Sınıf arkadaşlarımla bir kulüpteydim. Fakülte Günü. 5. yıl İçtiler, dans ettiler ve kısa bir süre dinlendiler. Çok eğlenceliydi.
Öğrenci arkadaşım tıp fakültesinden bir kızla birlikte masamıza geldi. Bizi onunla tanıştırdı. Kısacası ona yapışıyor ve ondan donuyor. Ona votka ve konyak içmeyi teklif etti ama o içmedi. Yanına oturdum, konuştuk ve şakalaştık. Onu bira için "eritti". Tabii ki bar tezgahının arkasındaki kuyruktan geçemeyeceksiniz. En az yarım saattir yoktu. Votka içmeyi teklif ettim (masada votka vardı). Hemen kabul etti. Sonra kardeşliğe. Bir öğrenci arkadaşımız birayla geldiğinde çoktan öpüşüyor ve sarılıyorduk. Tepkisi "siktir, kaltak, siktir et" oldu. Cevap şu, siktir git seni pislik)))
Onu yanıma davet ettim, o da votka sipariş etmem gerektiğini söyledi. Tabii ki sınıf arkadaşım değilim ve votka mezeyle birlikte 10 dakika kadar masada kaldı. Hâlâ içtik, dans ettik ve evime gittik.
Annem ve babam zaten "bir nevi uyuyordu" ve ağabeyim de odasında arkadaşlarıyla içki içiyordu. Yaklaşık 20 dakika kadar onları tekrar ziyaret ettik ve sonra film izlemek için kendimizi odama kilitledik)))
Sonra her şey olması gerektiği gibi oldu. Kısa bir süre öpüştüler, okşadılar, soyundular...
Eh, bir de komediye göre - sikildiler...)))
Bu kız ateş gibiydi, içinden dört çubuk çıkardı, "duman molalarıyla" üç saat içinde. Herodot Günü’ne sadece dersimle sarhoş olmak için gittiğim düşünülürse çok güzeldi. Sabah onun için bir taksi çağırdım ve o da yurduna gitti.
Bundan sonra birbirimizi oldukça sık gördük ama sadece tanıdık olarak ve o geceyle ilgili imalarıma güldü. . Normal bir kız, onun bir bok olduğunu duymadım. Muhtemelen benim gibi o da rahatlamaya ve dans etmeye geldi ve çok dinlendiği ortaya çıktı.
Sınıf arkadaşlarımla bir kulüpteydim. Fakülte Günü. 5. yıl
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Annem arkadaşlarımla flört ediyor, bu normal mi?
by SevinçErkekler » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 20 Replies
- 1239 Views
-
Last post by Timurlenk
-
-
- 9 Replies
- 863 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 11 Replies