Annemle yaşıyorum. Babam gittikten sonra uzun bir depresyona girdim. Bir şekilde dikkatini dağıtmak ve evden çıkarmak için onu üniversitedeki sınıf arkadaşlarıyla takılmaya davet etmeye başladı. Çoğunlukla bizim evde. Ve her şey yoluna girecekti, daha mutlu oldu ama bir sorun ortaya çıktı - ne kadar çok içerse, arkadaşlarıyla o kadar çok flört ediyor. Rahatsız oluyorum ama erkekler bundan sadece memnun oluyor((Suçlamalarıma ve skandallarıma tek bir cevap var: “37 yaşındayım, hala gencim ve ilgiden hoşlanıyorum.”((Önceden öyleydim) Annemin zayıf olması, güzel bir kız olması ve erkeklerin ona bakması her zaman gurur vericiydi.
Bu nasıl bitecek?
These users thanked the author JoyMen99 for the post:
Annemle yaşıyorum. Babam gittikten sonra uzun bir depresyona girdim. Bir şekilde dikkatini dağıtmak ve evden çıkarmak için onu üniversitedeki sınıf arkadaşlarıyla takılmaya davet etmeye başladı. Çoğunlukla bizim evde. Ve her şey yoluna girecekti, daha mutlu oldu ama bir sorun ortaya çıktı - ne kadar çok içerse, arkadaşlarıyla o kadar çok flört ediyor. Rahatsız oluyorum ama erkekler bundan sadece memnun oluyor((Suçlamalarıma ve skandallarıma tek bir cevap var: “37 yaşındayım, hala gencim ve ilgiden hoşlanıyorum.”((Önceden öyleydim) Annemin zayıf olması, güzel bir kız olması ve erkeklerin ona bakması her zaman gurur vericiydi. Bu nasıl bitecek? :(
Kesinlikle normal, özellikle yakınlarda bir erkek yoksa veya uzun süre seks yapılmadıysa. Ve pek çok kadın genç ve güçlü erkeklerden hoşlanır :)
Bu, annenin bir yetişkin olarak bitirmeye karar vermesi gibi sona erecek, kardeşim) sonuçta ve depresyondan sonra birçok şeye farklı bakıyorsun :göz kırp:
Kesinlikle normal, özellikle yakınlarda bir erkek yoksa veya uzun süre seks yapılmadıysa. Ve pek çok kadın genç ve güçlü erkeklerden hoşlanır :) Bu, annenin bir yetişkin olarak bitirmeye karar vermesi gibi sona erecek, kardeşim) sonuçta ve depresyondan sonra birçok şeye farklı bakıyorsun :göz kırp:
Sapık: ↑08 Sep 2022, 00:14
Bu kesinlikle normaldir, özellikle yakınlarda bir erkek yoksa veya uzun süre seks yapılmadıysa. Ve pek çok kadın genç ve güçlü erkeklerden hoşlanır
Bu, annenin bitirmeye karar verdiği şekilde bitecek kardeşim) sen hala bir yetişkinsin ve depresyondan sonra birçok şeye farklı bakıyorsun
Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilecek mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum...
[quote=Sapık post_id=108042 time=1662585283 user_id=10335] Bu kesinlikle normaldir, özellikle yakınlarda bir erkek yoksa veya uzun süre seks yapılmadıysa. Ve pek çok kadın genç ve güçlü erkeklerden hoşlanır Bu, annenin bitirmeye karar verdiği şekilde bitecek kardeşim) sen hala bir yetişkinsin ve depresyondan sonra birçok şeye farklı bakıyorsun [/quote] Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilecek mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum...
JoyMen99: ↑08 Sep 2022, 00:31
Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilir mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum...
Çöpteki bir sarhoş bunu yapamaz, sen Sağ. Benim düşünceme göre, zaten bildiğiniz gibi sınıf arkadaşlarınızla konuşmak, korkutmak veya açıklamak, ipucu vermek daha iyidir. Evet ve anneyle sohbet de edebiliriz, anladığım kadarıyla sen artık ailenin reisisin. Size çok yalvarıyorum, bana saldırmayın, ayrılık sonrası depresyon zor bir şeydir, benzer örnekleri hayatımda da gözümün önünden geçti.
