Penis boyutu

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
şerefsizlik
Potansiyel seks nesnesi
 Penis boyutu

Unread post by şerefsizlik »

Kadınlar için ideal beden ölçüsü nedir?
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Penis büyüklüğü

Unread post by Tanuşka »

Ah, sen de. Zaten herkes bu soru karşısında esniyor. :smile001:
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
annem adam yaptı, George, Avare
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359

Unread post by Köpük kauçuk »

Eğer bir kızı herhangi bir görünüşünle memnun edebilirsen, eğer seninle iyi hissediyorsa, boyun hiçbir önemi yoktur. Erkekler bu konu hakkında daha çok endişeleniyorlar. Sadece bir çeşit takıntıları var :wink:
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Avare
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

mükemmel boyut - tam bir aptallık! 1) her kadının vajina yapısının kendine has özellikleri vardır; 2) asıl mesele onu kullanmak için YETENEK’dir, yani. kafanın içinde bir beynin varlığı ve buna bağlı olarak hapşırma-puflama ve boşalma değil, bir kadını tatmin etme arzusu..... :muza:
Sadece sahibim 16x3.5 ama kaç kadın onunla unutulmaz buluşmaya hayran kaldı.....
These users thanked the author George for the post (total 5):
Köpük kauçuk, annem adam yaptı, Avare, Vasiliy128, Alex10rus
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

georg: 18 Aug 2021, 08:54 iideal boyut - tam bir aptallık! 1) her kadının vajina yapısının kendine has özellikleri vardır; 2) asıl mesele onu kullanmak için YETENEK’dir, yani. kafanın içinde bir beynin varlığı ve buna bağlı olarak hapşırma-puflama ve boşalma değil, bir kadını tatmin etme arzusu..... :muza:
Sadece sahibim 16x3.5, ama kaç kadın onunla unutulmaz buluşmaya hayran kaldı.....
Aferin kız :cat1:
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Avare
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

georg: 18 Aug 2021, 08:54 iideal boyut - tam bir aptallık! 1) her kadının vajina yapısının kendine has özellikleri vardır; 2) asıl önemli olan onu kullanma YETENEĞİdir, yani. kafanın içinde bir beynin varlığı ve buna bağlı olarak hapşırıp-öfleyip gelme değil, bir kadını tatmin etme arzusu.....
Bende sadece 16x3.5 var ama kaç kadın buna hayran kaldı onunla unutulmaz buluşma.....
Söylediklerinize kendiniz inanıyor musunuz?
Gençleri ve çocukları sikiyorsanız, o zaman belki küçük bir penis gözler için yeterli olacaktır. Tıpkı bir kızın, duyumların yeniliğinden ve başlangıçta her şeyin dar ve dar olmasından kaynaklanan aşırı uyarılması gibi.
Ama eğer bazen isteyen otuz yaşındaki sıradan bir yetişkin kadın içinse on adamın toplamı gibi sikişmek. Ve senin bu oral seks yapman ve kirli parmaklarla amın içine tırmanman seks değil, bir tür alay konusu.
Demek ki, bir kadına sekste erkekler arasındaki farkın ne olduğu söyleniyor. Ve cevap veriyor - öyle bir fark var ki biri sikişiyor, diğeri dalga geçiyor.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Sadece inanmakla kalmıyorum, biliyorum da... Ama ne kadar uzun ve kalın olursa o kadar iyidir, bu tam bir saçmalık... O zaman at çiftliğine giden direkt bir yol var!!!

Saygılarımla oral seks ve kirli parmaklar - seks yapan erkekler arasında genellikle komiktir!!!! Ve o da cevap veriyor - öyle bir fark var ki biri sikişiyor, diğeri dalga geçiyor" - ama bu sadece penisle çalışma YETENEĞİ ile ilgili! Yani bilginize!!!
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

georg: 18 Aug 2021, 16:19 "Söylendiği gibi - bir kadına cinsiyette erkekler arasındaki farkın ne olduğu söylenir. Ve o da yanıt verir - öyle bir fark ki biri sikişir, diğeri dalga geçer" - ama bu sadece YETENEK ile ilgilidir penisle çalış! Bilginiz olsun!!!
İlk kez bir kadının üzerine tırmanmadan önce ben de öyle düşünüyordum.
Aslında , mesele bu. Bütün mesele şu ki, biri sikişiyor, diğeri ise sadece dalga geçiyor. Penisin camdaki kalem gibi amın içinde sallanması anlamında. Kadın onun hakkında kötü hissediyor. Peki, eğer heyecandan bu kadar akmaya başlarsa, bunu kendi içinde hissetmeyi tamamen bırakacaktır.

Başka birinin evinde bazen bir video izlersiniz ve benzer bir şey görürsünüz; bir kadının vücudu ve gür bir kıçı olduğu, bir erkeğin ise kancalı siki olduğu durumlar. Dürtüyor ve dürtüyor ve bunun herhangi bir sonuç getirmeyeceği açık ve sonra pubis’iyle pubis’ine vurmaya başlıyor. Ve tanıdık tokatları duyuyorum, sanırım tokat, tokat. şaplak.
Bu görünüşe göre "nasıl kullanılacağını bilmek" dediğiniz şey mi?

Bir kadın uyarılır ve bunun sonucunda orgazm olur. pubis pubis’iyle vuruldu. Vajina girişinde bir şey süründüğü için değil.
Böyle bir sözde seksten hemen sonra kadınların hiç seks istemedikleri bir dönem başladığını düşünüyorum. Eşimin arkadaşlarından, birinin kocasının onu altı aydır, başka birini ise bir yıldır becermediğini defalarca duydum. Ve bir nevi birlikte yaşıyorlar.

