Sınıf arkadaşınızı değerlendirin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Nikita 2006
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 1 month
 Sınıf arkadaşınızı değerlendirin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor

Unread post by Nikita 2006 »

Yakın zamanda ordudan döndü, bu yüzden ona nasıl yaklaşacağımı henüz bilmiyorum.
These users thanked the author Nikita 2006 for the post:
şeytan_x
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Sınıf arkadaşınıza puan verin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor

Unread post by Travolta »

Nikita2006: 22 Apr 2022, 12:43 Askerden yeni geldi, dolayısıyla ona nasıl yaklaşacağımı henüz bilmiyorum
Arabayla)
These users thanked the author Travolta for the post:
Nikk
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months
 Cevap: Sınıf arkadaşınıza puan verin. Onunla takılmak istiyorum ama şu anda bir öğrenciyle çıkıyor

Unread post by Andrey Petrov »

O hangi sınıfta? Ne meme, ne yüz, ne de ten görüyorum! Evet, terhis olması anlaşılır bir durum, aç, her şeye acele ediyor, kendi adıma hatırlıyorum ama daha iyi bir şey bulabilirdin! Nikita2006,
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
George
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Akran Gynt »

Göğüs yok, yüz yok, ten yok!
Göğüsleri gayet düzgün ama yüzler için - yüzünüzü bir mendille kapatabilirsiniz. Karıştırabilirsin ama hamile bırakma!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Ah! Adamın moralini bozdular! Havasında görünüyordu... :(
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

Yumurtaları yalayan kedi, "Herkesin kendi zevki vardır" dedi. Her erkeğin kendi zevki. Bazı insanlar onlardan hoşlanır, diğerleri onlardan hoşlanmaz ve bunun tersi de geçerlidir. Bir sınıf arkadaşımın ölmek üzere olduğunu hatırlıyorum; nişanlısı ordudan eve dönmemişti. Sonra bir gün bana gösterdi, tesadüfen tanıştık onunla. Bu çok korkutucuydu. Ama bu benim için. Ve onun için o bir güzelliktir. Ama Asyalı bir kadınla nasıl evlendiğimi anlayamıyor.
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Nikita2006: 22 Apr 2022, 12:43 Askerden yeni geldi, bu yüzden ona nasıl yaklaşacağımı henüz bilmiyorum
Kardeşim, eğer üstün değilsen büyük ihtimalle hayır fiziksel ve zihinsel parametrelerde demobilizasyonda bu pek mümkün değil, bir şeyler çıkaracaksınız...
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by yedili »

Bu, annesi güvenlik görevlisinin yanında olan ve kız arkadaşı parkta bir yabancıyla sikişen okul çocuğu değil. Ya da okul çocukları o kadar aynı düşünceye sahipler ki tamamen aynı şeyleri yazıyorlar.
alex.block
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 3 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by alex.block »

Ordudan ayrılmayı nadiren beklerler, peki neden beklesinler ki? Bazen kız beklemez ama adam geri döner ve başka biriyle evlenir.
These users thanked the author alex.block for the post:
AlexK85
Jimax
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Jimax »

Nikita2006: 22 Apr 2022, 12:43 Yakın zamanda ordudan geldi,
Ona daha önce yaklaşmalıydım!
Toksik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Toksik »

Ve sen kardeşim, al ve ekmeğini böl!! Sersem! Terhis! Cesaretinizi toplayın! O, generaller için orada bir sik, çimleri boyadı ve platformu bir levye ile süpürdü! Ondan bu yüzden mi korkuyorsun??? Böyle insanlardan korkmak çok yazık!!! Ona ekmek emiciyle vur ve dişini kendine al!
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by AlexK85 »

aleks.blok: 02 Dec 2022, 16:31 Ordudan ayrılmayı nadiren beklerler, peki neden beklesinler ki? Bazen kız beklemez ama adam geri döner ve başka biriyle evlenir
Ve arkadaşım bekledi, o her anlamda onun ilkiydi , sonra düğün O ve çocukları bir bankada iş buldular ve sonra içki içmeyi öğrenmeyi reddetti ve içmeye başladı, bu yüzden yolları ayrıldı) bu farklı şekillerde oluyor) Daha iyi bir şey bekleyemezdim)
These users thanked the author AlexK85 for the post (total 2):
alex.block, Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”