Annem arkadaşlarımla flört ediyor, bu normal mi?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Annem arkadaşlarımla flört ediyor, bu normal mi?

Unread post by JoyMen99 »

Annemle yaşıyorum. Babam gittikten sonra uzun bir depresyona girdim. Bir şekilde dikkatini dağıtmak ve evden çıkarmak için onu üniversitedeki sınıf arkadaşlarıyla takılmaya davet etmeye başladı. Çoğunlukla bizim evde. Ve her şey yoluna girecekti, daha mutlu oldu ama bir sorun ortaya çıktı - ne kadar çok içerse, arkadaşlarıyla o kadar çok flört ediyor. Rahatsız oluyorum ama erkekler bundan sadece memnun oluyor((Suçlamalarıma ve skandallarıma tek bir cevap var: “37 yaşındayım, hala gencim ve ilgiden hoşlanıyorum.”((Önceden öyleydim) Annemin zayıf olması, güzel bir kız olması ve erkeklerin ona bakması her zaman gurur vericiydi.
Bu nasıl bitecek? :(
These users thanked the author JoyMen99 for the post:
Sapık
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annem arkadaşlarımla flört ediyor bu normal mi?

Unread post by Sapık »

Kesinlikle normal, özellikle yakınlarda bir erkek yoksa veya uzun süre seks yapılmadıysa. Ve pek çok kadın genç ve güçlü erkeklerden hoşlanır :)
Bu, annenin bir yetişkin olarak bitirmeye karar vermesi gibi sona erecek, kardeşim) sonuçta ve depresyondan sonra birçok şeye farklı bakıyorsun :göz kırp:
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Sapık: 08 Sep 2022, 00:14 Bu kesinlikle normaldir, özellikle yakınlarda bir erkek yoksa veya uzun süre seks yapılmadıysa. Ve pek çok kadın genç ve güçlü erkeklerden hoşlanır
Bu, annenin bitirmeye karar verdiği şekilde bitecek kardeşim) sen hala bir yetişkinsin ve depresyondan sonra birçok şeye farklı bakıyorsun
Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilecek mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum...
Sapık
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Sapık »

JoyMen99: 08 Sep 2022, 00:31 Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilir mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum...
Çöpteki bir sarhoş bunu yapamaz, sen Sağ. Benim düşünceme göre, zaten bildiğiniz gibi sınıf arkadaşlarınızla konuşmak, korkutmak veya açıklamak, ipucu vermek daha iyidir. Evet ve anneyle sohbet de edebiliriz, anladığım kadarıyla sen artık ailenin reisisin. Size çok yalvarıyorum, bana saldırmayın, ayrılık sonrası depresyon zor bir şeydir, benzer örnekleri hayatımda da gözümün önünden geçti.
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Sapık: 08 Sep 2022, 00:37
Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilecek mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum...
Çöpteki bir sarhoş bunu yapamaz, sen Sağ. Benim düşünceme göre, zaten bildiğiniz gibi sınıf arkadaşlarınızla konuşmak, korkutmak veya açıklamak, ipucu vermek daha iyidir. Evet ve anneyle sohbet de edebiliriz, anladığım kadarıyla sen artık ailenin reisisin. Size çok yalvarıyorum, bana saldırmayın, ayrılık sonrası depresyon zor bir şeydir, hayatımda da benzer örnekler vardı gözümün önünde.
Sınıf arkadaşlarımla konuştum ama onları aptalca kışkırttığı davranışından sonra, sadece onu nasıl sarhoş edeceklerini düşünüyorlar...
Her şeyi aptalca ilgiden hoşlandığı gerçeğine indirgiyor. .
Sapık
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Sapık »

Flörtleşme ne kadar zaman önce başladı? Dostum, hemen dürüst olacağım, annenin açıkça flört etmesi ve erkeklerin onunla toplu seks yapmak istemesi hoşuma gidiyor. Ayrıca sana bundan nasıl kaçınacağını da anlatacağım, alınma)
Ya da belki hemen annene erkeklerin seni istediğini söyleyebilirsin, hazırlar ve sırayla ve birdenbire, hadi, onlara dikkat et diyorlar)
Evet, sen de ayakta durmak istemiyorsun kapının dışında şişiyor veya yanlışlıkla annenizin el salladığını veya dudaklarını şapırdattığını görüyorsunuz

Eğer bunu uydurmuyorsanız, bu çok heyecan verici :oops:
These users thanked the author Sapık for the post:
hayalet
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Sapık: 08 Sep 2022, 01:00 Tüm flörtleşmeler uzun zaman önce mi başladı? Dostum, hemen dürüst olacağım, annenin açıkça flört etmesi ve erkeklerin onunla toplu seks yapmak istemesi hoşuma gidiyor. Ayrıca sana bundan nasıl kaçınacağını da anlatacağım, alınma)
Ya da belki hemen annene erkeklerin seni istediğini söyleyebilirsin, hazırlar ve sırayla ve birdenbire, hadi, onlara dikkat et diyorlar)
Evet, sen de ayakta durmak istemiyorsun kapının dışında şişiyor veya yanlışlıkla annenizin el salladığını veya dudaklarını şapırdattığını görüyorsunuz