Dürüst olmak gerekirse, eş olmanın, birlikte yaşamanın, evde uyumanın ve altı ay boyunca sevişmemenin nasıl mümkün olduğunu hayal bile edemiyorum.
Ve hepsi çünkü defalarca insanlar için işe yaramadı ve sonuçta bu seks değil, birbirleriyle bir tür alay konusuydu. Adam gücenmiştir ve sorunun kendisinde ya da penisinde olmadığına inanmaktadır. Ve onu nasıl ustaca kullanacağını kesinlikle bildiğinden emin. Ve bu uzunluk ve kalınlıkla ilgili değil. Ve her şey karısıyla ilgili. Onun tahtadan yapılmış olduğunu.

Ve karım orgazmın ne olduğunu ve ne zaman güçlü ve büyük bir penise sahip olduğunu çoktan unuttu. Eğer hatırlasaydım, bunun nasıl olduğunu çoktan unutmuştum. Belki de öyleydi, ama evlenmeden önce.
Ve fakir erkekler elli yaşında prostatit hastası oluyor. Bu yüzden tam teşekküllü seks yapmadıkları için acı çekiyorlar. Ve karısı dışında sikişecek kimsesi yok. Ama eşimle aktif olarak yürümüyor.
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vasyanitsa: 18 Aug 2021, 18:05
georg: 18 Aug 2021, 16:19 "Dedikleri gibi, bir kadına konu seks olduğunda erkekler arasındaki farkın ne olduğu söylenir. Kadın da şöyle yanıt verir: Aradaki fark öyledir ki biri sikişir, diğeri dalga geçer" - ancak üye olarak çalışabilme YETENEĞİ tam olarak budur! Bilginiz olsun!!!
İlk kez bir kadının üzerine tırmanmadan önce ben de öyle düşünüyordum.
Aslında , mesele bu. Bütün mesele şu ki, biri sikişiyor, diğeri ise sadece dalga geçiyor. Penisin camdaki kalem gibi amın içinde sallanması anlamında. Kadın onun hakkında kötü hissediyor. Peki, eğer heyecandan bu kadar akmaya başlarsa, bunu kendi içinde hissetmeyi tamamen bırakacaktır.

Başka birinin evinde bazen bir video izlersiniz ve benzer bir şey görürsünüz; bir kadının vücudu ve gür bir kıçı olduğu, bir erkeğin ise kancalı siki olduğu durumlar. Dürtüyor ve dürtüyor ve bunun herhangi bir sonuç getirmeyeceği açık ve sonra pubis’iyle pubis’ine vurmaya başlıyor. Ve tanıdık tokatları duyuyorum, sanırım tokat, tokat. şaplak.
Bu görünüşe göre "nasıl kullanılacağını bilmek" dediğiniz şey mi?

Bir kadın uyarılır ve bunun sonucunda orgazm olur. pubis pubis’iyle vuruldu. Vajina girişinde bir şey süründüğü için değil.
Böyle bir sözde seksten hemen sonra kadınların hiç seks istemedikleri bir dönem başladığını düşünüyorum. Eşimin arkadaşlarından, birinin kocasının onu altı aydır, başka birini ise bir yıldır becermediğini defalarca duydum. Ve bir nevi birlikte yaşıyorlar.

Dürüst olmak gerekirse, eş olmanın, birlikte yaşamanın, evde uyumanın ve altı ay boyunca sevişmemenin nasıl mümkün olduğunu hayal bile edemiyorum.
Ve hepsi çünkü defalarca insanlar için işe yaramadı ve sonuçta bu seks değil, birbirleriyle bir tür alay konusuydu. Adam gücenmiştir ve sorunun kendisinde ya da penisinde olmadığına inanmaktadır. Ve onu nasıl ustaca kullanacağını kesinlikle bildiğinden emin. Ve bu uzunluk ve kalınlıkla ilgili değil. Ve her şey karısıyla ilgili. Onun tahtadan yapılmış olduğunu.

Ve karım orgazmın ne olduğunu ve ne zaman güçlü ve büyük bir penise sahip olduğunu çoktan unuttu. Eğer hatırlasaydım, bunun nasıl olduğunu çoktan unutmuştum. Belki de öyleydi, ama evlenmeden önce.
Ve fakir erkekler elli yaşında prostatit hastası oluyor. Bu yüzden tam teşekküllü seks yapmadıkları için acı çekiyorlar. Ve karısı dışında sikişecek kimsesi yok. Ama eşimle işler pek yürümüyor.
"Amcıkların kralı" hakkındaki fikirlerinizi üzmek istemem ama seks sadece büyük ve şişman biriyle vurmak değil😄 böyle bir sekse gerek yok. Bir kadın için seks, her şeyden önce duygular ve duyumlar ve sonra diğer her şeydir ve eğer penis normalse, bu sadece hoş bir bonustur.
Sıradan darbeler sıkıcı, duyarsız ve acı vericidir... bir şey böyle ..
Genellikle büyük amcıkların bu tür temsilcileri bir kıza nasıl zevk verileceğini hiç bilmezler😉
Her şey ölçülü olmalıdır.
Last edited by Köpük kauçuk on 18 Aug 2021, 18:35, edited 1 time in total.
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 4):
Nikk, Avare, George, Alex10rus
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Tamamen katılıyorum! :)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Köpük kauçuk, annem adam yaptı
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

