadın istemiyor, yoksa kendini ele verecekti. Ve eğer kadın kendi isteği dışında istemezse nasıl bir orgazm olabilir?
Muhtemelen her şey mümkün, ama korkunç bir olay yaşandığında buna benzer bir şey çok yakın gelecekte tüm vücudu donduracak... Bilmiyorum. Tüm düşünceler şimdi o ya da onlar işini bitirecek ve..... öldürecek mi yoksa ayrılacak mı??? Sonuçta yüzlerini gizlemiyorlar, ne olacak.... Genel olarak bilmiyorum, bilmiyorum.
Eğer sizi kısıtlıyorsa cinsel ilişki imkansız hale gelir.
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 19 Feb 2023, 21:43 o zaman neden istemedin ve eğer istemiyorsan o nasıl denedi? Lütfen daha detaylı açıklayın
Bir kadınla ilişkim vardı (o zamanlar benim için o, ona ve benim yaşıma göre bir kadındı) 14 yaşındaydı, 22 yaşındaydı. Bu benim ilk kadınımdı, onunla üç yıl süren seks yaptım. Evimize dahil oldu, bizi ziyarete geldiklerinde seks yaptık. Bir yol buldular. Sonunda o aşık oldu ama ben aşık olmadım. Tamamen cinsel bir ilgim vardı. Ve 17 yaşımdayken başka bir kıza aşık oldum ve ona olan ilgimi tamamen kaybettim. O da bizim misafirimizdi ve her fırsatta benimle yatmaya çalışıyordu. Dokun, okşa, oral seks yap. Çoğu zaman basitçe yaptım ama bazen onun ısrarı üzerine bana dokunmasına izin verdim (örneğin uyuyordum, gece odaya girdim ve okşamaya veya dokunmaya başladım, uyandım, öyle olduğunu fark ettim) ama penisim onun ellerine, okşamalarına bakmadan öylece asılı kaldı ve asılı kalmaya devam etti.. Ne bir istek ne bir heyecan vardı ve sonunda her şey bitti.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Marinka: 19 Feb 2023, 21:52
Marinka: 19 Feb 2023, 21:09 Beden her zaman zihnin hızına yetişemez. Kişiye karşı sadece arzu değil, tiksinti de vardır ve beden heyecanlanır. Nasıl çalıştığını bilmiyorum ama olan bu.
Muhtemelen her şey mümkün, ama korkunç bir olay yaşandığında buna benzer bir şey çok yakın gelecekte tüm vücudu donduracak... Bilmiyorum. Tüm düşünceler şimdi o ya da onlar işini bitirecek ve..... öldürecek mi yoksa ayrılacak mı??? Sonuçta yüzlerini gizlemiyorlar, ne olacak.... Genel olarak bilmiyorum, bilmiyorum.
Eğer sizi kısıtlıyorsa cinsel ilişki imkansız olacaktır.
Evet, bu cinsel ilişki değil, tecavüz....hıh, ah.
These users thanked the author Tanya for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”