Bunu uydurmuyorsanız, bu çok heyecan verici :oops:
Dört yıl sonra, bir arkadaşım tarafından yıpratıldıktan sonra.
Ona flörtün ileri gideceğini ve erkeklerin gerçekten de bacaklarını zorla ayırıyor.... sanki kendisi öyle değilmiş ve sanki ben bir aptalmışım gibi ilgi çekiyormuş gibi güceniyor.
Evden ayrılacağım... İstemiyorum çığlıklarını ve çığlıklarını duymak...
Bu bir fantezi değil. Anlayamıyorum, o gerçekten bir fahişe mi ve onu sikecekler mi, yoksa flört etmekten daha ileri gitmeyecek mi?
hayalet
Sapık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Sapık »

JoyMen99: 08 Sep 2022, 01:06 Dört yıl sonra, bir arkadaşı tarafından yıpratıldıktan sonra.
Ona flört etmenin çok ileri gideceğini ve erkeklerin bacaklarını ayırmaya zorlayacağını söyledim.... Sanki o öyle değilmiş gibi alınıyor ve benim aptal gibi sadece ilgi odağı oluyor.
Evden ayrılacağım...Onun çığlıklarını ve çığlıklarını duymak istemiyorum...
Bu bir fantezi değil. Anlayamıyorum, o gerçekten bir fahişe mi ve onu sikecekler mi, yoksa flört etmekten ileri gitmeyecek mi?
Yapmadım’ Bir arkadaşı yıpratmayı anlayamıyorum
Senin için de aynı durumun geçerli olmadığını söylüyor oğlum.
İstediğin yere, nasıl istersen git. Diğer taraftan bakın, bir kadın aktif olduğu için buna ihtiyaç duyuyor ve siz vazgeçiyorsunuz.
Onun fahişe olup olmadığını annesi dışında kimse bilmiyor.
Hadi asıl meseleye geçelim gerçekler: flört var, seks yok, Anladığım kadarıyla kimse pati atmıyor veya mesaj atmıyor. İnsan, eve getirdiğiniz kişilerle istediği gibi dinlenir)
Bu sizin de bundan hoşlandığınızı düşündürür, çünkü buradasınız ve bir psikolog veya seksologla değil, onlar hala marjinal)
nPy Sy. Annenin fotoğrafı var mı? Erkeklerin sakıncası yoksa kesinlikle çok güzel :roll:
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Sapık: 08 Sep 2022, 01:15 Arkadaşımın aşınma ve yıpranmasını anlamadım
Senin için de aynı durumun geçerli olmadığını söylüyor oğlum.
İstediğin yere, nasıl istersen git. Diğer taraftan bakın, bir kadın aktif olduğu için buna ihtiyaç duyuyor ve siz vazgeçiyorsunuz.
Onun fahişe olup olmadığını annesi dışında kimse bilmiyor.
Hadi asıl meseleye geçelim gerçekler: flört var, seks yok, Anladığım kadarıyla kimse pati atmıyor veya mesaj atmıyor. İnsan istediği gibi dinlenir, eve getirdiğiniz kişilerle)
Bu sizin de hoşunuza gittiğini düşündürür, buradasınız ve bir psikolog ya da seksologla değil, onlar hala marjinal) nPy Sy. Annenin fotoğrafı var mı? Elbette
Dört yıl önce evde bir arkadaşımla oturuyordum. Her zaman ona dudaklarını yaladı ve bu kadar güzel bir annem olduğu için kıskanıyordu. Arkadaşından çöpte içki içmeye geldi. Arkadaş odadan çıktı ve onu aramaya gittiğimde, arkadaşın annemi nasıl ele geçirdiğini, onun altında uluduğunu, inlediğini ve dışarı çıkmaya çalıştığını gösteren bir resim gördüm... Aslında o, fırsattan yararlanarak, içki içiyor olması, bacaklarını zorla ayırması ..
Ve beni görünce onu daha da sert dövmeye başladı...

Bundan sonra, 4 yıl boyunca içki içmedi. Ve şimdi tekrar.

Çok flört ediyor ama balkonda onu sıkıştırmaya çalıştıklarında karşılık verdi...

Şöyle davranması beni çileden çıkarıyor sarhoşken bir sürtük ve arkadaşlarının onu zorla sikmesine aldırış etmiyorum....
Ona bir ders vermek için.
These users thanked the author JoyMen99 for the post (total 2):
PavelNokia, hayalet
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by İçi Boş Şövalye »

JoyMen99, bu kesinlikle normal
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”