niqk: 18 Aug 2021, 18:34 Полностью согласен! :)
😘😉
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post:
annem adam yaptı
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Porolon: 18 Aug 2021, 18:29 "Amcıkların kralı" hakkındaki fikirlerinizi altüst etmek istemiyorum ama seks sadece büyük ve şişman insanlar tarafından dövülen bir şey değil; bu tür bir sekse ihtiyaç yok. Bir kadın için seks, her şeyden önce duygular ve duyumlar ve sonra diğer her şeydir ve eğer penis normalse, bu sadece hoş bir bonustur.
Sıradan darbeler sıkıcı, duyarsız ve acı vericidir... bir şey böyle ..
Genellikle büyük amcıkların bu tür temsilcileri bir kıza nasıl zevk verileceğini hiç bilmezler
Her şey ölçülü olmalıdır.
nHer ikisi de 25 yaşındaysa, elbette evet; meselenin sadece penisle ilgili olmadığını, onu kullanma becerisiyle ilgili olduğunu söylemek mümkün ve gerekli. Partneriniz de 25 yaşında olduğunda, aşırı kilolu olmadığında, boy ve kilo olarak sizinle eşleştiğinde. Bu partneriniz fahişe olan bir arkadaşıyla üniversitede okurken son beş yıldır yarı zamanlı çalışmıyor. Ve çok daha fazlası.

Partnerlerin otuz yaşın üzerinde olduğu, kadının otuz kilo fazla kilolu olduğu durumlardan bahsediyorum. Bebek arabasıyla parkta yürüyen şu annelere bakın. Okula gittiği zamanki ağırlığının iki katı kadar ağırlığa sahipler. Kadınlar kilo vermeye çalışırken, sizce sadece estetik yanını mı düşünüyorlar?
Sizce asıl mesele bir bele sahip olmak ve güzel elbiseler giymek mi?
n
Kadınların büyük bir kısmının, seksle ilgili sorunlar yaşadıkları için kilo vermek ve ardından fiziksel şekil almak istediklerini düşünüyorum. Belki kocalarının 20 santimetreden daha uzun sikleri olan bazı şanslı kadınlar olabilir. Muhtemelen endişelenmiyorlar çünkü büyük boyutlar ortaya çıkan bazı zorlukları örtüyor ve bu nedenle insanlar muhtemelen endişelenmiyor.
Peki, kocalarının sıradan üyeleri olan aileler ne olacak? Yani boyu 15 santimetre ve hatta daha az olanlar için. Sonuçta istatistiklere göre genel olarak erkeklerin yüzde 80’inin bu tür organları tam olarak 15 santimetre veya daha kısa.

Peki bu aileler ne yapmalı? Sikini bu geniş vajinaya sokar ve sıcak bir şeyler hisseder. Diyelim ki bir erkeğin ereksiyon sorunu yok ve hiçbir şey hissetmesine gerek yok. Zaten iyi duruyor ve düşmüyor ve çıplak bir kadının görüntüsü onun iyi durması için yeterli. Peki ya bir kadın? Penisini içinde hissetmiyor. Daha doğrusu hissediyor ama bu yeterli değil.
Diyelim ki mastürbasyon yaptığınızda penisinizi sıkıca sıkıyorsunuz. Penisinize tek işaret parmağınızla dokunursanız ne kadar mastürbasyon yaparsınız?

Bu bir kadın için de geçerlidir; penisini içinde iyi hissetmesi gerekir. Böylece hem uzunluk hem de genişlik olarak vajinanın tamamını doldurur. Ve belki de kadın sadece 17 yaşındayken, hatta belki 15 santimetrelik bir penise sahipken, vajinanın esnek ve elastik olması nedeniyle durum böyleydi. Ayrıca vajinada, isterse daha iyi hissetmek için penisini sıkabileceği bazı kaslar da vardı.
Ama sonra tüm bunlar bir yere gitti.
Ve sonra Bunu nasıl kullanırsanız kullanın - ustaca ya da beceriksizce - tek bir şey mevcut olacaktır: evlilik görevi denilen bu eylemin bir an önce sona ermesi arzusu.

Bir zamanlar bir kadın gördüm ki uzun zaman önce cinsiyetinin üzerine büyük bir çarpı işareti koymuştu. Oldukça etkileyici bir boyuta ulaştı. Tam olarak tıbbi sorun yaratacak düzeyde değil ama yine de oldukça etkileyici bir şekilde aşınmış. Ve sonra bir şekilde tesadüfen ziyarete gelen bir köylüyle yolları kesişti. Arkadaşımın akrabasıydı ve eşsiz büyüklükte bir penisi vardı. Peki, yaklaşık 25-27 santimetre ve bu uzunlukla orantılı bir genişliğe sahip bir şey.

Ve ben de bir şekilde kazara teyzemin üzerine tırmandım. Ziyarete geldi, oturdu ve içti, sonra kendini bir odaya kilitledi ve adam orada malını onun üzerine attı. Ve bu kadın onunla seks yapmayı o kadar çok sevdi ki haftada iki kez gelip bu adamın gelip gelmediğini sordu. Ancak nadiren ziyaret etti, taşrada bir yerlerde yaşadı. İş gezileri için Moskova’ya gittim ama pek sık değil. Belki üç ayda bir, hatta daha az sıklıkta.
Yani teyzesi doğrudan onu koruyordu. Ve onunla nerede tanışsam gözlerinde tek bir soru vardı: Bu adam bir iş gezisine mi gelmişti?

Genel olarak, tüm bu hikayemin anlamı şu ki eğer 17 yaşında bir kız varsa hemen hemen her üyenin yapacağı şey vardır. Önemli olan, iyi durması ve gerçekten ustaca kullanılmasına gerek olmamasıdır. İnceliğe ihtiyacın var, evet. Ama temelde her şey yoluna girecek. Ama kadın tombulsa zaten sorunlar var demektir.

