[quote=niqk post_id=9040 time=1602074477 user_id=218] Ah! Ne kadar zengin bir seks hayatın var! Senin için mutluyum. Bu arada, adamlarınız birbirlerini tanıyor. (Özellikle koca) [/quote]Anlamıyorum; bu bir soru mu yoksa bir ifade mi? Yoksa temelde soru işaretlerini kullanmıyor musunuz?
[quote=IkaRuss post_id=106565 time=1662319931 user_id=4538] [quote=niqk post_id=9040 time=1602074477 user_id= 218] Ah! Ne kadar zengin bir seks hayatın var! Senin için mutluyum. Bu arada, adamlarınız birbirlerini tanıyor. (Özellikle koca) [/quote]Anlamıyorum; bu bir soru mu yoksa bir ifade mi? Yoksa aslında soru işareti kullanmıyor musunuz? [/quote] Hayır, bu [url =viewtopic.php?t=3605]sadece[/url] bit olup olmadığını kontrol ediyorum...
Pratikte görüldüğü gibi boyut hiçbir şeyi çözmez. Belki sadece kadının dipsiz bir deliği varsa) veya sahibinin 7 cm’si varsa) asıl mesele deneyim ve becerileri uygulama yeteneğidir) sekste psikoloji çok önemlidir. Bir kadını doğru şekilde sikmek tecrübeyle öğrenilen bir sanattır!
Pratikte görüldüğü gibi boyut hiçbir şeyi çözmez. Belki sadece kadının dipsiz bir deliği varsa) veya sahibinin 7 cm’si varsa) asıl mesele deneyim ve becerileri uygulama yeteneğidir) sekste psikoloji çok önemlidir. Bir kadını doğru şekilde sikmek tecrübeyle öğrenilen bir sanattır!
🔹 Vajinalarına 2 parmağını bile sokmada zorluk yaşayan kızlarla tanıştım ve bunlar avucunuzu özgürce amınıza koyabilirsiniz. Acaba vajinanın büyüklüğü seksin nasıl hissettirdiğini etkiler mi? Hem...
Last post
Farklı yaşlarda birçok kadın vardı. Herkes iyi, bazı insanların sikilmeye bir kova dediğini hiç hissetmedim.
lütfen bana hangi penis boyutunun sana en uygun olduğunu söyle???
Last post
Büyük yaraklardan hoşlanırım
%100 katılıyorum, eşim de bunu doğruladı. Ne yazık ki doğa beni yeterli büyüklükle ödüllendirmedi ama her zaman çeşitli sorunları çözmenin yolları vardır. Buna karar...
Tabii ki boyut önemlidir! Dedikleri gibi her cıvatanın kendi somunu vardır. Ben de böyle durumlarda bulundum. Kadınlar adına konuşamam ama bir erkek olarak biraz çıkmaza girdim ve o an büyük yaraklı...