[quote=JoyMen99 post_id=108048 time=1662586308 user_id=10269] Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilir mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum... [/quote] Çöpteki bir sarhoş bunu yapamaz, sen Sağ. Benim düşünceme göre, zaten bildiğiniz gibi sınıf arkadaşlarınızla konuşmak, korkutmak veya açıklamak, ipucu vermek daha iyidir. Evet ve [url=viewtopic.php?t=5312]anneyle[/url] sohbet de edebiliriz, anladığım kadarıyla sen artık ailenin reisisin. Size çok yalvarıyorum, bana saldırmayın, ayrılık sonrası depresyon zor bir şeydir, benzer örnekleri hayatımda da gözümün önünden geçti.
Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilecek mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum...
Çöpteki bir sarhoş bunu yapamaz, sen Sağ. Benim düşünceme göre, zaten bildiğiniz gibi sınıf arkadaşlarınızla konuşmak, korkutmak veya açıklamak, ipucu vermek daha iyidir. Evet ve anneyle sohbet de edebiliriz, anladığım kadarıyla sen artık ailenin reisisin. Size çok yalvarıyorum, bana saldırmayın, ayrılık sonrası depresyon zor bir şeydir, hayatımda da benzer örnekler vardı gözümün önünde.
Sınıf arkadaşlarımla konuştum ama onları aptalca kışkırttığı davranışından sonra, sadece onu nasıl sarhoş edeceklerini düşünüyorlar...
Her şeyi aptalca ilgiden hoşlandığı gerçeğine indirgiyor. .
[quote=Sapık post_id=108051 time=1662586658 user_id=10335] [quote=JoyMen99 post_id=108048 time=1662586308 user_id= 10269] Ne zaman sarhoş olacağına karar verebilecek mi...? Yetişkin erkeklerin onun “kararı” olmasa bile bacaklarını açacağını düşünüyorum... [/quote] Çöpteki bir sarhoş bunu yapamaz, sen Sağ. Benim düşünceme göre, zaten bildiğiniz gibi sınıf arkadaşlarınızla konuşmak, korkutmak veya açıklamak, ipucu vermek daha iyidir. Evet ve [url=viewtopic.php?t=5312]anneyle[/url] sohbet de edebiliriz, anladığım kadarıyla sen artık ailenin reisisin. Size çok yalvarıyorum, bana saldırmayın, ayrılık sonrası depresyon zor bir şeydir, hayatımda da benzer örnekler vardı gözümün önünde. [/quote] Sınıf arkadaşlarımla konuştum ama onları aptalca kışkırttığı davranışından sonra, sadece onu nasıl sarhoş edeceklerini düşünüyorlar... Her şeyi aptalca ilgiden hoşlandığı gerçeğine indirgiyor. .
Flörtleşme ne kadar zaman önce başladı? Dostum, hemen dürüst olacağım, annenin açıkça flört etmesi ve erkeklerin onunla toplu seks yapmak istemesi hoşuma gidiyor. Ayrıca sana bundan nasıl kaçınacağını da anlatacağım, alınma)
Ya da belki hemen annene erkeklerin seni istediğini söyleyebilirsin, hazırlar ve sırayla ve birdenbire, hadi, onlara dikkat et diyorlar)
Evet, sen de ayakta durmak istemiyorsun kapının dışında şişiyor veya yanlışlıkla annenizin el salladığını veya dudaklarını şapırdattığını görüyorsunuz
Eğer bunu uydurmuyorsanız, bu çok heyecan verici
These users thanked the author Sapık for the post:
Flörtleşme ne kadar zaman önce başladı? Dostum, hemen dürüst olacağım, annenin açıkça flört etmesi ve erkeklerin onunla toplu seks yapmak istemesi hoşuma gidiyor. Ayrıca sana bundan nasıl kaçınacağını da anlatacağım, alınma) Ya da belki hemen annene erkeklerin seni istediğini söyleyebilirsin, hazırlar ve sırayla ve birdenbire, hadi, onlara dikkat et diyorlar) Evet, sen de ayakta durmak istemiyorsun kapının dışında şişiyor veya yanlışlıkla annenizin el salladığını veya dudaklarını şapırdattığını görüyorsunuz
Eğer bunu uydurmuyorsanız, bu çok heyecan verici :oops:
Sapık: ↑08 Sep 2022, 01:00
Tüm flörtleşmeler uzun zaman önce mi başladı? Dostum, hemen dürüst olacağım, annenin açıkça flört etmesi ve erkeklerin onunla toplu seks yapmak istemesi hoşuma gidiyor. Ayrıca sana bundan nasıl kaçınacağını da anlatacağım, alınma)
Ya da belki hemen annene erkeklerin seni istediğini söyleyebilirsin, hazırlar ve sırayla ve birdenbire, hadi, onlara dikkat et diyorlar)
Evet, sen de ayakta durmak istemiyorsun kapının dışında şişiyor veya yanlışlıkla annenizin el salladığını veya dudaklarını şapırdattığını görüyorsunuz
Bunu uydurmuyorsanız, bu çok heyecan verici
Dört yıl sonra, bir arkadaşım tarafından yıpratıldıktan sonra.