Bu arada erkeklerin kısrak dediği kadınlar da var. Sanki bir kadının boyuna göre çok uzun ve çok kıvrımlılarmış gibi. Sanki boyu bir metre seksen civarında ve geri kalan her şeyi boyuyla orantılı olarak aynı. Ve bazen böyle kadınlara bakıp şunu düşünüyorsunuz: Onu kim beceriyor!? Peki, bu kahramana bakmayı gerçekten çok isterim.
Aklıma gelen ilk şey, bunun muhtemelen bu kadar uzun ve iri bir adam olması gerektiği. Peki, siki de muhtemelen boyuna ve yapısına uygun olmalı.
Aksi halde boyu yaklaşık doksan metre olan ve on beş santimetrelik olan bu kadınla ne yapmalı?

Bunu ustaca kullanmanız gerektiğine dair tüm bu mantralar tamamen uygunsuz olacak. Burada pantolonunuzdan daha anlamlı bir şey çıkarmanız gerekiyor.
Bu arada, sanırım tüm bu sallanan ve boynuzlananların kulakları burada büyüyor (eğer öyle diyebilirsem).
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vasyanitsa: 18 Aug 2021, 22:43 Diyelim ki mastürbasyon yaptığınızda penisinizi sıkıca sıkıyorsunuz
Şunu söyleyelim: eğer penisimi keşfedersem, ben (koymak için) çok hafif) ) şok olurdu 😆
Ve tekrar ediyorum - destekleyemem (bir kadın olarak) 30, kendi sözlerinle) Büyük amcıklara tapınman. :angel:
Gençler büyük bir penis tarafından sikildiklerini hayal etmekle ilgileniyorlar, tıpkı genç erkeklerin 5’ten fazla göğsün şık bir unsur olduğunu düşünmesi gibi. Ve sonra, deneyim ve bilgi ortaya çıktığında, seksteki asıl şeyin, kocaman bir sikle aptalca vurmak değil, KARŞILIKLI ZEVK olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Doğal olarak benim yaşımda birden fazla partnerim vardı ve kocaman bir kedinin rahatsız edici ve acı verici olduğunu söylüyorum, bu henüz kendilerini veya partnerlerini nasıl getireceğini bilmeyen 14 yaşındaki kızların fantezilerinden. orgazm. Kocam 17-18 yaşlarında ve daha dikkatli davranmanız ve geyik gibi saldırmamanız gereken birçok poz ve anları var... Her zaman beni düşündüğü için ona teşekkür ederim, gerçekten şanslıyım. Ortaklarınızı, zavallı dostlarınızı kıskanmıyorum. Penisiniz hakkında düşünmemeyi öğrenin, aksi takdirde tüm düşünceleriniz onunla meşgul olur, aynı zamanda partneriniz hakkında da. Ve her şey yoluna girecek. :oku: :akıllı: :cat1:
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 5):
annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, George, Yaoishica, Alex10rus
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

Porolon: 18 Aug 2021, 23:08 Penisiniz hakkında düşünmemeyi öğrenin, aksi takdirde tüm düşünceleriniz penisinizle meşgul olur, aynı zamanda partnerinizle de meşgul olursunuz.
En altın kural, KARŞILIKLI olmaktır. ZEVK! !!!
These users thanked the author annem adam yaptı for the post (total 3):
George, Köpük kauçuk, Yaoishica
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Porolon: 18 Aug 2021, 23:08 Penisiniz hakkında düşünmemeyi öğrenin, aksi takdirde tüm düşünceleriniz penisinizle ve aynı zamanda partnerinizle meşgul olur.
En altın kural KARŞILIKLI ZEVKTİR!!!!
Katılıyorum. Penisinin büyüklüğüyle övünemeyen bir arkadaşım vardı. Ama çok çekici ve komik. Ve küçüklüğünü şefkatle telafi etti. Kadınları bayılıncaya kadar yaladı; bunu saatlerce yapabilirdi.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Köpük kauçuk, annem adam yaptı
Andrey 37
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Andrey 37 »

Doğru, sihirli değneğin boyutu önemli değil ama onu kullanabilme becerisi önemli.
These users thanked the author Andrey 37 for the post (total 3):
George, Köpük kauçuk, annem adam yaptı
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 08:18 Kabul ediyorum. Penisinin büyüklüğüyle övünemeyen bir arkadaşım vardı. Ama çok çekici ve komik. Ve küçüklüğünü şefkatle telafi etti. Kadınları bayılıncaya kadar yaladı; bunu saatlerce yapabilirdi.
Her şey ters fazda çalışıyor. Kadın gibi, daha önce olan tüm erkekler de, diyelim ki, onu köpek stili yapmaya ve yarım saat boyunca sikmeye çalışıyorlar. Ve eğer biri sadece bunu hayal ediyorsa, o zaman birileri bundan çoktan bıkmış demektir. Ve sonra bunun gibi yumuşak bir buzağı ortaya çıkıyor. Dürtüler, yalar. Tam bir tavşana benziyor. Ve asıl önemli olan, sikini mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde size sokmaya çalışmaması, uzaktan başlamasıdır.
Ben buna fark diyorum. Biri sikişirken diğeri dalga geçtiğinde. Burayı yalayacak, orayı yalayacak.

Tabii ki başlangıçta ve tam tersine bir kadın için hoş olabilir. Ama bu durumdan uzun süre kurtulamayacaksın. Sonunda şöyle diyecek: Tamam, her şey yolundaydı, ama sonunda bugün biri beni sikecek mi, becermeyecek mi!?
Yaoishica
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Yaoishica »

georg: 18 Aug 2021, 08:54 Bende sadece 16x3,5 var ama kaç kadın onunla unutulmaz buluşmaya hayran kaldı.....

