Sınıf arkadaşınızı değerlendirin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor
-
Автор темыNikita 2006
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 1 month
Sınıf arkadaşınızı değerlendirin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor
Yakın zamanda ordudan döndü, bu yüzden ona nasıl yaklaşacağımı henüz bilmiyorum.
- These users thanked the author Nikita 2006 for the post:
- şeytan_x
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Sınıf arkadaşınıza puan verin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor
Arabayla)Nikita2006: ↑22 Apr 2022, 12:43 Askerden yeni geldi, dolayısıyla ona nasıl yaklaşacağımı henüz bilmiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Cevap: Sınıf arkadaşınıza puan verin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor
O hangi sınıfta? Ne meme, ne yüz, ne de ten görüyorum! Evet, terhis olması anlaşılır bir durum, aç, her şeye acele ediyor, kendi adıma hatırlıyorum ama daha iyi bir şey bulabilirdin! Nikita2006,
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- George
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 3 years 6 months
Göğüsleri gayet düzgün ama yüzler için - yüzünüzü bir mendille kapatabilirsiniz. Karıştırabilirsin ama hamile bırakma!Göğüs yok, yüz yok, ten yok!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ah! Adamın moralini bozdular! Havasında görünüyordu...

-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
Yumurtaları yalayan kedi, "Herkesin kendi zevki vardır" dedi. Her erkeğin kendi zevki. Bazı insanlar onlardan hoşlanır, diğerleri onlardan hoşlanmaz ve bunun tersi de geçerlidir. Bir sınıf arkadaşımın ölmek üzere olduğunu hatırlıyorum; nişanlısı ordudan eve dönmemişti. Sonra bir gün bana gösterdi, tesadüfen tanıştık onunla. Bu çok korkutucuydu. Ama bu benim için. Ve onun için o bir güzelliktir. Ama Asyalı bir kadınla nasıl evlendiğimi anlayamıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: aseksüel
Kardeşim, eğer üstün değilsen büyük ihtimalle hayır fiziksel ve zihinsel parametrelerde demobilizasyonda bu pek mümkün değil, bir şeyler çıkaracaksınız...Nikita2006: ↑22 Apr 2022, 12:43 Askerden yeni geldi, bu yüzden ona nasıl yaklaşacağımı henüz bilmiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 7 months
Bu, annesi güvenlik görevlisinin yanında olan ve kız arkadaşı parkta bir yabancıyla sikişen okul çocuğu değil. Ya da okul çocukları o kadar aynı düşünceye sahipler ki tamamen aynı şeyleri yazıyorlar.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ordudan ayrılmayı nadiren beklerler, peki neden beklesinler ki? Bazen kız beklemez ama adam geri döner ve başka biriyle evlenir.
- These users thanked the author alex.block for the post:
- AlexK85
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 2 years 5 months
Ona daha önce yaklaşmalıydım!
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve sen kardeşim, al ve ekmeğini böl!! Sersem! Terhis! Cesaretinizi toplayın! O, generaller için orada bir sik, çimleri boyadı ve platformu bir levye ile süpürdü! Ondan bu yüzden mi korkuyorsun??? Böyle insanlardan korkmak çok yazık!!! Ona ekmek emiciyle vur ve dişini kendine al!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 6 months
Ve arkadaşım bekledi, o her anlamda onun ilkiydi , sonra düğün O ve çocukları bir bankada iş buldular ve sonra içki içmeyi öğrenmeyi reddetti ve içmeye başladı, bu yüzden yolları ayrıldı) bu farklı şekillerde oluyor) Daha iyi bir şey bekleyemezdim)aleks.blok: ↑02 Dec 2022, 16:31 Ordudan ayrılmayı nadiren beklerler, peki neden beklesinler ki? Bazen kız beklemez ama adam geri döner ve başka biriyle evlenir
- These users thanked the author AlexK85 for the post (total 2):
- alex.block, Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 51 Replies
- 4034 Views
-
Last post by red_fox