Ona flörtün ileri gideceğini ve erkeklerin gerçekten de bacaklarını zorla ayırıyor.... sanki kendisi öyle değilmiş ve sanki ben bir aptalmışım gibi ilgi çekiyormuş gibi güceniyor.
Evden ayrılacağım... İstemiyorum çığlıklarını ve çığlıklarını duymak...
Bu bir fantezi değil. Anlayamıyorum, o gerçekten bir fahişe mi ve onu sikecekler mi, yoksa flört etmekten daha ileri gitmeyecek mi?
[quote=Sapık post_id=108056 time=1662588008 user_id=10335] Tüm flörtleşmeler uzun zaman önce mi başladı? Dostum, hemen dürüst olacağım, annenin açıkça flört etmesi ve erkeklerin onunla toplu seks yapmak istemesi hoşuma gidiyor. Ayrıca sana bundan nasıl kaçınacağını da anlatacağım, alınma) Ya da belki hemen annene erkeklerin seni istediğini söyleyebilirsin, hazırlar ve sırayla ve birdenbire, hadi, onlara dikkat et diyorlar) Evet, sen de ayakta durmak istemiyorsun kapının dışında şişiyor veya yanlışlıkla annenizin el salladığını veya dudaklarını şapırdattığını görüyorsunuz
Bunu uydurmuyorsanız, bu çok heyecan verici :oops: [/quote] Dört yıl sonra, bir arkadaşım tarafından yıpratıldıktan sonra. Ona flörtün ileri gideceğini ve erkeklerin gerçekten de bacaklarını zorla ayırıyor.... sanki kendisi öyle değilmiş ve sanki ben bir aptalmışım gibi ilgi çekiyormuş gibi güceniyor. Evden ayrılacağım... İstemiyorum çığlıklarını ve çığlıklarını duymak... Bu bir fantezi değil. Anlayamıyorum, o gerçekten bir fahişe mi ve onu sikecekler mi, yoksa flört etmekten daha ileri gitmeyecek mi?
JoyMen99: ↑08 Sep 2022, 01:06
Dört yıl sonra, bir arkadaşı tarafından yıpratıldıktan sonra.
Ona flört etmenin çok ileri gideceğini ve erkeklerin bacaklarını ayırmaya zorlayacağını söyledim.... Sanki o öyle değilmiş gibi alınıyor ve benim aptal gibi sadece ilgi odağı oluyor.
Evden ayrılacağım...Onun çığlıklarını ve çığlıklarını duymak istemiyorum...
Bu bir fantezi değil. Anlayamıyorum, o gerçekten bir fahişe mi ve onu sikecekler mi, yoksa flört etmekten ileri gitmeyecek mi?
Yapmadım’ Bir arkadaşı yıpratmayı anlayamıyorum
Senin için de aynı durumun geçerli olmadığını söylüyor oğlum.