Peki sen biliyorum, 16 harika, bence mükemmel bir boyut. :)))))). 11 ile karşılaştırıldığında çok büyük. 16 mesela: maden suyu içiyoruz ve hepsinin kapakları aynı, yani bedeniniz herkese uyuyor. Küçüklere pek zarar vermez, büyüklere de çok zarar vermez. Peki, SOrry’i daha çok sevenlerin muhtemelen orada bir kara deliği var. 16 bana yakışıyor, aynısından kocamda da var. Her yere ulaşıyor ve onu evcilleştiriyor. Ve tüm oral seks neredeyse uyuyor. rahat.
These users thanked the author Yaoishica for the post (total 2):
George, annem adam yaptı
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Andoye 37: 19 Aug 2021, 09:20 Doğru, sihirli değnek boyutu önemli değil ama onu kullanma becerisi önemlidir
Hepsi bu orada her şeyin sıkı ve yoğun olduğu genç kızlarla ilgili olarak vasat bir penis kullanma yeteneği hakkında. Evet, pozisyonları ve ritimleri değiştirerek olumlu bir etki elde edebilirsiniz ve hiç kimse çok vasat yeteneklere sahip olduğunuzu fark etmeyecek bile.
Ama işte başka bir soru: penis küçük ve vajina genişse ne yapmalısınız? !?
Burada becerinin de bir faydası olmayacak çünkü kadın onun penisini kendisinde hissetmiyor ve hepsi bu!

Ve bence kendilerini bulanlar yaşlı evli erkekler oluyor tam olarak bu durumda. Kadın bıkmış durumda ve kocasıyla seks yapamıyor. İlk başta, bir şekilde sahip olduklarından bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Ama bu zor. Veya hiç işe yaramıyor. Evet, önce parmaklarınızla orada bir şeyler yapmayı deneyebilir veya yalayabilirsiniz. Ancak bu süresiz olarak yapılamaz. Hâlâ vajinal sekse ihtiyacı var.
Ve hâlâ bir şeyler yapması gerekiyor.

Ve ürün çeşitliliği de az - ya da bir kayış satın alın ve onun yerine lastik bir penisle bağlayın seninki. Veya penis için boyutunu artıracak bir tür aparat satın alın. Veya üçüncü bir kişiyi yatağa davet edin.
Fakat bunların hepsi az çok ileri düzeyde olan ve denemeye hazır olan çiftler içindir. Pek çok kadın ve erkek kendi içine çekilir. Sebeplerini kendi içlerinde aramaya başlarlar. Erkek, eşinin vajinasının çok geniş olduğu konusunda sessiz kalıyor ve hiçbir şey hissetmediği için bu süreçten düşüyor. Ama karısına bunu söylemekten korkuyor. Ve onun iktidarsız olduğunu ya da zaten 50 yaşında olduğunu ve ereksiyonunun kötü olmasının normal olduğunu düşünüyor.

Ve karısı da kocasına tatmin olmadığını söylemekten korkuyor. çok uzun zamandır onunla birlikte oluyor ve onunla seks yapmak onu hiç heyecanlandırmıyor. Ve rahatsız ederse her türlü bahaneyi bulur. Sonuç olarak erkeğin seks düşündüğü için sürekli taşakları ağrır ama seks olmaz. Yani kendini bir zamanlar ergenlik çağındaki durumda buluyor. Silah gibi sikişmek istediğinde ama sikişecek kimse olmadığında.
Gençken mastürbasyon yapmasına rağmen, ellili yaşlarında muhtemelen mastürbasyon yapmaya çabalıyor. Çünkü evde her zaman birileri vardır ve mastürbasyon yaparken biri onu ateşe verirse dehşete düşer. Bir kız, bir torunu, bir damadı veya bazı komşuları. Çok yazık ve sonra konuşmalar olacak!
Ve şimdiden utançtan yanıyor.

Peki, hayalarınız acıyorsa ve seks yoksa ve eğer mastürbasyon yapmazsan, o zaman işte burada - merhaba prostat iltihabı. Aslında tatmin edilmemiş arzudan dolayı taşaklarınız ağrıyorsa, durum tam da budur. Yani prostat.
Bu nedenle prostatit tedavisi görmemeniz gerektiğini düşünüyorum; ya mastürbasyon yapın ya da isterseniz birisine tırmanıp sikişin ve kalkın.

Genel olarak hayatımda kocaları için en iyisini isteyen çok akıllı ve bilge kadınlarla tanıştım. Ve tam tersine, kocalarını gidip birini becermeye iten. Taşradaki bir komşu ya da gelin gibi. Hatta gelinin kendisi bile.
Mesela Vasya, sana nasıl gülümsediğini gördün mü? Peki neden yavaşlıyorsun? Peki, git ve bu sorunu orada çöz. O zaman bana söyleyeceksin. :-)
Ne? Bu nasıl mümkün olabilir? Evet mümkün değil ama gerekli!!!
Haydi! Kalktım ve gittim! :-)

Gerçekten şunu çok iyi anlayan kadınlarla tanıştım: Eğer bu elli yaşındaki adam gidip ortak tanıdıklarından birini sikerse, o zaman bu yalnızca herkese fayda sağlayacaktır. Ve bir erkek için en önemli şey onun sağlığına çok faydalı olmasıdır. Çünkü bu üreme fonksiyonunu koruduğu sürece vücudunun her yeri dağılmayacak, diri ve neşeli olacaktır.
Yaoishica
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Yaoishica »

Peki, eğer vajina bu kadar büyükse ve kocaman bir penise ihtiyacı varsa neden iri kadınların yanında çoğunlukla ince erkekleri görüyoruz? Elbette en az üç çocuk doğurmuş bir kadına küçük penis uygun değildir. Ama onu uyandırırsan her şey şişer ve o da bunu hissedebilir. Elbette çekiçlemeye başlarsa hiçbir şey olmayacak. 80 kg ağırlığında, 170 boyundayım ve üç çocuk doğurdum. Kocam 16 yaşında, 17 de diyebilirsiniz, her yerde ve farklı pozlarda alıyor.
Her zaman olduğu gibi burada da aslında net bir cevap yok. Elbette okşamalardan orgazm olsam bile yine de sikişmek isterim, bu doğru. Tıpkı büyük bir deliğin uygun bir tapaya ihtiyaç duyması gibi. Büyük bir tencereyi küçük bir kapakla kapatamazsınız.
Burada tartışmaya gerek yok. Sadece herkes önce kendini düşünüyor. Ve örneğin ilişkileriniz. Ve başkalarını düşünmüyoruz.
These users thanked the author Yaoishica for the post (total 2):
George, annem adam yaptı
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Vasyanitsa: 19 Aug 2021, 13:02
Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 08:18 Kabul ediyorum. Penisinin büyüklüğüyle övünemeyen bir arkadaşım vardı. Ama çok çekici ve komik. Ve küçüklüğünü şefkatle telafi etti. Kadınları bayılıncaya kadar yaladı; bunu saatlerce yapabilirdi.
Her şey ters fazda çalışıyor. Kadın gibi, daha önce olan tüm erkekler de, diyelim ki, onu köpek stili yapmaya ve yarım saat boyunca sikmeye çalışıyorlar. Ve eğer biri sadece bunu hayal ediyorsa, o zaman birileri bundan çoktan bıkmış demektir. Ve sonra bunun gibi yumuşak bir buzağı ortaya çıkıyor. Dürtüler, yalar. Tam bir tavşana benziyor. Ve asıl önemli olan, sikini mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde size sokmaya çalışmaması, uzaktan başlamasıdır.
Ben buna fark diyorum. Biri sikişirken diğeri dalga geçtiğinde. Burayı yalayacak, orayı yalayacak.

Tabii ki başlangıçta ve tam tersine bir kadın için hoş olabilir. Ama bu durumdan uzun süre kurtulamayacaksın. Sonunda şöyle diyecek: Tamam, her şey yolundaydı ama nihayet bugün kimse beni sikecek mi sikmeyecek mi!?
Tam da öyle oldu. "Ağır toplara" ihtiyaç duyulduğunda beni davet etti. Lütfen bunu utanmazlık olarak algılamayın.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
annem adam yaptı
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 15:21 Tam olarak öyle oldu. "Ağır toplara" ihtiyaç duyulduğunda beni davet etti. Lütfen bunu utanmazlık olarak görmeyin.
Peki, bu ağır topun kalibresi nedir?
Peki ya kadın cinsiyeti? Beğendin mi beğenmedin mi ve genel olarak büyük bir penise sahip olmak nasıl bir şey?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kalibreyle hangi amaçla ilgileniyorsunuz?
Kadın cinsiyeti iyi tepki veriyor, herhangi bir şikayet yok gibi görünüyor. Doğal olarak, her zaman dikkatli başlarsınız ve sonra sallanmaya başladığında bazı hanımların zar zor memnun edecek nefesi kalır. İçlerinde bir şeyler uyanıyor. İlk başta düzgün eş olan ama sonra kocalarından ayrılan iki tanıdığım olduğunu hatırlıyorum. Sanki onları kış uykusundan uyandırmışım gibi. Özgürleştik ve seksten sadece doğum yapılamayacağını, aynı zamanda ondan zevk alınabileceğini de anladık. Bana hayatta bir başlangıç ​​yaptı tabiri caizse))

1 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Genel olarak yaptığınız işi sevdiğinizde her şey yolunda gider.
annem adam yaptı
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

yaoishica: 19 Aug 2021, 13:52 Büyük bir delik için uygun bir fişe ihtiyaç duyulması gibi. Kocaman bir tencereyi küçük bir kapakla kapatamazsınız.
Burada tartışmaya gerek yok. Sadece herkes önce kendini düşünüyor. Ve örneğin ilişkileriniz. Ve başkalarını düşünmüyoruz.
Evet, evet. Bunun aslında bir sorun olduğunu söylüyorum. Ancak insanlar bunu doğru anladı; ustaca kullanın.
Küçük bir kapak kullanmasanız bile büyük bir tavayı bununla kapatamazsınız.
Ama dikkatli bakarsanız ve belirli bir açıdan bakıldığında, kırk yaşından sonra hemen hemen tüm kadınların aşırı kilolu olduğu hemen fark edilecektir.

Eh, erkekler de aynı; neredeyse hepsinin göbeği var. Bazı insanlar o kadar büyük bir penise sahipler ki muhtemelen penislerini sadece aynada görüyorlar.
Ve bu göbekler otuzdan sonra onlarda belirmeye başlıyor. Bazen böyle genç bir adam görürsünüz. Çok genç görünüyor, taze bir yüze sahip ama karnında gömleğinin düğmeleri kendiliğinden açılıyor ve ya bir tişört ya da kıllı bir göbek görebiliyorsunuz. Ve yaşlandıkça karnı da büyüyor.

Peki yani...
Şu ya da bu kadının bir zamanlar sıkı olan vajinasına sahip olup olamayacağını söylemeyeceğim geri. Çünkü bilmiyorum.
Ama bir zamanlar kesinlikle sıkışıktı. Ve bu bir gerçek. En azından bunu yapmayı deneyebilirsin diye düşünüyorum.