İstediğin yere, nasıl istersen git. Diğer taraftan bakın, bir kadın aktif olduğu için buna ihtiyaç duyuyor ve siz vazgeçiyorsunuz.
Onun fahişe olup olmadığını annesi dışında kimse bilmiyor.
Hadi asıl meseleye geçelim gerçekler: flört var, seks yok, Anladığım kadarıyla kimse pati atmıyor veya mesaj atmıyor. İnsan, eve getirdiğiniz kişilerle istediği gibi dinlenir)
Bu sizin de bundan hoşlandığınızı düşündürür, çünkü buradasınız ve bir psikolog veya seksologla değil, onlar hala marjinal) nPy Sy. Annenin fotoğrafı var mı? Erkeklerin sakıncası yoksa kesinlikle çok güzel
[quote=JoyMen99 post_id=108057 time=1662588370 user_id=10269] Dört yıl sonra, bir arkadaşı tarafından yıpratıldıktan sonra. Ona flört etmenin çok ileri gideceğini ve erkeklerin bacaklarını ayırmaya zorlayacağını söyledim.... Sanki o öyle değilmiş gibi alınıyor ve benim aptal gibi sadece ilgi odağı oluyor. Evden ayrılacağım...Onun çığlıklarını ve çığlıklarını duymak istemiyorum... Bu bir fantezi değil. Anlayamıyorum, o gerçekten bir fahişe mi ve onu sikecekler mi, yoksa flört etmekten ileri gitmeyecek mi? [/quote]
Yapmadım’ Bir arkadaşı yıpratmayı anlayamıyorum Senin için de aynı durumun geçerli olmadığını söylüyor oğlum. İstediğin yere, nasıl istersen git. Diğer taraftan bakın, bir kadın aktif olduğu için buna ihtiyaç duyuyor ve siz vazgeçiyorsunuz. Onun fahişe olup olmadığını annesi dışında kimse bilmiyor. Hadi asıl meseleye geçelim gerçekler: flört var, seks yok, Anladığım kadarıyla kimse pati atmıyor veya mesaj atmıyor. İnsan, eve getirdiğiniz kişilerle istediği gibi dinlenir) Bu sizin de bundan hoşlandığınızı düşündürür, çünkü buradasınız ve bir psikolog veya seksologla değil, onlar hala marjinal) nPy Sy. Annenin fotoğrafı var mı? Erkeklerin sakıncası yoksa kesinlikle çok güzel :roll:
Sapık: ↑08 Sep 2022, 01:15
Arkadaşımın aşınma ve yıpranmasını anlamadım
Senin için de aynı durumun geçerli olmadığını söylüyor oğlum.
İstediğin yere, nasıl istersen git. Diğer taraftan bakın, bir kadın aktif olduğu için buna ihtiyaç duyuyor ve siz vazgeçiyorsunuz.
Onun fahişe olup olmadığını annesi dışında kimse bilmiyor.
Hadi asıl meseleye geçelim gerçekler: flört var, seks yok, Anladığım kadarıyla kimse pati atmıyor veya mesaj atmıyor. İnsan istediği gibi dinlenir, eve getirdiğiniz kişilerle)
Bu sizin de hoşunuza gittiğini düşündürür, buradasınız ve bir psikolog ya da seksologla değil, onlar hala marjinal) nPy Sy. Annenin fotoğrafı var mı? Elbette
Dört yıl önce evde bir arkadaşımla oturuyordum. Her zaman ona dudaklarını yaladı ve bu kadar güzel bir annem olduğu için kıskanıyordu. Arkadaşından çöpte içki içmeye geldi. Arkadaş odadan çıktı ve onu aramaya gittiğimde, arkadaşın annemi nasıl ele geçirdiğini, onun altında uluduğunu, inlediğini ve dışarı çıkmaya çalıştığını gösteren bir resim gördüm... Aslında o, fırsattan yararlanarak, içki içiyor olması, bacaklarını zorla ayırması ..
Ve beni görünce onu daha da sert dövmeye başladı...
Bundan sonra, 4 yıl boyunca içki içmedi. Ve şimdi tekrar.
Çok flört ediyor ama balkonda onu sıkıştırmaya çalıştıklarında karşılık verdi...