Ama burada her şey erkeklerde olduğu gibi. Hemen açıklayacağım...
Her erkek, büyük pazulara, güçlü bir yamuğa ve atlet figürüne sahip, güzel, kaslı bir vücuda sahip olabilir. Ancak bunu yapmak için ne kadar irade, cesaret ve arzuya ihtiyacınız olduğunu hayal bile edemezsiniz.
Çünkü bunun için öncelikle kendinize çok sıkı bir diyet uygulamanız gerekiyor. Ancak kendinizi her türlü güzellikte ciddi şekilde sınırlamanız gerekmeyecek. Yine de kendimi doğru yemek yemeye zorlamam gerekecek. Uzun zamandır alıştığınız şeyleri yemeyin. Ayrıca kendinizi az yemeye alıştırın. Sadece güneş parlarken yemek yemelisin. Yani şafaktan akşam karanlığına kadar.

İkinci olarak, ya haftada en az 4 kez spor salonuna gitmeli ya da gerekli dambıl, halter ve ağırlık setiniz varsa evde egzersiz yapmalısınız. Prensip olarak, genel olarak başka hiçbir şeye ihtiyaç yoktur. Tüm bu simülatörlerin amacı iyi bir yaşam ve süreci kolaylaştırmaktır. En azından katlanabilir dambıllar, bir çift halter ve bir dizi ağırlık yeterli olacaktır.
Ve ardından tüm bunları neredeyse her gün en az bir saat boyunca yapın. Egzersiz sırasında su içmeyi unutmayın ve vücudunuzun gerekli miktarda protein tükettiğinden emin olun. Aksi takdirde kaslar büyümeyecektir.

Şimdi hep birlikte düşünelim - neden ve neden sıradan bir insan kendini bu şekilde zorlamalı!? Ve dürüstçe cevap vermek gerekirse, sadece birisinin figürünüzü kontrol etmesi ortaya çıkıyor. Bu arada, bunu yılın büyük bölümünde kimse görmüyor çünkü bizim iklimimizde tişörtler yılda yalnızca üç, en fazla dört ay giyilebiliyor.
Ve aslında kimsenin buna ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı. Bu senin güzel figürün ve kas rahatlaman. Toplu taşımada birilerinin kıskanç bakışlarla arkanızı kollaması için çok yüksek bir bedel ödüyorsunuz. Ve sizin bundan haberiniz bile olmayabilir. Birinin arkanıza baktığını tahmin edebilirsiniz. Ya da belki de seni umursamadığı için bakmıyor.

Ve bence kadınlar da aynısını yapıyor. Leziz ikramlarını yerler, kendilerini hiçbir şekilde sınırlamazlar ve hayatın tadını çıkarırlar. Eğer şişmansa siktir et onu. Evet, seksle ilgili sorunlar olabilir. Ancak her kadın gerçekte her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Bu adamın bazı sorunları var. Belki birileri şanslıdır ve birinin büyük penisli bir kocası vardır. Ya da birisi bir komşusu ya da işyerindeki biri tarafından sikiliyor.
Eh, birileri buna zaten alışmış ve seks umurunda değil. Seks yok ve tamam, pastayı bitireceğim, daha keyifli.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Siz efendim, ne zaman kayıt olacaksınız?)

45 saniye sonra gönderildi:
Tavanın olduğu kapak konusuna güldüm.

1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Evet, karpuz büyüyor ama kuyruğu kuruyor.
annem adam yaptı
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 16:20 Siz efendim, ne zaman kayıt olacaksınız?)
Neden?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Böylece başparmak yukarı düğmesine basabilirsiniz. Bazen.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 16:01 Kalibreyle hangi amaçla ilgileniyorsunuz?
Kadın cinsiyeti iyi tepki veriyor, herhangi bir şikayet yok gibi görünüyor. Doğal olarak, her zaman dikkatli başlarsınız ve sonra sallanmaya başladığında bazı hanımların zar zor memnun edecek nefesi kalır. İçlerinde bir şeyler uyanıyor. İlk başta düzgün eş olan ama sonra kocalarından ayrılan iki tanıdığım olduğunu hatırlıyorum. Sanki onları kış uykusundan uyandırmışım gibi. Özgürleştik ve seksten sadece doğum yapılamayacağını, aynı zamanda ondan zevk alınabileceğini de anladık. Bana hayatta bir başlangıç ​​yaptı tabiri caizse)))
Peki boyutu nedir? Bu gerçekten bu kadar büyük bir sır mı?
Eğer kendinizi büyük penisli bir kişi olarak konumlandırıyorsanız ve kadınların kocalarından ayrılıncaya kadar penisini beğendiklerini söylüyorsanız, o zaman elbette penis boyutunun ne kadar olduğu ilginçtir. bahsettiğimiz penisin.
20, 25, 30 veya daha fazlası mı?

Soruda hiçbir hile veya sizi herhangi bir şekilde gücendirme arzusu yok. Katılıyorum, bu konuyu ve bu satırları okuyan herkesin ilgisini çekecek tamamen sıradan bir soru.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 16:24 Beğenme düğmesine basmak için. Bazen.
Belki de bu forumda olmamın tek sebebi moderatörlerin olmaması, kimsenin diğer insanların gönderilerini ovmaması, çünkü bir sikin buna sik denir ve çünkü en önemli şey herhangi bir kayda ihtiyacınız olmamasıdır.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Vasyanitsa: 19 Aug 2021, 16:30
Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 16:01 Kalibre ile hangi amaçla ilgileniyorsunuz?
Kadın cinsiyeti iyi tepki veriyor, herhangi bir şikayet yok gibi görünüyor. Doğal olarak, her zaman dikkatli başlarsınız ve sonra sallanmaya başladığında bazı hanımların zar zor memnun edecek nefesi kalır. İçlerinde bir şeyler uyanıyor. İlk başta düzgün eş olan ama sonra kocalarından ayrılan iki tanıdığım olduğunu hatırlıyorum. Sanki onları kış uykusundan uyandırmışım gibi. Özgürleştik ve seksten sadece doğum yapılamayacağını, aynı zamanda ondan zevk alınabileceğini de anladık. Bana hayatta bir başlangıç ​​yaptı tabiri caizse)))
Peki boyutu nedir? Bu gerçekten bu kadar büyük bir sır mı?
Eğer kendinizi büyük penisli bir kişi olarak konumlandırıyorsanız ve kadınların kocalarından ayrılıncaya kadar penisini beğendiklerini söylüyorsanız, o zaman elbette penis boyutunun ne kadar olduğu ilginçtir. bahsettiğimiz penisin.
20, 25, 30 veya daha fazlası mı?

Soruda hiçbir hile veya sizi herhangi bir şekilde gücendirme arzusu yok. Katılıyorum, bu konuyu ve bu satırları okuyan herkesin ilgisini çekecek tamamen sıradan bir soru.
Evet, mütevazı bir boyut. Gençken ölçtüm, ince olmasa da 20 cm idi. Vallahi bir daha sikime mezura koymadım. Ancak teyzeler tanıştıklarında sık sık nefesleri kesilirdi. Olduğu gibi anlatıyorum.

5 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 16:24 Beğenme düğmesine basmak için. Bazen.
Belki de bu forumda olmamın tek sebebi moderatörlerin olmaması, kimsenin diğer insanların gönderilerini ovmaması, çünkü bir sikin buna sik denir ve çünkü en önemli şey herhangi bir kayda ihtiyacınızın olmamasıdır.
Moderatörler konusunda %100 katılıyorum. Ve gerçekten fark etmedim. Umarım. Ayrıca arama motorunda üst sıralarda yer alan başka bir forumdayım. Yani bazen okumak imkansızdır. Her başlıkta bir tür ahlaki canavar mevcut ve forum üyelerinin mesajlarını karakterize ediyor.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 16:44 Evet, mütevazı boyutta. Gençken ölçtüm, ince olmasa da 20 cm idi. Vallahi bir daha sikime mezura koymadım. Ancak teyzeler tanıştıklarında sık sık nefesleri kesilirdi. Olduğu gibi söylüyorum.
Sonunda bir mezura kullanın! :-)
Burada bulunan hepimiz çok ilgileniyoruz. Üstelik teyzelerin buluştuklarında nefeslerinin kesildiğini söyledin.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Evgenii-SPb: 19 Aug 2021, 16:44 Ayrıca arama motorunda üst sıralarda yer alan başka bir forumu da ziyaret ediyorum. Yani bazen okumak imkansızdır. Her konuda, bir tür ahlaki canavar mevcut ve forum üyelerinin mesajlarını karakterize ediyor.
Bu, bu forumda mı yoksa başka bir forumda mı?
Peki ya birisinin şu ya da bu gönderiye özellik vermesi aslında bir tür tepki uyandırmak için tasarlanmış bir eylemdir. Yani kişi kendisini belki şaşırtan, belki rahatsız eden bir şey görmüş ve düşündüğünü yazmıştır. Daha sonra da sürekli tırmanarak gönderisine kimsenin yanıt verip vermediğini kontrol ediyor. Vatandaşlık duruşuna bir tepki var mı?

Forumda moderasyon yoksa bu da bu tür sitelerin dezavantajlarından biridir. Yani gönderiler rahatsız edilmiyor ve kimse bunlardan dolayı cezalandırılmıyor ve bu her iki yönde de işe yarıyor.
Bu nedenle en iyi yol, bu tür gönderilerle ilgili hiçbir aboneliğinizi iptal etmemektir. Onları görmezden gelin. Sanki hiç görmemişsiniz gibi.
Bunu yapmak zor olabilir ama moderasyonun olmadığı bu tür forumlarda bu tür ziyaretçilerle baş etmenin başka bir yolunu göremiyorum.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

saç gömlek,
Göz ardı ediyorum mezura ile istekte bulunun. Kusura bakmayın.
Forum farklı. Senin seksin. Üzgünüm yöneticiler, bence sizinki, bu daha iyi ve daha keyifli.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Bana göre paylaşımların özelliklerini aptalca trolling’den net bir şekilde ayırmak gerekiyor. Karakterizasyon yazarın konumunu yansıtıyor ama yine de son derece saygılı! Gönderiyi ve yazarını gerçekten beğenmeseniz bile! Her ne kadar burada bile her şey tamamen basit olmasa da - bazen yazarı hemen olay yerine koymanız gerekir! Ancak trolleme, yalnızca muhatabı mümkün olduğu kadar iğrenç bir şekilde şımartmak için trolle ihtiyaç duyar. Bu sadece rakibinizin kafasındaki sözlü saçmalıklardan ibaret. Bu kişiler derhal görmezden gelinmelidir! Ve yöneticiler trolü sonsuza kadar yasaklamalı!
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Geçenlerde, Litvancadan tercüme edilen x..y adlı kayıtsız bir bibis’in, birkaç saat içinde bana göre hayali ve anlamsız birçok konu yarattığını fark ettim. İşte bu noktada yöneticilerin sert tepki vermesine ve cezalandırıcı işlevine ihtiyaç var.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
annem adam yaptı, George
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Tabii ki boyut önemlidir! Dedikleri gibi her cıvatanın kendi somunu vardır. Ben de böyle durumlarda bulundum. Kadınlar adına konuşamam ama bir erkek olarak biraz çıkmaza girdim ve o an büyük yaraklı erkeklere imrendim. Ancak bu yalnızca iki kez oldu. Ortakların büyük çoğunluğunun büyük bir boyuta ihtiyacı yoktu. Ve bu arada, hanımlarımızın fazla kilosu onun büyük bir mağaraya sahip olduğunu garanti etmiyor. Standart genişlikler var ama küçük (sığ) derinlikler var. Burada duyumlar çok daha eğlenceli.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”