Şöyle davranması beni çileden çıkarıyor sarhoşken bir sürtük ve arkadaşlarının onu zorla sikmesine aldırış etmiyorum....
Ona bir ders vermek için.
These users thanked the author JoyMen99 for the post (total 2):
[quote=Sapık post_id=108059 time=1662588954 user_id=10335] Arkadaşımın aşınma ve yıpranmasını anlamadım Senin için de aynı durumun geçerli olmadığını söylüyor oğlum. İstediğin yere, nasıl istersen git. Diğer taraftan bakın, bir kadın aktif olduğu için buna ihtiyaç duyuyor ve siz vazgeçiyorsunuz. Onun fahişe olup olmadığını annesi dışında kimse bilmiyor. Hadi asıl meseleye geçelim gerçekler: flört var, seks yok, Anladığım kadarıyla kimse pati atmıyor veya mesaj atmıyor. İnsan istediği gibi dinlenir, eve getirdiğiniz kişilerle) Bu sizin de hoşunuza gittiğini düşündürür, buradasınız ve bir psikolog ya da seksologla değil, onlar hala marjinal) nPy Sy. Annenin fotoğrafı var mı? Elbette [/quote]
Dört yıl önce evde bir arkadaşımla oturuyordum. Her zaman ona dudaklarını yaladı ve bu kadar güzel bir annem olduğu için kıskanıyordu. Arkadaşından çöpte içki içmeye geldi. Arkadaş odadan çıktı ve onu aramaya gittiğimde, arkadaşın annemi nasıl ele geçirdiğini, onun altında uluduğunu, inlediğini ve dışarı çıkmaya çalıştığını gösteren bir resim gördüm... Aslında o, fırsattan yararlanarak, içki içiyor olması, bacaklarını zorla ayırması .. Ve beni görünce onu daha da sert dövmeye başladı...
Bundan sonra, 4 yıl boyunca içki içmedi. Ve şimdi tekrar.
Çok flört ediyor ama balkonda onu sıkıştırmaya çalıştıklarında karşılık verdi...
Şöyle davranması beni çileden çıkarıyor sarhoşken bir sürtük ve arkadaşlarının onu zorla sikmesine aldırış etmiyorum.... Ona bir ders vermek için.
Annemle yaşıyorum. Babam gittikten sonra uzun bir depresyona girdim. Bir şekilde dikkatini dağıtmak ve evden çıkarmak için onu üniversitedeki sınıf arkadaşlarıyla takılmaya davet etmeye başladı....
Last post
Annemle yaşıyorum. Babam gittikten sonra uzun bir depresyona girdim. Bir şekilde dikkatini dağıtmak ve evden çıkarmak için onu üniversitedeki sınıf arkadaşlarıyla takılmaya davet etmeye başladı....
Last post
JoyMen99 ,
Ne olacağına siz karar verin istersen.. Veya annenin adresini ve telefon numarasını ver. ;)
Sınıf arkadaşlarımla bir kulüpteydim. Fakülte Günü. 5. yıl İçtiler, dans ettiler ve kısa bir süre dinlendiler. Çok eğlenceliydi.
Öğrenci arkadaşım tıp fakültesinden bir kızla birlikte masamıza geldi....
1,5 yıl önce annem, babamın en yakın arkadaşı Yura Amca ile evlendi ve büyükannemle birlikte tek odalı bir dairede yaşadılar. Babam ölürken ailemize bakacağına söz verdi. Bir ay önce yanımıza...
Last post
namdandar , vay be, burada harika bir şey söyledin!) :evet:
Babam ölürken en yakın arkadaşı Yura Amca’dan ailemize bakmasını istedi. Ve babam öldüğünde annemle evlendi. Yaklaşık on yıl önce Nina Teyze adında bir karısı vardı, o ve annesi arkadaştı ama sonra...
Last post
Kaybınız için üzgünüm.
Umarım artık her şey yolundadır ve birbirinizle ortak bir dil bulmuşsunuzdur. Hayat hala devam ediyor ve annem de kendini yüzde 100 kadın gibi hissetmek istiyor, bunu kabul...